Pet Shops που δεν πουλάνε ζώα

Ismini

Διάσημο μέλος

Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα.
Επειδή όταν ψωνίζουμε από pet shops που εμπορεύονται ζώα, ενισχύουμε αυτό το είδος εμπορίου, σκέφτηκα να φτιάξουμε εδώ μία λίστα με εκείνα που δεν έχουν καθόλου ζώα.
Αρχίζω παραθέτοντας, διευθύνσεις και τηλέφωνα όσων γνωρίζω:

* Pet shop K-9 Κ. Βάρναλη 26, Χαλάνδρι, τηλ. 210 6853894
* Pet Shop Ανδρ. Γκίνη 9, Χαλάνδρι, τηλ. 2106840642
* Ζωόπολις Χάρητος 9, Κολωνάκι, τηλ. 210 7232690 & Μεναίχμου 10, Ν. Κόσμος, τηλ. 210 9240230

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

νομίζω και όλα τα καταστήματα της αλυσίδας "Ζωοφιλία", αυτό τουλάχιστον στην Αρχελάου στο Παγκράτι (κοντά στο άλσος) και στην πλατεία Κυψέλης σίγουρα καθώς επίσης και το κατάστημα "Cats & Dogs" στην οδό Μουστοξύδη. Τα παραπάνω χαρίζουν αδεσποτάκια ενίοτε ή όποιος θέλει μπορεί να βάζει αφισσούλες με αγγελίες..:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

νομίζω και όλα τα καταστήματα της αλυσίδας "Ζωοφιλία", αυτό τουλάχιστον στην Αρχελάου στο Παγκράτι (κοντά στο άλσος)

Το συγκεκριμένο πάντως έχει σίγουρα ψάρια και πουλιά. Τα Ζωοφιλία γενικότερα πουλούν ζώα (κυρίως ψάρια, πουλιά, ερπετά, χάμστερ, κουνέλια). Γάτες και σκυλιά μόνο κατόπιν παραγγελίας.
Δείτε και εδώ.

Εκτός από τα ΖΩΟΠΟΛΙΣ που θα πρότεινα αλλά ήδη είπε γι'αυτά η Ισμήνη από τα οποία ψωνίζω (το κατάστημα μάλιστα του Ν.Κόσμου κάνει και delivery κάθε Τρίτη και Πέμπτη), υπάρχει και το PET PLANET, Αγ.Αλεξάνδρου 31, Παλαιό Φάληρο το οποίο επίσης κάνει delivery κάτι που θεωρώ πολύ βολικό (τηλ.210 9840550). Το ζευγάρι των ιδιοκτητών (Γιώργος - Αγγέλα) έχει μεγάλη αγάπη στα ζώα. Μέσα στο μαγαζί τους τα μόνο ζώα που θα δείτε είναι οι 4 γάτες και τα 3 σκυλιά τους. Και φυσικά δεν είναι προς πώληση!;):P:D
Μόνο απ'ότι μου είπαν κατά καιρούς χαρίζουν αδέσποτα που πέφτουν στα χέρια τους.
Στο PET PLANET θα βρείτε ποικιλία από αξεσουάρ, παιχνίδια, ονυχοδρόμια, ενώ μπορείτε να χαράξετε και πλακέτες για τις γατούλες σας.:)

Για όσους μένουν στις περιοχές Νίκαια, Κορυδαλλό άνοιξε ένα νέο pet shop που δεν πουλάει ζώα και κάνει delivery στο σπίτι σας. Οι τιμές; Αρκετά καλές σε σχέση με την Κτηνιατρική στη Γ. Λαμπράκη (που έχει τις καλύτερες της αγοράς). Π.χ. την άμμο Everclean Activeblock τα 6 κιλά τα δίνει 8,90 και το δίκιλο της Royal Canin Kitten 34 κοστίζει 14,00 ευρώ. Το τηλ. είναι 210-4254130, 6977-458593 (Ηλιουπόλεως 2 & Κονδύλη, Νίκαια).

εδω θεσ/νικη ποια ειναι;:hmm:

Για όσους μένουν στις περιοχές Νίκαια, Κορυδαλλό άνοιξε ένα νέο pet shop που δεν πουλάει ζώα και κάνει delivery στο σπίτι σας. Οι τιμές; Αρκετά καλές σε σχέση με την Κτηνιατρική στη Γ. Λαμπράκη (που έχει τις καλύτερες της αγοράς). Π.χ. την άμμο Everclean Activeblock τα 6 κιλά τα δίνει 8,90 και το δίκιλο της Royal Canin Kitten 34 κοστίζει 14,00 ευρώ. Το τηλ. είναι 210-4254130, 6977-458593 (Ηλιουπόλεως 2 & Κονδύλη, Νίκαια).

ΆΚΥΡΟ το παραπάνω pet shop. Ενώ στην αρχή δεν είχε ζώα, πριν λίγο καιρό έφερε σκυλιά:mad: Θα σας πρότεινα να επιλέξετε κάποιο άλλο...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

νομίζω και όλα τα καταστήματα της αλυσίδας "Ζωοφιλία", αυτό τουλάχιστον στην Αρχελάου στο Παγκράτι (κοντά στο άλσος) και στην πλατεία Κυψέλης σίγουρα καθώς επίσης και το κατάστημα "Cats & Dogs" στην οδό Μουστοξύδη. Τα παραπάνω χαρίζουν αδεσποτάκια ενίοτε ή όποιος θέλει μπορεί να βάζει αφισσούλες με αγγελίες..:)

Δεν ισχύει ΄Νότα μου...:/:Αυτό στην Ιφιγενείας στη Ν.Ιωνία έχει και παπαγαλάκια αλλά και κανα 2 σκυλάκια.Εμένα μου είπαν για ένα ΠΟΛΥ φτηνό πετ σοπ στην διαστάυρωση αττικής οδου και ηρακλείου..Λίγο ψηλά για εμένα αλλά οκ...και λέει δεν πουλάει και Ζωάκια, αλλά δεν ξέρω αν ισχύει..η κοπέλα είναι σε εθελοντική οργάνωση για τα αδέσποτα όμως..οπότε την εμπιστεύομαι;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Να προσθέσω και την αποθήκη κτηνιατρικών του Γιάννη Μαδεμοχωρίτη, στην Αγία Παρασκευή, 28ης Οκτωβρίου 1 και Μεσογείων 368 (στο ύψος της Domino Pizza). Τηλ. 210 6390496, 6002952.
Εκτός από τροφές (σε πολύ μεγάλη ποικιλία) έχει και κτηνιατρικά φάρμακα, εμβόλια κ.λπ. σε πολύ καλές τιμές. Νομίζω πως κάνει και delivery. Και φυσικά δεν εμπορεύεται ζώα.

εδω θεσ/νικη ποια ειναι;:hmm:

Να επαναφερω την ερωτηση.
Εδω στην Θεσ/νικη ξερει κανεις πετ σοπ με μεγαλη ποικιλια που να μην εμπορευεται ζωα?:hmm:Γιατι δυτυχως στο Quiko πολλες φορες βλεπεις καταταλαιπωρημενα ζωα προς πωληση.:down: :mad:

Να επαναφερω την ερωτηση.
Εδω στην Θεσ/νικη ξερει κανεις πετ σοπ με μεγαλη ποικιλια που να μην εμπορευεται ζωα?:hmm:Γιατι δυτυχως στο Quiko πολλες φορες βλεπεις καταταλαιπωρημενα ζωα προς πωληση.:down: :mad:
Νίκη μου, δυστυχώς εγώ τουλάχιστον δεν έχω βρει ούτε ένα. Όσα βρήκα που να μην εμπορεύονται ζώα, έχουν είδη μόνο για πτηνά, κουνέλια και τρωκτικά (ούτε συζήτηση για τροφές γάτας, και δη royal ή hill's).
Όποιος γνωρίζει κάτι διαφορετικό, ας μας πει :/:

ναι παρομοιως και γω θεσσαλονικη οσα εχω βρει εχουν και ζωα.Θυμαμαι ομως ειδα ενα pet shop στην Αγια Σοφια κοντα σε εναν λοξο δρομο προς τα δεξια που ανεβαινει Εγνατια δεν ειχε ζωα,ειχε τις αμμους everclean και επισης δεν ειχε ποικιλια σε γατοτροφες (το ματι μου επεσε σε κατι friskies μονο πανω) θα το ξαναεπισκευτω για ερευνα και θα επανελθω.Επισης γνωριζει κανεις κανενα pet shop στην περιοχη Τουμπας (κατω τυμπα-χαριλαου) που να μπορω να πρμυθευτω αμμο και τροφες?ειναι λιγο βασανο να κουβαλαω τα 10κιλα απο το κεντρο.

ps:Ολγα το Πρεστονι σου ειναι ενα κουκλι φτου φτου.στηθηκε και σαν λιονταρι στη φωτο χιχιχι

γνωριζει κανεις κανενα pet shop στην περιοχη Τουμπας (κατω τυμπα-χαριλαου) που να μπορω να πρμυθευτω αμμο και τροφες?ειναι λιγο βασανο να κουβαλαω τα 10κιλα απο το κεντρο.

ps:Ολγα το Πρεστονι σου ειναι ενα κουκλι φτου φτου.στηθηκε και σαν λιονταρι στη φωτο χιχιχι
Σας ευχαριστούμε ιδιαιτέρως για τα καλά σας λόγια :redface:
Κοίταξε, υπάρχει στην Κάτω Τούμπα το "κύων και γαλή" που είναι στην Απόλλωνος, απέναντι από τον κήπο του Καλού. Εναλλακτικά, το πετ στην Αγίας Θεοδώρας κάνει και delivery, εγώ από εκεί ψωνίζω. Το παιδί που το έχει μένει Κων/πολίτικα και αναγκαστικά περνάει από Τούμπα, οπότε τον βολεύει και ο δρόμος. Το Σάββατο θα έρθω στο ωδείο και θα σου δώσω τηλέφωνο αν θέλεις.

Desdemona είναι εύκολο να δώσεις την διεύθυνση (οδός – αριθμός) των καταστημάτων που αναφέρεις στη Θεσσαλονίκη; Δεν τα πάω πολύ καλά με οδούς και περιοχές βλέπεις οπότε κάθε πληροφορία είναι ευπρόσδεκτη.
Να προσθέσω ότι στο ΙΚΕΑ υπάρχουν αξεσουάρ, παιχνίδια, πιατάκια, καλαθάκια κτλπ. για σκύλους και γάτες. Όχι σε μεγάλη ποικιλία αλλά σε καλές τιμές.

Σας ευχαριστούμε ιδιαιτέρως για τα καλά σας λόγια :redface:
Κοίταξε, υπάρχει στην Κάτω Τούμπα το "κύων και γαλή" που είναι στην Απόλλωνος, απέναντι από τον κήπο του Καλού. Εναλλακτικά, το πετ στην Αγίας Θεοδώρας κάνει και delivery, εγώ από εκεί ψωνίζω. Το παιδί που το έχει μένει Κων/πολίτικα και αναγκαστικά περνάει από Τούμπα, οπότε τον βολεύει και ο δρόμος. Το Σάββατο θα έρθω στο ωδείο και θα σου δώσω τηλέφωνο αν θέλεις.

Desdemona σχετικα προσφατα επισκεφτηκα το πετ στην Αγιας Θεοδωρας(μαλλον μιλαμε για το ιδιο).Ομως εχω την εντυπωση οτι ειδα στην εισοδο ζωα (νομιζω οτι ειδα και γατακια αλλα δεν ειμαι σιγουρη) προς πωληση.
Στον κατω οροφο που κατεβηκα για να δω τις τροφες ειχε μια γατα περσιας με σκουρα χρωματα.Αν καταλαβα καλα αυτο το καημενο ζει εκει.Δεν ηταν κανεις στον κατω οροφο, αρχισα λιγο να την χαιδευω και αμεσως γυρισε αναποδα και μου δειξε την κοιλιτσα της για να την χαιδεψω.Και οταν καποια στιγμη ηθελα να φυγω μου νιαουρισε παραπωνιαρικα.:(Σφιχτηκε η καρδια μου, δυστυχως δεν φτανει να εχει το ζωο μονο εξασφαλισμενη την τροφη και μερος να μενει.:hmm:
Για το πετ σοπ τωρα, οι εντυπωσεις μου ειναι οι εξης.
Πολυ μεγαλη ποικιλια σε τροφες, αξεσουαρ και βιταμινες, αντιπαρασιτικα κ.α αλλα οι τιμες αρκετα τσιμπημενες(σε σχεση με το Quiko που ψωνιζω συνηθως) της ταξης 20-50% πιο πανω.:hmm:
Και τωρα μου ηρθε μια ιδεα.Δεν ανοιγουμε και ενα θεμα με κριτικες και εντυπωσεις για πετ σοπ ,που κατα καιρους επισκεφτηκαμε?:hmm:

Desdemona σχετικα προσφατα επισκεφτηκα το πετ στην Αγιας Θεοδωρας(μαλλον μιλαμε για το ιδιο).Ομως εχω την εντυπωση οτι ειδα στην εισοδο ζωα (νομιζω οτι ειδα και γατακια αλλα δεν ειμαι σιγουρη) προς πωληση.
Στον κατω οροφο που κατεβηκα για να δω τις τροφες ειχε μια γατα περσιας με σκουρα χρωματα.Αν καταλαβα καλα αυτο το καημενο ζει εκει.Δεν ηταν κανεις στον κατω οροφο, αρχισα λιγο να την χαιδευω και αμεσως γυρισε αναποδα και μου δειξε την κοιλιτσα της για να την χαιδεψω.Και οταν καποια στιγμη ηθελα να φυγω μου νιαουρισε παραπωνιαρικα.:(Σφιχτηκε η καρδια μου, δυστυχως δεν φτανει να εχει το ζωο μονο εξασφαλισμενη την τροφη και μερος να μενει.:hmm:
Για το πετ σοπ τωρα, οι εντυπωσεις μου ειναι οι εξης.
Πολυ μεγαλη ποικιλια σε τροφες, αξεσουαρ και βιταμινες, αντιπαρασιτικα κ.α αλλα οι τιμες αρκετα τσιμπημενες(σε σχεση με το Quiko που ψωνιζω συνηθως) της ταξης 20-50% πιο πανω.:hmm:
Και τωρα μου ηρθε μια ιδεα.Δεν ανοιγουμε και ενα θεμα με κριτικες και εντυπωσεις για πετ σοπ ,που κατα καιρους επισκεφτηκαμε?:hmm:

Καμια φορα περναω απο κει και μπαινω να παρω μια κονσερβουλα που δεν την εχει αλλου... Νικη μου μενω κατω και παιζω ωρες με την γατα που λες και με ακολουθει οταν φευγω μεχρι τις σκαλες... ειναι πανεμορφη , φουντωτηηηη αχχχχχ..και πανω εχουν παλι ετσι χυμα εναν σκυλο, αλλά ζωα δεν εχω δει να πουλαει (εκτος ψαρια-ποντικακια)

πετ σοπ που να μην πουλαει ζωα οντως δεν εχει και ποικιλια σε τροφες :down:

ναι παρομοιως και γω θεσσαλονικη οσα εχω βρει εχουν και ζωα.Θυμαμαι ομως ειδα ενα pet shop στην Αγια Σοφια κοντα σε εναν λοξο δρομο προς τα δεξια που ανεβαινει Εγνατια δεν ειχε ζωα,ειχε τις αμμους everclean και επισης δεν ειχε ποικιλια σε γατοτροφες (το ματι μου επεσε σε κατι friskies μονο πανω) θα το ξαναεπισκευτω για ερευνα και θα επανελθω.Επισης γνωριζει κανεις κανενα pet shop στην περιοχη Τουμπας (κατω τυμπα-χαριλαου) που να μπορω να πρμυθευτω αμμο και τροφες?ειναι λιγο βασανο να κουβαλαω τα 10κιλα απο το κεντρο.

νομιζω λες αυτο στην Πατριαρχου Ιωακειμ... εχει και παταρι που φαινεται απο εξω. Δυστυχως 2 φορες που περασα ηταν κλειστο :(
ειδα ομως οτι εχει αρκετες τροφες , οχι μονο friskies καθως και καλαθακια, και ονυχοδρομια ...

ξερω κι εγω ενα στο Παγκρατι στην Φρυνης που λεγεται Κηπος κ δεν εχει ζωακια!!
ειναι μια τρυπα,πολυ παλιο μαγαζι και το εχει ενας υπεροχος και ευγενικοτατος παππους!!
ισα που χωρας μεσα,αλλα για καποιο λογο εχει τα παντα!
και everclean αμμο (ολα τα ειδη) κ pro plan κ royal κ hill's κ σχεδον ολες τις κονσερβουλες κ παρα πολλες γευσεις κ μικρα μεγεθη κ 2κιλες τροφες!
παντα εκει παω κ μονο μια φορα ετυχε να μην εχει μια γευση απο κατι!!
Και αλλο ενα στο Παγκρατι παλι, στην οδο Προκλου ιδιες τιμες με το προηγουμενο (κανονικες δηλαδη) που αναφερω και αρκετα πραγματα!

Luna, μάλλον είμαστε γειτόνισσες.:)
Κι εγώ ψωνίζω και από τα δύο αυτά πετ σοπ και οι ιδιοκτήτες είναι πολύ ευγενικοί και δέχονται αγγελίες για αδέσποτα. Επίσης έχουν αρκετά αξεσουάρ και παιχνίδια - έχω δει μέχρι και φορμάκια για σκυλάκια, και μάλιστα στον Κήπο που είναι μια τρύπα.:blink:

Ένα άλλο πετ σοπ που δεν πουλάει ζώα βρίσκεται στην Τοσίτσα στα Εξάρχεια, ακριβώς απέναντι απ' το Ok market. Δεν ξέρω αν έχει πολλά είδη για γάτες, αλλά έχει τεράστια ποικιλία σε χύμα λιχουδιές για σκύλους (ένεκα τα σκυλιά της πλατείας).:D

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back