Ragdoll-maniacs

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Θα ήθελα να προσκαλέσω όσους έχουν Ραντγκολ να έρθουν στους ragdoll-manias για να δούμε πόσοι υπάρχουν στην Ελλάδα και φυσηκά να σηζητήσουμε για τα γατόνια σας.

Ευχαριστώ:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ενδιαφέρον το θέμα που ανοίξατε παιδιά. Πράγματι οι ragdoll είναι αξιολάτρευτα πλάσματα. Ότι και να γράψει κανείς για τον εξαιρετικό τους χαρακτήρα είναι πολύ λίγο. Δεν μπορώ όμως να μην ρωτήσω: Μοιράζετε κάποιος / κάποια από εσάς το σπίτι του με μια ragdoll ή απλά σας αρέσουν οι φωτογραφίες τους; Θα είχε περισσότερο ενδιαφέρον να μιλούσατε για τις συνήθειες, τον χαρακτήρα, τις ιδιαιτερότητες των δικών σας γατιών από το να παραθέτετε φωτογραφίες από το internet. Αυτό δεν είναι και το νόημα ενός τέτοιου club? Ας γνωρίσουμε τις δικές σας ragdoll και όχι αυτές εκτροφείων και διαγωνισμών μορφολογίας.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εγώ δυστυχώς δεv έχω ragdoll!

Ουτε εγω εχω ragdollaki (εχω αδεσποτακι) αλλα μου αρεσουυν τρελα σαν γατες αλλα και να τις θαυμαζω:)

Ούτε και εγώ έχω αλλά δεν έχουμε δικαίωμα να μιλάμε για αυτές;:confused::)
Θα θέλαμε όμως πολύ να μας μιλήσουν ανθρωποι που Ράντγκολ.Ειληκρινά.:)

Καλημέρα, εκτος απο τα 5 ragdollaκια που γεννηθηκαν πριν 2μηνες, χθες κατεφθασαν άλλα 4 απο Ισπανια και ήδη τα 2 βρίσκονται με τους καινουριους τους γονεις... το club ιδιοκτητών ragdoll ολοένα μεγαλώνει...:)
θα ήθελα να υπενθυμίσω και απο εδώ την αλλεργική αντίδρασή που έχουν τα ragdoll στο εμβόλιο FELIGEN ΑΠΟ virbac καθώς και ότι το εμβόλιο του Fip απαγορεύεται δια ροπάλου...:)

Πολυ ωραια!Σε ιδιωτες ή εκτροφεις Κατερινα;Τι χρωματα;Τα μωρα σας βρηκαν ολα σπιτι;

ιδιώτες, ολοι!
ολα Blue bicolor

για τα μωρα ου θα σας πω νεοτερα στο θεμα τους με φωτογραφιουλες μεσα στη μέρα .
Εκεινο που με χαροποιεί ειναι οτι θα έχουμε πολλά ragdollakia πλέον στις εκθέσεις..γιατι όλοι πήραν ποιότητας εκθέσεων :)

Φανταστικα!Θα εχουμε πολυ κοσμο στα ημιμακρυτριχα φετος!:up:

Καλημέρα, εκτος απο τα 5 ragdollaκια που γεννηθηκαν πριν 2μηνες, χθες κατεφθασαν άλλα 4 απο Ισπανια και ήδη τα 2 βρίσκονται με τους καινουριους τους γονεις... το club ιδιοκτητών ragdoll ολοένα μεγαλώνει...:)
θα ήθελα να υπενθυμίσω και απο εδώ την αλλεργική αντίδρασή που έχουν τα ragdoll στο εμβόλιο FELIGEN ΑΠΟ virbac καθώς και ότι το εμβόλιο του Fip απαγορεύεται δια ροπάλου...:)
Πολύ ωραίο το γεγονός ότι οι ιδιοκτήτες ράγκντολ όλο και αυξάνονται!Είναι μια ευκαιρία σε αυτή την αγαπητή ράτσα να αγαπηθεί από το κοινό!:up:

Δειτε το και λιωωωωωστε...
https://www.youtube.com/watch?v=eALrmZCHwlU

Δειτε το και λιωωωωωστε...
https://www.youtube.com/watch?v=eALrmZCHwlU
Θεέ μου, σαν κουκλάκι είναι!!!!Τόσο όμορφο!Το θέλωωωω!Υπάρχει στα αλήθεια!:blink::rolleyes:;)

Δεν ειναι τελειο;Σαν λουτρινο...

Υπάρχει κανείς που έχει ragdoll σε αυτό το thread του forum?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

χαχα , ωραία ερώτηση, νομίζω επειδή είναι παλιό thread ότι δεν έχει κανείς από τα παιδιά που γραφοuν , όμως από το φόρουμ έχουν πάρει μερικά άτομα Ragdollaki (α ναι ο dimitris που έγραψε στην αρχή έχει ragdolitsa μια κούκλα Blue miited!!!)
Ragdoll owners παρακαλώ δώστε ένα παρόν με φώτο από τα γατούνια σας...
θέλω να δω φώτο πχ του Manu (πρώην Lionheart Dragon) και του ΔΙΑ (πρώην Twilight)
ή του Dali (πρώην snowflake...)
εγώ αυτή τη στιγμή χουχουλιάζω με 14 ragdolls Μικρές και μεγάλες....
:redface:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• rags 050.jpg
    rags 050.jpg
    90,6 KB · Εμφανίσεις: 64
Τελευταία επεξεργασία:
κι ένα Videaki με παλιά μωρά δικά μας,
έχουν δοθεί όλα, κι έχουν πάει σε πολύ καλές οικογένειες..
(για να μην θεωρήθει διαφήμιση αυτά τα μωρά δεν είναι διαθέσιμα)
απλά το παραθέτω γιατί είναι πολύ παιχνιδιάρικα.:redface:
https://www.youtube.com/watch?v=OgRs4oanIJ4

Πανεμορφα ειναι....,φανταστικα!!!!!!!!!:clapup::clapup::clapup:

Πολυ γλυκα τα μικρα σας Κατερινα.

άντε με το καλό να έρθουν και τα δικά σας Δώρα, πόσο θέλω να δω μωρό νορβηγάκι....
ουαααα:redface:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back