Purina pro-plan-Αfter care

ELENIP

Διάσημο μέλος

Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα.
Πλήρης τροφή για στειρωμένες γάτες από την Purina Pro-Plan με γεύση σολωμού και τόνου.

Πρώτη εντύπωση

Η συσκευασία έχει προσεγμένο και εντυπωσιακό σχεδιασμό εξωτερικά, με zip system για να ανοιγοκλείνει εύκολα και να διατηρείται φρέσκια.

Οι αντιδράσεις της γάτας

Oι γάτες μου ξετρελάθηκαν με αυτές τις κροκέτες! Τους έβαλα 50γρ και το έφαγαν όλο μονοκοπανιά.:) Τρώνε πολύ λαίμαργα και πρώτη φορά τα έχω δει να τρώνε έτσι.:rolleyes: Οπότε από γεύση είναι super!

Κόστος

Η τρίκιλη συσκευασία κοστίζει 23 ευρώ.:/:
Είναι λίγο τσιμπημένη, αλλά πιστεύω ότι αξίζει τα λεφτά της!

Είναι θρεπτική για τη γάτα μου;

Έχει υψηλά ποσοστά πρωτεϊνών (41%) και λίγα λιπαρά (12%) και, όπως και άλλες τροφές του είδους της, προστατεύει από προβλήματα του ουροποιητικού. Οπότε πιστεύω οτι είναι καλά τα ποσοστά για την υγεία τους!

Συστατικά και ποσοστιαία ανάλυση

[table 0 3 1]2^=Συστατικά
Σολωμός (20%), άλευρο γλουτένης καλαμποκιού, ρύζι (14%), αφυδατωμένες πρωτεΐνες πουλερικών, καλαμπόκι, συμπυκνωμένες πρωτεΐνες ψαριού, αφυδατωμένο άλευρο τόνου (4%),ίνες βρώμης (3,5%), Κυτταρίνη (3,5%), γλουτένη σιταριού, αποξηραμένο ολόκληρο αυγό, υδρολυμένες πρωτεΐνες συκωτιού, μαγιά, ζωικό λίπος (συντηρημένο σε τοκοφερόλες), χλωριούχο κάλιο, χλωριούχος χολίνη, L-λυσίνη, DL μεθειονίνη, χλωριούχο νάτριο, ανοργανα άλατα, θειικός χαλκός (χαλκός 12mg/kg), θειικός ψευδάργυρος (ψευδάργυρος 200mg/kg), σεληνιούχο νάτριο.
2^=Βιταμίνες και μέταλλα
Βιταμίνη Α | 26000 IU
Βιταμίνη D3 | 2000 IU
Βιταμίνη Β3 (a tocopherol) | 660 mg
Βιταμίνη C | 85 mg
Tαυρίνη | 1500 mg
2^=Περιεκτικότητα
Πρωτεΐνες | 41%
Έλαια και Λίπη | 12%
Τέφρα | 8%
Υγρασία | 7,5%
Ινώδεις ουσίες | 5,5%
Λινολεϊκό οξύ | 1,8%
Φώσφορος | 1,1%
[/table]

Φωτογραφίες
(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ευχαριστούμε! :)
Eλένη μας λες τι σημαίνει After Care?
Σε τι γάτες απευθύνεται?
Σε μεγάλης ηλικίας?:hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Eλένη μας λες τι σημαίνει After Care?
Σε τι γάτες απευθύνεται?

Μάλλον απευθύνεται σε στειρωμένα ζωάκια, γι'αυτό το after...

Ναι! Ειναι για τις στειρωμενες γατουλες μας!!;):)

Είναι καλή η τιμή της!;) Η Royal Canin για στειρωμένα έχει 30 ευρώ η τρίκιλη σακούλα και η ειδική για μακρύτριχα είναι ακόμα πιο ακριβή!

Είναι καλή η τιμή της!;) Η Royal Canin για στειρωμένα έχει 30 ευρώ η τρίκιλη σακούλα και η ειδική για μακρύτριχα είναι ακόμα πιο ακριβή!

Πανακριβη:/:.Εκανε και ανατιμησεις η royal.Εκει που επαιρνα την royal canin kiten για την Ελβιρα 16,60, πηγα σημερα και την πηρα 17,10:/:.

Πανακριβη:/:.Εκανε και ανατιμησεις η royal.Εκει που επαιρνα την royal canin kiten για την Ελβιρα 16,60, πηγα σημερα και την πηρα 17,10:/:.

Πανάκριβη, αλλά αξίζει τα λεφτά της και με το παραπάνω. Είναι η καλύτερη τροφή που μπορείς να δώσεις στη γάτα σου;)

Παιδιά για τις ανατιμήσεις δεν με πειράζει..Μία τροφή που να τις χορταίνει και να μην μου παίρνουν τα αυτιά θέλω...!!!!!ΕΛΕΟΣ!!!!Τους πήρα την ρογιαλ κανιν για στειρωμένα και πάλι σαν λυσασμένα τρώνε...Όσα λέει η συσκευασία τους βάζω..Τι θα γίνει με αυτήν την κατάσταση??

Αγόρασα αυτή την τροφή για τον Πρέστο, αφού τη Young Male της Royal Canin δεν την έτρωγε ούτε με σφαίρες. Έμεινα αρκετά ικανοποιημένη, ο γατούλης την τρώει με όρεξη και τα συστατικά της είναι σε καλές αναλογίες. Η αλήθεια είναι ότι είχα κάποιους ενδοιασμούς σχετικά με την ποιότητά της σε σύγκριση με τις κροκέτες της Royal Canin, αλλά μετά από έρευνα έχω καταλήξει στο ότι πρόκειται για μία εφάμιλλη τροφή. Τα μειονεκτήματά της είναι ότι οι κροκέτες είναι πολύ μικρές σε μέγεθος και δεν ενθαρρύνουν τη μάσηση, καθώς και η μυρωδιά της. Είναι επιεικώς ανυπόφορη :lol:

Λενε οι πετ-σοπαδες και οι κτηνιατροι οτι της hill's της royal και της pro-plan ειναι οι 3 καλυτερες τροφες.Οποτε πιστευω οτι οποια και να δινουμε απο τις τρεις ειναι πολυ καλες!Και μενα μου φανηκαν καλα τα συστατικα της συγκεκριμενης:)

Καλε τα γατονια μου καθε φορα που τρωνε την τροφη αυτη,γουργουριζουν.Ετσι μου ρχεται να την φαω κι εγω:blink:

Την χρησιμοποιούμε εδώ και δύο χρόνια και είμαστε πολύ ευχαριστημένοι. Η μικρή την τρώει με λαιμαργία (ενώ ούτε ακουμπάει τις Royal Canin που κατά καιρούς αγοράσαμε. Μας την σύστησε ο κτηνίατρός μας (που πουλάει και τις τρεις κορυφαίες μάρκες προς αποφυγή παρεξηγήσεων).
Μόνον προσοχή, τηρείστε τις δόσεις που γράφει η συσκευασία (περίπου 40 γραμ. ημερησίως σε τρία γεύματα 20-10-10), αλλιώς δεν νομίζω ότι θα μείνει στα κιλά που πρέπει.
Πράγματι όμως, μυρίζει άσχημα!

Καλημερα!
Δεν εχω γατονι αλλα παρακολουθω τις ξηρες για σκυλους και για γατες.Τι κυκλοφορει,τιμες κτλ...
Εγω ταιζω Οrijen .Οταν χρειαστηκε να ταισω μια αλλη ξηρα κοιταξα την pro plan ακουγοντας πως ειναι καλη.Ειναι μια μετρια ξηρα-προς καλη...
Αυτο που με ανυσηχει ειναι οτι πουθενα δε δεσμευεται για τη χρηση του χημικου exothyquin που χρησιμποποιεται ως συντηριτικο στο fish meal και ειναιι καρκινογονο.
Μιας και ειναι ξηρα με πρωτο συστατικο το ψαρι (σολωμος),οποιος μπορει ας κανει μια ερωτηση στην εταιρια για το αν χρησιμοποιουν η οχι μιας και το πρωτο συστατικο ειναι ψαρι...
(Απο ενδιαφερον...)
Και εγω θα την επελεγα παντως σαν ξηρα αν ηταν στις διαθεσιμες επιλογες μου.:D

Ισως αμα επαιρνα την αλλη γευση να μην υπηρχε τετοιο θεμα με το καρκινογόνο συντηριτικο.Νομίζω υπαρχει και γεύση με κοτόπουλο και κατι άλλο:hmm:
.ε????

Απο οτι βλεπω στο σαιτ τους...για after care εχει μονο αυτη με σολωμο.
Το fish meal μπορει να περιεχεται και σε αυτες με κοτοπουλο αλλα πιο κατω στα συστατικα.Ενα τηλεφωνο/μειλ ισως μας λυσει την απορια.

(εγω κοιτουσα την αρνι και ρυζι για σκυλο,αλλα πουθενα δεν ελεγε οτι δεν χρησιμοποιουν exothyquin για το fish meal που περιεχει και ετσι,την απεριψα και αυτη γμτ...:mad:)

Τη συστήνω ανεπιφύλακτα, τη χρησιμοποιώ πανω από 3 χρόνια και είμαι πολύ ευχαρηστημένη.

Χθες που πήγα στο Quiko (Θεσ/νίκη), είχε προσφορά στην σειρά της Proplan. Με κάθε τρίκιλη συσκευασία, έδιναν ένα γατοφόρο (καλής ποιότητας, πλαστικό με μεταλικό πορτάκι), δώρο. Νομίζω ότι αξίζει.

Ναι, έτσι είναι, δίνουν δώρο μία γατοφόρο. Είναι όμως πολύ μικρή, μετά βίας χωράει μια μεσαίου μεγέθους ενήλικη γάτα.

H Origen ποσο κανει Νικο???

UPDATE:
Μιλησα σημερα με τη κτηνιατρο της Nestle.Οσον αφορα το exothyquin,μου ειπε πως χρησιμοποιουν φυσικους τροπους συντηρησης μεσω βιταμινων και κατι αλλα π δεν τα θυμαμαι και οχι χημικα-τεχνιτα.Οσο διαβαζω(παλι δουλεια δεν εχω...:lol:) ειδα οτι στις συσκευασιες της pro plan λενε οτι δεν χρησιμοποιουν τεχνιτα συντηριτικα.
Αυριο περιμενω τηλεφωνο απ'την κτηνιατρο,η οποια θα επικοινωνησει με τα κεντρικα της purina κ το εργοστασιο παραγωγης,ωστε να μου δωσει μια σιγουρη απαντηση.:rolleyes:

(Η οριτζεν για σκυλο εχει 2μιση κιλα -20ευρω,yasmin.Για γατα φανταζομαι καπου εκει θα εχει.)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back