Sex

To φλερτ είναι ένα παιχνίδι που ερεθίζει την επιθυμία.
Η επιθυμία είναι απαραίτητη για το σεξ.
Το σεξ είναι ένα παιχνίδι για μεγάλους.
Η αγάπη είναι ευθύνη και μπορεί να περιλάβει όλα τα παιχνίδια στο δικό της ουρανό.
Η αγάπη ποτέ δεν εκπίπτει.

Καλημέρα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

δε βλεπω συμμετοχη τι εγινε που εξαφανιστηκατε καλεεεεεεεεεεεεεε.....ΚΟΥΝΕΛΑΚΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ????

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

μάλλον θα πήρανε όλη τη σειρά του ΣΚΑΙ για τη πρακτική τους ;)

μάλλον θα πήρανε όλη τη σειρά του ΣΚΑΙ για τη πρακτική τους ;)

Δυστυχώς για την πρακτική δεν φτάνει μόνο η σειρά του ΣΚΑΙ. Εκτός και αν το έχουν αναβαθμίσει τόσο που δίνουν και έναν αντρα μαζι με τον τελευταίο τόμο. (Δεν ακούγεται τόσο άσχημη η ιδέα μου τωρα που το ξανασφκέφτομαι:hmm:)

Δυστυχώς για την πρακτική δεν φτάνει μόνο η σειρά του ΣΚΑΙ. Εκτός και αν το έχουν αναβαθμίσει τόσο που δίνουν και έναν αντρα μαζι με τον τελευταίο τόμο. (Δεν ακούγεται τόσο άσχημη η ιδέα μου τωρα που το ξανασφκέφτομαι:hmm:)
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::rolleyes: μαυρος κατα προτιμηση!!! :lol::lol::lol::lol:

βρε βρε...που χαθηκες εσυ???βαζεις φωτιες και εξαφανιζεσαι???στιφαδο σε εκανε.....ο κρητικος???:lol::lol::lol::lol:εχουν τεθει ερωτησεις...αντε ξεκινα....

Εγω παλι εχω να ρωτησω κατι με το θεμα του φλερτ(και μην πειτε οι παντρεμενες πως δεν σας αρεσει ακομα και τωρα να σας φλερταρουν)γιατι οταν καποιος μας φλερταρει,ακομα κι αν κανουμε την παπια ,και κολακευομαστε,οταν μας βαζει παγο θυμωνουμε???Αφου εξαρχης δεν εχουμε σκοπο να προχωρησουμε,γιατι μας θυμωνει οταν δεν το εχουμε κοψει εμεις πρωτοι??
Για να βλεπω απαντησεις....:lol::lol:
οπως ειπαν παραπανω ειναι θεμα εγωισμου και...ανθρωπινης φυσης! Σε ολους μας αρεσει να αρεσουμε!Οποτε το προτιμουμε να βγαινουμε απο πανω και να ριχνουμε εμεις την κρυαδα!!!:lol:

βρε βρε...που χαθηκες εσυ???βαζεις φωτιες και εξαφανιζεσαι???στιφαδο σε εκανε.....ο κρητικος???:lol::lol::lol::lol:εχουν τεθει ερωτησεις...αντε ξεκινα....
ααχ...το κοπελι μου.....:inlove::inlove::inlove::inlove:

Dafni εχεις λογαριασμο στο facebook?

ναι......τραβατεμε και ας κλαιω...ενα πραγμα:lol::lol::lol:
:lol::lol::lol::lol::lol::lol: ετσάάάάάάάάά!!!(το ετσι στα Κρητικα!):lol::lol::lol::lol::lol:

Dafni εχεις λογαριασμο στο facebook?
ναι με το ονομα<<Dafni Savva>>,εσυ??εχει πολλα παιγνιδια και εχω και φιλους,αν εχει να σε βρω η να με βρεις
σορυ για το οφτοπικ

ναι με το ονομα<<Dafni Savva>>,εσυ??εχει πολλα παιγνιδια και εχω και φιλους,αν εχει να σε βρω η να με βρεις
σορυ για το οφτοπικ
θα σε βρω εγω...Ελενα με λενε και θα δεις το γατο μου avantar!

θα σε βρω εγω...Ελενα με λενε και θα δεις το γατο μου avantar!
ναι γιατι χωρις επιθετο δουλεια δεν γινεται

ναι γιατι χωρις επιθετο δουλεια δεν γινεται
xoxo αν πω και επιθετο θα με βρισκουν ολοι που διαβαζουν αυτη τη φυλλαδα!:lol:

xoxo αν πω και επιθετο θα με βρισκουν ολοι που διαβαζουν αυτη τη φυλλαδα!:lol:
εγω δεν εχω προβλημα,ελαχιστοι απο τους φιλους μπαινουν εδω εως και κανενας θα ελεγα

Στερεψα απο ιδεες....ας μην "παιθανει" ετσι το θεμα....

μονο εμεις ειμαστε δαφνη ολοι οι αλλοι που πηγαν?:blink::hmm:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back