kostasss
Νεοφερμένο μέλος
σε αλλο pet shop βρηκα royal canin για περσικες απο 1-10 (η συσκευασια ειναι χρυση) ειναι καλες ?
thnx
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drusilia
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νατάσα
Δραστήριο μέλος

aiorasky
Πολύ δραστήριο μέλος
Εαν τα ραφια ειναι γεματα, ξαναβγηκε στην αγορα. Εαν ειναι λιγες οι σακουλες, δουλευουν με αποθεματα. Προσεξτε το αυτο
Νατάσα
Δραστήριο μέλος
αλλαξε η αντιπροσωπεια.
Εαν τα ραφια ειναι γεματα, ξαναβγηκε στην αγορα. Εαν ειναι λιγες οι σακουλες, δουλευουν με αποθεματα. Προσεξτε το αυτο
Το ξέρουμε σίγουρα ότι άλλαξε η αντιπροσωπεία?

Εγώ τη περασμένη βδομάδα πήρα τον αντιπρόσωπο τηλ για να μου βρει πετ σοπ εδς κοντά για να μην τρέχω σε πετ σιτι κλπ που είναι μακριά και δεν μου είπαν τίποτα... Τώρα τι θα μου έλεγαν κιόλας αλλά λέμε τώρα...

aretha
Περιβόητο μέλος
Με την κτηνιατρική σειρά όμως της Royal Canin, που διακινείται μέσω κτηνιάτρων και εισάγεται από διαφορετικό αντιπρόσωπο, δεν υπήρξε αντίστοιχο θέμα.
Δεν νομίζω ότι τέθηκε ποτέ ζήτημα ποιότητας των προϊόντων, στη διακίνηση και τη διανομή ήταν το πρόβλημα.
darkjudith
Εκκολαπτόμενο μέλος
πηγα σε ενα pet shop και ζητησα τις τροφες και μου ειπε ο ανθρωπος που ηταν εκει οτι τις αποσυραν και οτι αυτος που ειχε τις τροφες τον τρεχουν στα δικαστηρια... αληθευει ?
σε αλλο pet shop βρηκα royal canin για περσικες απο 1-10 (η συσκευασια ειναι χρυση) ειναι καλες ?
thnx
Μέχρι στιγμής εγώ τις βρίσκω αρκετά εύκολα. Αυτές που είναι για περσικά, μόνο για γατάκια έχουμε δοκιμάσει είναι πάρα πολύ καλές και το γατούνι μου τρελαίνεται!
aiorasky
Πολύ δραστήριο μέλος
Εαν θα αλλαξει κατι στην τροφη θα φανει μετα απο πολυ καιρο πιστευω.
Εγω τωρα πηρα στα δικα μου πουρινα τονους για στειρωμενα, χυμα. Πολυ καλη, σαν την συσκευασμενη και πιο οικονομικη. Μου ελυσε τα χερια γιατι δεν ειχε σε συσκευασια μεγαλη για στειρωμενα. Ειναι οικονομικη και βρηκα ακριβως αυτο που εψαχνα.
Εχω κρατησει και σακουλες απο την πουρινα την συσκευασμενη και βαζω εκει την τροφη. μενει συσκευασμενη και φρεσκια. Καλο κολπο ειναι , δοκιμαστε το.
δυομισυ ευρω το κιλο
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Anima
Πολύ δραστήριο μέλος
Πάντως παρατηρώ ότι τους αρέσει η διαδικασία να τους βάζω τροφή, τότε την τρώνε με πρτισσότερη όρεξη, μόλις τους την βάλω άσχετα αν δεν είχε τελέιώσει η προηγούμενη μερίδα!
Νατάσα
Δραστήριο μέλος
Γνώμες????

kostasss
Νεοφερμένο μέλος

christianapulp
Νεοφερμένο μέλος
maitinia
Νεοφερμένο μέλος

Elena_p
Δραστήριο μέλος
Και επίσης αν τα έχετε αρχίσει με ξηρά τροφή μην τους την αλλάξετε γιατί άμα μάθουν στις κονσέρβες, δύσκολα να ξαναγυρίσουν στις κροκέτες μετά.
Νατάσα
Δραστήριο μέλος

Elena_p
Δραστήριο μέλος

Λοιπόν, κοντά σου μπορείς να βρεις σε ενα πετ σοπ απέναντι από τα σχολεία της Τζαβέλλα, στην Καστέλλα.
Νατάσα
Δραστήριο μέλος

maitinia
Νεοφερμένο μέλος
Νατασσα εμεις την παιρνουμε απο την κτηνιατρο μας την Royal Cannin και μαλιστα η ιδια μας ειπε οτι σιγα σιγα δεν θα πωλειται στα Pet Shop γιατι πρεπει ο κτηνιατρος να συμβουλευει ποια τροφη πρεπει να παιρνει η καθε γατα.Εμεις θυμαμαι ειχαμε παρει λαθος ξηρα τροφη απο ενα Pet shop και η κτηνιατρος μου την αλλαξε και μας εδωσε αλλη.οκ ερώτηση φίλοι και θαυμαστές της royal canin (σαν κι εμένα)!!! Εγώ που μένω Νέο Φάληρο το βρίσκω αρκετά δύσκολο να βρω royal canin σε πετ σοπ εδώ κοντά. Βασικά τρέχω στο πετ σιτυ στην Γλυφάδα ή στην καβάλας... έχετε κάπου αλλού να προτείνετε στον πειραιά που να μπορώ να βρω? όσο για το αν την δίνουν μόνο οι κτηνίατροι δεν νομίζω μια και μίλησα με την εταιρεία πολύ πρόσφατα για να με βοηθήσουν με το που να βρίσκω royal canin - δεν βοήθησαν καθόλου - και δεν μου είπαν κάτι τέτοιο... Περιμένω με αγωνία!!! Τελειώνει η τροφή μας!!!!![]()

aretha
Περιβόητο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool