Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:12 Η Ελένη Άνση: #21 18-12-08 17:12 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: να βαλω και στις αλλες κολαρο να σταματησουν να ζηλευουν??? Click για ανάπτυξη... Καλά, αυτό μόνο ο μίστερ Μπήν θα το σκεφτότανΕίσαι φοβερή, ήξερε τί διάλεγε η Μαργαρίτα, εσύ μπορεί να μην ήξερες γιατί σου μπαστακώθηκε, ήξερε η γάτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:16 Η ria23 έγραψε: #22 18-12-08 17:16 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: να βαλω και στις αλλες κολαρο να σταματησουν να ζηλευουν??? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:22 Η vickymoon: #23 18-12-08 17:22 παιδια εδω δειτε τα χαλια μας (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα paraskevas 001.jpg 122,7 KB · Εμφανίσεις: 83 paraskevas 002.jpg 96,9 KB · Εμφανίσεις: 254 ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:27 Η ria23 έγραψε: #24 18-12-08 17:27 καλε τι ωραιο το λαμπατερ σας και μεις θα βαλουμε οταν στειρωθουμε γιατι ειμαστε πολυ τσαχπινες και δεν βλεπω να αντεχουν τα ραμματα!!!! καλο κουραγιοοοοοοοοοοο!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:32 Η vickymoon: #25 18-12-08 17:32 Αρχική Δημοσίευση από ria23: καλε τι ωραιο το λαμπατερ σας και μεις θα βαλουμε οταν στειρωθουμε γιατι ειμαστε πολυ τσαχπινες και δεν βλεπω να αντεχουν τα ραμματα!!!! καλο κουραγιοοοοοοοοοοο!!!!!! Click για ανάπτυξη... θηλυκο δεν ειναι το δικο σου?? εμενα ο γιατρος στη θηλυκια εκανε ενα ωραιο κολπο κ δεν εβαλε κολαρο. πηρε μια καλτσα της εκανε τρυπουλες για τα ποδια και ηταν σαν να φοραγε ζιβαγκο. πολυ καλυτερο απο κολαρο. και ηταν και εφαρμοστο και δεν την ενοχλησε τοσο πολυ. επισης επειδη το κολαρο οπως εμαθα προσφατα λεγεται ελισαβετιανο δεν ειναι λαμπατερ αλλα λορδος. αμ πως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kyka Δραστήριο μέλος Η kyka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 470 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:44 Η kyka έγραψε: #26 18-12-08 17:44 Παιδια σταματήστε! Δεν αντέχω άλλο..Είμαι στη δουλειά και έχω πέσει κάτω σπό τα γέλια! μπα σε καλό σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:47 Η vickymoon: #27 18-12-08 17:47 μπορει να ακουγεται αστειο το ζιβαγκο, αλλα ειναι αληθεια δε κανω πλακα. παντως το γελιο μακραινει τη ζωη γι αυτο ανοιξα ενα θεμα με μια αστεια φωτο στο γενικες συζητησεις με θεμα "οχι πια πλιατσικα" νομιζω θα γελασεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:49 Η vickymoon: #28 18-12-08 17:49 λαθος με θεμα "στο κλιμα των ημερων" (ειμαι λιγο ξανθια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zoo Πολύ δραστήριο μέλος Η zoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.511 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:57 Η zoo έγραψε: #29 18-12-08 17:57 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: θηλυκο δεν ειναι το δικο σου?? εμενα ο γιατρος στη θηλυκια εκανε ενα ωραιο κολπο κ δεν εβαλε κολαρο. πηρε μια καλτσα της εκανε τρυπουλες για τα ποδια και ηταν σαν να φοραγε ζιβαγκο. πολυ καλυτερο απο κολαρο. και ηταν και εφαρμοστο και δεν την ενοχλησε τοσο πολυ. επισης επειδη το κολαρο οπως εμαθα προσφατα λεγεται ελισαβετιανο δεν ειναι λαμπατερ αλλα λορδος. αμ πως Click για ανάπτυξη... Συγνώμη... Πως χώρεσε το γατί μέσα σε μια κάλτσα, τόσο στενή που είναι; Μόνο το καλσόν έχει τεράστια ελαστικότητα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:00 Η ria23 έγραψε: #30 18-12-08 18:00 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: θηλυκο δεν ειναι το δικο σου?? εμενα ο γιατρος στη θηλυκια εκανε ενα ωραιο κολπο κ δεν εβαλε κολαρο. πηρε μια καλτσα της εκανε τρυπουλες για τα ποδια και ηταν σαν να φοραγε ζιβαγκο. πολυ καλυτερο απο κολαρο. και ηταν και εφαρμοστο και δεν την ενοχλησε τοσο πολυ. επισης επειδη το κολαρο οπως εμαθα προσφατα λεγεται ελισαβετιανο δεν ειναι λαμπατερ αλλα λορδος. αμ πως Click για ανάπτυξη... αααα!!!! δεν ειναι κακο ..ναι θηλυκια και τρελα δραστηρια ...ουτε λεπτο δεν καθεται ησυχη!!!!! δεν μπορουσε να το βγαλει????? γιατι σιγουρα θα το επιχειρησει το ζιζανιο μου!!!!!!! συγνωμη λορδε!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:02 Η vickymoon: #31 18-12-08 18:02 Αρχική Δημοσίευση από zoo: Συγνώμη... Πως χώρεσε το γατί μέσα σε μια κάλτσα, τόσο στενή που είναι; Μόνο το καλσόν έχει τεράστια ελαστικότητα. Click για ανάπτυξη... κι ομως χωρεσε. δε θα παρεις καλτσα παιδικη αλλα του φασουλα που ειναι μεγαλη. μεγαλο νουμερο. εγω της την φοραγα σχεδον 2 εβδομαδες. πως ειναι τα ρουχαλακια των ζωων αλλα σε ελαστικο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:54 Η Ελένη Άνση: #32 18-12-08 18:54 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: κι ομως χωρεσε. δε θα παρεις καλτσα παιδικη αλλα του φασουλα που ειναι μεγαλη. μεγαλο νουμερο. εγω της την φοραγα σχεδον 2 εβδομαδες. πως ειναι τα ρουχαλακια των ζωων αλλα σε ελαστικο. Click για ανάπτυξη... Έλα Χριστέ μου, τί σκέφτεται ο άνθρωπος!!!Μπράβο του γιατρούΘα το έχω υπ'όψιν για τη Μπάσσυ μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:52 Η vickymoon: #33 18-12-08 21:52 παιδια επανερχομαι στον παρασκευα. δε κοιταει τα χαλια του με το κολαρο παει να τη πεσει στη μαργαριτα και της κανει κχχχχχχχχ που πας ρε καραμητρο?? η μαργαριτα τον αγνοησε εντελως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:16 Η vickymoon: #34 19-12-08 16:16 σημερα ειναι τεταρτη μερα με κολαρο. εχω ομως την εντυπωση οτι αδυνατησε λιγο. απο διαθεση ετσι κ ετσι. ειναι πεσμενος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:37 Η konstans έγραψε: #35 22-12-08 10:37 Άντε πια, άλλες 3 μερούλες μείναν ε? Εμ πεσμένο θα είναι το παιδί, τί θες να είναι χαρούμενο??? Κουράγιο παρασκευά μου, πλησιάζει η μέρα της ελευθερίας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:42 Η vickymoon: #36 22-12-08 10:42 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Άντε πια, άλλες 3 μερούλες μείναν ε? Εμ πεσμένο θα είναι το παιδί, τί θες να είναι χαρούμενο??? Κουράγιο παρασκευά μου, πλησιάζει η μέρα της ελευθερίας Click για ανάπτυξη... κλεβω λιγο κ του το βγαζω που κ που, με προσοχη ομως. παει καλυτερα κλεινει η πληγη του. καλα μολις βλεπει το κολαρο που παω να του το ξαναβαλω γινεται εξαλλος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:57 Η vickymoon: #37 24-12-08 11:57 ειμαι στην ευχαριστη θεση να πω!!!!!!! οτι το εβγαλα το κολαρο κ ειμαι καλα γιουπιιιιιιιιιιιιιιι. αντε τωρα θα τρελαθω στα παιχνιδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: να βαλω και στις αλλες κολαρο να σταματησουν να ζηλευουν??? Click για ανάπτυξη... Καλά, αυτό μόνο ο μίστερ Μπήν θα το σκεφτότανΕίσαι φοβερή, ήξερε τί διάλεγε η Μαργαρίτα, εσύ μπορεί να μην ήξερες γιατί σου μπαστακώθηκε, ήξερε η γάτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:16 Η ria23 έγραψε: #22 18-12-08 17:16 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: να βαλω και στις αλλες κολαρο να σταματησουν να ζηλευουν??? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:22 Η vickymoon: #23 18-12-08 17:22 παιδια εδω δειτε τα χαλια μας (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα paraskevas 001.jpg 122,7 KB · Εμφανίσεις: 83 paraskevas 002.jpg 96,9 KB · Εμφανίσεις: 254 ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:27 Η ria23 έγραψε: #24 18-12-08 17:27 καλε τι ωραιο το λαμπατερ σας και μεις θα βαλουμε οταν στειρωθουμε γιατι ειμαστε πολυ τσαχπινες και δεν βλεπω να αντεχουν τα ραμματα!!!! καλο κουραγιοοοοοοοοοοο!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:32 Η vickymoon: #25 18-12-08 17:32 Αρχική Δημοσίευση από ria23: καλε τι ωραιο το λαμπατερ σας και μεις θα βαλουμε οταν στειρωθουμε γιατι ειμαστε πολυ τσαχπινες και δεν βλεπω να αντεχουν τα ραμματα!!!! καλο κουραγιοοοοοοοοοοο!!!!!! Click για ανάπτυξη... θηλυκο δεν ειναι το δικο σου?? εμενα ο γιατρος στη θηλυκια εκανε ενα ωραιο κολπο κ δεν εβαλε κολαρο. πηρε μια καλτσα της εκανε τρυπουλες για τα ποδια και ηταν σαν να φοραγε ζιβαγκο. πολυ καλυτερο απο κολαρο. και ηταν και εφαρμοστο και δεν την ενοχλησε τοσο πολυ. επισης επειδη το κολαρο οπως εμαθα προσφατα λεγεται ελισαβετιανο δεν ειναι λαμπατερ αλλα λορδος. αμ πως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kyka Δραστήριο μέλος Η kyka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 470 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:44 Η kyka έγραψε: #26 18-12-08 17:44 Παιδια σταματήστε! Δεν αντέχω άλλο..Είμαι στη δουλειά και έχω πέσει κάτω σπό τα γέλια! μπα σε καλό σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:47 Η vickymoon: #27 18-12-08 17:47 μπορει να ακουγεται αστειο το ζιβαγκο, αλλα ειναι αληθεια δε κανω πλακα. παντως το γελιο μακραινει τη ζωη γι αυτο ανοιξα ενα θεμα με μια αστεια φωτο στο γενικες συζητησεις με θεμα "οχι πια πλιατσικα" νομιζω θα γελασεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:49 Η vickymoon: #28 18-12-08 17:49 λαθος με θεμα "στο κλιμα των ημερων" (ειμαι λιγο ξανθια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zoo Πολύ δραστήριο μέλος Η zoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.511 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:57 Η zoo έγραψε: #29 18-12-08 17:57 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: θηλυκο δεν ειναι το δικο σου?? εμενα ο γιατρος στη θηλυκια εκανε ενα ωραιο κολπο κ δεν εβαλε κολαρο. πηρε μια καλτσα της εκανε τρυπουλες για τα ποδια και ηταν σαν να φοραγε ζιβαγκο. πολυ καλυτερο απο κολαρο. και ηταν και εφαρμοστο και δεν την ενοχλησε τοσο πολυ. επισης επειδη το κολαρο οπως εμαθα προσφατα λεγεται ελισαβετιανο δεν ειναι λαμπατερ αλλα λορδος. αμ πως Click για ανάπτυξη... Συγνώμη... Πως χώρεσε το γατί μέσα σε μια κάλτσα, τόσο στενή που είναι; Μόνο το καλσόν έχει τεράστια ελαστικότητα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:00 Η ria23 έγραψε: #30 18-12-08 18:00 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: θηλυκο δεν ειναι το δικο σου?? εμενα ο γιατρος στη θηλυκια εκανε ενα ωραιο κολπο κ δεν εβαλε κολαρο. πηρε μια καλτσα της εκανε τρυπουλες για τα ποδια και ηταν σαν να φοραγε ζιβαγκο. πολυ καλυτερο απο κολαρο. και ηταν και εφαρμοστο και δεν την ενοχλησε τοσο πολυ. επισης επειδη το κολαρο οπως εμαθα προσφατα λεγεται ελισαβετιανο δεν ειναι λαμπατερ αλλα λορδος. αμ πως Click για ανάπτυξη... αααα!!!! δεν ειναι κακο ..ναι θηλυκια και τρελα δραστηρια ...ουτε λεπτο δεν καθεται ησυχη!!!!! δεν μπορουσε να το βγαλει????? γιατι σιγουρα θα το επιχειρησει το ζιζανιο μου!!!!!!! συγνωμη λορδε!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:02 Η vickymoon: #31 18-12-08 18:02 Αρχική Δημοσίευση από zoo: Συγνώμη... Πως χώρεσε το γατί μέσα σε μια κάλτσα, τόσο στενή που είναι; Μόνο το καλσόν έχει τεράστια ελαστικότητα. Click για ανάπτυξη... κι ομως χωρεσε. δε θα παρεις καλτσα παιδικη αλλα του φασουλα που ειναι μεγαλη. μεγαλο νουμερο. εγω της την φοραγα σχεδον 2 εβδομαδες. πως ειναι τα ρουχαλακια των ζωων αλλα σε ελαστικο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:54 Η Ελένη Άνση: #32 18-12-08 18:54 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: κι ομως χωρεσε. δε θα παρεις καλτσα παιδικη αλλα του φασουλα που ειναι μεγαλη. μεγαλο νουμερο. εγω της την φοραγα σχεδον 2 εβδομαδες. πως ειναι τα ρουχαλακια των ζωων αλλα σε ελαστικο. Click για ανάπτυξη... Έλα Χριστέ μου, τί σκέφτεται ο άνθρωπος!!!Μπράβο του γιατρούΘα το έχω υπ'όψιν για τη Μπάσσυ μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:52 Η vickymoon: #33 18-12-08 21:52 παιδια επανερχομαι στον παρασκευα. δε κοιταει τα χαλια του με το κολαρο παει να τη πεσει στη μαργαριτα και της κανει κχχχχχχχχ που πας ρε καραμητρο?? η μαργαριτα τον αγνοησε εντελως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:16 Η vickymoon: #34 19-12-08 16:16 σημερα ειναι τεταρτη μερα με κολαρο. εχω ομως την εντυπωση οτι αδυνατησε λιγο. απο διαθεση ετσι κ ετσι. ειναι πεσμενος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:37 Η konstans έγραψε: #35 22-12-08 10:37 Άντε πια, άλλες 3 μερούλες μείναν ε? Εμ πεσμένο θα είναι το παιδί, τί θες να είναι χαρούμενο??? Κουράγιο παρασκευά μου, πλησιάζει η μέρα της ελευθερίας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:42 Η vickymoon: #36 22-12-08 10:42 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Άντε πια, άλλες 3 μερούλες μείναν ε? Εμ πεσμένο θα είναι το παιδί, τί θες να είναι χαρούμενο??? Κουράγιο παρασκευά μου, πλησιάζει η μέρα της ελευθερίας Click για ανάπτυξη... κλεβω λιγο κ του το βγαζω που κ που, με προσοχη ομως. παει καλυτερα κλεινει η πληγη του. καλα μολις βλεπει το κολαρο που παω να του το ξαναβαλω γινεται εξαλλος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:57 Η vickymoon: #37 24-12-08 11:57 ειμαι στην ευχαριστη θεση να πω!!!!!!! οτι το εβγαλα το κολαρο κ ειμαι καλα γιουπιιιιιιιιιιιιιιι. αντε τωρα θα τρελαθω στα παιχνιδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: να βαλω και στις αλλες κολαρο να σταματησουν να ζηλευουν??? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:22 Η vickymoon: #23 18-12-08 17:22 παιδια εδω δειτε τα χαλια μας (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα paraskevas 001.jpg 122,7 KB · Εμφανίσεις: 83 paraskevas 002.jpg 96,9 KB · Εμφανίσεις: 254 ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:27 Η ria23 έγραψε: #24 18-12-08 17:27 καλε τι ωραιο το λαμπατερ σας και μεις θα βαλουμε οταν στειρωθουμε γιατι ειμαστε πολυ τσαχπινες και δεν βλεπω να αντεχουν τα ραμματα!!!! καλο κουραγιοοοοοοοοοοο!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:32 Η vickymoon: #25 18-12-08 17:32 Αρχική Δημοσίευση από ria23: καλε τι ωραιο το λαμπατερ σας και μεις θα βαλουμε οταν στειρωθουμε γιατι ειμαστε πολυ τσαχπινες και δεν βλεπω να αντεχουν τα ραμματα!!!! καλο κουραγιοοοοοοοοοοο!!!!!! Click για ανάπτυξη... θηλυκο δεν ειναι το δικο σου?? εμενα ο γιατρος στη θηλυκια εκανε ενα ωραιο κολπο κ δεν εβαλε κολαρο. πηρε μια καλτσα της εκανε τρυπουλες για τα ποδια και ηταν σαν να φοραγε ζιβαγκο. πολυ καλυτερο απο κολαρο. και ηταν και εφαρμοστο και δεν την ενοχλησε τοσο πολυ. επισης επειδη το κολαρο οπως εμαθα προσφατα λεγεται ελισαβετιανο δεν ειναι λαμπατερ αλλα λορδος. αμ πως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kyka Δραστήριο μέλος Η kyka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 470 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:44 Η kyka έγραψε: #26 18-12-08 17:44 Παιδια σταματήστε! Δεν αντέχω άλλο..Είμαι στη δουλειά και έχω πέσει κάτω σπό τα γέλια! μπα σε καλό σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:47 Η vickymoon: #27 18-12-08 17:47 μπορει να ακουγεται αστειο το ζιβαγκο, αλλα ειναι αληθεια δε κανω πλακα. παντως το γελιο μακραινει τη ζωη γι αυτο ανοιξα ενα θεμα με μια αστεια φωτο στο γενικες συζητησεις με θεμα "οχι πια πλιατσικα" νομιζω θα γελασεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:49 Η vickymoon: #28 18-12-08 17:49 λαθος με θεμα "στο κλιμα των ημερων" (ειμαι λιγο ξανθια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zoo Πολύ δραστήριο μέλος Η zoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.511 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:57 Η zoo έγραψε: #29 18-12-08 17:57 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: θηλυκο δεν ειναι το δικο σου?? εμενα ο γιατρος στη θηλυκια εκανε ενα ωραιο κολπο κ δεν εβαλε κολαρο. πηρε μια καλτσα της εκανε τρυπουλες για τα ποδια και ηταν σαν να φοραγε ζιβαγκο. πολυ καλυτερο απο κολαρο. και ηταν και εφαρμοστο και δεν την ενοχλησε τοσο πολυ. επισης επειδη το κολαρο οπως εμαθα προσφατα λεγεται ελισαβετιανο δεν ειναι λαμπατερ αλλα λορδος. αμ πως Click για ανάπτυξη... Συγνώμη... Πως χώρεσε το γατί μέσα σε μια κάλτσα, τόσο στενή που είναι; Μόνο το καλσόν έχει τεράστια ελαστικότητα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:00 Η ria23 έγραψε: #30 18-12-08 18:00 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: θηλυκο δεν ειναι το δικο σου?? εμενα ο γιατρος στη θηλυκια εκανε ενα ωραιο κολπο κ δεν εβαλε κολαρο. πηρε μια καλτσα της εκανε τρυπουλες για τα ποδια και ηταν σαν να φοραγε ζιβαγκο. πολυ καλυτερο απο κολαρο. και ηταν και εφαρμοστο και δεν την ενοχλησε τοσο πολυ. επισης επειδη το κολαρο οπως εμαθα προσφατα λεγεται ελισαβετιανο δεν ειναι λαμπατερ αλλα λορδος. αμ πως Click για ανάπτυξη... αααα!!!! δεν ειναι κακο ..ναι θηλυκια και τρελα δραστηρια ...ουτε λεπτο δεν καθεται ησυχη!!!!! δεν μπορουσε να το βγαλει????? γιατι σιγουρα θα το επιχειρησει το ζιζανιο μου!!!!!!! συγνωμη λορδε!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:02 Η vickymoon: #31 18-12-08 18:02 Αρχική Δημοσίευση από zoo: Συγνώμη... Πως χώρεσε το γατί μέσα σε μια κάλτσα, τόσο στενή που είναι; Μόνο το καλσόν έχει τεράστια ελαστικότητα. Click για ανάπτυξη... κι ομως χωρεσε. δε θα παρεις καλτσα παιδικη αλλα του φασουλα που ειναι μεγαλη. μεγαλο νουμερο. εγω της την φοραγα σχεδον 2 εβδομαδες. πως ειναι τα ρουχαλακια των ζωων αλλα σε ελαστικο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:54 Η Ελένη Άνση: #32 18-12-08 18:54 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: κι ομως χωρεσε. δε θα παρεις καλτσα παιδικη αλλα του φασουλα που ειναι μεγαλη. μεγαλο νουμερο. εγω της την φοραγα σχεδον 2 εβδομαδες. πως ειναι τα ρουχαλακια των ζωων αλλα σε ελαστικο. Click για ανάπτυξη... Έλα Χριστέ μου, τί σκέφτεται ο άνθρωπος!!!Μπράβο του γιατρούΘα το έχω υπ'όψιν για τη Μπάσσυ μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:52 Η vickymoon: #33 18-12-08 21:52 παιδια επανερχομαι στον παρασκευα. δε κοιταει τα χαλια του με το κολαρο παει να τη πεσει στη μαργαριτα και της κανει κχχχχχχχχ που πας ρε καραμητρο?? η μαργαριτα τον αγνοησε εντελως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:16 Η vickymoon: #34 19-12-08 16:16 σημερα ειναι τεταρτη μερα με κολαρο. εχω ομως την εντυπωση οτι αδυνατησε λιγο. απο διαθεση ετσι κ ετσι. ειναι πεσμενος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:37 Η konstans έγραψε: #35 22-12-08 10:37 Άντε πια, άλλες 3 μερούλες μείναν ε? Εμ πεσμένο θα είναι το παιδί, τί θες να είναι χαρούμενο??? Κουράγιο παρασκευά μου, πλησιάζει η μέρα της ελευθερίας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:42 Η vickymoon: #36 22-12-08 10:42 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Άντε πια, άλλες 3 μερούλες μείναν ε? Εμ πεσμένο θα είναι το παιδί, τί θες να είναι χαρούμενο??? Κουράγιο παρασκευά μου, πλησιάζει η μέρα της ελευθερίας Click για ανάπτυξη... κλεβω λιγο κ του το βγαζω που κ που, με προσοχη ομως. παει καλυτερα κλεινει η πληγη του. καλα μολις βλεπει το κολαρο που παω να του το ξαναβαλω γινεται εξαλλος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:57 Η vickymoon: #37 24-12-08 11:57 ειμαι στην ευχαριστη θεση να πω!!!!!!! οτι το εβγαλα το κολαρο κ ειμαι καλα γιουπιιιιιιιιιιιιιιι. αντε τωρα θα τρελαθω στα παιχνιδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
παιδια εδω δειτε τα χαλια μας (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:27 Η ria23 έγραψε: #24 18-12-08 17:27 καλε τι ωραιο το λαμπατερ σας και μεις θα βαλουμε οταν στειρωθουμε γιατι ειμαστε πολυ τσαχπινες και δεν βλεπω να αντεχουν τα ραμματα!!!! καλο κουραγιοοοοοοοοοοο!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:32 Η vickymoon: #25 18-12-08 17:32 Αρχική Δημοσίευση από ria23: καλε τι ωραιο το λαμπατερ σας και μεις θα βαλουμε οταν στειρωθουμε γιατι ειμαστε πολυ τσαχπινες και δεν βλεπω να αντεχουν τα ραμματα!!!! καλο κουραγιοοοοοοοοοοο!!!!!! Click για ανάπτυξη... θηλυκο δεν ειναι το δικο σου?? εμενα ο γιατρος στη θηλυκια εκανε ενα ωραιο κολπο κ δεν εβαλε κολαρο. πηρε μια καλτσα της εκανε τρυπουλες για τα ποδια και ηταν σαν να φοραγε ζιβαγκο. πολυ καλυτερο απο κολαρο. και ηταν και εφαρμοστο και δεν την ενοχλησε τοσο πολυ. επισης επειδη το κολαρο οπως εμαθα προσφατα λεγεται ελισαβετιανο δεν ειναι λαμπατερ αλλα λορδος. αμ πως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kyka Δραστήριο μέλος Η kyka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 470 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:44 Η kyka έγραψε: #26 18-12-08 17:44 Παιδια σταματήστε! Δεν αντέχω άλλο..Είμαι στη δουλειά και έχω πέσει κάτω σπό τα γέλια! μπα σε καλό σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:47 Η vickymoon: #27 18-12-08 17:47 μπορει να ακουγεται αστειο το ζιβαγκο, αλλα ειναι αληθεια δε κανω πλακα. παντως το γελιο μακραινει τη ζωη γι αυτο ανοιξα ενα θεμα με μια αστεια φωτο στο γενικες συζητησεις με θεμα "οχι πια πλιατσικα" νομιζω θα γελασεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:49 Η vickymoon: #28 18-12-08 17:49 λαθος με θεμα "στο κλιμα των ημερων" (ειμαι λιγο ξανθια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zoo Πολύ δραστήριο μέλος Η zoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.511 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:57 Η zoo έγραψε: #29 18-12-08 17:57 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: θηλυκο δεν ειναι το δικο σου?? εμενα ο γιατρος στη θηλυκια εκανε ενα ωραιο κολπο κ δεν εβαλε κολαρο. πηρε μια καλτσα της εκανε τρυπουλες για τα ποδια και ηταν σαν να φοραγε ζιβαγκο. πολυ καλυτερο απο κολαρο. και ηταν και εφαρμοστο και δεν την ενοχλησε τοσο πολυ. επισης επειδη το κολαρο οπως εμαθα προσφατα λεγεται ελισαβετιανο δεν ειναι λαμπατερ αλλα λορδος. αμ πως Click για ανάπτυξη... Συγνώμη... Πως χώρεσε το γατί μέσα σε μια κάλτσα, τόσο στενή που είναι; Μόνο το καλσόν έχει τεράστια ελαστικότητα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:00 Η ria23 έγραψε: #30 18-12-08 18:00 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: θηλυκο δεν ειναι το δικο σου?? εμενα ο γιατρος στη θηλυκια εκανε ενα ωραιο κολπο κ δεν εβαλε κολαρο. πηρε μια καλτσα της εκανε τρυπουλες για τα ποδια και ηταν σαν να φοραγε ζιβαγκο. πολυ καλυτερο απο κολαρο. και ηταν και εφαρμοστο και δεν την ενοχλησε τοσο πολυ. επισης επειδη το κολαρο οπως εμαθα προσφατα λεγεται ελισαβετιανο δεν ειναι λαμπατερ αλλα λορδος. αμ πως Click για ανάπτυξη... αααα!!!! δεν ειναι κακο ..ναι θηλυκια και τρελα δραστηρια ...ουτε λεπτο δεν καθεται ησυχη!!!!! δεν μπορουσε να το βγαλει????? γιατι σιγουρα θα το επιχειρησει το ζιζανιο μου!!!!!!! συγνωμη λορδε!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:02 Η vickymoon: #31 18-12-08 18:02 Αρχική Δημοσίευση από zoo: Συγνώμη... Πως χώρεσε το γατί μέσα σε μια κάλτσα, τόσο στενή που είναι; Μόνο το καλσόν έχει τεράστια ελαστικότητα. Click για ανάπτυξη... κι ομως χωρεσε. δε θα παρεις καλτσα παιδικη αλλα του φασουλα που ειναι μεγαλη. μεγαλο νουμερο. εγω της την φοραγα σχεδον 2 εβδομαδες. πως ειναι τα ρουχαλακια των ζωων αλλα σε ελαστικο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:54 Η Ελένη Άνση: #32 18-12-08 18:54 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: κι ομως χωρεσε. δε θα παρεις καλτσα παιδικη αλλα του φασουλα που ειναι μεγαλη. μεγαλο νουμερο. εγω της την φοραγα σχεδον 2 εβδομαδες. πως ειναι τα ρουχαλακια των ζωων αλλα σε ελαστικο. Click για ανάπτυξη... Έλα Χριστέ μου, τί σκέφτεται ο άνθρωπος!!!Μπράβο του γιατρούΘα το έχω υπ'όψιν για τη Μπάσσυ μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:52 Η vickymoon: #33 18-12-08 21:52 παιδια επανερχομαι στον παρασκευα. δε κοιταει τα χαλια του με το κολαρο παει να τη πεσει στη μαργαριτα και της κανει κχχχχχχχχ που πας ρε καραμητρο?? η μαργαριτα τον αγνοησε εντελως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:16 Η vickymoon: #34 19-12-08 16:16 σημερα ειναι τεταρτη μερα με κολαρο. εχω ομως την εντυπωση οτι αδυνατησε λιγο. απο διαθεση ετσι κ ετσι. ειναι πεσμενος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:37 Η konstans έγραψε: #35 22-12-08 10:37 Άντε πια, άλλες 3 μερούλες μείναν ε? Εμ πεσμένο θα είναι το παιδί, τί θες να είναι χαρούμενο??? Κουράγιο παρασκευά μου, πλησιάζει η μέρα της ελευθερίας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:42 Η vickymoon: #36 22-12-08 10:42 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Άντε πια, άλλες 3 μερούλες μείναν ε? Εμ πεσμένο θα είναι το παιδί, τί θες να είναι χαρούμενο??? Κουράγιο παρασκευά μου, πλησιάζει η μέρα της ελευθερίας Click για ανάπτυξη... κλεβω λιγο κ του το βγαζω που κ που, με προσοχη ομως. παει καλυτερα κλεινει η πληγη του. καλα μολις βλεπει το κολαρο που παω να του το ξαναβαλω γινεται εξαλλος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:57 Η vickymoon: #37 24-12-08 11:57 ειμαι στην ευχαριστη θεση να πω!!!!!!! οτι το εβγαλα το κολαρο κ ειμαι καλα γιουπιιιιιιιιιιιιιιι. αντε τωρα θα τρελαθω στα παιχνιδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
καλε τι ωραιο το λαμπατερ σας και μεις θα βαλουμε οταν στειρωθουμε γιατι ειμαστε πολυ τσαχπινες και δεν βλεπω να αντεχουν τα ραμματα!!!! καλο κουραγιοοοοοοοοοοο!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:32 Η vickymoon: #25 18-12-08 17:32 Αρχική Δημοσίευση από ria23: καλε τι ωραιο το λαμπατερ σας και μεις θα βαλουμε οταν στειρωθουμε γιατι ειμαστε πολυ τσαχπινες και δεν βλεπω να αντεχουν τα ραμματα!!!! καλο κουραγιοοοοοοοοοοο!!!!!! Click για ανάπτυξη... θηλυκο δεν ειναι το δικο σου?? εμενα ο γιατρος στη θηλυκια εκανε ενα ωραιο κολπο κ δεν εβαλε κολαρο. πηρε μια καλτσα της εκανε τρυπουλες για τα ποδια και ηταν σαν να φοραγε ζιβαγκο. πολυ καλυτερο απο κολαρο. και ηταν και εφαρμοστο και δεν την ενοχλησε τοσο πολυ. επισης επειδη το κολαρο οπως εμαθα προσφατα λεγεται ελισαβετιανο δεν ειναι λαμπατερ αλλα λορδος. αμ πως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kyka Δραστήριο μέλος Η kyka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 470 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:44 Η kyka έγραψε: #26 18-12-08 17:44 Παιδια σταματήστε! Δεν αντέχω άλλο..Είμαι στη δουλειά και έχω πέσει κάτω σπό τα γέλια! μπα σε καλό σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:47 Η vickymoon: #27 18-12-08 17:47 μπορει να ακουγεται αστειο το ζιβαγκο, αλλα ειναι αληθεια δε κανω πλακα. παντως το γελιο μακραινει τη ζωη γι αυτο ανοιξα ενα θεμα με μια αστεια φωτο στο γενικες συζητησεις με θεμα "οχι πια πλιατσικα" νομιζω θα γελασεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:49 Η vickymoon: #28 18-12-08 17:49 λαθος με θεμα "στο κλιμα των ημερων" (ειμαι λιγο ξανθια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zoo Πολύ δραστήριο μέλος Η zoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.511 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:57 Η zoo έγραψε: #29 18-12-08 17:57 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: θηλυκο δεν ειναι το δικο σου?? εμενα ο γιατρος στη θηλυκια εκανε ενα ωραιο κολπο κ δεν εβαλε κολαρο. πηρε μια καλτσα της εκανε τρυπουλες για τα ποδια και ηταν σαν να φοραγε ζιβαγκο. πολυ καλυτερο απο κολαρο. και ηταν και εφαρμοστο και δεν την ενοχλησε τοσο πολυ. επισης επειδη το κολαρο οπως εμαθα προσφατα λεγεται ελισαβετιανο δεν ειναι λαμπατερ αλλα λορδος. αμ πως Click για ανάπτυξη... Συγνώμη... Πως χώρεσε το γατί μέσα σε μια κάλτσα, τόσο στενή που είναι; Μόνο το καλσόν έχει τεράστια ελαστικότητα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:00 Η ria23 έγραψε: #30 18-12-08 18:00 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: θηλυκο δεν ειναι το δικο σου?? εμενα ο γιατρος στη θηλυκια εκανε ενα ωραιο κολπο κ δεν εβαλε κολαρο. πηρε μια καλτσα της εκανε τρυπουλες για τα ποδια και ηταν σαν να φοραγε ζιβαγκο. πολυ καλυτερο απο κολαρο. και ηταν και εφαρμοστο και δεν την ενοχλησε τοσο πολυ. επισης επειδη το κολαρο οπως εμαθα προσφατα λεγεται ελισαβετιανο δεν ειναι λαμπατερ αλλα λορδος. αμ πως Click για ανάπτυξη... αααα!!!! δεν ειναι κακο ..ναι θηλυκια και τρελα δραστηρια ...ουτε λεπτο δεν καθεται ησυχη!!!!! δεν μπορουσε να το βγαλει????? γιατι σιγουρα θα το επιχειρησει το ζιζανιο μου!!!!!!! συγνωμη λορδε!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:02 Η vickymoon: #31 18-12-08 18:02 Αρχική Δημοσίευση από zoo: Συγνώμη... Πως χώρεσε το γατί μέσα σε μια κάλτσα, τόσο στενή που είναι; Μόνο το καλσόν έχει τεράστια ελαστικότητα. Click για ανάπτυξη... κι ομως χωρεσε. δε θα παρεις καλτσα παιδικη αλλα του φασουλα που ειναι μεγαλη. μεγαλο νουμερο. εγω της την φοραγα σχεδον 2 εβδομαδες. πως ειναι τα ρουχαλακια των ζωων αλλα σε ελαστικο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:54 Η Ελένη Άνση: #32 18-12-08 18:54 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: κι ομως χωρεσε. δε θα παρεις καλτσα παιδικη αλλα του φασουλα που ειναι μεγαλη. μεγαλο νουμερο. εγω της την φοραγα σχεδον 2 εβδομαδες. πως ειναι τα ρουχαλακια των ζωων αλλα σε ελαστικο. Click για ανάπτυξη... Έλα Χριστέ μου, τί σκέφτεται ο άνθρωπος!!!Μπράβο του γιατρούΘα το έχω υπ'όψιν για τη Μπάσσυ μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:52 Η vickymoon: #33 18-12-08 21:52 παιδια επανερχομαι στον παρασκευα. δε κοιταει τα χαλια του με το κολαρο παει να τη πεσει στη μαργαριτα και της κανει κχχχχχχχχ που πας ρε καραμητρο?? η μαργαριτα τον αγνοησε εντελως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:16 Η vickymoon: #34 19-12-08 16:16 σημερα ειναι τεταρτη μερα με κολαρο. εχω ομως την εντυπωση οτι αδυνατησε λιγο. απο διαθεση ετσι κ ετσι. ειναι πεσμενος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:37 Η konstans έγραψε: #35 22-12-08 10:37 Άντε πια, άλλες 3 μερούλες μείναν ε? Εμ πεσμένο θα είναι το παιδί, τί θες να είναι χαρούμενο??? Κουράγιο παρασκευά μου, πλησιάζει η μέρα της ελευθερίας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:42 Η vickymoon: #36 22-12-08 10:42 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Άντε πια, άλλες 3 μερούλες μείναν ε? Εμ πεσμένο θα είναι το παιδί, τί θες να είναι χαρούμενο??? Κουράγιο παρασκευά μου, πλησιάζει η μέρα της ελευθερίας Click για ανάπτυξη... κλεβω λιγο κ του το βγαζω που κ που, με προσοχη ομως. παει καλυτερα κλεινει η πληγη του. καλα μολις βλεπει το κολαρο που παω να του το ξαναβαλω γινεται εξαλλος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:57 Η vickymoon: #37 24-12-08 11:57 ειμαι στην ευχαριστη θεση να πω!!!!!!! οτι το εβγαλα το κολαρο κ ειμαι καλα γιουπιιιιιιιιιιιιιιι. αντε τωρα θα τρελαθω στα παιχνιδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ria23: καλε τι ωραιο το λαμπατερ σας και μεις θα βαλουμε οταν στειρωθουμε γιατι ειμαστε πολυ τσαχπινες και δεν βλεπω να αντεχουν τα ραμματα!!!! καλο κουραγιοοοοοοοοοοο!!!!!! Click για ανάπτυξη... θηλυκο δεν ειναι το δικο σου?? εμενα ο γιατρος στη θηλυκια εκανε ενα ωραιο κολπο κ δεν εβαλε κολαρο. πηρε μια καλτσα της εκανε τρυπουλες για τα ποδια και ηταν σαν να φοραγε ζιβαγκο. πολυ καλυτερο απο κολαρο. και ηταν και εφαρμοστο και δεν την ενοχλησε τοσο πολυ. επισης επειδη το κολαρο οπως εμαθα προσφατα λεγεται ελισαβετιανο δεν ειναι λαμπατερ αλλα λορδος. αμ πως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kyka Δραστήριο μέλος Η kyka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 470 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:44 Η kyka έγραψε: #26 18-12-08 17:44 Παιδια σταματήστε! Δεν αντέχω άλλο..Είμαι στη δουλειά και έχω πέσει κάτω σπό τα γέλια! μπα σε καλό σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:47 Η vickymoon: #27 18-12-08 17:47 μπορει να ακουγεται αστειο το ζιβαγκο, αλλα ειναι αληθεια δε κανω πλακα. παντως το γελιο μακραινει τη ζωη γι αυτο ανοιξα ενα θεμα με μια αστεια φωτο στο γενικες συζητησεις με θεμα "οχι πια πλιατσικα" νομιζω θα γελασεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:49 Η vickymoon: #28 18-12-08 17:49 λαθος με θεμα "στο κλιμα των ημερων" (ειμαι λιγο ξανθια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zoo Πολύ δραστήριο μέλος Η zoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.511 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:57 Η zoo έγραψε: #29 18-12-08 17:57 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: θηλυκο δεν ειναι το δικο σου?? εμενα ο γιατρος στη θηλυκια εκανε ενα ωραιο κολπο κ δεν εβαλε κολαρο. πηρε μια καλτσα της εκανε τρυπουλες για τα ποδια και ηταν σαν να φοραγε ζιβαγκο. πολυ καλυτερο απο κολαρο. και ηταν και εφαρμοστο και δεν την ενοχλησε τοσο πολυ. επισης επειδη το κολαρο οπως εμαθα προσφατα λεγεται ελισαβετιανο δεν ειναι λαμπατερ αλλα λορδος. αμ πως Click για ανάπτυξη... Συγνώμη... Πως χώρεσε το γατί μέσα σε μια κάλτσα, τόσο στενή που είναι; Μόνο το καλσόν έχει τεράστια ελαστικότητα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:00 Η ria23 έγραψε: #30 18-12-08 18:00 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: θηλυκο δεν ειναι το δικο σου?? εμενα ο γιατρος στη θηλυκια εκανε ενα ωραιο κολπο κ δεν εβαλε κολαρο. πηρε μια καλτσα της εκανε τρυπουλες για τα ποδια και ηταν σαν να φοραγε ζιβαγκο. πολυ καλυτερο απο κολαρο. και ηταν και εφαρμοστο και δεν την ενοχλησε τοσο πολυ. επισης επειδη το κολαρο οπως εμαθα προσφατα λεγεται ελισαβετιανο δεν ειναι λαμπατερ αλλα λορδος. αμ πως Click για ανάπτυξη... αααα!!!! δεν ειναι κακο ..ναι θηλυκια και τρελα δραστηρια ...ουτε λεπτο δεν καθεται ησυχη!!!!! δεν μπορουσε να το βγαλει????? γιατι σιγουρα θα το επιχειρησει το ζιζανιο μου!!!!!!! συγνωμη λορδε!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:02 Η vickymoon: #31 18-12-08 18:02 Αρχική Δημοσίευση από zoo: Συγνώμη... Πως χώρεσε το γατί μέσα σε μια κάλτσα, τόσο στενή που είναι; Μόνο το καλσόν έχει τεράστια ελαστικότητα. Click για ανάπτυξη... κι ομως χωρεσε. δε θα παρεις καλτσα παιδικη αλλα του φασουλα που ειναι μεγαλη. μεγαλο νουμερο. εγω της την φοραγα σχεδον 2 εβδομαδες. πως ειναι τα ρουχαλακια των ζωων αλλα σε ελαστικο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:54 Η Ελένη Άνση: #32 18-12-08 18:54 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: κι ομως χωρεσε. δε θα παρεις καλτσα παιδικη αλλα του φασουλα που ειναι μεγαλη. μεγαλο νουμερο. εγω της την φοραγα σχεδον 2 εβδομαδες. πως ειναι τα ρουχαλακια των ζωων αλλα σε ελαστικο. Click για ανάπτυξη... Έλα Χριστέ μου, τί σκέφτεται ο άνθρωπος!!!Μπράβο του γιατρούΘα το έχω υπ'όψιν για τη Μπάσσυ μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:52 Η vickymoon: #33 18-12-08 21:52 παιδια επανερχομαι στον παρασκευα. δε κοιταει τα χαλια του με το κολαρο παει να τη πεσει στη μαργαριτα και της κανει κχχχχχχχχ που πας ρε καραμητρο?? η μαργαριτα τον αγνοησε εντελως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:16 Η vickymoon: #34 19-12-08 16:16 σημερα ειναι τεταρτη μερα με κολαρο. εχω ομως την εντυπωση οτι αδυνατησε λιγο. απο διαθεση ετσι κ ετσι. ειναι πεσμενος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:37 Η konstans έγραψε: #35 22-12-08 10:37 Άντε πια, άλλες 3 μερούλες μείναν ε? Εμ πεσμένο θα είναι το παιδί, τί θες να είναι χαρούμενο??? Κουράγιο παρασκευά μου, πλησιάζει η μέρα της ελευθερίας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:42 Η vickymoon: #36 22-12-08 10:42 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Άντε πια, άλλες 3 μερούλες μείναν ε? Εμ πεσμένο θα είναι το παιδί, τί θες να είναι χαρούμενο??? Κουράγιο παρασκευά μου, πλησιάζει η μέρα της ελευθερίας Click για ανάπτυξη... κλεβω λιγο κ του το βγαζω που κ που, με προσοχη ομως. παει καλυτερα κλεινει η πληγη του. καλα μολις βλεπει το κολαρο που παω να του το ξαναβαλω γινεται εξαλλος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:57 Η vickymoon: #37 24-12-08 11:57 ειμαι στην ευχαριστη θεση να πω!!!!!!! οτι το εβγαλα το κολαρο κ ειμαι καλα γιουπιιιιιιιιιιιιιιι. αντε τωρα θα τρελαθω στα παιχνιδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Παιδια σταματήστε! Δεν αντέχω άλλο..Είμαι στη δουλειά και έχω πέσει κάτω σπό τα γέλια! μπα σε καλό σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:47 Η vickymoon: #27 18-12-08 17:47 μπορει να ακουγεται αστειο το ζιβαγκο, αλλα ειναι αληθεια δε κανω πλακα. παντως το γελιο μακραινει τη ζωη γι αυτο ανοιξα ενα θεμα με μια αστεια φωτο στο γενικες συζητησεις με θεμα "οχι πια πλιατσικα" νομιζω θα γελασεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:49 Η vickymoon: #28 18-12-08 17:49 λαθος με θεμα "στο κλιμα των ημερων" (ειμαι λιγο ξανθια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zoo Πολύ δραστήριο μέλος Η zoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.511 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:57 Η zoo έγραψε: #29 18-12-08 17:57 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: θηλυκο δεν ειναι το δικο σου?? εμενα ο γιατρος στη θηλυκια εκανε ενα ωραιο κολπο κ δεν εβαλε κολαρο. πηρε μια καλτσα της εκανε τρυπουλες για τα ποδια και ηταν σαν να φοραγε ζιβαγκο. πολυ καλυτερο απο κολαρο. και ηταν και εφαρμοστο και δεν την ενοχλησε τοσο πολυ. επισης επειδη το κολαρο οπως εμαθα προσφατα λεγεται ελισαβετιανο δεν ειναι λαμπατερ αλλα λορδος. αμ πως Click για ανάπτυξη... Συγνώμη... Πως χώρεσε το γατί μέσα σε μια κάλτσα, τόσο στενή που είναι; Μόνο το καλσόν έχει τεράστια ελαστικότητα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:00 Η ria23 έγραψε: #30 18-12-08 18:00 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: θηλυκο δεν ειναι το δικο σου?? εμενα ο γιατρος στη θηλυκια εκανε ενα ωραιο κολπο κ δεν εβαλε κολαρο. πηρε μια καλτσα της εκανε τρυπουλες για τα ποδια και ηταν σαν να φοραγε ζιβαγκο. πολυ καλυτερο απο κολαρο. και ηταν και εφαρμοστο και δεν την ενοχλησε τοσο πολυ. επισης επειδη το κολαρο οπως εμαθα προσφατα λεγεται ελισαβετιανο δεν ειναι λαμπατερ αλλα λορδος. αμ πως Click για ανάπτυξη... αααα!!!! δεν ειναι κακο ..ναι θηλυκια και τρελα δραστηρια ...ουτε λεπτο δεν καθεται ησυχη!!!!! δεν μπορουσε να το βγαλει????? γιατι σιγουρα θα το επιχειρησει το ζιζανιο μου!!!!!!! συγνωμη λορδε!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:02 Η vickymoon: #31 18-12-08 18:02 Αρχική Δημοσίευση από zoo: Συγνώμη... Πως χώρεσε το γατί μέσα σε μια κάλτσα, τόσο στενή που είναι; Μόνο το καλσόν έχει τεράστια ελαστικότητα. Click για ανάπτυξη... κι ομως χωρεσε. δε θα παρεις καλτσα παιδικη αλλα του φασουλα που ειναι μεγαλη. μεγαλο νουμερο. εγω της την φοραγα σχεδον 2 εβδομαδες. πως ειναι τα ρουχαλακια των ζωων αλλα σε ελαστικο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:54 Η Ελένη Άνση: #32 18-12-08 18:54 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: κι ομως χωρεσε. δε θα παρεις καλτσα παιδικη αλλα του φασουλα που ειναι μεγαλη. μεγαλο νουμερο. εγω της την φοραγα σχεδον 2 εβδομαδες. πως ειναι τα ρουχαλακια των ζωων αλλα σε ελαστικο. Click για ανάπτυξη... Έλα Χριστέ μου, τί σκέφτεται ο άνθρωπος!!!Μπράβο του γιατρούΘα το έχω υπ'όψιν για τη Μπάσσυ μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:52 Η vickymoon: #33 18-12-08 21:52 παιδια επανερχομαι στον παρασκευα. δε κοιταει τα χαλια του με το κολαρο παει να τη πεσει στη μαργαριτα και της κανει κχχχχχχχχ που πας ρε καραμητρο?? η μαργαριτα τον αγνοησε εντελως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:16 Η vickymoon: #34 19-12-08 16:16 σημερα ειναι τεταρτη μερα με κολαρο. εχω ομως την εντυπωση οτι αδυνατησε λιγο. απο διαθεση ετσι κ ετσι. ειναι πεσμενος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:37 Η konstans έγραψε: #35 22-12-08 10:37 Άντε πια, άλλες 3 μερούλες μείναν ε? Εμ πεσμένο θα είναι το παιδί, τί θες να είναι χαρούμενο??? Κουράγιο παρασκευά μου, πλησιάζει η μέρα της ελευθερίας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:42 Η vickymoon: #36 22-12-08 10:42 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Άντε πια, άλλες 3 μερούλες μείναν ε? Εμ πεσμένο θα είναι το παιδί, τί θες να είναι χαρούμενο??? Κουράγιο παρασκευά μου, πλησιάζει η μέρα της ελευθερίας Click για ανάπτυξη... κλεβω λιγο κ του το βγαζω που κ που, με προσοχη ομως. παει καλυτερα κλεινει η πληγη του. καλα μολις βλεπει το κολαρο που παω να του το ξαναβαλω γινεται εξαλλος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:57 Η vickymoon: #37 24-12-08 11:57 ειμαι στην ευχαριστη θεση να πω!!!!!!! οτι το εβγαλα το κολαρο κ ειμαι καλα γιουπιιιιιιιιιιιιιιι. αντε τωρα θα τρελαθω στα παιχνιδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
μπορει να ακουγεται αστειο το ζιβαγκο, αλλα ειναι αληθεια δε κανω πλακα. παντως το γελιο μακραινει τη ζωη γι αυτο ανοιξα ενα θεμα με μια αστεια φωτο στο γενικες συζητησεις με θεμα "οχι πια πλιατσικα" νομιζω θα γελασεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:49 Η vickymoon: #28 18-12-08 17:49 λαθος με θεμα "στο κλιμα των ημερων" (ειμαι λιγο ξανθια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zoo Πολύ δραστήριο μέλος Η zoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.511 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:57 Η zoo έγραψε: #29 18-12-08 17:57 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: θηλυκο δεν ειναι το δικο σου?? εμενα ο γιατρος στη θηλυκια εκανε ενα ωραιο κολπο κ δεν εβαλε κολαρο. πηρε μια καλτσα της εκανε τρυπουλες για τα ποδια και ηταν σαν να φοραγε ζιβαγκο. πολυ καλυτερο απο κολαρο. και ηταν και εφαρμοστο και δεν την ενοχλησε τοσο πολυ. επισης επειδη το κολαρο οπως εμαθα προσφατα λεγεται ελισαβετιανο δεν ειναι λαμπατερ αλλα λορδος. αμ πως Click για ανάπτυξη... Συγνώμη... Πως χώρεσε το γατί μέσα σε μια κάλτσα, τόσο στενή που είναι; Μόνο το καλσόν έχει τεράστια ελαστικότητα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:00 Η ria23 έγραψε: #30 18-12-08 18:00 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: θηλυκο δεν ειναι το δικο σου?? εμενα ο γιατρος στη θηλυκια εκανε ενα ωραιο κολπο κ δεν εβαλε κολαρο. πηρε μια καλτσα της εκανε τρυπουλες για τα ποδια και ηταν σαν να φοραγε ζιβαγκο. πολυ καλυτερο απο κολαρο. και ηταν και εφαρμοστο και δεν την ενοχλησε τοσο πολυ. επισης επειδη το κολαρο οπως εμαθα προσφατα λεγεται ελισαβετιανο δεν ειναι λαμπατερ αλλα λορδος. αμ πως Click για ανάπτυξη... αααα!!!! δεν ειναι κακο ..ναι θηλυκια και τρελα δραστηρια ...ουτε λεπτο δεν καθεται ησυχη!!!!! δεν μπορουσε να το βγαλει????? γιατι σιγουρα θα το επιχειρησει το ζιζανιο μου!!!!!!! συγνωμη λορδε!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:02 Η vickymoon: #31 18-12-08 18:02 Αρχική Δημοσίευση από zoo: Συγνώμη... Πως χώρεσε το γατί μέσα σε μια κάλτσα, τόσο στενή που είναι; Μόνο το καλσόν έχει τεράστια ελαστικότητα. Click για ανάπτυξη... κι ομως χωρεσε. δε θα παρεις καλτσα παιδικη αλλα του φασουλα που ειναι μεγαλη. μεγαλο νουμερο. εγω της την φοραγα σχεδον 2 εβδομαδες. πως ειναι τα ρουχαλακια των ζωων αλλα σε ελαστικο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:54 Η Ελένη Άνση: #32 18-12-08 18:54 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: κι ομως χωρεσε. δε θα παρεις καλτσα παιδικη αλλα του φασουλα που ειναι μεγαλη. μεγαλο νουμερο. εγω της την φοραγα σχεδον 2 εβδομαδες. πως ειναι τα ρουχαλακια των ζωων αλλα σε ελαστικο. Click για ανάπτυξη... Έλα Χριστέ μου, τί σκέφτεται ο άνθρωπος!!!Μπράβο του γιατρούΘα το έχω υπ'όψιν για τη Μπάσσυ μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:52 Η vickymoon: #33 18-12-08 21:52 παιδια επανερχομαι στον παρασκευα. δε κοιταει τα χαλια του με το κολαρο παει να τη πεσει στη μαργαριτα και της κανει κχχχχχχχχ που πας ρε καραμητρο?? η μαργαριτα τον αγνοησε εντελως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:16 Η vickymoon: #34 19-12-08 16:16 σημερα ειναι τεταρτη μερα με κολαρο. εχω ομως την εντυπωση οτι αδυνατησε λιγο. απο διαθεση ετσι κ ετσι. ειναι πεσμενος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:37 Η konstans έγραψε: #35 22-12-08 10:37 Άντε πια, άλλες 3 μερούλες μείναν ε? Εμ πεσμένο θα είναι το παιδί, τί θες να είναι χαρούμενο??? Κουράγιο παρασκευά μου, πλησιάζει η μέρα της ελευθερίας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:42 Η vickymoon: #36 22-12-08 10:42 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Άντε πια, άλλες 3 μερούλες μείναν ε? Εμ πεσμένο θα είναι το παιδί, τί θες να είναι χαρούμενο??? Κουράγιο παρασκευά μου, πλησιάζει η μέρα της ελευθερίας Click για ανάπτυξη... κλεβω λιγο κ του το βγαζω που κ που, με προσοχη ομως. παει καλυτερα κλεινει η πληγη του. καλα μολις βλεπει το κολαρο που παω να του το ξαναβαλω γινεται εξαλλος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:57 Η vickymoon: #37 24-12-08 11:57 ειμαι στην ευχαριστη θεση να πω!!!!!!! οτι το εβγαλα το κολαρο κ ειμαι καλα γιουπιιιιιιιιιιιιιιι. αντε τωρα θα τρελαθω στα παιχνιδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
λαθος με θεμα "στο κλιμα των ημερων" (ειμαι λιγο ξανθια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zoo Πολύ δραστήριο μέλος Η zoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.511 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:57 Η zoo έγραψε: #29 18-12-08 17:57 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: θηλυκο δεν ειναι το δικο σου?? εμενα ο γιατρος στη θηλυκια εκανε ενα ωραιο κολπο κ δεν εβαλε κολαρο. πηρε μια καλτσα της εκανε τρυπουλες για τα ποδια και ηταν σαν να φοραγε ζιβαγκο. πολυ καλυτερο απο κολαρο. και ηταν και εφαρμοστο και δεν την ενοχλησε τοσο πολυ. επισης επειδη το κολαρο οπως εμαθα προσφατα λεγεται ελισαβετιανο δεν ειναι λαμπατερ αλλα λορδος. αμ πως Click για ανάπτυξη... Συγνώμη... Πως χώρεσε το γατί μέσα σε μια κάλτσα, τόσο στενή που είναι; Μόνο το καλσόν έχει τεράστια ελαστικότητα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:00 Η ria23 έγραψε: #30 18-12-08 18:00 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: θηλυκο δεν ειναι το δικο σου?? εμενα ο γιατρος στη θηλυκια εκανε ενα ωραιο κολπο κ δεν εβαλε κολαρο. πηρε μια καλτσα της εκανε τρυπουλες για τα ποδια και ηταν σαν να φοραγε ζιβαγκο. πολυ καλυτερο απο κολαρο. και ηταν και εφαρμοστο και δεν την ενοχλησε τοσο πολυ. επισης επειδη το κολαρο οπως εμαθα προσφατα λεγεται ελισαβετιανο δεν ειναι λαμπατερ αλλα λορδος. αμ πως Click για ανάπτυξη... αααα!!!! δεν ειναι κακο ..ναι θηλυκια και τρελα δραστηρια ...ουτε λεπτο δεν καθεται ησυχη!!!!! δεν μπορουσε να το βγαλει????? γιατι σιγουρα θα το επιχειρησει το ζιζανιο μου!!!!!!! συγνωμη λορδε!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:02 Η vickymoon: #31 18-12-08 18:02 Αρχική Δημοσίευση από zoo: Συγνώμη... Πως χώρεσε το γατί μέσα σε μια κάλτσα, τόσο στενή που είναι; Μόνο το καλσόν έχει τεράστια ελαστικότητα. Click για ανάπτυξη... κι ομως χωρεσε. δε θα παρεις καλτσα παιδικη αλλα του φασουλα που ειναι μεγαλη. μεγαλο νουμερο. εγω της την φοραγα σχεδον 2 εβδομαδες. πως ειναι τα ρουχαλακια των ζωων αλλα σε ελαστικο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:54 Η Ελένη Άνση: #32 18-12-08 18:54 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: κι ομως χωρεσε. δε θα παρεις καλτσα παιδικη αλλα του φασουλα που ειναι μεγαλη. μεγαλο νουμερο. εγω της την φοραγα σχεδον 2 εβδομαδες. πως ειναι τα ρουχαλακια των ζωων αλλα σε ελαστικο. Click για ανάπτυξη... Έλα Χριστέ μου, τί σκέφτεται ο άνθρωπος!!!Μπράβο του γιατρούΘα το έχω υπ'όψιν για τη Μπάσσυ μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:52 Η vickymoon: #33 18-12-08 21:52 παιδια επανερχομαι στον παρασκευα. δε κοιταει τα χαλια του με το κολαρο παει να τη πεσει στη μαργαριτα και της κανει κχχχχχχχχ που πας ρε καραμητρο?? η μαργαριτα τον αγνοησε εντελως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:16 Η vickymoon: #34 19-12-08 16:16 σημερα ειναι τεταρτη μερα με κολαρο. εχω ομως την εντυπωση οτι αδυνατησε λιγο. απο διαθεση ετσι κ ετσι. ειναι πεσμενος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:37 Η konstans έγραψε: #35 22-12-08 10:37 Άντε πια, άλλες 3 μερούλες μείναν ε? Εμ πεσμένο θα είναι το παιδί, τί θες να είναι χαρούμενο??? Κουράγιο παρασκευά μου, πλησιάζει η μέρα της ελευθερίας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:42 Η vickymoon: #36 22-12-08 10:42 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Άντε πια, άλλες 3 μερούλες μείναν ε? Εμ πεσμένο θα είναι το παιδί, τί θες να είναι χαρούμενο??? Κουράγιο παρασκευά μου, πλησιάζει η μέρα της ελευθερίας Click για ανάπτυξη... κλεβω λιγο κ του το βγαζω που κ που, με προσοχη ομως. παει καλυτερα κλεινει η πληγη του. καλα μολις βλεπει το κολαρο που παω να του το ξαναβαλω γινεται εξαλλος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:57 Η vickymoon: #37 24-12-08 11:57 ειμαι στην ευχαριστη θεση να πω!!!!!!! οτι το εβγαλα το κολαρο κ ειμαι καλα γιουπιιιιιιιιιιιιιιι. αντε τωρα θα τρελαθω στα παιχνιδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: θηλυκο δεν ειναι το δικο σου?? εμενα ο γιατρος στη θηλυκια εκανε ενα ωραιο κολπο κ δεν εβαλε κολαρο. πηρε μια καλτσα της εκανε τρυπουλες για τα ποδια και ηταν σαν να φοραγε ζιβαγκο. πολυ καλυτερο απο κολαρο. και ηταν και εφαρμοστο και δεν την ενοχλησε τοσο πολυ. επισης επειδη το κολαρο οπως εμαθα προσφατα λεγεται ελισαβετιανο δεν ειναι λαμπατερ αλλα λορδος. αμ πως Click για ανάπτυξη... Συγνώμη... Πως χώρεσε το γατί μέσα σε μια κάλτσα, τόσο στενή που είναι; Μόνο το καλσόν έχει τεράστια ελαστικότητα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:00 Η ria23 έγραψε: #30 18-12-08 18:00 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: θηλυκο δεν ειναι το δικο σου?? εμενα ο γιατρος στη θηλυκια εκανε ενα ωραιο κολπο κ δεν εβαλε κολαρο. πηρε μια καλτσα της εκανε τρυπουλες για τα ποδια και ηταν σαν να φοραγε ζιβαγκο. πολυ καλυτερο απο κολαρο. και ηταν και εφαρμοστο και δεν την ενοχλησε τοσο πολυ. επισης επειδη το κολαρο οπως εμαθα προσφατα λεγεται ελισαβετιανο δεν ειναι λαμπατερ αλλα λορδος. αμ πως Click για ανάπτυξη... αααα!!!! δεν ειναι κακο ..ναι θηλυκια και τρελα δραστηρια ...ουτε λεπτο δεν καθεται ησυχη!!!!! δεν μπορουσε να το βγαλει????? γιατι σιγουρα θα το επιχειρησει το ζιζανιο μου!!!!!!! συγνωμη λορδε!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:02 Η vickymoon: #31 18-12-08 18:02 Αρχική Δημοσίευση από zoo: Συγνώμη... Πως χώρεσε το γατί μέσα σε μια κάλτσα, τόσο στενή που είναι; Μόνο το καλσόν έχει τεράστια ελαστικότητα. Click για ανάπτυξη... κι ομως χωρεσε. δε θα παρεις καλτσα παιδικη αλλα του φασουλα που ειναι μεγαλη. μεγαλο νουμερο. εγω της την φοραγα σχεδον 2 εβδομαδες. πως ειναι τα ρουχαλακια των ζωων αλλα σε ελαστικο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:54 Η Ελένη Άνση: #32 18-12-08 18:54 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: κι ομως χωρεσε. δε θα παρεις καλτσα παιδικη αλλα του φασουλα που ειναι μεγαλη. μεγαλο νουμερο. εγω της την φοραγα σχεδον 2 εβδομαδες. πως ειναι τα ρουχαλακια των ζωων αλλα σε ελαστικο. Click για ανάπτυξη... Έλα Χριστέ μου, τί σκέφτεται ο άνθρωπος!!!Μπράβο του γιατρούΘα το έχω υπ'όψιν για τη Μπάσσυ μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:52 Η vickymoon: #33 18-12-08 21:52 παιδια επανερχομαι στον παρασκευα. δε κοιταει τα χαλια του με το κολαρο παει να τη πεσει στη μαργαριτα και της κανει κχχχχχχχχ που πας ρε καραμητρο?? η μαργαριτα τον αγνοησε εντελως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:16 Η vickymoon: #34 19-12-08 16:16 σημερα ειναι τεταρτη μερα με κολαρο. εχω ομως την εντυπωση οτι αδυνατησε λιγο. απο διαθεση ετσι κ ετσι. ειναι πεσμενος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:37 Η konstans έγραψε: #35 22-12-08 10:37 Άντε πια, άλλες 3 μερούλες μείναν ε? Εμ πεσμένο θα είναι το παιδί, τί θες να είναι χαρούμενο??? Κουράγιο παρασκευά μου, πλησιάζει η μέρα της ελευθερίας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:42 Η vickymoon: #36 22-12-08 10:42 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Άντε πια, άλλες 3 μερούλες μείναν ε? Εμ πεσμένο θα είναι το παιδί, τί θες να είναι χαρούμενο??? Κουράγιο παρασκευά μου, πλησιάζει η μέρα της ελευθερίας Click για ανάπτυξη... κλεβω λιγο κ του το βγαζω που κ που, με προσοχη ομως. παει καλυτερα κλεινει η πληγη του. καλα μολις βλεπει το κολαρο που παω να του το ξαναβαλω γινεται εξαλλος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:57 Η vickymoon: #37 24-12-08 11:57 ειμαι στην ευχαριστη θεση να πω!!!!!!! οτι το εβγαλα το κολαρο κ ειμαι καλα γιουπιιιιιιιιιιιιιιι. αντε τωρα θα τρελαθω στα παιχνιδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: θηλυκο δεν ειναι το δικο σου?? εμενα ο γιατρος στη θηλυκια εκανε ενα ωραιο κολπο κ δεν εβαλε κολαρο. πηρε μια καλτσα της εκανε τρυπουλες για τα ποδια και ηταν σαν να φοραγε ζιβαγκο. πολυ καλυτερο απο κολαρο. και ηταν και εφαρμοστο και δεν την ενοχλησε τοσο πολυ. επισης επειδη το κολαρο οπως εμαθα προσφατα λεγεται ελισαβετιανο δεν ειναι λαμπατερ αλλα λορδος. αμ πως Click για ανάπτυξη... αααα!!!! δεν ειναι κακο ..ναι θηλυκια και τρελα δραστηρια ...ουτε λεπτο δεν καθεται ησυχη!!!!! δεν μπορουσε να το βγαλει????? γιατι σιγουρα θα το επιχειρησει το ζιζανιο μου!!!!!!! συγνωμη λορδε!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:02 Η vickymoon: #31 18-12-08 18:02 Αρχική Δημοσίευση από zoo: Συγνώμη... Πως χώρεσε το γατί μέσα σε μια κάλτσα, τόσο στενή που είναι; Μόνο το καλσόν έχει τεράστια ελαστικότητα. Click για ανάπτυξη... κι ομως χωρεσε. δε θα παρεις καλτσα παιδικη αλλα του φασουλα που ειναι μεγαλη. μεγαλο νουμερο. εγω της την φοραγα σχεδον 2 εβδομαδες. πως ειναι τα ρουχαλακια των ζωων αλλα σε ελαστικο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:54 Η Ελένη Άνση: #32 18-12-08 18:54 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: κι ομως χωρεσε. δε θα παρεις καλτσα παιδικη αλλα του φασουλα που ειναι μεγαλη. μεγαλο νουμερο. εγω της την φοραγα σχεδον 2 εβδομαδες. πως ειναι τα ρουχαλακια των ζωων αλλα σε ελαστικο. Click για ανάπτυξη... Έλα Χριστέ μου, τί σκέφτεται ο άνθρωπος!!!Μπράβο του γιατρούΘα το έχω υπ'όψιν για τη Μπάσσυ μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:52 Η vickymoon: #33 18-12-08 21:52 παιδια επανερχομαι στον παρασκευα. δε κοιταει τα χαλια του με το κολαρο παει να τη πεσει στη μαργαριτα και της κανει κχχχχχχχχ που πας ρε καραμητρο?? η μαργαριτα τον αγνοησε εντελως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:16 Η vickymoon: #34 19-12-08 16:16 σημερα ειναι τεταρτη μερα με κολαρο. εχω ομως την εντυπωση οτι αδυνατησε λιγο. απο διαθεση ετσι κ ετσι. ειναι πεσμενος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:37 Η konstans έγραψε: #35 22-12-08 10:37 Άντε πια, άλλες 3 μερούλες μείναν ε? Εμ πεσμένο θα είναι το παιδί, τί θες να είναι χαρούμενο??? Κουράγιο παρασκευά μου, πλησιάζει η μέρα της ελευθερίας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:42 Η vickymoon: #36 22-12-08 10:42 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Άντε πια, άλλες 3 μερούλες μείναν ε? Εμ πεσμένο θα είναι το παιδί, τί θες να είναι χαρούμενο??? Κουράγιο παρασκευά μου, πλησιάζει η μέρα της ελευθερίας Click για ανάπτυξη... κλεβω λιγο κ του το βγαζω που κ που, με προσοχη ομως. παει καλυτερα κλεινει η πληγη του. καλα μολις βλεπει το κολαρο που παω να του το ξαναβαλω γινεται εξαλλος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:57 Η vickymoon: #37 24-12-08 11:57 ειμαι στην ευχαριστη θεση να πω!!!!!!! οτι το εβγαλα το κολαρο κ ειμαι καλα γιουπιιιιιιιιιιιιιιι. αντε τωρα θα τρελαθω στα παιχνιδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από zoo: Συγνώμη... Πως χώρεσε το γατί μέσα σε μια κάλτσα, τόσο στενή που είναι; Μόνο το καλσόν έχει τεράστια ελαστικότητα. Click για ανάπτυξη... κι ομως χωρεσε. δε θα παρεις καλτσα παιδικη αλλα του φασουλα που ειναι μεγαλη. μεγαλο νουμερο. εγω της την φοραγα σχεδον 2 εβδομαδες. πως ειναι τα ρουχαλακια των ζωων αλλα σε ελαστικο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:54 Η Ελένη Άνση: #32 18-12-08 18:54 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: κι ομως χωρεσε. δε θα παρεις καλτσα παιδικη αλλα του φασουλα που ειναι μεγαλη. μεγαλο νουμερο. εγω της την φοραγα σχεδον 2 εβδομαδες. πως ειναι τα ρουχαλακια των ζωων αλλα σε ελαστικο. Click για ανάπτυξη... Έλα Χριστέ μου, τί σκέφτεται ο άνθρωπος!!!Μπράβο του γιατρούΘα το έχω υπ'όψιν για τη Μπάσσυ μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:52 Η vickymoon: #33 18-12-08 21:52 παιδια επανερχομαι στον παρασκευα. δε κοιταει τα χαλια του με το κολαρο παει να τη πεσει στη μαργαριτα και της κανει κχχχχχχχχ που πας ρε καραμητρο?? η μαργαριτα τον αγνοησε εντελως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:16 Η vickymoon: #34 19-12-08 16:16 σημερα ειναι τεταρτη μερα με κολαρο. εχω ομως την εντυπωση οτι αδυνατησε λιγο. απο διαθεση ετσι κ ετσι. ειναι πεσμενος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:37 Η konstans έγραψε: #35 22-12-08 10:37 Άντε πια, άλλες 3 μερούλες μείναν ε? Εμ πεσμένο θα είναι το παιδί, τί θες να είναι χαρούμενο??? Κουράγιο παρασκευά μου, πλησιάζει η μέρα της ελευθερίας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:42 Η vickymoon: #36 22-12-08 10:42 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Άντε πια, άλλες 3 μερούλες μείναν ε? Εμ πεσμένο θα είναι το παιδί, τί θες να είναι χαρούμενο??? Κουράγιο παρασκευά μου, πλησιάζει η μέρα της ελευθερίας Click για ανάπτυξη... κλεβω λιγο κ του το βγαζω που κ που, με προσοχη ομως. παει καλυτερα κλεινει η πληγη του. καλα μολις βλεπει το κολαρο που παω να του το ξαναβαλω γινεται εξαλλος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:57 Η vickymoon: #37 24-12-08 11:57 ειμαι στην ευχαριστη θεση να πω!!!!!!! οτι το εβγαλα το κολαρο κ ειμαι καλα γιουπιιιιιιιιιιιιιιι. αντε τωρα θα τρελαθω στα παιχνιδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: κι ομως χωρεσε. δε θα παρεις καλτσα παιδικη αλλα του φασουλα που ειναι μεγαλη. μεγαλο νουμερο. εγω της την φοραγα σχεδον 2 εβδομαδες. πως ειναι τα ρουχαλακια των ζωων αλλα σε ελαστικο. Click για ανάπτυξη... Έλα Χριστέ μου, τί σκέφτεται ο άνθρωπος!!!Μπράβο του γιατρούΘα το έχω υπ'όψιν για τη Μπάσσυ μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:52 Η vickymoon: #33 18-12-08 21:52 παιδια επανερχομαι στον παρασκευα. δε κοιταει τα χαλια του με το κολαρο παει να τη πεσει στη μαργαριτα και της κανει κχχχχχχχχ που πας ρε καραμητρο?? η μαργαριτα τον αγνοησε εντελως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:16 Η vickymoon: #34 19-12-08 16:16 σημερα ειναι τεταρτη μερα με κολαρο. εχω ομως την εντυπωση οτι αδυνατησε λιγο. απο διαθεση ετσι κ ετσι. ειναι πεσμενος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:37 Η konstans έγραψε: #35 22-12-08 10:37 Άντε πια, άλλες 3 μερούλες μείναν ε? Εμ πεσμένο θα είναι το παιδί, τί θες να είναι χαρούμενο??? Κουράγιο παρασκευά μου, πλησιάζει η μέρα της ελευθερίας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:42 Η vickymoon: #36 22-12-08 10:42 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Άντε πια, άλλες 3 μερούλες μείναν ε? Εμ πεσμένο θα είναι το παιδί, τί θες να είναι χαρούμενο??? Κουράγιο παρασκευά μου, πλησιάζει η μέρα της ελευθερίας Click για ανάπτυξη... κλεβω λιγο κ του το βγαζω που κ που, με προσοχη ομως. παει καλυτερα κλεινει η πληγη του. καλα μολις βλεπει το κολαρο που παω να του το ξαναβαλω γινεται εξαλλος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:57 Η vickymoon: #37 24-12-08 11:57 ειμαι στην ευχαριστη θεση να πω!!!!!!! οτι το εβγαλα το κολαρο κ ειμαι καλα γιουπιιιιιιιιιιιιιιι. αντε τωρα θα τρελαθω στα παιχνιδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
παιδια επανερχομαι στον παρασκευα. δε κοιταει τα χαλια του με το κολαρο παει να τη πεσει στη μαργαριτα και της κανει κχχχχχχχχ που πας ρε καραμητρο?? η μαργαριτα τον αγνοησε εντελως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:16 Η vickymoon: #34 19-12-08 16:16 σημερα ειναι τεταρτη μερα με κολαρο. εχω ομως την εντυπωση οτι αδυνατησε λιγο. απο διαθεση ετσι κ ετσι. ειναι πεσμενος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:37 Η konstans έγραψε: #35 22-12-08 10:37 Άντε πια, άλλες 3 μερούλες μείναν ε? Εμ πεσμένο θα είναι το παιδί, τί θες να είναι χαρούμενο??? Κουράγιο παρασκευά μου, πλησιάζει η μέρα της ελευθερίας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:42 Η vickymoon: #36 22-12-08 10:42 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Άντε πια, άλλες 3 μερούλες μείναν ε? Εμ πεσμένο θα είναι το παιδί, τί θες να είναι χαρούμενο??? Κουράγιο παρασκευά μου, πλησιάζει η μέρα της ελευθερίας Click για ανάπτυξη... κλεβω λιγο κ του το βγαζω που κ που, με προσοχη ομως. παει καλυτερα κλεινει η πληγη του. καλα μολις βλεπει το κολαρο που παω να του το ξαναβαλω γινεται εξαλλος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:57 Η vickymoon: #37 24-12-08 11:57 ειμαι στην ευχαριστη θεση να πω!!!!!!! οτι το εβγαλα το κολαρο κ ειμαι καλα γιουπιιιιιιιιιιιιιιι. αντε τωρα θα τρελαθω στα παιχνιδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
σημερα ειναι τεταρτη μερα με κολαρο. εχω ομως την εντυπωση οτι αδυνατησε λιγο. απο διαθεση ετσι κ ετσι. ειναι πεσμενος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:37 Η konstans έγραψε: #35 22-12-08 10:37 Άντε πια, άλλες 3 μερούλες μείναν ε? Εμ πεσμένο θα είναι το παιδί, τί θες να είναι χαρούμενο??? Κουράγιο παρασκευά μου, πλησιάζει η μέρα της ελευθερίας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:42 Η vickymoon: #36 22-12-08 10:42 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Άντε πια, άλλες 3 μερούλες μείναν ε? Εμ πεσμένο θα είναι το παιδί, τί θες να είναι χαρούμενο??? Κουράγιο παρασκευά μου, πλησιάζει η μέρα της ελευθερίας Click για ανάπτυξη... κλεβω λιγο κ του το βγαζω που κ που, με προσοχη ομως. παει καλυτερα κλεινει η πληγη του. καλα μολις βλεπει το κολαρο που παω να του το ξαναβαλω γινεται εξαλλος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:57 Η vickymoon: #37 24-12-08 11:57 ειμαι στην ευχαριστη θεση να πω!!!!!!! οτι το εβγαλα το κολαρο κ ειμαι καλα γιουπιιιιιιιιιιιιιιι. αντε τωρα θα τρελαθω στα παιχνιδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Άντε πια, άλλες 3 μερούλες μείναν ε? Εμ πεσμένο θα είναι το παιδί, τί θες να είναι χαρούμενο??? Κουράγιο παρασκευά μου, πλησιάζει η μέρα της ελευθερίας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:42 Η vickymoon: #36 22-12-08 10:42 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Άντε πια, άλλες 3 μερούλες μείναν ε? Εμ πεσμένο θα είναι το παιδί, τί θες να είναι χαρούμενο??? Κουράγιο παρασκευά μου, πλησιάζει η μέρα της ελευθερίας Click για ανάπτυξη... κλεβω λιγο κ του το βγαζω που κ που, με προσοχη ομως. παει καλυτερα κλεινει η πληγη του. καλα μολις βλεπει το κολαρο που παω να του το ξαναβαλω γινεται εξαλλος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:57 Η vickymoon: #37 24-12-08 11:57 ειμαι στην ευχαριστη θεση να πω!!!!!!! οτι το εβγαλα το κολαρο κ ειμαι καλα γιουπιιιιιιιιιιιιιιι. αντε τωρα θα τρελαθω στα παιχνιδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από konstans: Άντε πια, άλλες 3 μερούλες μείναν ε? Εμ πεσμένο θα είναι το παιδί, τί θες να είναι χαρούμενο??? Κουράγιο παρασκευά μου, πλησιάζει η μέρα της ελευθερίας Click για ανάπτυξη... κλεβω λιγο κ του το βγαζω που κ που, με προσοχη ομως. παει καλυτερα κλεινει η πληγη του. καλα μολις βλεπει το κολαρο που παω να του το ξαναβαλω γινεται εξαλλος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:57 Η vickymoon: #37 24-12-08 11:57 ειμαι στην ευχαριστη θεση να πω!!!!!!! οτι το εβγαλα το κολαρο κ ειμαι καλα γιουπιιιιιιιιιιιιιιι. αντε τωρα θα τρελαθω στα παιχνιδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ειμαι στην ευχαριστη θεση να πω!!!!!!! οτι το εβγαλα το κολαρο κ ειμαι καλα γιουπιιιιιιιιιιιιιιι. αντε τωρα θα τρελαθω στα παιχνιδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.