ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2008 στις 12:16 Η ria23 έγραψε: #21 09-11-08 12:16 συμφωνω prince εχουμε και κτηνιατρους στο forum οποτε περιμενουμε και απο κει ιδεες ..αν δηλαδη ειναι εφικτη η υλοποιηση κατι τετοιου.. επισης αν υπαρξει μια κοινη ιδεα για το πως μπορουμε να προσεγγισουμε πετ σοπ ο καθενας στην περιοχη του πιστευω οτι γινομαστε ολοι εθελοντες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2008 στις 12:48 Η Μυρτω4038: #22 09-11-08 12:48 Και εγω το βρισκω πολυ καλη ιδεα να προσεγγισουμε και κτηνιατρους αλλα και βιβλιοπωλεια Για αλλα καταστηματα δεν ξερω αν θα ενδιαφεροταν.Βεβαια ειμαστε τοσες χιλιαδες μελη που δυσκολα πια μας αγνωει κανεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2008 στις 19:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23 09-11-08 19:30 Συμφωνώ απόλυτα και ψηφίζω υπέρ... όταν ολοκληρωθεί η ιδέα... προτίθεμαι να πλησιάσω για συνεργασία το pet shop απ'το οποίο ψωνίζω και είμαι πολύ ευχαριστημένη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2008 στις 20:36 Η Βάσια13859: #24 09-11-08 20:36 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Για να υλοποιηθεί κάτι τέτοιο, πρέπει κάποιος να τρέξει σε διάφορα pet shops και να τους ρωτήσει αν τους ενδιαφέρει. Εγώ δεν έχω το χρόνο για κάτι τέτοιο. Αν μπορεί να ασχοληθεί κάποιος άλλος, ίσως θα ήταν μια ενδιαφέρουσα ιδέα. Πάντως χαίρομαι που βλέπω ότι πολλά μέλη είστε γεμάτα ιδέες. Click για ανάπτυξη... εννοείται ότι όλοι θα ενδιαφέρουμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 09:20 Η Voula έγραψε: #25 10-11-08 09:20 Συμφωνώ κι εγώ με την ιδέα και μακάρι να προχωρήσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 09:39 Η roulsydney: #26 10-11-08 09:39 Σαν ιδέα είναι πολύ καλή.Νομίζω ότι εκείνο που θα βοηθούσε είναι η εύρεση κάποιων επαγελματιών πχ πέτ σόπς, κτηνίατροι και σύλλογοι οι οποίοι θα μπορούσαν να διαφημίζονται μέσω της ιστοσελίδας δωρεάν αναλαμβάνοντας παράλληλα την υποχρέωση παραχώρησης έκπτωσης στα μέλη του φόρουμ που έχουν την κάρτα.Επίσης η προώθηση του φόρουμ σε ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα μαζικής ενημέρωσης θα είχε πολλαπλασιαστικά αποτελέσματα/ οφέλη.Για το θέμα της συνδρομής και τη διαχείρηση των χρημάτων νομίζω ότι μάλλον χρειάζεται σύσταση κάποιου σωματείου.Αν υπάρχει στο φόρουμ νομικός ας μας δώσει τα φώτα του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 12:44 Η gatouni έγραψε: #27 10-11-08 12:44 Καλή ή ιδέα συμφωνώ και γω. Αλλά νομίζω ότι καλό θα ήταν πριν να αποσαφηνιστεί το θέμα της συνδρομής, δηλαδή που πάνε τα χρήματα, γιατί όταν αυτά δεν αποσαφηνίζονται μετά υπάρχουν γκρίνιες και δυσαρέσκειες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 12:54 Η yasmin1gr: #28 10-11-08 12:54 Ασχετο βρηκα μια συμπαθητική φαρμακοποιό και οπως αποδειχτηκε εναι μεγάλη γατου, βρηκα και μερικους ακομη κι εναν πολύ φιλικό περιπτερα οποτε στη Γατοομαδα αποφασισαμε να κανουμε μια σελιδα με τα φιλικα προς τα ζωα καταστηματα και να τα ενισχυουμε ψωνιζοντας απο κει τσιγαρα, φαρμακα κλπκλπ, θα βαζουν μαλλον ολοι ενα αυτοκόλλητο που θα τους δινω που θα λεει κατι σχετικο οτι αυτο το καταστημα ειναι φιλικό προς τα ζωα και ειναι μελος του δικτυου. Λιστα των καταστηματων θα υπαρχει στο σαιτ αν θελετε θα ειμαστε λοιπον ετοιμοι και για τυχον δημιουργια καρτας μετα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 08:03 Η Raisa έγραψε: #29 26-11-08 08:03 Τελικά τι έγινε, προχωράει το θέμα με την κάρτα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:48 Η Βάσια13859: #30 07-12-08 16:48 καλησπέρα...το αφησαμε το θέμα...λέω τώρα στις γιορτες που θα ειμαστε καπως μαζεμένοι, εννοω σαν αριθμος αν θελετε να πιασουμε κάποια μαγαζια...εγώ με τη Γιούλη μπορουμε να δούμε αυτα των Βορειων προαστειων, αφου ψωνίζουμε απο εκει...τι λέτε?υπάρχουν αλλοι εθελοντες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
συμφωνω prince εχουμε και κτηνιατρους στο forum οποτε περιμενουμε και απο κει ιδεες ..αν δηλαδη ειναι εφικτη η υλοποιηση κατι τετοιου.. επισης αν υπαρξει μια κοινη ιδεα για το πως μπορουμε να προσεγγισουμε πετ σοπ ο καθενας στην περιοχη του πιστευω οτι γινομαστε ολοι εθελοντες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2008 στις 12:48 Η Μυρτω4038: #22 09-11-08 12:48 Και εγω το βρισκω πολυ καλη ιδεα να προσεγγισουμε και κτηνιατρους αλλα και βιβλιοπωλεια Για αλλα καταστηματα δεν ξερω αν θα ενδιαφεροταν.Βεβαια ειμαστε τοσες χιλιαδες μελη που δυσκολα πια μας αγνωει κανεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2008 στις 19:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23 09-11-08 19:30 Συμφωνώ απόλυτα και ψηφίζω υπέρ... όταν ολοκληρωθεί η ιδέα... προτίθεμαι να πλησιάσω για συνεργασία το pet shop απ'το οποίο ψωνίζω και είμαι πολύ ευχαριστημένη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2008 στις 20:36 Η Βάσια13859: #24 09-11-08 20:36 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Για να υλοποιηθεί κάτι τέτοιο, πρέπει κάποιος να τρέξει σε διάφορα pet shops και να τους ρωτήσει αν τους ενδιαφέρει. Εγώ δεν έχω το χρόνο για κάτι τέτοιο. Αν μπορεί να ασχοληθεί κάποιος άλλος, ίσως θα ήταν μια ενδιαφέρουσα ιδέα. Πάντως χαίρομαι που βλέπω ότι πολλά μέλη είστε γεμάτα ιδέες. Click για ανάπτυξη... εννοείται ότι όλοι θα ενδιαφέρουμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 09:20 Η Voula έγραψε: #25 10-11-08 09:20 Συμφωνώ κι εγώ με την ιδέα και μακάρι να προχωρήσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 09:39 Η roulsydney: #26 10-11-08 09:39 Σαν ιδέα είναι πολύ καλή.Νομίζω ότι εκείνο που θα βοηθούσε είναι η εύρεση κάποιων επαγελματιών πχ πέτ σόπς, κτηνίατροι και σύλλογοι οι οποίοι θα μπορούσαν να διαφημίζονται μέσω της ιστοσελίδας δωρεάν αναλαμβάνοντας παράλληλα την υποχρέωση παραχώρησης έκπτωσης στα μέλη του φόρουμ που έχουν την κάρτα.Επίσης η προώθηση του φόρουμ σε ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα μαζικής ενημέρωσης θα είχε πολλαπλασιαστικά αποτελέσματα/ οφέλη.Για το θέμα της συνδρομής και τη διαχείρηση των χρημάτων νομίζω ότι μάλλον χρειάζεται σύσταση κάποιου σωματείου.Αν υπάρχει στο φόρουμ νομικός ας μας δώσει τα φώτα του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 12:44 Η gatouni έγραψε: #27 10-11-08 12:44 Καλή ή ιδέα συμφωνώ και γω. Αλλά νομίζω ότι καλό θα ήταν πριν να αποσαφηνιστεί το θέμα της συνδρομής, δηλαδή που πάνε τα χρήματα, γιατί όταν αυτά δεν αποσαφηνίζονται μετά υπάρχουν γκρίνιες και δυσαρέσκειες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 12:54 Η yasmin1gr: #28 10-11-08 12:54 Ασχετο βρηκα μια συμπαθητική φαρμακοποιό και οπως αποδειχτηκε εναι μεγάλη γατου, βρηκα και μερικους ακομη κι εναν πολύ φιλικό περιπτερα οποτε στη Γατοομαδα αποφασισαμε να κανουμε μια σελιδα με τα φιλικα προς τα ζωα καταστηματα και να τα ενισχυουμε ψωνιζοντας απο κει τσιγαρα, φαρμακα κλπκλπ, θα βαζουν μαλλον ολοι ενα αυτοκόλλητο που θα τους δινω που θα λεει κατι σχετικο οτι αυτο το καταστημα ειναι φιλικό προς τα ζωα και ειναι μελος του δικτυου. Λιστα των καταστηματων θα υπαρχει στο σαιτ αν θελετε θα ειμαστε λοιπον ετοιμοι και για τυχον δημιουργια καρτας μετα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 08:03 Η Raisa έγραψε: #29 26-11-08 08:03 Τελικά τι έγινε, προχωράει το θέμα με την κάρτα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:48 Η Βάσια13859: #30 07-12-08 16:48 καλησπέρα...το αφησαμε το θέμα...λέω τώρα στις γιορτες που θα ειμαστε καπως μαζεμένοι, εννοω σαν αριθμος αν θελετε να πιασουμε κάποια μαγαζια...εγώ με τη Γιούλη μπορουμε να δούμε αυτα των Βορειων προαστειων, αφου ψωνίζουμε απο εκει...τι λέτε?υπάρχουν αλλοι εθελοντες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Και εγω το βρισκω πολυ καλη ιδεα να προσεγγισουμε και κτηνιατρους αλλα και βιβλιοπωλεια Για αλλα καταστηματα δεν ξερω αν θα ενδιαφεροταν.Βεβαια ειμαστε τοσες χιλιαδες μελη που δυσκολα πια μας αγνωει κανεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2008 στις 19:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23 09-11-08 19:30 Συμφωνώ απόλυτα και ψηφίζω υπέρ... όταν ολοκληρωθεί η ιδέα... προτίθεμαι να πλησιάσω για συνεργασία το pet shop απ'το οποίο ψωνίζω και είμαι πολύ ευχαριστημένη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2008 στις 20:36 Η Βάσια13859: #24 09-11-08 20:36 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Για να υλοποιηθεί κάτι τέτοιο, πρέπει κάποιος να τρέξει σε διάφορα pet shops και να τους ρωτήσει αν τους ενδιαφέρει. Εγώ δεν έχω το χρόνο για κάτι τέτοιο. Αν μπορεί να ασχοληθεί κάποιος άλλος, ίσως θα ήταν μια ενδιαφέρουσα ιδέα. Πάντως χαίρομαι που βλέπω ότι πολλά μέλη είστε γεμάτα ιδέες. Click για ανάπτυξη... εννοείται ότι όλοι θα ενδιαφέρουμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 09:20 Η Voula έγραψε: #25 10-11-08 09:20 Συμφωνώ κι εγώ με την ιδέα και μακάρι να προχωρήσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 09:39 Η roulsydney: #26 10-11-08 09:39 Σαν ιδέα είναι πολύ καλή.Νομίζω ότι εκείνο που θα βοηθούσε είναι η εύρεση κάποιων επαγελματιών πχ πέτ σόπς, κτηνίατροι και σύλλογοι οι οποίοι θα μπορούσαν να διαφημίζονται μέσω της ιστοσελίδας δωρεάν αναλαμβάνοντας παράλληλα την υποχρέωση παραχώρησης έκπτωσης στα μέλη του φόρουμ που έχουν την κάρτα.Επίσης η προώθηση του φόρουμ σε ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα μαζικής ενημέρωσης θα είχε πολλαπλασιαστικά αποτελέσματα/ οφέλη.Για το θέμα της συνδρομής και τη διαχείρηση των χρημάτων νομίζω ότι μάλλον χρειάζεται σύσταση κάποιου σωματείου.Αν υπάρχει στο φόρουμ νομικός ας μας δώσει τα φώτα του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 12:44 Η gatouni έγραψε: #27 10-11-08 12:44 Καλή ή ιδέα συμφωνώ και γω. Αλλά νομίζω ότι καλό θα ήταν πριν να αποσαφηνιστεί το θέμα της συνδρομής, δηλαδή που πάνε τα χρήματα, γιατί όταν αυτά δεν αποσαφηνίζονται μετά υπάρχουν γκρίνιες και δυσαρέσκειες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 12:54 Η yasmin1gr: #28 10-11-08 12:54 Ασχετο βρηκα μια συμπαθητική φαρμακοποιό και οπως αποδειχτηκε εναι μεγάλη γατου, βρηκα και μερικους ακομη κι εναν πολύ φιλικό περιπτερα οποτε στη Γατοομαδα αποφασισαμε να κανουμε μια σελιδα με τα φιλικα προς τα ζωα καταστηματα και να τα ενισχυουμε ψωνιζοντας απο κει τσιγαρα, φαρμακα κλπκλπ, θα βαζουν μαλλον ολοι ενα αυτοκόλλητο που θα τους δινω που θα λεει κατι σχετικο οτι αυτο το καταστημα ειναι φιλικό προς τα ζωα και ειναι μελος του δικτυου. Λιστα των καταστηματων θα υπαρχει στο σαιτ αν θελετε θα ειμαστε λοιπον ετοιμοι και για τυχον δημιουργια καρτας μετα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 08:03 Η Raisa έγραψε: #29 26-11-08 08:03 Τελικά τι έγινε, προχωράει το θέμα με την κάρτα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:48 Η Βάσια13859: #30 07-12-08 16:48 καλησπέρα...το αφησαμε το θέμα...λέω τώρα στις γιορτες που θα ειμαστε καπως μαζεμένοι, εννοω σαν αριθμος αν θελετε να πιασουμε κάποια μαγαζια...εγώ με τη Γιούλη μπορουμε να δούμε αυτα των Βορειων προαστειων, αφου ψωνίζουμε απο εκει...τι λέτε?υπάρχουν αλλοι εθελοντες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Συμφωνώ απόλυτα και ψηφίζω υπέρ... όταν ολοκληρωθεί η ιδέα... προτίθεμαι να πλησιάσω για συνεργασία το pet shop απ'το οποίο ψωνίζω και είμαι πολύ ευχαριστημένη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2008 στις 20:36 Η Βάσια13859: #24 09-11-08 20:36 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Για να υλοποιηθεί κάτι τέτοιο, πρέπει κάποιος να τρέξει σε διάφορα pet shops και να τους ρωτήσει αν τους ενδιαφέρει. Εγώ δεν έχω το χρόνο για κάτι τέτοιο. Αν μπορεί να ασχοληθεί κάποιος άλλος, ίσως θα ήταν μια ενδιαφέρουσα ιδέα. Πάντως χαίρομαι που βλέπω ότι πολλά μέλη είστε γεμάτα ιδέες. Click για ανάπτυξη... εννοείται ότι όλοι θα ενδιαφέρουμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 09:20 Η Voula έγραψε: #25 10-11-08 09:20 Συμφωνώ κι εγώ με την ιδέα και μακάρι να προχωρήσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 09:39 Η roulsydney: #26 10-11-08 09:39 Σαν ιδέα είναι πολύ καλή.Νομίζω ότι εκείνο που θα βοηθούσε είναι η εύρεση κάποιων επαγελματιών πχ πέτ σόπς, κτηνίατροι και σύλλογοι οι οποίοι θα μπορούσαν να διαφημίζονται μέσω της ιστοσελίδας δωρεάν αναλαμβάνοντας παράλληλα την υποχρέωση παραχώρησης έκπτωσης στα μέλη του φόρουμ που έχουν την κάρτα.