moukelis
Επιφανές μέλος
Η τριχα ειναι τραχια και δεν κανει κομπους οπως τα περσακια που εχουν βαμβακοτριχα.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
τελεια τοτεΕχει υποστρωμα αλλα δεν κανει κομπους,επειδη το υποστρωμα δημιουργηθηκε για να προστατευτουν απο το κρυο...και στα δαση δεν υπαρχουν βουρτσες.Η τριχα ειναι τραχια και δεν κανει κομπους οπως τα περσακια που εχουν βαμβακοτριχα.
σαν τα Βιρμανικα
και στις εκθεσεις δεν θα κουραζεσαι καθολου
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
arfic
Εκκολαπτόμενο μέλος

Αντε με το καλό και η εκτροφή!!!

kyveli
Νεοφερμένο μέλος
Η Αλμπέρτα μαζεύει στο τρίχωμά της διάφορα λουλουδάκια κολλώδη που μπορεί τοπικά να κάνουν ένα κομπάκι και ίσως ένα τζιβάκι, όχι όμως ένας σκύλος που γίνεται ράστα το μαλλί. Είναι σχετικά "απαλός" κόμπος που ενίοται ίσως χρειαστεί να το κόψεις.
Επίσης χρειάζεται καθημερινό βούρτσισμα και το τρίχωμα είναι πολύ όμορφο και κατά τα δικά μου κριτήρια απαλό, όχι τραχύ όπως ενός τραχύ σκύλου. (sorry αλλά εμπειρία έχω με "μαλλιά" πιο πολύ από σκυλιά...) (δεν ξέρω τα περσάκια τι τζίβα κάνουν δε μου έχει τύχει μέχρι στιγμής κάποιο) (και ούτε εύχομαι δλδ)
Ναι έχει υπόστρωμα πάντως και το καλοκαίρι είναι εντελώς διαφορετική από ότι τον χειμώνα εμφανισιακά.
Γενικώς είναι ένα "αφράτο" γατί με πολύ ευχάριστο και ανεξάρτητο ταμπεραμέντο που έχει επιβληθεί στον άλλον γάτο του σπιτιού και στον σκύλο.
moukelis
Επιφανές μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
,θα τη φωναζω Breena,που μοιαζει με το Brulhilde και σημαινει στα κέλτικα νεραϊδότοπος.
Δεν ειναι ωραιο;Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2
Περιβόητο μέλος
Τελειο όνομα!!! Ο,τι πιο όμορφο για τον μικρό σου άγγελο!Λοιπον,αποφασισα,για να μην τη φωναζω τη μικρη μου Brunhilde και με κοροϊδευει η Ελενα για τα ολλανδικα τσοκαρακια,θα τη φωναζω Breena,που μοιαζει με το Brulhilde και σημαινει στα κέλτικα νεραϊδότοπος.
Δεν ειναι ωραιο;

bastet_13
Πολύ δραστήριο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
Δυστυχως στην Ελλαδα δεν υπαρχει εκτροφειο αυτης της φυλης,το δικο μου θα ειναι το πρωτο.Μπορεις ομως να απευθυνθεις σε εκτροφεια του εξωτερικου,επειδη εκανα προσφατα ερευνα μπορω να σε βοηθησω πολυ.Οι τιμες εξαρτωνται απο το εκτροφειο,τον χρωματισμο,και την "ποιοτητα" του ζωου,αν θελεις δηλαδη ενα γατακι συντροφιας,εκτροφης ή εκθεσιακο.Επισης οι περισσοτεροι εκτροφεις δεν στελνουν τα γατακια τους και πρεπει να πας εσυ στη χωρα που βρισκονται για να τα παραλαβεις.
bastet_13
Πολύ δραστήριο μέλος
μαλλον τοτε θα βολευτω με maine coon!!!μοιαζει στο νορβ.δασους..και οταν με τ καλο τ κανεις εσυ...θα σε επισκευτω!

--προς τ παρον εχω πολλα γατακια αλλα δεν ειναι ρατσας...και θα ηθελα ενα--δικο μ--
ευχαριστω παντως!!
moukelis
Επιφανές μέλος

bastet_13
Πολύ δραστήριο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος

Fotini
Διάσημο μέλος

Τα μουστάκια κάνουν τέλεια καμπύλη!!
Πανέμορφο είναι το άτιμο..

moukelis
Επιφανές μέλος
Ευχαριστουμε,κι εγω την βλεπω κουκλα...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bastet_13
Πολύ δραστήριο μέλος

bastet_13
Πολύ δραστήριο μέλος
αχ!!! τ ωραια π ειναι!!!
moukelis
Επιφανές μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool