μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 01:26 Η μαγισσα έγραψε: #1.361 19-01-09 01:26 Αρχική Δημοσίευση από Anima: Aχ, τι κρίμα βρε κορίτσια! ίσως κάποιες άλλες μπορούν να έρθουν. Περαστικά στον μπαμπά σου μαγισσούλα! Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ πολύ καλή μου ελπίζω να πάνε όλα καλά γιατί είναι δύσκολη επέμβαση!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 09:25 Η NiaR έγραψε: #1.362 19-01-09 09:25 Αντζελα μου σου ευχομαι να πανε ολα καλα και ο μπαμπας να εχει καλη και γρηγορη αναρρωση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 09:51 Η μαγισσα έγραψε: #1.363 19-01-09 09:51 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Αντζελα μου σου ευχομαι να πανε ολα καλα και ο μπαμπας να εχει καλη και γρηγορη αναρρωση. Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ καλή μου γιατί είναι η δεύτερη επέμβαση μέσα σε 3 χρόνια που θα κάνει στην καρδιά αλλά νομίζω ότι όλα θα πάνε καλά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 10:05 Η NiaR έγραψε: #1.364 19-01-09 10:05 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Σε ευχαριστώ καλή μου γιατί είναι η δεύτερη επέμβαση μέσα σε 3 χρόνια που θα κάνει στην καρδιά αλλά νομίζω ότι όλα θα πάνε καλά!!!! Click για ανάπτυξη... και μονο που εισαι θετικος ανθρωπος και σκεφτεσαι θετικα ΘΑ ΠΑΝΕ ολα καλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 10:08 Η Zbeebz έγραψε: #1.365 19-01-09 10:08 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Σε ευχαριστώ καλή μου γιατί είναι η δεύτερη επέμβαση μέσα σε 3 χρόνια που θα κάνει στην καρδιά αλλά νομίζω ότι όλα θα πάνε καλά!!!! Click για ανάπτυξη... Εύχομαι κι εγώ να πάνε όλα καλά και γρήγορα περαστικά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 11:05 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.366 19-01-09 11:05 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Σε ευχαριστώ καλή μου γιατί είναι η δεύτερη επέμβαση μέσα σε 3 χρόνια που θα κάνει στην καρδιά αλλά νομίζω ότι όλα θα πάνε καλά!!!! Click για ανάπτυξη... Μαγισσούλα περαστικά στον μπαμπά σου μέσα από την καρδιά μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 12:22 Η Raisa έγραψε: #1.367 19-01-09 12:22 Μαγισσούλα μου, περαστικά στον μπαμπάκα σου....εύχομαι να πάνε όλα καλά! Οι σκέψεις μας είναι μαζί σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 10:25 Η μαγισσα έγραψε: #1.368 22-01-09 10:25 Άμα δεν σε θέλει δεν σε θέλει!!! Εγώ αυτόν τον καιρό περιμένω τα αποτελέσματα της επέμβασης του μπαμπά μου που θα γίνει στην Αθήνα παρακαλώ και ενώ ετοιμάζομαι να πάω τί γίνεται ...... Με το λουράκι που δένω πράγματα και τα κατεβάζω στο μαγαζί από τον 2ο όροφο μία φίλη μου ενώ έχω κατεβάσει κάτι παίζει μαζί του και απασφαλίζει την επαναφορά του σχοινιού και έρχεται με φόρα από το ίσόγειο στον δεύτερο και το γατζάκι που κρεμάω τα πράγματα μπαίνει με φόρα μέσα στο δεξί μου μάτι !!!!!! Ευτυχώς μόλις 1 χιλιοστό μακρυά από τον κερατοειδή μου!!!!! Τώρα το δεξί μου μάτι είναι γεμάτο αίμα και όσο βάζω τα φάρμακα , για 10 περίπου μέρες δεν βλέπω από το δεξί μου μάτι!!!!! Γλύτωσα την επέμβαση αλλά είμαι μονοφθαλμή για 10 μέρες άντε να δω τι άλλο θα μου συμβεί!!!!! Καλημέρα σας!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 10:45 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.369 22-01-09 10:45 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Άμα δεν σε θέλει δεν σε θέλει!!! Εγώ αυτόν τον καιρό περιμένω τα αποτελέσματα της επέμβασης του μπαμπά μου που θα γίνει στην Αθήνα παρακαλώ και ενώ ετοιμάζομαι να πάω τί γίνεται ...... Με το λουράκι που δένω πράγματα και τα κατεβάζω στο μαγαζί από τον 2ο όροφο μία φίλη μου ενώ έχω κατεβάσει κάτι παίζει μαζί του και απασφαλίζει την επαναφορά του σχοινιού και έρχεται με φόρα από το ίσόγειο στον δεύτερο και το γατζάκι που κρεμάω τα πράγματα μπαίνει με φόρα μέσα στο δεξί μου μάτι !!!!!! Ευτυχώς μόλις 1 χιλιοστό μακρυά από τον κερατοειδή μου!!!!! Τώρα το δεξί μου μάτι είναι γεμάτο αίμα και όσο βάζω τα φάρμακα , για 10 περίπου μέρες δεν βλέπω από το δεξί μου μάτι!!!!! Γλύτωσα την επέμβαση αλλά είμαι μονοφθαλμή για 10 μέρες άντε να δω τι άλλο θα μου συμβεί!!!!! Καλημέρα σας!!!! Click για ανάπτυξη... Μαγισσούλα περαστικά βρε άμα λέω ότι θέλουμε αγιασμό εδώ μέσα. Θα αρχίσω να το πιστεύω σε λιγο. Να σου πάνε όλα καλά και να προσέχεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 10:52 Η roulsydney: #1.370 22-01-09 10:52 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Άμα δεν σε θέλει δεν σε θέλει!!! Εγώ αυτόν τον καιρό περιμένω τα αποτελέσματα της επέμβασης του μπαμπά μου που θα γίνει στην Αθήνα παρακαλώ και ενώ ετοιμάζομαι να πάω τί γίνεται ...... Με το λουράκι που δένω πράγματα και τα κατεβάζω στο μαγαζί από τον 2ο όροφο μία φίλη μου ενώ έχω κατεβάσει κάτι παίζει μαζί του και απασφαλίζει την επαναφορά του σχοινιού και έρχεται με φόρα από το ίσόγειο στον δεύτερο και το γατζάκι που κρεμάω τα πράγματα μπαίνει με φόρα μέσα στο δεξί μου μάτι !!!!!! Ευτυχώς μόλις 1 χιλιοστό μακρυά από τον κερατοειδή μου!!!!! Τώρα το δεξί μου μάτι είναι γεμάτο αίμα και όσο βάζω τα φάρμακα , για 10 περίπου μέρες δεν βλέπω από το δεξί μου μάτι!!!!! Γλύτωσα την επέμβαση αλλά είμαι μονοφθαλμή για 10 μέρες άντε να δω τι άλλο θα μου συμβεί!!!!! Καλημέρα σας!!!! Click για ανάπτυξη... Περαστικά σου και καλά αποτελέσματα για τον μπαμπά σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 12:43 Η μαγισσα έγραψε: #1.371 22-01-09 12:43 Κορίτσια σας ευχαριστώ πολύ όλες για τις ευχές σας !!!! Ευτυχώς δεν θα μου μείνει κανένα κουσούρι και το αστείο είναι πως μου λέει ο γιατρός πως αυτές τις μέρες θα βλέπω καλύτερα τις νύχτες σαν τις γάτες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 13:26 Η NiaR έγραψε: #1.372 22-01-09 13:26 αμαν βρε κοπελα μου περαστικα σου.... και τι να πω? εναν αγιασμο γρηγορααααα παντως ευτυχως απεφυγες τα χειροτερα και το αντιμετωπιζεις με χιουμορ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 13:33 Η μαγισσα έγραψε: #1.373 22-01-09 13:33 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: αμαν βρε κοπελα μου περαστικα σου.... και τι να πω? εναν αγιασμο γρηγορααααα παντως ευτυχως απεφυγες τα χειροτερα και το αντιμετωπιζεις με χιουμορ! Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι αλήθεια το απέφυγα το χειρότερο και όλα αυτά σε λίγο θα είναι οκ με κάνουν να γελάω και να λέω ότι δεν βαριέσαι θα περάσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 13:17 Η Μυρτω4038: #1.374 23-01-09 13:17 Μαγισσούλα τώρα το είδα. Τι να πώ, τετοία γκαντεμία πιά Γρηγορά περαστικά,ευτυχώς δεν έγινε καμιά μόνιμη βλάβη. Σε θέλουμε πάλι όμορφη και υγιή όπως πριν! Και καλά αποτελέσματα στον μπαμπά σου! Επιτέλους πέρασε αυτή η βδομάδα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 13:45 Η μαγισσα έγραψε: #1.375 23-01-09 13:45 Αρχική Δημοσίευση από niki: Μαγισσούλα τώρα το είδα. Τι να πώ, τετοία γκαντεμία πιά Γρηγορά περαστικά,ευτυχώς δεν έγινε καμιά μόνιμη βλάβη. Σε θέλουμε πάλι όμορφη και υγιή όπως πριν! Και καλά αποτελέσματα στον μπαμπά σου! Επιτέλους πέρασε αυτή η βδομάδα. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ και για τον μπαμπά μου και για μένα !!!! Και ευτυχώς το μάτι μου θα περάσει και δεν θα μείνει και καμία βλάβη!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 14:17 Η Zbeebz έγραψε: #1.376 23-01-09 14:17 Κι εγώ τώρα το είδα! Περαστικά και σε σένα, βρε Άντζελα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 18:46 Η μαγισσα έγραψε: #1.377 23-01-09 18:46 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Κι εγώ τώρα το είδα! Περαστικά και σε σένα, βρε Άντζελα! Click για ανάπτυξη... Σε ευχαρσιστώ πολύ καλή μου να είσαι καλά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. athina38 Νεοφερμένο μέλος Η athina38 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 42 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 22:56 Η athina38 έγραψε: #1.378 23-01-09 22:56 Ευχομαι Καλη χρονια σε ολους τους γατοφιλους θεσσαλονικεις!!Αυτο που θελω να πω μεσα απο το μηνυμα μου ειναι οτι εκτος απο τα ζωα των σπιτιων μας να μην ξεχναμε να ταιζουμε τα αδεσποτα!!Απολα τα σπιτια περισσευουν φαγητα,δεν ειναι κοπος να τα βαζουμε εξω απο τους καδους!! Απο την πιο ομορφη και ανθρωπινη πολη την Θεσσαλονικη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. athina38 Νεοφερμένο μέλος Η athina38 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 42 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2009 στις 13:05 Η athina38 έγραψε: #1.379 24-01-09 13:05 Γεια χαρα σε ολους!!!Ειμαι νεο μελος απο θεσσαλονικη και θα χαιρομουν πολυ να συμμετεχω στις ομορφες κουβεντουλες σας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2009 στις 15:39 Η ruko έγραψε: #1.380 24-01-09 15:39 Περαστικά, Άντζελα, να γίνεις γρήγορα καλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 67 68 69 70 71 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 69 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 69 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Anima: Aχ, τι κρίμα βρε κορίτσια! ίσως κάποιες άλλες μπορούν να έρθουν. Περαστικά στον μπαμπά σου μαγισσούλα! Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ πολύ καλή μου ελπίζω να πάνε όλα καλά γιατί είναι δύσκολη επέμβαση!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 09:25 Η NiaR έγραψε: #1.362 19-01-09 09:25 Αντζελα μου σου ευχομαι να πανε ολα καλα και ο μπαμπας να εχει καλη και γρηγορη αναρρωση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 09:51 Η μαγισσα έγραψε: #1.363 19-01-09 09:51 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Αντζελα μου σου ευχομαι να πανε ολα καλα και ο μπαμπας να εχει καλη και γρηγορη αναρρωση. Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ καλή μου γιατί είναι η δεύτερη επέμβαση μέσα σε 3 χρόνια που θα κάνει στην καρδιά αλλά νομίζω ότι όλα θα πάνε καλά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 10:05 Η NiaR έγραψε: #1.364 19-01-09 10:05 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Σε ευχαριστώ καλή μου γιατί είναι η δεύτερη επέμβαση μέσα σε 3 χρόνια που θα κάνει στην καρδιά αλλά νομίζω ότι όλα θα πάνε καλά!!!! Click για ανάπτυξη... και μονο που εισαι θετικος ανθρωπος και σκεφτεσαι θετικα ΘΑ ΠΑΝΕ ολα καλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 10:08 Η Zbeebz έγραψε: #1.365 19-01-09 10:08 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Σε ευχαριστώ καλή μου γιατί είναι η δεύτερη επέμβαση μέσα σε 3 χρόνια που θα κάνει στην καρδιά αλλά νομίζω ότι όλα θα πάνε καλά!!!! Click για ανάπτυξη... Εύχομαι κι εγώ να πάνε όλα καλά και γρήγορα περαστικά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 11:05 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.366 19-01-09 11:05 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Σε ευχαριστώ καλή μου γιατί είναι η δεύτερη επέμβαση μέσα σε 3 χρόνια που θα κάνει στην καρδιά αλλά νομίζω ότι όλα θα πάνε καλά!!!! Click για ανάπτυξη... Μαγισσούλα περαστικά στον μπαμπά σου μέσα από την καρδιά μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 12:22 Η Raisa έγραψε: #1.367 19-01-09 12:22 Μαγισσούλα μου, περαστικά στον μπαμπάκα σου....εύχομαι να πάνε όλα καλά! Οι σκέψεις μας είναι μαζί σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 10:25 Η μαγισσα έγραψε: #1.368 22-01-09 10:25 Άμα δεν σε θέλει δεν σε θέλει!!! Εγώ αυτόν τον καιρό περιμένω τα αποτελέσματα της επέμβασης του μπαμπά μου που θα γίνει στην Αθήνα παρακαλώ και ενώ ετοιμάζομαι να πάω τί γίνεται ...... Με το λουράκι που δένω πράγματα και τα κατεβάζω στο μαγαζί από τον 2ο όροφο μία φίλη μου ενώ έχω κατεβάσει κάτι παίζει μαζί του και απασφαλίζει την επαναφορά του σχοινιού και έρχεται με φόρα από το ίσόγειο στον δεύτερο και το γατζάκι που κρεμάω τα πράγματα μπαίνει με φόρα μέσα στο δεξί μου μάτι !!!!!! Ευτυχώς μόλις 1 χιλιοστό μακρυά από τον κερατοειδή μου!!!!! Τώρα το δεξί μου μάτι είναι γεμάτο αίμα και όσο βάζω τα φάρμακα , για 10 περίπου μέρες δεν βλέπω από το δεξί μου μάτι!!!!! Γλύτωσα την επέμβαση αλλά είμαι μονοφθαλμή για 10 μέρες άντε να δω τι άλλο θα μου συμβεί!!!!! Καλημέρα σας!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 10:45 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.369 22-01-09 10:45 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Άμα δεν σε θέλει δεν σε θέλει!!! Εγώ αυτόν τον καιρό περιμένω τα αποτελέσματα της επέμβασης του μπαμπά μου που θα γίνει στην Αθήνα παρακαλώ και ενώ ετοιμάζομαι να πάω τί γίνεται ...... Με το λουράκι που δένω πράγματα και τα κατεβάζω στο μαγαζί από τον 2ο όροφο μία φίλη μου ενώ έχω κατεβάσει κάτι παίζει μαζί του και απασφαλίζει την επαναφορά του σχοινιού και έρχεται με φόρα από το ίσόγειο στον δεύτερο και το γατζάκι που κρεμάω τα πράγματα μπαίνει με φόρα μέσα στο δεξί μου μάτι !!!!!! Ευτυχώς μόλις 1 χιλιοστό μακρυά από τον κερατοειδή μου!!!!! Τώρα το δεξί μου μάτι είναι γεμάτο αίμα και όσο βάζω τα φάρμακα , για 10 περίπου μέρες δεν βλέπω από το δεξί μου μάτι!!!!! Γλύτωσα την επέμβαση αλλά είμαι μονοφθαλμή για 10 μέρες άντε να δω τι άλλο θα μου συμβεί!!!!! Καλημέρα σας!!!! Click για ανάπτυξη... Μαγισσούλα περαστικά βρε άμα λέω ότι θέλουμε αγιασμό εδώ μέσα. Θα αρχίσω να το πιστεύω σε λιγο. Να σου πάνε όλα καλά και να προσέχεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 10:52 Η roulsydney: #1.370 22-01-09 10:52 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Άμα δεν σε θέλει δεν σε θέλει!!! Εγώ αυτόν τον καιρό περιμένω τα αποτελέσματα της επέμβασης του μπαμπά μου που θα γίνει στην Αθήνα παρακαλώ και ενώ ετοιμάζομαι να πάω τί γίνεται ...... Με το λουράκι που δένω πράγματα και τα κατεβάζω στο μαγαζί από τον 2ο όροφο μία φίλη μου ενώ έχω κατεβάσει κάτι παίζει μαζί του και απασφαλίζει την επαναφορά του σχοινιού και έρχεται με φόρα από το ίσόγειο στον δεύτερο και το γατζάκι που κρεμάω τα πράγματα μπαίνει με φόρα μέσα στο δεξί μου μάτι !!!!!! Ευτυχώς μόλις 1 χιλιοστό μακρυά από τον κερατοειδή μου!!!!! Τώρα το δεξί μου μάτι είναι γεμάτο αίμα και όσο βάζω τα φάρμακα , για 10 περίπου μέρες δεν βλέπω από το δεξί μου μάτι!!!!! Γλύτωσα την επέμβαση αλλά είμαι μονοφθαλμή για 10 μέρες άντε να δω τι άλλο θα μου συμβεί!!!!! Καλημέρα σας!!!! Click για ανάπτυξη... Περαστικά σου και καλά αποτελέσματα για τον μπαμπά σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 12:43 Η μαγισσα έγραψε: #1.371 22-01-09 12:43 Κορίτσια σας ευχαριστώ πολύ όλες για τις ευχές σας !!!! Ευτυχώς δεν θα μου μείνει κανένα κουσούρι και το αστείο είναι πως μου λέει ο γιατρός πως αυτές τις μέρες θα βλέπω καλύτερα τις νύχτες σαν τις γάτες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 13:26 Η NiaR έγραψε: #1.372 22-01-09 13:26 αμαν βρε κοπελα μου περαστικα σου.... και τι να πω? εναν αγιασμο γρηγορααααα παντως ευτυχως απεφυγες τα χειροτερα και το αντιμετωπιζεις με χιουμορ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 13:33 Η μαγισσα έγραψε: #1.373 22-01-09 13:33 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: αμαν βρε κοπελα μου περαστικα σου.... και τι να πω? εναν αγιασμο γρηγορααααα παντως ευτυχως απεφυγες τα χειροτερα και το αντιμετωπιζεις με χιουμορ! Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι αλήθεια το απέφυγα το χειρότερο και όλα αυτά σε λίγο θα είναι οκ με κάνουν να γελάω και να λέω ότι δεν βαριέσαι θα περάσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 13:17 Η Μυρτω4038: #1.374 23-01-09 13:17 Μαγισσούλα τώρα το είδα. Τι να πώ, τετοία γκαντεμία πιά Γρηγορά περαστικά,ευτυχώς δεν έγινε καμιά μόνιμη βλάβη. Σε θέλουμε πάλι όμορφη και υγιή όπως πριν! Και καλά αποτελέσματα στον μπαμπά σου! Επιτέλους πέρασε αυτή η βδομάδα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 13:45 Η μαγισσα έγραψε: #1.375 23-01-09 13:45 Αρχική Δημοσίευση από niki: Μαγισσούλα τώρα το είδα. Τι να πώ, τετοία γκαντεμία πιά Γρηγορά περαστικά,ευτυχώς δεν έγινε καμιά μόνιμη βλάβη. Σε θέλουμε πάλι όμορφη και υγιή όπως πριν! Και καλά αποτελέσματα στον μπαμπά σου! Επιτέλους πέρασε αυτή η βδομάδα. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ και για τον μπαμπά μου και για μένα !!!! Και ευτυχώς το μάτι μου θα περάσει και δεν θα μείνει και καμία βλάβη!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 14:17 Η Zbeebz έγραψε: #1.376 23-01-09 14:17 Κι εγώ τώρα το είδα! Περαστικά και σε σένα, βρε Άντζελα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 18:46 Η μαγισσα έγραψε: #1.377 23-01-09 18:46 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Κι εγώ τώρα το είδα! Περαστικά και σε σένα, βρε Άντζελα! Click για ανάπτυξη... Σε ευχαρσιστώ πολύ καλή μου να είσαι καλά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. athina38 Νεοφερμένο μέλος Η athina38 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 42 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 22:56 Η athina38 έγραψε: #1.378 23-01-09 22:56 Ευχομαι Καλη χρονια σε ολους τους γατοφιλους θεσσαλονικεις!!Αυτο που θελω να πω μεσα απο το μηνυμα μου ειναι οτι εκτος απο τα ζωα των σπιτιων μας να μην ξεχναμε να ταιζουμε τα αδεσποτα!!Απολα τα σπιτια περισσευουν φαγητα,δεν ειναι κοπος να τα βαζουμε εξω απο τους καδους!! Απο την πιο ομορφη και ανθρωπινη πολη την Θεσσαλονικη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. athina38 Νεοφερμένο μέλος Η athina38 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 42 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2009 στις 13:05 Η athina38 έγραψε: #1.379 24-01-09 13:05 Γεια χαρα σε ολους!!!Ειμαι νεο μελος απο θεσσαλονικη και θα χαιρομουν πολυ να συμμετεχω στις ομορφες κουβεντουλες σας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2009 στις 15:39 Η ruko έγραψε: #1.380 24-01-09 15:39 Περαστικά, Άντζελα, να γίνεις γρήγορα καλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 67 68 69 70 71 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 69 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 69 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αντζελα μου σου ευχομαι να πανε ολα καλα και ο μπαμπας να εχει καλη και γρηγορη αναρρωση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 09:51 Η μαγισσα έγραψε: #1.363 19-01-09 09:51 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Αντζελα μου σου ευχομαι να πανε ολα καλα και ο μπαμπας να εχει καλη και γρηγορη αναρρωση. Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ καλή μου γιατί είναι η δεύτερη επέμβαση μέσα σε 3 χρόνια που θα κάνει στην καρδιά αλλά νομίζω ότι όλα θα πάνε καλά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 10:05 Η NiaR έγραψε: #1.364 19-01-09 10:05 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Σε ευχαριστώ καλή μου γιατί είναι η δεύτερη επέμβαση μέσα σε 3 χρόνια που θα κάνει στην καρδιά αλλά νομίζω ότι όλα θα πάνε καλά!!!! Click για ανάπτυξη... και μονο που εισαι θετικος ανθρωπος και σκεφτεσαι θετικα ΘΑ ΠΑΝΕ ολα καλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 10:08 Η Zbeebz έγραψε: #1.365 19-01-09 10:08 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Σε ευχαριστώ καλή μου γιατί είναι η δεύτερη επέμβαση μέσα σε 3 χρόνια που θα κάνει στην καρδιά αλλά νομίζω ότι όλα θα πάνε καλά!!!! Click για ανάπτυξη... Εύχομαι κι εγώ να πάνε όλα καλά και γρήγορα περαστικά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 11:05 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.366 19-01-09 11:05 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Σε ευχαριστώ καλή μου γιατί είναι η δεύτερη επέμβαση μέσα σε 3 χρόνια που θα κάνει στην καρδιά αλλά νομίζω ότι όλα θα πάνε καλά!!!! Click για ανάπτυξη... Μαγισσούλα περαστικά στον μπαμπά σου μέσα από την καρδιά μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 12:22 Η Raisa έγραψε: #1.367 19-01-09 12:22 Μαγισσούλα μου, περαστικά στον μπαμπάκα σου....εύχομαι να πάνε όλα καλά! Οι σκέψεις μας είναι μαζί σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 10:25 Η μαγισσα έγραψε: #1.368 22-01-09 10:25 Άμα δεν σε θέλει δεν σε θέλει!!! Εγώ αυτόν τον καιρό περιμένω τα αποτελέσματα της επέμβασης του μπαμπά μου που θα γίνει στην Αθήνα παρακαλώ και ενώ ετοιμάζομαι να πάω τί γίνεται ...... Με το λουράκι που δένω πράγματα και τα κατεβάζω στο μαγαζί από τον 2ο όροφο μία φίλη μου ενώ έχω κατεβάσει κάτι παίζει μαζί του και απασφαλίζει την επαναφορά του σχοινιού και έρχεται με φόρα από το ίσόγειο στον δεύτερο και το γατζάκι που κρεμάω τα πράγματα μπαίνει με φόρα μέσα στο δεξί μου μάτι !!!!!! Ευτυχώς μόλις 1 χιλιοστό μακρυά από τον κερατοειδή μου!!!!! Τώρα το δεξί μου μάτι είναι γεμάτο αίμα και όσο βάζω τα φάρμακα , για 10 περίπου μέρες δεν βλέπω από το δεξί μου μάτι!!!!! Γλύτωσα την επέμβαση αλλά είμαι μονοφθαλμή για 10 μέρες άντε να δω τι άλλο θα μου συμβεί!!!!! Καλημέρα σας!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 10:45 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.369 22-01-09 10:45 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Άμα δεν σε θέλει δεν σε θέλει!!! Εγώ αυτόν τον καιρό περιμένω τα αποτελέσματα της επέμβασης του μπαμπά μου που θα γίνει στην Αθήνα παρακαλώ και ενώ ετοιμάζομαι να πάω τί γίνεται ...... Με το λουράκι που δένω πράγματα και τα κατεβάζω στο μαγαζί από τον 2ο όροφο μία φίλη μου ενώ έχω κατεβάσει κάτι παίζει μαζί του και απασφαλίζει την επαναφορά του σχοινιού και έρχεται με φόρα από το ίσόγειο στον δεύτερο και το γατζάκι που κρεμάω τα πράγματα μπαίνει με φόρα μέσα στο δεξί μου μάτι !!!!!! Ευτυχώς μόλις 1 χιλιοστό μακρυά από τον κερατοειδή μου!!!!! Τώρα το δεξί μου μάτι είναι γεμάτο αίμα και όσο βάζω τα φάρμακα , για 10 περίπου μέρες δεν βλέπω από το δεξί μου μάτι!!!!! Γλύτωσα την επέμβαση αλλά είμαι μονοφθαλμή για 10 μέρες άντε να δω τι άλλο θα μου συμβεί!!!!! Καλημέρα σας!!!! Click για ανάπτυξη... Μαγισσούλα περαστικά βρε άμα λέω ότι θέλουμε αγιασμό εδώ μέσα. Θα αρχίσω να το πιστεύω σε λιγο. Να σου πάνε όλα καλά και να προσέχεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 10:52 Η roulsydney: #1.370 22-01-09 10:52 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Άμα δεν σε θέλει δεν σε θέλει!!! Εγώ αυτόν τον καιρό περιμένω τα αποτελέσματα της επέμβασης του μπαμπά μου που θα γίνει στην Αθήνα παρακαλώ και ενώ ετοιμάζομαι να πάω τί γίνεται ...... Με το λουράκι που δένω πράγματα και τα κατεβάζω στο μαγαζί από τον 2ο όροφο μία φίλη μου ενώ έχω κατεβάσει κάτι παίζει μαζί του και απασφαλίζει την επαναφορά του σχοινιού και έρχεται με φόρα από το ίσόγειο στον δεύτερο και το γατζάκι που κρεμάω τα πράγματα μπαίνει με φόρα μέσα στο δεξί μου μάτι !!!!!! Ευτυχώς μόλις 1 χιλιοστό μακρυά από τον κερατοειδή μου!!!!! Τώρα το δεξί μου μάτι είναι γεμάτο αίμα και όσο βάζω τα φάρμακα , για 10 περίπου μέρες δεν βλέπω από το δεξί μου μάτι!!!!! Γλύτωσα την επέμβαση αλλά είμαι μονοφθαλμή για 10 μέρες άντε να δω τι άλλο θα μου συμβεί!!!!! Καλημέρα σας!!!! Click για ανάπτυξη... Περαστικά σου και καλά αποτελέσματα για τον μπαμπά σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 12:43 Η μαγισσα έγραψε: #1.371 22-01-09 12:43 Κορίτσια σας ευχαριστώ πολύ όλες για τις ευχές σας !!!! Ευτυχώς δεν θα μου μείνει κανένα κουσούρι και το αστείο είναι πως μου λέει ο γιατρός πως αυτές τις μέρες θα βλέπω καλύτερα τις νύχτες σαν τις γάτες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 13:26 Η NiaR έγραψε: #1.372 22-01-09 13:26 αμαν βρε κοπελα μου περαστικα σου.... και τι να πω? εναν αγιασμο γρηγορααααα παντως ευτυχως απεφυγες τα χειροτερα και το αντιμετωπιζεις με χιουμορ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 13:33 Η μαγισσα έγραψε: #1.373 22-01-09 13:33 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: αμαν βρε κοπελα μου περαστικα σου.... και τι να πω? εναν αγιασμο γρηγορααααα παντως ευτυχως απεφυγες τα χειροτερα και το αντιμετωπιζεις με χιουμορ! Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι αλήθεια το απέφυγα το χειρότερο και όλα αυτά σε λίγο θα είναι οκ με κάνουν να γελάω και να λέω ότι δεν βαριέσαι θα περάσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 13:17 Η Μυρτω4038: #1.374 23-01-09 13:17 Μαγισσούλα τώρα το είδα. Τι να πώ, τετοία γκαντεμία πιά Γρηγορά περαστικά,ευτυχώς δεν έγινε καμιά μόνιμη βλάβη. Σε θέλουμε πάλι όμορφη και υγιή όπως πριν! Και καλά αποτελέσματα στον μπαμπά σου! Επιτέλους πέρασε αυτή η βδομάδα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 13:45 Η μαγισσα έγραψε: #1.375 23-01-09 13:45 Αρχική Δημοσίευση από niki: Μαγισσούλα τώρα το είδα. Τι να πώ, τετοία γκαντεμία πιά Γρηγορά περαστικά,ευτυχώς δεν έγινε καμιά μόνιμη βλάβη. Σε θέλουμε πάλι όμορφη και υγιή όπως πριν! Και καλά αποτελέσματα στον μπαμπά σου! Επιτέλους πέρασε αυτή η βδομάδα. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ και για τον μπαμπά μου και για μένα !!!! Και ευτυχώς το μάτι μου θα περάσει και δεν θα μείνει και καμία βλάβη!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 14:17 Η Zbeebz έγραψε: #1.376 23-01-09 14:17 Κι εγώ τώρα το είδα! Περαστικά και σε σένα, βρε Άντζελα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 18:46 Η μαγισσα έγραψε: #1.377 23-01-09 18:46 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Κι εγώ τώρα το είδα! Περαστικά και σε σένα, βρε Άντζελα! Click για ανάπτυξη... Σε ευχαρσιστώ πολύ καλή μου να είσαι καλά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. athina38 Νεοφερμένο μέλος Η athina38 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 42 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 22:56 Η athina38 έγραψε: #1.378 23-01-09 22:56 Ευχομαι Καλη χρονια σε ολους τους γατοφιλους θεσσαλονικεις!!Αυτο που θελω να πω μεσα απο το μηνυμα μου ειναι οτι εκτος απο τα ζωα των σπιτιων μας να μην ξεχναμε να ταιζουμε τα αδεσποτα!!Απολα τα σπιτια περισσευουν φαγητα,δεν ειναι κοπος να τα βαζουμε εξω απο τους καδους!! Απο την πιο ομορφη και ανθρωπινη πολη την Θεσσαλονικη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. athina38 Νεοφερμένο μέλος Η athina38 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 42 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2009 στις 13:05 Η athina38 έγραψε: #1.379 24-01-09 13:05 Γεια χαρα σε ολους!!!Ειμαι νεο μελος απο θεσσαλονικη και θα χαιρομουν πολυ να συμμετεχω στις ομορφες κουβεντουλες σας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2009 στις 15:39 Η ruko έγραψε: #1.380 24-01-09 15:39 Περαστικά, Άντζελα, να γίνεις γρήγορα καλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 67 68 69 70 71 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 69 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 69 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Αντζελα μου σου ευχομαι να πανε ολα καλα και ο μπαμπας να εχει καλη και γρηγορη αναρρωση. Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ καλή μου γιατί είναι η δεύτερη επέμβαση μέσα σε 3 χρόνια που θα κάνει στην καρδιά αλλά νομίζω ότι όλα θα πάνε καλά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 10:05 Η NiaR έγραψε: #1.364 19-01-09 10:05 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Σε ευχαριστώ καλή μου γιατί είναι η δεύτερη επέμβαση μέσα σε 3 χρόνια που θα κάνει στην καρδιά αλλά νομίζω ότι όλα θα πάνε καλά!!!! Click για ανάπτυξη... και μονο που εισαι θετικος ανθρωπος και σκεφτεσαι θετικα ΘΑ ΠΑΝΕ ολα καλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 10:08 Η Zbeebz έγραψε: #1.365 19-01-09 10:08 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Σε ευχαριστώ καλή μου γιατί είναι η δεύτερη επέμβαση μέσα σε 3 χρόνια που θα κάνει στην καρδιά αλλά νομίζω ότι όλα θα πάνε καλά!!!! Click για ανάπτυξη... Εύχομαι κι εγώ να πάνε όλα καλά και γρήγορα περαστικά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 11:05 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.366 19-01-09 11:05 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Σε ευχαριστώ καλή μου γιατί είναι η δεύτερη επέμβαση μέσα σε 3 χρόνια που θα κάνει στην καρδιά αλλά νομίζω ότι όλα θα πάνε καλά!!!! Click για ανάπτυξη... Μαγισσούλα περαστικά στον μπαμπά σου μέσα από την καρδιά μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 12:22 Η Raisa έγραψε: #1.367 19-01-09 12:22 Μαγισσούλα μου, περαστικά στον μπαμπάκα σου....εύχομαι να πάνε όλα καλά! Οι σκέψεις μας είναι μαζί σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 10:25 Η μαγισσα έγραψε: #1.368 22-01-09 10:25 Άμα δεν σε θέλει δεν σε θέλει!!! Εγώ αυτόν τον καιρό περιμένω τα αποτελέσματα της επέμβασης του μπαμπά μου που θα γίνει στην Αθήνα παρακαλώ και ενώ ετοιμάζομαι να πάω τί γίνεται ...... Με το λουράκι που δένω πράγματα και τα κατεβάζω στο μαγαζί από τον 2ο όροφο μία φίλη μου ενώ έχω κατεβάσει κάτι παίζει μαζί του και απασφαλίζει την επαναφορά του σχοινιού και έρχεται με φόρα από το ίσόγειο στον δεύτερο και το γατζάκι που κρεμάω τα πράγματα μπαίνει με φόρα μέσα στο δεξί μου μάτι !!!!!! Ευτυχώς μόλις 1 χιλιοστό μακρυά από τον κερατοειδή μου!!!!! Τώρα το δεξί μου μάτι είναι γεμάτο αίμα και όσο βάζω τα φάρμακα , για 10 περίπου μέρες δεν βλέπω από το δεξί μου μάτι!!!!! Γλύτωσα την επέμβαση αλλά είμαι μονοφθαλμή για 10 μέρες άντε να δω τι άλλο θα μου συμβεί!!!!! Καλημέρα σας!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 10:45 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.369 22-01-09 10:45 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Άμα δεν σε θέλει δεν σε θέλει!!! Εγώ αυτόν τον καιρό περιμένω τα αποτελέσματα της επέμβασης του μπαμπά μου που θα γίνει στην Αθήνα παρακαλώ και ενώ ετοιμάζομαι να πάω τί γίνεται ...... Με το λουράκι που δένω πράγματα και τα κατεβάζω στο μαγαζί από τον 2ο όροφο μία φίλη μου ενώ έχω κατεβάσει κάτι παίζει μαζί του και απασφαλίζει την επαναφορά του σχοινιού και έρχεται με φόρα από το ίσόγειο στον δεύτερο και το γατζάκι που κρεμάω τα πράγματα μπαίνει με φόρα μέσα στο δεξί μου μάτι !!!!!! Ευτυχώς μόλις 1 χιλιοστό μακρυά από τον κερατοειδή μου!!!!! Τώρα το δεξί μου μάτι είναι γεμάτο αίμα και όσο βάζω τα φάρμακα , για 10 περίπου μέρες δεν βλέπω από το δεξί μου μάτι!!!!! Γλύτωσα την επέμβαση αλλά είμαι μονοφθαλμή για 10 μέρες άντε να δω τι άλλο θα μου συμβεί!!!!! Καλημέρα σας!!!! Click για ανάπτυξη... Μαγισσούλα περαστικά βρε άμα λέω ότι θέλουμε αγιασμό εδώ μέσα. Θα αρχίσω να το πιστεύω σε λιγο. Να σου πάνε όλα καλά και να προσέχεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 10:52 Η roulsydney: #1.370 22-01-09 10:52 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Άμα δεν σε θέλει δεν σε θέλει!!! Εγώ αυτόν τον καιρό περιμένω τα αποτελέσματα της επέμβασης του μπαμπά μου που θα γίνει στην Αθήνα παρακαλώ και ενώ ετοιμάζομαι να πάω τί γίνεται ...... Με το λουράκι που δένω πράγματα και τα κατεβάζω στο μαγαζί από τον 2ο όροφο μία φίλη μου ενώ έχω κατεβάσει κάτι παίζει μαζί του και απασφαλίζει την επαναφορά του σχοινιού και έρχεται με φόρα από το ίσόγειο στον δεύτερο και το γατζάκι που κρεμάω τα πράγματα μπαίνει με φόρα μέσα στο δεξί μου μάτι !!!!!! Ευτυχώς μόλις 1 χιλιοστό μακρυά από τον κερατοειδή μου!!!!! Τώρα το δεξί μου μάτι είναι γεμάτο αίμα και όσο βάζω τα φάρμακα , για 10 περίπου μέρες δεν βλέπω από το δεξί μου μάτι!!!!! Γλύτωσα την επέμβαση αλλά είμαι μονοφθαλμή για 10 μέρες άντε να δω τι άλλο θα μου συμβεί!!!!! Καλημέρα σας!!!! Click για ανάπτυξη... Περαστικά σου και καλά αποτελέσματα για τον μπαμπά σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 12:43 Η μαγισσα έγραψε: #1.371 22-01-09 12:43 Κορίτσια σας ευχαριστώ πολύ όλες για τις ευχές σας !!!! Ευτυχώς δεν θα μου μείνει κανένα κουσούρι και το αστείο είναι πως μου λέει ο γιατρός πως αυτές τις μέρες θα βλέπω καλύτερα τις νύχτες σαν τις γάτες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 13:26 Η NiaR έγραψε: #1.372 22-01-09 13:26 αμαν βρε κοπελα μου περαστικα σου.... και τι να πω? εναν αγιασμο γρηγορααααα παντως ευτυχως απεφυγες τα χειροτερα και το αντιμετωπιζεις με χιουμορ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 13:33 Η μαγισσα έγραψε: #1.373 22-01-09 13:33 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: αμαν βρε κοπελα μου περαστικα σου.... και τι να πω? εναν αγιασμο γρηγορααααα παντως ευτυχως απεφυγες τα χειροτερα και το αντιμετωπιζεις με χιουμορ! Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι αλήθεια το απέφυγα το χειρότερο και όλα αυτά σε λίγο θα είναι οκ με κάνουν να γελάω και να λέω ότι δεν βαριέσαι θα περάσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 13:17 Η Μυρτω4038: #1.374 23-01-09 13:17 Μαγισσούλα τώρα το είδα. Τι να πώ, τετοία γκαντεμία πιά Γρηγορά περαστικά,ευτυχώς δεν έγινε καμιά μόνιμη βλάβη. Σε θέλουμε πάλι όμορφη και υγιή όπως πριν! Και καλά αποτελέσματα στον μπαμπά σου! Επιτέλους πέρασε αυτή η βδομάδα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 13:45 Η μαγισσα έγραψε: #1.375 23-01-09 13:45 Αρχική Δημοσίευση από niki: Μαγισσούλα τώρα το είδα. Τι να πώ, τετοία γκαντεμία πιά Γρηγορά περαστικά,ευτυχώς δεν έγινε καμιά μόνιμη βλάβη. Σε θέλουμε πάλι όμορφη και υγιή όπως πριν! Και καλά αποτελέσματα στον μπαμπά σου! Επιτέλους πέρασε αυτή η βδομάδα. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ και για τον μπαμπά μου και για μένα !!!! Και ευτυχώς το μάτι μου θα περάσει και δεν θα μείνει και καμία βλάβη!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 14:17 Η Zbeebz έγραψε: #1.376 23-01-09 14:17 Κι εγώ τώρα το είδα! Περαστικά και σε σένα, βρε Άντζελα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 18:46 Η μαγισσα έγραψε: #1.377 23-01-09 18:46 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Κι εγώ τώρα το είδα! Περαστικά και σε σένα, βρε Άντζελα! Click για ανάπτυξη... Σε ευχαρσιστώ πολύ καλή μου να είσαι καλά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. athina38 Νεοφερμένο μέλος Η athina38 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 42 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 22:56 Η athina38 έγραψε: #1.378 23-01-09 22:56 Ευχομαι Καλη χρονια σε ολους τους γατοφιλους θεσσαλονικεις!!Αυτο που θελω να πω μεσα απο το μηνυμα μου ειναι οτι εκτος απο τα ζωα των σπιτιων μας να μην ξεχναμε να ταιζουμε τα αδεσποτα!!Απολα τα σπιτια περισσευουν φαγητα,δεν ειναι κοπος να τα βαζουμε εξω απο τους καδους!! Απο την πιο ομορφη και ανθρωπινη πολη την Θεσσαλονικη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. athina38 Νεοφερμένο μέλος Η athina38 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 42 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2009 στις 13:05 Η athina38 έγραψε: #1.379 24-01-09 13:05 Γεια χαρα σε ολους!!!Ειμαι νεο μελος απο θεσσαλονικη και θα χαιρομουν πολυ να συμμετεχω στις ομορφες κουβεντουλες σας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2009 στις 15:39 Η ruko έγραψε: #1.380 24-01-09 15:39 Περαστικά, Άντζελα, να γίνεις γρήγορα καλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 67 68 69 70 71 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 69 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 69 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Σε ευχαριστώ καλή μου γιατί είναι η δεύτερη επέμβαση μέσα σε 3 χρόνια που θα κάνει στην καρδιά αλλά νομίζω ότι όλα θα πάνε καλά!!!! Click για ανάπτυξη... και μονο που εισαι θετικος ανθρωπος και σκεφτεσαι θετικα ΘΑ ΠΑΝΕ ολα καλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 10:08 Η Zbeebz έγραψε: #1.365 19-01-09 10:08 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Σε ευχαριστώ καλή μου γιατί είναι η δεύτερη επέμβαση μέσα σε 3 χρόνια που θα κάνει στην καρδιά αλλά νομίζω ότι όλα θα πάνε καλά!!!! Click για ανάπτυξη... Εύχομαι κι εγώ να πάνε όλα καλά και γρήγορα περαστικά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 11:05 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.366 19-01-09 11:05 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Σε ευχαριστώ καλή μου γιατί είναι η δεύτερη επέμβαση μέσα σε 3 χρόνια που θα κάνει στην καρδιά αλλά νομίζω ότι όλα θα πάνε καλά!!!! Click για ανάπτυξη... Μαγισσούλα περαστικά στον μπαμπά σου μέσα από την καρδιά μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 12:22 Η Raisa έγραψε: #1.367 19-01-09 12:22 Μαγισσούλα μου, περαστικά στον μπαμπάκα σου....εύχομαι να πάνε όλα καλά! Οι σκέψεις μας είναι μαζί σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 10:25 Η μαγισσα έγραψε: #1.368 22-01-09 10:25 Άμα δεν σε θέλει δεν σε θέλει!!! Εγώ αυτόν τον καιρό περιμένω τα αποτελέσματα της επέμβασης του μπαμπά μου που θα γίνει στην Αθήνα παρακαλώ και ενώ ετοιμάζομαι να πάω τί γίνεται ...... Με το λουράκι που δένω πράγματα και τα κατεβάζω στο μαγαζί από τον 2ο όροφο μία φίλη μου ενώ έχω κατεβάσει κάτι παίζει μαζί του και απασφαλίζει την επαναφορά του σχοινιού και έρχεται με φόρα από το ίσόγειο στον δεύτερο και το γατζάκι που κρεμάω τα πράγματα μπαίνει με φόρα μέσα στο δεξί μου μάτι !!!!!! Ευτυχώς μόλις 1 χιλιοστό μακρυά από τον κερατοειδή μου!!!!! Τώρα το δεξί μου μάτι είναι γεμάτο αίμα και όσο βάζω τα φάρμακα , για 10 περίπου μέρες δεν βλέπω από το δεξί μου μάτι!!!!! Γλύτωσα την επέμβαση αλλά είμαι μονοφθαλμή για 10 μέρες άντε να δω τι άλλο θα μου συμβεί!!!!! Καλημέρα σας!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 10:45 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.369 22-01-09 10:45 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Άμα δεν σε θέλει δεν σε θέλει!!! Εγώ αυτόν τον καιρό περιμένω τα αποτελέσματα της επέμβασης του μπαμπά μου που θα γίνει στην Αθήνα παρακαλώ και ενώ ετοιμάζομαι να πάω τί γίνεται ...... Με το λουράκι που δένω πράγματα και τα κατεβάζω στο μαγαζί από τον 2ο όροφο μία φίλη μου ενώ έχω κατεβάσει κάτι παίζει μαζί του και απασφαλίζει την επαναφορά του σχοινιού και έρχεται με φόρα από το ίσόγειο στον δεύτερο και το γατζάκι που κρεμάω τα πράγματα μπαίνει με φόρα μέσα στο δεξί μου μάτι !!!!!! Ευτυχώς μόλις 1 χιλιοστό μακρυά από τον κερατοειδή μου!!!!! Τώρα το δεξί μου μάτι είναι γεμάτο αίμα και όσο βάζω τα φάρμακα , για 10 περίπου μέρες δεν βλέπω από το δεξί μου μάτι!!!!! Γλύτωσα την επέμβαση αλλά είμαι μονοφθαλμή για 10 μέρες άντε να δω τι άλλο θα μου συμβεί!!!!! Καλημέρα σας!!!! Click για ανάπτυξη... Μαγισσούλα περαστικά βρε άμα λέω ότι θέλουμε αγιασμό εδώ μέσα. Θα αρχίσω να το πιστεύω σε λιγο. Να σου πάνε όλα καλά και να προσέχεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 10:52 Η roulsydney: #1.370 22-01-09 10:52 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Άμα δεν σε θέλει δεν σε θέλει!!! Εγώ αυτόν τον καιρό περιμένω τα αποτελέσματα της επέμβασης του μπαμπά μου που θα γίνει στην Αθήνα παρακαλώ και ενώ ετοιμάζομαι να πάω τί γίνεται ...... Με το λουράκι που δένω πράγματα και τα κατεβάζω στο μαγαζί από τον 2ο όροφο μία φίλη μου ενώ έχω κατεβάσει κάτι παίζει μαζί του και απασφαλίζει την επαναφορά του σχοινιού και έρχεται με φόρα από το ίσόγειο στον δεύτερο και το γατζάκι που κρεμάω τα πράγματα μπαίνει με φόρα μέσα στο δεξί μου μάτι !!!!!! Ευτυχώς μόλις 1 χιλιοστό μακρυά από τον κερατοειδή μου!!!!! Τώρα το δεξί μου μάτι είναι γεμάτο αίμα και όσο βάζω τα φάρμακα , για 10 περίπου μέρες δεν βλέπω από το δεξί μου μάτι!!!!! Γλύτωσα την επέμβαση αλλά είμαι μονοφθαλμή για 10 μέρες άντε να δω τι άλλο θα μου συμβεί!!!!! Καλημέρα σας!!!! Click για ανάπτυξη... Περαστικά σου και καλά αποτελέσματα για τον μπαμπά σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 12:43 Η μαγισσα έγραψε: #1.371 22-01-09 12:43 Κορίτσια σας ευχαριστώ πολύ όλες για τις ευχές σας !!!! Ευτυχώς δεν θα μου μείνει κανένα κουσούρι και το αστείο είναι πως μου λέει ο γιατρός πως αυτές τις μέρες θα βλέπω καλύτερα τις νύχτες σαν τις γάτες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 13:26 Η NiaR έγραψε: #1.372 22-01-09 13:26 αμαν βρε κοπελα μου περαστικα σου.... και τι να πω? εναν αγιασμο γρηγορααααα παντως ευτυχως απεφυγες τα χειροτερα και το αντιμετωπιζεις με χιουμορ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 13:33 Η μαγισσα έγραψε: #1.373 22-01-09 13:33 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: αμαν βρε κοπελα μου περαστικα σου.... και τι να πω? εναν αγιασμο γρηγορααααα παντως ευτυχως απεφυγες τα χειροτερα και το αντιμετωπιζεις με χιουμορ! Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι αλήθεια το απέφυγα το χειρότερο και όλα αυτά σε λίγο θα είναι οκ με κάνουν να γελάω και να λέω ότι δεν βαριέσαι θα περάσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 13:17 Η Μυρτω4038: #1.374 23-01-09 13:17 Μαγισσούλα τώρα το είδα. Τι να πώ, τετοία γκαντεμία πιά Γρηγορά περαστικά,ευτυχώς δεν έγινε καμιά μόνιμη βλάβη. Σε θέλουμε πάλι όμορφη και υγιή όπως πριν! Και καλά αποτελέσματα στον μπαμπά σου! Επιτέλους πέρασε αυτή η βδομάδα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 13:45 Η μαγισσα έγραψε: #1.375 23-01-09 13:45 Αρχική Δημοσίευση από niki: Μαγισσούλα τώρα το είδα. Τι να πώ, τετοία γκαντεμία πιά Γρηγορά περαστικά,ευτυχώς δεν έγινε καμιά μόνιμη βλάβη. Σε θέλουμε πάλι όμορφη και υγιή όπως πριν! Και καλά αποτελέσματα στον μπαμπά σου! Επιτέλους πέρασε αυτή η βδομάδα. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ και για τον μπαμπά μου και για μένα !!!! Και ευτυχώς το μάτι μου θα περάσει και δεν θα μείνει και καμία βλάβη!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 14:17 Η Zbeebz έγραψε: #1.376 23-01-09 14:17 Κι εγώ τώρα το είδα! Περαστικά και σε σένα, βρε Άντζελα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 18:46 Η μαγισσα έγραψε: #1.377 23-01-09 18:46 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Κι εγώ τώρα το είδα! Περαστικά και σε σένα, βρε Άντζελα! Click για ανάπτυξη... Σε ευχαρσιστώ πολύ καλή μου να είσαι καλά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. athina38 Νεοφερμένο μέλος Η athina38 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 42 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 22:56 Η athina38 έγραψε: #1.378 23-01-09 22:56 Ευχομαι Καλη χρονια σε ολους τους γατοφιλους θεσσαλονικεις!!Αυτο που θελω να πω μεσα απο το μηνυμα μου ειναι οτι εκτος απο τα ζωα των σπιτιων μας να μην ξεχναμε να ταιζουμε τα αδεσποτα!!Απολα τα σπιτια περισσευουν φαγητα,δεν ειναι κοπος να τα βαζουμε εξω απο τους καδους!! Απο την πιο ομορφη και ανθρωπινη πολη την Θεσσαλονικη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. athina38 Νεοφερμένο μέλος Η athina38 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 42 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2009 στις 13:05 Η athina38 έγραψε: #1.379 24-01-09 13:05 Γεια χαρα σε ολους!!!Ειμαι νεο μελος απο θεσσαλονικη και θα χαιρομουν πολυ να συμμετεχω στις ομορφες κουβεντουλες σας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2009 στις 15:39 Η ruko έγραψε: #1.380 24-01-09 15:39 Περαστικά, Άντζελα, να γίνεις γρήγορα καλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 67 68 69 70 71 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 69 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 69 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Σε ευχαριστώ καλή μου γιατί είναι η δεύτερη επέμβαση μέσα σε 3 χρόνια που θα κάνει στην καρδιά αλλά νομίζω ότι όλα θα πάνε καλά!!!! Click για ανάπτυξη... Εύχομαι κι εγώ να πάνε όλα καλά και γρήγορα περαστικά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 11:05 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.366 19-01-09 11:05 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Σε ευχαριστώ καλή μου γιατί είναι η δεύτερη επέμβαση μέσα σε 3 χρόνια που θα κάνει στην καρδιά αλλά νομίζω ότι όλα θα πάνε καλά!!!! Click για ανάπτυξη... Μαγισσούλα περαστικά στον μπαμπά σου μέσα από την καρδιά μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 12:22 Η Raisa έγραψε: #1.367 19-01-09 12:22 Μαγισσούλα μου, περαστικά στον μπαμπάκα σου....εύχομαι να πάνε όλα καλά! Οι σκέψεις μας είναι μαζί σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 10:25 Η μαγισσα έγραψε: #1.368 22-01-09 10:25 Άμα δεν σε θέλει δεν σε θέλει!!! Εγώ αυτόν τον καιρό περιμένω τα αποτελέσματα της επέμβασης του μπαμπά μου που θα γίνει στην Αθήνα παρακαλώ και ενώ ετοιμάζομαι να πάω τί γίνεται ...... Με το λουράκι που δένω πράγματα και τα κατεβάζω στο μαγαζί από τον 2ο όροφο μία φίλη μου ενώ έχω κατεβάσει κάτι παίζει μαζί του και απασφαλίζει την επαναφορά του σχοινιού και έρχεται με φόρα από το ίσόγειο στον δεύτερο και το γατζάκι που κρεμάω τα πράγματα μπαίνει με φόρα μέσα στο δεξί μου μάτι !!!!!! Ευτυχώς μόλις 1 χιλιοστό μακρυά από τον κερατοειδή μου!!!!! Τώρα το δεξί μου μάτι είναι γεμάτο αίμα και όσο βάζω τα φάρμακα , για 10 περίπου μέρες δεν βλέπω από το δεξί μου μάτι!!!!! Γλύτωσα την επέμβαση αλλά είμαι μονοφθαλμή για 10 μέρες άντε να δω τι άλλο θα μου συμβεί!!!!! Καλημέρα σας!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 10:45 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.369 22-01-09 10:45 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Άμα δεν σε θέλει δεν σε θέλει!!! Εγώ αυτόν τον καιρό περιμένω τα αποτελέσματα της επέμβασης του μπαμπά μου που θα γίνει στην Αθήνα παρακαλώ και ενώ ετοιμάζομαι να πάω τί γίνεται ...... Με το λουράκι που δένω πράγματα και τα κατεβάζω στο μαγαζί από τον 2ο όροφο μία φίλη μου ενώ έχω κατεβάσει κάτι παίζει μαζί του και απασφαλίζει την επαναφορά του σχοινιού και έρχεται με φόρα από το ίσόγειο στον δεύτερο και το γατζάκι που κρεμάω τα πράγματα μπαίνει με φόρα μέσα στο δεξί μου μάτι !!!!!! Ευτυχώς μόλις 1 χιλιοστό μακρυά από τον κερατοειδή μου!!!!! Τώρα το δεξί μου μάτι είναι γεμάτο αίμα και όσο βάζω τα φάρμακα , για 10 περίπου μέρες δεν βλέπω από το δεξί μου μάτι!!!!! Γλύτωσα την επέμβαση αλλά είμαι μονοφθαλμή για 10 μέρες άντε να δω τι άλλο θα μου συμβεί!!!!! Καλημέρα σας!!!! Click για ανάπτυξη... Μαγισσούλα περαστικά βρε άμα λέω ότι θέλουμε αγιασμό εδώ μέσα. Θα αρχίσω να το πιστεύω σε λιγο. Να σου πάνε όλα καλά και να προσέχεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 10:52 Η roulsydney: #1.370 22-01-09 10:52 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Άμα δεν σε θέλει δεν σε θέλει!!! Εγώ αυτόν τον καιρό περιμένω τα αποτελέσματα της επέμβασης του μπαμπά μου που θα γίνει στην Αθήνα παρακαλώ και ενώ ετοιμάζομαι να πάω τί γίνεται ...... Με το λουράκι που δένω πράγματα και τα κατεβάζω στο μαγαζί από τον 2ο όροφο μία φίλη μου ενώ έχω κατεβάσει κάτι παίζει μαζί του και απασφαλίζει την επαναφορά του σχοινιού και έρχεται με φόρα από το ίσόγειο στον δεύτερο και το γατζάκι που κρεμάω τα πράγματα μπαίνει με φόρα μέσα στο δεξί μου μάτι !!!!!! Ευτυχώς μόλις 1 χιλιοστό μακρυά από τον κερατοειδή μου!!!!! Τώρα το δεξί μου μάτι είναι γεμάτο αίμα και όσο βάζω τα φάρμακα , για 10 περίπου μέρες δεν βλέπω από το δεξί μου μάτι!!!!! Γλύτωσα την επέμβαση αλλά είμαι μονοφθαλμή για 10 μέρες άντε να δω τι άλλο θα μου συμβεί!!!!! Καλημέρα σας!!!! Click για ανάπτυξη... Περαστικά σου και καλά αποτελέσματα για τον μπαμπά σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 12:43 Η μαγισσα έγραψε: #1.371 22-01-09 12:43 Κορίτσια σας ευχαριστώ πολύ όλες για τις ευχές σας !!!! Ευτυχώς δεν θα μου μείνει κανένα κουσούρι και το αστείο είναι πως μου λέει ο γιατρός πως αυτές τις μέρες θα βλέπω καλύτερα τις νύχτες σαν τις γάτες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 13:26 Η NiaR έγραψε: #1.372 22-01-09 13:26 αμαν βρε κοπελα μου περαστικα σου.... και τι να πω? εναν αγιασμο γρηγορααααα παντως ευτυχως απεφυγες τα χειροτερα και το αντιμετωπιζεις με χιουμορ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 13:33 Η μαγισσα έγραψε: #1.373 22-01-09 13:33 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: αμαν βρε κοπελα μου περαστικα σου.... και τι να πω? εναν αγιασμο γρηγορααααα παντως ευτυχως απεφυγες τα χειροτερα και το αντιμετωπιζεις με χιουμορ! Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι αλήθεια το απέφυγα το χειρότερο και όλα αυτά σε λίγο θα είναι οκ με κάνουν να γελάω και να λέω ότι δεν βαριέσαι θα περάσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 13:17 Η Μυρτω4038: #1.374 23-01-09 13:17 Μαγισσούλα τώρα το είδα. Τι να πώ, τετοία γκαντεμία πιά Γρηγορά περαστικά,ευτυχώς δεν έγινε καμιά μόνιμη βλάβη. Σε θέλουμε πάλι όμορφη και υγιή όπως πριν! Και καλά αποτελέσματα στον μπαμπά σου! Επιτέλους πέρασε αυτή η βδομάδα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 13:45 Η μαγισσα έγραψε: #1.375 23-01-09 13:45 Αρχική Δημοσίευση από niki: Μαγισσούλα τώρα το είδα. Τι να πώ, τετοία γκαντεμία πιά Γρηγορά περαστικά,ευτυχώς δεν έγινε καμιά μόνιμη βλάβη. Σε θέλουμε πάλι όμορφη και υγιή όπως πριν! Και καλά αποτελέσματα στον μπαμπά σου! Επιτέλους πέρασε αυτή η βδομάδα. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ και για τον μπαμπά μου και για μένα !!!! Και ευτυχώς το μάτι μου θα περάσει και δεν θα μείνει και καμία βλάβη!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 14:17 Η Zbeebz έγραψε: #1.376 23-01-09 14:17 Κι εγώ τώρα το είδα! Περαστικά και σε σένα, βρε Άντζελα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 18:46 Η μαγισσα έγραψε: #1.377 23-01-09 18:46 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Κι εγώ τώρα το είδα! Περαστικά και σε σένα, βρε Άντζελα! Click για ανάπτυξη... Σε ευχαρσιστώ πολύ καλή μου να είσαι καλά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. athina38 Νεοφερμένο μέλος Η athina38 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 42 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 22:56 Η athina38 έγραψε: #1.378 23-01-09 22:56 Ευχομαι Καλη χρονια σε ολους τους γατοφιλους θεσσαλονικεις!!Αυτο που θελω να πω μεσα απο το μηνυμα μου ειναι οτι εκτος απο τα ζωα των σπιτιων μας να μην ξεχναμε να ταιζουμε τα αδεσποτα!!Απολα τα σπιτια περισσευουν φαγητα,δεν ειναι κοπος να τα βαζουμε εξω απο τους καδους!! Απο την πιο ομορφη και ανθρωπινη πολη την Θεσσαλονικη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. athina38 Νεοφερμένο μέλος Η athina38 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 42 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2009 στις 13:05 Η athina38 έγραψε: #1.379 24-01-09 13:05 Γεια χαρα σε ολους!!!Ειμαι νεο μελος απο θεσσαλονικη και θα χαιρομουν πολυ να συμμετεχω στις ομορφες κουβεντουλες σας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2009 στις 15:39 Η ruko έγραψε: #1.380 24-01-09 15:39 Περαστικά, Άντζελα, να γίνεις γρήγορα καλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 67 68 69 70 71 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 69 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 69 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Σε ευχαριστώ καλή μου γιατί είναι η δεύτερη επέμβαση μέσα σε 3 χρόνια που θα κάνει στην καρδιά αλλά νομίζω ότι όλα θα πάνε καλά!!!! Click για ανάπτυξη... Μαγισσούλα περαστικά στον μπαμπά σου μέσα από την καρδιά μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 12:22 Η Raisa έγραψε: #1.367 19-01-09 12:22 Μαγισσούλα μου, περαστικά στον μπαμπάκα σου....εύχομαι να πάνε όλα καλά! Οι σκέψεις μας είναι μαζί σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 10:25 Η μαγισσα έγραψε: #1.368 22-01-09 10:25 Άμα δεν σε θέλει δεν σε θέλει!!! Εγώ αυτόν τον καιρό περιμένω τα αποτελέσματα της επέμβασης του μπαμπά μου που θα γίνει στην Αθήνα παρακαλώ και ενώ ετοιμάζομαι να πάω τί γίνεται ...... Με το λουράκι που δένω πράγματα και τα κατεβάζω στο μαγαζί από τον 2ο όροφο μία φίλη μου ενώ έχω κατεβάσει κάτι παίζει μαζί του και απασφαλίζει την επαναφορά του σχοινιού και έρχεται με φόρα από το ίσόγειο στον δεύτερο και το γατζάκι που κρεμάω τα πράγματα μπαίνει με φόρα μέσα στο δεξί μου μάτι !!!!!! Ευτυχώς μόλις 1 χιλιοστό μακρυά από τον κερατοειδή μου!!!!! Τώρα το δεξί μου μάτι είναι γεμάτο αίμα και όσο βάζω τα φάρμακα , για 10 περίπου μέρες δεν βλέπω από το δεξί μου μάτι!!!!! Γλύτωσα την επέμβαση αλλά είμαι μονοφθαλμή για 10 μέρες άντε να δω τι άλλο θα μου συμβεί!!!!! Καλημέρα σας!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 10:45 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.369 22-01-09 10:45 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Άμα δεν σε θέλει δεν σε θέλει!!! Εγώ αυτόν τον καιρό περιμένω τα αποτελέσματα της επέμβασης του μπαμπά μου που θα γίνει στην Αθήνα παρακαλώ και ενώ ετοιμάζομαι να πάω τί γίνεται ...... Με το λουράκι που δένω πράγματα και τα κατεβάζω στο μαγαζί από τον 2ο όροφο μία φίλη μου ενώ έχω κατεβάσει κάτι παίζει μαζί του και απασφαλίζει την επαναφορά του σχοινιού και έρχεται με φόρα από το ίσόγειο στον δεύτερο και το γατζάκι που κρεμάω τα πράγματα μπαίνει με φόρα μέσα στο δεξί μου μάτι !!!!!! Ευτυχώς μόλις 1 χιλιοστό μακρυά από τον κερατοειδή μου!!!!! Τώρα το δεξί μου μάτι είναι γεμάτο αίμα και όσο βάζω τα φάρμακα , για 10 περίπου μέρες δεν βλέπω από το δεξί μου μάτι!!!!! Γλύτωσα την επέμβαση αλλά είμαι μονοφθαλμή για 10 μέρες άντε να δω τι άλλο θα μου συμβεί!!!!! Καλημέρα σας!!!! Click για ανάπτυξη... Μαγισσούλα περαστικά βρε άμα λέω ότι θέλουμε αγιασμό εδώ μέσα. Θα αρχίσω να το πιστεύω σε λιγο. Να σου πάνε όλα καλά και να προσέχεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 10:52 Η roulsydney: #1.370 22-01-09 10:52 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Άμα δεν σε θέλει δεν σε θέλει!!! Εγώ αυτόν τον καιρό περιμένω τα αποτελέσματα της επέμβασης του μπαμπά μου που θα γίνει στην Αθήνα παρακαλώ και ενώ ετοιμάζομαι να πάω τί γίνεται ...... Με το λουράκι που δένω πράγματα και τα κατεβάζω στο μαγαζί από τον 2ο όροφο μία φίλη μου ενώ έχω κατεβάσει κάτι παίζει μαζί του και απασφαλίζει την επαναφορά του σχοινιού και έρχεται με φόρα από το ίσόγειο στον δεύτερο και το γατζάκι που κρεμάω τα πράγματα μπαίνει με φόρα μέσα στο δεξί μου μάτι !!!!!! Ευτυχώς μόλις 1 χιλιοστό μακρυά από τον κερατοειδή μου!!!!! Τώρα το δεξί μου μάτι είναι γεμάτο αίμα και όσο βάζω τα φάρμακα , για 10 περίπου μέρες δεν βλέπω από το δεξί μου μάτι!!!!! Γλύτωσα την επέμβαση αλλά είμαι μονοφθαλμή για 10 μέρες άντε να δω τι άλλο θα μου συμβεί!!!!! Καλημέρα σας!!!! Click για ανάπτυξη... Περαστικά σου και καλά αποτελέσματα για τον μπαμπά σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 12:43 Η μαγισσα έγραψε: #1.371 22-01-09 12:43 Κορίτσια σας ευχαριστώ πολύ όλες για τις ευχές σας !!!! Ευτυχώς δεν θα μου μείνει κανένα κουσούρι και το αστείο είναι πως μου λέει ο γιατρός πως αυτές τις μέρες θα βλέπω καλύτερα τις νύχτες σαν τις γάτες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 13:26 Η NiaR έγραψε: #1.372 22-01-09 13:26 αμαν βρε κοπελα μου περαστικα σου.... και τι να πω? εναν αγιασμο γρηγορααααα παντως ευτυχως απεφυγες τα χειροτερα και το αντιμετωπιζεις με χιουμορ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 13:33 Η μαγισσα έγραψε: #1.373 22-01-09 13:33 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: αμαν βρε κοπελα μου περαστικα σου.... και τι να πω? εναν αγιασμο γρηγορααααα παντως ευτυχως απεφυγες τα χειροτερα και το αντιμετωπιζεις με χιουμορ! Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι αλήθεια το απέφυγα το χειρότερο και όλα αυτά σε λίγο θα είναι οκ με κάνουν να γελάω και να λέω ότι δεν βαριέσαι θα περάσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 13:17 Η Μυρτω4038: #1.374 23-01-09 13:17 Μαγισσούλα τώρα το είδα. Τι να πώ, τετοία γκαντεμία πιά Γρηγορά περαστικά,ευτυχώς δεν έγινε καμιά μόνιμη βλάβη. Σε θέλουμε πάλι όμορφη και υγιή όπως πριν! Και καλά αποτελέσματα στον μπαμπά σου! Επιτέλους πέρασε αυτή η βδομάδα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 13:45 Η μαγισσα έγραψε: #1.375 23-01-09 13:45 Αρχική Δημοσίευση από niki: Μαγισσούλα τώρα το είδα. Τι να πώ, τετοία γκαντεμία πιά Γρηγορά περαστικά,ευτυχώς δεν έγινε καμιά μόνιμη βλάβη. Σε θέλουμε πάλι όμορφη και υγιή όπως πριν! Και καλά αποτελέσματα στον μπαμπά σου! Επιτέλους πέρασε αυτή η βδομάδα. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ και για τον μπαμπά μου και για μένα !!!! Και ευτυχώς το μάτι μου θα περάσει και δεν θα μείνει και καμία βλάβη!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 14:17 Η Zbeebz έγραψε: #1.376 23-01-09 14:17 Κι εγώ τώρα το είδα! Περαστικά και σε σένα, βρε Άντζελα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 18:46 Η μαγισσα έγραψε: #1.377 23-01-09 18:46 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Κι εγώ τώρα το είδα! Περαστικά και σε σένα, βρε Άντζελα! Click για ανάπτυξη... Σε ευχαρσιστώ πολύ καλή μου να είσαι καλά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. athina38 Νεοφερμένο μέλος Η athina38 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 42 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 22:56 Η athina38 έγραψε: #1.378 23-01-09 22:56 Ευχομαι Καλη χρονια σε ολους τους γατοφιλους θεσσαλονικεις!!Αυτο που θελω να πω μεσα απο το μηνυμα μου ειναι οτι εκτος απο τα ζωα των σπιτιων μας να μην ξεχναμε να ταιζουμε τα αδεσποτα!!Απολα τα σπιτια περισσευουν φαγητα,δεν ειναι κοπος να τα βαζουμε εξω απο τους καδους!! Απο την πιο ομορφη και ανθρωπινη πολη την Θεσσαλονικη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. athina38 Νεοφερμένο μέλος Η athina38 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 42 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2009 στις 13:05 Η athina38 έγραψε: #1.379 24-01-09 13:05 Γεια χαρα σε ολους!!!Ειμαι νεο μελος απο θεσσαλονικη και θα χαιρομουν πολυ να συμμετεχω στις ομορφες κουβεντουλες σας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2009 στις 15:39 Η ruko έγραψε: #1.380 24-01-09 15:39 Περαστικά, Άντζελα, να γίνεις γρήγορα καλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 67 68 69 70 71 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 69 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 69 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μαγισσούλα μου, περαστικά στον μπαμπάκα σου....εύχομαι να πάνε όλα καλά! Οι σκέψεις μας είναι μαζί σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 10:25 Η μαγισσα έγραψε: #1.368 22-01-09 10:25 Άμα δεν σε θέλει δεν σε θέλει!!! Εγώ αυτόν τον καιρό περιμένω τα αποτελέσματα της επέμβασης του μπαμπά μου που θα γίνει στην Αθήνα παρακαλώ και ενώ ετοιμάζομαι να πάω τί γίνεται ...... Με το λουράκι που δένω πράγματα και τα κατεβάζω στο μαγαζί από τον 2ο όροφο μία φίλη μου ενώ έχω κατεβάσει κάτι παίζει μαζί του και απασφαλίζει την επαναφορά του σχοινιού και έρχεται με φόρα από το ίσόγειο στον δεύτερο και το γατζάκι που κρεμάω τα πράγματα μπαίνει με φόρα μέσα στο δεξί μου μάτι !!!!!! Ευτυχώς μόλις 1 χιλιοστό μακρυά από τον κερατοειδή μου!!!!! Τώρα το δεξί μου μάτι είναι γεμάτο αίμα και όσο βάζω τα φάρμακα , για 10 περίπου μέρες δεν βλέπω από το δεξί μου μάτι!!!!! Γλύτωσα την επέμβαση αλλά είμαι μονοφθαλμή για 10 μέρες άντε να δω τι άλλο θα μου συμβεί!!!!! Καλημέρα σας!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 10:45 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.369 22-01-09 10:45 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Άμα δεν σε θέλει δεν σε θέλει!!! Εγώ αυτόν τον καιρό περιμένω τα αποτελέσματα της επέμβασης του μπαμπά μου που θα γίνει στην Αθήνα παρακαλώ και ενώ ετοιμάζομαι να πάω τί γίνεται ...... Με το λουράκι που δένω πράγματα και τα κατεβάζω στο μαγαζί από τον 2ο όροφο μία φίλη μου ενώ έχω κατεβάσει κάτι παίζει μαζί του και απασφαλίζει την επαναφορά του σχοινιού και έρχεται με φόρα από το ίσόγειο στον δεύτερο και το γατζάκι που κρεμάω τα πράγματα μπαίνει με φόρα μέσα στο δεξί μου μάτι !!!!!! Ευτυχώς μόλις 1 χιλιοστό μακρυά από τον κερατοειδή μου!!!!! Τώρα το δεξί μου μάτι είναι γεμάτο αίμα και όσο βάζω τα φάρμακα , για 10 περίπου μέρες δεν βλέπω από το δεξί μου μάτι!!!!! Γλύτωσα την επέμβαση αλλά είμαι μονοφθαλμή για 10 μέρες άντε να δω τι άλλο θα μου συμβεί!!!!! Καλημέρα σας!!!! Click για ανάπτυξη... Μαγισσούλα περαστικά βρε άμα λέω ότι θέλουμε αγιασμό εδώ μέσα. Θα αρχίσω να το πιστεύω σε λιγο. Να σου πάνε όλα καλά και να προσέχεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 10:52 Η roulsydney: #1.370 22-01-09 10:52 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Άμα δεν σε θέλει δεν σε θέλει!!! Εγώ αυτόν τον καιρό περιμένω τα αποτελέσματα της επέμβασης του μπαμπά μου που θα γίνει στην Αθήνα παρακαλώ και ενώ ετοιμάζομαι να πάω τί γίνεται ...... Με το λουράκι που δένω πράγματα και τα κατεβάζω στο μαγαζί από τον 2ο όροφο μία φίλη μου ενώ έχω κατεβάσει κάτι παίζει μαζί του και απασφαλίζει την επαναφορά του σχοινιού και έρχεται με φόρα από το ίσόγειο στον δεύτερο και το γατζάκι που κρεμάω τα πράγματα μπαίνει με φόρα μέσα στο δεξί μου μάτι !!!!!! Ευτυχώς μόλις 1 χιλιοστό μακρυά από τον κερατοειδή μου!!!!! Τώρα το δεξί μου μάτι είναι γεμάτο αίμα και όσο βάζω τα φάρμακα , για 10 περίπου μέρες δεν βλέπω από το δεξί μου μάτι!!!!! Γλύτωσα την επέμβαση αλλά είμαι μονοφθαλμή για 10 μέρες άντε να δω τι άλλο θα μου συμβεί!!!!! Καλημέρα σας!!!! Click για ανάπτυξη... Περαστικά σου και καλά αποτελέσματα για τον μπαμπά σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 12:43 Η μαγισσα έγραψε: #1.371 22-01-09 12:43 Κορίτσια σας ευχαριστώ πολύ όλες για τις ευχές σας !!!! Ευτυχώς δεν θα μου μείνει κανένα κουσούρι και το αστείο είναι πως μου λέει ο γιατρός πως αυτές τις μέρες θα βλέπω καλύτερα τις νύχτες σαν τις γάτες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 13:26 Η NiaR έγραψε: #1.372 22-01-09 13:26 αμαν βρε κοπελα μου περαστικα σου.... και τι να πω? εναν αγιασμο γρηγορααααα παντως ευτυχως απεφυγες τα χειροτερα και το αντιμετωπιζεις με χιουμορ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 13:33 Η μαγισσα έγραψε: #1.373 22-01-09 13:33 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: αμαν βρε κοπελα μου περαστικα σου.... και τι να πω? εναν αγιασμο γρηγορααααα παντως ευτυχως απεφυγες τα χειροτερα και το αντιμετωπιζεις με χιουμορ! Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι αλήθεια το απέφυγα το χειρότερο και όλα αυτά σε λίγο θα είναι οκ με κάνουν να γελάω και να λέω ότι δεν βαριέσαι θα περάσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 13:17 Η Μυρτω4038: #1.374 23-01-09 13:17 Μαγισσούλα τώρα το είδα. Τι να πώ, τετοία γκαντεμία πιά Γρηγορά περαστικά,ευτυχώς δεν έγινε καμιά μόνιμη βλάβη. Σε θέλουμε πάλι όμορφη και υγιή όπως πριν! Και καλά αποτελέσματα στον μπαμπά σου! Επιτέλους πέρασε αυτή η βδομάδα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 13:45 Η μαγισσα έγραψε: #1.375 23-01-09 13:45 Αρχική Δημοσίευση από niki: Μαγισσούλα τώρα το είδα. Τι να πώ, τετοία γκαντεμία πιά Γρηγορά περαστικά,ευτυχώς δεν έγινε καμιά μόνιμη βλάβη. Σε θέλουμε πάλι όμορφη και υγιή όπως πριν! Και καλά αποτελέσματα στον μπαμπά σου! Επιτέλους πέρασε αυτή η βδομάδα. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ και για τον μπαμπά μου και για μένα !!!! Και ευτυχώς το μάτι μου θα περάσει και δεν θα μείνει και καμία βλάβη!