stellak
Διάσημο μέλος

Είναι στην οδό Μουστοξύδη, αριθμό δεν θυμάμαι αλλά μπαίνοντας από Αλεξάνδρας αριστερά στη Μουστοξύδη, πρέπει να είναι στο 2ο οικοδομικό τετράγωνο αριστερά. Στο σπίτι έχω και το τηλέφωνό τους, να θυμηθώ όταν γυρίσω να στο γράψω.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Anima
Πολύ δραστήριο μέλος
Που είναι αυτό Ασημίνα μου χρειάζεται όπως ξέρεις μεγάλη ποσότητα.Τα λαγωνικα της γατοομαδας μου ανεφεραν οτι τα καταστηματα ALDI εφεραν μια καταπληκτικη αμμο με 5 ευρω τα δεκα κιλά σαν την εβερκλυν σχεδον και δεν πουλανε και ζωα!!! τρεξτε
staman2
Περιβόητο μέλος
NiaR
Πολύ δραστήριο μέλος
Που είναι αυτό Ασημίνα μου χρειάζεται όπως ξέρεις μεγάλη ποσότητα.
Ενα ειναι στην Καλαμαριά: Βρυουλων 33 και Θεοφραστου 2 και το αλλο
Σταυρούπολη στην Ιατ. Γωγούση 37

stellak
Διάσημο μέλος
ευχαριστω ! ξερεις αν κανει παραδοσεις κατ οικον? αν δεν ξερεις δεν πειραζει. θα παρω τηλ τους ιδιους οταν μου στειλεις το νουμερο. ευχαριστω !![]()
Λοιπόν, επανέρχομαι:
Cats & Dogs
Μουστοξύδη 13, Πεδίον Άρεως
τηλ. 210 6438661
Home Delivery

Melini
Διάσημο μέλος
Δεν έχει βδομάδα που ένοιξε το παραπάνω πετ-σοπ στο Νέο Ψυχικό. Είναι τόσο καινούργιο που τα ράφια δεν έχουν γεμίσει ακόμα με εμπόρευμα. Ο χώρος φρέσκος κι ευχάριστος. Οι ιδιοκτήτες, ευγενέστατοι, μου τόνισαν ότι το κατάστημα δε θα εκθέτει ζωάκια σε βιτρίνες, αλλά θα φέρνει σε επαφή τους ενδιαφερόμενους με εκτροφείς, και ετοιμάζουν και σταντ για την προώθηση αγγελιών με αδέσποτα (που είναι και η βασική γραμμή του μαγαζιού)
Θα δέχονται και αγγελίες μέσω e-mail.Από προϊόντα ξεχώρισα τη μεγάλη ποικιλία σε τροφές (και κτηνιατρικές) και μάρκες που μέχρι τώρα είχα συναντήσει μόνο στο Ίντερνετ (Naturals), ενδιαφέρουσα ποικιλία από παιχνίδια (που θα εμπλουτιστεί ακόμη περισσότερο) προϊόντα grooming και αξεσουάρ, καθώς και ένα κατάλογο με εκπληκτικά γατόδεντρα, τα οποία έρχονται κατόπιν παραγγελίας από Γερμανία! Οι τιμές είναι λογικές και ισχύει και έκπτωση 10% σε όλα τα παιχνίδια (μαζί και τα γατόδεντρα) για τις πρώτες μέρες λειτουργίας του καταστήματος!!!
Bark Avenue
Λεωφόρος Κηφισίας 206
Νέο Ψυχικό
Τηλ: 210 6771001
www.barkavenue.gr
Υ.Γ. 1 Τα προϊόντα απευθύνονται σε κατόχους σκύλου, γάτας, τρωκτικών και διαφόρων πουλιών
Υ.Γ. 2 Αχ ξέχασα!! Κάνουν και παράδοση κατ'οίκον!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος

Για τα γατοδεντρα κανουν αποστολες στην υπολοιπη Ελλαδα;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
ευχαριστουμε Μελινα!Δεν έχει βδομάδα που ένοιξε το παραπάνω πετ-σοπ στο Νέο Ψυχικό. Είναι τόσο καινούργιο που τα ράφια δεν έχουν γεμίσει ακόμα με εμπόρευμα. Ο χώρος φρέσκος κι ευχάριστος. Οι ιδιοκτήτες, ευγενέστατοι, μου τόνισαν ότι το κατάστημα δε θα εκθέτει ζωάκια σε βιτρίνες, αλλά θα φέρνει σε επαφή τους ενδιαφερόμενους με εκτροφείς, και ετοιμάζουν και σταντ για την προώθηση αγγελιών με αδέσποτα (που είναι και η βασική γραμμή του μαγαζιού)Θα δέχονται και αγγελίες μέσω e-mail.
Από προϊόντα ξεχώρισα τη μεγάλη ποικιλία σε τροφές (και κτηνιατρικές) και μάρκες που μέχρι τώρα είχα συναντήσει μόνο στο Ίντερνετ (Naturals), ενδιαφέρουσα ποικιλία από παιχνίδια (που θα εμπλουτιστεί ακόμη περισσότερο) προϊόντα grooming και αξεσουάρ, καθώς και ένα κατάλογο με εκπληκτικά γατόδεντρα, τα οποία έρχονται κατόπιν παραγγελίας από Γερμανία! Οι τιμές είναι λογικές και ισχύει και έκπτωση 10% σε όλα τα παιχνίδια (μαζί και τα γατόδεντρα) για τις πρώτες μέρες λειτουργίας του καταστήματος!!!
Bark Avenue
Λεωφόρος Κηφισίας 206
Νέο Ψυχικό
Τηλ: 210 6771001
www.barkavenue.gr
Υ.Γ. 1 Τα προϊόντα απευθύνονται σε κατόχους σκύλου, γάτας, τρωκτικών και διαφόρων πουλιών
Υ.Γ. 2 Αχ ξέχασα!! Κάνουν και παράδοση κατ'οίκον!![]()

Ποτε θα παμε για καφε στο Ψυχικο?

Melini
Διάσημο μέλος
Αψογο!
Να σου πω την αλήθεια Δώρα μου, αυτό δεν το ρώτησα
Αλλά μπορείς να πάρεις τηλέφωνο και να ρωτήσεις... η ιστοσελίδα τους είναι ακόμα υπό κατασκευή... καλύτερα τηλέφωνο.Και όπως είπα και στη γειτόνισσα Γιούλη, έχει κάτι καταπληκτικά προσελάνινα πιατάκια με ασορτί βάζο για τροφή... για τις γάτες μας φυσικά

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
πηρα τηλ. και ρωτησα Δωρα! Παντου, εκτος απο τη Καλυμνο και το Βολο μου ειπανΑψογο!

moukelis
Επιφανές μέλος
Θα φτιαξω δικο μου γατοδεντρο και θα ζουλευεις.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
με τα μωρα το ενα πανω στο αλλο για σκαλακια?Κοροϊδευεις μαρη;Θα φτιαξω δικο μου γατοδεντρο και θα ζουλευεις.
![]()

Melini
Διάσημο μέλος
ευχαριστουμε Μελινα!
Ποτε θα παμε για καφε στο Ψυχικο?![]()
Εσύ κι εγώ έχουμε να πιούμε δυο καφέδες: ένα στο Ψυχικό κι ένα στην Ειρήνη

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
και μετα θα παμε σπιτι μου να φαμε τονο σε νερο για τη διαιτα μας, εγκαινιαζοντας τα μπωλακιαΕσύ κι εγώ έχουμε να πιούμε δυο καφέδες: ένα στο Ψυχικό κι ένα στην Ειρήνη![]()

moukelis
Επιφανές μέλος
Δε θα ερθει η Breena;Θα σου τη φερω μια επισκεψη αφου της μαθει ο Σειριος τα κολπα.με τα μωρα το ενα πανω στο αλλο για σκαλακια?![]()
Melini
Διάσημο μέλος
και μετα θα παμε σπιτι μου να φαμε τονο σε νερο για τη διαιτα μας, εγκαινιαζοντας τα μπωλακια![]()

Κι επειδή δε θα μας έχουν μείνει χρήματα για να αγοράσουμε άλλη τροφή... άσε που επειδή θα βάλουμε ενέχυρο τους καναπέδες για να πάρουμε γατόδεντρα, θα σκαρφαλώσουμε μέσα στη σουπιέρα και θα κάνουμε "κρου" σε Πέτρο και Μάριο, οι οποίοι θα ρωτάνε απορημένοι: "Πού πήγαν τα λεφτά" 

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Κι επειδή δε θα μας έχουν μείνει χρήματα για να αγοράσουμε άλλη τροφή... άσε που επειδή θα βάλουμε ενέχυρο τους καναπέδες για να πάρουμε γατόδεντρα, θα σκαρφαλώσουμε μέσα στη σουπιέρα και θα κάνουμε "κρου" σε Πέτρο και Μάριο, οι οποίοι θα ρωτάνε απορημένοι: "Πού πήγαν τα λεφτά"
![]()

Δωρα, να μου την φερεις τη Breena

κι ας μου κανει το σπιτι λαμπογυαλο

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool