Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος
Καλά, αυτό μόνο ο μίστερ Μπήν θα το σκεφτόταννα βαλω και στις αλλες κολαρο να σταματησουν να ζηλευουν???![]()

Είσαι φοβερή, ήξερε τί διάλεγε η Μαργαρίτα, εσύ μπορεί να μην ήξερες γιατί σου μπαστακώθηκε, ήξερε η γάτα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ria23
Διάσημο μέλος
να βαλω και στις αλλες κολαρο να σταματησουν να ζηλευουν???![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vickymoon
Διάσημο μέλος
(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)
Συνημμένα
ria23
Διάσημο μέλος

καλο κουραγιοοοοοοοοοοο!!!!!!

vickymoon
Διάσημο μέλος
θηλυκο δεν ειναι το δικο σου?? εμενα ο γιατρος στη θηλυκια εκανε ενα ωραιο κολπο κ δεν εβαλε κολαρο. πηρε μια καλτσα της εκανε τρυπουλες για τα ποδια και ηταν σαν να φοραγε ζιβαγκο. πολυ καλυτερο απο κολαρο. και ηταν και εφαρμοστο και δεν την ενοχλησε τοσο πολυ.καλε τι ωραιο το λαμπατερ σας και μεις θα βαλουμε οταν στειρωθουμε γιατι ειμαστε πολυ τσαχπινες και δεν βλεπω να αντεχουν τα ραμματα!!!!
καλο κουραγιοοοοοοοοοοο!!!!!!![]()
επισης επειδη το κολαρο οπως εμαθα προσφατα λεγεται ελισαβετιανο δεν ειναι λαμπατερ αλλα λορδος. αμ πως

kyka
Δραστήριο μέλος

Δεν αντέχω άλλο..Είμαι στη δουλειά και έχω πέσει κάτω σπό τα γέλια!
μπα σε καλό σας
vickymoon
Διάσημο μέλος

δε κανω πλακα.
παντως το γελιο μακραινει τη ζωη γι αυτο ανοιξα ενα θεμα με μια αστεια φωτο στο γενικες συζητησεις με θεμα "οχι πια πλιατσικα"
νομιζω θα γελασεις

vickymoon
Διάσημο μέλος
zoo
Πολύ δραστήριο μέλος
θηλυκο δεν ειναι το δικο σου?? εμενα ο γιατρος στη θηλυκια εκανε ενα ωραιο κολπο κ δεν εβαλε κολαρο. πηρε μια καλτσα της εκανε τρυπουλες για τα ποδια και ηταν σαν να φοραγε ζιβαγκο. πολυ καλυτερο απο κολαρο. και ηταν και εφαρμοστο και δεν την ενοχλησε τοσο πολυ.
επισης επειδη το κολαρο οπως εμαθα προσφατα λεγεται ελισαβετιανο δεν ειναι λαμπατερ αλλα λορδος. αμ πως![]()
Συγνώμη...
Πως χώρεσε το γατί μέσα σε μια κάλτσα, τόσο στενή που είναι;
Μόνο το καλσόν έχει τεράστια ελαστικότητα.
ria23
Διάσημο μέλος
θηλυκο δεν ειναι το δικο σου?? εμενα ο γιατρος στη θηλυκια εκανε ενα ωραιο κολπο κ δεν εβαλε κολαρο. πηρε μια καλτσα της εκανε τρυπουλες για τα ποδια και ηταν σαν να φοραγε ζιβαγκο. πολυ καλυτερο απο κολαρο. και ηταν και εφαρμοστο και δεν την ενοχλησε τοσο πολυ.
επισης επειδη το κολαρο οπως εμαθα προσφατα λεγεται ελισαβετιανο δεν ειναι λαμπατερ αλλα λορδος. αμ πως![]()
αααα!!!! δεν ειναι κακο ..ναι θηλυκια και τρελα δραστηρια ...ουτε λεπτο δεν καθεται ησυχη!!!!! δεν μπορουσε να το βγαλει????? γιατι σιγουρα θα το επιχειρησει το ζιζανιο μου!!!!!!!

συγνωμη λορδε!!!!!!!

vickymoon
Διάσημο μέλος
κι ομως χωρεσε. δε θα παρεις καλτσα παιδικη αλλα του φασουλα που ειναι μεγαλη. μεγαλο νουμερο. εγω της την φοραγα σχεδον 2 εβδομαδες.Συγνώμη...Πως χώρεσε το γατί μέσα σε μια κάλτσα, τόσο στενή που είναι;
Μόνο το καλσόν έχει τεράστια ελαστικότητα.
![]()
πως ειναι τα ρουχαλακια των ζωων αλλα σε ελαστικο.
Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος
Έλα Χριστέ μου, τί σκέφτεται ο άνθρωπος!!!Μπράβο του γιατρούκι ομως χωρεσε. δε θα παρεις καλτσα παιδικη αλλα του φασουλα που ειναι μεγαλη. μεγαλο νουμερο. εγω της την φοραγα σχεδον 2 εβδομαδες.
πως ειναι τα ρουχαλακια των ζωων αλλα σε ελαστικο.

Θα το έχω υπ'όψιν για τη Μπάσσυ μου
vickymoon
Διάσημο μέλος
που πας ρε καραμητρο?? η μαργαριτα τον αγνοησε εντελως.
vickymoon
Διάσημο μέλος
konstans
Περιβόητο μέλος
Εμ πεσμένο θα είναι το παιδί, τί θες να είναι χαρούμενο???
Κουράγιο παρασκευά μου, πλησιάζει η μέρα της ελευθερίας

vickymoon
Διάσημο μέλος
κλεβω λιγο κ του το βγαζω που κ που, με προσοχη ομως. παει καλυτερα κλεινει η πληγη του.Άντε πια, άλλες 3 μερούλες μείναν ε?
Εμ πεσμένο θα είναι το παιδί, τί θες να είναι χαρούμενο???
Κουράγιο παρασκευά μου, πλησιάζει η μέρα της ελευθερίας![]()
καλα μολις βλεπει το κολαρο που παω να του το ξαναβαλω γινεται εξαλλος
vickymoon
Διάσημο μέλος

γιουπιιιιιιιιιιιιιιι. αντε τωρα θα τρελαθω στα παιχνιδια

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool