Darknova
Νεοφερμένο μέλος
Νέα στο forum και νέα γατομαμά
. Μήπως γνωρίζετε κάποιο petshop που να έχει ποικιλία σε ονυχοδρόμια στην Αθήνα? (αν είναι και γύρω από Καλλιθέα, ακόμα καλύτερα
)'Εχω πάρει μια μικρή επιφάνεια από σχοινί, από τα Jumbo, αλλά προτιμά οτιδήποτε άλλο εκτός από αυτό!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna
Περιβόητο μέλος
Luna, μάλλον είμαστε γειτόνισσες.
Κι εγώ ψωνίζω και από τα δύο αυτά πετ σοπ και οι ιδιοκτήτες είναι πολύ ευγενικοί και δέχονται αγγελίες για αδέσποτα. Επίσης έχουν αρκετά αξεσουάρ και παιχνίδια - έχω δει μέχρι και φορμάκια για σκυλάκια, και μάλιστα στον Κήπο που είναι μια τρύπα.![]()
βρηκα γειτονισσα???
που εισαι εσυ???εγω μενω πλ.βαρναβα!!!
καλα αυτο το μαγαζακι (ο Κηπος) δεν εχει απειρα πραγματα???

ειναι τρελο και το λεω κ δεν με ποστευουν!!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ruko
Διάσημο μέλος
Τώρα μένω Φρύνης με Φιλολάου. Ο Κήπος είναι περίπτωση, απορώ και γω πού τα βάζουν τόσα πράγματα. Φυσικά, δε χωράνε πάνω από δυο-τρεις άνθρωποι στο μαγαζί.
Luna
Περιβόητο μέλος
οντως ειναι περιπτωση!!θα τους φερω και σπιτι μου να μου το φτιαξουν γιατι τα πραγματα μου δεν χωρανε και δεν ξερω τι να κανω!!!!

ruko
Διάσημο μέλος
(εδώ κάποτε ήταν ένα θέμα για πετ σοπ που δεν πουλάνε ζώα)

moukelis
Επιφανές μέλος

vasso h
Νεοφερμένο μέλος
Luna
Περιβόητο μέλος
Όχι, είμαι από Θεσσαλονίκη, απλώς μένω στην Αθήνα εδώ και μερικά χρόνια.
(εδώ κάποτε ήταν ένα θέμα για πετ σοπ που δεν πουλάνε ζώα)![]()
ουπς!!!!ξεφυγαμε!!!!

NiaR
Πολύ δραστήριο μέλος
Στην Θεσσαλονίκη υπάρχει ένα μεγάλο και παλιό pet-shop στην οδό Γιαννιτσών 28, απέναντι από τον Σιδηροδρομικό Σταθμό, τηλ.543188 όπου μπορείτε να κάνετε τηλεφωνικά τις παραγγελίες σας και σας τα φέρνουν στο σπίτι. Η ιδιοκτήτρια κ.Καραμανίδου είναι ένας ευγενέστατος άνθρωπος και όλη η οικογένεια πάρα πολύ φιλόζωη. Να σκεφτείτε ότι εδώ και πολλά χρόνια μάζεψε τρία τρισάθλια τότε αδέσποτα τα οποία έχει μέσα στο κατάστημα μόνιμα και το βράδυ τα κρατάει για ύπνο εντός. Κάνει δε τιμές πολύ καλές τιμές.
Τελεια!!!!ευχαριστουμε, κανει και ντελιβερι , μια χαρα!
μηπως ειναι μια μεγαλη αποθηκη? Γιατι Γιαννιτσων εχω δει κανα δυο αποθηκες και υπεθεσα οτι δινουν χοντρικη μονο...
vasso h
Νεοφερμένο μέλος
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Desdemona σχετικα προσφατα επισκεφτηκα το πετ στην Αγιας Θεοδωρας(μαλλον μιλαμε για το ιδιο).Ομως εχω την εντυπωση οτι ειδα στην εισοδο ζωα (νομιζω οτι ειδα και γατακια αλλα δεν ειμαι σιγουρη) προς πωληση.
Στον κατω οροφο που κατεβηκα για να δω τις τροφες ειχε μια γατα περσιας με σκουρα χρωματα.Αν καταλαβα καλα αυτο το καημενο ζει εκει.Δεν ηταν κανεις στον κατω οροφο, αρχισα λιγο να την χαιδευω και αμεσως γυρισε αναποδα και μου δειξε την κοιλιτσα της για να την χαιδεψω.Και οταν καποια στιγμη ηθελα να φυγω μου νιαουρισε παραπωνιαρικα.Σφιχτηκε η καρδια μου, δυστυχως δεν φτανει να εχει το ζωο μονο εξασφαλισμενη την τροφη και μερος να μενει.
Για το πετ σοπ τωρα, οι εντυπωσεις μου ειναι οι εξης.
Πολυ μεγαλη ποικιλια σε τροφες, αξεσουαρ και βιταμινες, αντιπαρασιτικα κ.α αλλα οι τιμες αρκετα τσιμπημενες(σε σχεση με το Quiko που ψωνιζω συνηθως) της ταξης 20-50% πιο πανω.
Και τωρα μου ηρθε μια ιδεα.Δεν ανοιγουμε και ενα θεμα με κριτικες και εντυπωσεις για πετ σοπ ,που κατα καιρους επισκεφτηκαμε?![]()
Με το συγκεκριμένο πετ σοπ καθως και το αδερφακι του στη Βασ Ηρακλειου που δεν εχει κανενα ζωο συνεργαζόμαστε γιατι μας κολλανε τις αφίσσες. Ειναι αρκετα καλοι ανθρωποι, τα ζωα που δε δινονται μερικες φορες τα παιρνουν οι ιδιοι στην αυλη τους και η κυρια ειναι πιο γατου ενω ο κυριος πιο σκυλας. Ο γιος τους παραδιδει παντου στη θεσσαλονίκη και προσοαθουν λιγο να παρακολουθουν τα ζωα που δινουν και ενδιαφερονται γι αυτα σε αντιθεση με αλλα πετ σοπς. Η ποικιλια υπαρχει καθως και οι ειδικες κτηνιατρικες τροφες.
Η γατουλα κατω δεν ειναι καημενη ουτε περσικια απλα μακρυτριχη και πολύ χαδιαρογατα αν και μερικους δεν τους θελει καθολου σε αλλους καθεται με ευχαριστηση, απλα θελει ενα γερο κουρεμα και συχνοτερο χτενισμα. Πολύ συχνα καθεται στα μαξιλαρια και δεν εχω την αισθηση οτι ειναι δυστυχισμενη. Απο τους ανιρωπους αυτους παιρνει πολύς κοσμος και γενικα ειναι ευγενικοι και συνεργασιμοι γι αυτο και συνεργαστηκαμε και παντα ενδιαφεροντα και μας προωθουν τα αδεσποτακια.
Ενα αλλο πετ σοπ χωρις ζωα ειναι το pet world στη διαγωνιο που αεβαινει απο το σινεμα εγνατια προς καμαρα, αλλα δεν εχει ποικιλια καθολου.
Ενα τριτο μικρο χωρις ζωα ειναι αυτο απεναντι απο το Ελληνικον γωνια Ολγας με Σοφουλη, αυτο ειναι κι κουρευτικο και κουρευει τελεια περσικες
Ενα τεταρτο ειναι το Παλατακι των Ζωων στην κηφησιας σε μια παραλληλο αρκετη ποικιλια αλλα φερνουν ζωα με παραγγελια, εχουν πουλια εκει.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Στην Θεσσαλονίκη υπάρχει ένα μεγάλο και παλιό pet-shop στην οδό Γιαννιτσών 28, απέναντι από τον Σιδηροδρομικό Σταθμό, τηλ.543188 όπου μπορείτε να κάνετε τηλεφωνικά τις παραγγελίες σας και σας τα φέρνουν στο σπίτι. Η ιδιοκτήτρια κ.Καραμανίδου είναι ένας ευγενέστατος άνθρωπος και όλη η οικογένεια πάρα πολύ φιλόζωη. Να σκεφτείτε ότι εδώ και πολλά χρόνια μάζεψε τρία τρισάθλια τότε αδέσποτα τα οποία έχει μέσα στο κατάστημα μόνιμα και το βράδυ τα κρατάει για ύπνο εντός. Κάνει δε τιμές πολύ καλές τιμές.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
https://www.hellaspet.gr/
www.[B]gavmam[/B]niaou.gr/
www.artemispetfood.gr/
www.onlynaturalpet.eu
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
και να τους πειτε οτι θα διαφημιζονται σε 3 σαιτ my cat, psychanimal και ΓατοΟμάδα θεσσαλονίκης
ετσι ωστε το γατοφιλο και σκυλοφιλο η ζωοφιλο κοινο να ψωνιζει απο αυτα αλλα και αλλοι ανθρωποι να παροτρυνονται απο το σηματακι να παρουν απο αυτα πραγματα.
Συνημμένα
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Στειλτε οτι νεο βρειτε εκτος απο το να το γραψετε κι εδω στο psychanimalia@yahoo.com
ria23
Διάσημο μέλος

ruko
Διάσημο μέλος

Τώρα το αν θα αγοράσει κανείς από κει είναι στην κρίση του, αλλά οι περισσότεροι δεν έχουν πρόβλημα αν το μαγαζί πουλάει μόνο πουλιά και ψάρια.
ria23
Διάσημο μέλος
οποτε βαζω διευθυνση : Ελλης 8 καλλιθεα!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
popppi
Νεοφερμένο μέλος
Αυτό παιδιά το έχω παρατηρήσει και εγώ γιατί έχουν τροφή για τα αδέσποτα απ'έξω και μου είχε κάνει εντύπωση.
επίσης να πω ότι έχω πάει μια φορά σε ένα pet shop (μιλάμε για Θεσσαλονίκη) το Pets που είναι Βασ. Ηρακλείου και Αριστοτέλους. Δεν εμπορευονται ζώα απ'όσο ξέρω αλλά έχουν αγγελίες για υιοθεσίες. Δεν είμαι γατο-ειδική αλλά έχει καλά προϊόντα.
(να καταγγείλω ότι άνοιξε ένα αηδιαστικό -θα το πω- pet shop στη Σβώλου που ούτε να το κοιτάω δεν θέλω)
ιβανα
Επιφανές μέλος
καλημερα σε ολους σας και καλες γιορτες να εχουμε !

υπαρχει ενα μαγαζι λεγεται cats and dogs καπου κυψελη αν θυμαμαι καλα. μηπως ξερει κανεις σας να μου δωσει λεπτομερειες γιατι το ψαχνω στο google και δεν βγαζει κατι. μαλλον το μαγαζι δεν εχει ιστοσελιδα..

που ακριβως ειναι; οτι αλλο μπορειτε να μου πειτε θα ηταν χρησιμο. κανει και παραδοσεις κατ'οικον σε κατοικους κυψελης?
απο τιμες ειναι καλο ;Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool