O γάτος με το κολλάρο σαν λαμπατέρ

να βαλω και στις αλλες κολαρο να σταματησουν να ζηλευουν???:P:lol::D
Καλά, αυτό μόνο ο μίστερ Μπήν θα το σκεφτόταν:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:Είσαι φοβερή, ήξερε τί διάλεγε η Μαργαρίτα, εσύ μπορεί να μην ήξερες γιατί σου μπαστακώθηκε, ήξερε η γάτα.:up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

παιδια εδω δειτε τα χαλια μας
(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• paraskevas 001.jpg
    paraskevas 001.jpg
    122,7 KB · Εμφανίσεις: 74
  • paraskevas 002.jpg
    paraskevas 002.jpg
    96,9 KB · Εμφανίσεις: 245
καλε τι ωραιο το λαμπατερ σας και μεις θα βαλουμε οταν στειρωθουμε γιατι ειμαστε πολυ τσαχπινες και δεν βλεπω να αντεχουν τα ραμματα!!!!:lol::lol::lol:

καλο κουραγιοοοοοοοοοοο!!!!!!:)

καλε τι ωραιο το λαμπατερ σας και μεις θα βαλουμε οταν στειρωθουμε γιατι ειμαστε πολυ τσαχπινες και δεν βλεπω να αντεχουν τα ραμματα!!!!:lol::lol::lol:

καλο κουραγιοοοοοοοοοοο!!!!!!:)
θηλυκο δεν ειναι το δικο σου?? εμενα ο γιατρος στη θηλυκια εκανε ενα ωραιο κολπο κ δεν εβαλε κολαρο. πηρε μια καλτσα της εκανε τρυπουλες για τα ποδια και ηταν σαν να φοραγε ζιβαγκο. πολυ καλυτερο απο κολαρο. και ηταν και εφαρμοστο και δεν την ενοχλησε τοσο πολυ.

επισης επειδη το κολαρο οπως εμαθα προσφατα λεγεται ελισαβετιανο δεν ειναι λαμπατερ αλλα λορδος. αμ πως:up::P:lol:

Παιδια σταματήστε! :lol::lol: Δεν αντέχω άλλο..Είμαι στη δουλειά και έχω πέσει κάτω σπό τα γέλια!:lol::lol: μπα σε καλό σας:lol:

μπορει να ακουγεται αστειο το ζιβαγκο, αλλα ειναι αληθεια:|:cool:
δε κανω πλακα.
παντως το γελιο μακραινει τη ζωη γι αυτο ανοιξα ενα θεμα με μια αστεια φωτο στο γενικες συζητησεις με θεμα "οχι πια πλιατσικα"
νομιζω θα γελασεις:lol:

λαθος με θεμα "στο κλιμα των ημερων" (ειμαι λιγο ξανθια)

θηλυκο δεν ειναι το δικο σου?? εμενα ο γιατρος στη θηλυκια εκανε ενα ωραιο κολπο κ δεν εβαλε κολαρο. πηρε μια καλτσα της εκανε τρυπουλες για τα ποδια και ηταν σαν να φοραγε ζιβαγκο. πολυ καλυτερο απο κολαρο. και ηταν και εφαρμοστο και δεν την ενοχλησε τοσο πολυ.

επισης επειδη το κολαρο οπως εμαθα προσφατα λεγεται ελισαβετιανο δεν ειναι λαμπατερ αλλα λορδος. αμ πως:up::P:lol:

Συγνώμη...:hmm: Πως χώρεσε το γατί μέσα σε μια κάλτσα, τόσο στενή που είναι; :blink: Μόνο το καλσόν έχει τεράστια ελαστικότητα.:hmm:

αααα!!!! δεν ειναι κακο ..ναι θηλυκια και τρελα δραστηρια ...ουτε λεπτο δεν καθεται ησυχη!!!!! δεν μπορουσε να το βγαλει????? γιατι σιγουρα θα το επιχειρησει το ζιζανιο μου!!!!!!!:lol::lol::lol:

συγνωμη λορδε!!!!!!!:lol::lol:

Συγνώμη...:hmm: Πως χώρεσε το γατί μέσα σε μια κάλτσα, τόσο στενή που είναι; :blink: Μόνο το καλσόν έχει τεράστια ελαστικότητα.:hmm:
κι ομως χωρεσε. δε θα παρεις καλτσα παιδικη αλλα του φασουλα που ειναι μεγαλη. μεγαλο νουμερο. εγω της την φοραγα σχεδον 2 εβδομαδες.
πως ειναι τα ρουχαλακια των ζωων αλλα σε ελαστικο.

κι ομως χωρεσε. δε θα παρεις καλτσα παιδικη αλλα του φασουλα που ειναι μεγαλη. μεγαλο νουμερο. εγω της την φοραγα σχεδον 2 εβδομαδες.
πως ειναι τα ρουχαλακια των ζωων αλλα σε ελαστικο.
Έλα Χριστέ μου, τί σκέφτεται ο άνθρωπος!!!Μπράβο του γιατρού:up::up::up::up:Θα το έχω υπ'όψιν για τη Μπάσσυ μου:happy:

παιδια επανερχομαι στον παρασκευα. δε κοιταει τα χαλια του με το κολαρο παει να τη πεσει στη μαργαριτα και της κανει κχχχχχχχχ
που πας ρε καραμητρο?? η μαργαριτα τον αγνοησε εντελως.

σημερα ειναι τεταρτη μερα με κολαρο. εχω ομως την εντυπωση οτι αδυνατησε λιγο. απο διαθεση ετσι κ ετσι. ειναι πεσμενος.

Άντε πια, άλλες 3 μερούλες μείναν ε?
Εμ πεσμένο θα είναι το παιδί, τί θες να είναι χαρούμενο???
Κουράγιο παρασκευά μου, πλησιάζει η μέρα της ελευθερίας:D

Άντε πια, άλλες 3 μερούλες μείναν ε?
Εμ πεσμένο θα είναι το παιδί, τί θες να είναι χαρούμενο???
Κουράγιο παρασκευά μου, πλησιάζει η μέρα της ελευθερίας:D
κλεβω λιγο κ του το βγαζω που κ που, με προσοχη ομως. παει καλυτερα κλεινει η πληγη του.
καλα μολις βλεπει το κολαρο που παω να του το ξαναβαλω γινεται εξαλλος

ειμαι στην ευχαριστη θεση να πω!!!!!!! οτι το εβγαλα το κολαρο κ ειμαι καλα:up::up::up::up:
γιουπιιιιιιιιιιιιιιι. αντε τωρα θα τρελαθω στα παιχνιδια:up::up::up:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back