O μικρός Iubi

Λόγο του βαριού προγράμματος της ημέρας δεν προλαβαίνω να μπώ
στο site για να σας πω πόσο όμορφα περνάμε κάθε μέρα στο σπίτι
με τα δύο γατάκια. Αγαπιούνται πολύ αυτό είναι σίγουρο και δεν θα τα
χώριζα με τίποτα. Το ένα ολοκληρώνει το άλλο. Η μέρα τους είναι ξέγνιαστη
με φούλ πρόγραμμα : ύπνος - παιχνίδι - φαί - κακά - αγάπες με τους γατογονείς! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Μία όμορφη φωτογραφία που τράβιξα και θα την κορνιζάρω στο σπίτι μου:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• DSC00079.jpg
    DSC00079.jpg
    270,2 KB · Εμφανίσεις: 47
Τι ευτυχία!:happy: Δυο γατάκια χωρίς στον ήλιο μοίρα, με την καλύτερη τύχη που θα μπορούσαν τελικά να έχουν! :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τα αγαπάω τόσο πολύ!!! :inlove:

Πω πω εγιναν κουκλακια!

Λόγο του βαριού προγράμματος της ημέρας δεν προλαβαίνω να μπώ
στο site για να σας πω πόσο όμορφα περνάμε κάθε μέρα στο σπίτι
με τα δύο γατάκια. Αγαπιούνται πολύ αυτό είναι σίγουρο και δεν θα τα
χώριζα με τίποτα. Το ένα ολοκληρώνει το άλλο. Η μέρα τους είναι ξέγνιαστη
με φούλ πρόγραμμα : ύπνος - παιχνίδι - φαί - κακά - αγάπες με τους γατογονείς! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Μία όμορφη φωτογραφία που τράβιξα και θα την κορνιζάρω στο σπίτι μου:
Mου άρεσε πολύ αυτό το πρόγραμμα!

Tι ομορφα που ειναι!! Ειδικα αυτο το βλεμμα του ioubi , απο μωρο σε αντρακι..
Κουκλια:up:

Τέλεια είναι η φωτογραφία :up:. Εγώ θέλω να κορνιζάρω μια φωτο της Μπασσέτ, αλλά, θα με κοροϊδεύει όλη η οικογένεια. Ενώ την αγαπούν, τους έχει πιάσει όλους η σοβαροφάνεια, ακόμη και τα δεκαπεντάχρονα ,αρκούνται να την χαϊδεύουν και να την έχουν αγκαλιά. Όλα τα σαχλοπαίχνιδα τα παίζω εγώ, μεγάλη γυναίκα.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back