MyCat Θεσσαλονίκης!!!!

Γεια και παλι.Το ψαχνω απο δω το ψαχνω απο κει,ε τελικα ειπα να το ποσταρω στο ποστ για τα ατομα στην θεσσαλονικη. Σκεφτομαι για 2ο γατακι αφου ειχαμε τοση επιτυχια με τον Carlos, απλα επειδη ακομα δεν ειμαι σιγουρος,ειπα αρχικα να αρχισω να βοηθαω με φιλοξενιες οταν μπορω ωστε να βοηθησω αλλους και να με βοηθησει να αποφασισω ταυτοχρονα.:)
Αφού ενδιαφέρεσαι για δεύτερο ψιψίνι, έχω να σου προτείνω αυτό:
https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=37113
Ελπίζω να σου κάνει κλικ! :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γεια και παλι.Το ψαχνω απο δω το ψαχνω απο κει,ε τελικα ειπα να το ποσταρω στο ποστ για τα ατομα στην θεσσαλονικη. Σκεφτομαι για 2ο γατακι αφου ειχαμε τοση επιτυχια με τον Carlos, απλα επειδη ακομα δεν ειμαι σιγουρος,ειπα αρχικα να αρχισω να βοηθαω με φιλοξενιες οταν μπορω ωστε να βοηθησω αλλους και να με βοηθησει να αποφασισω ταυτοχρονα.:)
Καλησπερα και παλι. Αν μπορουσες να με βοηθησεις με την φιλοξενια ενοα απο τα δυο μικρα γιατι βρισκομαι πραγματικα σε δυσκολη θεση θα σου ημουν υποχρεωμενη,(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Και η αλλη μικρουλα: https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=37020

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• 0 075.jpg
    0 075.jpg
    128,4 KB · Εμφανίσεις: 6
Πολύ καλή ιδέα, NemuiNeko να φιλοξενήσεις κάποιο/κάποια γατάκια! Σου έχω στείλει ΠΜ. Αν υπάρχει και άλλος με λίγο διαθέσιμο χώρο και μπορεί να φιλοξενήσει, υπάρχει μεγάλη ανάγκη. Πάντα, πριν πάνε στο σπίτι φιλοξενίας και για να μη δημιουργηθούν προβλήματα, τα ζώα περνούν από κτηνίατρο για εμβόλια, αποπαρασίτωση, τσεκ απ.
Επίσης, γατάκια προς υιοθεσία έχουμε εδώ: https://www.facebook.com/home.php#/group.php?gid=116586082068&ref=mf

Μικρός σεισμός

Πρίν περίπου δύο λεπτα έγινε σεισμός στην Θεσσαλονίκη.Εγώ τουλάχιστον έτσι κατάλαβα:hmm:.Πρέπει να είχε μικρή ένταση και δεν κράτησε πολύ...
Ελπίζω να μην έχει συνέχεια...:hmm:
Το κατάλαβε κανένας άλλος από εδώ?
Τα γατιά μου κοιμούνται αυτήν την ώρα...η Μυρτώ ανασήκωσε μόνο το κεφαλάκι και ξανακοιμήθηκε και ό Αρης ούτε που κατάλαβε τίποτα.:)

Πρίν περίπου δύο λεπτα έγινε σεισμός στην Θεσσαλονίκη.Εγώ τουλάχιστον έτσι κατάλαβα:hmm:.Πρέπει να είχε μικρή ένταση και δεν κράτησε πολύ...
Ελπίζω να μην έχει συνέχεια...:hmm:
Το κατάλαβε κανένας άλλος από εδώ?
Τα γατιά μου κοιμούνται αυτήν την ώρα...η Μυρτώ ανασήκωσε μόνο το κεφαλάκι και ξανακοιμήθηκε και ό Αρης ούτε που κατάλαβε τίποτα.:)

όσο μεγαλώνω γιατί τους φοβάμαι πιο πολλύ;:( Η Ραφαέλα δε σηκώθηκε απο το κρεβάτι μου, τη χαιδεψα τη φίλησα να ηρεμήσω.

Πρίν περίπου δύο λεπτα έγινε σεισμός στην Θεσσαλονίκη.Εγώ τουλάχιστον έτσι κατάλαβα
Ω, ναι, έγινε... κατά τις 3. Τον κατάλαβα κι εγώ.

όσο μεγαλώνω γιατί τους φοβάμαι πιο πολλύ;
Διότι, κόρη μ', όσο γερνάμε... αποκτάμε συναίσθηση του κινδύνου!
Υπογραφή,
η... σοφή υπεραιωνόβια Zbeebz :rolleyes::P:lol:

ναι παιδια έγινε σεισμός εγώ εκείνη την ώρα πότιζα στο μπαλκόνι..άκουσα και το βοθιτό..πωπω ήταν χάλια...εγώ τους τρέμω

Εγώ δεν κατάλαβα τίποτα απολύτως αν και γενικά πάντα τους καταλαβαίνω και οι άλλοι με περνάνε για τρελή.:hmm:

Αγαπητοί μας Θεσσαλονικείς γατογονείς, ποίοι από σας προγραμμματίζουν να κατέβουν για την Έκθεση Γάτας στην Αθήνα 28-29/11 με δικό τους μεταφορικό μέσο ή αεροπορικώς;:hmm:

Φίλοι γατογονείς από Θεσσαλονίκη.:)
Αυτές τις μέρες διεξάγεται στην πόλη μας το 12 Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ.Μεταξύ άλλων υπάρχει και μια συμμετοχή με "άκρως γατόφιλο" θέμα.Είναι το ντοκιμαντέρ με τίτλο "Zorro ο γάτος" .:)

Zorro_The_Cat.jpg
[/IMG]
Είναι η ιστορία του μάλλον ασυνήθιστου γάτου που μέρα νύχτα τριγυρνάει στα στενάκια του Ψυρρή και της Πλάκας,σκαρφαλώνει στα κεραμίδια των μονοκατοικιών στο Μοναστηράκι,κάνει γνωριμίες και φίλους, ερωτεύεται.Είναι ο Zorro, τις περιπέτειες του οποίου κατέγραψε επι τέσσερα χρόνια η δημοσιογράφος του "Κάππα" και της Καθημερινής, Σελάνα Βροντή.:)
Προβολές του ντοκιμαντέρ θα γίνουν στην Αποθήκη 1 στο Λιμάνι στην αίθουσα "Τζων Κασσαβέτης" την Πέμπτη 18/3 ώρα 22.30 και την Κυριακή 21/3 στις 17.30.:D
Αναφέρομαι κυρίως στην προβολή της Κυριακής 21/3, τώρα που άρχισε να φτιάχνει ο καιρός είναι ευκαιρία για μια cine-γατόφιλη βόλτα απογευματάκι Κυριακής.;)
Αν μαζευτούμε κάποια μέλη του mycat Θεσ/νίκης θα μπορούσαμε μετά να πάμε για ένα καφεδάκι σε κάποιο καφέ της πλατείας Αριστοτέλους για γνωριμία και γατοκουβέντα.;):D
Τι λέτε;;;;

δείτε και το σχετικό link εδώ

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:
Να κάνω πρώτα μια σημαντική διόρθωση: η αίθουσα Τζον Κασσαβέτης είναι στο λιμάνι (όχι στο Ολύμπιον).

Εγώ μέσα είμαι, πάντως!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Να κάνω πρώτα μια σημαντική διόρθωση: η αίθουσα Τζον Κασσαβέτης είναι στο λιμάνι (όχι στο Ολύμπιον).

Εγώ μέσα είμαι, πάντως!

Ευχαριστώ πολύ για την διόρθωση φιλενάδα.:)
Είναι στην Αποθήκη 1 στο λιμάνι.:)
εδώ ο χάρτης των προβολών

Και εγω ειμαι μεσα. Η μονη επιφυλαξη ειναι να χρειαστει εκεινη την ημερα να ειμαι Αθηνα για να μεταφερω τα ζωα που χρειαζονται φιλοξενεια στην Drusilia.
Αν ομως βρισκομαι στην Θεσσαλονικη θα ερθω.

Δείτε και το trailer από το web-site του Zorro;)

https://www.zorrothecat.com/

Ευχαριστούμε πολύ samis που το βρήκες.:D:D

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back