μαγισσα
Διάσημο μέλος
Αρχισαν να μαζεύονται λεφτά παιδια, θα κάνω καταμέτρηση το βράδυ και θα σας πω!![]()
Αντε γιατι αρχίσαμε να νιώθουμε αγωνία για τον καημένο τον γατούλι!!!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drusilia
Διάσημο μέλος

Τοσοι άνθρωποι τον στηρίζουν!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Desdemona
Διάσημο μέλος
μαγισσα
Διάσημο μέλος
Πάντως αν χρειαστούν και άλλα χρήματα μη διστάσετε να το ζητήσετε. Εγώ τουλάχιστον, για να μη μιλήσω και για τις άλλες κοπέλες, είμαι διατεθειμένη να δώσω κάποια χρήματα ακόμη.
Είδες πως φαίνονται οι ευαίσθητες ψυχές;;;

Desdemona
Διάσημο μέλος
:kiss::kiss::kiss:Είδες πως φαίνονται οι ευαίσθητες ψυχές;;;![]()

μαγισσα
Διάσημο μέλος
:kiss::kiss::kiss:![]()

Αφού και εγώ σε αγαπώ δεν το ξερεις;;;;;Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Desdemona
Διάσημο μέλος

drusilia
Διάσημο μέλος
Περιμένω ακόμα κάποιους να κάνουν την κατάθεση, οποτε λογικά μαζεύουμε το ποσο άνετα!

chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος

drusilia
Διάσημο μέλος
Αν έχει και κανενας γνωστο φιλοζωο στο Βερολινο θα ηταν καλο να ρωτήσει...
chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
stellak
Διάσημο μέλος
Τι να σου πω... Η Στελλα που θα τον πάει έχει πάρει πολλές πληροφορίες και λεέι ειναι καλο μερος. Θα ζητήσω το ονομα του κεντρου μηπως μπορέσουμε να το ψάξουμε λιγο.
Αν έχει και κανενας γνωστο φιλοζωο στο Βερολινο θα ηταν καλο να ρωτήσει...
Drusilia, για πες μας το όνομα του Κέντρου στο Βερολίνο, δεν μου έκοψε καθόλου να το ζητήσω νωρίτερα... Έχω μια φίλη μόνιμη κάτοικο Βερολίνου, πολύ φιλόζωη, και την προλαβαίνουμε λίγο πριν μετακομίσει Φρανκφούρτη. Σίγουρα θα μπορεί να το ψάξει για μας κάπως καλύτερα.
Havana
Διάσημο μέλος
drusilia
Διάσημο μέλος
αυτο μου έστειλε η Στέλλα. Έχει μιλήσει μαζί τους τηλεφωνικά απο οτι κατάλαβα μέσω ενος γνωστού εκει που το σύστησε. Αλλα δεν ειμαι 100% σιγουρη για αυτο...
Εγω δεν μπορεσα να βρω κατι στο νετ γιατι ειναι ολα στα γερμανικα.
Θα προσπαθησω να μαθω περισσοτερες λεπτομέρειες αυριο.
drusilia
Διάσημο μέλος
Δειτε αυτο, αν και δεν καταλαβαίνω τίποτα βλέπω ζωάκια. Αν κάποιος βγάζει άκρη ας μας πει.
aiorasky
Πολύ δραστήριο μέλος

stellab
Νεοφερμένο μέλος
Ειναι καλο οτι θα συνοδεψω τον Αλεξανδρο και εχουμε εμπιστοσυνη στον φιλο μας. Ακομα καλυτερα ομως θα ηταν αν μπορουσε καποιος απο τους γνωστους σας να επισκευτει τον χωρο αυτο. Τι λετε? Δεν ειναι αναγκη να αναφερει τον Αλεξανδρο...
Κι αν εχει και φωτογραφιες απο εκει ακομα καλυτερα.
https://www.tierschutz-berlin.de/index.php?id=354
Μαλλον αυτο ειναι και μου φανηκε κατι πολυ αστειο. Με τα πολυ φτωχα μου Γερμανικα καταλαβα οτι 2 γατουλες (Μocca, Meggie) που ειναι επισεις θετικες σε FIV ελπιζουν αυτοι οι ανθρωποι που εχουν αυτο το χωρο οτι θα τους βρουν καινουργιο σπιτι μαζι!! Δηλαδη υπαρχει ανθρωπος που θα παρει 2 γατες με FIV?
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
stellab
Νεοφερμένο μέλος
Anima
Πολύ δραστήριο μέλος
Katzen Γάτες
Mehr als 650 Katzen warten im Tierheim Berlin auf ein neues Zuhause. Einige Stubentiger und Freigänger stellen wir Ihnen hier vor. Bei weiteren Fragen können Sie sich ab 11 Uhr täglich direkt an die Katzenvermittlung unter Tel. (030) 76888-235, -236 oder -174 wenden.
Πάνω από 650 γάτες περιμένουν στο Σπίτι Ζώων του Βερολίνου για ένα νέο σπιτικό. Σας παρουσιάζουμε εδώ μερικούς "τίγρεις του σπιτιού" και "κεραμιδόγατους". Μπορείτε να απευθυνθείτε ευθέως για περαιτέρω ερωτήσεις κάθε μέρα από τις 11 η ώρα στην Διαμεσολάβηση για γάτες στο τηλ.
030) 76888-235, -236 ή -174
Um die laufenden Kosten wenigstens zu einem kleinen Teil zu decken, erheben wir für die Vermittlung einer Katze eine Gebühr von 65 bis 85 Euro. Alle Tiere haben einen Chip, sind geimpft und kastriert.
Για να καλυφθούν τα τρέχοντα έξοδα έστω μερικά, εισπράτουμε για τη Διαμεσολάβηση μιας γάτας μια εισφορά 65 μέχρι 85 Ε. Όλα τα ζώα έχουν τσιπ, είναι εμβολιασμένα και στειρωμένα.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool