MyCat Θεσσαλονίκης!!!!

Εγω μαλλον θα το αντεξω αλλα μη σταθω εμποδιο σε γυναικιες συζητησεις.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ναι κλείσε, εξ'άλλου αυρίο πιά είναι η παρασκευή.Δεν νομίζω να προλαβαινουμε να συνενοηθούμε για πουθενά αλλού.:D
Αύριο λοιπόν.Στις 21.00 στο ΜΠΑΖΑΓΙΑΖΙ.:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Λοιπον μολις εκλεισα τραπεζι για αυριο Παρασκευη στις 9μμ στο ΜΠΑΖΑΓΙΑΖΙ στο ονομα mycat που βρισκεται Β.Ηρακλειου 35 στη στοα μοδιανο.Εχει εξω και δικη του πινακιδα αλλα πιο εμφανης ειναι αυτη που λεει το σερραικο.τηλ μαγαζιου 2310279006

Μωρέ Γιώργο....μόνος μέσα σε τόσες γυναίκες:hmm:
Και όχι απλές γυναίκες, αλλά γυναίκες-γατοψωνισμένες και περήφανες που είναι ψώνια!
Στη χειρότερη θα δανειστούμε κανέναν επί πλέον άντρα από παρακείμενο τραπέζι... :rolleyes:

Λοιπον μολις εκλεισα τραπεζι για αυριο Παρασκευη στις 9μμ στο ΜΠΑΖΑΓΙΑΖΙ στο ονομα mycat που βρισκεται Β.Ηρακλειου 35 στη στοα μοδιανο.Εχει εξω και δικη του πινακιδα αλλα πιο εμφανης ειναι αυτη που λεει το σερραικο.τηλ μαγαζιου 2310279006
Ελήφθη, αρχηγέ! :D

Γατομαμαδες της νυφουλας του Θερμαϊκου,θα κατεβει καμια σας στην Εκθεση στη Σαλαμινα;Εγω θα παω,κι ελεγα μηπως ηθελε καμια να κλεισουμε δικλινο,συμφερει απο αποψη τιμης(το οτι θα εχετε τη μοναδικη τιμη να περασετε δυο νυχτες με μενα και τον Σειριο δεν το αναφερω:lol:)

Θα ειναι μια πολυ ωραια εμπειρια φανταζομαι και το γατοψωνισμα μου λειπει.Για καθε ενδεχομενο παντως θα ειναι σε διπλανο τραπεζι και η παρεα μου.Οποτε αν εξαντλησετε εμενα να υπαρχουν και εφεδριες.

Kαλέ εσείς κάνετε άλματα! Εγώ από τότε που έγινα συνταξιούχος του δημοσίου δεν συμμαζεύομαι από δουλειές και ταξίδια! ΑΑΑΑ! Ντροπή! Και γω που νόμιζα ότι θα ξεκουραστώ λίγο! Ούτε στο σάιτ δεν προλαβαίνω να γράψω, κι έτσι έμεινα πίσω! Τώρα όμως που είδα για τη συνάντηση θα προσπαθήσω να έρθω, έστω να περάσω! Αμααααα πιαααα!

Θα ειναι μια πολυ ωραια εμπειρια φανταζομαι και το γατοψωνισμα μου λειπει.Για καθε ενδεχομενο παντως θα ειναι σε διπλανο τραπεζι και η παρεα μου.Οποτε αν εξαντλησετε εμενα να υπαρχουν και εφεδριες.
Εφεδρείες!!?? τι εφεδρείες??????

Γατομαμαδες της νυφουλας του Θερμαϊκου,θα κατεβει καμια σας στην Εκθεση στη Σαλαμινα;Εγω θα παω,κι ελεγα μηπως ηθελε καμια να κλεισουμε δικλινο,συμφερει απο αποψη τιμης(το οτι θα εχετε τη μοναδικη τιμη να περασετε δυο νυχτες με μενα και τον Σειριο δεν το αναφερω:lol:)

Αύριο θα το συζητήσω και με την Ζίνα(που θέλει να έρθει στην Εκθεση)
όποτε μπορούμε να πάρουμε τρίκλινο.Εγώ πάντος ενδιαφέρομαι σίγουρα.:DΤετοία τιμή να συγκατοικίσω με τον Σείριο δεν την χάνω με τίποτα!!!:up::up::up::up::up:

Υ.Γ Α...ξέχασα θα είσαι και εσύ Δώρα!:blink::redface:

Λοιπόν κορίτσια θα τα πούμε την Παρασκευή στο ταβερνάκι δεν νομίζω να πάει τίποτα στραβά και λογικά θα έιμαι και στην ώρα μου αλλά αν αργήσω και λίγο μην τρομάξετε θα έρθω στά σίγουρα !!!!!! Λείπει ο Μάρτης από την Σαρακοστή :lol::lol::lol: ούτε και η Μάγισσα από την συνάντηση :up::up::up::lol::lol::lol::lol:

Λοιπόν χθές πραγματοποιήθηκε η κοπή της πίτας του mycat Θεσ/νικης.
Το Μπαζαγιάζι είναι ένα πολύ συμπαθητικό ουζερί στην αγορά Μοδιάνο.
Με πολύ καλούς μεζέδες και ζεστή ατμόσφαιρα.
Και χθες το βράδυ γέμισε απο οκτώ όμορφες και τσαχπίνες γατούλες;) και από έναν ...γάτο!:blink:;):up:
Ευχαριστούμε Γιώργο, που το οργάνωσες!:D
Να παραθέσω και μερικά φωτογραφικά ντοκουμέντα από την κοπή της πίτας
Στην πρώτη φαίνεται η βασιλόπιτα με την επιγραφή
"mycat Θεσσαλονικης":up::up::up:Ευχαριστούμε Ζίνα:D
Στην δεύτερη και τρίτη η αγαπητή μας Νικολέτα(Ραίσα) αναλαμβάνει την κοπή της πίτας, στην τέταρτη το πρώτο κομμάτι για τα αδεσποτάκια και στην πεμπτη η νικήτρια μας, μια υπέροχη γάτα...Αβυσσινίας!;):up:
Σας αφήνω να μαντέψετε μόνοι σας ποιά είναι!;):P:P
Ευτυχισμένο το 2009 και του χρόνου!:D

Συνημμένα

• Μπαζαγιαζι 13-02-09 005 α.jpg
    Μπαζαγιαζι 13-02-09 005 α.jpg
    217,4 KB · Εμφανίσεις: 4
  • Μπαζαγιαζι 13-02-09 006 α.jpg
    Μπαζαγιαζι 13-02-09 006 α.jpg
    144,6 KB · Εμφανίσεις: 22
  • Μπαζαγιαζι 13-02-09 008 α.jpg
    Μπαζαγιαζι 13-02-09 008 α.jpg
    186,2 KB · Εμφανίσεις: 25
  • Μπαζαγιαζι 13-02-09 010 α.jpg
    Μπαζαγιαζι 13-02-09 010 α.jpg
    171,4 KB · Εμφανίσεις: 18
  • Μπαζαγιαζι 13-02-09 014 α.jpg
    Μπαζαγιαζι 13-02-09 014 α.jpg
    124,6 KB · Εμφανίσεις: 20
\\Πραγματικά ήταν υπέροχα εχθές και περάσαμε τέλεια και επιτέλους το να μιλάμε για τις γάτες μας δεν ήταν ταμπού σε αυτήν την παρέα:up::lol::lol::lol:
και για να μην μείνετε με την απορία το γατί το κέρδισε η Zbeebz :lol::lol::lol:

\\Πραγματικά ήταν υπέροχα εχθές και περάσαμε τέλεια και επιτέλους το να μιλάμε για τις γάτες μας δεν ήταν ταμπού σε αυτήν την παρέα:up::lol::lol::lol:
και για να μην μείνετε με την απορία το γατί το κέρδισε η Zbeebz :lol::lol::lol:

Ναι καλέ δεν το καταλάβαμε νομίζεις:lol:. Αλλά και εσύ Μαγισσούλα έδωσες ρέστα με το ίσιο μαλλί:up:

Άργησα λίγο να σας ανακαλύψω αλλά τα χαιρετίσματά μου από Θεσσαλονίκη....................:up::up::up::up::up:

Το μαριτσάκι σας χαιρετά...

... και θέλει να γνωστοποιήσει ότι στους 11 μήνες της έχει αρχίσει να ενδιαφέρεται για όμορφα πέρσικα αγοράκια σαν κι αυτή!

πολλα φιλιά από θεσσαλονίκη
n725677105_1535592_6243.jpg

μια υπέροχη γάτα...Αβυσσινίας!;):up:
Απ' τη δικιά μου τη μούρη, χίλιες φορές καλύτερο το γατίσιο μουτράκι! :up::lol::lol::lol::lol:
Κι είναι και Αβυσσηνίας... :inlove:

Ωραία τα περάσατε πουλάκια μου! :P
Εγώ δυστυχώς είμαι τάβλα με μια παλιοίωση που με έχει ρημάξει και δεν μπορώ να σταθώ στα πόδια μου κι έτσι δεν μπόρεσα να έρθω και να τύχω το φλουρί! :D
Άντε να δούμε πότε θα σας γνωρίσω γατοmaniacs!

Τώρα που ανοίγει ο καιρός, νομίζω τα ούζα πρέπει να μπούνε σταθερά στο πρόγραμμα. :cool:

Ωραία τα περάσατε πουλάκια μου! :P
Εγώ δυστυχώς είμαι τάβλα με μια παλιοίωση που με έχει ρημάξει και δεν μπορώ να σταθώ στα πόδια μου. :cool:

Περαστικά!!!!!

Σε ευχαριστώ!:)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back