moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Μαΐου 2009 στις 13:51 Η moukelis έγραψε: #81 07-05-09 13:51 Εχει υποστρωμα αλλα δεν κανει κομπους,επειδη το υποστρωμα δημιουργηθηκε για να προστατευτουν απο το κρυο...και στα δαση δεν υπαρχουν βουρτσες.Η τριχα ειναι τραχια και δεν κανει κομπους οπως τα περσακια που εχουν βαμβακοτριχα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Μαΐου 2009 στις 14:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #82 07-05-09 14:39 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εχει υποστρωμα αλλα δεν κανει κομπους,επειδη το υποστρωμα δημιουργηθηκε για να προστατευτουν απο το κρυο...και στα δαση δεν υπαρχουν βουρτσες.Η τριχα ειναι τραχια και δεν κανει κομπους οπως τα περσακια που εχουν βαμβακοτριχα. Click για ανάπτυξη... τελεια τοτεσαν τα Βιρμανικακαι στις εκθεσεις δεν θα κουραζεσαι καθολου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Μαΐου 2009 στις 15:14 Η moukelis έγραψε: #83 07-05-09 15:14 Μακαρι,γιατι νομιζω οτι συνηθισμενη σε τοσα κοντοτριχα δε θα αντεχα τοσο Grooming για τις εκθεσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. arfic Εκκολαπτόμενο μέλος Η arfic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Λαύριο (Αττική). Έχει γράψει 322 μηνύματα. 7 Μαΐου 2009 στις 18:04 Η arfic έγραψε: #84 07-05-09 18:04 Μπράβο Δωράκι καλώς να το δεχτείς!!!Αντε σιγά σιγά να πέρνουμε όλοι τα μωρά μας!!!! Αντε με το καλό και η εκτροφή!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kyveli Νεοφερμένο μέλος Η kyveli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 119 μηνύματα. 7 Μαΐου 2009 στις 18:21 Η kyveli έγραψε: #85 07-05-09 18:21 Θα πω για την Αλμπέρτα, αλλά δεν έχω μέτρο σύγκρισης με άλλα ρατσατα γατιά, καθότι τα δικά μου όλα κόπροι είναι και μόνο μία μακρίτριχη. Η Αλμπέρτα μαζεύει στο τρίχωμά της διάφορα λουλουδάκια κολλώδη που μπορεί τοπικά να κάνουν ένα κομπάκι και ίσως ένα τζιβάκι, όχι όμως ένας σκύλος που γίνεται ράστα το μαλλί. Είναι σχετικά "απαλός" κόμπος που ενίοται ίσως χρειαστεί να το κόψεις. Επίσης χρειάζεται καθημερινό βούρτσισμα και το τρίχωμα είναι πολύ όμορφο και κατά τα δικά μου κριτήρια απαλό, όχι τραχύ όπως ενός τραχύ σκύλου. (sorry αλλά εμπειρία έχω με "μαλλιά" πιο πολύ από σκυλιά...) (δεν ξέρω τα περσάκια τι τζίβα κάνουν δε μου έχει τύχει μέχρι στιγμής κάποιο) (και ούτε εύχομαι δλδ) Ναι έχει υπόστρωμα πάντως και το καλοκαίρι είναι εντελώς διαφορετική από ότι τον χειμώνα εμφανισιακά. Γενικώς είναι ένα "αφράτο" γατί με πολύ ευχάριστο και ανεξάρτητο ταμπεραμέντο που έχει επιβληθεί στον άλλον γάτο του σπιτιού και στον σκύλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Μαΐου 2009 στις 21:29 Η moukelis έγραψε: #86 07-05-09 21:29 Kyveli τα περσικα εχουν τριχα σαν βαμβακι,που κανει πολυ πολυ συχνα και ευκολα κομπους.Η νορβηγικου δασους νομιζω οτι ειναι κατι αναμεσα στο τριχωμα των μακρυτριχων και το γυαλιστερο τριχωμα των κεραμιδογατων,γι'αυτο δεν κανει τοσους κομπους.Παντως οντως ειναι εντελως διαφορετικα το καλοκαιρι,σαν κοντοτριχα σχεδον.Πρεπει να εχουν πολυ αερινο χαρακτηρα ετσι οπως μου τα εχουν περιγραψει οι εκτροφεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Μαΐου 2009 στις 11:49 Η moukelis έγραψε: #87 08-05-09 11:49 Λοιπον,αποφασισα,για να μην τη φωναζω τη μικρη μου Brunhilde και με κοροϊδευει η Ελενα για τα ολλανδικα τσοκαρακια,θα τη φωναζω Breena,που μοιαζει με το Brulhilde και σημαινει στα κέλτικα νεραϊδότοπος.Δεν ειναι ωραιο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 8 Μαΐου 2009 στις 12:04 Η staman2 έγραψε: #88 08-05-09 12:04 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Λοιπον,αποφασισα,για να μην τη φωναζω τη μικρη μου Brunhilde και με κοροϊδευει η Ελενα για τα ολλανδικα τσοκαρακια,θα τη φωναζω Breena,που μοιαζει με το Brulhilde και σημαινει στα κέλτικα νεραϊδότοπος.Δεν ειναι ωραιο; Click για ανάπτυξη... Τελειο όνομα!!! Ο,τι πιο όμορφο για τον μικρό σου άγγελο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 15:33 Η bastet_13: #89 13-05-09 15:33 καλημερα παιδια!!! ειμαι καινουριο μελος...δεν ξερω αν ειναι ο σωστος τομεας αλλα ενδιαφερομαι να αγορασω ενα γατακι νορβ.δασους....τ ψαχνω καιρο αλλα οπου εχω ρωτησει δεν τ ξερει κανεις...εδω ειδα οτι μερικα ατομα εχουν...οποιοσ μπορει να μου δωσει πληροφοριες που μπορω να βρω και ποσο κοστιζουν....ευχαριστω πολυ!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 15:39 Η moukelis έγραψε: #90 13-05-09 15:39 Καλησπερα και καλωσηρθες! Δυστυχως στην Ελλαδα δεν υπαρχει εκτροφειο αυτης της φυλης,το δικο μου θα ειναι το πρωτο.Μπορεις ομως να απευθυνθεις σε εκτροφεια του εξωτερικου,επειδη εκανα προσφατα ερευνα μπορω να σε βοηθησω πολυ.Οι τιμες εξαρτωνται απο το εκτροφειο,τον χρωματισμο,και την "ποιοτητα" του ζωου,αν θελεις δηλαδη ενα γατακι συντροφιας,εκτροφης ή εκθεσιακο.Επισης οι περισσοτεροι εκτροφεις δεν στελνουν τα γατακια τους και πρεπει να πας εσυ στη χωρα που βρισκονται για να τα παραλαβεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 16:17 Η bastet_13: #91 13-05-09 16:17 σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση σ...μονο εξωτερικο???πολυ κριμα!!! εσυ ποτε θα τ κανεισ τ εκτροφειο με τ καλο??????γιατι για να παω εξωτερικο δν παιζει!!!! μαλλον τοτε θα βολευτω με maine coon!!!μοιαζει στο νορβ.δασους..και οταν με τ καλο τ κανεις εσυ...θα σε επισκευτω! --προς τ παρον εχω πολλα γατακια αλλα δεν ειναι ρατσας...και θα ηθελα ενα--δικο μ-- ευχαριστω παντως!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 16:31 Η moukelis έγραψε: #92 13-05-09 16:31 Θα αποκτησω το ζευγαρακι μου στο τελος του καλοκαιριου και στο τελος του χειμωνα θα ειναι ετοιμα για το πρωτο τους ζευγαρωμα.Τωρα ετοιμαζω το site μου και το χωρο.Μεην κουν υπαρχουν εδω στην Ελλαδα,μπορεις να μπεις στο www.nektarcats.gr και να σε ενημερωσει η Νεκταρια.Το οτι τα γατακια σου δεν ειναι ρατσας δε σημαινει οτι δεν ειναι δικα σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 14 Μαΐου 2009 στις 15:39 Η bastet_13: #93 14-05-09 15:39 δλδ μεχρι τον αλλο χειμωνα θα εχουμε γατακια νορβ.δασους εδω?????περιττο να πω οτι ειμαι πολυ πολυ μα πολυ χαρουμενη!!!!!!!!!!!τ πιο τριχωτο τ πιο πονηρο τ πιο ζωηρο...τ πιο ομορφο....σε εμενα!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Μαΐου 2009 στις 11:58 Η moukelis έγραψε: #94 15-05-09 11:58 Το κορίτσι μας μεγάλωσε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 15 Μαΐου 2009 στις 12:03 Η Fotini έγραψε: #95 15-05-09 12:03 Ωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω Τα μουστάκια κάνουν τέλεια καμπύλη!! Πανέμορφο είναι το άτιμο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Μαΐου 2009 στις 12:06 Η moukelis έγραψε: #96 15-05-09 12:06 Ναι απο μουστακοκαμπυλες εχουμε μπολικες...Ευχαριστουμε,κι εγω την βλεπω κουκλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 15 Μαΐου 2009 στις 17:07 Η bastet_13: #97 15-05-09 17:07 πλακα κανεις???αυτα που βλεπω στη pic θα παρεις???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 15 Μαΐου 2009 στις 17:10 Η bastet_13: #98 15-05-09 17:10 περιττο να πω οτι ειχα ενα γατακι --τον ζαφειρη--που ιταν ιδιο με αυτα τα γατακια που βλεπω....... αχ!!! τ ωραια π ειναι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Μαΐου 2009 στις 17:15 Η moukelis έγραψε: #99 15-05-09 17:15 Nαι αυτη στη φωτογραφια ειναι η μικρη μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Μαΐου 2009 στις 19:18 Η moukelis έγραψε: #100 15-05-09 19:18 Και μερικα ακομα μωρακια: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 249 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 249 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 249 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: peiraiwths sector2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εχει υποστρωμα αλλα δεν κανει κομπους,επειδη το υποστρωμα δημιουργηθηκε για να προστατευτουν απο το κρυο...και στα δαση δεν υπαρχουν βουρτσες.Η τριχα ειναι τραχια και δεν κανει κομπους οπως τα περσακια που εχουν βαμβακοτριχα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Μαΐου 2009 στις 14:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #82 07-05-09 14:39 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εχει υποστρωμα αλλα δεν κανει κομπους,επειδη το υποστρωμα δημιουργηθηκε για να προστατευτουν απο το κρυο...και στα δαση δεν υπαρχουν βουρτσες.Η τριχα ειναι τραχια και δεν κανει κομπους οπως τα περσακια που εχουν βαμβακοτριχα. Click για ανάπτυξη... τελεια τοτεσαν τα Βιρμανικακαι στις εκθεσεις δεν θα κουραζεσαι καθολου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Μαΐου 2009 στις 15:14 Η moukelis έγραψε: #83 07-05-09 15:14 Μακαρι,γιατι νομιζω οτι συνηθισμενη σε τοσα κοντοτριχα δε θα αντεχα τοσο Grooming για τις εκθεσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. arfic Εκκολαπτόμενο μέλος Η arfic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Λαύριο (Αττική). Έχει γράψει 322 μηνύματα. 7 Μαΐου 2009 στις 18:04 Η arfic έγραψε: #84 07-05-09 18:04 Μπράβο Δωράκι καλώς να το δεχτείς!!!Αντε σιγά σιγά να πέρνουμε όλοι τα μωρά μας!!!! Αντε με το καλό και η εκτροφή!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kyveli Νεοφερμένο μέλος Η kyveli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 119 μηνύματα. 7 Μαΐου 2009 στις 18:21 Η kyveli έγραψε: #85 07-05-09 18:21 Θα πω για την Αλμπέρτα, αλλά δεν έχω μέτρο σύγκρισης με άλλα ρατσατα γατιά, καθότι τα δικά μου όλα κόπροι είναι και μόνο μία μακρίτριχη. Η Αλμπέρτα μαζεύει στο τρίχωμά της διάφορα λουλουδάκια κολλώδη που μπορεί τοπικά να κάνουν ένα κομπάκι και ίσως ένα τζιβάκι, όχι όμως ένας σκύλος που γίνεται ράστα το μαλλί. Είναι σχετικά "απαλός" κόμπος που ενίοται ίσως χρειαστεί να το κόψεις. Επίσης χρειάζεται καθημερινό βούρτσισμα και το τρίχωμα είναι πολύ όμορφο και κατά τα δικά μου κριτήρια απαλό, όχι τραχύ όπως ενός τραχύ σκύλου. (sorry αλλά εμπειρία έχω με "μαλλιά" πιο πολύ από σκυλιά...) (δεν ξέρω τα περσάκια τι τζίβα κάνουν δε μου έχει τύχει μέχρι στιγμής κάποιο) (και ούτε εύχομαι δλδ) Ναι έχει υπόστρωμα πάντως και το καλοκαίρι είναι εντελώς διαφορετική από ότι τον χειμώνα εμφανισιακά. Γενικώς είναι ένα "αφράτο" γατί με πολύ ευχάριστο και ανεξάρτητο ταμπεραμέντο που έχει επιβληθεί στον άλλον γάτο του σπιτιού και στον σκύλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Μαΐου 2009 στις 21:29 Η moukelis έγραψε: #86 07-05-09 21:29 Kyveli τα περσικα εχουν τριχα σαν βαμβακι,που κανει πολυ πολυ συχνα και ευκολα κομπους.Η νορβηγικου δασους νομιζω οτι ειναι κατι αναμεσα στο τριχωμα των μακρυτριχων και το γυαλιστερο τριχωμα των κεραμιδογατων,γι'αυτο δεν κανει τοσους κομπους.Παντως οντως ειναι εντελως διαφορετικα το καλοκαιρι,σαν κοντοτριχα σχεδον.Πρεπει να εχουν πολυ αερινο χαρακτηρα ετσι οπως μου τα εχουν περιγραψει οι εκτροφεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Μαΐου 2009 στις 11:49 Η moukelis έγραψε: #87 08-05-09 11:49 Λοιπον,αποφασισα,για να μην τη φωναζω τη μικρη μου Brunhilde και με κοροϊδευει η Ελενα για τα ολλανδικα τσοκαρακια,θα τη φωναζω Breena,που μοιαζει με το Brulhilde και σημαινει στα κέλτικα νεραϊδότοπος.Δεν ειναι ωραιο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 8 Μαΐου 2009 στις 12:04 Η staman2 έγραψε: #88 08-05-09 12:04 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Λοιπον,αποφασισα,για να μην τη φωναζω τη μικρη μου Brunhilde και με κοροϊδευει η Ελενα για τα ολλανδικα τσοκαρακια,θα τη φωναζω Breena,που μοιαζει με το Brulhilde και σημαινει στα κέλτικα νεραϊδότοπος.Δεν ειναι ωραιο; Click για ανάπτυξη... Τελειο όνομα!!! Ο,τι πιο όμορφο για τον μικρό σου άγγελο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 15:33 Η bastet_13: #89 13-05-09 15:33 καλημερα παιδια!!! ειμαι καινουριο μελος...δεν ξερω αν ειναι ο σωστος τομεας αλλα ενδιαφερομαι να αγορασω ενα γατακι νορβ.δασους....τ ψαχνω καιρο αλλα οπου εχω ρωτησει δεν τ ξερει κανεις...εδω ειδα οτι μερικα ατομα εχουν...οποιοσ μπορει να μου δωσει πληροφοριες που μπορω να βρω και ποσο κοστιζουν....ευχαριστω πολυ!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 15:39 Η moukelis έγραψε: #90 13-05-09 15:39 Καλησπερα και καλωσηρθες! Δυστυχως στην Ελλαδα δεν υπαρχει εκτροφειο αυτης της φυλης,το δικο μου θα ειναι το πρωτο.Μπορεις ομως να απευθυνθεις σε εκτροφεια του εξωτερικου,επειδη εκανα προσφατα ερευνα μπορω να σε βοηθησω πολυ.Οι τιμες εξαρτωνται απο το εκτροφειο,τον χρωματισμο,και την "ποιοτητα" του ζωου,αν θελεις δηλαδη ενα γατακι συντροφιας,εκτροφης ή εκθεσιακο.Επισης οι περισσοτεροι εκτροφεις δεν στελνουν τα γατακια τους και πρεπει να πας εσυ στη χωρα που βρισκονται για να τα παραλαβεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 16:17 Η bastet_13: #91 13-05-09 16:17 σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση σ...μονο εξωτερικο???πολυ κριμα!!! εσυ ποτε θα τ κανεισ τ εκτροφειο με τ καλο??????γιατι για να παω εξωτερικο δν παιζει!!!! μαλλον τοτε θα βολευτω με maine coon!!!μοιαζει στο νορβ.δασους..και οταν με τ καλο τ κανεις εσυ...θα σε επισκευτω! --προς τ παρον εχω πολλα γατακια αλλα δεν ειναι ρατσας...και θα ηθελα ενα--δικο μ-- ευχαριστω παντως!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 16:31 Η moukelis έγραψε: #92 13-05-09 16:31 Θα αποκτησω το ζευγαρακι μου στο τελος του καλοκαιριου και στο τελος του χειμωνα θα ειναι ετοιμα για το πρωτο τους ζευγαρωμα.Τωρα ετοιμαζω το site μου και το χωρο.Μεην κουν υπαρχουν εδω στην Ελλαδα,μπορεις να μπεις στο www.nektarcats.gr και να σε ενημερωσει η Νεκταρια.Το οτι τα γατακια σου δεν ειναι ρατσας δε σημαινει οτι δεν ειναι δικα σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 14 Μαΐου 2009 στις 15:39 Η bastet_13: #93 14-05-09 15:39 δλδ μεχρι τον αλλο χειμωνα θα εχουμε γατακια νορβ.δασους εδω?????περιττο να πω οτι ειμαι πολυ πολυ μα πολυ χαρουμενη!!!!!!!!!!!τ πιο τριχωτο τ πιο πονηρο τ πιο ζωηρο...τ πιο ομορφο....σε εμενα!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Μαΐου 2009 στις 11:58 Η moukelis έγραψε: #94 15-05-09 11:58 Το κορίτσι μας μεγάλωσε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 15 Μαΐου 2009 στις 12:03 Η Fotini έγραψε: #95 15-05-09 12:03 Ωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω Τα μουστάκια κάνουν τέλεια καμπύλη!! Πανέμορφο είναι το άτιμο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Μαΐου 2009 στις 12:06 Η moukelis έγραψε: #96 15-05-09 12:06 Ναι απο μουστακοκαμπυλες εχουμε μπολικες...Ευχαριστουμε,κι εγω την βλεπω κουκλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 15 Μαΐου 2009 στις 17:07 Η bastet_13: #97 15-05-09 17:07 πλακα κανεις???αυτα που βλεπω στη pic θα παρεις???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 15 Μαΐου 2009 στις 17:10 Η bastet_13: #98 15-05-09 17:10 περιττο να πω οτι ειχα ενα γατακι --τον ζαφειρη--που ιταν ιδιο με αυτα τα γατακια που βλεπω....... αχ!!! τ ωραια π ειναι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Μαΐου 2009 στις 17:15 Η moukelis έγραψε: #99 15-05-09 17:15 Nαι αυτη στη φωτογραφια ειναι η μικρη μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Μαΐου 2009 στις 19:18 Η moukelis έγραψε: #100 15-05-09 19:18 Και μερικα ακομα μωρακια: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 249 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 249 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 249 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: peiraiwths sector2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εχει υποστρωμα αλλα δεν κανει κομπους,επειδη το υποστρωμα δημιουργηθηκε για να προστατευτουν απο το κρυο...και στα δαση δεν υπαρχουν βουρτσες.Η τριχα ειναι τραχια και δεν κανει κομπους οπως τα περσακια που εχουν βαμβακοτριχα. Click για ανάπτυξη... τελεια τοτεσαν τα Βιρμανικακαι στις εκθεσεις δεν θα κουραζεσαι καθολου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Μαΐου 2009 στις 15:14 Η moukelis έγραψε: #83 07-05-09 15:14 Μακαρι,γιατι νομιζω οτι συνηθισμενη σε τοσα κοντοτριχα δε θα αντεχα τοσο Grooming για τις εκθεσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. arfic Εκκολαπτόμενο μέλος Η arfic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Λαύριο (Αττική). Έχει γράψει 322 μηνύματα. 7 Μαΐου 2009 στις 18:04 Η arfic έγραψε: #84 07-05-09 18:04 Μπράβο Δωράκι καλώς να το δεχτείς!!!Αντε σιγά σιγά να πέρνουμε όλοι τα μωρά μας!!!! Αντε με το καλό και η εκτροφή!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kyveli Νεοφερμένο μέλος Η kyveli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 119 μηνύματα. 7 Μαΐου 2009 στις 18:21 Η kyveli έγραψε: #85 07-05-09 18:21 Θα πω για την Αλμπέρτα, αλλά δεν έχω μέτρο σύγκρισης με άλλα ρατσατα γατιά, καθότι τα δικά μου όλα κόπροι είναι και μόνο μία μακρίτριχη. Η Αλμπέρτα μαζεύει στο τρίχωμά της διάφορα λουλουδάκια κολλώδη που μπορεί τοπικά να κάνουν ένα κομπάκι και ίσως ένα τζιβάκι, όχι όμως ένας σκύλος που γίνεται ράστα το μαλλί. Είναι σχετικά "απαλός" κόμπος που ενίοται ίσως χρειαστεί να το κόψεις. Επίσης χρειάζεται καθημερινό βούρτσισμα και το τρίχωμα είναι πολύ όμορφο και κατά τα δικά μου κριτήρια απαλό, όχι τραχύ όπως ενός τραχύ σκύλου. (sorry αλλά εμπειρία έχω με "μαλλιά" πιο πολύ από σκυλιά...) (δεν ξέρω τα περσάκια τι τζίβα κάνουν δε μου έχει τύχει μέχρι στιγμής κάποιο) (και ούτε εύχομαι δλδ) Ναι έχει υπόστρωμα πάντως και το καλοκαίρι είναι εντελώς διαφορετική από ότι τον χειμώνα εμφανισιακά. Γενικώς είναι ένα "αφράτο" γατί με πολύ ευχάριστο και ανεξάρτητο ταμπεραμέντο που έχει επιβληθεί στον άλλον γάτο του σπιτιού και στον σκύλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Μαΐου 2009 στις 21:29 Η moukelis έγραψε: #86 07-05-09 21:29 Kyveli τα περσικα εχουν τριχα σαν βαμβακι,που κανει πολυ πολυ συχνα και ευκολα κομπους.Η νορβηγικου δασους νομιζω οτι ειναι κατι αναμεσα στο τριχωμα των μακρυτριχων και το γυαλιστερο τριχωμα των κεραμιδογατων,γι'αυτο δεν κανει τοσους κομπους.Παντως οντως ειναι εντελως διαφορετικα το καλοκαιρι,σαν κοντοτριχα σχεδον.Πρεπει να εχουν πολυ αερινο χαρακτηρα ετσι οπως μου τα εχουν περιγραψει οι εκτροφεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Μαΐου 2009 στις 11:49 Η moukelis έγραψε: #87 08-05-09 11:49 Λοιπον,αποφασισα,για να μην τη φωναζω τη μικρη μου Brunhilde και με κοροϊδευει η Ελενα για τα ολλανδικα τσοκαρακια,θα τη φωναζω Breena,που μοιαζει με το Brulhilde και σημαινει στα κέλτικα νεραϊδότοπος.Δεν ειναι ωραιο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 8 Μαΐου 2009 στις 12:04 Η staman2 έγραψε: #88 08-05-09 12:04 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Λοιπον,αποφασισα,για να μην τη φωναζω τη μικρη μου Brunhilde και με κοροϊδευει η Ελενα για τα ολλανδικα τσοκαρακια,θα τη φωναζω Breena,που μοιαζει με το Brulhilde και σημαινει στα κέλτικα νεραϊδότοπος.Δεν ειναι ωραιο; Click για ανάπτυξη... Τελειο όνομα!!! Ο,τι πιο όμορφο για τον μικρό σου άγγελο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 15:33 Η bastet_13: #89 13-05-09 15:33 καλημερα παιδια!!! ειμαι καινουριο μελος...δεν ξερω αν ειναι ο σωστος τομεας αλλα ενδιαφερομαι να αγορασω ενα γατακι νορβ.δασους....τ ψαχνω καιρο αλλα οπου εχω ρωτησει δεν τ ξερει κανεις...εδω ειδα οτι μερικα ατομα εχουν...οποιοσ μπορει να μου δωσει πληροφοριες που μπορω να βρω και ποσο κοστιζουν....ευχαριστω πολυ!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 15:39 Η moukelis έγραψε: #90 13-05-09 15:39 Καλησπερα και καλωσηρθες! Δυστυχως στην Ελλαδα δεν υπαρχει εκτροφειο αυτης της φυλης,το δικο μου θα ειναι το πρωτο.Μπορεις ομως να απευθυνθεις σε εκτροφεια του εξωτερικου,επειδη εκανα προσφατα ερευνα μπορω να σε βοηθησω πολυ.Οι τιμες εξαρτωνται απο το εκτροφειο,τον χρωματισμο,και την "ποιοτητα" του ζωου,αν θελεις δηλαδη ενα γατακι συντροφιας,εκτροφης ή εκθεσιακο.Επισης οι περισσοτεροι εκτροφεις δεν στελνουν τα γατακια τους και πρεπει να πας εσυ στη χωρα που βρισκονται για να τα παραλαβεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 16:17 Η bastet_13: #91 13-05-09 16:17 σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση σ...μονο εξωτερικο???πολυ κριμα!!! εσυ ποτε θα τ κανεισ τ εκτροφειο με τ καλο??????γιατι για να παω εξωτερικο δν παιζει!!!! μαλλον τοτε θα βολευτω με maine coon!!!μοιαζει στο νορβ.δασους..και οταν με τ καλο τ κανεις εσυ...θα σε επισκευτω! --προς τ παρον εχω πολλα γατακια αλλα δεν ειναι ρατσας...και θα ηθελα ενα--δικο μ-- ευχαριστω παντως!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 16:31 Η moukelis έγραψε: #92 13-05-09 16:31 Θα αποκτησω το ζευγαρακι μου στο τελος του καλοκαιριου και στο τελος του χειμωνα θα ειναι ετοιμα για το πρωτο τους ζευγαρωμα.Τωρα ετοιμαζω το site μου και το χωρο.Μεην κουν υπαρχουν εδω στην Ελλαδα,μπορεις να μπεις στο www.nektarcats.gr και να σε ενημερωσει η Νεκταρια.Το οτι τα γατακια σου δεν ειναι ρατσας δε σημαινει οτι δεν ειναι δικα σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 14 Μαΐου 2009 στις 15:39 Η bastet_13: #93 14-05-09 15:39 δλδ μεχρι τον αλλο χειμωνα θα εχουμε γατακια νορβ.δασους εδω?????περιττο να πω οτι ειμαι πολυ πολυ μα πολυ χαρουμενη!!!!!!!!!!!τ πιο τριχωτο τ πιο πονηρο τ πιο ζωηρο...τ πιο ομορφο....σε εμενα!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Μαΐου 2009 στις 11:58 Η moukelis έγραψε: #94 15-05-09 11:58 Το κορίτσι μας μεγάλωσε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 15 Μαΐου 2009 στις 12:03 Η Fotini έγραψε: #95 15-05-09 12:03 Ωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω Τα μουστάκια κάνουν τέλεια καμπύλη!! Πανέμορφο είναι το άτιμο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Μαΐου 2009 στις 12:06 Η moukelis έγραψε: #96 15-05-09 12:06 Ναι απο μουστακοκαμπυλες εχουμε μπολικες...Ευχαριστουμε,κι εγω την βλεπω κουκλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 15 Μαΐου 2009 στις 17:07 Η bastet_13: #97 15-05-09 17:07 πλακα κανεις???αυτα που βλεπω στη pic θα παρεις???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 15 Μαΐου 2009 στις 17:10 Η bastet_13: #98 15-05-09 17:10 περιττο να πω οτι ειχα ενα γατακι --τον ζαφειρη--που ιταν ιδιο με αυτα τα γατακια που βλεπω....... αχ!!! τ ωραια π ειναι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Μαΐου 2009 στις 17:15 Η moukelis έγραψε: #99 15-05-09 17:15 Nαι αυτη στη φωτογραφια ειναι η μικρη μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Μαΐου 2009 στις 19:18 Η moukelis έγραψε: #100 15-05-09 19:18 Και μερικα ακομα μωρακια: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 249 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 249 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 249 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: peiraiwths sector2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μακαρι,γιατι νομιζω οτι συνηθισμενη σε τοσα κοντοτριχα δε θα αντεχα τοσο Grooming για τις εκθεσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
arfic Εκκολαπτόμενο μέλος Η arfic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Λαύριο (Αττική). Έχει γράψει 322 μηνύματα. 7 Μαΐου 2009 στις 18:04 Η arfic έγραψε: #84 07-05-09 18:04 Μπράβο Δωράκι καλώς να το δεχτείς!!!Αντε σιγά σιγά να πέρνουμε όλοι τα μωρά μας!!!! Αντε με το καλό και η εκτροφή!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kyveli Νεοφερμένο μέλος Η kyveli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 119 μηνύματα. 7 Μαΐου 2009 στις 18:21 Η kyveli έγραψε: #85 07-05-09 18:21 Θα πω για την Αλμπέρτα, αλλά δεν έχω μέτρο σύγκρισης με άλλα ρατσατα γατιά, καθότι τα δικά μου όλα κόπροι είναι και μόνο μία μακρίτριχη. Η Αλμπέρτα μαζεύει στο τρίχωμά της διάφορα λουλουδάκια κολλώδη που μπορεί τοπικά να κάνουν ένα κομπάκι και ίσως ένα τζιβάκι, όχι όμως ένας σκύλος που γίνεται ράστα το μαλλί. Είναι σχετικά "απαλός" κόμπος που ενίοται ίσως χρειαστεί να το κόψεις. Επίσης χρειάζεται καθημερινό βούρτσισμα και το τρίχωμα είναι πολύ όμορφο και κατά τα δικά μου κριτήρια απαλό, όχι τραχύ όπως ενός τραχύ σκύλου. (sorry αλλά εμπειρία έχω με "μαλλιά" πιο πολύ από σκυλιά...) (δεν ξέρω τα περσάκια τι τζίβα κάνουν δε μου έχει τύχει μέχρι στιγμής κάποιο) (και ούτε εύχομαι δλδ) Ναι έχει υπόστρωμα πάντως και το καλοκαίρι είναι εντελώς διαφορετική από ότι τον χειμώνα εμφανισιακά. Γενικώς είναι ένα "αφράτο" γατί με πολύ ευχάριστο και ανεξάρτητο ταμπεραμέντο που έχει επιβληθεί στον άλλον γάτο του σπιτιού και στον σκύλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Μαΐου 2009 στις 21:29 Η moukelis έγραψε: #86 07-05-09 21:29 Kyveli τα περσικα εχουν τριχα σαν βαμβακι,που κανει πολυ πολυ συχνα και ευκολα κομπους.Η νορβηγικου δασους νομιζω οτι ειναι κατι αναμεσα στο τριχωμα των μακρυτριχων και το γυαλιστερο τριχωμα των κεραμιδογατων,γι'αυτο δεν κανει τοσους κομπους.Παντως οντως ειναι εντελως διαφορετικα το καλοκαιρι,σαν κοντοτριχα σχεδον.Πρεπει να εχουν πολυ αερινο χαρακτηρα ετσι οπως μου τα εχουν περιγραψει οι εκτροφεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Μαΐου 2009 στις 11:49 Η moukelis έγραψε: #87 08-05-09 11:49 Λοιπον,αποφασισα,για να μην τη φωναζω τη μικρη μου Brunhilde και με κοροϊδευει η Ελενα για τα ολλανδικα τσοκαρακια,θα τη φωναζω Breena,που μοιαζει με το Brulhilde και σημαινει στα κέλτικα νεραϊδότοπος.Δεν ειναι ωραιο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 8 Μαΐου 2009 στις 12:04 Η staman2 έγραψε: #88 08-05-09 12:04 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Λοιπον,αποφασισα,για να μην τη φωναζω τη μικρη μου Brunhilde και με κοροϊδευει η Ελενα για τα ολλανδικα τσοκαρακια,θα τη φωναζω Breena,που μοιαζει με το Brulhilde και σημαινει στα κέλτικα νεραϊδότοπος.Δεν ειναι ωραιο; Click για ανάπτυξη... Τελειο όνομα!!! Ο,τι πιο όμορφο για τον μικρό σου άγγελο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 15:33 Η bastet_13: #89 13-05-09 15:33 καλημερα παιδια!!! ειμαι καινουριο μελος...δεν ξερω αν ειναι ο σωστος τομεας αλλα ενδιαφερομαι να αγορασω ενα γατακι νορβ.δασους....τ ψαχνω καιρο αλλα οπου εχω ρωτησει δεν τ ξερει κανεις...εδω ειδα οτι μερικα ατομα εχουν...οποιοσ μπορει να μου δωσει πληροφοριες που μπορω να βρω και ποσο κοστιζουν....ευχαριστω πολυ!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 15:39 Η moukelis έγραψε: #90 13-05-09 15:39 Καλησπερα και καλωσηρθες! Δυστυχως στην Ελλαδα δεν υπαρχει εκτροφειο αυτης της φυλης,το δικο μου θα ειναι το πρωτο.Μπορεις ομως να απευθυνθεις σε εκτροφεια του εξωτερικου,επειδη εκανα προσφατα ερευνα μπορω να σε βοηθησω πολυ.Οι τιμες εξαρτωνται απο το εκτροφειο,τον χρωματισμο,και την "ποιοτητα" του ζωου,αν θελεις δηλαδη ενα γατακι συντροφιας,εκτροφης ή εκθεσιακο.Επισης οι περισσοτεροι εκτροφεις δεν στελνουν τα γατακια τους και πρεπει να πας εσυ στη χωρα που βρισκονται για να τα παραλαβεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 16:17 Η bastet_13: #91 13-05-09 16:17 σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση σ...μονο εξωτερικο???πολυ κριμα!!! εσυ ποτε θα τ κανεισ τ εκτροφειο με τ καλο??????γιατι για να παω εξωτερικο δν παιζει!!!! μαλλον τοτε θα βολευτω με maine coon!!!μοιαζει στο νορβ.δασους..και οταν με τ καλο τ κανεις εσυ...θα σε επισκευτω! --προς τ παρον εχω πολλα γατακια αλλα δεν ειναι ρατσας...και θα ηθελα ενα--δικο μ-- ευχαριστω παντως!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 16:31 Η moukelis έγραψε: #92 13-05-09 16:31 Θα αποκτησω το ζευγαρακι μου στο τελος του καλοκαιριου και στο τελος του χειμωνα θα ειναι ετοιμα για το πρωτο τους ζευγαρωμα.Τωρα ετοιμαζω το site μου και το χωρο.Μεην κουν υπαρχουν εδω στην Ελλαδα,μπορεις να μπεις στο www.nektarcats.gr και να σε ενημερωσει η Νεκταρια.Το οτι τα γατακια σου δεν ειναι ρατσας δε σημαινει οτι δεν ειναι δικα σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 14 Μαΐου 2009 στις 15:39 Η bastet_13: #93 14-05-09 15:39 δλδ μεχρι τον αλλο χειμωνα θα εχουμε γατακια νορβ.δασους εδω?????περιττο να πω οτι ειμαι πολυ πολυ μα πολυ χαρουμενη!!!!!!!!!!!τ πιο τριχωτο τ πιο πονηρο τ πιο ζωηρο...τ πιο ομορφο....σε εμενα!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Μαΐου 2009 στις 11:58 Η moukelis έγραψε: #94 15-05-09 11:58 Το κορίτσι μας μεγάλωσε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 15 Μαΐου 2009 στις 12:03 Η Fotini έγραψε: #95 15-05-09 12:03 Ωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω Τα μουστάκια κάνουν τέλεια καμπύλη!! Πανέμορφο είναι το άτιμο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Μαΐου 2009 στις 12:06 Η moukelis έγραψε: #96 15-05-09 12:06 Ναι απο μουστακοκαμπυλες εχουμε μπολικες...Ευχαριστουμε,κι εγω την βλεπω κουκλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 15 Μαΐου 2009 στις 17:07 Η bastet_13: #97 15-05-09 17:07 πλακα κανεις???αυτα που βλεπω στη pic θα παρεις???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 15 Μαΐου 2009 στις 17:10 Η bastet_13: #98 15-05-09 17:10 περιττο να πω οτι ειχα ενα γατακι --τον ζαφειρη--που ιταν ιδιο με αυτα τα γατακια που βλεπω....... αχ!!! τ ωραια π ειναι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Μαΐου 2009 στις 17:15 Η moukelis έγραψε: #99 15-05-09 17:15 Nαι αυτη στη φωτογραφια ειναι η μικρη μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Μαΐου 2009 στις 19:18 Η moukelis έγραψε: #100 15-05-09 19:18 Και μερικα ακομα μωρακια: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 249 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 249 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 249 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: peiraiwths sector2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μπράβο Δωράκι καλώς να το δεχτείς!!!Αντε σιγά σιγά να πέρνουμε όλοι τα μωρά μας!!!! Αντε με το καλό και η εκτροφή!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kyveli Νεοφερμένο μέλος Η kyveli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 119 μηνύματα. 7 Μαΐου 2009 στις 18:21 Η kyveli έγραψε: #85 07-05-09 18:21 Θα πω για την Αλμπέρτα, αλλά δεν έχω μέτρο σύγκρισης με άλλα ρατσατα γατιά, καθότι τα δικά μου όλα κόπροι είναι και μόνο μία μακρίτριχη. Η Αλμπέρτα μαζεύει στο τρίχωμά της διάφορα λουλουδάκια κολλώδη που μπορεί τοπικά να κάνουν ένα κομπάκι και ίσως ένα τζιβάκι, όχι όμως ένας σκύλος που γίνεται ράστα το μαλλί. Είναι σχετικά "απαλός" κόμπος που ενίοται ίσως χρειαστεί να το κόψεις. Επίσης χρειάζεται καθημερινό βούρτσισμα και το τρίχωμα είναι πολύ όμορφο και κατά τα δικά μου κριτήρια απαλό, όχι τραχύ όπως ενός τραχύ σκύλου. (sorry αλλά εμπειρία έχω με "μαλλιά" πιο πολύ από σκυλιά...) (δεν ξέρω τα περσάκια τι τζίβα κάνουν δε μου έχει τύχει μέχρι στιγμής κάποιο) (και ούτε εύχομαι δλδ) Ναι έχει υπόστρωμα πάντως και το καλοκαίρι είναι εντελώς διαφορετική από ότι τον χειμώνα εμφανισιακά. Γενικώς είναι ένα "αφράτο" γατί με πολύ ευχάριστο και ανεξάρτητο ταμπεραμέντο που έχει επιβληθεί στον άλλον γάτο του σπιτιού και στον σκύλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Μαΐου 2009 στις 21:29 Η moukelis έγραψε: #86 07-05-09 21:29 Kyveli τα περσικα εχουν τριχα σαν βαμβακι,που κανει πολυ πολυ συχνα και ευκολα κομπους.Η νορβηγικου δασους νομιζω οτι ειναι κατι αναμεσα στο τριχωμα των μακρυτριχων και το γυαλιστερο τριχωμα των κεραμιδογατων,γι'αυτο δεν κανει τοσους κομπους.Παντως οντως ειναι εντελως διαφορετικα το καλοκαιρι,σαν κοντοτριχα σχεδον.Πρεπει να εχουν πολυ αερινο χαρακτηρα ετσι οπως μου τα εχουν περιγραψει οι εκτροφεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Μαΐου 2009 στις 11:49 Η moukelis έγραψε: #87 08-05-09 11:49 Λοιπον,αποφασισα,για να μην τη φωναζω τη μικρη μου Brunhilde και με κοροϊδευει η Ελενα για τα ολλανδικα τσοκαρακια,θα τη φωναζω Breena,που μοιαζει με το Brulhilde και σημαινει στα κέλτικα νεραϊδότοπος.Δεν ειναι ωραιο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 8 Μαΐου 2009 στις 12:04 Η staman2 έγραψε: #88 08-05-09 12:04 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Λοιπον,αποφασισα,για να μην τη φωναζω τη μικρη μου Brunhilde και με κοροϊδευει η Ελενα για τα ολλανδικα τσοκαρακια,θα τη φωναζω Breena,που μοιαζει με το Brulhilde και σημαινει στα κέλτικα νεραϊδότοπος.Δεν ειναι ωραιο; Click για ανάπτυξη... Τελειο όνομα!!! Ο,τι πιο όμορφο για τον μικρό σου άγγελο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 15:33 Η bastet_13: #89 13-05-09 15:33 καλημερα παιδια!!! ειμαι καινουριο μελος...δεν ξερω αν ειναι ο σωστος τομεας αλλα ενδιαφερομαι να αγορασω ενα γατακι νορβ.δασους....τ ψαχνω καιρο αλλα οπου εχω ρωτησει δεν τ ξερει κανεις...εδω ειδα οτι μερικα ατομα εχουν...οποιοσ μπορει να μου δωσει πληροφοριες που μπορω να βρω και ποσο κοστιζουν....ευχαριστω πολυ!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 15:39 Η moukelis έγραψε: #90 13-05-09 15:39 Καλησπερα και καλωσηρθες! Δυστυχως στην Ελλαδα δεν υπαρχει εκτροφειο αυτης της φυλης,το δικο μου θα ειναι το πρωτο.Μπορεις ομως να απευθυνθεις σε εκτροφεια του εξωτερικου,επειδη εκανα προσφατα ερευνα μπορω να σε βοηθησω πολυ.Οι τιμες εξαρτωνται απο το εκτροφειο,τον χρωματισμο,και την "ποιοτητα" του ζωου,αν θελεις δηλαδη ενα γατακι συντροφιας,εκτροφης ή εκθεσιακο.Επισης οι περισσοτεροι εκτροφεις δεν στελνουν τα γατακια τους και πρεπει να πας εσυ στη χωρα που βρισκονται για να τα παραλαβεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 16:17 Η bastet_13: #91 13-05-09 16:17 σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση σ...μονο εξωτερικο???πολυ κριμα!!! εσυ ποτε θα τ κανεισ τ εκτροφειο με τ καλο??????γιατι για να παω εξωτερικο δν παιζει!!!! μαλλον τοτε θα βολευτω με maine coon!!!μοιαζει στο νορβ.δασους..και οταν με τ καλο τ κανεις εσυ...θα σε επισκευτω! --προς τ παρον εχω πολλα γατακια αλλα δεν ειναι ρατσας...και θα ηθελα ενα--δικο μ-- ευχαριστω παντως!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 16:31 Η moukelis έγραψε: #92 13-05-09 16:31 Θα αποκτησω το ζευγαρακι μου στο τελος του καλοκαιριου και στο τελος του χειμωνα θα ειναι ετοιμα για το πρωτο τους ζευγαρωμα.Τωρα ετοιμαζω το site μου και το χωρο.Μεην κουν υπαρχουν εδω στην Ελλαδα,μπορεις να μπεις στο www.nektarcats.gr και να σε ενημερωσει η Νεκταρια.Το οτι τα γατακια σου δεν ειναι ρατσας δε σημαινει οτι δεν ειναι δικα σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 14 Μαΐου 2009 στις 15:39 Η bastet_13: #93 14-05-09 15:39 δλδ μεχρι τον αλλο χειμωνα θα εχουμε γατακια νορβ.δασους εδω?????περιττο να πω οτι ειμαι πολυ πολυ μα πολυ χαρουμενη!!!!!!!!!!!τ πιο τριχωτο τ πιο πονηρο τ πιο ζωηρο...τ πιο ομορφο....σε εμενα!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Μαΐου 2009 στις 11:58 Η moukelis έγραψε: #94 15-05-09 11:58 Το κορίτσι μας μεγάλωσε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 15 Μαΐου 2009 στις 12:03 Η Fotini έγραψε: #95 15-05-09 12:03 Ωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω Τα μουστάκια κάνουν τέλεια καμπύλη!! Πανέμορφο είναι το άτιμο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Μαΐου 2009 στις 12:06 Η moukelis έγραψε: #96 15-05-09 12:06 Ναι απο μουστακοκαμπυλες εχουμε μπολικες...Ευχαριστουμε,κι εγω την βλεπω κουκλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 15 Μαΐου 2009 στις 17:07 Η bastet_13: #97 15-05-09 17:07 πλακα κανεις???αυτα που βλεπω στη pic θα παρεις???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 15 Μαΐου 2009 στις 17:10 Η bastet_13: #98 15-05-09 17:10 περιττο να πω οτι ειχα ενα γατακι --τον ζαφειρη--που ιταν ιδιο με αυτα τα γατακια που βλεπω....... αχ!!! τ ωραια π ειναι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Μαΐου 2009 στις 17:15 Η moukelis έγραψε: #99 15-05-09 17:15 Nαι αυτη στη φωτογραφια ειναι η μικρη μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Μαΐου 2009 στις 19:18 Η moukelis έγραψε: #100 15-05-09 19:18 Και μερικα ακομα μωρακια: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 249 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 249 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 249 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: peiraiwths sector2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Θα πω για την Αλμπέρτα, αλλά δεν έχω μέτρο σύγκρισης με άλλα ρατσατα γατιά, καθότι τα δικά μου όλα κόπροι είναι και μόνο μία μακρίτριχη. Η Αλμπέρτα μαζεύει στο τρίχωμά της διάφορα λουλουδάκια κολλώδη που μπορεί τοπικά να κάνουν ένα κομπάκι και ίσως ένα τζιβάκι, όχι όμως ένας σκύλος που γίνεται ράστα το μαλλί. Είναι σχετικά "απαλός" κόμπος που ενίοται ίσως χρειαστεί να το κόψεις. Επίσης χρειάζεται καθημερινό βούρτσισμα και το τρίχωμα είναι πολύ όμορφο και κατά τα δικά μου κριτήρια απαλό, όχι τραχύ όπως ενός τραχύ σκύλου. (sorry αλλά εμπειρία έχω με "μαλλιά" πιο πολύ από σκυλιά...) (δεν ξέρω τα περσάκια τι τζίβα κάνουν δε μου έχει τύχει μέχρι στιγμής κάποιο) (και ούτε εύχομαι δλδ) Ναι έχει υπόστρωμα πάντως και το καλοκαίρι είναι εντελώς διαφορετική από ότι τον χειμώνα εμφανισιακά. Γενικώς είναι ένα "αφράτο" γατί με πολύ ευχάριστο και ανεξάρτητο ταμπεραμέντο που έχει επιβληθεί στον άλλον γάτο του σπιτιού και στον σκύλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Μαΐου 2009 στις 21:29 Η moukelis έγραψε: #86 07-05-09 21:29 Kyveli τα περσικα εχουν τριχα σαν βαμβακι,που κανει πολυ πολυ συχνα και ευκολα κομπους.Η νορβηγικου δασους νομιζω οτι ειναι κατι αναμεσα στο τριχωμα των μακρυτριχων και το γυαλιστερο τριχωμα των κεραμιδογατων,γι'αυτο δεν κανει τοσους κομπους.Παντως οντως ειναι εντελως διαφορετικα το καλοκαιρι,σαν κοντοτριχα σχεδον.Πρεπει να εχουν πολυ αερινο χαρακτηρα ετσι οπως μου τα εχουν περιγραψει οι εκτροφεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Μαΐου 2009 στις 11:49 Η moukelis έγραψε: #87 08-05-09 11:49 Λοιπον,αποφασισα,για να μην τη φωναζω τη μικρη μου Brunhilde και με κοροϊδευει η Ελενα για τα ολλανδικα τσοκαρακια,θα τη φωναζω Breena,που μοιαζει με το Brulhilde και σημαινει στα κέλτικα νεραϊδότοπος.Δεν ειναι ωραιο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 8 Μαΐου 2009 στις 12:04 Η staman2 έγραψε: #88 08-05-09 12:04 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Λοιπον,αποφασισα,για να μην τη φωναζω τη μικρη μου Brunhilde και με κοροϊδευει η Ελενα για τα ολλανδικα τσοκαρακια,θα τη φωναζω Breena,που μοιαζει με το Brulhilde και σημαινει στα κέλτικα νεραϊδότοπος.Δεν ειναι ωραιο; Click για ανάπτυξη... Τελειο όνομα!!! Ο,τι πιο όμορφο για τον μικρό σου άγγελο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 15:33 Η bastet_13: #89 13-05-09 15:33 καλημερα παιδια!!! ειμαι καινουριο μελος...δεν ξερω αν ειναι ο σωστος τομεας αλλα ενδιαφερομαι να αγορασω ενα γατακι νορβ.δασους....τ ψαχνω καιρο αλλα οπου εχω ρωτησει δεν τ ξερει κανεις...εδω ειδα οτι μερικα ατομα εχουν...οποιοσ μπορει να μου δωσει πληροφοριες που μπορω να βρω και ποσο κοστιζουν....ευχαριστω πολυ!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 15:39 Η moukelis έγραψε: #90 13-05-09 15:39 Καλησπερα και καλωσηρθες! Δυστυχως στην Ελλαδα δεν υπαρχει εκτροφειο αυτης της φυλης,το δικο μου θα ειναι το πρωτο.Μπορεις ομως να απευθυνθεις σε εκτροφεια του εξωτερικου,επειδη εκανα προσφατα ερευνα μπορω να σε βοηθησω πολυ.Οι τιμες εξαρτωνται απο το εκτροφειο,τον χρωματισμο,και την "ποιοτητα" του ζωου,αν θελεις δηλαδη ενα γατακι συντροφιας,εκτροφης ή εκθεσιακο.Επισης οι περισσοτεροι εκτροφεις δεν στελνουν τα γατακια τους και πρεπει να πας εσυ στη χωρα που βρισκονται για να τα παραλαβεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 16:17 Η bastet_13: #91 13-05-09 16:17 σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση σ...μονο εξωτερικο???πολυ κριμα!!! εσυ ποτε θα τ κανεισ τ εκτροφειο με τ καλο??????γιατι για να παω εξωτερικο δν παιζει!!!! μαλλον τοτε θα βολευτω με maine coon!!!μοιαζει στο νορβ.δασους..και οταν με τ καλο τ κανεις εσυ...θα σε επισκευτω! --προς τ παρον εχω πολλα γατακια αλλα δεν ειναι ρατσας...και θα ηθελα ενα--δικο μ-- ευχαριστω παντως!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 16:31 Η moukelis έγραψε: #92 13-05-09 16:31 Θα αποκτησω το ζευγαρακι μου στο τελος του καλοκαιριου και στο τελος του χειμωνα θα ειναι ετοιμα για το πρωτο τους ζευγαρωμα.Τωρα ετοιμαζω το site μου και το χωρο.Μεην κουν υπαρχουν εδω στην Ελλαδα,μπορεις να μπεις στο www.nektarcats.gr και να σε ενημερωσει η Νεκταρια.Το οτι τα γατακια σου δεν ειναι ρατσας δε σημαινει οτι δεν ειναι δικα σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 14 Μαΐου 2009 στις 15:39 Η bastet_13: #93 14-05-09 15:39 δλδ μεχρι τον αλλο χειμωνα θα εχουμε γατακια νορβ.δασους εδω?????περιττο να πω οτι ειμαι πολυ πολυ μα πολυ χαρουμενη!!!!!!!!!!!τ πιο τριχωτο τ πιο πονηρο τ πιο ζωηρο...τ πιο ομορφο....σε εμενα!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Μαΐου 2009 στις 11:58 Η moukelis έγραψε: #94 15-05-09 11:58 Το κορίτσι μας μεγάλωσε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 15 Μαΐου 2009 στις 12:03 Η Fotini έγραψε: #95 15-05-09 12:03 Ωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω Τα μουστάκια κάνουν τέλεια καμπύλη!! Πανέμορφο είναι το άτιμο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Μαΐου 2009 στις 12:06 Η moukelis έγραψε: #96 15-05-09 12:06 Ναι απο μουστακοκαμπυλες εχουμε μπολικες...Ευχαριστουμε,κι εγω την βλεπω κουκλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 15 Μαΐου 2009 στις 17:07 Η bastet_13: #97 15-05-09 17:07 πλακα κανεις???αυτα που βλεπω στη pic θα παρεις???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 15 Μαΐου 2009 στις 17:10 Η bastet_13: #98 15-05-09 17:10 περιττο να πω οτι ειχα ενα γατακι --τον ζαφειρη--που ιταν ιδιο με αυτα τα γατακια που βλεπω....... αχ!!! τ ωραια π ειναι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Μαΐου 2009 στις 17:15 Η moukelis έγραψε: #99 15-05-09 17:15 Nαι αυτη στη φωτογραφια ειναι η μικρη μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Μαΐου 2009 στις 19:18 Η moukelis έγραψε: #100 15-05-09 19:18 Και μερικα ακομα μωρακια: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 249 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 249 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 249 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: peiraiwths sector2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Kyveli τα περσικα εχουν τριχα σαν βαμβακι,που κανει πολυ πολυ συχνα και ευκολα κομπους.Η νορβηγικου δασους νομιζω οτι ειναι κατι αναμεσα στο τριχωμα των μακρυτριχων και το γυαλιστερο τριχωμα των κεραμιδογατων,γι'αυτο δεν κανει τοσους κομπους.Παντως οντως ειναι εντελως διαφορετικα το καλοκαιρι,σαν κοντοτριχα σχεδον.Πρεπει να εχουν πολυ αερινο χαρακτηρα ετσι οπως μου τα εχουν περιγραψει οι εκτροφεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Μαΐου 2009 στις 11:49 Η moukelis έγραψε: #87 08-05-09 11:49 Λοιπον,αποφασισα,για να μην τη φωναζω τη μικρη μου Brunhilde και με κοροϊδευει η Ελενα για τα ολλανδικα τσοκαρακια,θα τη φωναζω Breena,που μοιαζει με το Brulhilde και σημαινει στα κέλτικα νεραϊδότοπος.Δεν ειναι ωραιο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 8 Μαΐου 2009 στις 12:04 Η staman2 έγραψε: #88 08-05-09 12:04 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Λοιπον,αποφασισα,για να μην τη φωναζω τη μικρη μου Brunhilde και με κοροϊδευει η Ελενα για τα ολλανδικα τσοκαρακια,θα τη φωναζω Breena,που μοιαζει με το Brulhilde και σημαινει στα κέλτικα νεραϊδότοπος.Δεν ειναι ωραιο; Click για ανάπτυξη... Τελειο όνομα!!! Ο,τι πιο όμορφο για τον μικρό σου άγγελο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 15:33 Η bastet_13: #89 13-05-09 15:33 καλημερα παιδια!!! ειμαι καινουριο μελος...δεν ξερω αν ειναι ο σωστος τομεας αλλα ενδιαφερομαι να αγορασω ενα γατακι νορβ.δασους....τ ψαχνω καιρο αλλα οπου εχω ρωτησει δεν τ ξερει κανεις...εδω ειδα οτι μερικα ατομα εχουν...οποιοσ μπορει να μου δωσει πληροφοριες που μπορω να βρω και ποσο κοστιζουν....ευχαριστω πολυ!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 15:39 Η moukelis έγραψε: #90 13-05-09 15:39 Καλησπερα και καλωσηρθες! Δυστυχως στην Ελλαδα δεν υπαρχει εκτροφειο αυτης της φυλης,το δικο μου θα ειναι το πρωτο.Μπορεις ομως να απευθυνθεις σε εκτροφεια του εξωτερικου,επειδη εκανα προσφατα ερευνα μπορω να σε βοηθησω πολυ.Οι τιμες εξαρτωνται απο το εκτροφειο,τον χρωματισμο,και την "ποιοτητα" του ζωου,αν θελεις δηλαδη ενα γατακι συντροφιας,εκτροφης ή εκθεσιακο.Επισης οι περισσοτεροι εκτροφεις δεν στελνουν τα γατακια τους και πρεπει να πας εσυ στη χωρα που βρισκονται για να τα παραλαβεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 16:17 Η bastet_13: #91 13-05-09 16:17 σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση σ...μονο εξωτερικο???πολυ κριμα!!! εσυ ποτε θα τ κανεισ τ εκτροφειο με τ καλο??????γιατι για να παω εξωτερικο δν παιζει!!!! μαλλον τοτε θα βολευτω με maine coon!!!μοιαζει στο νορβ.δασους..και οταν με τ καλο τ κανεις εσυ...θα σε επισκευτω! --προς τ παρον εχω πολλα γατακια αλλα δεν ειναι ρατσας...και θα ηθελα ενα--δικο μ-- ευχαριστω παντως!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 16:31 Η moukelis έγραψε: #92 13-05-09 16:31 Θα αποκτησω το ζευγαρακι μου στο τελος του καλοκαιριου και στο τελος του χειμωνα θα ειναι ετοιμα για το πρωτο τους ζευγαρωμα.Τωρα ετοιμαζω το site μου και το χωρο.Μεην κουν υπαρχουν εδω στην Ελλαδα,μπορεις να μπεις στο www.nektarcats.gr και να σε ενημερωσει η Νεκταρια.Το οτι τα γατακια σου δεν ειναι ρατσας δε σημαινει οτι δεν ειναι δικα σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 14 Μαΐου 2009 στις 15:39 Η bastet_13: #93 14-05-09 15:39 δλδ μεχρι τον αλλο χειμωνα θα εχουμε γατακια νορβ.δασους εδω?????περιττο να πω οτι ειμαι πολυ πολυ μα πολυ χαρουμενη!!!!!!!!!!!τ πιο τριχωτο τ πιο πονηρο τ πιο ζωηρο...τ πιο ομορφο....σε εμενα!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Μαΐου 2009 στις 11:58 Η moukelis έγραψε: #94 15-05-09 11:58 Το κορίτσι μας μεγάλωσε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 15 Μαΐου 2009 στις 12:03 Η Fotini έγραψε: #95 15-05-09 12:03 Ωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω Τα μουστάκια κάνουν τέλεια καμπύλη!! Πανέμορφο είναι το άτιμο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Μαΐου 2009 στις 12:06 Η moukelis έγραψε: #96 15-05-09 12:06 Ναι απο μουστακοκαμπυλες εχουμε μπολικες...Ευχαριστουμε,κι εγω την βλεπω κουκλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 15 Μαΐου 2009 στις 17:07 Η bastet_13: #97 15-05-09 17:07 πλακα κανεις???αυτα που βλεπω στη pic θα παρεις???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 15 Μαΐου 2009 στις 17:10 Η bastet_13: #98 15-05-09 17:10 περιττο να πω οτι ειχα ενα γατακι --τον ζαφειρη--που ιταν ιδιο με αυτα τα γατακια που βλεπω....... αχ!!! τ ωραια π ειναι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Μαΐου 2009 στις 17:15 Η moukelis έγραψε: #99 15-05-09 17:15 Nαι αυτη στη φωτογραφια ειναι η μικρη μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Μαΐου 2009 στις 19:18 Η moukelis έγραψε: #100 15-05-09 19:18 Και μερικα ακομα μωρακια: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 249 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 249 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 249 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: peiraiwths sector2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Λοιπον,αποφασισα,για να μην τη φωναζω τη μικρη μου Brunhilde και με κοροϊδευει η Ελενα για τα ολλανδικα τσοκαρακια,θα τη φωναζω Breena,που μοιαζει με το Brulhilde και σημαινει στα κέλτικα νεραϊδότοπος.Δεν ειναι ωραιο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 8 Μαΐου 2009 στις 12:04 Η staman2 έγραψε: #88 08-05-09 12:04 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Λοιπον,αποφασισα,για να μην τη φωναζω τη μικρη μου Brunhilde και με κοροϊδευει η Ελενα για τα ολλανδικα τσοκαρακια,θα τη φωναζω Breena,που μοιαζει με το Brulhilde και σημαινει στα κέλτικα νεραϊδότοπος.Δεν ειναι ωραιο; Click για ανάπτυξη... Τελειο όνομα!!! Ο,τι πιο όμορφο για τον μικρό σου άγγελο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 15:33 Η bastet_13: #89 13-05-09 15:33 καλημερα παιδια!!! ειμαι καινουριο μελος...δεν ξερω αν ειναι ο σωστος τομεας αλλα ενδιαφερομαι να αγορασω ενα γατακι νορβ.δασους....τ ψαχνω καιρο αλλα οπου εχω ρωτησει δεν τ ξερει κανεις...εδω ειδα οτι μερικα ατομα εχουν...οποιοσ μπορει να μου δωσει πληροφοριες που μπορω να βρω και ποσο κοστιζουν....ευχαριστω πολυ!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 15:39 Η moukelis έγραψε: #90 13-05-09 15:39 Καλησπερα και καλωσηρθες! Δυστυχως στην Ελλαδα δεν υπαρχει εκτροφειο αυτης της φυλης,το δικο μου θα ειναι το πρωτο.Μπορεις ομως να απευθυνθεις σε εκτροφεια του εξωτερικου,επειδη εκανα προσφατα ερευνα μπορω να σε βοηθησω πολυ.Οι τιμες εξαρτωνται απο το εκτροφειο,τον χρωματισμο,και την "ποιοτητα" του ζωου,αν θελεις δηλαδη ενα γατακι συντροφιας,εκτροφης ή εκθεσιακο.Επισης οι περισσοτεροι εκτροφεις δεν στελνουν τα γατακια τους και πρεπει να πας εσυ στη χωρα που βρισκονται για να τα παραλαβεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 16:17 Η bastet_13: #91 13-05-09 16:17 σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση σ...μονο εξωτερικο???πολυ κριμα!!! εσυ ποτε θα τ κανεισ τ εκτροφειο με τ καλο??????γιατι για να παω εξωτερικο δν παιζει!!!! μαλλον τοτε θα βολευτω με maine coon!!!μοιαζει στο νορβ.δασους..και οταν με τ καλο τ κανεις εσυ...θα σε επισκευτω! --προς τ παρον εχω πολλα γατακια αλλα δεν ειναι ρατσας...και θα ηθελα ενα--δικο μ-- ευχαριστω παντως!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 16:31 Η moukelis έγραψε: #92 13-05-09 16:31 Θα αποκτησω το ζευγαρακι μου στο τελος του καλοκαιριου και στο τελος του χειμωνα θα ειναι ετοιμα για το πρωτο τους ζευγαρωμα.Τωρα ετοιμαζω το site μου και το χωρο.Μεην κουν υπαρχουν εδω στην Ελλαδα,μπορεις να μπεις στο www.nektarcats.gr και να σε ενημερωσει η Νεκταρια.Το οτι τα γατακια σου δεν ειναι ρατσας δε σημαινει οτι δεν ειναι δικα σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 14 Μαΐου 2009 στις 15:39 Η bastet_13: #93 14-05-09 15:39 δλδ μεχρι τον αλλο χειμωνα θα εχουμε γατακια νορβ.δασους εδω?????περιττο να πω οτι ειμαι πολυ πολυ μα πολυ χαρουμενη!!!!!!!!!!!τ πιο τριχωτο τ πιο πονηρο τ πιο ζωηρο...τ πιο ομορφο....σε εμενα!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Μαΐου 2009 στις 11:58 Η moukelis έγραψε: #94 15-05-09 11:58 Το κορίτσι μας μεγάλωσε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 15 Μαΐου 2009 στις 12:03 Η Fotini έγραψε: #95 15-05-09 12:03 Ωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω Τα μουστάκια κάνουν τέλεια καμπύλη!! Πανέμορφο είναι το άτιμο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Μαΐου 2009 στις 12:06 Η moukelis έγραψε: #96 15-05-09 12:06 Ναι απο μουστακοκαμπυλες εχουμε μπολικες...Ευχαριστουμε,κι εγω την βλεπω κουκλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 15 Μαΐου 2009 στις 17:07 Η bastet_13: #97 15-05-09 17:07 πλακα κανεις???αυτα που βλεπω στη pic θα παρεις???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 15 Μαΐου 2009 στις 17:10 Η bastet_13: #98 15-05-09 17:10 περιττο να πω οτι ειχα ενα γατακι --τον ζαφειρη--που ιταν ιδιο με αυτα τα γατακια που βλεπω....... αχ!!! τ ωραια π ειναι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Μαΐου 2009 στις 17:15 Η moukelis έγραψε: #99 15-05-09 17:15 Nαι αυτη στη φωτογραφια ειναι η μικρη μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Μαΐου 2009 στις 19:18 Η moukelis έγραψε: #100 15-05-09 19:18 Και μερικα ακομα μωρακια: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 249 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 249 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 249 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: peiraiwths sector2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Λοιπον,αποφασισα,για να μην τη φωναζω τη μικρη μου Brunhilde και με κοροϊδευει η Ελενα για τα ολλανδικα τσοκαρακια,θα τη φωναζω Breena,που μοιαζει με το Brulhilde και σημαινει στα κέλτικα νεραϊδότοπος.Δεν ειναι ωραιο; Click για ανάπτυξη... Τελειο όνομα!!! Ο,τι πιο όμορφο για τον μικρό σου άγγελο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 15:33 Η bastet_13: #89 13-05-09 15:33 καλημερα παιδια!!! ειμαι καινουριο μελος...δεν ξερω αν ειναι ο σωστος τομεας αλλα ενδιαφερομαι να αγορασω ενα γατακι νορβ.δασους....τ ψαχνω καιρο αλλα οπου εχω ρωτησει δεν τ ξερει κανεις...εδω ειδα οτι μερικα ατομα εχουν...οποιοσ μπορει να μου δωσει πληροφοριες που μπορω να βρω και ποσο κοστιζουν....ευχαριστω πολυ!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 15:39 Η moukelis έγραψε: #90 13-05-09 15:39 Καλησπερα και καλωσηρθες! Δυστυχως στην Ελλαδα δεν υπαρχει εκτροφειο αυτης της φυλης,το δικο μου θα ειναι το πρωτο.Μπορεις ομως να απευθυνθεις σε εκτροφεια του εξωτερικου,επειδη εκανα προσφατα ερευνα μπορω να σε βοηθησω πολυ.Οι τιμες εξαρτωνται απο το εκτροφειο,τον χρωματισμο,και την "ποιοτητα" του ζωου,αν θελεις δηλαδη ενα γατακι συντροφιας,εκτροφης ή εκθεσιακο.Επισης οι περισσοτεροι εκτροφεις δεν στελνουν τα γατακια τους και πρεπει να πας εσυ στη χωρα που βρισκονται για να τα παραλαβεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 16:17 Η bastet_13: #91 13-05-09 16:17 σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση σ...μονο εξωτερικο???πολυ κριμα!!! εσυ ποτε θα τ κανεισ τ εκτροφειο με τ καλο??????γιατι για να παω εξωτερικο δν παιζει!!!! μαλλον τοτε θα βολευτω με maine coon!!!μοιαζει στο νορβ.δασους..και οταν με τ καλο τ κανεις εσυ...θα σε επισκευτω! --προς τ παρον εχω πολλα γατακια αλλα δεν ειναι ρατσας...και θα ηθελα ενα--δικο μ-- ευχαριστω παντως!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 16:31 Η moukelis έγραψε: #92 13-05-09 16:31 Θα αποκτησω το ζευγαρακι μου στο τελος του καλοκαιριου και στο τελος του χειμωνα θα ειναι ετοιμα για το πρωτο τους ζευγαρωμα.Τωρα ετοιμαζω το site μου και το χωρο.Μεην κουν υπαρχουν εδω στην Ελλαδα,μπορεις να μπεις στο www.nektarcats.gr και να σε ενημερωσει η Νεκταρια.Το οτι τα γατακια σου δεν ειναι ρατσας δε σημαινει οτι δεν ειναι δικα σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 14 Μαΐου 2009 στις 15:39 Η bastet_13: #93 14-05-09 15:39 δλδ μεχρι τον αλλο χειμωνα θα εχουμε γατακια νορβ.δασους εδω?????περιττο να πω οτι ειμαι πολυ πολυ μα πολυ χαρουμενη!!!!!!!!!!!τ πιο τριχωτο τ πιο πονηρο τ πιο ζωηρο...τ πιο ομορφο....σε εμενα!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Μαΐου 2009 στις 11:58 Η moukelis έγραψε: #94 15-05-09 11:58 Το κορίτσι μας μεγάλωσε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 15 Μαΐου 2009 στις 12:03 Η Fotini έγραψε: #95 15-05-09 12:03 Ωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω Τα μουστάκια κάνουν τέλεια καμπύλη!! Πανέμορφο είναι το άτιμο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Μαΐου 2009 στις 12:06 Η moukelis έγραψε: #96 15-05-09 12:06 Ναι απο μουστακοκαμπυλες εχουμε μπολικες...Ευχαριστουμε,κι εγω την βλεπω κουκλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 15 Μαΐου 2009 στις 17:07 Η bastet_13: #97 15-05-09 17:07 πλακα κανεις???αυτα που βλεπω στη pic θα παρεις???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 15 Μαΐου 2009 στις 17:10 Η bastet_13: #98 15-05-09 17:10 περιττο να πω οτι ειχα ενα γατακι --τον ζαφειρη--που ιταν ιδιο με αυτα τα γατακια που βλεπω....... αχ!!! τ ωραια π ειναι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Μαΐου 2009 στις 17:15 Η moukelis έγραψε: #99 15-05-09 17:15 Nαι αυτη στη φωτογραφια ειναι η μικρη μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Μαΐου 2009 στις 19:18 Η moukelis έγραψε: #100 15-05-09 19:18 Και μερικα ακομα μωρακια: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 249 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 249 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 249 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: peiraiwths sector2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
καλημερα παιδια!!! ειμαι καινουριο μελος...δεν ξερω αν ειναι ο σωστος τομεας αλλα ενδιαφερομαι να αγορασω ενα γατακι νορβ.δασους....τ ψαχνω καιρο αλλα οπου εχω ρωτησει δεν τ ξερει κανεις...εδω ειδα οτι μερικα ατομα εχουν...οποιοσ μπορει να μου δωσει πληροφοριες που μπορω να βρω και ποσο κοστιζουν....ευχαριστω πολυ!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 15:39 Η moukelis έγραψε: #90 13-05-09 15:39 Καλησπερα και καλωσηρθες! Δυστυχως στην Ελλαδα δεν υπαρχει εκτροφειο αυτης της φυλης,το δικο μου θα ειναι το πρωτο.Μπορεις ομως να απευθυνθεις σε εκτροφεια του εξωτερικου,επειδη εκανα προσφατα ερευνα μπορω να σε βοηθησω πολυ.Οι τιμες εξαρτωνται απο το εκτροφειο,τον χρωματισμο,και την "ποιοτητα" του ζωου,αν θελεις δηλαδη ενα γατακι συντροφιας,εκτροφης ή εκθεσιακο.Επισης οι περισσοτεροι εκτροφεις δεν στελνουν τα γατακια τους και πρεπει να πας εσυ στη χωρα που βρισκονται για να τα παραλαβεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 16:17 Η bastet_13: #91 13-05-09 16:17 σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση σ...μονο εξωτερικο???πολυ κριμα!!! εσυ ποτε θα τ κανεισ τ εκτροφειο με τ καλο??????γιατι για να παω εξωτερικο δν παιζει!!!! μαλλον τοτε θα βολευτω με maine coon!!!μοιαζει στο νορβ.δασους..και οταν με τ καλο τ κανεις εσυ...θα σε επισκευτω! --προς τ παρον εχω πολλα γατακια αλλα δεν ειναι ρατσας...και θα ηθελα ενα--δικο μ-- ευχαριστω παντως!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 16:31 Η moukelis έγραψε: #92 13-05-09 16:31 Θα αποκτησω το ζευγαρακι μου στο τελος του καλοκαιριου και στο τελος του χειμωνα θα ειναι ετοιμα για το πρωτο τους ζευγαρωμα.Τωρα ετοιμαζω το site μου και το χωρο.Μεην κουν υπαρχουν εδω στην Ελλαδα,μπορεις να μπεις στο www.nektarcats.gr και να σε ενημερωσει η Νεκταρια.Το οτι τα γατακια σου δεν ειναι ρατσας δε σημαινει οτι δεν ειναι δικα σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 14 Μαΐου 2009 στις 15:39 Η bastet_13: #93 14-05-09 15:39 δλδ μεχρι τον αλλο χειμωνα θα εχουμε γατακια νορβ.δασους εδω?????περιττο να πω οτι ειμαι πολυ πολυ μα πολυ χαρουμενη!!!!!!!!!!!τ πιο τριχωτο τ πιο πονηρο τ πιο ζωηρο...τ πιο ομορφο....σε εμενα!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Μαΐου 2009 στις 11:58 Η moukelis έγραψε: #94 15-05-09 11:58 Το κορίτσι μας μεγάλωσε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 15 Μαΐου 2009 στις 12:03 Η Fotini έγραψε: #95 15-05-09 12:03 Ωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω Τα μουστάκια κάνουν τέλεια καμπύλη!! Πανέμορφο είναι το άτιμο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Μαΐου 2009 στις 12:06 Η moukelis έγραψε: #96 15-05-09 12:06 Ναι απο μουστακοκαμπυλες εχουμε μπολικες...Ευχαριστουμε,κι εγω την βλεπω κουκλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 15 Μαΐου 2009 στις 17:07 Η bastet_13: #97 15-05-09 17:07 πλακα κανεις???αυτα που βλεπω στη pic θα παρεις???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 15 Μαΐου 2009 στις 17:10 Η bastet_13: #98 15-05-09 17:10 περιττο να πω οτι ειχα ενα γατακι --τον ζαφειρη--που ιταν ιδιο με αυτα τα γατακια που βλεπω....... αχ!!! τ ωραια π ειναι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Μαΐου 2009 στις 17:15 Η moukelis έγραψε: #99 15-05-09 17:15 Nαι αυτη στη φωτογραφια ειναι η μικρη μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Μαΐου 2009 στις 19:18 Η moukelis έγραψε: #100 15-05-09 19:18 Και μερικα ακομα μωρακια: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 249 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 249 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 249 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: peiraiwths sector2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλησπερα και καλωσηρθες! Δυστυχως στην Ελλαδα δεν υπαρχει εκτροφειο αυτης της φυλης,το δικο μου θα ειναι το πρωτο.Μπορεις ομως να απευθυνθεις σε εκτροφεια του εξωτερικου,επειδη εκανα προσφατα ερευνα μπορω να σε βοηθησω πολυ.Οι τιμες εξαρτωνται απο το εκτροφειο,τον χρωματισμο,και την "ποιοτητα" του ζωου,αν θελεις δηλαδη ενα γατακι συντροφιας,εκτροφης ή εκθεσιακο.Επισης οι περισσοτεροι εκτροφεις δεν στελνουν τα γατακια τους και πρεπει να πας εσυ στη χωρα που βρισκονται για να τα παραλαβεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 16:17 Η bastet_13: #91 13-05-09 16:17 σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση σ...μονο εξωτερικο???πολυ κριμα!!! εσυ ποτε θα τ κανεισ τ εκτροφειο με τ καλο??????γιατι για να παω εξωτερικο δν παιζει!!!! μαλλον τοτε θα βολευτω με maine coon!!!μοιαζει στο νορβ.δασους..και οταν με τ καλο τ κανεις εσυ...θα σε επισκευτω! --προς τ παρον εχω πολλα γατακια αλλα δεν ειναι ρατσας...και θα ηθελα ενα--δικο μ-- ευχαριστω παντως!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 16:31 Η moukelis έγραψε: #92 13-05-09 16:31 Θα αποκτησω το ζευγαρακι μου στο τελος του καλοκαιριου και στο τελος του χειμωνα θα ειναι ετοιμα για το πρωτο τους ζευγαρωμα.Τωρα ετοιμαζω το site μου και το χωρο.Μεην κουν υπαρχουν εδω στην Ελλαδα,μπορεις να μπεις στο www.nektarcats.gr και να σε ενημερωσει η Νεκταρια.Το οτι τα γατακια σου δεν ειναι ρατσας δε σημαινει οτι δεν ειναι δικα σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 14 Μαΐου 2009 στις 15:39 Η bastet_13: #93 14-05-09 15:39 δλδ μεχρι τον αλλο χειμωνα θα εχουμε γατακια νορβ.δασους εδω?????περιττο να πω οτι ειμαι πολυ πολυ μα πολυ χαρουμενη!!!!!!!!!!!τ πιο τριχωτο τ πιο πονηρο τ πιο ζωηρο...τ πιο ομορφο....σε εμενα!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Μαΐου 2009 στις 11:58 Η moukelis έγραψε: #94 15-05-09 11:58 Το κορίτσι μας μεγάλωσε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 15 Μαΐου 2009 στις 12:03 Η Fotini έγραψε: #95 15-05-09 12:03 Ωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω Τα μουστάκια κάνουν τέλεια καμπύλη!! Πανέμορφο είναι το άτιμο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Μαΐου 2009 στις 12:06 Η moukelis έγραψε: #96 15-05-09 12:06 Ναι απο μουστακοκαμπυλες εχουμε μπολικες...Ευχαριστουμε,κι εγω την βλεπω κουκλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 15 Μαΐου 2009 στις 17:07 Η bastet_13: #97 15-05-09 17:07 πλακα κανεις???αυτα που βλεπω στη pic θα παρεις???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 15 Μαΐου 2009 στις 17:10 Η bastet_13: #98 15-05-09 17:10 περιττο να πω οτι ειχα ενα γατακι --τον ζαφειρη--που ιταν ιδιο με αυτα τα γατακια που βλεπω....... αχ!!! τ ωραια π ειναι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Μαΐου 2009 στις 17:15 Η moukelis έγραψε: #99 15-05-09 17:15 Nαι αυτη στη φωτογραφια ειναι η μικρη μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Μαΐου 2009 στις 19:18 Η moukelis έγραψε: #100 15-05-09 19:18 Και μερικα ακομα μωρακια: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 249 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 249 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 249 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: peiraiwths sector2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση σ...μονο εξωτερικο???πολυ κριμα!!! εσυ ποτε θα τ κανεισ τ εκτροφειο με τ καλο??????γιατι για να παω εξωτερικο δν παιζει!!!! μαλλον τοτε θα βολευτω με maine coon!!!μοιαζει στο νορβ.δασους..και οταν με τ καλο τ κανεις εσυ...θα σε επισκευτω! --προς τ παρον εχω πολλα γατακια αλλα δεν ειναι ρατσας...και θα ηθελα ενα--δικο μ-- ευχαριστω παντως!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 16:31 Η moukelis έγραψε: #92 13-05-09 16:31 Θα αποκτησω το ζευγαρακι μου στο τελος του καλοκαιριου και στο τελος του χειμωνα θα ειναι ετοιμα για το πρωτο τους ζευγαρωμα.Τωρα ετοιμαζω το site μου και το χωρο.Μεην κουν υπαρχουν εδω στην Ελλαδα,μπορεις να μπεις στο www.nektarcats.gr και να σε ενημερωσει η Νεκταρια.Το οτι τα γατακια σου δεν ειναι ρατσας δε σημαινει οτι δεν ειναι δικα σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 14 Μαΐου 2009 στις 15:39 Η bastet_13: #93 14-05-09 15:39 δλδ μεχρι τον αλλο χειμωνα θα εχουμε γατακια νορβ.δασους εδω?????περιττο να πω οτι ειμαι πολυ πολυ μα πολυ χαρουμενη!!!!!!!!!!!τ πιο τριχωτο τ πιο πονηρο τ πιο ζωηρο...τ πιο ομορφο....σε εμενα!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Μαΐου 2009 στις 11:58 Η moukelis έγραψε: #94 15-05-09 11:58 Το κορίτσι μας μεγάλωσε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 15 Μαΐου 2009 στις 12:03 Η Fotini έγραψε: #95 15-05-09 12:03 Ωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω Τα μουστάκια κάνουν τέλεια καμπύλη!! Πανέμορφο είναι το άτιμο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Μαΐου 2009 στις 12:06 Η moukelis έγραψε: #96 15-05-09 12:06 Ναι απο μουστακοκαμπυλες εχουμε μπολικες...Ευχαριστουμε,κι εγω την βλεπω κουκλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 15 Μαΐου 2009 στις 17:07 Η bastet_13: #97 15-05-09 17:07 πλακα κανεις???αυτα που βλεπω στη pic θα παρεις???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 15 Μαΐου 2009 στις 17:10 Η bastet_13: #98 15-05-09 17:10 περιττο να πω οτι ειχα ενα γατακι --τον ζαφειρη--που ιταν ιδιο με αυτα τα γατακια που βλεπω....... αχ!!! τ ωραια π ειναι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Μαΐου 2009 στις 17:15 Η moukelis έγραψε: #99 15-05-09 17:15 Nαι αυτη στη φωτογραφια ειναι η μικρη μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Μαΐου 2009 στις 19:18 Η moukelis έγραψε: #100 15-05-09 19:18 Και μερικα ακομα μωρακια: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 249 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 249 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 249 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: peiraiwths sector2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Θα αποκτησω το ζευγαρακι μου στο τελος του καλοκαιριου και στο τελος του χειμωνα θα ειναι ετοιμα για το πρωτο τους ζευγαρωμα.Τωρα ετοιμαζω το site μου και το χωρο.Μεην κουν υπαρχουν εδω στην Ελλαδα,μπορεις να μπεις στο www.nektarcats.gr και να σε ενημερωσει η Νεκταρια.Το οτι τα γατακια σου δεν ειναι ρατσας δε σημαινει οτι δεν ειναι δικα σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 14 Μαΐου 2009 στις 15:39 Η bastet_13: #93 14-05-09 15:39 δλδ μεχρι τον αλλο χειμωνα θα εχουμε γατακια νορβ.δασους εδω?????περιττο να πω οτι ειμαι πολυ πολυ μα πολυ χαρουμενη!!!!!!!!!!!τ πιο τριχωτο τ πιο πονηρο τ πιο ζωηρο...τ πιο ομορφο....σε εμενα!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Μαΐου 2009 στις 11:58 Η moukelis έγραψε: #94 15-05-09 11:58 Το κορίτσι μας μεγάλωσε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 15 Μαΐου 2009 στις 12:03 Η Fotini έγραψε: #95 15-05-09 12:03 Ωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω Τα μουστάκια κάνουν τέλεια καμπύλη!! Πανέμορφο είναι το άτιμο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Μαΐου 2009 στις 12:06 Η moukelis έγραψε: #96 15-05-09 12:06 Ναι απο μουστακοκαμπυλες εχουμε μπολικες...Ευχαριστουμε,κι εγω την βλεπω κουκλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 15 Μαΐου 2009 στις 17:07 Η bastet_13: #97 15-05-09 17:07 πλακα κανεις???αυτα που βλεπω στη pic θα παρεις???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 15 Μαΐου 2009 στις 17:10 Η bastet_13: #98 15-05-09 17:10 περιττο να πω οτι ειχα ενα γατακι --τον ζαφειρη--που ιταν ιδιο με αυτα τα γατακια που βλεπω....... αχ!!! τ ωραια π ειναι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Μαΐου 2009 στις 17:15 Η moukelis έγραψε: #99 15-05-09 17:15 Nαι αυτη στη φωτογραφια ειναι η μικρη μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Μαΐου 2009 στις 19:18 Η moukelis έγραψε: #100 15-05-09 19:18 Και μερικα ακομα μωρακια: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 249 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 249 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 249 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: peiraiwths sector2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
δλδ μεχρι τον αλλο χειμωνα θα εχουμε γατακια νορβ.δασους εδω?????περιττο να πω οτι ειμαι πολυ πολυ μα πολυ χαρουμενη!!!!!!!!!!!τ πιο τριχωτο τ πιο πονηρο τ πιο ζωηρο...τ πιο ομορφο....σε εμενα!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Μαΐου 2009 στις 11:58 Η moukelis έγραψε: #94 15-05-09 11:58 Το κορίτσι μας μεγάλωσε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 15 Μαΐου 2009 στις 12:03 Η Fotini έγραψε: #95 15-05-09 12:03 Ωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω Τα μουστάκια κάνουν τέλεια καμπύλη!! Πανέμορφο είναι το άτιμο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Μαΐου 2009 στις 12:06 Η moukelis έγραψε: #96 15-05-09 12:06 Ναι απο μουστακοκαμπυλες εχουμε μπολικες...Ευχαριστουμε,κι εγω την βλεπω κουκλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 15 Μαΐου 2009 στις 17:07 Η bastet_13: #97 15-05-09 17:07 πλακα κανεις???αυτα που βλεπω στη pic θα παρεις???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 15 Μαΐου 2009 στις 17:10 Η bastet_13: #98 15-05-09 17:10 περιττο να πω οτι ειχα ενα γατακι --τον ζαφειρη--που ιταν ιδιο με αυτα τα γατακια που βλεπω....... αχ!!! τ ωραια π ειναι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Μαΐου 2009 στις 17:15 Η moukelis έγραψε: #99 15-05-09 17:15 Nαι αυτη στη φωτογραφια ειναι η μικρη μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Μαΐου 2009 στις 19:18 Η moukelis έγραψε: #100 15-05-09 19:18 Και μερικα ακομα μωρακια: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 249 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 249 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 249 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: peiraiwths sector2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Το κορίτσι μας μεγάλωσε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 15 Μαΐου 2009 στις 12:03 Η Fotini έγραψε: #95 15-05-09 12:03 Ωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω Τα μουστάκια κάνουν τέλεια καμπύλη!! Πανέμορφο είναι το άτιμο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Μαΐου 2009 στις 12:06 Η moukelis έγραψε: #96 15-05-09 12:06 Ναι απο μουστακοκαμπυλες εχουμε μπολικες...Ευχαριστουμε,κι εγω την βλεπω κουκλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 15 Μαΐου 2009 στις 17:07 Η bastet_13: #97 15-05-09 17:07 πλακα κανεις???αυτα που βλεπω στη pic θα παρεις???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 15 Μαΐου 2009 στις 17:10 Η bastet_13: #98 15-05-09 17:10 περιττο να πω οτι ειχα ενα γατακι --τον ζαφειρη--που ιταν ιδιο με αυτα τα γατακια που βλεπω....... αχ!!! τ ωραια π ειναι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Μαΐου 2009 στις 17:15 Η moukelis έγραψε: #99 15-05-09 17:15 Nαι αυτη στη φωτογραφια ειναι η μικρη μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Μαΐου 2009 στις 19:18 Η moukelis έγραψε: #100 15-05-09 19:18 Και μερικα ακομα μωρακια: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 249 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 249 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 249 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: peiraiwths sector2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω Τα μουστάκια κάνουν τέλεια καμπύλη!! Πανέμορφο είναι το άτιμο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Μαΐου 2009 στις 12:06 Η moukelis έγραψε: #96 15-05-09 12:06 Ναι απο μουστακοκαμπυλες εχουμε μπολικες...Ευχαριστουμε,κι εγω την βλεπω κουκλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 15 Μαΐου 2009 στις 17:07 Η bastet_13: #97 15-05-09 17:07 πλακα κανεις???αυτα που βλεπω στη pic θα παρεις???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 15 Μαΐου 2009 στις 17:10 Η bastet_13: #98 15-05-09 17:10 περιττο να πω οτι ειχα ενα γατακι --τον ζαφειρη--που ιταν ιδιο με αυτα τα γατακια που βλεπω....... αχ!!! τ ωραια π ειναι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Μαΐου 2009 στις 17:15 Η moukelis έγραψε: #99 15-05-09 17:15 Nαι αυτη στη φωτογραφια ειναι η μικρη μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Μαΐου 2009 στις 19:18 Η moukelis έγραψε: #100 15-05-09 19:18 Και μερικα ακομα μωρακια: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 249 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 249 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 249 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: peiraiwths sector2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ναι απο μουστακοκαμπυλες εχουμε μπολικες...Ευχαριστουμε,κι εγω την βλεπω κουκλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 15 Μαΐου 2009 στις 17:07 Η bastet_13: #97 15-05-09 17:07 πλακα κανεις???αυτα που βλεπω στη pic θα παρεις???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 15 Μαΐου 2009 στις 17:10 Η bastet_13: #98 15-05-09 17:10 περιττο να πω οτι ειχα ενα γατακι --τον ζαφειρη--που ιταν ιδιο με αυτα τα γατακια που βλεπω....... αχ!!! τ ωραια π ειναι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Μαΐου 2009 στις 17:15 Η moukelis έγραψε: #99 15-05-09 17:15 Nαι αυτη στη φωτογραφια ειναι η μικρη μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Μαΐου 2009 στις 19:18 Η moukelis έγραψε: #100 15-05-09 19:18 Και μερικα ακομα μωρακια: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 249 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 249 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 249 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: peiraiwths sector2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
πλακα κανεις???αυτα που βλεπω στη pic θα παρεις???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 15 Μαΐου 2009 στις 17:10 Η bastet_13: #98 15-05-09 17:10 περιττο να πω οτι ειχα ενα γατακι --τον ζαφειρη--που ιταν ιδιο με αυτα τα γατακια που βλεπω....... αχ!!! τ ωραια π ειναι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Μαΐου 2009 στις 17:15 Η moukelis έγραψε: #99 15-05-09 17:15 Nαι αυτη στη φωτογραφια ειναι η μικρη μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Μαΐου 2009 στις 19:18 Η moukelis έγραψε: #100 15-05-09 19:18 Και μερικα ακομα μωρακια: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 249 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 249 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 249 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: peiraiwths sector2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
περιττο να πω οτι ειχα ενα γατακι --τον ζαφειρη--που ιταν ιδιο με αυτα τα γατακια που βλεπω....... αχ!!! τ ωραια π ειναι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Μαΐου 2009 στις 17:15 Η moukelis έγραψε: #99 15-05-09 17:15 Nαι αυτη στη φωτογραφια ειναι η μικρη μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Μαΐου 2009 στις 19:18 Η moukelis έγραψε: #100 15-05-09 19:18 Και μερικα ακομα μωρακια: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 249 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 249 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 249 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Nαι αυτη στη φωτογραφια ειναι η μικρη μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Μαΐου 2009 στις 19:18 Η moukelis έγραψε: #100 15-05-09 19:18 Και μερικα ακομα μωρακια: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Και μερικα ακομα μωρακια: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.