O Αλέξανδρος

Αφού ήταν για το καλό του γατούλη δεν με ενδιαφέρουν και πολύ οι αποδείξεις!! Μόνο να ξέρω ότι είναι καλά ο Αλέξανδρος θέλω, κι από κει και πέρα όλα είναι περιττά:D;)

Συμφωνώ και εγώ μαζί σου αυτά που είδαμε ήταν αρκετά για να μην χρειαζόμαστε οικονομικές αποδείξεις!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

απιστευτο!!!!!!!!!!!! :up::up:
ΑΠΕΙΡΑ μπράβω σε ΟΛΟΥΣ!!!!! Μακάρι ΚΑΠΟΤΕ και εμεις να φτάσουμε το 10%....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σαν καινουριο μελος δεν εχω διαβασει ολεσ τις ιστοριες.Σημερα λογω παγου και επειδη η δουλεια μου ειναι εξωτερικη, εμεινα σπιτι.Απο το πρωι εχω αποροφηθει και διαβασα ολη την ιστορια του Αλεξανδρου.Εχω μεινει αναυδη:blink:.Και με το υπεροχο σπιτι που φιλοξενει τον μικρουλη αλλα και με ολες σας.Οσα μπραβο και να πω μοιαζουν πολυ λιγα.Μ Π Ρ Α Β Ο!!!!!!:up::up:

Μ`αρεσειιιιιιιιιιι τρελα:up::up::up:.
Τι ομορφα πραγματα εχουν για τα γατουνια τους..Φαινεται το ποσω τ`αγαπανε.Μου θυμισαν παιδικο γατοσχολειο:up:,μαλλον γατοσταθμο.

Γατοσταθμος!!!!! Ωραια ιδεα.Να φτιαξουμε εναν για ολους εμας τους εργαζομενους γονεις χνουδωτων τετραποδων.

Χωρίς πλάκα εχουμε δυο καλές ιδέες εδω:

1. Γατοσταθμος για γατογονεις απασχολημένους

2. Σπίτι γατοφιλοξενειας που μοιαζει με παραδεισο γατας και εχει και παραθυρο σε δρομο να το βλεπουν οι περαστικοι και να επιμορφώνονται
( προσωπικα θα ηθελα και σπιτι γουρουνοφιλοξενειας και κουνελοφιλοξενειας αλλα αλλο αυτο.. οποιος τα εχει δει μικρα με καταλαβαινει)

ωραια!!! να τα ξεκινησουμε τα προτζεκτ??? τι λετε?

Ειχα κουνελακι εσωκλειστο.Τον Τσιπη.Φοβερος τυπος.Με εξεπληξε το ποσο εξυπνα ειναι τα κουνελα.Απιστευτο.Ο κυριος τσιπης εφτασε τα 7 κιλα παρακαλω και ηταν απιστευτα χαδιαρης και πονοψυχος.Εκανα την αναγκη του στο χωμα σαν γατουλης.Ηταν το μονο παρεακι μου που δεν εφυγε απο φολα.
Επισης εκτος απο γατοσταθμος θα κανουμε και μποτε.Ξερεις φιογκακια κοτριδακια.παπιον για τ αγορακια κτλ.

Ειμαι μεσα.Οτι θελετε.

Γατοσταθμος!!!!! Ωραια ιδεα.Να φτιαξουμε εναν για ολους εμας τους εργαζομενους γονεις χνουδωτων τετραποδων.

Πράγματι ωραία ιδέα αλλα για τους διακοπεύοντες ή τους λείποντες πολλές μέρες λόγω εργασίας..να διορθώσω

xaxaxax λοιπον ψαχνουμε ενα αδειο σπιτι, τσαμπε η με χαμηλο ενοικειο, χορηγιες απο σουπερ μαρκετ (ξερω οτι αλλαζεις τησ ημ/νιες ληξης στα γαλατα πεσε τωρα τα κοτουπολα και δε θα μιλησω.....:lol:)
χορηγιες απο πετ σοπ παλια (κλουβακια ,γατοφορους κρεβατακι ονυχοδρομια..) και φυσικα εθελοντες ,,,, να κανουν βαρδιες , απειρους εθελοντες για να τους βγαινει λιγοτερη συχνοτητα....
και εναν ταμεια...
κατα τα αλλα ειμαστε πολυ κοντα στην υλοποιηση της ιδεας:|

Απο εθελοντες σιγουρα δεν θα εχουμε προβλημα.Μη σου πω οτι θα ποσφερθουν ολοι.Οσο για τα υπολοιπα ...ισως δεν ειναι τοσο δυσκολο.....:hmm::hmm:

Απο εθελοντες σιγουρα δεν θα εχουμε προβλημα.Μη σου πω οτι θα ποσφερθουν ολοι.Οσο για τα υπολοιπα ...ισως δεν ειναι τοσο δυσκολο.....:hmm::hmm:

Το να μπορούσε να γίνει κάτι τέτοιο με την χορηγία κάποιων supermarket και με τους εθελοντές για φροντίδα θα ήταν εύκολο...Τώρα αν θα μπορούσε να έχει και βιτρίνα στον δρομο και από εκεί να μπορούσαν να δουν τα ζωάκια και να γίνονται και υοθεσίες τότε θα ήταν και μία καλή εναλακτική για τα petshop και τα ζωάκια που θα μπορούσαν να βρούνε σπιτι και να φροντίζονται παράληλα!!!

ουτε τα κρεατικα και τα ρυζια ειναι δυσκολο....μαλλον ο χωρος ειναι το δυσκολετο κομματι...
ασχετο ...λετε να μεταφερουμε το θεμα του αλεξανδρου στο ελπιδοφορες εμπειριες? ετσι κι αλλιως δεν τιθετε θεμα υιοθεσιας πια .., στην ελλαδα τουλαχιστον. (ε?):)

:)ναι συμφωνώ αν συμφωνούν και οι υπόλοιποι αλλώστε ο Αλέξανδρος πια μπορεί να κάνει μια απολυτη φυσιολογική και ευτυχισμένη ζωή...

λετε να μεταφερουμε το θεμα του αλεξανδρου στο ελπιδοφορες εμπειριες?
ΟΚ, έγινε! :)

Παιδια, η Στέλλα μου έχει στείλει με μαιλ τις αποδείξεις από το ταξίδι για όποιον θέλει. Μου στέλνει πμ με το μαιλ του και τις προωθώ! :)

ναι αβανα!!!!!πολλα ναι στον γατοσταθμο!!κι εγω εχω σκεφτει αυτη την ιδεα εδω κ χρονια.....αλλα πολλα ατομα κ χορηγιες...ειναι διαφορετικα!!!!

Όταν έγιναν όλα αυτά έλειπα στο εξωτερικό και ενώ από κει που ήμουν παρακολούθησα όλη την εξέλιξη του Αλέξανδρου και όλη την αλληλογραφία δεν μπορούσα να πάρω μέρος στη συζήτηση γιατί είχα ξεχάσει τον κωδικό μου. Λοιπόν, πρώτα απ' όλα ένα μεγάλο
ΜΠΡΑΒΟ στη Στέλλα και σ' όλους που με τέτοια σύμπνοια κάνατε δυνατή όχι μόνο την καλή κατάληξη της υπόθεσης αλλά και τον ερχομό νέων ιδεών που γέμισαν το ποστ να κάνουμε κι εδώ κάτι τέτοιο όπως η Βερολινέζα κυρία. Άλλωστε και κείνη εντυπωσιάστηκε με όλη την προσπάθεια της ελληνικής ομάδας για τον γατούλη.
Βέβαια δύσκολο να φανταστώ μονοκατοικία με είσοδο νεοκλασσικού σαν αυτή της πρώτης φωτογραφίας που έβαλε η Στέλλα, αλλά τι να κάνουμε ο καθένας με ότι έχει πρέπει να παλέψει. Η προσπάθεια μετράει και η καλή αρχή.
Είμαι πολύ ευχαριστημένη όπως πάνε τα πράγματα με το σάιτ και τους ανθρώπους του και χαίρομαι που βρέθηκα κι εγώ σ' αυτή την ομάδα.

:up::up::up:Πραγματικά μπράβο σε όλους για τον Αλέξανδρο κι εγώ δεν το πέτυχα από την αρχή.Λέτε να καταφέρουμε να κάνουμε κάτι τέτοιο εδώ:hmm::hmm::hmm::hmm::hmm:Εγώ πάντως δηλώνω από τώρα ΜΑΖΙ σας.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back