O Αλέξανδρος

πραγματι....ηρεμα γατια σε ηρεμο περιβαλλο...παιχνιδια, φιλοι....μια φυσιολογικη ζωη...κι εμενα η αυγουστα μου ειναι οπως ο αλεξανδρος....ε και???δεν το λεω πια σε κανεναν ασχετο...εξαλλου δεν ειναι "λεπρη" οπως ειπε κι η δρουσιλα....ειναι μια υπεροχη γατα που αξιζει εκτιμηση κ σεβασμο...κ τα εχει απλοχερα, μαζι μ ατελειωτη αγαπη....Ετσι κι ο αλεξανδρακος...βρηκε οσα καλα του αξιζν να βρει....Συγχαρητηρια σε ολες!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

αχ αλεξανδρουκο στα καλητερα πηγες!!!!
ηθελα να ρωτησω η κυρια αυτη πως τα βγαζει περα με τοσα εξοδα που εχουν τα γατια, βοηθαει κανεις οικονομικα, βοηθαει κανεις στο καθαρισμα η παλευει μονη της???

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μάθαμε λοιπόν πού βρίσκεται ο παράδεισος των γάτων... Στο Βερολίνο!:happy:
Συγχαρητήρια παιδιά σε όλους σας, μπράβο!

αχ συγκινηθηκα.... ολα καλα λοιπόν για το κουκλί μας!
Στελλα σε ευχαριστούμε πολύ!
Πραγματι καταπληκτικο περιβαλλον... Οι ανθρωποι ειναι μπροστα...

Τρομερό το περιβάλλον και όλοι οι καινούριοι φίλοι του Αλέξανδρου! Παίρνει και ωραίες πόζες το κουκλάκι

ναι Μαρια και δειχνει πολυ ευτυχισμενος με τους νεους του φίλους... μακαρι!!!

Αυτο που μας περιεγαψε η Στελλα στην συναντηση απειχε απο την πραγματικοτητα.Ουτε στις πιο αισιοδοξες προβεψεις μου δεν μπορουσα να φανταστω τετοιον γατοπεραδεισο.Μπραβο στους ανθρωπους:)
Και χιλια μπραβο στην Στελλα που ξεκινησε την προτοβουλια:)
Απ'το πρωι η μερα μου ξεκινησε ψιλοχαλια αλλα αυτο μου'φτιαξε την διαθεση.Να ζησεις Αλεξανδρουκο:lol:

Οι περιγραφές κ' φωτογραφίες από το χώρο στο Βερολίνο όπου βρίσκεται τώρα
ο Αλέξανδρος μου δημιούργησαν ανάκατα συναισθήματα.
Από τη μία συγκίνηση κ' μεγάλη χαρά για τον μικρούλη κ' την τύχη του να βρεθεί
σ'ένα τέτοιο τέλειο μέρος,
κ' απ΄την άλλη απογοήτευση συγκρίνοντας την νοοτροπία των ανθρώπων εκεί
κ' ΄την αντιμετώπιση που θα είχε από τους περισσότερους εδώ μια αντίστοιχη
περίπτωση!!Πολλά συγχαρητήρια στην κυρία που έχει φτιάξει ένα τόσο κουκλίστικο
χώρο για τα ζωάκια αυτά.Ένα μεγάλο μπράβο κ' σε όλες όσες βοήθήσατε να ζει σήμερα
ο Αλέξανδρος ανάμεσα σε τόσους φίλους του κ' να απολαμβάνει τη φροντίδα κ' αγάπη
από υπεύθυνα άτομα!!!:up::up::up:

Ενα μεγαλο ευχαριστω απο τον Αλεξανδρο σ'οσους βοηθησαν σ'αυτη την ιστορια... Ειμαστε SUPER!!! Καναμε φοβερη εντυπωση ... Μπραβο σε ολους.
Για τα οικονομικα θα ηθελα να σας ενημερωσω αργοτερα... Ειμαι πολυ κουρασμενη και εχω οικογενεια και... γατια. Μου λειψαν τα μικρα μου.
:P:up::lol::):D :blink:

τι λές τώρα για τα οικονομικά και βλακείες αυτό που είδαμε ήταν η καλύτερη ενημέρωση ευχαριστούμε για την χαρά που μας έδωσες να είναι καλά το πουλάκι μας εκεί που πήγε......καλώς ήρθες και πάντα τέτοια.....

καλά έχω κι εγώ τρελλαθεί! Μπράβο σε όλους όσους συνέβαλαν να πάει ο Αλέξανδρος εκεί!!!:up:

Ε παντα παιδια προσπαθουμε για το καλύτερο ελπίζω να κανουμε καποια στιγμή κι εδω κατι ανάλογο.
Και κυρίως να ενημερωθει ο κόσμος και να μη φοβαται να παρει ενήλικο γατακι η αρωστουτσικο.. ολα θα τον κοιτανε με ευγνωμοσύνη που τα εσωσε κι ολα θα τον αγαπανε τρελλα οποιος τα παρει.

Πω, πω!! Τι υπέροχο μέρος!! Τι περιβάλλον!! Άξιζε τον κόπο βρε παιδιά!! Ο Αλέξανδρος είναι στα καλύτερα χέρια σίγουρα!! Συγχαρητήρια σε όλους όσους βοήθησαν να βρεθεί εκεί ο Αλέξανδρος και ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ στη Στέλλα που διάθεσε το χρόνο της για το ταξίδι και για τη μέριμνα του Άλεξ...Μακάρι να μαθαίνουμε συχνά νέα του:)

Λοιπον, μετα απο ώριμη σκέψη και έχοντας δει τις φωτογραφιες απο το καταφύγιο στο βερολινο εχω να πω μονο:
Νιαου!
Ειμαι η Drusilia, γατουλα με AIDS!
Πηγαινετε με και εμενα εκει!
(Ειδικα αυτος ο λεοπαρ καναπες και τα τεραστια ονυχοδρομια με εχουν συγκλονισει... Φαινεται σιγουρα καλυτερα διακοσμημενο απο το σπιτι μου. Και φυσικα δεν εχω σε καθε δωμάτιο τηλεόραση! :))

Αυτό με την τηλεόραση με έκανε εντύπωση!! Τις αφήνουν ανοιχτές για να μη νιώθουν μόνα τους?

Προφανως... αν και δεν ξερω σε τιχρησιμευει αυτο αφου εχουν η μια την αλλη παρεα...
Ισως για να συνηθιζουν και στην ανθρωποινη παρουσια πιο πολύ;

Μπράβο!!:up::up:
Σίγουρα ο Αλέξανδρος θα είναι ευτυχισμένος στον γερμανικό γατοπαράδεισο!!
Αναρωτιέμαι πότε θα υπάρξει μία τέτοια νοοτροπία εκ μέρους των Ελλήνων;
Το 2100, maybe?:down:
(Τι απίστευτα ονυχοδρόνια είναι αυτά:blink: Θέλω και εγώ(βασικά χώρο να τα βάλλω...):redface::redface:

Τρομερό το περιβάλλον και όλοι οι καινούριοι φίλοι του Αλέξανδρου! Παίρνει και ωραίες πόζες το κουκλάκι

Δεν ξέρω τι λένε οι καινούριοι του φίλοι εκεί τις ποζες τις παίρνει γιατί είναι ο πιο ωραίος εκεί μέσα!!!
Για να δούνε τι σημαίνει ελληνική ομορφιά:lol::lol::up::up::up::up:

Gutten Abend
Ε... μου εμεινε το γερμανικο. :D Λοιπον, η κυρια αυτη εχει σηματικη βοηθεια αλλα και πολλα εξοδα. Καταρχην μου ελεγε οτι ειχε μια μεγαλη δωρεα σε κρεατα (κοτοπουλα, κτλ.). Γενικα απ'οτι ξερω υπαρχει μεγαλη φοροαπαλλαγη στις εταιριες και στα ατομα που κανουν δωρεες. Ετσι πολλα σουπερ μαρκετ αλλα και ιδιωτες βοηθουν. Επισης τα ζωα τα πουλουν εναντι ενος συμβολικου ποσου νομιζω 70- 80 ευρω.
Η ιδια μου επισημανε οτι δεν μπορει να φιλοξενει πολλα ζωα με τετοια προβληματα οπως ο Αλεξανδρος. Πρεπει να εχει ζωα που να μπορει να τα δωσει ευκολα και ετσι να εχει ενα εισοδημα για να βοηθα τα υπολοιπα.
DSC0059100.jpg

Εχει δυο ατομα που καθαριζουν τον χωρο πρωι βραδυ και εθελοντες. Ειναι χαρμα οφθαλμον ο χωρος της και πιστευω ειναι πολλοι αυτοι που θα βοηθουν. Ειναι ενας παραδεισος για τις γατες και σε προκαλει να συνησφερεις και 'συ για να διατηρηθει αυτος ο χωρος.
Περα απο αυτο που ειναι εμφανες, δηλαδη το υπεροχα διαμορφωμενο περιβαλλον υπαρχει διαχυτη πολλή αγαπη για τα ζωα. Οταν αυτοι που βοθηθουν περιφερονται στον χωρο, τους ακολουθει ενα κοπαδι απο χαδιαρες γατουλες που ειναι ετοιμες για τσαχπηνιες και γλυκες. Η στιγμη που δινονται οι λιχουδιες ειναι η ωρα του χαδιου. Μια, μια ξεχωριστα οι γατουλες εχουν την λιχουδια και το γλυκο λογο και το χαδι. Τα ζωα κοιτουν με λατρεια αυτους που τα φροντιζουν. Δεν χρειαζεται κανεις να ζει εκει για να το δει αυτο. :)

Η τηλεοραση βοηθα το ζωο να ειναι πιο εξοικειωμενο και κοινωνικο με τον ανθρωπο γιατι βλεπει εικονες.
Ας ερθουμε στο οικονομικο σκελος. Τα εισητηρια κοστισαν 205 ευρω. Ο Αλεξανδρος 105 ευρω (μας καναν ενα κιλο δωρο...). Τα εισητηρια για Βερολινο (πηγαινε-ελα) κοστησαν 120 ευρω. Συνολο 430 ευρω. Εχω λαβει 380. Βγηκαμε απο τον προυπολογισμο γιατι ειχε απεργια στα αεροδρομια εδω και καθηστερησε πολυ η επιστροφη μου. Επειδη θα δωσω ενα σημαντικο ποσο στο ατομο που με αντικαταστησε στη δουλεια μου δεν θα ηθελα να επιβαρυνθω την διαφορα. Θα ζητησω απο μια φιλη μου που ηθελε να βοηθησει να καλυψει την διαφορα. Θα στειλω τις αποδειξεις στην Ντρουσιλα και οποιος θελει μπορει να του τις στειλει. :rolleyes:

Η τηλεοραση βοηθα το ζωο να ειναι πιο εξοικειωμενο και κοινωνικο με τον ανθρωπο γιατι βλεπει εικονες.
Ας ερθουμε στο οικονομικο σκελος. Τα εισητηρια κοστισαν 205 ευρω. Ο Αλεξανδρος 105 ευρω (μας καναν ενα κιλο δωρο...). Τα εισητηρια για Βερολινο (πηγαινε-ελα) κοστησαν 120 ευρω. Συνολο 430 ευρω. Εχω λαβει 380. Βγηκαμε απο τον προυπολογισμο γιατι ειχε απεργια στα αεροδρομια εδω και καθηστερησε πολυ η επιστροφη μου. Επειδη θα δωσω ενα σημαντικο ποσο στο ατομο που με αντικαταστησε στη δουλεια μου δεν θα ηθελα να επιβαρυνθω την διαφορα. Θα ζητησω απο μια φιλη μου που ηθελε να βοηθησει να καλυψει την διαφορα. Θα στειλω τις αποδειξεις στην Ντρουσιλα και οποιος θελει μπορει να του τις στειλει. :rolleyes:

Αφού ήταν για το καλό του γατούλη δεν με ενδιαφέρουν και πολύ οι αποδείξεις!! Μόνο να ξέρω ότι είναι καλά ο Αλέξανδρος θέλω, κι από κει και πέρα όλα είναι περιττά:D;)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back