Πλήρης τροφή για στειρωμένες γάτες από την Purina Pro-Plan με γεύση σολωμού και τόνου.
Πρώτη εντύπωση
Η συσκευασία έχει προσεγμένο και εντυπωσιακό σχεδιασμό εξωτερικά, με zip system για να ανοιγοκλείνει εύκολα και να διατηρείται φρέσκια.
Οι αντιδράσεις της γάτας
Oι γάτες μου ξετρελάθηκαν με αυτές τις κροκέτες! Τους έβαλα 50γρ και το έφαγαν όλο μονοκοπανιά.

Τρώνε πολύ λαίμαργα και πρώτη φορά τα έχω δει να τρώνε έτσι.

Οπότε από γεύση είναι super!
Κόστος
Η τρίκιλη συσκευασία κοστίζει 23 ευρώ.

Είναι λίγο τσιμπημένη, αλλά πιστεύω ότι αξίζει τα λεφτά της!
Είναι θρεπτική για τη γάτα μου;
Έχει υψηλά ποσοστά πρωτεϊνών (41%) και λίγα λιπαρά (12%) και, όπως και άλλες τροφές του είδους της, προστατεύει από προβλήματα του ουροποιητικού. Οπότε πιστεύω οτι είναι καλά τα ποσοστά για την υγεία τους!
Συστατικά και ποσοστιαία ανάλυση
[table 0 3 1]2^=Συστατικά
Σολωμός (20%), άλευρο γλουτένης καλαμποκιού, ρύζι (14%), αφυδατωμένες πρωτεΐνες πουλερικών, καλαμπόκι, συμπυκνωμένες πρωτεΐνες ψαριού, αφυδατωμένο άλευρο τόνου (4%),ίνες βρώμης (3,5%), Κυτταρίνη (3,5%), γλουτένη σιταριού, αποξηραμένο ολόκληρο αυγό, υδρολυμένες πρωτεΐνες συκωτιού, μαγιά, ζωικό λίπος (συντηρημένο σε τοκοφερόλες), χλωριούχο κάλιο, χλωριούχος χολίνη, L-λυσίνη, DL μεθειονίνη, χλωριούχο νάτριο, ανοργανα άλατα, θειικός χαλκός (χαλκός 12mg/kg), θειικός ψευδάργυρος (ψευδάργυρος 200mg/kg), σεληνιούχο νάτριο.
2^=Βιταμίνες και μέταλλα
Βιταμίνη Α | 26000 IU
Βιταμίνη D3 | 2000 IU
Βιταμίνη Β3 (a tocopherol) | 660 mg
Βιταμίνη C | 85 mg
Tαυρίνη | 1500 mg
2^=Περιεκτικότητα
Πρωτεΐνες | 41%
Έλαια και Λίπη | 12%
Τέφρα | 8%
Υγρασία | 7,5%
Ινώδεις ουσίες | 5,5%
Λινολεϊκό οξύ | 1,8%
Φώσφορος | 1,1%
[/table]
Φωτογραφίες
(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)