Royal Canin έχουν καταργηθεί;

kostasss

Νεοφερμένο μέλος

Ο kostasss αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 63 μηνύματα.
πηγα σε ενα pet shop και ζητησα τις τροφες και μου ειπε ο ανθρωπος που ηταν εκει οτι τις αποσυραν και οτι αυτος που ειχε τις τροφες τον τρεχουν στα δικαστηρια... αληθευει ?

σε αλλο pet shop βρηκα royal canin για περσικες απο 1-10 (η συσκευασια ειναι χρυση) ειναι καλες ?

thnx

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

εγώ αγορασα σήμερα μια μεγάλη light...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πως θα μάθουμε αν είναι αλήθεια όλο αυτό;:hmm:

αλλαξε η αντιπροσωπεια.

Εαν τα ραφια ειναι γεματα, ξαναβγηκε στην αγορα. Εαν ειναι λιγες οι σακουλες, δουλευουν με αποθεματα. Προσεξτε το αυτο

αλλαξε η αντιπροσωπεια.

Εαν τα ραφια ειναι γεματα, ξαναβγηκε στην αγορα. Εαν ειναι λιγες οι σακουλες, δουλευουν με αποθεματα. Προσεξτε το αυτο

Το ξέρουμε σίγουρα ότι άλλαξε η αντιπροσωπεία?:confused:
Εγώ τη περασμένη βδομάδα πήρα τον αντιπρόσωπο τηλ για να μου βρει πετ σοπ εδς κοντά για να μην τρέχω σε πετ σιτι κλπ που είναι μακριά και δεν μου είπαν τίποτα... Τώρα τι θα μου έλεγαν κιόλας αλλά λέμε τώρα...:/:

Είχα ακούσει κι εγώ ότι υπήρξε για κάποιο διάστημα έλλειψη στην αγορά, λόγω κάποιου προβλήματος με την αντιπροσωπεία.
Με την κτηνιατρική σειρά όμως της Royal Canin, που διακινείται μέσω κτηνιάτρων και εισάγεται από διαφορετικό αντιπρόσωπο, δεν υπήρξε αντίστοιχο θέμα.
Δεν νομίζω ότι τέθηκε ποτέ ζήτημα ποιότητας των προϊόντων, στη διακίνηση και τη διανομή ήταν το πρόβλημα.

πηγα σε ενα pet shop και ζητησα τις τροφες και μου ειπε ο ανθρωπος που ηταν εκει οτι τις αποσυραν και οτι αυτος που ειχε τις τροφες τον τρεχουν στα δικαστηρια... αληθευει ?

σε αλλο pet shop βρηκα royal canin για περσικες απο 1-10 (η συσκευασια ειναι χρυση) ειναι καλες ?

thnx

Μέχρι στιγμής εγώ τις βρίσκω αρκετά εύκολα. Αυτές που είναι για περσικά, μόνο για γατάκια έχουμε δοκιμάσει είναι πάρα πολύ καλές και το γατούνι μου τρελαίνεται!

παιδια η εταιρεια εχει αλλαξει χερια. Αυτο εγινε. Το ξερω απο καλη πηγη φιλων που εχουν πετ σοπ και επισης και ο η γυναικα του αιλουρου μου το επιβεβαιωσε. ΑΛλα δεν υπαρχει προβλημα. Περασε η εταιρεια σε αλλα χερια. Αυτα συμβαινουν στις μεγαλες εταιρειες.

Εαν θα αλλαξει κατι στην τροφη θα φανει μετα απο πολυ καιρο πιστευω.

Εγω τωρα πηρα στα δικα μου πουρινα τονους για στειρωμενα, χυμα. Πολυ καλη, σαν την συσκευασμενη και πιο οικονομικη. Μου ελυσε τα χερια γιατι δεν ειχε σε συσκευασια μεγαλη για στειρωμενα. Ειναι οικονομικη και βρηκα ακριβως αυτο που εψαχνα.

Εχω κρατησει και σακουλες απο την πουρινα την συσκευασμενη και βαζω εκει την τροφη. μενει συσκευασμενη και φρεσκια. Καλο κολπο ειναι , δοκιμαστε το.

δυομισυ ευρω το κιλο

Ναι αιορα ειναι φτηνη αλλα ποιοτικά ειναι να μην πω.. καμμία σχεση με τις καλες τροφες.

Eγώ πήρα για τα γατάκια μου την Orijen που είναι η καλύτερη και ακριβότερη τροφή για μικρά ζώα. Την ανακατεύω με την Royal Canin και τους τη δίνω και είναι μια χαρά.
Πάντως παρατηρώ ότι τους αρέσει η διαδικασία να τους βάζω τροφή, τότε την τρώνε με πρτισσότερη όρεξη, μόλις τους την βάλω άσχετα αν δεν είχε τελέιώσει η προηγούμενη μερίδα!

Εγώ στη Νεφέλη μόνο royal canin βάζω και τώρα έχει 2 μέρες που δεν πολυτρώει και δεν μπορώ να κταλάβω. Η Νεφέλη δεν ενθουσιαζόταν ποτέ πολυ και ποτέ δεν ζητάει φαγητό και μου κάνει εντύπωση. Επίσης ποτέ δεν τελειώνει την τροφή της με το που της την βάλουμε. Τρώει όποτε θυμηθεί ένω άλλα γατιά που είχα πάντα έπεφταν με τα μούτρα. Μας είχε τελείωση η ξηρή τρογή και της έδωσα κνσέρβα για 2 μέρες και έπαθε πλάκα... Τώρα νομίζω ότι η ξηρή τροφή είναι χάλια σε σχέση με τη κνσέρβα. Τι να κάνω να δεν τρωει?
Γνώμες????:hmm:

θα φαει.. μαλλον τις αρεσε η κονσερβα. εμενα 7 χρονια ετρωγε μονο κονσερβες γιατι οταν ηταν μωρο τις ειχαμε δωσει ολες τις ξηρες τροφες και εκανε διαροια. μονο με την κονσερβα δεν εκανε... πριν δυο μηνες δοκιμασα μια φαρμακευτικη και ολα οκ. την πρωτη μερα εκανε σαν τη τρελη να φαει ξηρα τροφη. μετα ηθελε παλι κονσερβες αλλα τις εβαλα μαχαιρι και τωρα ολα καλα...:up:

Νατάσα κι εμένα τώρα που του άλλαξα και του δίνω λάιτ , δεν του αρέσει και όλο μου ψιλοπαραπονιέται αλλά αν δεν υποκύψεις όταν τα κόψει η λόρδα όλα τα τρώνε ... Αν θέλεις μπορείς για να χάρεί λίγο να της δίνεις ένα δαχτυλάκι catmilk κάθε μέρα , έτσι για την αλλαγή. Εμένα μόλις βλέπει το μπουκαλάκι κάνει τούμπες! Η αλλιώς αυτές τις μικρες κονσερβούλες των 100 γρ 1-2 φορές την εβδομάδα όχι παραπάνω αν είναι στειρωμένη.

Γεια σας,εγω ψωνιζω Royal Cannin και ομολογω οτι μου ηταν πολυ δυσκολο να την βρισκω,ομως ρωτησα την κτηνιατρο και μου ειπε οτι πλεον μονο οι κτηνιατροι μπορουν να την προμηθευουν και οτι αυτη ειναι η πολιτικη της εταιριας.Παντως οι γατες μου την λατρευουν και διαφορα στη ποιοτητα δεν εχω διαπιστωσει.Η ιδια εταιρια βγαζει και κονσερβες για ενδυναμωσει και ενεργεια,επισης πολυ καλες για γατες που ειναι δυσκολες στο φαγητο οπως ο δικος μου γατουλης.:)

Κι εγω royal canin ψωνίζω εδώ και χρόνια. Ο γάτος μου κοντεύει τα 7 και τρώει μονο royal canin απο 40 ημερών γατάκι. Και δεν είχε ποτέ πρόβλημα με διάροιες κτλ. Απλά θέλει προσοχή στο είδος. Για παράδειγμα η babycat32 (αν θυμάμαι καλά έτσι λέγεται) που είναι για γατάκια, απαγορεύεται να δίνεται σε ενήλικα γατιά γιατί τους κάνει ζημιά στα νεφρά.
Και επίσης αν τα έχετε αρχίσει με ξηρά τροφή μην τους την αλλάξετε γιατί άμα μάθουν στις κονσέρβες, δύσκολα να ξαναγυρίσουν στις κροκέτες μετά.

οκ ερώτηση φίλοι και θαυμαστές της royal canin (σαν κι εμένα)!!! Εγώ που μένω Νέο Φάληρο το βρίσκω αρκετά δύσκολο να βρω royal canin σε πετ σοπ εδώ κοντά. Βασικά τρέχω στο πετ σιτυ στην Γλυφάδα ή στην καβάλας... έχετε κάπου αλλού να προτείνετε στον πειραιά που να μπορώ να βρω? όσο για το αν την δίνουν μόνο οι κτηνίατροι δεν νομίζω μια και μίλησα με την εταιρεία πολύ πρόσφατα για να με βοηθήσουν με το που να βρίσκω royal canin - δεν βοήθησαν καθόλου - και δεν μου είπαν κάτι τέτοιο... Περιμένω με αγωνία!!! Τελειώνει η τροφή μας!!!!:confused:

Τυχερή είσαι..εχω μάθει όλα τα σημεία πώλησης του λεκανοπεδίου Αττικής:D
Λοιπόν, κοντά σου μπορείς να βρεις σε ενα πετ σοπ απέναντι από τα σχολεία της Τζαβέλλα, στην Καστέλλα.

Ευχαριστώ!!!! Εμένα μου κάνανε τους δύσκολους, μόνο Καλλιθέα μου βρήκανε!:mad:

οκ ερώτηση φίλοι και θαυμαστές της royal canin (σαν κι εμένα)!!! Εγώ που μένω Νέο Φάληρο το βρίσκω αρκετά δύσκολο να βρω royal canin σε πετ σοπ εδώ κοντά. Βασικά τρέχω στο πετ σιτυ στην Γλυφάδα ή στην καβάλας... έχετε κάπου αλλού να προτείνετε στον πειραιά που να μπορώ να βρω? όσο για το αν την δίνουν μόνο οι κτηνίατροι δεν νομίζω μια και μίλησα με την εταιρεία πολύ πρόσφατα για να με βοηθήσουν με το που να βρίσκω royal canin - δεν βοήθησαν καθόλου - και δεν μου είπαν κάτι τέτοιο... Περιμένω με αγωνία!!! Τελειώνει η τροφή μας!!!!:confused:
Νατασσα εμεις την παιρνουμε απο την κτηνιατρο μας την Royal Cannin και μαλιστα η ιδια μας ειπε οτι σιγα σιγα δεν θα πωλειται στα Pet Shop γιατι πρεπει ο κτηνιατρος να συμβουλευει ποια τροφη πρεπει να παιρνει η καθε γατα.Εμεις θυμαμαι ειχαμε παρει λαθος ξηρα τροφη απο ενα Pet shop και η κτηνιατρος μου την αλλαξε και μας εδωσε αλλη.:)

Κι εγώ απ' τον κτηνίατρο την παίρνω τη Royal Canin (από τον Αίλουρο συγκεκριμένα). Απ' όσο ξέρω, οι κτηνίατροι διακινούν μόνο τη σειρά Vet Nutrition, ενώ τη σειρά Feline Health Nutrition τη διακινούν τα πετ σοπ.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back