Pet Shops που δεν πουλάνε ζώα

Στο κορωπι υπαρχουν 2 πετ-σοπς.Το ενα βρισκεται κοντα στο σουπερ-μαρκετ ατλαντικ,εχει πολλες μαρκες ξηρης τροφης,αλλα πουλαει ψαρια,πουλια και καμια φορα κουνελια(ολα αυτα ελληνικης εκτροφεις και μαθημενα στην αιχμαλωσια.)επισης,δεχονται και αφισοκοληση στο καταστημα τους.Το 2,βρισκεται διπλα στο βιβλιοπωλειο Προφη,πουλαει μονο ζωοτροφες,αλλα καμια φορα πουλαει και κοτες.Υπαρχει και ενα πετ-σοπ στη λεωφορο μαρκοπουλου απο παιανια πλευρα.Λεγεται ΠΑΠΠΑΣ ΠΕΤ ΣΕΝΤΕΡ.Εχει ζωοτροφες,κτηνιατρικα φαρμακα,παιχνιδια,λουρακια,πιατακια κ.α.Πουλαει ομως πουλια και ψαρια.Γατες και σκυλια δεν νομιζω να πουλαει.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εγώ ψωνίζω από την αποθήκη της Αννας στη Ν.Σμύρνη (έχει ήδη αναφερθεί προηγούμενα, Αγ.Σοφίας 80) που είναι μια σταλίτσα μαγαζάκι αλλά έχει τα πάντα, όλες τις ρουαλ, ακόμα κ για το κοπρόσκυλό μου:lol::lol: και κάνει κ ντελίβερι, επίσης έχει και αγγελίες για αδεσποτάκια, είδα κ φωτο του γκούφυ πρόσφατα:(:( αλλά δεν έχει όλα τα αξεσουάρια που θέλω κατά καιρούς, οπότε ψωνίζω και από το zooloshopy που είναι σχεδόν δίπλα, το οποίο έχει κ αυτό μεγάλη ποικιλία σε τροφές, ρόυαλ δεν βρίσκω πάντα βέβαια, hill έχει σχεδόν τα πάντα, κ τις φαρμακευτικές, επίσης έχει κ τα βασικά κτηνιατρικά φάρμακα, πουλάει όμως ψαράκια κατά καιρούς, πουλάκια, και μερικές φορές κουνελάκια και ποντικοειδή:mad::mad::mad: κάνει κ αυτό ντελίβερι. Σκυλάκια-γατάκια μόνο κατόπιν παραγγελίας από εκτροφείς. Πολύ ευγενική η ιδιοκτήτρια και αρκετά φιλόζωη.

Υπάρχουν επίσης αρκετά στη Ν.Σμύρνη, δίπλα στην Αγ.παρασκευή στο στενό ένα ημιυπόγειο είναι πολύ αξιόλογο, έχει ποικιλία σε τροφές (δεν θυμάμαι διεύθυνση και όνομα γμτ:redface: ) και πάντα βρίσκω ότι κτηνιατρικό φάρμακο δεν βρίσκω αλλού, έχει κ ωραία αξεσουάρ. Ενα άλλο επί της Βενιζέλου έχει αρκετά ζώα, κουνέλια κυρίως κ δεν το έχω επισκεφτεί.

Αυτό που ψάχνω κοντά μου κ δεν το βρίσκω είναι κάποιο να πουλάει σκηνούλα κ πολυκατοικία, τα δύο πρώτα δεν έχουν, μήπως ξέρει κανείς???:hmm::hmm::hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ενα πετ σοπ ανευ ζωων ειναι το "clever pet" στο περιστερι, δωδεκανησου κ σικελιανου 19 τηλ 5772620
εκει βρισκω κ την μπιοκατς την πρασινη κ γενικα ειναι εξυπηρετικα παιδια που ειναι κατα της πωλησης ζωων. εχουν μονο ψαρια κ πουλια:):)

υπαρχουν αλλα 2 της ιδιας αλυσιδας, αλλα για εκει δεν ξερω αν δεν πουλανε ζωα. παρτε ενα τηλ για σιγουρα:)
τατοιου 6, κηφισια 8015028
σαλαμινος 6, ν. φιλαδελφεια 2586462

Στην Λαρισα τα δυο πετ σοπ που ΔΕΝ εχουν γατακια-σκυλακια σε κλουβια ειναι το PET FARM στην Ηρ.Πολυτεχνειου και το Ενυδρειο ,απεναντι απο το Χατζηγιαννειο.:)

Καλημέρα σε όλους.:)
Βρήκα ένα πετ σοπ κοντά στην νέα μου γειτονιά.
Εχει αρκετά προιόντα για γατάκια, σκυλάκια και πουλάκια, επειδή είναι μικρούλι δεν μπορει να βάλει πάρα πολλά πράγματα αλλά μπορεις να παραγγείλεις αυτό που χρειάζεσαι και να στο φέρει,επίσης γίνονται και τηλεφωνικές παραγγελίες, και το πιο σημαντικό ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΖΩΑΚΙΑ ΣΕ ΚΛΟΥΒΙΑ, ο ιδιοκτήτης είναι άκρως αρνητικός και αντίθετος σε αυτή την κατάσταση.

Περιοχή: Λ.ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ 74-76, ΑΝΩ ΠΑΤΗΣΙΑ
Τηλέφωνο: 210 - 2910773

Και ας ελπίσουμε οτι κάποτε ολοι θα ξυπνήσουν...

Δεν είμαι σίγουρη αν έχει ξαναδημοσιευτεί:
https://www.onlinepetshop.gr

Το κατάστημα είναι στη διεύθυνση
Φωκίωνος Νέγρη 31
Κυψέλη
Τηλ 210-8660113

Δεν είμαι σίγουρη αν έχει ξαναδημοσιευτεί:
https://www.onlinepetshop.gr

Το κατάστημα είναι στη διεύθυνση
Φωκίωνος Νέγρη 31
Κυψέλη
Τηλ 210-8660113

ευχαριστω στελλακι:):)

Στον Κορυδαλλο. AQUACARE
Αθηνας 92 Κορυδαλλος. (ακριβως πανω απο την πλατεια Ελευθεριας)
τηλ. 210 4975355.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Pet shops που δεν εμπορεύονται ζώα;

Ανοίγω το θέμα γιατί πιστεύω ενδιαφέρει πολλούς.Βάζετε πληροφορίες σχετικά με τα πετ σοπ που δεν πουλάνε ζώα και μου λέτε και έμενα αν υπάρχει στη Λαμία τέτοιο μαγαζί για να το στηρίξω! :P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χαιρετώ το γατοφόρουμ!
Γνωρίζει μήπως κάποιο μέλος, οποιοδήποτε pet shop στο Ηράκλειο Κρήτης, το οποίο δεν εμπορεύεται ζώα;
Μετακομίσαμε πρόσφατα και δεν έχουμε βρει ακόμα κανένα κι έτσι εξακολουθούμε να παραγγέλνουμε από αυτό που ψωνίζαμε στην Αθήνα. Θα μας ήταν πολύ πιο βολικό να ξέραμε αν υπάρχει κάποιο εδώ.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κάνω copy paste από άλλο φόρουμ, το post όμως είναι του 2009 -αν θες σου στέλνω το link ολόκληρου του θέματος να το ψάξεις:

Οσο αφορα το Ηρακλειο Κρητης και για τα 7 πετ σοπ που εχω επισκευτει.(υπαρχουν 3-4 ακομα) Ονοματα δεν θυμαμαι και γιαυτο αναφερω περιοχες .

Πορος
Εχει εξιδικευση στα ψαρια ,πουλαει πολλα ειδη για σκυλακια.Σκυλακια δεν εχω δει αλλα εχει ενα,μονο, τεραστιο κλουβι.

Μινωος
Το μαγαζι δεν πουλαει σκυλακια , το αντιθετο βεβαια ,εχει αδεσποτα κουταβακια και τα χαριζει . Ειναι γνωστης και εχει ποικιλια τροφων

Κνωσσου
Το παιδι εκει δεν εχει καθολου σκυλια αλλα εχει μια απιστευτη ποικιλια τροφων και αξεσουαρ.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση!

Αν είναι εύκολο στείλε μου το λινκ!

Απάντηση: Κάτι γενικότερο - Πετ σοπ

Γειά σας και πάλι . Μήπως γνωρίζετε καποιο καλό , ψαγμένο pet shοp στην Αθήνα ?Θα προτιμούσα Κυψέλη , Πολύγωνο , Γαλάτσι Ψυχικό ή όπου αλλού , Ευχαριστώ πολύ !!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Pet4U με πιό κοντινό της Αγ.Παρασκευής ίιισως και της Ν. Χαλκηδόνας. Με ψαγμένες τροφές και πολύ ενημερωμένο και εξυπηρετικό προσωπικό. Μπόλικα κτηνιατρικές τρόφές και παραφαρμακευτικά είδη. Το καλό είναι οτι σου στέλνουν άμεσα την παραγγελία στο σπίτι δωρεάν χωρίς όριο αγορών! Δεν εμπορεύεται καθόλου ζώα.
[Επίσης, για παραγγελίες που δεν επείγεσαι ιδιαίτερα (γιατί έρχονται από Γερμανία) δες το zooplus.gr - κολοσσιαία ποικιλία, καρατσεκαρισμένο και δοκιμασμένο! Αν παραγγείλεις πάνω από 59€ έρχονται δωρεάν με κούριερ, αλλιώς τα μεταφορικά κοστίζουν μόλις 5,99 ανεξαρτήτως βάρους.]

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:
Γειά σας και πάλι . Μήπως γνωρίζετε καποιο καλό , ψαγμένο pet shοp στην Αθήνα ?Θα προτιμούσα Κυψέλη , Πολύγωνο , Γαλάτσι Ψυχικό ή όπου αλλού , Ευχαριστώ πολύ !!

Δες κι αυτό που είναι Μουστοξύδη 14, περιοχή Γκύζη.:)

2016_10_23_114848.jpg

Τελευταία επεξεργασία:
Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις . Στο pet for you είμαι πελάτισσα και όντως είναι η καλύτερη αλυσίδα σε όλους τους τομείς Στο cat and dogs δεν έχω μπει αν και περνάω πολύ συχνά από κει , πολύ κεντρικός ο δρόμος για να παρκάρεις με ευκολία . Θα το επισκεφτώ . Θα ήθελα κάτι αντίστοιχο του πετοπωλείου που είναι στο Νέο Κόσμο . Καλό βράδυ !

Να ρωτησω...ξερετε αν υπαρχει καποιο online πετ σοπ που στελνει στην Κυπρο?

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back