evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
37-40 ευρω πιστευω..εγω την τελευταια βδομαδα χρησιμοποιω αναμικτη αμμο που εχω 2 γατια..εχω παρει απο τον βεροπουλο μια που σβολιαζει(2,70 το 5κιλο) μαζι με λιγη εβερκλιν κ ειμαι πολυ ευχαριστημενη!!!να ρωτησω εγω κατι..ποσο θα μου κοστιζει η ever clean το μηνα για 2 γατια??

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιωάννα-μπιάνκα
Πολύ δραστήριο μέλος
εγω την αμμολεκανη την εχω στο μπαλκονι επομενως δεν με απασχολουν οι οσμες..το θεμα ειναι φοβαμαι μηπως μολυνθουν απο την κακη ποιοτητας αμμο..εχω βρει μια αμμο με 1,90 τα 5 κιλα..και ειχα βρει την ησυχια μου.απλα σκεφτομαι μηπως η μολυνση των παραπρωκτικων σακων των γατιων μου σχετιζεται με την αμμο...40 ευρω μου φαινονται παρα πολλα για αμμο..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
αυτη του βεροπουλου γραφει φυσικη κ υγιεινη 100% ..τωρα δεν ξερω..

ιωάννα-μπιάνκα
Πολύ δραστήριο μέλος
ναι ε?οκ θα το σκεφτω!ευχαριστω πολυ!!
brigite
Διάσημο μέλος
Ενω ειναι μακραν καλυτερη απο οσες εχω χρησιμοποιησει,ειναι ασυμβορη οικονομικα ..Τα 10 κιλα στην Πατρα εγω τα παιρνω 19,5 ευρω.
Σε καποια πετ σοπ στην Αθηνα ισως ειναι φθηνοτερη,δηλ.17,5-18.
natassou
Νεοφερμένο μέλος
Με το που ξαναπηρα EVER CLEAN ο Ραμσής σταμάτησε να κατουράει στο πάτωμα
,όταν τον πρωτοπήρα απο την Νόνικα πήρα απο το πέτ σοπ την EVER CLEAN.18 ευρω τα 10 κιλά!Στην πορεία είπα να πειραματιστώ και να δοκιμάσω την άμμο που πουλάνε dia, carrefur, atlantic....το αποτέλεσμα?????? εκανε την αναγκη του παντου εκτος απο την αμμολεκάνη..Στην τελευταια αμμο ειδικά (atlantic)οταν την πεταξα ολη χτες για να γεμισω με EVER CLEAN κοντεψα να λιποθυμησω απο την βρωμα..επλενα την αμμολεκανη και νομιζα πως ακομα μυριζε!!!!οπότε δεν ξαναλλαζω άμμο κ ας είναι λιγο ακριβη...αφου ο πασάς Ραμσης καταδέχεται μονο αυτη την άμμο.....Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μολις αγορασα μια συσκευασια EVER CLEAN,πισω στο κουτι γραφει 8/12/09 γνωριζει καποιος εαν ειναι ημερομηνια παραγωγης η ληξης?γιατι ουτε αυτος που εχει το μαγαζι ξερει κ μου λεει οτι του τις εφεραν το καλοκαιρι.

κ δεν μου μυριζει τιποτα!!!!!!ειναι ακριβη αλλα η ποιοτητα της ειναι υπεροχη σε ολα
κ ειμαι πολυ ευχαριστημενη
stiliani
Νεοφερμένο μέλος
παιδια επειδη θα παω θες νικη εγω πέρνω την cats pride κ λεω να παρω την ever clean απο που να την παρω???? Please ας Μου απαντησει καποιος μεχρι τις 8 μιση τ βραδυ γιατι μετα θα φυγω..και ας μου πει κ ποιες μου ταιριάζουν δ μπορώ να καταλάβω. εχω ένα γάτο μακρύτριχο δε με πειράζει που σκορπίζει αμμο τν καθαρίζω.αυτο που με απασχολει είναι να μη μυρίζει απο τσισακια καθόλου γιατι είναι στο υπνοδωμάτιο μου και να μπορω να αφαιρω ολη την μπαλιτσα που γινετε απο τα τσισακια ωστε να είναι πάντα καθαρή
νομιζω λιγο καθυστερυμενα η απαντηση
...απο θεσ/νικη δεν γνωριζω τιποτα παντως πιστευω οτι πολλα πετ σοπ θα την εχουνε η και κτηνιατρεια.εγω εχω την ever clean ειναι μπλε κουτι κ εχει κατι πρασινο πανω της στο οποιο γραφει πανω extra strenght scented ειναι αρωματικη.τα 6 κιλα τα παιρνω 11 ευρω απο κομοτηνη.μπορει να σου μυριζει κανα 2 δευτερολεπτα οταν παει το γατακι ,μετα τιποτα,(με ανοιχτη αμμολεκανη)αν εχεις κλειστη αμμολεκανη δεν μυριζει τιποτα ποτε.και κανει καλες μπαλιτσες -σβωλους που αφαιρουνται πολυ ευκολα.καλη επιτυχια
stiliani
Νεοφερμένο μέλος
λοιπον πηρα τελικά την την ever clean με αρωμα κεδρου η μυρωδιά είναι τέλεια δε τ συζητώ έχω πάθει πλάκα και τα τσισακιά γινονται σβώλοι την πήρα 18 ευρω και 90 λεπτα νομιζω οι σβόλοι που σχηματίζονται είναι ελάχιστα πιο μαλακοι απο την cats pride αλλα δεν έχει σημασια αφου και με την ever αφαιρούνται γινοντε ικανοποιητικά σκληροι ψιλά γράμματα δλδ..αλλά παμε τώρα στα αλλά εδω δεν τηνέχουν πουθενά πουθενά ομως οπότε πρέπει να την παραγγέλνω και να πληρώνω και τ κόστος μεταφοράς δεν έχω βρει κανένα site που να πουλάει την ever clean χωρις εξοδα αποστολής . εστω και με οριο δηλαδη για αγορες άνω τον 60 ευρώ τα εξοδα αποστολής είναι δωρεάν ..οπότε θα παραμείνω αναγκαστικά στην cats pride που μου την στέλνουν χωρίς έξοδα και κανει οτι πρέπει η μόνη διαφορα είναι ότι δεν είναι αρωματική.
Myrtle
Διάσημο μέλος
Ας πω κι εγώ την εμπειρία μου σχετικά με την EverClean... Την άμμο αυτή την αγόρασα κάποια στιγμή που το δωμάτιο είχε αρχίσει να μυρίζει πολύ από την άμμο. Μου την πρότειναν, λοιπόν, στο πετ σοπ ως την καλύτερη που κυκλοφορεί. Αγόρασα την 10κιλη συσκευασία της EverClean Extra Strength 15ευρώ. Έχω 3 γάτες και 2 αμμολεκάνες!
Η πρώτη εντύπωση ήταν πολύ καλή. Πολύ ψιλή άμμος που τα γατούνια μου λάτρευαν να σκαλίζουν με τις ώρες. Τις πρώτες φορές που την χρησιμοποίησα μου είχε μείνει λίγη άμμος από την παλιά που είχα και μου είχε αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις. Όταν όμως η παλιά τέλειωσε και έβαλα και στις δύο αμμολεκάνες μόνο την EverClean, πραγματικά απογοητεύτηκα! Τις δύο πρώτες μέρες όλα καλά, από την τρίτη και μετά άρχιζε να σχηματίζεται στον πάτο της αμμολεκάνης ένα παχύ στρώμα λασπωμένης σκληρής άμμου που με το φτυαράκι έβγαινε με πολλή δυσκολία. Μάλιστα έσπασα κι ένα φτυαράκι πάνω στην προσπάθεια. Και το στρώμα εκεί, δεν έβγαινε με τίποτα. Ακόμα και με το σφουγγάρι που τις έπλενα μετά το στρώμα αυτο κολλούσε πάνω στο σφουγγάρι, στο φτυαράκι, παντού!
Περιττό να πω πως τα γατάκια είχαν πάθε την πλάκα τους, καθώς δεν μπορούσαν να σκάψουν την άμμο καθόλου. Έκαναν κακά και τα άφηναν ακάλυπτα και όταν είδα και απόειδαν (στην τέταρτη μέρα) αναγκάστηκαν να κάνουν κακά απ' έξω! Είχα απογοητευτεί τόοοοσο πολύ που σκεφτόμουν να μην την χρησιμοποιήσω μέχρι τέλους και να την πετάξω όπως είναι, αλλά τα λεφτά δεν περρισεύουν, οπότε αναγκάστηκα να την τελειώσω τουλάχιστον και αποφάσισα να μην την ξαναγοράσω ποτέ, φυσικά!
Όσον αφορά την βαθμολογία της... θα της έβαζα 2, όσες και οι μέρες που κρατάει...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
KittyG
Εκκολαπτόμενο μέλος
Πήρες την extra strength που κάνει πολύ σκληρούς σβώλους γι αυτό δεν μπορούσες να τα βγάλεις την κολλημένη άμμο απο την λεκάνη.Κάθε πότε την καθαρίζεις;Ας πω κι εγώ την εμπειρία μου σχετικά με την EverClean... Την άμμο αυτή την αγόρασα κάποια στιγμή που το δωμάτιο είχε αρχίσει να μυρίζει πολύ από την άμμο. Μου την πρότειναν, λοιπόν, στο πετ σοπ ως την καλύτερη που κυκλοφορεί. Αγόρασα την 10κιλη συσκευασία της EverClean Extra Strength 15ευρώ. Έχω 3 γάτες και 2 αμμολεκάνες!
Η πρώτη εντύπωση ήταν πολύ καλή. Πολύ ψιλή άμμος που τα γατούνια μου λάτρευαν να σκαλίζουν με τις ώρες. Τις πρώτες φορές που την χρησιμοποίησα μου είχε μείνει λίγη άμμος από την παλιά που είχα και μου είχε αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις. Όταν όμως η παλιά τέλειωσε και έβαλα και στις δύο αμμολεκάνες μόνο την EverClean, πραγματικά απογοητεύτηκα! Τις δύο πρώτες μέρες όλα καλά, από την τρίτη και μετά άρχιζε να σχηματίζεται στον πάτο της αμμολεκάνης ένα παχύ στρώμα λασπωμένης σκληρής άμμου που με το φτυαράκι έβγαινε με πολλή δυσκολία. Μάλιστα έσπασα κι ένα φτυαράκι πάνω στην προσπάθεια. Και το στρώμα εκεί, δεν έβγαινε με τίποτα. Ακόμα και με το σφουγγάρι που τις έπλενα μετά το στρώμα αυτο κολλούσε πάνω στο σφουγγάρι, στο φτυαράκι, παντού!
Περιττό να πω πως τα γατάκια είχαν πάθε την πλάκα τους, καθώς δεν μπορούσαν να σκάψουν την άμμο καθόλου. Έκαναν κακά και τα άφηναν ακάλυπτα και όταν είδα και απόειδαν (στην τέταρτη μέρα) αναγκάστηκαν να κάνουν κακά απ' έξω! Είχα απογοητευτεί τόοοοσο πολύ που σκεφτόμουν να μην την χρησιμοποιήσω μέχρι τέλους και να την πετάξω όπως είναι, αλλά τα λεφτά δεν περρισεύουν, οπότε αναγκάστηκα να την τελειώσω τουλάχιστον και αποφάσισα να μην την ξαναγοράσω ποτέ, φυσικά!
Όσον αφορά την βαθμολογία της... θα της έβαζα 2, όσες και οι μέρες που κρατάει...![]()
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Myrtle
Διάσημο μέλος
Εγώ δεν ήξερα καν ότι έχει πολλούς τύπους. Αυτή μου έδωσαν σαν πιο καλή και αυτή πήρα... Δυο φορές την μέρα την καθαρίζω! Αλλά στις 3-4 μέρες είναι άχρηστη...
KittyG
Εκκολαπτόμενο μέλος
Κοίτα αν δεν συμπληρώνεις κάθε φορά για να είναι αρκετή μέσα η αλήθεια είναι οτι μετά κάθεται στον πάτο.Κι εγώ το έχω αυτό πρόβλημα αλλά δεν έχω βρει και τίποτα άλλο καλύτερο.Μόνο την Cat's Pride που τώρα εδώ που μένω δεν την βρίσκω + οτι είναι και πιο ακριβή.Εσύ ποια έπαιρνες πιο πριν;Κι εγώ 3 γάτες έχω και με την άμμο έχω γενικά θέμα απο την αρχή που πήρα γατούλα....
Myrtle
Διάσημο μέλος
Για να είμαι ειλικρινής, αυτή ήταν η πρώτη άμμος που αγόρασα μόνη μου. Στην αρχή μου είχε δώσει μία κάποια γνωστή μου που ήταν σαφώς πολύ καλύτερη, αλλά μύριζε αρκετά και κάποια στιγμή χρησιμοποίησα και μία της ξαδέλφης μου (δεν θυμάμαι όνομα, αλλά ήταν η πιο φθηνή που μας σύστησε το πετ σοπ και κρατούσε μία βδομάδα άνετα. Τα γατάκια είχαν άμμο να σκάψουν. Ενώ με αυτή από την τρίτη μέρα και μετά δεν βρίσκουν άμμο... Το να συμπληρώνεις άμμο κάθε φορά πο την καθαρίζεις επίσης δεν μου φαίνεται καλή ιδέα. Θα τελειώσει σε χρόνο ρεκόρ μετά. Θεωρώ πως μια δεκάκιλη συσκευασία, ε, ένα μήνα θα πρέπει να κρατάει!
KittyG
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αν δεν συμπήρώνεις την άμμο που βγάζεις κάθε φορά που καθαρίζεις θα έχεις αυτό το πρόβλημα.Με 3 γάτες και 2 αμμολεκάνες ένα μήνα δεν τον βγάζεις με 1 κουτί ή ίσως οριακά (δεν θυμάμαι πόσο μου κρατάει ακριβώς γιατί καμιά φορά παίρνω και το μικρό κουτί και συμπληρώνω).Με όλες τις άμμους που κάνουν σβώλους το ίδιο θα πρέπει α κάνεις δεδομένου οτι αφαιρείται μεγάλη ποσότητα άμμου κάθε φορά που την καθαρίζεις.Γι αυτό και δεν μυρίζει γιατί αφαιρούνται τα ούρα τελείως.Το γράφει και στο κουτί πάντως αν το προσέξεις.Κι εγώ ο βασικός λόγος που παίρνω τέτοιου είδους άμμο είναι επειδή όλες οι άλλες μυρίζουν πολύ με 3 γάτες.Για να είμαι ειλικρινής, αυτή ήταν η πρώτη άμμος που αγόρασα μόνη μου. Στην αρχή μου είχε δώσει μία κάποια γνωστή μου που ήταν σαφώς πολύ καλύτερη, αλλά μύριζε αρκετά και κάποια στιγμή χρησιμοποίησα και μία της ξαδέλφης μου (δεν θυμάμαι όνομα, αλλά ήταν η πιο φθηνή που μας σύστησε το πετ σοπ και κρατούσε μία βδομάδα άνετα. Τα γατάκια είχαν άμμο να σκάψουν. Ενώ με αυτή από την τρίτη μέρα και μετά δεν βρίσκουν άμμο... Το να συμπληρώνεις άμμο κάθε φορά πο την καθαρίζεις επίσης δεν μου φαίνεται καλή ιδέα. Θα τελειώσει σε χρόνο ρεκόρ μετά. Θεωρώ πως μια δεκάκιλη συσκευασία, ε, ένα μήνα θα πρέπει να κρατάει!
Myrtle
Διάσημο μέλος
Μα όταν έχεις βάλει αρκετή άμμο μέσα στην αμμολεκάνη, ποιος ο λόγος να συμπληρώσεις; Ακόμα κι όταν βγάζεις τους σβώλους, παραμένει αρκετή άμμος, αλλά όταν δημιουργείται αυτό το στρώμα λάσπης κάτω κάτω, τα γατάκια δεν μπορούν πλέον να σκάψουν, οπότε όλη η άμμος είναι άχρηστη...
KittyG
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ίσως να έπαιρνες μία άμμο που να είναι απλή και πιο οικονομική.Εγώ παλιότερα που είχα την αμμολεκάνη έξω στο μπαλκόνι έπαιρνα την friskies την αρωματική.Έχω δοκιμάσει και την Catsan απλά είναι πιο ακριβή.
kat-cats
Διάσημο μέλος
Χρησιμοποιώ και εγώ την everclean και είμαι πολύ ευχαριστημένη!!! Αρχικά είπα να κάνω οικονομία...και αγόρασα άλλες της αγοράς όπως π.χ. friskies και δεν θυμάμαι και το όνομα της άλλης....μπλιαξ!!! το σπίτι όλο βρώμαγε...να μην συζητήσω για την προσπάθειά μου να καθαρίσω τα τσίσα....αίσχος!!!
Με την everclean είμαι πολύ ευχαριστημένη. Και επειδή της Τζίντζερ της αρέσει να σκάβει βάζω αρκετή ποσότητα στη λεκάνη. Οταν βλέπω ότι χαμηλώνει η στάθμη, τη γεμίζω και πάλι δηλ. να είναι περίπου 3 δάχτυλα χαμηλότερη από το χείλος της λεκάνης. Και έτσι αποφεύγω αυτό το σβώλιασμα στον πάτο που αναφέρουν....και που συμβαίνει όταν είναι η στάθμη χαμηλά και λερώνει τη λεκάνη.... Με την everclean το σπίτι είναι καθαρό, δεν μυρίζει καθόλου η άμμος, και η γάτα μου είναι απ'όσο βλέπω πολύ ευχαριστημένη. Με το κουτί των 10 κιλών περνάμε 2 μήνες!!! άρα θεωρώ ότι η τιμή τους - 18 ευρώ - δεν είναι κάτι φοβερό και δεν την αλλάζω με τίποτα!!!
Μοναδικό μειονέκτημα είναι οι κόκκοι που σκορπίζονται εκεί γύρω, αλλά το συνηθίσαμε πια....έχω ένα ωραιότατο φτιαράκι και τα μαζεύω γρήγορα και εύκολα!!!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool