MyCat ClubCard??? (ΜCCC)

Συμφωνείτε στην δημιουργία ενός/μιας ΜyCat Club Card???

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 0)
  • Ναι, θα με ενδιέφαιρε

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Οχι, το θεωρώ περιττό, άχρηστο

• Δεν ξέρω, δεν απαντώ.

• Total voters
    0
συμφωνω prince εχουμε και κτηνιατρους στο forum οποτε περιμενουμε και απο κει ιδεες ..αν δηλαδη ειναι εφικτη η υλοποιηση κατι τετοιου..:) επισης αν υπαρξει μια κοινη ιδεα για το πως μπορουμε να προσεγγισουμε πετ σοπ ο καθενας στην περιοχη του πιστευω οτι γινομαστε ολοι εθελοντες...:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Και εγω το βρισκω πολυ καλη ιδεα να προσεγγισουμε και κτηνιατρους αλλα και βιβλιοπωλεια:up:
Για αλλα καταστηματα δεν ξερω αν θα ενδιαφεροταν.Βεβαια ειμαστε τοσες χιλιαδες μελη που δυσκολα πια μας αγνωει κανεις!:up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συμφωνώ απόλυτα και ψηφίζω υπέρ... όταν ολοκληρωθεί η ιδέα... προτίθεμαι να πλησιάσω για συνεργασία το pet shop απ'το οποίο ψωνίζω και είμαι πολύ ευχαριστημένη:)

Για να υλοποιηθεί κάτι τέτοιο, πρέπει κάποιος να τρέξει σε διάφορα pet shops και να τους ρωτήσει αν τους ενδιαφέρει. Εγώ δεν έχω το χρόνο για κάτι τέτοιο. Αν μπορεί να ασχοληθεί κάποιος άλλος, ίσως θα ήταν μια ενδιαφέρουσα ιδέα.
Πάντως χαίρομαι που βλέπω ότι πολλά μέλη είστε γεμάτα ιδέες. :)

εννοείται ότι όλοι θα ενδιαφέρουμε!!!:)

Συμφωνώ κι εγώ με την ιδέα και μακάρι να προχωρήσει.

Σαν ιδέα είναι πολύ καλή.Νομίζω ότι εκείνο που θα βοηθούσε είναι η εύρεση κάποιων επαγελματιών πχ πέτ σόπς, κτηνίατροι και σύλλογοι οι οποίοι θα μπορούσαν να διαφημίζονται μέσω της ιστοσελίδας δωρεάν αναλαμβάνοντας παράλληλα την υποχρέωση παραχώρησης έκπτωσης στα μέλη του φόρουμ που έχουν την κάρτα.Επίσης η προώθηση του φόρουμ σε ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα μαζικής ενημέρωσης θα είχε πολλαπλασιαστικά αποτελέσματα/ οφέλη.Για το θέμα της συνδρομής και τη διαχείρηση των χρημάτων νομίζω ότι μάλλον χρειάζεται σύσταση κάποιου σωματείου.Αν υπάρχει στο φόρουμ νομικός ας μας δώσει τα φώτα του.

Καλή ή ιδέα συμφωνώ και γω.
Αλλά νομίζω ότι καλό θα ήταν πριν να αποσαφηνιστεί το θέμα της συνδρομής, δηλαδή που πάνε τα χρήματα, γιατί όταν αυτά δεν αποσαφηνίζονται μετά υπάρχουν γκρίνιες και δυσαρέσκειες.

Ασχετο βρηκα μια συμπαθητική φαρμακοποιό και οπως αποδειχτηκε εναι μεγάλη γατου, βρηκα και μερικους ακομη κι εναν πολύ φιλικό περιπτερα οποτε στη Γατοομαδα αποφασισαμε να κανουμε μια σελιδα με τα φιλικα προς τα ζωα καταστηματα και να τα ενισχυουμε ψωνιζοντας απο κει τσιγαρα, φαρμακα κλπκλπ, θα βαζουν μαλλον ολοι ενα αυτοκόλλητο που θα τους δινω που θα λεει κατι σχετικο οτι αυτο το καταστημα ειναι φιλικό προς τα ζωα και ειναι μελος του δικτυου.

Λιστα των καταστηματων θα υπαρχει στο σαιτ αν θελετε θα ειμαστε λοιπον ετοιμοι και για τυχον δημιουργια καρτας μετα

Τελικά τι έγινε, προχωράει το θέμα με την κάρτα?:hmm:

καλησπέρα...το αφησαμε το θέμα...λέω τώρα στις γιορτες που θα ειμαστε καπως μαζεμένοι, εννοω σαν αριθμος αν θελετε να πιασουμε κάποια μαγαζια...:)εγώ με τη Γιούλη μπορουμε να δούμε αυτα των Βορειων προαστειων, αφου ψωνίζουμε απο εκει...τι λέτε?υπάρχουν αλλοι εθελοντες?:hmm:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back