Επίσης η προώθηση του φόρουμ σε ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα μαζικής ενημέρωσης θα είχε πολλαπλασιαστικά αποτελέσματα/ οφέλη.Για το θέμα της συνδρομής και τη διαχείρηση των χρημάτων νομίζω ότι μάλλον χρειάζεται σύσταση κάποιου σωματείου.Αν υπάρχει στο φόρουμ νομικός ας μας δώσει τα φώτα του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 12:44 Η gatouni έγραψε: #27 10-11-08 12:44 Καλή ή ιδέα συμφωνώ και γω. Αλλά νομίζω ότι καλό θα ήταν πριν να αποσαφηνιστεί το θέμα της συνδρομής, δηλαδή που πάνε τα χρήματα, γιατί όταν αυτά δεν αποσαφηνίζονται μετά υπάρχουν γκρίνιες και δυσαρέσκειες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 12:54 Η yasmin1gr: #28 10-11-08 12:54 Ασχετο βρηκα μια συμπαθητική φαρμακοποιό και οπως αποδειχτηκε εναι μεγάλη γατου, βρηκα και μερικους ακομη κι εναν πολύ φιλικό περιπτερα οποτε στη Γατοομαδα αποφασισαμε να κανουμε μια σελιδα με τα φιλικα προς τα ζωα καταστηματα και να τα ενισχυουμε ψωνιζοντας απο κει τσιγαρα, φαρμακα κλπκλπ, θα βαζουν μαλλον ολοι ενα αυτοκόλλητο που θα τους δινω που θα λεει κατι σχετικο οτι αυτο το καταστημα ειναι φιλικό προς τα ζωα και ειναι μελος του δικτυου. Λιστα των καταστηματων θα υπαρχει στο σαιτ αν θελετε θα ειμαστε λοιπον ετοιμοι και για τυχον δημιουργια καρτας μετα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 08:03 Η Raisa έγραψε: #29 26-11-08 08:03 Τελικά τι έγινε, προχωράει το θέμα με την κάρτα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:48 Η Βάσια13859: #30 07-12-08 16:48 καλησπέρα...το αφησαμε το θέμα...λέω τώρα στις γιορτες που θα ειμαστε καπως μαζεμένοι, εννοω σαν αριθμος αν θελετε να πιασουμε κάποια μαγαζια...εγώ με τη Γιούλη μπορουμε να δούμε αυτα των Βορειων προαστειων, αφου ψωνίζουμε απο εκει...τι λέτε?υπάρχουν αλλοι εθελοντες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Για να υλοποιηθεί κάτι τέτοιο, πρέπει κάποιος να τρέξει σε διάφορα pet shops και να τους ρωτήσει αν τους ενδιαφέρει. Εγώ δεν έχω το χρόνο για κάτι τέτοιο. Αν μπορεί να ασχοληθεί κάποιος άλλος, ίσως θα ήταν μια ενδιαφέρουσα ιδέα. Πάντως χαίρομαι που βλέπω ότι πολλά μέλη είστε γεμάτα ιδέες. Click για ανάπτυξη... εννοείται ότι όλοι θα ενδιαφέρουμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 09:20 Η Voula έγραψε: #25 10-11-08 09:20 Συμφωνώ κι εγώ με την ιδέα και μακάρι να προχωρήσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 09:39 Η roulsydney: #26 10-11-08 09:39 Σαν ιδέα είναι πολύ καλή.Νομίζω ότι εκείνο που θα βοηθούσε είναι η εύρεση κάποιων επαγελματιών πχ πέτ σόπς, κτηνίατροι και σύλλογοι οι οποίοι θα μπορούσαν να διαφημίζονται μέσω της ιστοσελίδας δωρεάν αναλαμβάνοντας παράλληλα την υποχρέωση παραχώρησης έκπτωσης στα μέλη του φόρουμ που έχουν την κάρτα.Επίσης η προώθηση του φόρουμ σε ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα μαζικής ενημέρωσης θα είχε πολλαπλασιαστικά αποτελέσματα/ οφέλη.Για το θέμα της συνδρομής και τη διαχείρηση των χρημάτων νομίζω ότι μάλλον χρειάζεται σύσταση κάποιου σωματείου.Αν υπάρχει στο φόρουμ νομικός ας μας δώσει τα φώτα του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 12:44 Η gatouni έγραψε: #27 10-11-08 12:44 Καλή ή ιδέα συμφωνώ και γω. Αλλά νομίζω ότι καλό θα ήταν πριν να αποσαφηνιστεί το θέμα της συνδρομής, δηλαδή που πάνε τα χρήματα, γιατί όταν αυτά δεν αποσαφηνίζονται μετά υπάρχουν γκρίνιες και δυσαρέσκειες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 12:54 Η yasmin1gr: #28 10-11-08 12:54 Ασχετο βρηκα μια συμπαθητική φαρμακοποιό και οπως αποδειχτηκε εναι μεγάλη γατου, βρηκα και μερικους ακομη κι εναν πολύ φιλικό περιπτερα οποτε στη Γατοομαδα αποφασισαμε να κανουμε μια σελιδα με τα φιλικα προς τα ζωα καταστηματα και να τα ενισχυουμε ψωνιζοντας απο κει τσιγαρα, φαρμακα κλπκλπ, θα βαζουν μαλλον ολοι ενα αυτοκόλλητο που θα τους δινω που θα λεει κατι σχετικο οτι αυτο το καταστημα ειναι φιλικό προς τα ζωα και ειναι μελος του δικτυου. Λιστα των καταστηματων θα υπαρχει στο σαιτ αν θελετε θα ειμαστε λοιπον ετοιμοι και για τυχον δημιουργια καρτας μετα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 08:03 Η Raisa έγραψε: #29 26-11-08 08:03 Τελικά τι έγινε, προχωράει το θέμα με την κάρτα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:48 Η Βάσια13859: #30 07-12-08 16:48 καλησπέρα...το αφησαμε το θέμα...λέω τώρα στις γιορτες που θα ειμαστε καπως μαζεμένοι, εννοω σαν αριθμος αν θελετε να πιασουμε κάποια μαγαζια...εγώ με τη Γιούλη μπορουμε να δούμε αυτα των Βορειων προαστειων, αφου ψωνίζουμε απο εκει...τι λέτε?υπάρχουν αλλοι εθελοντες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Συμφωνώ κι εγώ με την ιδέα και μακάρι να προχωρήσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 09:39 Η roulsydney: #26 10-11-08 09:39 Σαν ιδέα είναι πολύ καλή.Νομίζω ότι εκείνο που θα βοηθούσε είναι η εύρεση κάποιων επαγελματιών πχ πέτ σόπς, κτηνίατροι και σύλλογοι οι οποίοι θα μπορούσαν να διαφημίζονται μέσω της ιστοσελίδας δωρεάν αναλαμβάνοντας παράλληλα την υποχρέωση παραχώρησης έκπτωσης στα μέλη του φόρουμ που έχουν την κάρτα.Επίσης η προώθηση του φόρουμ σε ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα μαζικής ενημέρωσης θα είχε πολλαπλασιαστικά αποτελέσματα/ οφέλη.Για το θέμα της συνδρομής και τη διαχείρηση των χρημάτων νομίζω ότι μάλλον χρειάζεται σύσταση κάποιου σωματείου.Αν υπάρχει στο φόρουμ νομικός ας μας δώσει τα φώτα του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 12:44 Η gatouni έγραψε: #27 10-11-08 12:44 Καλή ή ιδέα συμφωνώ και γω. Αλλά νομίζω ότι καλό θα ήταν πριν να αποσαφηνιστεί το θέμα της συνδρομής, δηλαδή που πάνε τα χρήματα, γιατί όταν αυτά δεν αποσαφηνίζονται μετά υπάρχουν γκρίνιες και δυσαρέσκειες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 12:54 Η yasmin1gr: #28 10-11-08 12:54 Ασχετο βρηκα μια συμπαθητική φαρμακοποιό και οπως αποδειχτηκε εναι μεγάλη γατου, βρηκα και μερικους ακομη κι εναν πολύ φιλικό περιπτερα οποτε στη Γατοομαδα αποφασισαμε να κανουμε μια σελιδα με τα φιλικα προς τα ζωα καταστηματα και να τα ενισχυουμε ψωνιζοντας απο κει τσιγαρα, φαρμακα κλπκλπ, θα βαζουν μαλλον ολοι ενα αυτοκόλλητο που θα τους δινω που θα λεει κατι σχετικο οτι αυτο το καταστημα ειναι φιλικό προς τα ζωα και ειναι μελος του δικτυου. Λιστα των καταστηματων θα υπαρχει στο σαιτ αν θελετε θα ειμαστε λοιπον ετοιμοι και για τυχον δημιουργια καρτας μετα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 08:03 Η Raisa έγραψε: #29 26-11-08 08:03 Τελικά τι έγινε, προχωράει το θέμα με την κάρτα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:48 Η Βάσια13859: #30 07-12-08 16:48 καλησπέρα...το αφησαμε το θέμα...λέω τώρα στις γιορτες που θα ειμαστε καπως μαζεμένοι, εννοω σαν αριθμος αν θελετε να πιασουμε κάποια μαγαζια...εγώ με τη Γιούλη μπορουμε να δούμε αυτα των Βορειων προαστειων, αφου ψωνίζουμε απο εκει...τι λέτε?υπάρχουν αλλοι εθελοντες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Σαν ιδέα είναι πολύ καλή.Νομίζω ότι εκείνο που θα βοηθούσε είναι η εύρεση κάποιων επαγελματιών πχ πέτ σόπς, κτηνίατροι και σύλλογοι οι οποίοι θα μπορούσαν να διαφημίζονται μέσω της ιστοσελίδας δωρεάν αναλαμβάνοντας παράλληλα την υποχρέωση παραχώρησης έκπτωσης στα μέλη του φόρουμ που έχουν την κάρτα.Επίσης η προώθηση του φόρουμ σε ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα μαζικής ενημέρωσης θα είχε πολλαπλασιαστικά αποτελέσματα/ οφέλη.Για το θέμα της συνδρομής και τη διαχείρηση των χρημάτων νομίζω ότι μάλλον χρειάζεται σύσταση κάποιου σωματείου.Αν υπάρχει στο φόρουμ νομικός ας μας δώσει τα φώτα του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 12:44 Η gatouni έγραψε: #27 10-11-08 12:44 Καλή ή ιδέα συμφωνώ και γω. Αλλά νομίζω ότι καλό θα ήταν πριν να αποσαφηνιστεί το θέμα της συνδρομής, δηλαδή που πάνε τα χρήματα, γιατί όταν αυτά δεν αποσαφηνίζονται μετά υπάρχουν γκρίνιες και δυσαρέσκειες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 12:54 Η yasmin1gr: #28 10-11-08 12:54 Ασχετο βρηκα μια συμπαθητική φαρμακοποιό και οπως αποδειχτηκε εναι μεγάλη γατου, βρηκα και μερικους ακομη κι εναν πολύ φιλικό περιπτερα οποτε στη Γατοομαδα αποφασισαμε να κανουμε μια σελιδα με τα φιλικα προς τα ζωα καταστηματα και να τα ενισχυουμε ψωνιζοντας απο κει τσιγαρα, φαρμακα κλπκλπ, θα βαζουν μαλλον ολοι ενα αυτοκόλλητο που θα τους δινω που θα λεει κατι σχετικο οτι αυτο το καταστημα ειναι φιλικό προς τα ζωα και ειναι μελος του δικτυου. Λιστα των καταστηματων θα υπαρχει στο σαιτ αν θελετε θα ειμαστε λοιπον ετοιμοι και για τυχον δημιουργια καρτας μετα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 08:03 Η Raisa έγραψε: #29 26-11-08 08:03 Τελικά τι έγινε, προχωράει το θέμα με την κάρτα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:48 Η Βάσια13859: #30 07-12-08 16:48 καλησπέρα...το αφησαμε το θέμα...λέω τώρα στις γιορτες που θα ειμαστε καπως μαζεμένοι, εννοω σαν αριθμος αν θελετε να πιασουμε κάποια μαγαζια...εγώ με τη Γιούλη μπορουμε να δούμε αυτα των Βορειων προαστειων, αφου ψωνίζουμε απο εκει...τι λέτε?υπάρχουν αλλοι εθελοντες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλή ή ιδέα συμφωνώ και γω. Αλλά νομίζω ότι καλό θα ήταν πριν να αποσαφηνιστεί το θέμα της συνδρομής, δηλαδή που πάνε τα χρήματα, γιατί όταν αυτά δεν αποσαφηνίζονται μετά υπάρχουν γκρίνιες και δυσαρέσκειες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 12:54 Η yasmin1gr: #28 10-11-08 12:54 Ασχετο βρηκα μια συμπαθητική φαρμακοποιό και οπως αποδειχτηκε εναι μεγάλη γατου, βρηκα και μερικους ακομη κι εναν πολύ φιλικό περιπτερα οποτε στη Γατοομαδα αποφασισαμε να κανουμε μια σελιδα με τα φιλικα προς τα ζωα καταστηματα και να τα ενισχυουμε ψωνιζοντας απο κει τσιγαρα, φαρμακα κλπκλπ, θα βαζουν μαλλον ολοι ενα αυτοκόλλητο που θα τους δινω που θα λεει κατι σχετικο οτι αυτο το καταστημα ειναι φιλικό προς τα ζωα και ειναι μελος του δικτυου. Λιστα των καταστηματων θα υπαρχει στο σαιτ αν θελετε θα ειμαστε λοιπον ετοιμοι και για τυχον δημιουργια καρτας μετα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 08:03 Η Raisa έγραψε: #29 26-11-08 08:03 Τελικά τι έγινε, προχωράει το θέμα με την κάρτα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:48 Η Βάσια13859: #30 07-12-08 16:48 καλησπέρα...το αφησαμε το θέμα...λέω τώρα στις γιορτες που θα ειμαστε καπως μαζεμένοι, εννοω σαν αριθμος αν θελετε να πιασουμε κάποια μαγαζια...εγώ με τη Γιούλη μπορουμε να δούμε αυτα των Βορειων προαστειων, αφου ψωνίζουμε απο εκει...τι λέτε?υπάρχουν αλλοι εθελοντες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ασχετο βρηκα μια συμπαθητική φαρμακοποιό και οπως αποδειχτηκε εναι μεγάλη γατου, βρηκα και μερικους ακομη κι εναν πολύ φιλικό περιπτερα οποτε στη Γατοομαδα αποφασισαμε να κανουμε μια σελιδα με τα φιλικα προς τα ζωα καταστηματα και να τα ενισχυουμε ψωνιζοντας απο κει τσιγαρα, φαρμακα κλπκλπ, θα βαζουν μαλλον ολοι ενα αυτοκόλλητο που θα τους δινω που θα λεει κατι σχετικο οτι αυτο το καταστημα ειναι φιλικό προς τα ζωα και ειναι μελος του δικτυου. Λιστα των καταστηματων θα υπαρχει στο σαιτ αν θελετε θα ειμαστε λοιπον ετοιμοι και για τυχον δημιουργια καρτας μετα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 08:03 Η Raisa έγραψε: #29 26-11-08 08:03 Τελικά τι έγινε, προχωράει το θέμα με την κάρτα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:48 Η Βάσια13859: #30 07-12-08 16:48 καλησπέρα...το αφησαμε το θέμα...λέω τώρα στις γιορτες που θα ειμαστε καπως μαζεμένοι, εννοω σαν αριθμος αν θελετε να πιασουμε κάποια μαγαζια...εγώ με τη Γιούλη μπορουμε να δούμε αυτα των Βορειων προαστειων, αφου ψωνίζουμε απο εκει...τι λέτε?υπάρχουν αλλοι εθελοντες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Τελικά τι έγινε, προχωράει το θέμα με την κάρτα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:48 Η Βάσια13859: #30 07-12-08 16:48 καλησπέρα...το αφησαμε το θέμα...λέω τώρα στις γιορτες που θα ειμαστε καπως μαζεμένοι, εννοω σαν αριθμος αν θελετε να πιασουμε κάποια μαγαζια...εγώ με τη Γιούλη μπορουμε να δούμε αυτα των Βορειων προαστειων, αφου ψωνίζουμε απο εκει...τι λέτε?υπάρχουν αλλοι εθελοντες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
καλησπέρα...το αφησαμε το θέμα...λέω τώρα στις γιορτες που θα ειμαστε καπως μαζεμένοι, εννοω σαν αριθμος αν θελετε να πιασουμε κάποια μαγαζια...εγώ με τη Γιούλη μπορουμε να δούμε αυτα των Βορειων προαστειων, αφου ψωνίζουμε απο εκει...τι λέτε?υπάρχουν αλλοι εθελοντες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.