Premium Ever Clean

Πάρε μια συσκευασία και δοκίμασε. Είτε θα πάνε 6 ευρώ χαμένα είτε θα βρείτε την υγειά σας!:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Είτε θα πάνε 6 ευρώ χαμένα είτε θα βρείτε την υγειά σας!:D
Σίγουρα θα πάρω! Πάντως και τώρα με τη Friskies δεν έχουμε πρόβλημα με μυρωδιές, μόνο την ώρα που καθαρίζω τη λεκάνη της και ανακατεύεται η άμμος, μυρίζει λίγο :sick: Πρόβλημα έχουμε μόνο με τα χαλικάκια που πετάει έξω η Αρήθα σκάβοντας, αλλά αυτό μόνο με την κλειστή τουαλέτα μπορεί να λυθεί...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αυτό ισχύει στην απλή άμμο και όχι στην κρυσταλλική...:hmm:
Ναι οντως. Βιαστηκα να απαντήσω.

Σίγουρα θα πάρω! Πάντως και τώρα με τη Friskies δεν έχουμε πρόβλημα με μυρωδιές, μόνο την ώρα που καθαρίζω τη λεκάνη της και ανακατεύεται η άμμος, μυρίζει λίγο :sick: .
Πάντως εγω τη friskies δεν τη βρισκω καθολου καλη. Μυριζει δεν ειναι αποροφητικη και τελειωνει πολυ γρηγορα. Μονο εαν δεν βρω κατι αλλο παιρνω.

Εγώ χρησιμοποιώ την 10κιλη του ΑΒ της σειράς 365.Είναι πολύ οικονομική και στοιχίζει γύρο στα 4 ευρώ.
Βέβαια την λεκάνη την έχω στο μπαλκόνι.Είναι αρκετά χοντρα τα πετραδάκια οπότε δεν κολλάνε στα πατουσάκια και μου κρατάει κανα μήνα με έναν χέστη, ε, γάτι ήθελα να πώ:P :P :P .

Βρε mimika μια απορια: πως την κρατας για να την ριξεις στη λεκανη? Εγω μια φορα την πηρα και μου εφυγε η μεση...
Μοιαζει με την fiskies κι αυτη.

Βρε mimika μια απορια: πως την κρατας για να την ριξεις στη λεκανη? Εγω μια φορα την πηρα και μου εφυγε η μεση...
Μοιαζει με την fiskies κι αυτη.

καλά για να την κουβαλήσω μου βγαίνει το χέρι αλλά όταν είναι να την ρίξω στην λεκάνη, μέχρι να ψιλοελαφρύνει δεν την σηκώνω, απλά την γέρνω και πέφτει! Είναι όντως πολύ βαριά! 10kg είναι αυτά!

Στην Αθηνα και εγω χρησιμοποιω κρυσταλλικη αμμο.
Πριν ερθει ο μπεμπης, ειχα και στη χιο κρυσταλλικη(σε κλειστη τουαλετα),μεσα στο μπανιο.
Αλλα με δυο γατια δεν αντεξα και ξαναχρησιμοποιησα την everclean.
Επειδη αφαιρω ολα τα περιτωματα και τα ουρα δεν απορροφουνται απο την αμμο, σταματισε να μυριζει το μπανιο.:P
Ειδικα ο μικρος ειναι πολυ χεστης και δεν γινοταν αλλο!!!
Μα, 3 φορες τη μερα???:P

Εμείς ξαναγυρίσαμε στη frieskies αφού ο Σάκης την κρυσταλλική δεν την καταδεχόταν για χέσιμο! Τα νεύρα μου αυτό το γατί!

:hmm::hmm:
Εμενα γιατι δεν μου αρεσε?
Σαν πολυ να λασπωνε!! Ολο κολλουσε στο φτυαρακι...!! Ενα χαλι μαυρο. Μονο το αρωμα της μου αρεσε! Αυτη στα lidl που τα κανει σβωλους καλυτερη ειναι μονο αρωμα που δεν εχει!
Ομως ψαχνω την κρυσταλλικη.. :cool:

από τη δική μας εμπειρία, η catsan αποδείχτηκε πολύ καλή λύση (σε κλειστή τουαλέτα). Λιγότερη μυρωδιά και λιγότερη σκόνη (σημαντικό ζήτημα κατα τη γνώμη μου). Η σκόνη δημιουργεί τη λάσπη με αποτέλεσμα να λερώνεται "δραματικά" ο πάτος της τουαλέτας. Επίσης το χρώμα της (λευκό) δίνει αίσθηση καθαριότητας.

Ετσι εξηγειται.Την λασπη τη σιχαινομαι πιο πολυ κι απο τα κα...κια.
Δεν εχω δοκιμασει την catsan αλλα τοσες που εχω δοκιμασει καμια δεν αξιζε τοσο τα λεφτα της οσο η κρυσταλλικη ( catokay) Την βρηκα τελικα.. :cool:
Οσο για την everclean σε καμια περιπτωση δεν ξαναδινω 15 ευρω.( απλησιαστη)

Συγνωμη παιδια...
Απο τον ΑΒ ποια παιρνετε?? Την κρυσταλλικη? :blink:

όχι εγώ είπα για μια άλλη της σειράς 365 του ΑΒ που είναι πολύ οικονομική, δεν έχει σχέση με την κρυσταλική;)

εμεις παιρνουμε την κοκκινη-ειναι σιγουρα πολυ καλυτερη απο αλλες που δοκιμασαμε[δεν μυριζει και ας ειναι μεσα στο σπιτι και δεν πιανει λασπη στον πατο της τουαλετας τοσο ευκολα]το μονο ειναι πως ισως επειδη ειναι αρκετα ψιλη ,μετα απο εντονο σκαψιμο βγαζει λιγο εξω:redface:

Συμφωνώ ότι η Ever Clean είναι εξαιρετική, εγώ από την αρχή αυτή χρησιμοποίησα (την κόκκινη ActivBlock συγκεκριμένα) αλλά η αλήθεια είναι ότι έχω αγανακτήσει να μαζεύω τα πολύ ψιλά πετραδάκια σε όλο το σπίτι. Επίσης βάσει της κριτικής της maxi2, για τα γατάκια που σκάβουν μανιωδώς, όπως ο Τούλης μου, η πιο κατάλληλη είναι η Heavy Duty (με πολύ λεπτούς κόκκους). Αναρωτιέμαι τι θα γίνεται με μια τόσο λεπτή άμμο μέσα στο σπίτι, δεδομένου και της φουντωτής ουρίτσας του μικρούλη μου, φαντάζομαι ότι θα μετατρέπεται σε λάσπη. Please, έχετε να προτείνετε ένα αντίστοιχα καλό προϊόν ή έστω κάποια tricks για τη χρήση της συγκεκριμένης άμμου?:confused:

Εγω εχω να σου προτεινω, να βαλεις ενα χαλακι στην "εξοδο" της τουαλετας. Ετσι θα μενουν εκει οι κοκκοι και το μονο που θα χρειαζεται ειναι ενα τιναγμα!
Επισης, για μεσα στο σπιτι, προτιμισε την κλειστη τουαλετα, που δεν αφηνει τους κοκκους να βγουν εξω, οσο κ αν σκαβουν.;)

Ωχ...sorry, αλλά δεν έχω καταλάβει ακόμα πως λειτουργεί το σύστημα και πότε πρέπει να πατήσω απάντηση ή σχόλιο ή quick reply, και σε κάποιον έστειλα το σχόλιό μου μάλλον...:redface:

Tην κρυσταλλική την χρησημοποιώ και εγω από την αρχή και την βρίσκω πάρα πολύ καλή. Δεν μυρίζει καθόλου δεν καθαρίζω ούρα μόνο κακά τα οποία είναι πάντα ξερά. Την αγόρασα 11 ευρώ από ένα pet shop και μου κρατάει περίπου ένα μήνα Η γατούλα μας την λατρεύει και δεν βγαίνει καί άμμος έξω ποτέ εκτος απο μερικά πετραδάκια που τα βγάζει αυτή επιτηδες για να παίξει

Βρε παιδιά, γιατί να μην αναμείξουμε δυο τρεις άμμους? Το έχει δοκιμάσει κανείς σας? Π.χ. heavy duty και κρυσταλική με λίγο catsun?

Τι θα κερδίσεις? Τίποτα. Αντιθέτως θα είναι πολύ πιο δύσκολο να καθαρίσεις την άμμο...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back