FOXYFREAK
Νεοφερμένο μέλος
στο site για να σας πω πόσο όμορφα περνάμε κάθε μέρα στο σπίτι
με τα δύο γατάκια. Αγαπιούνται πολύ αυτό είναι σίγουρο και δεν θα τα
χώριζα με τίποτα. Το ένα ολοκληρώνει το άλλο. Η μέρα τους είναι ξέγνιαστη
με φούλ πρόγραμμα : ύπνος - παιχνίδι - φαί - κακά - αγάπες με τους γατογονείς!

Μία όμορφη φωτογραφία που τράβιξα και θα την κορνιζάρω στο σπίτι μου:
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
stellak
Διάσημο μέλος
Δυο γατάκια χωρίς στον ήλιο μοίρα, με την καλύτερη τύχη που θα μπορούσαν τελικά να έχουν! 
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
FOXYFREAK
Νεοφερμένο μέλος

moukelis
Επιφανές μέλος
Anima
Πολύ δραστήριο μέλος
Mου άρεσε πολύ αυτό το πρόγραμμα!Λόγο του βαριού προγράμματος της ημέρας δεν προλαβαίνω να μπώ
στο site για να σας πω πόσο όμορφα περνάμε κάθε μέρα στο σπίτι
με τα δύο γατάκια. Αγαπιούνται πολύ αυτό είναι σίγουρο και δεν θα τα
χώριζα με τίποτα. Το ένα ολοκληρώνει το άλλο. Η μέρα τους είναι ξέγνιαστη
με φούλ πρόγραμμα : ύπνος - παιχνίδι - φαί - κακά - αγάπες με τους γατογονείς!
Μία όμορφη φωτογραφία που τράβιξα και θα την κορνιζάρω στο σπίτι μου:
FOXYFREAK
Νεοφερμένο μέλος
Mου άρεσε πολύ αυτό το πρόγραμμα!
το τιρούμε αυστηρά!!

joy1
Εκκολαπτόμενο μέλος
Κουκλια

Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος
. Εγώ θέλω να κορνιζάρω μια φωτο της Μπασσέτ, αλλά, θα με κοροϊδεύει όλη η οικογένεια. Ενώ την αγαπούν, τους έχει πιάσει όλους η σοβαροφάνεια, ακόμη και τα δεκαπεντάχρονα ,αρκούνται να την χαϊδεύουν και να την έχουν αγκαλιά. Όλα τα σαχλοπαίχνιδα τα παίζω εγώ, μεγάλη γυναίκα.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum