ιωάννα-μπιάνκα
Πολύ δραστήριο μέλος

τι πλασμα ειναι αυτο?? δωρα τα δικα σου θα βγαλουν συγκεκριμενους χρωματισμους?η μπορει να σου βγει και τιποτα τετοιο?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιωάννα-μπιάνκα
Πολύ δραστήριο μέλος
Αυτη η μικρη ειναι ακριβως σαν τον Υο-Υο,μονο που εχει λιγο παραπανω λευκο στο στηθος απο οτι ο δικος μου.Οποτε ειναι πολυ πιθανον να κανουν ενα τετοιο γατακι.Μπορει επισης να κανουν μαυρο,ασπρομαυρο,μπλε σαν τον Σειριο,λευκο με μπλε,τιγρε σαν τη Breena,τιγρε με λευκο,μπλε τιγρε σαν τον Yogi(χωρις το λευκο του) και μπλε τιγρε με λευκο,σαν τη γατουλα της φωτο.![]()
παρα πολυ χρωματισμοι!!αχ!μπραβο!ανυπομονω,οπως και εσυ φανταζομαι...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
ιωάννα-μπιάνκα
Πολύ δραστήριο μέλος

Luna
Περιβόητο μέλος
Δειτε φατσουλα...
![]()
![]()
τι μουτσουνελακι εχει καλε αυτο???????
υπεροχο ειναι!!!

moukelis
Επιφανές μέλος

moukelis
Επιφανές μέλος

moukelis
Επιφανές μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
bastet_13
Πολύ δραστήριο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
Αυτοι οι δυο θα κανουν εξαιρετικο ζευγαρι...Και μπορει να βγαλουν και ασημενιες ταρταρουγιτσες,αν κανουν κανενα ομορφο breed και καθυστερησει το ζευγαρωμα τους κι εχω τοτε το χρονο και τα χρηματα,ισως τους προτιμησω.
bastet_13
Πολύ δραστήριο μέλος

σε νορβ. μου αρεσουν πολυ τα ασημι και το κλασικο τιγρε!!!!

moukelis
Επιφανές μέλος

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
ΝΑ σου πω, το τριχωμα εδω στην Ελλαδα θα ειναι το ιδιο πυκνο και μακρυ?
εννοω και το Χειμωνα που οι θερμοκρασιες μας ειναι πολυ πιο υψηλες...
moukelis
Επιφανές μέλος
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
καλε μη της λες να σταματησειελα ρε γμτ!!!σταματα να παιρνεις γατακια νορβ δασους!!!θελω και εγω..αλλα ειναι αυτο -οτι δεν εχω το καταλληλο χωρο!!!!αλλα καποια στιγμη που θα παει?θα τα καταφερω να παρω ενα τετοιο μωρο...το πρωτο δωρα ειναι πολυ ομορφο...ασημιζον????
σε νορβ. μου αρεσουν πολυ τα ασημι και το κλασικο τιγρε!!!!![]()
αν δεν παρει η εκτροφεας, πως θα παρουν μετα και οι υπολοιποι? 
οι εκτροφεις να παρακαλατε να περνουν νεες γατες!!! 
Δωρακι θα γινουν μουρλια τα Πηλιωρητικα Νορβηγακια...να φτιαξεις δικα σου Βολιωτικα αιματα!

bastet_13
Πολύ δραστήριο μέλος
χαχαχαχαχα ε τι να κανω???ζηλευω!!!!!!!!καλε μη της λες να σταματησειαν δεν παρει η εκτροφεας, πως θα παρουν μετα και οι υπολοιποι?
οι εκτροφεις να παρακαλατε να περνουν νεες γατες!!!
Δωρακι θα γινουν μουρλια τα Πηλιωρητικα Νορβηγακια...να φτιαξεις δικα σου Βολιωτικα αιματα!![]()
θελω και εγω!!ξερεις ποσο πολυ....και ενα κουνακι!!!και οχι τπτ αλλο πουλαει αν δεν κανω λαθος η νεκταρια τωρα..και δεν εχω λεφτα..εδωσα 180ε για 2 στειρωσεις και εχω να βγαλω το διπλωμα....

αλλιως μπορει κατι να εκανα..αν και ο χωρος μου..δεν ειναι τοσος μεγαλος για δυο γατακια!ασε με...

θελω ενα νορβηγο η 2 -ενα κουνακι η 2
ενα ραγκντολ και ενα βιρμανιας!!!

ενα πονυ ενα παντα ενα λαιμουριο
καλα λιονταρακαι τιγρακια....στανταρε
μαλλον ζωολογικο κηπο θελω!χεχεχεχεχεχε
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
για να μη πελαγωσεις, βαζε ενα στοχο καθε φορα...ετσι κανω εγω και τους πετυχαινω αγαλι αγαλιχαχαχαχαχα ε τι να κανω???ζηλευω!!!!!!!!
θελω και εγω!!ξερεις ποσο πολυ....και ενα κουνακι!!!και οχι τπτ αλλο πουλαει αν δεν κανω λαθος η νεκταρια τωρα..και δεν εχω λεφτα..εδωσα 180ε για 2 στειρωσεις και εχω να βγαλω το διπλωμα....
αλλιως μπορει κατι να εκανα..αν και ο χωρος μου..δεν ειναι τοσος μεγαλος για δυο γατακια!ασε με...
θελω ενα νορβηγο η 2 -ενα κουνακι η 2
ενα ραγκντολ και ενα βιρμανιας!!!
ενα πονυ ενα παντα ενα λαιμουριο
καλα λιονταρακαι τιγρακια....στανταρε
μαλλον ζωολογικο κηπο θελω!χεχεχεχεχεχε

moukelis
Επιφανές μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool