O Αλέξανδρος

Αρχισαν να μαζεύονται λεφτά παιδια, θα κάνω καταμέτρηση το βράδυ και θα σας πω! :)

Αντε γιατι αρχίσαμε να νιώθουμε αγωνία για τον καημένο τον γατούλι!!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τι αγωνια, βρε, εδώ θα έμενε!:)
Τοσοι άνθρωποι τον στηρίζουν!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πάντως αν χρειαστούν και άλλα χρήματα μη διστάσετε να το ζητήσετε. Εγώ τουλάχιστον, για να μη μιλήσω και για τις άλλες κοπέλες, είμαι διατεθειμένη να δώσω κάποια χρήματα ακόμη.

Πάντως αν χρειαστούν και άλλα χρήματα μη διστάσετε να το ζητήσετε. Εγώ τουλάχιστον, για να μη μιλήσω και για τις άλλες κοπέλες, είμαι διατεθειμένη να δώσω κάποια χρήματα ακόμη.

Είδες πως φαίνονται οι ευαίσθητες ψυχές;;;:redface::redface::redface::redface:

Αγάπη μου εσύ!!!:P

Παιδια με χαρά ανακοινώνω οτι ειμαστε στα 340 ευρώ!!

Περιμένω ακόμα κάποιους να κάνουν την κατάθεση, οποτε λογικά μαζεύουμε το ποσο άνετα!

:up:

Δεν έχω παρακολουθήσει το thread.... ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ότι ο γατούλης πάει κάπου καλά????????????????????????????????? ΕΙΝΑΙ 100% ΣΙΓΟΥΡΟ????:(

Τι να σου πω... Η Στελλα που θα τον πάει έχει πάρει πολλές πληροφορίες και λεέι ειναι καλο μερος. Θα ζητήσω το ονομα του κεντρου μηπως μπορέσουμε να το ψάξουμε λιγο.
Αν έχει και κανενας γνωστο φιλοζωο στο Βερολινο θα ηταν καλο να ρωτήσει...

Ναι. ΖΗΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Τι να σου πω... Η Στελλα που θα τον πάει έχει πάρει πολλές πληροφορίες και λεέι ειναι καλο μερος. Θα ζητήσω το ονομα του κεντρου μηπως μπορέσουμε να το ψάξουμε λιγο.
Αν έχει και κανενας γνωστο φιλοζωο στο Βερολινο θα ηταν καλο να ρωτήσει...

Drusilia, για πες μας το όνομα του Κέντρου στο Βερολίνο, δεν μου έκοψε καθόλου να το ζητήσω νωρίτερα... Έχω μια φίλη μόνιμη κάτοικο Βερολίνου, πολύ φιλόζωη, και την προλαβαίνουμε λίγο πριν μετακομίσει Φρανκφούρτη. Σίγουρα θα μπορεί να το ψάξει για μας κάπως καλύτερα.

ειμαι γαιδουρι που δεν ανταποκριθηκα νωριτερα , ψιλοημουν βεβαιη οτι ο μικρος μας ειχε τακτοποιηθει, παρακαλω υπολογιστε και 20 ευρω απο μενα τη δευτερα 21/1/08 που πληρωνομαι (γιατι εχω μηνει πανι με πανι απο τισ γιορτεσ) περιμενω πμ για τον λογαριασμο...

Deutsche tierschutz liga.

αυτο μου έστειλε η Στέλλα. Έχει μιλήσει μαζί τους τηλεφωνικά απο οτι κατάλαβα μέσω ενος γνωστού εκει που το σύστησε. Αλλα δεν ειμαι 100% σιγουρη για αυτο...

Εγω δεν μπορεσα να βρω κατι στο νετ γιατι ειναι ολα στα γερμανικα.

Θα προσπαθησω να μαθω περισσοτερες λεπτομέρειες αυριο.

https://www.herz-fuer-tiere.de/info/seniorenheime-haustiere.html

Δειτε αυτο, αν και δεν καταλαβαίνω τίποτα βλέπω ζωάκια. Αν κάποιος βγάζει άκρη ας μας πει.

παιδια θα βαλω και γω χρηματα αλλα επειδη δεν εχω χρονο εδω στο ιντερνετ καφε, ας μου στειλει καποιος ενα πμ με τον λογαρισμο και το ονομα στο λογαριασμο καθως και λιγες πληροφοριες γιατι δεν μπορω να τα διαβασω ολα τωρα αναλυτικα.:)

Πιστευω οτι ο καθενας που δινει οπουδηποτε ενα ζωακι εχει προσωπικη ευθυνη να το "ψαχνει". :hmm:Ειναι καλο οτι θα συνοδεψω τον Αλεξανδρο και εχουμε εμπιστοσυνη στον φιλο μας. Ακομα καλυτερα ομως θα ηταν αν μπορουσε καποιος απο τους γνωστους σας να επισκευτει τον χωρο αυτο. Τι λετε? Δεν ειναι αναγκη να αναφερει τον Αλεξανδρο...;) Κι αν εχει και φωτογραφιες απο εκει ακομα καλυτερα.:)
https://www.tierschutz-berlin.de/index.php?id=354
Μαλλον αυτο ειναι και μου φανηκε κατι πολυ αστειο. Με τα πολυ φτωχα μου Γερμανικα καταλαβα οτι 2 γατουλες (Μocca, Meggie) που ειναι επισεις θετικες σε FIV ελπιζουν αυτοι οι ανθρωποι που εχουν αυτο το χωρο οτι θα τους βρουν καινουργιο σπιτι μαζι!! Δηλαδη υπαρχει ανθρωπος που θα παρει 2 γατες με FIV?

Στέλλα είσαι σίγουρη ότι είναι Βερολίνο? γιατί μπήκα στο σάιτ και δεν αναφέρει Βερολίνο κάτι για Μόναχο είδα

Αν πας στο stadt der Kazen θα δεις που ειναι και λιγο απο τις εγκαταστασεις τους. Στο Anfahrt που ειναι σε σχεση με το κεντρο του Βερολινου.

Σας μεταφράζω από την ιστοσελίδα, το πεδίο Πόλη της Γάτας (Stadt der Katze) για όσους δεν ξέρουν γερμανικά. Αν χρειαστείτε κάτι άλλο πείτε μου.

Katzen Γάτες

Mehr als 650 Katzen warten im Tierheim Berlin auf ein neues Zuhause. Einige Stubentiger und Freigänger stellen wir Ihnen hier vor. Bei weiteren Fragen können Sie sich ab 11 Uhr täglich direkt an die Katzenvermittlung unter Tel. (030) 76888-235, -236 oder -174 wenden.

Πάνω από 650 γάτες περιμένουν στο Σπίτι Ζώων του Βερολίνου για ένα νέο σπιτικό. Σας παρουσιάζουμε εδώ μερικούς "τίγρεις του σπιτιού" και "κεραμιδόγατους". Μπορείτε να απευθυνθείτε ευθέως για περαιτέρω ερωτήσεις κάθε μέρα από τις 11 η ώρα στην Διαμεσολάβηση για γάτες στο τηλ.:(030) 76888-235, -236 ή -174

Um die laufenden Kosten wenigstens zu einem kleinen Teil zu decken, erheben wir für die Vermittlung einer Katze eine Gebühr von 65 bis 85 Euro. Alle Tiere haben einen Chip, sind geimpft und kastriert.

Για να καλυφθούν τα τρέχοντα έξοδα έστω μερικά, εισπράτουμε για τη Διαμεσολάβηση μιας γάτας μια εισφορά 65 μέχρι 85 Ε. Όλα τα ζώα έχουν τσιπ, είναι εμβολιασμένα και στειρωμένα.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back