aspasiapef
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha
Περιβόητο μέλος
Σίγουρα θα πάρω! Πάντως και τώρα με τη Friskies δεν έχουμε πρόβλημα με μυρωδιές, μόνο την ώρα που καθαρίζω τη λεκάνη της και ανακατεύεται η άμμος, μυρίζει λίγοΕίτε θα πάνε 6 ευρώ χαμένα είτε θα βρείτε την υγειά σας!![]()
Πρόβλημα έχουμε μόνο με τα χαλικάκια που πετάει έξω η Αρήθα σκάβοντας, αλλά αυτό μόνο με την κλειστή τουαλέτα μπορεί να λυθεί...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ismini
Διάσημο μέλος
Ναι οντως. Βιαστηκα να απαντήσω.Αυτό ισχύει στην απλή άμμο και όχι στην κρυσταλλική...![]()
Πάντως εγω τη friskies δεν τη βρισκω καθολου καλη. Μυριζει δεν ειναι αποροφητικη και τελειωνει πολυ γρηγορα. Μονο εαν δεν βρω κατι αλλο παιρνω.Σίγουρα θα πάρω! Πάντως και τώρα με τη Friskies δεν έχουμε πρόβλημα με μυρωδιές, μόνο την ώρα που καθαρίζω τη λεκάνη της και ανακατεύεται η άμμος, μυρίζει λίγο.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki
Διάσημο μέλος
Βέβαια την λεκάνη την έχω στο μπαλκόνι.Είναι αρκετά χοντρα τα πετραδάκια οπότε δεν κολλάνε στα πατουσάκια και μου κρατάει κανα μήνα με έναν χέστη, ε, γάτι ήθελα να πώ
.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ismini
Διάσημο μέλος
Μοιαζει με την fiskies κι αυτη.
mimikaki
Διάσημο μέλος
Βρε mimika μια απορια: πως την κρατας για να την ριξεις στη λεκανη? Εγω μια φορα την πηρα και μου εφυγε η μεση...
Μοιαζει με την fiskies κι αυτη.
καλά για να την κουβαλήσω μου βγαίνει το χέρι αλλά όταν είναι να την ρίξω στην λεκάνη, μέχρι να ψιλοελαφρύνει δεν την σηκώνω, απλά την γέρνω και πέφτει! Είναι όντως πολύ βαριά! 10kg είναι αυτά!
Πριν ερθει ο μπεμπης, ειχα και στη χιο κρυσταλλικη(σε κλειστη τουαλετα),μεσα στο μπανιο.
Αλλα με δυο γατια δεν αντεξα και ξαναχρησιμοποιησα την everclean.
Επειδη αφαιρω ολα τα περιτωματα και τα ουρα δεν απορροφουνται απο την αμμο, σταματισε να μυριζει το μπανιο.
Ειδικα ο μικρος ειναι πολυ χεστης και δεν γινοταν αλλο!!!
Μα, 3 φορες τη μερα???

anabou
Διάσημο μέλος
dimitra
Νεοφερμένο μέλος

Εμενα γιατι δεν μου αρεσε?
Σαν πολυ να λασπωνε!! Ολο κολλουσε στο φτυαρακι...!! Ενα χαλι μαυρο. Μονο το αρωμα της μου αρεσε! Αυτη στα lidl που τα κανει σβωλους καλυτερη ειναι μονο αρωμα που δεν εχει!
Ομως ψαχνω την κρυσταλλικη..

EVGENIA1
Νεοφερμένο μέλος
dimitra
Νεοφερμένο μέλος
Δεν εχω δοκιμασει την catsan αλλα τοσες που εχω δοκιμασει καμια δεν αξιζε τοσο τα λεφτα της οσο η κρυσταλλικη ( catokay) Την βρηκα τελικα..

Οσο για την everclean σε καμια περιπτωση δεν ξαναδινω 15 ευρω.( απλησιαστη)
dimitra
Νεοφερμένο μέλος
Απο τον ΑΒ ποια παιρνετε?? Την κρυσταλλικη?

mimikaki
Διάσημο μέλος

LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος

toulis
Εκκολαπτόμενο μέλος

Επισης, για μεσα στο σπιτι, προτιμισε την κλειστη τουαλετα, που δεν αφηνει τους κοκκους να βγουν εξω, οσο κ αν σκαβουν.

trikymia
Νεοφερμένο μέλος

lamni
Νεοφερμένο μέλος
Evelia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool