O Αλέξανδρος

Καλά, έχω τρελλαθεί με το χώρο, έτσι; Εδώ ούτε σε 100 χρόνια! Μπράβο, συνονόματη, χίλια μπράβο για όλη την προσπάθεια!:) Τώρα θα ξέρουμε και με αποδείξεις πόσο καλά περνάνε τα ζωάκια στο εξωτερικό...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλά, έχω τρελλαθεί με το χώρο, έτσι; Εδώ ούτε σε 100 χρόνια! Μπράβο, συνονόματη, χίλια μπράβο για όλη την προσπάθεια!:) Τώρα θα ξέρουμε και με αποδείξεις πόσο καλά περνάνε τα ζωάκια στο εξωτερικό...

καλέ, τι γατοπαράδεισος είναι αυτός!....:up: θα περάσει τέλεια ο μικρός!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τέλειο το ονυχοδρόμιο- πύργος ε? φανταστικο... αντε με ενα σμπαρο δυο τρυγωνια και ο αλέξανδρος βρήκε σπιτι και εμαθες να χειρίζεσαι και;) φωτοφραφιες..

Πολύ χαίρομαι που τον βλέπω ετσι ευχαριστημένο και γεματο φιλους.

Κι ενα καλό νέο πηρα πριν λιγο τη πρωην μαμτης Καλυψουλας και εχει τρομερα δύσκολη εγκυμοσύνη της ειπα κατι κολπα χορτοφαγικά για να ανέβει ο σίδηρος της αλλα δεν νομιζω οτι θελει τη Καλυψουλα μιλούσε μαλλον για να υιοθετηθει αλλου. Ευτυχως θα ξαναρχισει να συμμετεχει στο φαι και αμμο

αχ τι ωραία φωτογραφία, τι ευτυχία...μπραβο Αλεξανδρε μπράβο Στέλλα, μπραβο και σε όλους που βοήθησαν παιδιά! Θα ενημερώνεσαι συχνά Στέλλα για τον Αλεξανδρο απο εκεί? υπάρχει περίπτωση να δοθεί και για υιοθεσία?

Φυσικά παιδια η στελλα τον εδωσε στην κυρια γιατι ξερουμε οτι δίνει για υιοθεσία "δυσκολα ζωα" ( ποθ δύσκολα υιοθετούνται) θα σας τα πει και η στέλλα ...αχ.. μακαρι και η καλυψουλα να ηθελε την παρέα αλλων ζωων τι ευκολα που θα δίνονταν κι αυτη...

Για να μιλησουμε λιγο σοβαρα ηταν κατι μαγικο για μενα. Ο Αλεξανδρος απο την αρχη εδειξε μεγαλο ενδιαφερον για τα παντα και αντι να κρυφτει οπως φοβομασταν ετρεχε απο το ενα δωματιο στο αλλο να τα δει ολα. Με καλουσε Μαου, μαου για να εχει οπτικη επαφη μαζι μου και εξερευνοθσε το καθετι με μεγαλο ενδιαφερον. Ολα τα γατακια ηταν περιεργα αλλα φιλικα μαζι του και εκανε φιλιες και... με ενα Ροντβαιλερ, το οποιο ανηκει στην ιδιοκτητρια και λατρευει τις γατες. Θα σας στειλω μερικες φωτογραφιες του χωρου και απο τα αλλα γατακια που φιλοξενει.
Δεν εχουν ολα προβληματα υγειας ομως ζουν τοσο αρμονικα μεταξυ τους που δεν ειχε ποτε ενα ασχημο περιστατικο. Πιστευω πως αυτη η γυναικα εχει το "tuch" με τις γατες. Τις λατρευει και το ξερουν. Ο Αλεξανδρος κατευθειαν χαιδευτηκε μαζι της...
DSC0013800.jpg

DSC0015600.jpg

DSC0015700.jpg

DSC0015800.jpg

τα χιλια μπραβο για ολη την προσπαθεια ειναι λιγα!!!Η χαρα που μας δινετε για την τυχη του αλεξανδρου ειναι απεριοριστη!!! Ζηλευουμε λιγο για ολα αυτα που εμεις, οπως ειπε η στελακ, ουτε σε 100 χρονια?????γιατι να ειμαστε τοσο πισω???να περνας καλα με τους τοσους νεους σου φιλους καλε μας πανεμορφε αλεξανδρε!!!

Αυτα ειναι σπ'ιτια φιλοξενείας παιδί μου.. οχι παιζουμε...;):D ονυχοδρομιάρες οχι αστεια

Πω πω παιδιά, έχω πάθει την πλάκα μου με το σπίτι.:blink:
Τυχερός ήταν ο Αλέξανδρος, ταλαιπωρήθηκε αρκετά, αλλά πήγε στα καλύτερα!:up:

καλά, μιλάμε έχω πάθει μεγάλη πλάκα με το σπίτι....:blink::blink::blink:

Παιδιά έχω συγκινηθεί αφάνταστα. Αυτός έχει γίνει ένας πανέμορφος γάταρος:). Τι προβληματικός τίποτα δεν θα πάθει είμαι σίγουρηηηηηηη. Καλή τύχη στον μικρούλη που από ότι φαίνεται την έχει αφού έχει τόσες θείες εδώ:P

Πολύ μου αρεσε αυτό
Υποσχεση που του εδωσα¨αν δεν σ'αρεσει σε παιρνω και φευγουμε."

Στις φωτο που τον βλέπουμε η δράση του ηρεμιστικού έχει περάσει;

Αχαχα εννοειται βρε θανάση το καημένο το ηρεμιστικο ειναι ισα ισα για το ταξίδι δεν τα πηγε ναρκωμένα εκει αλλιως θα χε μισόκλειστα ματακια και δε θα βγαινε απο το ονυχοδρόμιο... :D:D

Ασφαλως αυτη η κυρια δεινει και ζωα με προβληματα υγειας για υιοθεσια. το Βερολινο ειναι μια πολη 9 εκατομμυριων και αυτο δεν ειναι δυσκολο γι'αυτη. Τον Αλεξανδρο σκοπευει να τον κρατησει για καιρο γιατι θελει λιγη δουλεια ακομη. Χαιδευεται αλλα αμα θελει σου κανει και τον ζωρικο. Θα χρειαστει να ηρεμισει λιγο παραπανω. Αυτοι που τον φιλοξενησαν εδω το ξερουν αυτο.
Νεα του θα μαθαινουμε οπωσδηποτε.
Εδω ειναι ο Αλεξανδρος την επομενη μερα.
DSC0053700.jpg

Μου εκανε εντυπωση που σε ολα τα δωματια ειχε τηλεοραση και οταν δεν ειναι κανεις με τα ζωα την αφηνουν ανοιχτη.
DSC001350.jpg

Μια φορα την ημερα μοιραζουν στις γατουλες μια νοστημη λυχοθδια οπως κοτοπουλο, κιμα η Sheeba...
DSC0052700.jpg

Οπως καταλαβαινετε ο Αλεξανδρος ηταν μεσα στην μαυρη δυστυχια με ολα αυτα...
DSC0054000.jpg

χροου,χρουυυ

Εδω ειναι ο Αλεξανδρος με τους φιλους του. Το ηρεμιστικο ειναι τα Καλμιβετ. Διαρκει το πολυ 5-6 ωρες και το ζωο απλως χαλαρωνει Εμεις ξεκινησαμε 2 το ξημερωμα και φτασαμε κατα τις 10.00 το πρωι στον χωρο αυτο. Επισκευτηκα τον Αλεξανδρο 3 διαφορετικες μερες και καθε φορα ηταν καλυτερη απο την προυγουμενη. Θα ηταν μεγαλη χαρα αν καποιος μπορει να παει Βερολινο να δωσει κανενα χαδακι στον μικρο και να τα δει ολα αυτα απο κοντα. Η κυρια που διατηρει αυτο το σπιτι ειναι πολυ πολυασχολη, περσι μου ειπε οτι δωσαν για υιοθεσια περιπου 350 ζωα. Επισεις οργανωνει στειρωσεις κτλ, αλλα νομιζω οτι θα χαρει να μαθει οτι πατε απ'τον Αλεξανδρο. Της εκανε φοβερη εντυπωση ολη αυτη η προσπαθεια. Επισεις θα γνωρησεστε και την Νελη το Ροντβαιλερ της που νομιζει οτι ειναι και αυτο μια ...γατουλα.
DSC0060500.jpg

Ο Αλεξανδρος βολταρει ανετος και παιζει με τα παιχνιδια...
DSC0058600.jpg

Μερικοι εχουν περιεργα γουστα...
DSC0055500.jpg

Καποια απο τα δωματια εχουν προσβαση οπτικη σε κεντρικο δρομο και τα αλλα σε ειδικα διαμορφομενο κηπο για γατες.
DSC0061100.jpg

Εδω ο Αλεξανδρος με μια θαυμαστρια του.
DSC0061500.jpg

Σε καποιους αρεσει να ρεμβαζουν
DSC0056500.jpg

th_DSC00567100.jpg
th_DSC0057800.jpg
th_DSC0053300.jpg

Ο αλεξανδρος με φιλους.

DSC0052200.jpg

ενα μεγαλο φιλακι απο τον Αλεξανδρο....:up::up::up::up::up:

ενταξει, τι να πω... απλα γατοπαράδεισος...
Συγκινηθηκα που βλεπω τον Αλεξανδρουλη σε τετοιο περιβαλλον.
Εμεις εδώ ακομα καταδικάζουμε τα ζωάκια με την ασθενεια αυτη λες και ειναι λεπρά... :(
Εκει ολα μαζι και χαρουμενα. Και θα βρει και σπιτακι, ειμαι σιγουρη!

Μπραβο Στελλα που τον πηγες εκει. Να ναι καλα ο μικρος με τους καινουριους του φιλους... :)

Μου'ρχεται να κλαίω από τη χαρά μου... και να του φάω τη μουσούδα στην τελευταία φωτογραφία:)

Στέλλα, ό,τι και να πούμε είναι λίγο! Μπράβο σου. Αλεξανδράκο, καλή ζωή μωρό μου.

Ενα μεγαλο ευχαριστω απο τον Αλεξανδρο σ'οσους βοηθησαν σ'αυτη την ιστορια... Ειμαστε SUPER!!! Καναμε φοβερη εντυπωση ... Μπραβο σε ολους.
Για τα οικονομικα θα ηθελα να σας ενημερωσω αργοτερα... Ειμαι πολυ κουρασμενη και εχω οικογενεια και... γατια. Μου λειψαν τα μικρα μου.
:P:up::lol::):D :blink:

Μπραβο πολυ χαρηκα...επιτελους θα ζησει φυσιολογικα,με φιλους,με παιχνιδια,με αρκετο χωρο να τρεχει...πολυ ομορφες εικονες:)

Ειναι ολα τέλεια στελλα πιο ομορφα απο καθε φαντασία κυρίως η ηρεμία των γατιων και η απίστευτη ποσότητα ονυχοδρομίων...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back