MyCat Θεσσαλονίκης!!!!

Μαλλον ειναι τολμηρες και εχουν παει για μπανιο μιας και ο καιρος εκει ειναι χαλια:hmm:και δεν σου απαντα κανεις:/:
Η Νικολεττα θα ειναι? Η Αννα?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μαλλον ειναι τολμηρες και εχουν παει για μπανιο μιας και ο καιρος εκει ειναι χαλια:hmm:και δεν σου απαντα κανεις:/:
Η Νικολεττα θα ειναι? Η Αννα?
Η Νικολέττα μάλλον θα είναι..Θα ξαναμιλήσω μαζί της όπως και με την Αννα..Που να πάνε μωρέ με τέτοιο καιρό?:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Η Νικολέττα μάλλον θα είναι..Θα ξαναμιλήσω μαζί της όπως και με την Αννα..Που να πάνε μωρέ με τέτοιο καιρό?:P

Αρα και η Θενια:rolleyes:θα ειναι.Να δωσεις τους χαιρετισμους μου και πολλα φιλακια:)

Αρα και η Θενια:rolleyes:θα ειναι.Να δωσεις τους χαιρετισμους μου και πολλα φιλακια:)
Η Θένια δυστυχώς δεν θα είναι Νεκταρία μου..Θα λείψει για κανα 3-4 μέρες Χαλκιδική...:(

και εγώ απο θεσσαλονίκη και [FONT=&quot]Οφείλω να τονίσω οτι δεν μηλάμε με παχύ λ σωστα? αλλα τι να με πειτε και εσείς?
[/FONT]

Φου,φου,φου(να το ξεσκονίσω το θέμα, να φύγει η σκόνη):blink:
Μήπως , λέω μήπως τώρα που φθινοπωριάζει, να οργανώναμε κανέναν καφέ να ξαναβρεθούμε οι παλιοί και να γνωρίσουμε τα νέα μέλη? ;):D
Κάποτε οργανώναμε σχεδόν κάθε μήνα συνάντηση για καφέ, τώρα έχουμε να βρεθούμε (σαν mycat Θεσ/νίκης) από την κοπή της βασιλόπιτας.:(

Φου,φου,φου(να το ξεσκονίσω το θέμα, να φύγει η σκόνη):blink:
Μήπως , λέω μήπως τώρα που φθινοπωριάζει, να οργανώναμε κανέναν καφέ να ξαναβρεθούμε οι παλιοί και να γνωρίσουμε τα νέα μέλη? ;):D
Κάποτε οργανώναμε σχεδόν κάθε μήνα συνάντηση για καφέ, τώρα έχουμε να βρεθούμε (σαν mycat Θεσ/νίκης) από την κοπή της βασιλόπιτας.:(

Νίκη μου ωραία ιδέα. Εγώ όμως είμαι πιασμένη μέχρι το λαιμό ως τις 6 Νοεμβρίου για μια εκδήλωση (στην οποία και σας προσκαλώ να έρθετε). Μετά θα αναπνεύσω. Να λοιπόν αυτή είναι η ζωή μιας συνταξιούχου - θυμάσαι που πέρσυ σας κάλεσα να γιορτάσουμε την έξοδό μου από την δημόσια ενεργό δράση? Αμ δε!
Φιλιά

Βόλο κανείς;

Ας στειλει καποιος και στη Νικολετα και τη Θενια...

Λοιπόν αγαπητοί μου Θεσσαλονικείς γατογονείς, οργανώνεται μια εκδρομή στον Βόλο για να γνωριστούμε μεταξύ μας.;)Μιλάμε πιά τόσο καιρό εδώ στο φόρουμ, καιρός είανι να γνωριστούμε και προσωπικά!;):up:
Από πέρισυ συζητούσαμε για την θρυλική συνάντηση Βορρά-Νότου(κάπου στην μέση;)) έφτασε ο καιρός να πραγματοποιηθεί!;):up:
Και θα περάσουμε τέλεια φυσικά, κάνοντας απίστευτο χαβαλέ!;):up:
Το τελευταίο είναι σίγουρο, όποτε βρεθήκαμε μεταξύ μας περάσαμε ΤΕΛΕΙΑ!!!:up::up:
Ποιά από τα παλιά και από τα νέα μέλη θα ήθελαν να συμμετέχουν?:hmm:
Ας κάνουμε μιά αρχική κουβέντα να κανονίσουμε να κατεβούμε μαζί ,αν βολεύει.:hmm:
Με αυτό το σκεπτικό πρότινα και τον καφέ πιό πάνω για να κανονίσουμε μεταξύ μας.:hmm:
Το θέμα της εκδρομής είναι αυτό
https://www.mypetz.gr/threads/to-mycat-πάει-εκδρομή-στον-Βόλο.225510/

Ας στειλει καποιος και στη Νικολετα και τη Θενια...

Δώρα θα τις πάρω τηλέφωνο, να δούμε...:hmm:

α πρέπει να το πω και επίσημα;:confused: ναι και εγω θα έρθω:D

Καλησπερα και απο εμενα!

Πολυ χαιρομαι που γνωριστηκα με ολους και ολες εσας, εστω και μεσω των μηνυματων, και ανυπομονω να τα πουμε και απο κοντα!

Απο τον Οκτωβριο ξεκινα μια σειρα πολυ ενδιαφεροντων σεμιναριων στην πολη μας, παντα με φιλοζωικη θεματολογια. Η εισοδος ειναι δωρεαν και για περισσοτερες πληροφοριες, ριξτε εδω μια ματια:

https://www.psychanimal.com/index.php?option=com_content&view=article&id=59&Itemid=45

Ελπιζω να τα πουμε συντομα και απο κοντα!

Φιλια σε ολα τα καρντασια και οχι μονο!

Ελενη

Καλησπέρα και από εμένα

Να δώσω κι εγώ την παρουσία μου στο my cat Θεσσαλονίκης. Η μικρούλα μου χρειάζεται όνομα. Ακούω προτάσεις.

Πέρις

Να δώσω κι εγώ την παρουσία μου στο my cat Θεσσαλονίκης. Η μικρούλα μου χρειάζεται όνομα. Ακούω προτάσεις.

Πέρις
Πες μας κάποια χαρακτηριστικά της (εμφάνιση, χαρακτήρας, βιώματα) να εμπνευστούμε.

Πες μας κάποια χαρακτηριστικά της (εμφάνιση, χαρακτήρας, βιώματα) να εμπνευστούμε.
Είναι πάρα μα πάρα πολύ παιχνιδιάρα παίζει συνεχώς και με οτιδήποτε είναι περίπου 3 - 4 μηνών γκριζόασπρη.....

Πέρις

Πέρι καλώς ήρθες στην μεγάλη μας γατοπαρέα.:hello:
Θα σου πρότινα να πας στην ενότητα "οι γάτες μου" ή στο "νέα γάτα στο σπίτι" στο φόρουμ, και να της ανοίξεις δικό της θεμετάκι
https://www.mycat.gr/forum/forumdisplay.php?f=11
https://www.mycat.gr/forum/forumdisplay.php?f=6
Μας κάνεις μιά καλή περιγραφή των χαρακτηριστήων της και του χαρακτήρα της και σίγουρα θα δεχτείς πολλές ιδέες για ονόματα!;)
Και μιά φωτογραφία θα βοηθούσε φυσικά!;):D
Καλώς την δέχτηκες την ζουζούνα σου, να περνάτε πολύ ωραία μαζί!!!;):D:D

Βανίλια: έτσι έβγαλα την ασπρούλα τυφλή που μάζεψα πριν 2 μήνες από το δρόμο και ευελπιστώ να της βρω ένα καλό σπίτι - γιατί εδώ μαζευτήκαμε πολλοί... Δεν είναι κούκλα?!

Συνημμένα

• Vanilla01sm.jpg
    Vanilla01sm.jpg
    89,6 KB · Εμφανίσεις: 3
  • Vanilla04sm.jpg
    Vanilla04sm.jpg
    63,5 KB · Εμφανίσεις: 2
Ω,τι ομορφη γάτα!Φαινεται πολυ αρχοντικη!

Είναι πολύ γλυκιά, συνεχώς ψάχνει να με βρει και να κάτσει δίπλα μου, μου μιλάει... λίγο την εμποδίζει το ότι είναι τυφλή! Δυστυχώς πέφτει πάνω στα δικά μου γατιά και τη χαστουκίζουν, δεν καταλαβαίνουν πως το κάνει επειδή δεν βλέπει, το θεωρούν επίθεση... Τέλος πάντων, είναι διαθέσιμη για υιοθεσία, έχετέ την υπόψη, είναι τέλεια - πέρα από το ότι δεν βλέπει. Είναι στειρωμένη, εμβολιασμένη και αποπαρασιτωμένη - και πεντακάθαρη!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back