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 14:17 Η Zbeebz έγραψε: #1.376 23-01-09 14:17 Κι εγώ τώρα το είδα! Περαστικά και σε σένα, βρε Άντζελα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 18:46 Η μαγισσα έγραψε: #1.377 23-01-09 18:46 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Κι εγώ τώρα το είδα! Περαστικά και σε σένα, βρε Άντζελα! Click για ανάπτυξη... Σε ευχαρσιστώ πολύ καλή μου να είσαι καλά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. athina38 Νεοφερμένο μέλος Η athina38 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 42 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 22:56 Η athina38 έγραψε: #1.378 23-01-09 22:56 Ευχομαι Καλη χρονια σε ολους τους γατοφιλους θεσσαλονικεις!!Αυτο που θελω να πω μεσα απο το μηνυμα μου ειναι οτι εκτος απο τα ζωα των σπιτιων μας να μην ξεχναμε να ταιζουμε τα αδεσποτα!!Απολα τα σπιτια περισσευουν φαγητα,δεν ειναι κοπος να τα βαζουμε εξω απο τους καδους!! Απο την πιο ομορφη και ανθρωπινη πολη την Θεσσαλονικη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. athina38 Νεοφερμένο μέλος Η athina38 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 42 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2009 στις 13:05 Η athina38 έγραψε: #1.379 24-01-09 13:05 Γεια χαρα σε ολους!!!Ειμαι νεο μελος απο θεσσαλονικη και θα χαιρομουν πολυ να συμμετεχω στις ομορφες κουβεντουλες σας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2009 στις 15:39 Η ruko έγραψε: #1.380 24-01-09 15:39 Περαστικά, Άντζελα, να γίνεις γρήγορα καλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 67 68 69 70 71 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 69 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 69 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Άμα δεν σε θέλει δεν σε θέλει!!! Εγώ αυτόν τον καιρό περιμένω τα αποτελέσματα της επέμβασης του μπαμπά μου που θα γίνει στην Αθήνα παρακαλώ και ενώ ετοιμάζομαι να πάω τί γίνεται ...... Με το λουράκι που δένω πράγματα και τα κατεβάζω στο μαγαζί από τον 2ο όροφο μία φίλη μου ενώ έχω κατεβάσει κάτι παίζει μαζί του και απασφαλίζει την επαναφορά του σχοινιού και έρχεται με φόρα από το ίσόγειο στον δεύτερο και το γατζάκι που κρεμάω τα πράγματα μπαίνει με φόρα μέσα στο δεξί μου μάτι !!!!!! Ευτυχώς μόλις 1 χιλιοστό μακρυά από τον κερατοειδή μου!!!!! Τώρα το δεξί μου μάτι είναι γεμάτο αίμα και όσο βάζω τα φάρμακα , για 10 περίπου μέρες δεν βλέπω από το δεξί μου μάτι!!!!! Γλύτωσα την επέμβαση αλλά είμαι μονοφθαλμή για 10 μέρες άντε να δω τι άλλο θα μου συμβεί!!!!! Καλημέρα σας!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 10:45 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.369 22-01-09 10:45 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Άμα δεν σε θέλει δεν σε θέλει!!! Εγώ αυτόν τον καιρό περιμένω τα αποτελέσματα της επέμβασης του μπαμπά μου που θα γίνει στην Αθήνα παρακαλώ και ενώ ετοιμάζομαι να πάω τί γίνεται ...... Με το λουράκι που δένω πράγματα και τα κατεβάζω στο μαγαζί από τον 2ο όροφο μία φίλη μου ενώ έχω κατεβάσει κάτι παίζει μαζί του και απασφαλίζει την επαναφορά του σχοινιού και έρχεται με φόρα από το ίσόγειο στον δεύτερο και το γατζάκι που κρεμάω τα πράγματα μπαίνει με φόρα μέσα στο δεξί μου μάτι !!!!!! Ευτυχώς μόλις 1 χιλιοστό μακρυά από τον κερατοειδή μου!!!!! Τώρα το δεξί μου μάτι είναι γεμάτο αίμα και όσο βάζω τα φάρμακα , για 10 περίπου μέρες δεν βλέπω από το δεξί μου μάτι!!!!! Γλύτωσα την επέμβαση αλλά είμαι μονοφθαλμή για 10 μέρες άντε να δω τι άλλο θα μου συμβεί!!!!! Καλημέρα σας!!!! Click για ανάπτυξη... Μαγισσούλα περαστικά βρε άμα λέω ότι θέλουμε αγιασμό εδώ μέσα. Θα αρχίσω να το πιστεύω σε λιγο. Να σου πάνε όλα καλά και να προσέχεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 10:52 Η roulsydney: #1.370 22-01-09 10:52 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Άμα δεν σε θέλει δεν σε θέλει!!! Εγώ αυτόν τον καιρό περιμένω τα αποτελέσματα της επέμβασης του μπαμπά μου που θα γίνει στην Αθήνα παρακαλώ και ενώ ετοιμάζομαι να πάω τί γίνεται ...... Με το λουράκι που δένω πράγματα και τα κατεβάζω στο μαγαζί από τον 2ο όροφο μία φίλη μου ενώ έχω κατεβάσει κάτι παίζει μαζί του και απασφαλίζει την επαναφορά του σχοινιού και έρχεται με φόρα από το ίσόγειο στον δεύτερο και το γατζάκι που κρεμάω τα πράγματα μπαίνει με φόρα μέσα στο δεξί μου μάτι !!!!!! Ευτυχώς μόλις 1 χιλιοστό μακρυά από τον κερατοειδή μου!!!!! Τώρα το δεξί μου μάτι είναι γεμάτο αίμα και όσο βάζω τα φάρμακα , για 10 περίπου μέρες δεν βλέπω από το δεξί μου μάτι!!!!! Γλύτωσα την επέμβαση αλλά είμαι μονοφθαλμή για 10 μέρες άντε να δω τι άλλο θα μου συμβεί!!!!! Καλημέρα σας!!!! Click για ανάπτυξη... Περαστικά σου και καλά αποτελέσματα για τον μπαμπά σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 12:43 Η μαγισσα έγραψε: #1.371 22-01-09 12:43 Κορίτσια σας ευχαριστώ πολύ όλες για τις ευχές σας !!!! Ευτυχώς δεν θα μου μείνει κανένα κουσούρι και το αστείο είναι πως μου λέει ο γιατρός πως αυτές τις μέρες θα βλέπω καλύτερα τις νύχτες σαν τις γάτες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 13:26 Η NiaR έγραψε: #1.372 22-01-09 13:26 αμαν βρε κοπελα μου περαστικα σου.... και τι να πω? εναν αγιασμο γρηγορααααα παντως ευτυχως απεφυγες τα χειροτερα και το αντιμετωπιζεις με χιουμορ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 13:33 Η μαγισσα έγραψε: #1.373 22-01-09 13:33 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: αμαν βρε κοπελα μου περαστικα σου.... και τι να πω? εναν αγιασμο γρηγορααααα παντως ευτυχως απεφυγες τα χειροτερα και το αντιμετωπιζεις με χιουμορ! Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι αλήθεια το απέφυγα το χειρότερο και όλα αυτά σε λίγο θα είναι οκ με κάνουν να γελάω και να λέω ότι δεν βαριέσαι θα περάσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 13:17 Η Μυρτω4038: #1.374 23-01-09 13:17 Μαγισσούλα τώρα το είδα. Τι να πώ, τετοία γκαντεμία πιά Γρηγορά περαστικά,ευτυχώς δεν έγινε καμιά μόνιμη βλάβη. Σε θέλουμε πάλι όμορφη και υγιή όπως πριν! Και καλά αποτελέσματα στον μπαμπά σου! Επιτέλους πέρασε αυτή η βδομάδα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 13:45 Η μαγισσα έγραψε: #1.375 23-01-09 13:45 Αρχική Δημοσίευση από niki: Μαγισσούλα τώρα το είδα. Τι να πώ, τετοία γκαντεμία πιά Γρηγορά περαστικά,ευτυχώς δεν έγινε καμιά μόνιμη βλάβη. Σε θέλουμε πάλι όμορφη και υγιή όπως πριν! Και καλά αποτελέσματα στον μπαμπά σου! Επιτέλους πέρασε αυτή η βδομάδα. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ και για τον μπαμπά μου και για μένα !!!! Και ευτυχώς το μάτι μου θα περάσει και δεν θα μείνει και καμία βλάβη!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 14:17 Η Zbeebz έγραψε: #1.376 23-01-09 14:17 Κι εγώ τώρα το είδα! Περαστικά και σε σένα, βρε Άντζελα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 18:46 Η μαγισσα έγραψε: #1.377 23-01-09 18:46 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Κι εγώ τώρα το είδα! Περαστικά και σε σένα, βρε Άντζελα! Click για ανάπτυξη... Σε ευχαρσιστώ πολύ καλή μου να είσαι καλά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. athina38 Νεοφερμένο μέλος Η athina38 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 42 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 22:56 Η athina38 έγραψε: #1.378 23-01-09 22:56 Ευχομαι Καλη χρονια σε ολους τους γατοφιλους θεσσαλονικεις!!Αυτο που θελω να πω μεσα απο το μηνυμα μου ειναι οτι εκτος απο τα ζωα των σπιτιων μας να μην ξεχναμε να ταιζουμε τα αδεσποτα!!Απολα τα σπιτια περισσευουν φαγητα,δεν ειναι κοπος να τα βαζουμε εξω απο τους καδους!! Απο την πιο ομορφη και ανθρωπινη πολη την Θεσσαλονικη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. athina38 Νεοφερμένο μέλος Η athina38 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 42 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2009 στις 13:05 Η athina38 έγραψε: #1.379 24-01-09 13:05 Γεια χαρα σε ολους!!!Ειμαι νεο μελος απο θεσσαλονικη και θα χαιρομουν πολυ να συμμετεχω στις ομορφες κουβεντουλες σας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2009 στις 15:39 Η ruko έγραψε: #1.380 24-01-09 15:39 Περαστικά, Άντζελα, να γίνεις γρήγορα καλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 67 68 69 70 71 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 69 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 69 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Άμα δεν σε θέλει δεν σε θέλει!!! Εγώ αυτόν τον καιρό περιμένω τα αποτελέσματα της επέμβασης του μπαμπά μου που θα γίνει στην Αθήνα παρακαλώ και ενώ ετοιμάζομαι να πάω τί γίνεται ...... Με το λουράκι που δένω πράγματα και τα κατεβάζω στο μαγαζί από τον 2ο όροφο μία φίλη μου ενώ έχω κατεβάσει κάτι παίζει μαζί του και απασφαλίζει την επαναφορά του σχοινιού και έρχεται με φόρα από το ίσόγειο στον δεύτερο και το γατζάκι που κρεμάω τα πράγματα μπαίνει με φόρα μέσα στο δεξί μου μάτι !!!!!! Ευτυχώς μόλις 1 χιλιοστό μακρυά από τον κερατοειδή μου!!!!! Τώρα το δεξί μου μάτι είναι γεμάτο αίμα και όσο βάζω τα φάρμακα , για 10 περίπου μέρες δεν βλέπω από το δεξί μου μάτι!!!!! Γλύτωσα την επέμβαση αλλά είμαι μονοφθαλμή για 10 μέρες άντε να δω τι άλλο θα μου συμβεί!!!!! Καλημέρα σας!!!! Click για ανάπτυξη... Μαγισσούλα περαστικά βρε άμα λέω ότι θέλουμε αγιασμό εδώ μέσα. Θα αρχίσω να το πιστεύω σε λιγο. Να σου πάνε όλα καλά και να προσέχεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 10:52 Η roulsydney: #1.370 22-01-09 10:52 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Άμα δεν σε θέλει δεν σε θέλει!!! Εγώ αυτόν τον καιρό περιμένω τα αποτελέσματα της επέμβασης του μπαμπά μου που θα γίνει στην Αθήνα παρακαλώ και ενώ ετοιμάζομαι να πάω τί γίνεται ...... Με το λουράκι που δένω πράγματα και τα κατεβάζω στο μαγαζί από τον 2ο όροφο μία φίλη μου ενώ έχω κατεβάσει κάτι παίζει μαζί του και απασφαλίζει την επαναφορά του σχοινιού και έρχεται με φόρα από το ίσόγειο στον δεύτερο και το γατζάκι που κρεμάω τα πράγματα μπαίνει με φόρα μέσα στο δεξί μου μάτι !!!!!! Ευτυχώς μόλις 1 χιλιοστό μακρυά από τον κερατοειδή μου!!!!! Τώρα το δεξί μου μάτι είναι γεμάτο αίμα και όσο βάζω τα φάρμακα , για 10 περίπου μέρες δεν βλέπω από το δεξί μου μάτι!!!!! Γλύτωσα την επέμβαση αλλά είμαι μονοφθαλμή για 10 μέρες άντε να δω τι άλλο θα μου συμβεί!!!!! Καλημέρα σας!!!! Click για ανάπτυξη... Περαστικά σου και καλά αποτελέσματα για τον μπαμπά σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 12:43 Η μαγισσα έγραψε: #1.371 22-01-09 12:43 Κορίτσια σας ευχαριστώ πολύ όλες για τις ευχές σας !!!! Ευτυχώς δεν θα μου μείνει κανένα κουσούρι και το αστείο είναι πως μου λέει ο γιατρός πως αυτές τις μέρες θα βλέπω καλύτερα τις νύχτες σαν τις γάτες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 13:26 Η NiaR έγραψε: #1.372 22-01-09 13:26 αμαν βρε κοπελα μου περαστικα σου.... και τι να πω? εναν αγιασμο γρηγορααααα παντως ευτυχως απεφυγες τα χειροτερα και το αντιμετωπιζεις με χιουμορ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 13:33 Η μαγισσα έγραψε: #1.373 22-01-09 13:33 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: αμαν βρε κοπελα μου περαστικα σου.... και τι να πω? εναν αγιασμο γρηγορααααα παντως ευτυχως απεφυγες τα χειροτερα και το αντιμετωπιζεις με χιουμορ! Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι αλήθεια το απέφυγα το χειρότερο και όλα αυτά σε λίγο θα είναι οκ με κάνουν να γελάω και να λέω ότι δεν βαριέσαι θα περάσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 13:17 Η Μυρτω4038: #1.374 23-01-09 13:17 Μαγισσούλα τώρα το είδα. Τι να πώ, τετοία γκαντεμία πιά Γρηγορά περαστικά,ευτυχώς δεν έγινε καμιά μόνιμη βλάβη. Σε θέλουμε πάλι όμορφη και υγιή όπως πριν! Και καλά αποτελέσματα στον μπαμπά σου! Επιτέλους πέρασε αυτή η βδομάδα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 13:45 Η μαγισσα έγραψε: #1.375 23-01-09 13:45 Αρχική Δημοσίευση από niki: Μαγισσούλα τώρα το είδα. Τι να πώ, τετοία γκαντεμία πιά Γρηγορά περαστικά,ευτυχώς δεν έγινε καμιά μόνιμη βλάβη. Σε θέλουμε πάλι όμορφη και υγιή όπως πριν! Και καλά αποτελέσματα στον μπαμπά σου! Επιτέλους πέρασε αυτή η βδομάδα. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ και για τον μπαμπά μου και για μένα !!!! Και ευτυχώς το μάτι μου θα περάσει και δεν θα μείνει και καμία βλάβη!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 14:17 Η Zbeebz έγραψε: #1.376 23-01-09 14:17 Κι εγώ τώρα το είδα! Περαστικά και σε σένα, βρε Άντζελα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 18:46 Η μαγισσα έγραψε: #1.377 23-01-09 18:46 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Κι εγώ τώρα το είδα! Περαστικά και σε σένα, βρε Άντζελα! Click για ανάπτυξη... Σε ευχαρσιστώ πολύ καλή μου να είσαι καλά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. athina38 Νεοφερμένο μέλος Η athina38 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 42 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 22:56 Η athina38 έγραψε: #1.378 23-01-09 22:56 Ευχομαι Καλη χρονια σε ολους τους γατοφιλους θεσσαλονικεις!!Αυτο που θελω να πω μεσα απο το μηνυμα μου ειναι οτι εκτος απο τα ζωα των σπιτιων μας να μην ξεχναμε να ταιζουμε τα αδεσποτα!!Απολα τα σπιτια περισσευουν φαγητα,δεν ειναι κοπος να τα βαζουμε εξω απο τους καδους!! Απο την πιο ομορφη και ανθρωπινη πολη την Θεσσαλονικη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. athina38 Νεοφερμένο μέλος Η athina38 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 42 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2009 στις 13:05 Η athina38 έγραψε: #1.379 24-01-09 13:05 Γεια χαρα σε ολους!!!Ειμαι νεο μελος απο θεσσαλονικη και θα χαιρομουν πολυ να συμμετεχω στις ομορφες κουβεντουλες σας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2009 στις 15:39 Η ruko έγραψε: #1.380 24-01-09 15:39 Περαστικά, Άντζελα, να γίνεις γρήγορα καλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 67 68 69 70 71 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 69 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 69 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Άμα δεν σε θέλει δεν σε θέλει!!! Εγώ αυτόν τον καιρό περιμένω τα αποτελέσματα της επέμβασης του μπαμπά μου που θα γίνει στην Αθήνα παρακαλώ και ενώ ετοιμάζομαι να πάω τί γίνεται ...... Με το λουράκι που δένω πράγματα και τα κατεβάζω στο μαγαζί από τον 2ο όροφο μία φίλη μου ενώ έχω κατεβάσει κάτι παίζει μαζί του και απασφαλίζει την επαναφορά του σχοινιού και έρχεται με φόρα από το ίσόγειο στον δεύτερο και το γατζάκι που κρεμάω τα πράγματα μπαίνει με φόρα μέσα στο δεξί μου μάτι !!!!!! Ευτυχώς μόλις 1 χιλιοστό μακρυά από τον κερατοειδή μου!!!!! Τώρα το δεξί μου μάτι είναι γεμάτο αίμα και όσο βάζω τα φάρμακα , για 10 περίπου μέρες δεν βλέπω από το δεξί μου μάτι!!!!! Γλύτωσα την επέμβαση αλλά είμαι μονοφθαλμή για 10 μέρες άντε να δω τι άλλο θα μου συμβεί!!!!! Καλημέρα σας!!!! Click για ανάπτυξη... Περαστικά σου και καλά αποτελέσματα για τον μπαμπά σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 12:43 Η μαγισσα έγραψε: #1.371 22-01-09 12:43 Κορίτσια σας ευχαριστώ πολύ όλες για τις ευχές σας !!!! Ευτυχώς δεν θα μου μείνει κανένα κουσούρι και το αστείο είναι πως μου λέει ο γιατρός πως αυτές τις μέρες θα βλέπω καλύτερα τις νύχτες σαν τις γάτες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 13:26 Η NiaR έγραψε: #1.372 22-01-09 13:26 αμαν βρε κοπελα μου περαστικα σου.... και τι να πω? εναν αγιασμο γρηγορααααα παντως ευτυχως απεφυγες τα χειροτερα και το αντιμετωπιζεις με χιουμορ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 13:33 Η μαγισσα έγραψε: #1.373 22-01-09 13:33 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: αμαν βρε κοπελα μου περαστικα σου.... και τι να πω? εναν αγιασμο γρηγορααααα παντως ευτυχως απεφυγες τα χειροτερα και το αντιμετωπιζεις με χιουμορ! Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι αλήθεια το απέφυγα το χειρότερο και όλα αυτά σε λίγο θα είναι οκ με κάνουν να γελάω και να λέω ότι δεν βαριέσαι θα περάσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 13:17 Η Μυρτω4038: #1.374 23-01-09 13:17 Μαγισσούλα τώρα το είδα. Τι να πώ, τετοία γκαντεμία πιά Γρηγορά περαστικά,ευτυχώς δεν έγινε καμιά μόνιμη βλάβη. Σε θέλουμε πάλι όμορφη και υγιή όπως πριν! Και καλά αποτελέσματα στον μπαμπά σου! Επιτέλους πέρασε αυτή η βδομάδα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 13:45 Η μαγισσα έγραψε: #1.375 23-01-09 13:45 Αρχική Δημοσίευση από niki: Μαγισσούλα τώρα το είδα. Τι να πώ, τετοία γκαντεμία πιά Γρηγορά περαστικά,ευτυχώς δεν έγινε καμιά μόνιμη βλάβη. Σε θέλουμε πάλι όμορφη και υγιή όπως πριν! Και καλά αποτελέσματα στον μπαμπά σου! Επιτέλους πέρασε αυτή η βδομάδα. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ και για τον μπαμπά μου και για μένα !!!! Και ευτυχώς το μάτι μου θα περάσει και δεν θα μείνει και καμία βλάβη!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 14:17 Η Zbeebz έγραψε: #1.376 23-01-09 14:17 Κι εγώ τώρα το είδα! Περαστικά και σε σένα, βρε Άντζελα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 18:46 Η μαγισσα έγραψε: #1.377 23-01-09 18:46 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Κι εγώ τώρα το είδα! Περαστικά και σε σένα, βρε Άντζελα! Click για ανάπτυξη... Σε ευχαρσιστώ πολύ καλή μου να είσαι καλά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. athina38 Νεοφερμένο μέλος Η athina38 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 42 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 22:56 Η athina38 έγραψε: #1.378 23-01-09 22:56 Ευχομαι Καλη χρονια σε ολους τους γατοφιλους θεσσαλονικεις!!Αυτο που θελω να πω μεσα απο το μηνυμα μου ειναι οτι εκτος απο τα ζωα των σπιτιων μας να μην ξεχναμε να ταιζουμε τα αδεσποτα!!Απολα τα σπιτια περισσευουν φαγητα,δεν ειναι κοπος να τα βαζουμε εξω απο τους καδους!! Απο την πιο ομορφη και ανθρωπινη πολη την Θεσσαλονικη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. athina38 Νεοφερμένο μέλος Η athina38 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 42 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2009 στις 13:05 Η athina38 έγραψε: #1.379 24-01-09 13:05 Γεια χαρα σε ολους!!!Ειμαι νεο μελος απο θεσσαλονικη και θα χαιρομουν πολυ να συμμετεχω στις ομορφες κουβεντουλες σας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2009 στις 15:39 Η ruko έγραψε: #1.380 24-01-09 15:39 Περαστικά, Άντζελα, να γίνεις γρήγορα καλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 67 68 69 70 71 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 69 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 69 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Κορίτσια σας ευχαριστώ πολύ όλες για τις ευχές σας !!!! Ευτυχώς δεν θα μου μείνει κανένα κουσούρι και το αστείο είναι πως μου λέει ο γιατρός πως αυτές τις μέρες θα βλέπω καλύτερα τις νύχτες σαν τις γάτες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 13:26 Η NiaR έγραψε: #1.372 22-01-09 13:26 αμαν βρε κοπελα μου περαστικα σου.... και τι να πω? εναν αγιασμο γρηγορααααα παντως ευτυχως απεφυγες τα χειροτερα και το αντιμετωπιζεις με χιουμορ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 13:33 Η μαγισσα έγραψε: #1.373 22-01-09 13:33 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: αμαν βρε κοπελα μου περαστικα σου.... και τι να πω? εναν αγιασμο γρηγορααααα παντως ευτυχως απεφυγες τα χειροτερα και το αντιμετωπιζεις με χιουμορ! Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι αλήθεια το απέφυγα το χειρότερο και όλα αυτά σε λίγο θα είναι οκ με κάνουν να γελάω και να λέω ότι δεν βαριέσαι θα περάσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 13:17 Η Μυρτω4038: #1.374 23-01-09 13:17 Μαγισσούλα τώρα το είδα. Τι να πώ, τετοία γκαντεμία πιά Γρηγορά περαστικά,ευτυχώς δεν έγινε καμιά μόνιμη βλάβη. Σε θέλουμε πάλι όμορφη και υγιή όπως πριν! Και καλά αποτελέσματα στον μπαμπά σου! Επιτέλους πέρασε αυτή η βδομάδα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 13:45 Η μαγισσα έγραψε: #1.375 23-01-09 13:45 Αρχική Δημοσίευση από niki: Μαγισσούλα τώρα το είδα. Τι να πώ, τετοία γκαντεμία πιά Γρηγορά περαστικά,ευτυχώς δεν έγινε καμιά μόνιμη βλάβη. Σε θέλουμε πάλι όμορφη και υγιή όπως πριν! Και καλά αποτελέσματα στον μπαμπά σου! Επιτέλους πέρασε αυτή η βδομάδα. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ και για τον μπαμπά μου και για μένα !!!! Και ευτυχώς το μάτι μου θα περάσει και δεν θα μείνει και καμία βλάβη!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 14:17 Η Zbeebz έγραψε: #1.376 23-01-09 14:17 Κι εγώ τώρα το είδα! Περαστικά και σε σένα, βρε Άντζελα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 18:46 Η μαγισσα έγραψε: #1.377 23-01-09 18:46 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Κι εγώ τώρα το είδα! Περαστικά και σε σένα, βρε Άντζελα! Click για ανάπτυξη... Σε ευχαρσιστώ πολύ καλή μου να είσαι καλά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. athina38 Νεοφερμένο μέλος Η athina38 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 42 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 22:56 Η athina38 έγραψε: #1.378 23-01-09 22:56 Ευχομαι Καλη χρονια σε ολους τους γατοφιλους θεσσαλονικεις!!Αυτο που θελω να πω μεσα απο το μηνυμα μου ειναι οτι εκτος απο τα ζωα των σπιτιων μας να μην ξεχναμε να ταιζουμε τα αδεσποτα!!Απολα τα σπιτια περισσευουν φαγητα,δεν ειναι κοπος να τα βαζουμε εξω απο τους καδους!! Απο την πιο ομορφη και ανθρωπινη πολη την Θεσσαλονικη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. athina38 Νεοφερμένο μέλος Η athina38 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 42 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2009 στις 13:05 Η athina38 έγραψε: #1.379 24-01-09 13:05 Γεια χαρα σε ολους!!!Ειμαι νεο μελος απο θεσσαλονικη και θα χαιρομουν πολυ να συμμετεχω στις ομορφες κουβεντουλες σας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2009 στις 15:39 Η ruko έγραψε: #1.380 24-01-09 15:39 Περαστικά, Άντζελα, να γίνεις γρήγορα καλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 67 68 69 70 71 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 69 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 69 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
αμαν βρε κοπελα μου περαστικα σου.... και τι να πω? εναν αγιασμο γρηγορααααα παντως ευτυχως απεφυγες τα χειροτερα και το αντιμετωπιζεις με χιουμορ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 13:33 Η μαγισσα έγραψε: #1.373 22-01-09 13:33 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: αμαν βρε κοπελα μου περαστικα σου.... και τι να πω? εναν αγιασμο γρηγορααααα παντως ευτυχως απεφυγες τα χειροτερα και το αντιμετωπιζεις με χιουμορ! Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι αλήθεια το απέφυγα το χειρότερο και όλα αυτά σε λίγο θα είναι οκ με κάνουν να γελάω και να λέω ότι δεν βαριέσαι θα περάσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 13:17 Η Μυρτω4038: #1.374 23-01-09 13:17 Μαγισσούλα τώρα το είδα. Τι να πώ, τετοία γκαντεμία πιά Γρηγορά περαστικά,ευτυχώς δεν έγινε καμιά μόνιμη βλάβη. Σε θέλουμε πάλι όμορφη και υγιή όπως πριν! Και καλά αποτελέσματα στον μπαμπά σου! Επιτέλους πέρασε αυτή η βδομάδα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 13:45 Η μαγισσα έγραψε: #1.375 23-01-09 13:45 Αρχική Δημοσίευση από niki: Μαγισσούλα τώρα το είδα. Τι να πώ, τετοία γκαντεμία πιά Γρηγορά περαστικά,ευτυχώς δεν έγινε καμιά μόνιμη βλάβη. Σε θέλουμε πάλι όμορφη και υγιή όπως πριν! Και καλά αποτελέσματα στον μπαμπά σου! Επιτέλους πέρασε αυτή η βδομάδα. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ και για τον μπαμπά μου και για μένα !!!! Και ευτυχώς το μάτι μου θα περάσει και δεν θα μείνει και καμία βλάβη!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 14:17 Η Zbeebz έγραψε: #1.376 23-01-09 14:17 Κι εγώ τώρα το είδα! Περαστικά και σε σένα, βρε Άντζελα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 18:46 Η μαγισσα έγραψε: #1.377 23-01-09 18:46 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Κι εγώ τώρα το είδα! Περαστικά και σε σένα, βρε Άντζελα! Click για ανάπτυξη... Σε ευχαρσιστώ πολύ καλή μου να είσαι καλά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. athina38 Νεοφερμένο μέλος Η athina38 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 42 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 22:56 Η athina38 έγραψε: #1.378 23-01-09 22:56 Ευχομαι Καλη χρονια σε ολους τους γατοφιλους θεσσαλονικεις!!Αυτο που θελω να πω μεσα απο το μηνυμα μου ειναι οτι εκτος απο τα ζωα των σπιτιων μας να μην ξεχναμε να ταιζουμε τα αδεσποτα!!Απολα τα σπιτια περισσευουν φαγητα,δεν ειναι κοπος να τα βαζουμε εξω απο τους καδους!! Απο την πιο ομορφη και ανθρωπινη πολη την Θεσσαλονικη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. athina38 Νεοφερμένο μέλος Η athina38 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 42 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2009 στις 13:05 Η athina38 έγραψε: #1.379 24-01-09 13:05 Γεια χαρα σε ολους!!!Ειμαι νεο μελος απο θεσσαλονικη και θα χαιρομουν πολυ να συμμετεχω στις ομορφες κουβεντουλες σας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2009 στις 15:39 Η ruko έγραψε: #1.380 24-01-09 15:39 Περαστικά, Άντζελα, να γίνεις γρήγορα καλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 67 68 69 70 71 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 69 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 69 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από NiaR: αμαν βρε κοπελα μου περαστικα σου.... και τι να πω? εναν αγιασμο γρηγορααααα παντως ευτυχως απεφυγες τα χειροτερα και το αντιμετωπιζεις με χιουμορ! Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι αλήθεια το απέφυγα το χειρότερο και όλα αυτά σε λίγο θα είναι οκ με κάνουν να γελάω και να λέω ότι δεν βαριέσαι θα περάσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 13:17 Η Μυρτω4038: #1.374 23-01-09 13:17 Μαγισσούλα τώρα το είδα. Τι να πώ, τετοία γκαντεμία πιά Γρηγορά περαστικά,ευτυχώς δεν έγινε καμιά μόνιμη βλάβη. Σε θέλουμε πάλι όμορφη και υγιή όπως πριν! Και καλά αποτελέσματα στον μπαμπά σου! Επιτέλους πέρασε αυτή η βδομάδα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 13:45 Η μαγισσα έγραψε: #1.375 23-01-09 13:45 Αρχική Δημοσίευση από niki: Μαγισσούλα τώρα το είδα. Τι να πώ, τετοία γκαντεμία πιά Γρηγορά περαστικά,ευτυχώς δεν έγινε καμιά μόνιμη βλάβη. Σε θέλουμε πάλι όμορφη και υγιή όπως πριν! Και καλά αποτελέσματα στον μπαμπά σου! Επιτέλους πέρασε αυτή η βδομάδα. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ και για τον μπαμπά μου και για μένα !!!! Και ευτυχώς το μάτι μου θα περάσει και δεν θα μείνει και καμία βλάβη!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 14:17 Η Zbeebz έγραψε: #1.376 23-01-09 14:17 Κι εγώ τώρα το είδα! Περαστικά και σε σένα, βρε Άντζελα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 18:46 Η μαγισσα έγραψε: #1.377 23-01-09 18:46 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Κι εγώ τώρα το είδα! Περαστικά και σε σένα, βρε Άντζελα! Click για ανάπτυξη... Σε ευχαρσιστώ πολύ καλή μου να είσαι καλά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. athina38 Νεοφερμένο μέλος Η athina38 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 42 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 22:56 Η athina38 έγραψε: #1.378 23-01-09 22:56 Ευχομαι Καλη χρονια σε ολους τους γατοφιλους θεσσαλονικεις!!Αυτο που θελω να πω μεσα απο το μηνυμα μου ειναι οτι εκτος απο τα ζωα των σπιτιων μας να μην ξεχναμε να ταιζουμε τα αδεσποτα!!Απολα τα σπιτια περισσευουν φαγητα,δεν ειναι κοπος να τα βαζουμε εξω απο τους καδους!! Απο την πιο ομορφη και ανθρωπινη πολη την Θεσσαλονικη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. athina38 Νεοφερμένο μέλος Η athina38 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 42 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2009 στις 13:05 Η athina38 έγραψε: #1.379 24-01-09 13:05 Γεια χαρα σε ολους!!!Ειμαι νεο μελος απο θεσσαλονικη και θα χαιρομουν πολυ να συμμετεχω στις ομορφες κουβεντουλες σας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2009 στις 15:39 Η ruko έγραψε: #1.380 24-01-09 15:39 Περαστικά, Άντζελα, να γίνεις γρήγορα καλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 67 68 69 70 71 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 69 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 69 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μαγισσούλα τώρα το είδα. Τι να πώ, τετοία γκαντεμία πιά Γρηγορά περαστικά,ευτυχώς δεν έγινε καμιά μόνιμη βλάβη. Σε θέλουμε πάλι όμορφη και υγιή όπως πριν! Και καλά αποτελέσματα στον μπαμπά σου! Επιτέλους πέρασε αυτή η βδομάδα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 13:45 Η μαγισσα έγραψε: #1.375 23-01-09 13:45 Αρχική Δημοσίευση από niki: Μαγισσούλα τώρα το είδα. Τι να πώ, τετοία γκαντεμία πιά Γρηγορά περαστικά,ευτυχώς δεν έγινε καμιά μόνιμη βλάβη. Σε θέλουμε πάλι όμορφη και υγιή όπως πριν! Και καλά αποτελέσματα στον μπαμπά σου! Επιτέλους πέρασε αυτή η βδομάδα. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ και για τον μπαμπά μου και για μένα !!!! Και ευτυχώς το μάτι μου θα περάσει και δεν θα μείνει και καμία βλάβη!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 14:17 Η Zbeebz έγραψε: #1.376 23-01-09 14:17 Κι εγώ τώρα το είδα! Περαστικά και σε σένα, βρε Άντζελα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 18:46 Η μαγισσα έγραψε: #1.377 23-01-09 18:46 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Κι εγώ τώρα το είδα! Περαστικά και σε σένα, βρε Άντζελα! Click για ανάπτυξη... Σε ευχαρσιστώ πολύ καλή μου να είσαι καλά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. athina38 Νεοφερμένο μέλος Η athina38 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 42 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 22:56 Η athina38 έγραψε: #1.378 23-01-09 22:56 Ευχομαι Καλη χρονια σε ολους τους γατοφιλους θεσσαλονικεις!!Αυτο που θελω να πω μεσα απο το μηνυμα μου ειναι οτι εκτος απο τα ζωα των σπιτιων μας να μην ξεχναμε να ταιζουμε τα αδεσποτα!!Απολα τα σπιτια περισσευουν φαγητα,δεν ειναι κοπος να τα βαζουμε εξω απο τους καδους!! Απο την πιο ομορφη και ανθρωπινη πολη την Θεσσαλονικη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. athina38 Νεοφερμένο μέλος Η athina38 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 42 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2009 στις 13:05 Η athina38 έγραψε: #1.379 24-01-09 13:05 Γεια χαρα σε ολους!!!Ειμαι νεο μελος απο θεσσαλονικη και θα χαιρομουν πολυ να συμμετεχω στις ομορφες κουβεντουλες σας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2009 στις 15:39 Η ruko έγραψε: #1.380 24-01-09 15:39 Περαστικά, Άντζελα, να γίνεις γρήγορα καλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 67 68 69 70 71 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 69 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 69 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από niki: Μαγισσούλα τώρα το είδα. Τι να πώ, τετοία γκαντεμία πιά Γρηγορά περαστικά,ευτυχώς δεν έγινε καμιά μόνιμη βλάβη. Σε θέλουμε πάλι όμορφη και υγιή όπως πριν! Και καλά αποτελέσματα στον μπαμπά σου! Επιτέλους πέρασε αυτή η βδομάδα. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ και για τον μπαμπά μου και για μένα !!!! Και ευτυχώς το μάτι μου θα περάσει και δεν θα μείνει και καμία βλάβη!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 14:17 Η Zbeebz έγραψε: #1.376 23-01-09 14:17 Κι εγώ τώρα το είδα! Περαστικά και σε σένα, βρε Άντζελα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 18:46 Η μαγισσα έγραψε: #1.377 23-01-09 18:46 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Κι εγώ τώρα το είδα! Περαστικά και σε σένα, βρε Άντζελα! Click για ανάπτυξη... Σε ευχαρσιστώ πολύ καλή μου να είσαι καλά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. athina38 Νεοφερμένο μέλος Η athina38 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 42 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 22:56 Η athina38 έγραψε: #1.378 23-01-09 22:56 Ευχομαι Καλη χρονια σε ολους τους γατοφιλους θεσσαλονικεις!!Αυτο που θελω να πω μεσα απο το μηνυμα μου ειναι οτι εκτος απο τα ζωα των σπιτιων μας να μην ξεχναμε να ταιζουμε τα αδεσποτα!!Απολα τα σπιτια περισσευουν φαγητα,δεν ειναι κοπος να τα βαζουμε εξω απο τους καδους!! Απο την πιο ομορφη και ανθρωπινη πολη την Θεσσαλονικη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. athina38 Νεοφερμένο μέλος Η athina38 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 42 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2009 στις 13:05 Η athina38 έγραψε: #1.379 24-01-09 13:05 Γεια χαρα σε ολους!!!Ειμαι νεο μελος απο θεσσαλονικη και θα χαιρομουν πολυ να συμμετεχω στις ομορφες κουβεντουλες σας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2009 στις 15:39 Η ruko έγραψε: #1.380 24-01-09 15:39 Περαστικά, Άντζελα, να γίνεις γρήγορα καλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 67 68 69 70 71 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 69 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 69 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Κι εγώ τώρα το είδα! Περαστικά και σε σένα, βρε Άντζελα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 18:46 Η μαγισσα έγραψε: #1.377 23-01-09 18:46 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Κι εγώ τώρα το είδα! Περαστικά και σε σένα, βρε Άντζελα! Click για ανάπτυξη... Σε ευχαρσιστώ πολύ καλή μου να είσαι καλά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. athina38 Νεοφερμένο μέλος Η athina38 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 42 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 22:56 Η athina38 έγραψε: #1.378 23-01-09 22:56 Ευχομαι Καλη χρονια σε ολους τους γατοφιλους θεσσαλονικεις!!Αυτο που θελω να πω μεσα απο το μηνυμα μου ειναι οτι εκτος απο τα ζωα των σπιτιων μας να μην ξεχναμε να ταιζουμε τα αδεσποτα!!Απολα τα σπιτια περισσευουν φαγητα,δεν ειναι κοπος να τα βαζουμε εξω απο τους καδους!! Απο την πιο ομορφη και ανθρωπινη πολη την Θεσσαλονικη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. athina38 Νεοφερμένο μέλος Η athina38 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 42 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2009 στις 13:05 Η athina38 έγραψε: #1.379 24-01-09 13:05 Γεια χαρα σε ολους!!!Ειμαι νεο μελος απο θεσσαλονικη και θα χαιρομουν πολυ να συμμετεχω στις ομορφες κουβεντουλες σας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2009 στις 15:39 Η ruko έγραψε: #1.380 24-01-09 15:39 Περαστικά, Άντζελα, να γίνεις γρήγορα καλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 67 68 69 70 71 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 69 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 69 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Κι εγώ τώρα το είδα! Περαστικά και σε σένα, βρε Άντζελα! Click για ανάπτυξη... Σε ευχαρσιστώ πολύ καλή μου να είσαι καλά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
athina38 Νεοφερμένο μέλος Η athina38 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 42 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 22:56 Η athina38 έγραψε: #1.378 23-01-09 22:56 Ευχομαι Καλη χρονια σε ολους τους γατοφιλους θεσσαλονικεις!!Αυτο που θελω να πω μεσα απο το μηνυμα μου ειναι οτι εκτος απο τα ζωα των σπιτιων μας να μην ξεχναμε να ταιζουμε τα αδεσποτα!!Απολα τα σπιτια περισσευουν φαγητα,δεν ειναι κοπος να τα βαζουμε εξω απο τους καδους!! Απο την πιο ομορφη και ανθρωπινη πολη την Θεσσαλονικη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. athina38 Νεοφερμένο μέλος Η athina38 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 42 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2009 στις 13:05 Η athina38 έγραψε: #1.379 24-01-09 13:05 Γεια χαρα σε ολους!!!Ειμαι νεο μελος απο θεσσαλονικη και θα χαιρομουν πολυ να συμμετεχω στις ομορφες κουβεντουλες σας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2009 στις 15:39 Η ruko έγραψε: #1.380 24-01-09 15:39 Περαστικά, Άντζελα, να γίνεις γρήγορα καλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 67 68 69 70 71 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 69 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 69 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ευχομαι Καλη χρονια σε ολους τους γατοφιλους θεσσαλονικεις!!Αυτο που θελω να πω μεσα απο το μηνυμα μου ειναι οτι εκτος απο τα ζωα των σπιτιων μας να μην ξεχναμε να ταιζουμε τα αδεσποτα!!Απολα τα σπιτια περισσευουν φαγητα,δεν ειναι κοπος να τα βαζουμε εξω απο τους καδους!! Απο την πιο ομορφη και ανθρωπινη πολη την Θεσσαλονικη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
athina38 Νεοφερμένο μέλος Η athina38 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 42 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2009 στις 13:05 Η athina38 έγραψε: #1.379 24-01-09 13:05 Γεια χαρα σε ολους!!!Ειμαι νεο μελος απο θεσσαλονικη και θα χαιρομουν πολυ να συμμετεχω στις ομορφες κουβεντουλες σας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2009 στις 15:39 Η ruko έγραψε: #1.380 24-01-09 15:39 Περαστικά, Άντζελα, να γίνεις γρήγορα καλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 67 68 69 70 71 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 69 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 69 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Γεια χαρα σε ολους!!!Ειμαι νεο μελος απο θεσσαλονικη και θα χαιρομουν πολυ να συμμετεχω στις ομορφες κουβεντουλες σας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2009 στις 15:39 Η ruko έγραψε: #1.380 24-01-09 15:39 Περαστικά, Άντζελα, να γίνεις γρήγορα καλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Περαστικά, Άντζελα, να γίνεις γρήγορα καλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.