kounelaki
Περιβόητο μέλος
(Ας υποθεσουμε οτι και οι 2 αρεσουν το ιδιο στα κατσουλια μου) Η Royal εχει τα 2 κιλα 20 ευρω,η Pro plan after care ειναι φθηνοτερη απ'οσο γνωριζω αλλα δεν ξερω ακριβως ποσο..
Το θεμα ειναι οτι απο τα συστατικα τους που εχω διαβασει εδω στο mycat εχω την εντυπωση οτι ειναι παρομοιες με λιγο καλυτερη την Pro Plan.
Με προβληματιζει ομως οτι η Purina βγαζει και τις Friskies και τις One που ειναι κατωτερες..
Παντως η Royal ειναι υπερεκτιμημενη θεωρω...
Απ'οσο εχω ερευνησει οι καλυτερες τροφες ειναι οι Orijen και οι Acana και μετα οι Appawls...Αλλα νομιζω πρεπει να ειναι ΠΑΝΑΚΡΙΒΕΣ(αν γνωριζει κανεις τιμες ας μου πει).
Οποτε το διλλημα παραμενει..Royal Canin ή Pro Plan?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
eleni999
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kounelaki
Περιβόητο μέλος
Οχι καμια σχεση..Στην Μαρι παιρνω τις hills sciens Plans light και πληρωνω 14,50 το 1,5kg .Αυτες ενοεις?![]()

eleni999
Πολύ δραστήριο μέλος
みことftw
Πολύ δραστήριο μέλος
Δοκιμασε να δεις τι αγαπανε καλυτερα τα Σεμελοσηφακια!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

julia
Διακεκριμένο μέλος

NiaR
Πολύ δραστήριο μέλος
τις δοκιμασα ολες! μα ολες!! το ενα μου γατι τρωει τ απαντα, αλλα το αλλο μονο την Ρουαγιαλ
Η applaws εχει το σακοθλακι των 400γρμ 5.5 ? και καλα που πηρα το μικρο για δοκιμη. Το κιλο μι αματια που εριξα το ειχε 22? περιπου
Η λυση της Τζουλιας ειναι καλη παντως, αλλαζε την

kounelaki
Περιβόητο μέλος
Ναι αλλα οτι αγαπαει και καλυτερα η τσεπη μου ετσι?Αρχική Δημοσίευση από みことftw;480613:Δεν νομιζω οτι τιθεται θεμα καλυτερης και χειροτερης. Αυτες οι τροφες λιγο πολυ ειναι παρομοιας ποιοτητας. Οι orijen για μενα ειναι κορυφη ποιοτικα, λογω του οτι δεν περιεχουν αχρηστα για τα γατια μας συστατικα, αλλα ειναι ΠΑΝΑΚΡΙΒΕΣ και ο Μικοτακος ουτε που της αγγιξε, ενω για την Royal Canine κοβει φλεβες, και εχω δει και μεγαλη διαφορα στο τριχωμα του απο τοτε που τις ξεκινησαμε. Πιο πριν του εδινα Ηills και με ειχε φλομωσει στο κλασιμο.Για την πουρινα ξερω οτι ειναι αξιοπρεπεις τροφες, αλλα δεν εμπιστευομαι την εταιρια
Δοκιμασε να δεις τι αγαπανε καλυτερα τα Σεμελοσηφακια!
Οταν παιρνω την royal το 1,5 κιλο 15 ευρω ενω η Pro plan το 1,5 κιλο το εχει 11 ευρω ειναι μεγαααλη ανακουφηση για το πορτοφολι μου!
Ποσο μαλλον οταν υποπτευομαι οτι ειναι καλυτερη ποιοτικα γιατι εχει περισσοτερες πρωτεινες και οχι αλεσμενο καλαμποκι που εχει ως πρωτο συστατικο η Royal.
Επιπλεον αν η Acana εχει την ιδια τιμη με τη royal που τοσο καιρο ξεπαραδιαζομαι,γιατι να μην την παιρνω εφοσον ειναι μακραν καλυτερη απο τη Royal?Θελω να δινω το καλυτερο και οσο πιο οικονομικα γινεται.
kounelaki
Περιβόητο μέλος
Ρε παιδια ασχετο,αλλα τι ειναι αυτο που κανει μια τροφη για στειρωμενα καταλληλη για στειρωμενα?Δηλαδη μπορω να τους δινω μια αλλη της royal και οχι αυτη για στειρωμενα?
Εγω τα συστατικα σχεδον τα ιδια τα βλεπω....
moukelis
Επιφανές μέλος
Οχι,δε μπορεις να τους δινεις καποια αλλη της royal για αστειρωτα.Τα συστατικα δεν ειναι τα ιδια,ριξε μια ματια στο μαγνησιο.Αν σε συμφερει καλυτερα η orijen και τη δεχτουν τα γατια σου χωρις να τους πεσει πολυ η πρωτεϊνη ή παχυνουν,παρε εκεινη.
kounelaki
Περιβόητο μέλος
Μα η Προ Πλαν εχει περισσοτερες πρωτεινες απο τη Royal...Για μενα καμια σχεση δεν εχει η pro plan με τη royal απο αποψη ποιοτητας...παιζει μεγαλο ρολο και η πηγη των πρωτεϊνων.
Οχι,δε μπορεις να τους δινεις καποια αλλη της royal για αστειρωτα.Τα συστατικα δεν ειναι τα ιδια,ριξε μια ματια στο μαγνησιο.Αν σε συμφερει καλυτερα η orijen και τη δεχτουν τα γατια σου χωρις να τους πεσει πολυ η πρωτεϊνη ή παχυνουν,παρε εκεινη.

και με ενησυχει οτι η Ρουαλ ειχε βγαλει στην αγορα καποτε επικινδυνες κονσερβες,νομιζω,για σκυλους..
moukelis
Επιφανές μέλος
kounelaki
Περιβόητο μέλος
Οχι δεν εχει καθολου υποπροιοντα ουτε αυτη ουτε η royal..Νομιζω ομως οτι της pro plan ειναι απο Byproducts...και εχει περισσοτερη γλουτενη αν θυμαμαι καλα.Δεν ειμαι σιγουρη,παντως θυμαμαι οτι ποιοτικα ειναι πολυ μετρια η σειρα της.
moukelis
Επιφανές μέλος
aretha
Περιβόητο μέλος
Η Royal είναι όντως ακριβή, εγώ όμως παίρνω μεγαλύτερη συσκευασία και μου έρχεται αρκετά φτηνότερα (η 4κιλη Sterilized κάνει 34 με 35 ευρώ, δηλαδή κάτω από 9 ευρώ το κιλό).
kounelaki
Περιβόητο μέλος
Την aftercare που ειναι για στειρωμενα κατσουλια!Για ποια τροφη της pro plan μιλας;Μου κανει εντυπωση...
moukelis
Επιφανές μέλος
kounelaki
Περιβόητο μέλος
Ειναι δηλαδη οντως καλυτερη ή ολο αυτο ειναι μια φημη γυρω απο τη royal!Γιατι ακουω πολλους κτηνιατρους(και μη)να λενε οτι η Royal ειναι οτι καλυτερο κυκλοφορει στην αγορα!Στις τροφές για στειρωμένα κοιτάζουμε να είναι χαμηλά τα λιπαρά και χαμηλά τα άλατα -κυρίως μαγνησίου και ασβεστίου αν δεν κάνω λάθος.
Η Royal είναι όντως ακριβή, εγώ όμως παίρνω μεγαλύτερη συσκευασία και μου έρχεται αρκετά φτηνότερα (η 4κιλη Sterilized κάνει 34 με 35 ευρώ, δηλαδή κάτω από 9 ευρώ το κιλό).
Μα δεν ειναι ο,τι καλυτερο!!!Η Orijen ειναι η καλυτερη και δεν εχει καμια σχεση με τη Ρουαλ!Μηπως η royal και η Proplan ειναι ιδιας ποιοτητας τελικα?

zanin
Διάσημο μέλος
Ιδου το ερωτημα!(Ας υποθεσουμε οτι και οι 2 αρεσουν το ιδιο στα κατσουλια μου)
Η Royal εχει τα 2 κιλα 20 ευρω,η Pro plan after care ειναι φθηνοτερη απ'οσο γνωριζω αλλα δεν ξερω ακριβως ποσο..
Το θεμα ειναι οτι απο τα συστατικα τους που εχω διαβασει εδω στο mycat εχω την εντυπωση οτι ειναι παρομοιες με λιγο καλυτερη την Pro Plan.
Με προβληματιζει ομως οτι η Purina βγαζει και τις Friskies και τις One που ειναι κατωτερες..
Παντως η Royal ειναι υπερεκτιμημενη θεωρω...
Απ'οσο εχω ερευνησει οι καλυτερες τροφες ειναι οι Orijen και οι Acana και μετα οι Appawls...Αλλα νομιζω πρεπει να ειναι ΠΑΝΑΚΡΙΒΕΣ(αν γνωριζει κανεις τιμες ας μου πει).
Οποτε το διλλημα παραμενει..Royal Canin ή Pro Plan?![]()
εγώ αγοράζω την proplan 3κιλά 22,5?
τινα πω... εγω με proplan ειμαι ευχαριστημένη. ο κτηνίατρος όμως μου συστησε hills
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool