Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 13:00 Η Zbeebz έγραψε: #1.601 06-10-09 13:00 Αρχική Δημοσίευση από NemuiNeko: Γεια και παλι.Το ψαχνω απο δω το ψαχνω απο κει,ε τελικα ειπα να το ποσταρω στο ποστ για τα ατομα στην θεσσαλονικη. Σκεφτομαι για 2ο γατακι αφου ειχαμε τοση επιτυχια με τον Carlos, απλα επειδη ακομα δεν ειμαι σιγουρος,ειπα αρχικα να αρχισω να βοηθαω με φιλοξενιες οταν μπορω ωστε να βοηθησω αλλους και να με βοηθησει να αποφασισω ταυτοχρονα. Click για ανάπτυξη... Αφού ενδιαφέρεσαι για δεύτερο ψιψίνι, έχω να σου προτείνω αυτό: https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=37113 Ελπίζω να σου κάνει κλικ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gelly01 Δραστήριο μέλος Η gelly01 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 413 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 16:29 Η gelly01 έγραψε: #1.602 06-10-09 16:29 Αρχική Δημοσίευση από NemuiNeko: Γεια και παλι.Το ψαχνω απο δω το ψαχνω απο κει,ε τελικα ειπα να το ποσταρω στο ποστ για τα ατομα στην θεσσαλονικη. Σκεφτομαι για 2ο γατακι αφου ειχαμε τοση επιτυχια με τον Carlos, απλα επειδη ακομα δεν ειμαι σιγουρος,ειπα αρχικα να αρχισω να βοηθαω με φιλοξενιες οταν μπορω ωστε να βοηθησω αλλους και να με βοηθησει να αποφασισω ταυτοχρονα. Click για ανάπτυξη... Καλησπερα και παλι. Αν μπορουσες να με βοηθησεις με την φιλοξενια ενοα απο τα δυο μικρα γιατι βρισκομαι πραγματικα σε δυσκολη θεση θα σου ημουν υποχρεωμενη,(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Και η αλλη μικρουλα: https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=37020 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 0 075.jpg 128,4 KB · Εμφανίσεις: 15 Hook Νεοφερμένο μέλος Η Hook αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Θεσπρωτικό (Πρέβεζα). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 23:45 Η Hook έγραψε: #1.603 06-10-09 23:45 Πολύ καλή ιδέα, NemuiNeko να φιλοξενήσεις κάποιο/κάποια γατάκια! Σου έχω στείλει ΠΜ. Αν υπάρχει και άλλος με λίγο διαθέσιμο χώρο και μπορεί να φιλοξενήσει, υπάρχει μεγάλη ανάγκη. Πάντα, πριν πάνε στο σπίτι φιλοξενίας και για να μη δημιουργηθούν προβλήματα, τα ζώα περνούν από κτηνίατρο για εμβόλια, αποπαρασίτωση, τσεκ απ. Επίσης, γατάκια προς υιοθεσία έχουμε εδώ: https://www.facebook.com/home.php#/group.php?gid=116586082068&ref=mf Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2009 στις 15:02 Η Μυρτω4038: #1.604 18-10-09 15:02 Μικρός σεισμός Πρίν περίπου δύο λεπτα έγινε σεισμός στην Θεσσαλονίκη.Εγώ τουλάχιστον έτσι κατάλαβα.Πρέπει να είχε μικρή ένταση και δεν κράτησε πολύ... Ελπίζω να μην έχει συνέχεια... Το κατάλαβε κανένας άλλος από εδώ? Τα γατιά μου κοιμούνται αυτήν την ώρα...η Μυρτώ ανασήκωσε μόνο το κεφαλάκι και ξανακοιμήθηκε και ό Αρης ούτε που κατάλαβε τίποτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΖΗΝΑ Πολύ δραστήριο μέλος Η ΖΗΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 819 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2009 στις 15:10 Η ΖΗΝΑ έγραψε: #1.605 18-10-09 15:10 Αρχική Δημοσίευση από niki: Πρίν περίπου δύο λεπτα έγινε σεισμός στην Θεσσαλονίκη.Εγώ τουλάχιστον έτσι κατάλαβα.Πρέπει να είχε μικρή ένταση και δεν κράτησε πολύ... Ελπίζω να μην έχει συνέχεια... Το κατάλαβε κανένας άλλος από εδώ? Τα γατιά μου κοιμούνται αυτήν την ώρα...η Μυρτώ ανασήκωσε μόνο το κεφαλάκι και ξανακοιμήθηκε και ό Αρης ούτε που κατάλαβε τίποτα. Click για ανάπτυξη... όσο μεγαλώνω γιατί τους φοβάμαι πιο πολλύ; Η Ραφαέλα δε σηκώθηκε απο το κρεβάτι μου, τη χαιδεψα τη φίλησα να ηρεμήσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2009 στις 16:27 Η Zbeebz έγραψε: #1.606 18-10-09 16:27 Αρχική Δημοσίευση από niki: Πρίν περίπου δύο λεπτα έγινε σεισμός στην Θεσσαλονίκη.Εγώ τουλάχιστον έτσι κατάλαβα Click για ανάπτυξη... Ω, ναι, έγινε... κατά τις 3. Τον κατάλαβα κι εγώ. Αρχική Δημοσίευση από ΖΗΝΑ: όσο μεγαλώνω γιατί τους φοβάμαι πιο πολλύ; Click για ανάπτυξη... Διότι, κόρη μ', όσο γερνάμε... αποκτάμε συναίσθηση του κινδύνου! Υπογραφή, η... σοφή υπεραιωνόβια Zbeebz Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SOFIA dhlav Νεοφερμένο μέλος Η SOFIA dhlav αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Θεσπρωτικό (Πρέβεζα). Έχει γράψει 14 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2009 στις 16:33 Η SOFIA dhlav: #1.607 18-10-09 16:33 ναι παιδια έγινε σεισμός εγώ εκείνη την ώρα πότιζα στο μπαλκόνι..άκουσα και το βοθιτό..πωπω ήταν χάλια...εγώ τους τρέμω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vaso85 Νεοφερμένο μέλος Η vaso85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 117 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2009 στις 16:39 Η vaso85 έγραψε: #1.608 18-10-09 16:39 Εγώ δεν κατάλαβα τίποτα απολύτως αν και γενικά πάντα τους καταλαβαίνω και οι άλλοι με περνάνε για τρελή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 20:30 Η Μυρτω4038: #1.609 13-11-09 20:30 Αγαπητοί μας Θεσσαλονικείς γατογονείς, ποίοι από σας προγραμμματίζουν να κατέβουν για την Έκθεση Γάτας στην Αθήνα 28-29/11 με δικό τους μεταφορικό μέσο ή αεροπορικώς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2010 στις 17:16 Η Μυρτω4038: #1.610 14-03-10 17:16 Φίλοι γατογονείς από Θεσσαλονίκη. Αυτές τις μέρες διεξάγεται στην πόλη μας το 12 Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ.Μεταξύ άλλων υπάρχει και μια συμμετοχή με "άκρως γατόφιλο" θέμα.Είναι το ντοκιμαντέρ με τίτλο "Zorro ο γάτος" . [/IMG] Είναι η ιστορία του μάλλον ασυνήθιστου γάτου που μέρα νύχτα τριγυρνάει στα στενάκια του Ψυρρή και της Πλάκας,σκαρφαλώνει στα κεραμίδια των μονοκατοικιών στο Μοναστηράκι,κάνει γνωριμίες και φίλους, ερωτεύεται.Είναι ο Zorro, τις περιπέτειες του οποίου κατέγραψε επι τέσσερα χρόνια η δημοσιογράφος του "Κάππα" και της Καθημερινής, Σελάνα Βροντή. Προβολές του ντοκιμαντέρ θα γίνουν στην Αποθήκη 1 στο Λιμάνι στην αίθουσα "Τζων Κασσαβέτης" την Πέμπτη 18/3 ώρα 22.30 και την Κυριακή 21/3 στις 17.30. Αναφέρομαι κυρίως στην προβολή της Κυριακής 21/3, τώρα που άρχισε να φτιάχνει ο καιρός είναι ευκαιρία για μια cine-γατόφιλη βόλτα απογευματάκι Κυριακής. Αν μαζευτούμε κάποια μέλη του mycat Θεσ/νίκης θα μπορούσαμε μετά να πάμε για ένα καφεδάκι σε κάποιο καφέ της πλατείας Αριστοτέλους για γνωριμία και γατοκουβέντα. Τι λέτε;;;; δείτε και το σχετικό link εδώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 14 Μαρτίου 2010 Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2010 στις 17:21 Η Zbeebz έγραψε: #1.611 14-03-10 17:21 Να κάνω πρώτα μια σημαντική διόρθωση: η αίθουσα Τζον Κασσαβέτης είναι στο λιμάνι (όχι στο Ολύμπιον). Εγώ μέσα είμαι, πάντως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2010 στις 17:29 Η Μυρτω4038: #1.612 14-03-10 17:29 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Να κάνω πρώτα μια σημαντική διόρθωση: η αίθουσα Τζον Κασσαβέτης είναι στο λιμάνι (όχι στο Ολύμπιον). Εγώ μέσα είμαι, πάντως! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ για την διόρθωση φιλενάδα. Είναι στην Αποθήκη 1 στο λιμάνι. εδώ ο χάρτης των προβολών Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gelly01 Δραστήριο μέλος Η gelly01 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 413 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2010 στις 17:48 Η gelly01 έγραψε: #1.613 14-03-10 17:48 Και εγω ειμαι μεσα. Η μονη επιφυλαξη ειναι να χρειαστει εκεινη την ημερα να ειμαι Αθηνα για να μεταφερω τα ζωα που χρειαζονται φιλοξενεια στην Drusilia. Αν ομως βρισκομαι στην Θεσσαλονικη θα ερθω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2010 στις 13:24 Η Μυρτω4038: #1.614 16-03-10 13:24 Δείτε και το trailer από το web-site του Zorro https://www.zorrothecat.com/ Ευχαριστούμε πολύ samis που το βρήκες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 79 80 81 First Προηγούμενη 81 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 81 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από NemuiNeko: Γεια και παλι.Το ψαχνω απο δω το ψαχνω απο κει,ε τελικα ειπα να το ποσταρω στο ποστ για τα ατομα στην θεσσαλονικη. Σκεφτομαι για 2ο γατακι αφου ειχαμε τοση επιτυχια με τον Carlos, απλα επειδη ακομα δεν ειμαι σιγουρος,ειπα αρχικα να αρχισω να βοηθαω με φιλοξενιες οταν μπορω ωστε να βοηθησω αλλους και να με βοηθησει να αποφασισω ταυτοχρονα. Click για ανάπτυξη... Αφού ενδιαφέρεσαι για δεύτερο ψιψίνι, έχω να σου προτείνω αυτό: https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=37113 Ελπίζω να σου κάνει κλικ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gelly01 Δραστήριο μέλος Η gelly01 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 413 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 16:29 Η gelly01 έγραψε: #1.602 06-10-09 16:29 Αρχική Δημοσίευση από NemuiNeko: Γεια και παλι.Το ψαχνω απο δω το ψαχνω απο κει,ε τελικα ειπα να το ποσταρω στο ποστ για τα ατομα στην θεσσαλονικη. Σκεφτομαι για 2ο γατακι αφου ειχαμε τοση επιτυχια με τον Carlos, απλα επειδη ακομα δεν ειμαι σιγουρος,ειπα αρχικα να αρχισω να βοηθαω με φιλοξενιες οταν μπορω ωστε να βοηθησω αλλους και να με βοηθησει να αποφασισω ταυτοχρονα. Click για ανάπτυξη... Καλησπερα και παλι. Αν μπορουσες να με βοηθησεις με την φιλοξενια ενοα απο τα δυο μικρα γιατι βρισκομαι πραγματικα σε δυσκολη θεση θα σου ημουν υποχρεωμενη,(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Και η αλλη μικρουλα: https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=37020 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 0 075.jpg 128,4 KB · Εμφανίσεις: 15 Hook Νεοφερμένο μέλος Η Hook αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Θεσπρωτικό (Πρέβεζα). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 23:45 Η Hook έγραψε: #1.603 06-10-09 23:45 Πολύ καλή ιδέα, NemuiNeko να φιλοξενήσεις κάποιο/κάποια γατάκια! Σου έχω στείλει ΠΜ. Αν υπάρχει και άλλος με λίγο διαθέσιμο χώρο και μπορεί να φιλοξενήσει, υπάρχει μεγάλη ανάγκη. Πάντα, πριν πάνε στο σπίτι φιλοξενίας και για να μη δημιουργηθούν προβλήματα, τα ζώα περνούν από κτηνίατρο για εμβόλια, αποπαρασίτωση, τσεκ απ. Επίσης, γατάκια προς υιοθεσία έχουμε εδώ: https://www.facebook.com/home.php#/group.php?gid=116586082068&ref=mf Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2009 στις 15:02 Η Μυρτω4038: #1.604 18-10-09 15:02 Μικρός σεισμός Πρίν περίπου δύο λεπτα έγινε σεισμός στην Θεσσαλονίκη.Εγώ τουλάχιστον έτσι κατάλαβα.Πρέπει να είχε μικρή ένταση και δεν κράτησε πολύ... Ελπίζω να μην έχει συνέχεια... Το κατάλαβε κανένας άλλος από εδώ? Τα γατιά μου κοιμούνται αυτήν την ώρα...η Μυρτώ ανασήκωσε μόνο το κεφαλάκι και ξανακοιμήθηκε και ό Αρης ούτε που κατάλαβε τίποτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΖΗΝΑ Πολύ δραστήριο μέλος Η ΖΗΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 819 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2009 στις 15:10 Η ΖΗΝΑ έγραψε: #1.605 18-10-09 15:10 Αρχική Δημοσίευση από niki: Πρίν περίπου δύο λεπτα έγινε σεισμός στην Θεσσαλονίκη.Εγώ τουλάχιστον έτσι κατάλαβα.Πρέπει να είχε μικρή ένταση και δεν κράτησε πολύ... Ελπίζω να μην έχει συνέχεια... Το κατάλαβε κανένας άλλος από εδώ? Τα γατιά μου κοιμούνται αυτήν την ώρα...η Μυρτώ ανασήκωσε μόνο το κεφαλάκι και ξανακοιμήθηκε και ό Αρης ούτε που κατάλαβε τίποτα. Click για ανάπτυξη... όσο μεγαλώνω γιατί τους φοβάμαι πιο πολλύ; Η Ραφαέλα δε σηκώθηκε απο το κρεβάτι μου, τη χαιδεψα τη φίλησα να ηρεμήσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2009 στις 16:27 Η Zbeebz έγραψε: #1.606 18-10-09 16:27 Αρχική Δημοσίευση από niki: Πρίν περίπου δύο λεπτα έγινε σεισμός στην Θεσσαλονίκη.Εγώ τουλάχιστον έτσι κατάλαβα Click για ανάπτυξη... Ω, ναι, έγινε... κατά τις 3. Τον κατάλαβα κι εγώ. Αρχική Δημοσίευση από ΖΗΝΑ: όσο μεγαλώνω γιατί τους φοβάμαι πιο πολλύ; Click για ανάπτυξη... Διότι, κόρη μ', όσο γερνάμε... αποκτάμε συναίσθηση του κινδύνου! Υπογραφή, η... σοφή υπεραιωνόβια Zbeebz Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SOFIA dhlav Νεοφερμένο μέλος Η SOFIA dhlav αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Θεσπρωτικό (Πρέβεζα). Έχει γράψει 14 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2009 στις 16:33 Η SOFIA dhlav: #1.607 18-10-09 16:33 ναι παιδια έγινε σεισμός εγώ εκείνη την ώρα πότιζα στο μπαλκόνι..άκουσα και το βοθιτό..πωπω ήταν χάλια...εγώ τους τρέμω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vaso85 Νεοφερμένο μέλος Η vaso85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 117 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2009 στις 16:39 Η vaso85 έγραψε: #1.608 18-10-09 16:39 Εγώ δεν κατάλαβα τίποτα απολύτως αν και γενικά πάντα τους καταλαβαίνω και οι άλλοι με περνάνε για τρελή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 20:30 Η Μυρτω4038: #1.609 13-11-09 20:30 Αγαπητοί μας Θεσσαλονικείς γατογονείς, ποίοι από σας προγραμμματίζουν να κατέβουν για την Έκθεση Γάτας στην Αθήνα 28-29/11 με δικό τους μεταφορικό μέσο ή αεροπορικώς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2010 στις 17:16 Η Μυρτω4038: #1.610 14-03-10 17:16 Φίλοι γατογονείς από Θεσσαλονίκη. Αυτές τις μέρες διεξάγεται στην πόλη μας το 12 Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ.Μεταξύ άλλων υπάρχει και μια συμμετοχή με "άκρως γατόφιλο" θέμα.Είναι το ντοκιμαντέρ με τίτλο "Zorro ο γάτος" . [/IMG] Είναι η ιστορία του μάλλον ασυνήθιστου γάτου που μέρα νύχτα τριγυρνάει στα στενάκια του Ψυρρή και της Πλάκας,σκαρφαλώνει στα κεραμίδια των μονοκατοικιών στο Μοναστηράκι,κάνει γνωριμίες και φίλους, ερωτεύεται.Είναι ο Zorro, τις περιπέτειες του οποίου κατέγραψε επι τέσσερα χρόνια η δημοσιογράφος του "Κάππα" και της Καθημερινής, Σελάνα Βροντή. Προβολές του ντοκιμαντέρ θα γίνουν στην Αποθήκη 1 στο Λιμάνι στην αίθουσα "Τζων Κασσαβέτης" την Πέμπτη 18/3 ώρα 22.30 και την Κυριακή 21/3 στις 17.30. Αναφέρομαι κυρίως στην προβολή της Κυριακής 21/3, τώρα που άρχισε να φτιάχνει ο καιρός είναι ευκαιρία για μια cine-γατόφιλη βόλτα απογευματάκι Κυριακής. Αν μαζευτούμε κάποια μέλη του mycat Θεσ/νίκης θα μπορούσαμε μετά να πάμε για ένα καφεδάκι σε κάποιο καφέ της πλατείας Αριστοτέλους για γνωριμία και γατοκουβέντα. Τι λέτε;;;; δείτε και το σχετικό link εδώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 14 Μαρτίου 2010 Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2010 στις 17:21 Η Zbeebz έγραψε: #1.611 14-03-10 17:21 Να κάνω πρώτα μια σημαντική διόρθωση: η αίθουσα Τζον Κασσαβέτης είναι στο λιμάνι (όχι στο Ολύμπιον). Εγώ μέσα είμαι, πάντως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2010 στις 17:29 Η Μυρτω4038: #1.612 14-03-10 17:29 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Να κάνω πρώτα μια σημαντική διόρθωση: η αίθουσα Τζον Κασσαβέτης είναι στο λιμάνι (όχι στο Ολύμπιον). Εγώ μέσα είμαι, πάντως! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ για την διόρθωση φιλενάδα. Είναι στην Αποθήκη 1 στο λιμάνι. εδώ ο χάρτης των προβολών Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gelly01 Δραστήριο μέλος Η gelly01 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 413 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2010 στις 17:48 Η gelly01 έγραψε: #1.613 14-03-10 17:48 Και εγω ειμαι μεσα. Η μονη επιφυλαξη ειναι να χρειαστει εκεινη την ημερα να ειμαι Αθηνα για να μεταφερω τα ζωα που χρειαζονται φιλοξενεια στην Drusilia. Αν ομως βρισκομαι στην Θεσσαλονικη θα ερθω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2010 στις 13:24 Η Μυρτω4038: #1.614 16-03-10 13:24 Δείτε και το trailer από το web-site του Zorro https://www.zorrothecat.com/ Ευχαριστούμε πολύ samis που το βρήκες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 79 80 81 First Προηγούμενη 81 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 81 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από NemuiNeko: Γεια και παλι.Το ψαχνω απο δω το ψαχνω απο κει,ε τελικα ειπα να το ποσταρω στο ποστ για τα ατομα στην θεσσαλονικη. Σκεφτομαι για 2ο γατακι αφου ειχαμε τοση επιτυχια με τον Carlos, απλα επειδη ακομα δεν ειμαι σιγουρος,ειπα αρχικα να αρχισω να βοηθαω με φιλοξενιες οταν μπορω ωστε να βοηθησω αλλους και να με βοηθησει να αποφασισω ταυτοχρονα. Click για ανάπτυξη... Καλησπερα και παλι. Αν μπορουσες να με βοηθησεις με την φιλοξενια ενοα απο τα δυο μικρα γιατι βρισκομαι πραγματικα σε δυσκολη θεση θα σου ημουν υποχρεωμενη,(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Και η αλλη μικρουλα: https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=37020 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Hook Νεοφερμένο μέλος Η Hook αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Θεσπρωτικό (Πρέβεζα). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 23:45 Η Hook έγραψε: #1.603 06-10-09 23:45 Πολύ καλή ιδέα, NemuiNeko να φιλοξενήσεις κάποιο/κάποια γατάκια! Σου έχω στείλει ΠΜ. Αν υπάρχει και άλλος με λίγο διαθέσιμο χώρο και μπορεί να φιλοξενήσει, υπάρχει μεγάλη ανάγκη. Πάντα, πριν πάνε στο σπίτι φιλοξενίας και για να μη δημιουργηθούν προβλήματα, τα ζώα περνούν από κτηνίατρο για εμβόλια, αποπαρασίτωση, τσεκ απ. Επίσης, γατάκια προς υιοθεσία έχουμε εδώ: https://www.facebook.com/home.php#/group.php?gid=116586082068&ref=mf Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2009 στις 15:02 Η Μυρτω4038: #1.604 18-10-09 15:02 Μικρός σεισμός Πρίν περίπου δύο λεπτα έγινε σεισμός στην Θεσσαλονίκη.Εγώ τουλάχιστον έτσι κατάλαβα.Πρέπει να είχε μικρή ένταση και δεν κράτησε πολύ... Ελπίζω να μην έχει συνέχεια... Το κατάλαβε κανένας άλλος από εδώ? Τα γατιά μου κοιμούνται αυτήν την ώρα...η Μυρτώ ανασήκωσε μόνο το κεφαλάκι και ξανακοιμήθηκε και ό Αρης ούτε που κατάλαβε τίποτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΖΗΝΑ Πολύ δραστήριο μέλος Η ΖΗΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 819 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2009 στις 15:10 Η ΖΗΝΑ έγραψε: #1.605 18-10-09 15:10 Αρχική Δημοσίευση από niki: Πρίν περίπου δύο λεπτα έγινε σεισμός στην Θεσσαλονίκη.Εγώ τουλάχιστον έτσι κατάλαβα.Πρέπει να είχε μικρή ένταση και δεν κράτησε πολύ... Ελπίζω να μην έχει συνέχεια... Το κατάλαβε κανένας άλλος από εδώ? Τα γατιά μου κοιμούνται αυτήν την ώρα...η Μυρτώ ανασήκωσε μόνο το κεφαλάκι και ξανακοιμήθηκε και ό Αρης ούτε που κατάλαβε τίποτα. Click για ανάπτυξη... όσο μεγαλώνω γιατί τους φοβάμαι πιο πολλύ; Η Ραφαέλα δε σηκώθηκε απο το κρεβάτι μου, τη χαιδεψα τη φίλησα να ηρεμήσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2009 στις 16:27 Η Zbeebz έγραψε: #1.606 18-10-09 16:27 Αρχική Δημοσίευση από niki: Πρίν περίπου δύο λεπτα έγινε σεισμός στην Θεσσαλονίκη.Εγώ τουλάχιστον έτσι κατάλαβα Click για ανάπτυξη... Ω, ναι, έγινε... κατά τις 3. Τον κατάλαβα κι εγώ. Αρχική Δημοσίευση από ΖΗΝΑ: όσο μεγαλώνω γιατί τους φοβάμαι πιο πολλύ; Click για ανάπτυξη... Διότι, κόρη μ', όσο γερνάμε... αποκτάμε συναίσθηση του κινδύνου! Υπογραφή, η... σοφή υπεραιωνόβια Zbeebz Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SOFIA dhlav Νεοφερμένο μέλος Η SOFIA dhlav αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Θεσπρωτικό (Πρέβεζα). Έχει γράψει 14 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2009 στις 16:33 Η SOFIA dhlav: #1.607 18-10-09 16:33 ναι παιδια έγινε σεισμός εγώ εκείνη την ώρα πότιζα στο μπαλκόνι..άκουσα και το βοθιτό..πωπω ήταν χάλια...εγώ τους τρέμω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vaso85 Νεοφερμένο μέλος Η vaso85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 117 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2009 στις 16:39 Η vaso85 έγραψε: #1.608 18-10-09 16:39 Εγώ δεν κατάλαβα τίποτα απολύτως αν και γενικά πάντα τους καταλαβαίνω και οι άλλοι με περνάνε για τρελή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 20:30 Η Μυρτω4038: #1.609 13-11-09 20:30 Αγαπητοί μας Θεσσαλονικείς γατογονείς, ποίοι από σας προγραμμματίζουν να κατέβουν για την Έκθεση Γάτας στην Αθήνα 28-29/11 με δικό τους μεταφορικό μέσο ή αεροπορικώς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2010 στις 17:16 Η Μυρτω4038: #1.610 14-03-10 17:16 Φίλοι γατογονείς από Θεσσαλονίκη. Αυτές τις μέρες διεξάγεται στην πόλη μας το 12 Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ.Μεταξύ άλλων υπάρχει και μια συμμετοχή με "άκρως γατόφιλο" θέμα.Είναι το ντοκιμαντέρ με τίτλο "Zorro ο γάτος" . [/IMG] Είναι η ιστορία του μάλλον ασυνήθιστου γάτου που μέρα νύχτα τριγυρνάει στα στενάκια του Ψυρρή και της Πλάκας,σκαρφαλώνει στα κεραμίδια των μονοκατοικιών στο Μοναστηράκι,κάνει γνωριμίες και φίλους, ερωτεύεται.Είναι ο Zorro, τις περιπέτειες του οποίου κατέγραψε επι τέσσερα χρόνια η δημοσιογράφος του "Κάππα" και της Καθημερινής, Σελάνα Βροντή. Προβολές του ντοκιμαντέρ θα γίνουν στην Αποθήκη 1 στο Λιμάνι στην αίθουσα "Τζων Κασσαβέτης" την Πέμπτη 18/3 ώρα 22.30 και την Κυριακή 21/3 στις 17.30. Αναφέρομαι κυρίως στην προβολή της Κυριακής 21/3, τώρα που άρχισε να φτιάχνει ο καιρός είναι ευκαιρία για μια cine-γατόφιλη βόλτα απογευματάκι Κυριακής. Αν μαζευτούμε κάποια μέλη του mycat Θεσ/νίκης θα μπορούσαμε μετά να πάμε για ένα καφεδάκι σε κάποιο καφέ της πλατείας Αριστοτέλους για γνωριμία και γατοκουβέντα. Τι λέτε;;;; δείτε και το σχετικό link εδώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 14 Μαρτίου 2010 Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2010 στις 17:21 Η Zbeebz έγραψε: #1.611 14-03-10 17:21 Να κάνω πρώτα μια σημαντική διόρθωση: η αίθουσα Τζον Κασσαβέτης είναι στο λιμάνι (όχι στο Ολύμπιον). Εγώ μέσα είμαι, πάντως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2010 στις 17:29 Η Μυρτω4038: #1.612 14-03-10 17:29 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Να κάνω πρώτα μια σημαντική διόρθωση: η αίθουσα Τζον Κασσαβέτης είναι στο λιμάνι (όχι στο Ολύμπιον). Εγώ μέσα είμαι, πάντως! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ για την διόρθωση φιλενάδα. Είναι στην Αποθήκη 1 στο λιμάνι. εδώ ο χάρτης των προβολών Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gelly01 Δραστήριο μέλος Η gelly01 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 413 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2010 στις 17:48 Η gelly01 έγραψε: #1.613 14-03-10 17:48 Και εγω ειμαι μεσα. Η μονη επιφυλαξη ειναι να χρειαστει εκεινη την ημερα να ειμαι Αθηνα για να μεταφερω τα ζωα που χρειαζονται φιλοξενεια στην Drusilia. Αν ομως βρισκομαι στην Θεσσαλονικη θα ερθω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2010 στις 13:24 Η Μυρτω4038: #1.614 16-03-10 13:24 Δείτε και το trailer από το web-site του Zorro https://www.zorrothecat.com/ Ευχαριστούμε πολύ samis που το βρήκες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 79 80 81 First Προηγούμενη 81 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 81 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πολύ καλή ιδέα, NemuiNeko να φιλοξενήσεις κάποιο/κάποια γατάκια! Σου έχω στείλει ΠΜ. Αν υπάρχει και άλλος με λίγο διαθέσιμο χώρο και μπορεί να φιλοξενήσει, υπάρχει μεγάλη ανάγκη. Πάντα, πριν πάνε στο σπίτι φιλοξενίας και για να μη δημιουργηθούν προβλήματα, τα ζώα περνούν από κτηνίατρο για εμβόλια, αποπαρασίτωση, τσεκ απ. Επίσης, γατάκια προς υιοθεσία έχουμε εδώ: https://www.facebook.com/home.php#/group.php?gid=116586082068&ref=mf Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2009 στις 15:02 Η Μυρτω4038: #1.604 18-10-09 15:02 Μικρός σεισμός Πρίν περίπου δύο λεπτα έγινε σεισμός στην Θεσσαλονίκη.Εγώ τουλάχιστον έτσι κατάλαβα.Πρέπει να είχε μικρή ένταση και δεν κράτησε πολύ... Ελπίζω να μην έχει συνέχεια... Το κατάλαβε κανένας άλλος από εδώ? Τα γατιά μου κοιμούνται αυτήν την ώρα...η Μυρτώ ανασήκωσε μόνο το κεφαλάκι και ξανακοιμήθηκε και ό Αρης ούτε που κατάλαβε τίποτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΖΗΝΑ Πολύ δραστήριο μέλος Η ΖΗΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 819 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2009 στις 15:10 Η ΖΗΝΑ έγραψε: #1.605 18-10-09 15:10 Αρχική Δημοσίευση από niki: Πρίν περίπου δύο λεπτα έγινε σεισμός στην Θεσσαλονίκη.Εγώ τουλάχιστον έτσι κατάλαβα.Πρέπει να είχε μικρή ένταση και δεν κράτησε πολύ... Ελπίζω να μην έχει συνέχεια... Το κατάλαβε κανένας άλλος από εδώ? Τα γατιά μου κοιμούνται αυτήν την ώρα...η Μυρτώ ανασήκωσε μόνο το κεφαλάκι και ξανακοιμήθηκε και ό Αρης ούτε που κατάλαβε τίποτα. Click για ανάπτυξη... όσο μεγαλώνω γιατί τους φοβάμαι πιο πολλύ; Η Ραφαέλα δε σηκώθηκε απο το κρεβάτι μου, τη χαιδεψα τη φίλησα να ηρεμήσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2009 στις 16:27 Η Zbeebz έγραψε: #1.606 18-10-09 16:27 Αρχική Δημοσίευση από niki: Πρίν περίπου δύο λεπτα έγινε σεισμός στην Θεσσαλονίκη.Εγώ τουλάχιστον έτσι κατάλαβα Click για ανάπτυξη... Ω, ναι, έγινε... κατά τις 3. Τον κατάλαβα κι εγώ. Αρχική Δημοσίευση από ΖΗΝΑ: όσο μεγαλώνω γιατί τους φοβάμαι πιο πολλύ; Click για ανάπτυξη... Διότι, κόρη μ', όσο γερνάμε... αποκτάμε συναίσθηση του κινδύνου! Υπογραφή, η... σοφή υπεραιωνόβια Zbeebz Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SOFIA dhlav Νεοφερμένο μέλος Η SOFIA dhlav αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Θεσπρωτικό (Πρέβεζα). Έχει γράψει 14 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2009 στις 16:33 Η SOFIA dhlav: #1.607 18-10-09 16:33 ναι παιδια έγινε σεισμός εγώ εκείνη την ώρα πότιζα στο μπαλκόνι..άκουσα και το βοθιτό..πωπω ήταν χάλια...εγώ τους τρέμω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vaso85 Νεοφερμένο μέλος Η vaso85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 117 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2009 στις 16:39 Η vaso85 έγραψε: #1.608 18-10-09 16:39 Εγώ δεν κατάλαβα τίποτα απολύτως αν και γενικά πάντα τους καταλαβαίνω και οι άλλοι με περνάνε για τρελή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 20:30 Η Μυρτω4038: #1.609 13-11-09 20:30 Αγαπητοί μας Θεσσαλονικείς γατογονείς, ποίοι από σας προγραμμματίζουν να κατέβουν για την Έκθεση Γάτας στην Αθήνα 28-29/11 με δικό τους μεταφορικό μέσο ή αεροπορικώς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2010 στις 17:16 Η Μυρτω4038: #1.610 14-03-10 17:16 Φίλοι γατογονείς από Θεσσαλονίκη. Αυτές τις μέρες διεξάγεται στην πόλη μας το 12 Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ.Μεταξύ άλλων υπάρχει και μια συμμετοχή με "άκρως γατόφιλο" θέμα.Είναι το ντοκιμαντέρ με τίτλο "Zorro ο γάτος" . [/IMG] Είναι η ιστορία του μάλλον ασυνήθιστου γάτου που μέρα νύχτα τριγυρνάει στα στενάκια του Ψυρρή και της Πλάκας,σκαρφαλώνει στα κεραμίδια των μονοκατοικιών στο Μοναστηράκι,κάνει γνωριμίες και φίλους, ερωτεύεται.Είναι ο Zorro, τις περιπέτειες του οποίου κατέγραψε επι τέσσερα χρόνια η δημοσιογράφος του "Κάππα" και της Καθημερινής, Σελάνα Βροντή. Προβολές του ντοκιμαντέρ θα γίνουν στην Αποθήκη 1 στο Λιμάνι στην αίθουσα "Τζων Κασσαβέτης" την Πέμπτη 18/3 ώρα 22.30 και την Κυριακή 21/3 στις 17.30. Αναφέρομαι κυρίως στην προβολή της Κυριακής 21/3, τώρα που άρχισε να φτιάχνει ο καιρός είναι ευκαιρία για μια cine-γατόφιλη βόλτα απογευματάκι Κυριακής. Αν μαζευτούμε κάποια μέλη του mycat Θεσ/νίκης θα μπορούσαμε μετά να πάμε για ένα καφεδάκι σε κάποιο καφέ της πλατείας Αριστοτέλους για γνωριμία και γατοκουβέντα. Τι λέτε;;;; δείτε και το σχετικό link εδώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 14 Μαρτίου 2010 Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2010 στις 17:21 Η Zbeebz έγραψε: #1.611 14-03-10 17:21 Να κάνω πρώτα μια σημαντική διόρθωση: η αίθουσα Τζον Κασσαβέτης είναι στο λιμάνι (όχι στο Ολύμπιον). Εγώ μέσα είμαι, πάντως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2010 στις 17:29 Η Μυρτω4038: #1.612 14-03-10 17:29 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Να κάνω πρώτα μια σημαντική διόρθωση: η αίθουσα Τζον Κασσαβέτης είναι στο λιμάνι (όχι στο Ολύμπιον). Εγώ μέσα είμαι, πάντως! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ για την διόρθωση φιλενάδα. Είναι στην Αποθήκη 1 στο λιμάνι. εδώ ο χάρτης των προβολών Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gelly01 Δραστήριο μέλος Η gelly01 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 413 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2010 στις 17:48 Η gelly01 έγραψε: #1.613 14-03-10 17:48 Και εγω ειμαι μεσα. Η μονη επιφυλαξη ειναι να χρειαστει εκεινη την ημερα να ειμαι Αθηνα για να μεταφερω τα ζωα που χρειαζονται φιλοξενεια στην Drusilia. Αν ομως βρισκομαι στην Θεσσαλονικη θα ερθω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2010 στις 13:24 Η Μυρτω4038: #1.614 16-03-10 13:24 Δείτε και το trailer από το web-site του Zorro https://www.zorrothecat.com/ Ευχαριστούμε πολύ samis που το βρήκες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 79 80 81 First Προηγούμενη 81 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 81 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μικρός σεισμός Πρίν περίπου δύο λεπτα έγινε σεισμός στην Θεσσαλονίκη.Εγώ τουλάχιστον έτσι κατάλαβα.Πρέπει να είχε μικρή ένταση και δεν κράτησε πολύ... Ελπίζω να μην έχει συνέχεια... Το κατάλαβε κανένας άλλος από εδώ? Τα γατιά μου κοιμούνται αυτήν την ώρα...η Μυρτώ ανασήκωσε μόνο το κεφαλάκι και ξανακοιμήθηκε και ό Αρης ούτε που κατάλαβε τίποτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΖΗΝΑ Πολύ δραστήριο μέλος Η ΖΗΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 819 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2009 στις 15:10 Η ΖΗΝΑ έγραψε: #1.605 18-10-09 15:10 Αρχική Δημοσίευση από niki: Πρίν περίπου δύο λεπτα έγινε σεισμός στην Θεσσαλονίκη.Εγώ τουλάχιστον έτσι κατάλαβα.Πρέπει να είχε μικρή ένταση και δεν κράτησε πολύ... Ελπίζω να μην έχει συνέχεια... Το κατάλαβε κανένας άλλος από εδώ? Τα γατιά μου κοιμούνται αυτήν την ώρα...η Μυρτώ ανασήκωσε μόνο το κεφαλάκι και ξανακοιμήθηκε και ό Αρης ούτε που κατάλαβε τίποτα. Click για ανάπτυξη... όσο μεγαλώνω γιατί τους φοβάμαι πιο πολλύ; Η Ραφαέλα δε σηκώθηκε απο το κρεβάτι μου, τη χαιδεψα τη φίλησα να ηρεμήσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2009 στις 16:27 Η Zbeebz έγραψε: #1.606 18-10-09 16:27 Αρχική Δημοσίευση από niki: Πρίν περίπου δύο λεπτα έγινε σεισμός στην Θεσσαλονίκη.Εγώ τουλάχιστον έτσι κατάλαβα Click για ανάπτυξη... Ω, ναι, έγινε... κατά τις 3. Τον κατάλαβα κι εγώ. Αρχική Δημοσίευση από ΖΗΝΑ: όσο μεγαλώνω γιατί τους φοβάμαι πιο πολλύ; Click για ανάπτυξη... Διότι, κόρη μ', όσο γερνάμε... αποκτάμε συναίσθηση του κινδύνου! Υπογραφή, η... σοφή υπεραιωνόβια Zbeebz Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SOFIA dhlav Νεοφερμένο μέλος Η SOFIA dhlav αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Θεσπρωτικό (Πρέβεζα). Έχει γράψει 14 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2009 στις 16:33 Η SOFIA dhlav: #1.607 18-10-09 16:33 ναι παιδια έγινε σεισμός εγώ εκείνη την ώρα πότιζα στο μπαλκόνι..άκουσα και το βοθιτό..πωπω ήταν χάλια...εγώ τους τρέμω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vaso85 Νεοφερμένο μέλος Η vaso85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 117 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2009 στις 16:39 Η vaso85 έγραψε: #1.608 18-10-09 16:39 Εγώ δεν κατάλαβα τίποτα απολύτως αν και γενικά πάντα τους καταλαβαίνω και οι άλλοι με περνάνε για τρελή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 20:30 Η Μυρτω4038: #1.609 13-11-09 20:30 Αγαπητοί μας Θεσσαλονικείς γατογονείς, ποίοι από σας προγραμμματίζουν να κατέβουν για την Έκθεση Γάτας στην Αθήνα 28-29/11 με δικό τους μεταφορικό μέσο ή αεροπορικώς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2010 στις 17:16 Η Μυρτω4038: #1.610 14-03-10 17:16 Φίλοι γατογονείς από Θεσσαλονίκη. Αυτές τις μέρες διεξάγεται στην πόλη μας το 12 Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ.Μεταξύ άλλων υπάρχει και μια συμμετοχή με "άκρως γατόφιλο" θέμα.Είναι το ντοκιμαντέρ με τίτλο "Zorro ο γάτος" . [/IMG] Είναι η ιστορία του μάλλον ασυνήθιστου γάτου που μέρα νύχτα τριγυρνάει στα στενάκια του Ψυρρή και της Πλάκας,σκαρφαλώνει στα κεραμίδια των μονοκατοικιών στο Μοναστηράκι,κάνει γνωριμίες και φίλους, ερωτεύεται.Είναι ο Zorro, τις περιπέτειες του οποίου κατέγραψε επι τέσσερα χρόνια η δημοσιογράφος του "Κάππα" και της Καθημερινής, Σελάνα Βροντή. Προβολές του ντοκιμαντέρ θα γίνουν στην Αποθήκη 1 στο Λιμάνι στην αίθουσα "Τζων Κασσαβέτης" την Πέμπτη 18/3 ώρα 22.30 και την Κυριακή 21/3 στις 17.30. Αναφέρομαι κυρίως στην προβολή της Κυριακής 21/3, τώρα που άρχισε να φτιάχνει ο καιρός είναι ευκαιρία για μια cine-γατόφιλη βόλτα απογευματάκι Κυριακής. Αν μαζευτούμε κάποια μέλη του mycat Θεσ/νίκης θα μπορούσαμε μετά να πάμε για ένα καφεδάκι σε κάποιο καφέ της πλατείας Αριστοτέλους για γνωριμία και γατοκουβέντα. Τι λέτε;;;; δείτε και το σχετικό link εδώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 14 Μαρτίου 2010 Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2010 στις 17:21 Η Zbeebz έγραψε: #1.611 14-03-10 17:21 Να κάνω πρώτα μια σημαντική διόρθωση: η αίθουσα Τζον Κασσαβέτης είναι στο λιμάνι (όχι στο Ολύμπιον). Εγώ μέσα είμαι, πάντως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2010 στις 17:29 Η Μυρτω4038: #1.612 14-03-10 17:29 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Να κάνω πρώτα μια σημαντική διόρθωση: η αίθουσα Τζον Κασσαβέτης είναι στο λιμάνι (όχι στο Ολύμπιον). Εγώ μέσα είμαι, πάντως! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ για την διόρθωση φιλενάδα. Είναι στην Αποθήκη 1 στο λιμάνι. εδώ ο χάρτης των προβολών Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gelly01 Δραστήριο μέλος Η gelly01 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 413 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2010 στις 17:48 Η gelly01 έγραψε: #1.613 14-03-10 17:48 Και εγω ειμαι μεσα. Η μονη επιφυλαξη ειναι να χρειαστει εκεινη την ημερα να ειμαι Αθηνα για να μεταφερω τα ζωα που χρειαζονται φιλοξενεια στην Drusilia. Αν ομως βρισκομαι στην Θεσσαλονικη θα ερθω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2010 στις 13:24 Η Μυρτω4038: #1.614 16-03-10 13:24 Δείτε και το trailer από το web-site του Zorro https://www.zorrothecat.com/ Ευχαριστούμε πολύ samis που το βρήκες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 79 80 81 First Προηγούμενη 81 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 81 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από niki: Πρίν περίπου δύο λεπτα έγινε σεισμός στην Θεσσαλονίκη.Εγώ τουλάχιστον έτσι κατάλαβα.Πρέπει να είχε μικρή ένταση και δεν κράτησε πολύ... Ελπίζω να μην έχει συνέχεια... Το κατάλαβε κανένας άλλος από εδώ? Τα γατιά μου κοιμούνται αυτήν την ώρα...η Μυρτώ ανασήκωσε μόνο το κεφαλάκι και ξανακοιμήθηκε και ό Αρης ούτε που κατάλαβε τίποτα. Click για ανάπτυξη... όσο μεγαλώνω γιατί τους φοβάμαι πιο πολλύ; Η Ραφαέλα δε σηκώθηκε απο το κρεβάτι μου, τη χαιδεψα τη φίλησα να ηρεμήσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2009 στις 16:27 Η Zbeebz έγραψε: #1.606 18-10-09 16:27 Αρχική Δημοσίευση από niki: Πρίν περίπου δύο λεπτα έγινε σεισμός στην Θεσσαλονίκη.Εγώ τουλάχιστον έτσι κατάλαβα Click για ανάπτυξη... Ω, ναι, έγινε... κατά τις 3. Τον κατάλαβα κι εγώ. Αρχική Δημοσίευση από ΖΗΝΑ: όσο μεγαλώνω γιατί τους φοβάμαι πιο πολλύ; Click για ανάπτυξη... Διότι, κόρη μ', όσο γερνάμε... αποκτάμε συναίσθηση του κινδύνου! Υπογραφή, η... σοφή υπεραιωνόβια Zbeebz Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SOFIA dhlav Νεοφερμένο μέλος Η SOFIA dhlav αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Θεσπρωτικό (Πρέβεζα). Έχει γράψει 14 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2009 στις 16:33 Η SOFIA dhlav: #1.607 18-10-09 16:33 ναι παιδια έγινε σεισμός εγώ εκείνη την ώρα πότιζα στο μπαλκόνι..άκουσα και το βοθιτό..πωπω ήταν χάλια...εγώ τους τρέμω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vaso85 Νεοφερμένο μέλος Η vaso85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 117 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2009 στις 16:39 Η vaso85 έγραψε: #1.608 18-10-09 16:39 Εγώ δεν κατάλαβα τίποτα απολύτως αν και γενικά πάντα τους καταλαβαίνω και οι άλλοι με περνάνε για τρελή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 20:30 Η Μυρτω4038: #1.609 13-11-09 20:30 Αγαπητοί μας Θεσσαλονικείς γατογονείς, ποίοι από σας προγραμμματίζουν να κατέβουν για την Έκθεση Γάτας στην Αθήνα 28-29/11 με δικό τους μεταφορικό μέσο ή αεροπορικώς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2010 στις 17:16 Η Μυρτω4038: #1.610 14-03-10 17:16 Φίλοι γατογονείς από Θεσσαλονίκη. Αυτές τις μέρες διεξάγεται στην πόλη μας το 12 Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ.Μεταξύ άλλων υπάρχει και μια συμμετοχή με "άκρως γατόφιλο" θέμα.Είναι το ντοκιμαντέρ με τίτλο "Zorro ο γάτος" . [/IMG] Είναι η ιστορία του μάλλον ασυνήθιστου γάτου που μέρα νύχτα τριγυρνάει στα στενάκια του Ψυρρή και της Πλάκας,σκαρφαλώνει στα κεραμίδια των μονοκατοικιών στο Μοναστηράκι,κάνει γνωριμίες και φίλους, ερωτεύεται.Είναι ο Zorro, τις περιπέτειες του οποίου κατέγραψε επι τέσσερα χρόνια η δημοσιογράφος του "Κάππα" και της Καθημερινής, Σελάνα Βροντή. Προβολές του ντοκιμαντέρ θα γίνουν στην Αποθήκη 1 στο Λιμάνι στην αίθουσα "Τζων Κασσαβέτης" την Πέμπτη 18/3 ώρα 22.30 και την Κυριακή 21/3 στις 17.30. Αναφέρομαι κυρίως στην προβολή της Κυριακής 21/3, τώρα που άρχισε να φτιάχνει ο καιρός είναι ευκαιρία για μια cine-γατόφιλη βόλτα απογευματάκι Κυριακής. Αν μαζευτούμε κάποια μέλη του mycat Θεσ/νίκης θα μπορούσαμε μετά να πάμε για ένα καφεδάκι σε κάποιο καφέ της πλατείας Αριστοτέλους για γνωριμία και γατοκουβέντα. Τι λέτε;;;; δείτε και το σχετικό link εδώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 14 Μαρτίου 2010 Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2010 στις 17:21 Η Zbeebz έγραψε: #1.611 14-03-10 17:21 Να κάνω πρώτα μια σημαντική διόρθωση: η αίθουσα Τζον Κασσαβέτης είναι στο λιμάνι (όχι στο Ολύμπιον). Εγώ μέσα είμαι, πάντως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2010 στις 17:29 Η Μυρτω4038: #1.612 14-03-10 17:29 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Να κάνω πρώτα μια σημαντική διόρθωση: η αίθουσα Τζον Κασσαβέτης είναι στο λιμάνι (όχι στο Ολύμπιον). Εγώ μέσα είμαι, πάντως! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ για την διόρθωση φιλενάδα. Είναι στην Αποθήκη 1 στο λιμάνι. εδώ ο χάρτης των προβολών Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gelly01 Δραστήριο μέλος Η gelly01 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 413 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2010 στις 17:48 Η gelly01 έγραψε: #1.613 14-03-10 17:48 Και εγω ειμαι μεσα. Η μονη επιφυλαξη ειναι να χρειαστει εκεινη την ημερα να ειμαι Αθηνα για να μεταφερω τα ζωα που χρειαζονται φιλοξενεια στην Drusilia. Αν ομως βρισκομαι στην Θεσσαλονικη θα ερθω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2010 στις 13:24 Η Μυρτω4038: #1.614 16-03-10 13:24 Δείτε και το trailer από το web-site του Zorro https://www.zorrothecat.com/ Ευχαριστούμε πολύ samis που το βρήκες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 79 80 81 First Προηγούμενη 81 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 81 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από niki: Πρίν περίπου δύο λεπτα έγινε σεισμός στην Θεσσαλονίκη.Εγώ τουλάχιστον έτσι κατάλαβα Click για ανάπτυξη... Ω, ναι, έγινε... κατά τις 3. Τον κατάλαβα κι εγώ. Αρχική Δημοσίευση από ΖΗΝΑ: όσο μεγαλώνω γιατί τους φοβάμαι πιο πολλύ; Click για ανάπτυξη... Διότι, κόρη μ', όσο γερνάμε... αποκτάμε συναίσθηση του κινδύνου! Υπογραφή, η... σοφή υπεραιωνόβια Zbeebz Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
SOFIA dhlav Νεοφερμένο μέλος Η SOFIA dhlav αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Θεσπρωτικό (Πρέβεζα). Έχει γράψει 14 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2009 στις 16:33 Η SOFIA dhlav: #1.607 18-10-09 16:33 ναι παιδια έγινε σεισμός εγώ εκείνη την ώρα πότιζα στο μπαλκόνι..άκουσα και το βοθιτό..πωπω ήταν χάλια...εγώ τους τρέμω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vaso85 Νεοφερμένο μέλος Η vaso85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 117 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2009 στις 16:39 Η vaso85 έγραψε: #1.608 18-10-09 16:39 Εγώ δεν κατάλαβα τίποτα απολύτως αν και γενικά πάντα τους καταλαβαίνω και οι άλλοι με περνάνε για τρελή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 20:30 Η Μυρτω4038: #1.609 13-11-09 20:30 Αγαπητοί μας Θεσσαλονικείς γατογονείς, ποίοι από σας προγραμμματίζουν να κατέβουν για την Έκθεση Γάτας στην Αθήνα 28-29/11 με δικό τους μεταφορικό μέσο ή αεροπορικώς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2010 στις 17:16 Η Μυρτω4038: #1.610 14-03-10 17:16 Φίλοι γατογονείς από Θεσσαλονίκη. Αυτές τις μέρες διεξάγεται στην πόλη μας το 12 Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ.Μεταξύ άλλων υπάρχει και μια συμμετοχή με "άκρως γατόφιλο" θέμα.Είναι το ντοκιμαντέρ με τίτλο "Zorro ο γάτος" . [/IMG] Είναι η ιστορία του μάλλον ασυνήθιστου γάτου που μέρα νύχτα τριγυρνάει στα στενάκια του Ψυρρή και της Πλάκας,σκαρφαλώνει στα κεραμίδια των μονοκατοικιών στο Μοναστηράκι,κάνει γνωριμίες και φίλους, ερωτεύεται.Είναι ο Zorro, τις περιπέτειες του οποίου κατέγραψε επι τέσσερα χρόνια η δημοσιογράφος του "Κάππα" και της Καθημερινής, Σελάνα Βροντή. Προβολές του ντοκιμαντέρ θα γίνουν στην Αποθήκη 1 στο Λιμάνι στην αίθουσα "Τζων Κασσαβέτης" την Πέμπτη 18/3 ώρα 22.30 και την Κυριακή 21/3 στις 17.30. Αναφέρομαι κυρίως στην προβολή της Κυριακής 21/3, τώρα που άρχισε να φτιάχνει ο καιρός είναι ευκαιρία για μια cine-γατόφιλη βόλτα απογευματάκι Κυριακής. Αν μαζευτούμε κάποια μέλη του mycat Θεσ/νίκης θα μπορούσαμε μετά να πάμε για ένα καφεδάκι σε κάποιο καφέ της πλατείας Αριστοτέλους για γνωριμία και γατοκουβέντα. Τι λέτε;;;; δείτε και το σχετικό link εδώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 14 Μαρτίου 2010 Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2010 στις 17:21 Η Zbeebz έγραψε: #1.611 14-03-10 17:21 Να κάνω πρώτα μια σημαντική διόρθωση: η αίθουσα Τζον Κασσαβέτης είναι στο λιμάνι (όχι στο Ολύμπιον). Εγώ μέσα είμαι, πάντως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2010 στις 17:29 Η Μυρτω4038: #1.612 14-03-10 17:29 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Να κάνω πρώτα μια σημαντική διόρθωση: η αίθουσα Τζον Κασσαβέτης είναι στο λιμάνι (όχι στο Ολύμπιον). Εγώ μέσα είμαι, πάντως! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ για την διόρθωση φιλενάδα. Είναι στην Αποθήκη 1 στο λιμάνι. εδώ ο χάρτης των προβολών Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gelly01 Δραστήριο μέλος Η gelly01 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 413 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2010 στις 17:48 Η gelly01 έγραψε: #1.613 14-03-10 17:48 Και εγω ειμαι μεσα. Η μονη επιφυλαξη ειναι να χρειαστει εκεινη την ημερα να ειμαι Αθηνα για να μεταφερω τα ζωα που χρειαζονται φιλοξενεια στην Drusilia. Αν ομως βρισκομαι στην Θεσσαλονικη θα ερθω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2010 στις 13:24 Η Μυρτω4038: #1.614 16-03-10 13:24 Δείτε και το trailer από το web-site του Zorro https://www.zorrothecat.com/ Ευχαριστούμε πολύ samis που το βρήκες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 79 80 81 First Προηγούμενη 81 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 81 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ναι παιδια έγινε σεισμός εγώ εκείνη την ώρα πότιζα στο μπαλκόνι..άκουσα και το βοθιτό..πωπω ήταν χάλια...εγώ τους τρέμω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vaso85 Νεοφερμένο μέλος Η vaso85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 117 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2009 στις 16:39 Η vaso85 έγραψε: #1.608 18-10-09 16:39 Εγώ δεν κατάλαβα τίποτα απολύτως αν και γενικά πάντα τους καταλαβαίνω και οι άλλοι με περνάνε για τρελή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 20:30 Η Μυρτω4038: #1.609 13-11-09 20:30 Αγαπητοί μας Θεσσαλονικείς γατογονείς, ποίοι από σας προγραμμματίζουν να κατέβουν για την Έκθεση Γάτας στην Αθήνα 28-29/11 με δικό τους μεταφορικό μέσο ή αεροπορικώς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2010 στις 17:16 Η Μυρτω4038: #1.610 14-03-10 17:16 Φίλοι γατογονείς από Θεσσαλονίκη. Αυτές τις μέρες διεξάγεται στην πόλη μας το 12 Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ.Μεταξύ άλλων υπάρχει και μια συμμετοχή με "άκρως γατόφιλο" θέμα.Είναι το ντοκιμαντέρ με τίτλο "Zorro ο γάτος" . [/IMG] Είναι η ιστορία του μάλλον ασυνήθιστου γάτου που μέρα νύχτα τριγυρνάει στα στενάκια του Ψυρρή και της Πλάκας,σκαρφαλώνει στα κεραμίδια των μονοκατοικιών στο Μοναστηράκι,κάνει γνωριμίες και φίλους, ερωτεύεται.Είναι ο Zorro, τις περιπέτειες του οποίου κατέγραψε επι τέσσερα χρόνια η δημοσιογράφος του "Κάππα" και της Καθημερινής, Σελάνα Βροντή. Προβολές του ντοκιμαντέρ θα γίνουν στην Αποθήκη 1 στο Λιμάνι στην αίθουσα "Τζων Κασσαβέτης" την Πέμπτη 18/3 ώρα 22.30 και την Κυριακή 21/3 στις 17.30. Αναφέρομαι κυρίως στην προβολή της Κυριακής 21/3, τώρα που άρχισε να φτιάχνει ο καιρός είναι ευκαιρία για μια cine-γατόφιλη βόλτα απογευματάκι Κυριακής. Αν μαζευτούμε κάποια μέλη του mycat Θεσ/νίκης θα μπορούσαμε μετά να πάμε για ένα καφεδάκι σε κάποιο καφέ της πλατείας Αριστοτέλους για γνωριμία και γατοκουβέντα. Τι λέτε;;;; δείτε και το σχετικό link εδώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 14 Μαρτίου 2010 Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2010 στις 17:21 Η Zbeebz έγραψε: #1.611 14-03-10 17:21 Να κάνω πρώτα μια σημαντική διόρθωση: η αίθουσα Τζον Κασσαβέτης είναι στο λιμάνι (όχι στο Ολύμπιον). Εγώ μέσα είμαι, πάντως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2010 στις 17:29 Η Μυρτω4038: #1.612 14-03-10 17:29 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Να κάνω πρώτα μια σημαντική διόρθωση: η αίθουσα Τζον Κασσαβέτης είναι στο λιμάνι (όχι στο Ολύμπιον). Εγώ μέσα είμαι, πάντως! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ για την διόρθωση φιλενάδα. Είναι στην Αποθήκη 1 στο λιμάνι. εδώ ο χάρτης των προβολών Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gelly01 Δραστήριο μέλος Η gelly01 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 413 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2010 στις 17:48 Η gelly01 έγραψε: #1.613 14-03-10 17:48 Και εγω ειμαι μεσα. Η μονη επιφυλαξη ειναι να χρειαστει εκεινη την ημερα να ειμαι Αθηνα για να μεταφερω τα ζωα που χρειαζονται φιλοξενεια στην Drusilia. Αν ομως βρισκομαι στην Θεσσαλονικη θα ερθω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2010 στις 13:24 Η Μυρτω4038: #1.614 16-03-10 13:24 Δείτε και το trailer από το web-site του Zorro https://www.zorrothecat.com/ Ευχαριστούμε πολύ samis που το βρήκες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 79 80 81 First Προηγούμενη 81 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 81 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εγώ δεν κατάλαβα τίποτα απολύτως αν και γενικά πάντα τους καταλαβαίνω και οι άλλοι με περνάνε για τρελή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 20:30 Η Μυρτω4038: #1.609 13-11-09 20:30 Αγαπητοί μας Θεσσαλονικείς γατογονείς, ποίοι από σας προγραμμματίζουν να κατέβουν για την Έκθεση Γάτας στην Αθήνα 28-29/11 με δικό τους μεταφορικό μέσο ή αεροπορικώς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2010 στις 17:16 Η Μυρτω4038: #1.610 14-03-10 17:16 Φίλοι γατογονείς από Θεσσαλονίκη. Αυτές τις μέρες διεξάγεται στην πόλη μας το 12 Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ.Μεταξύ άλλων υπάρχει και μια συμμετοχή με "άκρως γατόφιλο" θέμα.Είναι το ντοκιμαντέρ με τίτλο "Zorro ο γάτος" . [/IMG] Είναι η ιστορία του μάλλον ασυνήθιστου γάτου που μέρα νύχτα τριγυρνάει στα στενάκια του Ψυρρή και της Πλάκας,σκαρφαλώνει στα κεραμίδια των μονοκατοικιών στο Μοναστηράκι,κάνει γνωριμίες και φίλους, ερωτεύεται.Είναι ο Zorro, τις περιπέτειες του οποίου κατέγραψε επι τέσσερα χρόνια η δημοσιογράφος του "Κάππα" και της Καθημερινής, Σελάνα Βροντή. Προβολές του ντοκιμαντέρ θα γίνουν στην Αποθήκη 1 στο Λιμάνι στην αίθουσα "Τζων Κασσαβέτης" την Πέμπτη 18/3 ώρα 22.30 και την Κυριακή 21/3 στις 17.30. Αναφέρομαι κυρίως στην προβολή της Κυριακής 21/3, τώρα που άρχισε να φτιάχνει ο καιρός είναι ευκαιρία για μια cine-γατόφιλη βόλτα απογευματάκι Κυριακής. Αν μαζευτούμε κάποια μέλη του mycat Θεσ/νίκης θα μπορούσαμε μετά να πάμε για ένα καφεδάκι σε κάποιο καφέ της πλατείας Αριστοτέλους για γνωριμία και γατοκουβέντα. Τι λέτε;;;; δείτε και το σχετικό link εδώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 14 Μαρτίου 2010 Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2010 στις 17:21 Η Zbeebz έγραψε: #1.611 14-03-10 17:21 Να κάνω πρώτα μια σημαντική διόρθωση: η αίθουσα Τζον Κασσαβέτης είναι στο λιμάνι (όχι στο Ολύμπιον). Εγώ μέσα είμαι, πάντως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2010 στις 17:29 Η Μυρτω4038: #1.612 14-03-10 17:29 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Να κάνω πρώτα μια σημαντική διόρθωση: η αίθουσα Τζον Κασσαβέτης είναι στο λιμάνι (όχι στο Ολύμπιον). Εγώ μέσα είμαι, πάντως! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ για την διόρθωση φιλενάδα. Είναι στην Αποθήκη 1 στο λιμάνι. εδώ ο χάρτης των προβολών Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gelly01 Δραστήριο μέλος Η gelly01 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 413 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2010 στις 17:48 Η gelly01 έγραψε: #1.613 14-03-10 17:48 Και εγω ειμαι μεσα. Η μονη επιφυλαξη ειναι να χρειαστει εκεινη την ημερα να ειμαι Αθηνα για να μεταφερω τα ζωα που χρειαζονται φιλοξενεια στην Drusilia. Αν ομως βρισκομαι στην Θεσσαλονικη θα ερθω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2010 στις 13:24 Η Μυρτω4038: #1.614 16-03-10 13:24 Δείτε και το trailer από το web-site του Zorro https://www.zorrothecat.com/ Ευχαριστούμε πολύ samis που το βρήκες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 79 80 81 First Προηγούμενη 81 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 81 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αγαπητοί μας Θεσσαλονικείς γατογονείς, ποίοι από σας προγραμμματίζουν να κατέβουν για την Έκθεση Γάτας στην Αθήνα 28-29/11 με δικό τους μεταφορικό μέσο ή αεροπορικώς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2010 στις 17:16 Η Μυρτω4038: #1.610 14-03-10 17:16 Φίλοι γατογονείς από Θεσσαλονίκη. Αυτές τις μέρες διεξάγεται στην πόλη μας το 12 Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ.Μεταξύ άλλων υπάρχει και μια συμμετοχή με "άκρως γατόφιλο" θέμα.Είναι το ντοκιμαντέρ με τίτλο "Zorro ο γάτος" . [/IMG] Είναι η ιστορία του μάλλον ασυνήθιστου γάτου που μέρα νύχτα τριγυρνάει στα στενάκια του Ψυρρή και της Πλάκας,σκαρφαλώνει στα κεραμίδια των μονοκατοικιών στο Μοναστηράκι,κάνει γνωριμίες και φίλους, ερωτεύεται.Είναι ο Zorro, τις περιπέτειες του οποίου κατέγραψε επι τέσσερα χρόνια η δημοσιογράφος του "Κάππα" και της Καθημερινής, Σελάνα Βροντή. Προβολές του ντοκιμαντέρ θα γίνουν στην Αποθήκη 1 στο Λιμάνι στην αίθουσα "Τζων Κασσαβέτης" την Πέμπτη 18/3 ώρα 22.30 και την Κυριακή 21/3 στις 17.30. Αναφέρομαι κυρίως στην προβολή της Κυριακής 21/3, τώρα που άρχισε να φτιάχνει ο καιρός είναι ευκαιρία για μια cine-γατόφιλη βόλτα απογευματάκι Κυριακής. Αν μαζευτούμε κάποια μέλη του mycat Θεσ/νίκης θα μπορούσαμε μετά να πάμε για ένα καφεδάκι σε κάποιο καφέ της πλατείας Αριστοτέλους για γνωριμία και γατοκουβέντα. Τι λέτε;;;; δείτε και το σχετικό link εδώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 14 Μαρτίου 2010 Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2010 στις 17:21 Η Zbeebz έγραψε: #1.611 14-03-10 17:21 Να κάνω πρώτα μια σημαντική διόρθωση: η αίθουσα Τζον Κασσαβέτης είναι στο λιμάνι (όχι στο Ολύμπιον). Εγώ μέσα είμαι, πάντως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2010 στις 17:29 Η Μυρτω4038: #1.612 14-03-10 17:29 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Να κάνω πρώτα μια σημαντική διόρθωση: η αίθουσα Τζον Κασσαβέτης είναι στο λιμάνι (όχι στο Ολύμπιον). Εγώ μέσα είμαι, πάντως! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ για την διόρθωση φιλενάδα. Είναι στην Αποθήκη 1 στο λιμάνι. εδώ ο χάρτης των προβολών Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gelly01 Δραστήριο μέλος Η gelly01 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 413 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2010 στις 17:48 Η gelly01 έγραψε: #1.613 14-03-10 17:48 Και εγω ειμαι μεσα. Η μονη επιφυλαξη ειναι να χρειαστει εκεινη την ημερα να ειμαι Αθηνα για να μεταφερω τα ζωα που χρειαζονται φιλοξενεια στην Drusilia. Αν ομως βρισκομαι στην Θεσσαλονικη θα ερθω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2010 στις 13:24 Η Μυρτω4038: #1.614 16-03-10 13:24 Δείτε και το trailer από το web-site του Zorro https://www.zorrothecat.com/ Ευχαριστούμε πολύ samis που το βρήκες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 79 80 81 First Προηγούμενη 81 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 81 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Φίλοι γατογονείς από Θεσσαλονίκη. Αυτές τις μέρες διεξάγεται στην πόλη μας το 12 Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ.Μεταξύ άλλων υπάρχει και μια συμμετοχή με "άκρως γατόφιλο" θέμα.Είναι το ντοκιμαντέρ με τίτλο "Zorro ο γάτος" . [/IMG] Είναι η ιστορία του μάλλον ασυνήθιστου γάτου που μέρα νύχτα τριγυρνάει στα στενάκια του Ψυρρή και της Πλάκας,σκαρφαλώνει στα κεραμίδια των μονοκατοικιών στο Μοναστηράκι,κάνει γνωριμίες και φίλους, ερωτεύεται.Είναι ο Zorro, τις περιπέτειες του οποίου κατέγραψε επι τέσσερα χρόνια η δημοσιογράφος του "Κάππα" και της Καθημερινής, Σελάνα Βροντή. Προβολές του ντοκιμαντέρ θα γίνουν στην Αποθήκη 1 στο Λιμάνι στην αίθουσα "Τζων Κασσαβέτης" την Πέμπτη 18/3 ώρα 22.30 και την Κυριακή 21/3 στις 17.30. Αναφέρομαι κυρίως στην προβολή της Κυριακής 21/3, τώρα που άρχισε να φτιάχνει ο καιρός είναι ευκαιρία για μια cine-γατόφιλη βόλτα απογευματάκι Κυριακής. Αν μαζευτούμε κάποια μέλη του mycat Θεσ/νίκης θα μπορούσαμε μετά να πάμε για ένα καφεδάκι σε κάποιο καφέ της πλατείας Αριστοτέλους για γνωριμία και γατοκουβέντα. Τι λέτε;;;; δείτε και το σχετικό link εδώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2010 στις 17:21 Η Zbeebz έγραψε: #1.611 14-03-10 17:21 Να κάνω πρώτα μια σημαντική διόρθωση: η αίθουσα Τζον Κασσαβέτης είναι στο λιμάνι (όχι στο Ολύμπιον). Εγώ μέσα είμαι, πάντως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2010 στις 17:29 Η Μυρτω4038: #1.612 14-03-10 17:29 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Να κάνω πρώτα μια σημαντική διόρθωση: η αίθουσα Τζον Κασσαβέτης είναι στο λιμάνι (όχι στο Ολύμπιον). Εγώ μέσα είμαι, πάντως! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ για την διόρθωση φιλενάδα. Είναι στην Αποθήκη 1 στο λιμάνι. εδώ ο χάρτης των προβολών Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gelly01 Δραστήριο μέλος Η gelly01 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 413 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2010 στις 17:48 Η gelly01 έγραψε: #1.613 14-03-10 17:48 Και εγω ειμαι μεσα. Η μονη επιφυλαξη ειναι να χρειαστει εκεινη την ημερα να ειμαι Αθηνα για να μεταφερω τα ζωα που χρειαζονται φιλοξενεια στην Drusilia. Αν ομως βρισκομαι στην Θεσσαλονικη θα ερθω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2010 στις 13:24 Η Μυρτω4038: #1.614 16-03-10 13:24 Δείτε και το trailer από το web-site του Zorro https://www.zorrothecat.com/ Ευχαριστούμε πολύ samis που το βρήκες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 79 80 81 First Προηγούμενη 81 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 81 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Να κάνω πρώτα μια σημαντική διόρθωση: η αίθουσα Τζον Κασσαβέτης είναι στο λιμάνι (όχι στο Ολύμπιον). Εγώ μέσα είμαι, πάντως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2010 στις 17:29 Η Μυρτω4038: #1.612 14-03-10 17:29 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Να κάνω πρώτα μια σημαντική διόρθωση: η αίθουσα Τζον Κασσαβέτης είναι στο λιμάνι (όχι στο Ολύμπιον). Εγώ μέσα είμαι, πάντως! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ για την διόρθωση φιλενάδα. Είναι στην Αποθήκη 1 στο λιμάνι. εδώ ο χάρτης των προβολών Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gelly01 Δραστήριο μέλος Η gelly01 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 413 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2010 στις 17:48 Η gelly01 έγραψε: #1.613 14-03-10 17:48 Και εγω ειμαι μεσα. Η μονη επιφυλαξη ειναι να χρειαστει εκεινη την ημερα να ειμαι Αθηνα για να μεταφερω τα ζωα που χρειαζονται φιλοξενεια στην Drusilia. Αν ομως βρισκομαι στην Θεσσαλονικη θα ερθω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2010 στις 13:24 Η Μυρτω4038: #1.614 16-03-10 13:24 Δείτε και το trailer από το web-site του Zorro https://www.zorrothecat.com/ Ευχαριστούμε πολύ samis που το βρήκες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 79 80 81 First Προηγούμενη 81 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 81 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Να κάνω πρώτα μια σημαντική διόρθωση: η αίθουσα Τζον Κασσαβέτης είναι στο λιμάνι (όχι στο Ολύμπιον). Εγώ μέσα είμαι, πάντως! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ για την διόρθωση φιλενάδα. Είναι στην Αποθήκη 1 στο λιμάνι. εδώ ο χάρτης των προβολών Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gelly01 Δραστήριο μέλος Η gelly01 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 413 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2010 στις 17:48 Η gelly01 έγραψε: #1.613 14-03-10 17:48 Και εγω ειμαι μεσα. Η μονη επιφυλαξη ειναι να χρειαστει εκεινη την ημερα να ειμαι Αθηνα για να μεταφερω τα ζωα που χρειαζονται φιλοξενεια στην Drusilia. Αν ομως βρισκομαι στην Θεσσαλονικη θα ερθω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2010 στις 13:24 Η Μυρτω4038: #1.614 16-03-10 13:24 Δείτε και το trailer από το web-site του Zorro https://www.zorrothecat.com/ Ευχαριστούμε πολύ samis που το βρήκες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 79 80 81 First Προηγούμενη 81 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 81 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Και εγω ειμαι μεσα. Η μονη επιφυλαξη ειναι να χρειαστει εκεινη την ημερα να ειμαι Αθηνα για να μεταφερω τα ζωα που χρειαζονται φιλοξενεια στην Drusilia. Αν ομως βρισκομαι στην Θεσσαλονικη θα ερθω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2010 στις 13:24 Η Μυρτω4038: #1.614 16-03-10 13:24 Δείτε και το trailer από το web-site του Zorro https://www.zorrothecat.com/ Ευχαριστούμε πολύ samis που το βρήκες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Δείτε και το trailer από το web-site του Zorro https://www.zorrothecat.com/ Ευχαριστούμε πολύ samis που το βρήκες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.