moukelis
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
panoramix
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Havana
Διάσημο μέλος
Επρεπε να ερθεις μαζι μου το προηγουμενο Σαββατοκυριακο που πηγα να παραλαβω την Henriette,και υπηρχαν στο εκτροφειο μπεμπακια σχεδον ολων των ηλικιων,τρελα...Επεσα να κοιμηθω κι ειχα ενα στο μαξιλαρι μου,δυο αναμεσα στα ποδια μου,ενα στα πλευρα μου...
έπρεπε να έρθω όντως... σε ζηλευωωωωωωωωωω

νια
νια νια
για νορνηγακια μιλάει panoramix
νιαου
moukelis
Επιφανές μέλος

moukelis
Επιφανές μέλος
Για Νορβηγικου Δασους μιλαω,η Κατερινα εχει Ragdoll.Moukelis μιλάς για Ragdoll ή άλλη ράτσα?
astam
Νεοφερμένο μέλος
Dali
Συνημμένα
-
DSC03211.jpg408,2 KB · Εμφανίσεις: 61 -
DSC03583.jpg259,2 KB · Εμφανίσεις: 162 -
09032010537.jpg563,3 KB · Εμφανίσεις: 68 -
DSC_0026.jpg200,2 KB · Εμφανίσεις: 57 -
DSC03147.jpg367,9 KB · Εμφανίσεις: 75 -
DSC03145.jpg323,9 KB · Εμφανίσεις: 97 -
DSC03118.jpg248,7 KB · Εμφανίσεις: 55 -
DSC04037.jpg361,2 KB · Εμφανίσεις: 58 -
DSC03226.jpg541,5 KB · Εμφανίσεις: 57
Havana
Διάσημο μέλος
έχω πάθει σόκ...
φτου φτου φτου και πάλι φτου...
\να σας ζήσει ο χνουδωτός άγγελος!!!
(δεν υπάρχει ο γάτος σου Αντίοπη!!!!)

astam
Νεοφερμένο μέλος
Θα ορκιζόμουν ότι έχεις πάθει ανοσία στα ομορφόγατα με τέτοιο χαρέμι γύρω σου!
Το πιο σημαντικό πάντως είναι κάτι που δεν φαίνεται σε καμία φωτογραφία. Το πόσο απίστευτα όμορφος είναι εσωτερικά. Είχα μια υποψία πριν τον πάρω διαβάζοντας όλα όσα είχα διαβάσει για τα ragdolls, αλλά σε καμία περίπτωση δεν περίμενα κάτι τέτοιο!

Btw, το πρώτο του όνομα (snowflake) ήταν αποτυχία. Η μοναδική χιονονιφάδα που φοβάται το χιόνι!
panoramix
Νεοφερμένο μέλος
Havana
Διάσημο μέλος
χαχαχα κοίτα πόζα στο αβαταρ.. αυτά είναι..
λοιπόν ήθελα να πω περί νιφάδας... είναι δυνατόν να μην αρέσει το χιόνι στον χνουδοπμαλίτο??
τα αρσενικά ώρες ώρες παρα είναι drama queen βρε παιδάκι μου

astam
Νεοφερμένο μέλος
Όντως!! Ο ατρόμητος μέχρι ηλιθιότητας φοβάται τα πιο κουλά! Panoramix σε βρίσκω περιεκτικότατο!
Havana
Διάσημο μέλος

from me and Raul

maria_lulu
Επιφανές μέλος
Το θεμα αυτο ειναι πολυ ομορφο για τους λατρε των ragdoll!

Havana
Διάσημο μέλος
Έχει μια χαρακτηριστική τελίτσα στην φατσούλα της και όταν ήταν μωρό την φωνάζαμε τελίτσα, ανεβάζω μερικές φωτό γιατί χάρηκα που την προσέχουν τόσο πολύ και την έχουν σαν παιδί τους !
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Havana
Διάσημο μέλος
Havana
Διάσημο μέλος
speri
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Havana
Διάσημο μέλος
marina289
Περιβόητο μέλος

Υπάρχει καλύτερο θέαμα από το να βλέπεις παιδάκια με γατόνια;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Havana
Διάσημο μέλος
Η συμπεριφορά της γάτας μέσα στο σπίτι εξαρτάται κατα έναν πολύ μεγάλο βαθμό απο εμάς τους ίδιους.!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool