stellak
Διάσημο μέλος
Τώρα θα ξέρουμε και με αποδείξεις πόσο καλά περνάνε τα ζωάκια στο εξωτερικό...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa
Περιβόητο μέλος
Καλά, έχω τρελλαθεί με το χώρο, έτσι; Εδώ ούτε σε 100 χρόνια! Μπράβο, συνονόματη, χίλια μπράβο για όλη την προσπάθεια!Τώρα θα ξέρουμε και με αποδείξεις πόσο καλά περνάνε τα ζωάκια στο εξωτερικό...
καλέ, τι γατοπαράδεισος είναι αυτός!....
θα περάσει τέλεια ο μικρός!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
φωτοφραφιες..Πολύ χαίρομαι που τον βλέπω ετσι ευχαριστημένο και γεματο φιλους.
Κι ενα καλό νέο πηρα πριν λιγο τη πρωην μαμτης Καλυψουλας και εχει τρομερα δύσκολη εγκυμοσύνη της ειπα κατι κολπα χορτοφαγικά για να ανέβει ο σίδηρος της αλλα δεν νομιζω οτι θελει τη Καλυψουλα μιλούσε μαλλον για να υιοθετηθει αλλου. Ευτυχως θα ξαναρχισει να συμμετεχει στο φαι και αμμο
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RedCat
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
stellab
Νεοφερμένο μέλος
Δεν εχουν ολα προβληματα υγειας ομως ζουν τοσο αρμονικα μεταξυ τους που δεν ειχε ποτε ενα ασχημο περιστατικο. Πιστευω πως αυτη η γυναικα εχει το "tuch" με τις γατες. Τις λατρευει και το ξερουν. Ο Αλεξανδρος κατευθειαν χαιδευτηκε μαζι της...
avrilio
Εκκολαπτόμενο μέλος
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος

ονυχοδρομιάρες οχι αστειαΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ruko
Διάσημο μέλος

Τυχερός ήταν ο Αλέξανδρος, ταλαιπωρήθηκε αρκετά, αλλά πήγε στα καλύτερα!

Raisa
Περιβόητο μέλος

ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
. Τι προβληματικός τίποτα δεν θα πάθει είμαι σίγουρηηηηηηη. Καλή τύχη στον μικρούλη που από ότι φαίνεται την έχει αφού έχει τόσες θείες εδώ
Thanasis46
Πολύ δραστήριο μέλος
Υποσχεση που του εδωσα¨αν δεν σ'αρεσει σε παιρνω και φευγουμε."
Στις φωτο που τον βλέπουμε η δράση του ηρεμιστικού έχει περάσει;
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος

stellab
Νεοφερμένο μέλος
Νεα του θα μαθαινουμε οπωσδηποτε.
Εδω ειναι ο Αλεξανδρος την επομενη μερα.
Μου εκανε εντυπωση που σε ολα τα δωματια ειχε τηλεοραση και οταν δεν ειναι κανεις με τα ζωα την αφηνουν ανοιχτη.
Μια φορα την ημερα μοιραζουν στις γατουλες μια νοστημη λυχοθδια οπως κοτοπουλο, κιμα η Sheeba...
Οπως καταλαβαινετε ο Αλεξανδρος ηταν μεσα στην μαυρη δυστυχια με ολα αυτα...
χροου,χρουυυ
stellab
Νεοφερμένο μέλος
Ο Αλεξανδρος βολταρει ανετος και παιζει με τα παιχνιδια...
Μερικοι εχουν περιεργα γουστα...
Καποια απο τα δωματια εχουν προσβαση οπτικη σε κεντρικο δρομο και τα αλλα σε ειδικα διαμορφομενο κηπο για γατες.
Εδω ο Αλεξανδρος με μια θαυμαστρια του.
Σε καποιους αρεσει να ρεμβαζουν
Ο αλεξανδρος με φιλους.
ενα μεγαλο φιλακι απο τον Αλεξανδρο....

drusilia
Διάσημο μέλος
Συγκινηθηκα που βλεπω τον Αλεξανδρουλη σε τετοιο περιβαλλον.
Εμεις εδώ ακομα καταδικάζουμε τα ζωάκια με την ασθενεια αυτη λες και ειναι λεπρά...

Εκει ολα μαζι και χαρουμενα. Και θα βρει και σπιτακι, ειμαι σιγουρη!
Μπραβο Στελλα που τον πηγες εκει. Να ναι καλα ο μικρος με τους καινουριους του φιλους...

stellak
Διάσημο μέλος

Στέλλα, ό,τι και να πούμε είναι λίγο! Μπράβο σου. Αλεξανδράκο, καλή ζωή μωρό μου.
stellab
Νεοφερμένο μέλος
Για τα οικονομικα θα ηθελα να σας ενημερωσω αργοτερα... Ειμαι πολυ κουρασμενη και εχω οικογενεια και... γατια. Μου λειψαν τα μικρα μου.

LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος

yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool