Anima
Πολύ δραστήριο μέλος
Η επιθυμία είναι απαραίτητη για το σεξ.
Το σεξ είναι ένα παιχνίδι για μεγάλους.
Η αγάπη είναι ευθύνη και μπορεί να περιλάβει όλα τα παιχνίδια στο δικό της ουρανό.
Η αγάπη ποτέ δεν εκπίπτει.
Καλημέρα
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dafni.ps
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drf
Δραστήριο μέλος

Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος
μάλλον θα πήρανε όλη τη σειρά του ΣΚΑΙ για τη πρακτική τους![]()
Δυστυχώς για την πρακτική δεν φτάνει μόνο η σειρά του ΣΚΑΙ. Εκτός και αν το έχουν αναβαθμίσει τόσο που δίνουν και έναν αντρα μαζι με τον τελευταίο τόμο. (Δεν ακούγεται τόσο άσχημη η ιδέα μου τωρα που το ξανασφκέφτομαι
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kounelaki
Περιβόητο μέλος
Δυστυχώς για την πρακτική δεν φτάνει μόνο η σειρά του ΣΚΑΙ. Εκτός και αν το έχουν αναβαθμίσει τόσο που δίνουν και έναν αντρα μαζι με τον τελευταίο τόμο. (Δεν ακούγεται τόσο άσχημη η ιδέα μου τωρα που το ξανασφκέφτομαι)

μαυρος κατα προτιμηση!!! 

dafni.ps
Πολύ δραστήριο μέλος

εχουν τεθει ερωτησεις...αντε ξεκινα....Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kounelaki
Περιβόητο μέλος
οπως ειπαν παραπανω ειναι θεμα εγωισμου και...ανθρωπινης φυσης! Σε ολους μας αρεσει να αρεσουμε!Οποτε το προτιμουμε να βγαινουμε απο πανω και να ριχνουμε εμεις την κρυαδα!!!Εγω παλι εχω να ρωτησω κατι με το θεμα του φλερτ(και μην πειτε οι παντρεμενες πως δεν σας αρεσει ακομα και τωρα να σας φλερταρουν)γιατι οταν καποιος μας φλερταρει,ακομα κι αν κανουμε την παπια ,και κολακευομαστε,οταν μας βαζει παγο θυμωνουμε???Αφου εξαρχης δεν εχουμε σκοπο να προχωρησουμε,γιατι μας θυμωνει οταν δεν το εχουμε κοψει εμεις πρωτοι??
Για να βλεπω απαντησεις....![]()

kounelaki
Περιβόητο μέλος
ααχ...το κοπελι μου.....βρε βρε...που χαθηκες εσυ???βαζεις φωτιες και εξαφανιζεσαι???στιφαδο σε εκανε.....ο κρητικος???εχουν τεθει ερωτησεις...αντε ξεκινα....

dafni.ps
Πολύ δραστήριο μέλος
....η κακοπεραση που περνας........φαινεταιααχ...το κοπελι μου.....![]()

kounelaki
Περιβόητο μέλος
Ειδες?Τι τραβαω........η κακοπεραση που περνας........φαινεται![]()

kounelaki
Περιβόητο μέλος
dafni.ps
Πολύ δραστήριο μέλος
ναι......τραβατεμε και ας κλαιω...ενα πραγμαΕιδες?Τι τραβαω....![]()

kounelaki
Περιβόητο μέλος
ναι......τραβατεμε και ας κλαιω...ενα πραγμα![]()

ετσάάάάάάάάά!!!(το ετσι στα Κρητικα!)

dafni.ps
Πολύ δραστήριο μέλος
ναι με το ονομα<<Dafni Savva>>,εσυ??εχει πολλα παιγνιδια και εχω και φιλους,αν εχει να σε βρω η να με βρειςDafni εχεις λογαριασμο στο facebook?
σορυ για το οφτοπικ
kounelaki
Περιβόητο μέλος
θα σε βρω εγω...Ελενα με λενε και θα δεις το γατο μου avantar!ναι με το ονομα<<Dafni Savva>>,εσυ??εχει πολλα παιγνιδια και εχω και φιλους,αν εχει να σε βρω η να με βρεις
σορυ για το οφτοπικ
dafni.ps
Πολύ δραστήριο μέλος
ναι γιατι χωρις επιθετο δουλεια δεν γινεταιθα σε βρω εγω...Ελενα με λενε και θα δεις το γατο μου avantar!
kounelaki
Περιβόητο μέλος
xoxo αν πω και επιθετο θα με βρισκουν ολοι που διαβαζουν αυτη τη φυλλαδα!ναι γιατι χωρις επιθετο δουλεια δεν γινεται

dafni.ps
Πολύ δραστήριο μέλος
εγω δεν εχω προβλημα,ελαχιστοι απο τους φιλους μπαινουν εδω εως και κανενας θα ελεγαxoxo αν πω και επιθετο θα με βρισκουν ολοι που διαβαζουν αυτη τη φυλλαδα!![]()
kounelaki
Περιβόητο μέλος
kounelaki
Περιβόητο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool