Dianna1
Νεοφερμένο μέλος
) Βρηκα τωρα κατι καινουργιες ,95% κρεας μεσα ,ψαρι βασικα ,ειναι 5-6 ποικιλιες με διαφορα ειδη ψαριου, το ενα μαλιστα εχει και ενα μικρο αυγο ορτικιου μεσα !!! CARNY λεγονται και εχουν ιδια τιμη με τα Schesir, αλλα σου ερχεται να τα φας εσυ LOL.
Αυτα τα πολλα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mrniceguy
Εκκολαπτόμενο μέλος
Δεν ξερω αλλα με τη orijen αλλα και την acana αρχιζω και βρισκω την ησυχια μου. Και μακραν οι καλυτερες τροφες οσο αφορα ωφελιμοτητα και τις τρωει η καλομαθημενη μου αλλα και αυξηση στην ενεργητικοτητα βλεπω.
Dianna1
Νεοφερμένο μέλος
Αν θελετε συμβουλες σχετικα με κουνελακια...εδω η μαμα
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kiss bill
Δραστήριο μέλος
Αυτο ομως που μου εκανε εντυπωση ειναι εχει χασει μισο κιλο. Ηταν αρκετα παχυς (6,5 κιλα) και ειχαν αρχισει να κρεμονται πατσαδες απο την κοιλιτσα του, πραγμα που με ανησυχουσε και γι' αυτο δε του εδινα ουτε γραμμαριο πανω απο αυτο που επρεπε. Παρ'ολα αυτα ομως με την proplan φανερα μαζευε λιπος, ειδικα μετα την στειρωση στους 7 μηνες, ενω βλεπω με χαρα οτι η orijen τον βοηθαει να το χασει και να ξαναγινει στυλατος. Η διαφορα ειναι ορατη ειδικα στο κεφαλι του που ηταν σαν γατι με μαγουλαδες και ξαναπηρε παλι σχημα.
Η δραστηριοτητα του παραμενει ιδια. Ευτυχως τρεχει και παιζει οσο και πριν γιατι ηταν υπερδραστηριος με πολλες ζημιες στο βιογραφικο του και αυτο με φοβιζε εχοντας διαβασει αναφορες οτι με την orijen αυξανεται η ενεργητικοτητα.
Η συμπεριφορα στην τουαλεττα του ειναι ιδια αν και ισως ειναι η ιδεα μου αλλα σαν να κανει ελαχιστα λιγοτερα και μυριζουν λιγοτερο εντονα. Δε μπορω ομως να το πω με απολυτη σιγουρια αυτο.
Γενικα ειμαι ευχαριστημενος με την συγκεκριμενη τροφη και πιστευω οτι του ταιριαζει και του προσφερει περισσοτερα απο την proplan. Εκτος απο βαρος βεβαια....

Επισης ξεχασα να αναφερω οτι υπηρξε μεγαλη διαφορα στο τριχωμα. Πριν ηταν θαμπο και ειχε την αισθηση λιπαροτητας. Για την ακριβεια το τριχωμα ειδικα στη ραχη του ηταν αρκετα λιπαρο λες και ηταν μπακαλογατος.

Τωρα ειναι λαμπερο και μεταξενιο. Η αισθηση τωρα οταν τον χαιδευω ειναι απιστευτη. Νυχτα με τη μερα. Πραγματικα τεραστια διαφορα.
...ξεπαραδιαστικα
αλλα δεν πειραζει εχω ενα σωρο στοματα να ταισω
δοκιμαζουμε κ στην πορεια ενημερωνουμε,ειναι καποιες στειρωμενες ομως
...ελπιζω δεν θα γινουν βοδια αλλιως...με βλεπω να τις τρωω εγω
mrniceguy
Εκκολαπτόμενο μέλος

αρα....14.τα 13 πως τα εβγαλες εσυ??????
μαλλον σε μπερδεψα εγω,ετσι προσθεσα και το μαζι στο παραπανω μηνυμαντροπη να μη ξερω τα κιλα των γατοτροφων,εξπερ εχω γινει

τα ξερω καλυτερα και απο τα μαγαζια που μου πουλανε πνευμα...
δεν βγαινει σε 10 κιλο,ναι καλα λεω εγω κ αρχιζω
...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Επισης αυτες οι τροφες κανουν και για στειρωμενα,παρολο που δεν το γραφουν..γιατι στον καναδα ειναι σχεδον ολες στειρωμενες και δεν το γραφουν στη συσκευασια..ετσι ξερω τουλάχιστον..

mrniceguy
Εκκολαπτόμενο μέλος
14κιλη orijen για γατια απο οσο ξερω δεν υπαρχει
οκ νομιζα πως πηρες 14κιλη, οχι και τιποτα αλλο αλλα δεν εχω βρει πουθενα τοση

kiss bill
Δραστήριο μέλος

η οριτζεν και η ακανα οντως δεν βγαινουν σε 10κιλες συσκευασιες..δεν σε κοροιδευουν..
Επισης αυτες οι τροφες κανουν και για στειρωμενα,παρολο που δεν το γραφουν..γιατι στον καναδα ειναι σχεδον ολες στειρωμενες και δεν το γραφουν στη συσκευασια..ετσι ξερω τουλάχιστον..![]()
βρε δεν μιλαω για αυτες!!!!!
,σε καποια μαγαζια που παω ηθελα royal συγκεκριμενους κωδικους και εχω το βιβλιαρακι με τα κιλα,τα εχω δει και στο εξωτερικο,κ οι δικοι μας εδω λενε χαζομαρες
.και οταν τους λεω κανουν λαθος λενε με γκρινια να το δουνε στον καταλογο και ΤΟΤΕ την πατανε...ναι ναι εχετε δικαιο λενε...εχουνε μαγαζια και δεν ξερουν τι τους γινεται
moukelis
Επιφανές μέλος
Fotini
Διάσημο μέλος
8 γατες να εφαγαν 9 κιλα τροφη σε 3 εβδομαδες δεν ειναι πολυ...υπολογισε ποσα γραμμαρια αντιστοιχουν στην καθεμια,με λιγοτερα θα τρεφονται με αερα...
Συμφωνώ! Είναι λογικό 8 γάτες να θέλουν 9 κιλά ξηρή σε 3 εβδομάδες... με οποιαδήποτε τροφή, η ίδια ποσότητα θα καταναλώνεται.
moukelis
Επιφανές μέλος

moukelis
Επιφανές μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool