Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2009 στις 11:07 Η Anima έγραψε: #321 13-03-09 11:07 To φλερτ είναι ένα παιχνίδι που ερεθίζει την επιθυμία. Η επιθυμία είναι απαραίτητη για το σεξ. Το σεξ είναι ένα παιχνίδι για μεγάλους. Η αγάπη είναι ευθύνη και μπορεί να περιλάβει όλα τα παιχνίδια στο δικό της ουρανό. Η αγάπη ποτέ δεν εκπίπτει. Καλημέρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2009 στις 18:27 Η dafni.ps έγραψε: #322 15-03-09 18:27 δε βλεπω συμμετοχη τι εγινε που εξαφανιστηκατε καλεεεεεεεεεεεεεε.....ΚΟΥΝΕΛΑΚΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2009 στις 22:54 Ο drf έγραψε: #323 15-03-09 22:54 μάλλον θα πήρανε όλη τη σειρά του ΣΚΑΙ για τη πρακτική τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2009 στις 09:57 Η Raktia έγραψε: #324 16-03-09 09:57 Αρχική Δημοσίευση από drf: μάλλον θα πήρανε όλη τη σειρά του ΣΚΑΙ για τη πρακτική τους Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς για την πρακτική δεν φτάνει μόνο η σειρά του ΣΚΑΙ. Εκτός και αν το έχουν αναβαθμίσει τόσο που δίνουν και έναν αντρα μαζι με τον τελευταίο τόμο. (Δεν ακούγεται τόσο άσχημη η ιδέα μου τωρα που το ξανασφκέφτομαι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2009 στις 13:28 Η kounelaki: #325 17-03-09 13:28 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Δυστυχώς για την πρακτική δεν φτάνει μόνο η σειρά του ΣΚΑΙ. Εκτός και αν το έχουν αναβαθμίσει τόσο που δίνουν και έναν αντρα μαζι με τον τελευταίο τόμο. (Δεν ακούγεται τόσο άσχημη η ιδέα μου τωρα που το ξανασφκέφτομαι) Click για ανάπτυξη... μαυρος κατα προτιμηση!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2009 στις 13:34 Η dafni.ps έγραψε: #326 17-03-09 13:34 βρε βρε...που χαθηκες εσυ???βαζεις φωτιες και εξαφανιζεσαι???στιφαδο σε εκανε.....ο κρητικος???εχουν τεθει ερωτησεις...αντε ξεκινα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2009 στις 13:48 Η kounelaki: #327 17-03-09 13:48 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: Εγω παλι εχω να ρωτησω κατι με το θεμα του φλερτ(και μην πειτε οι παντρεμενες πως δεν σας αρεσει ακομα και τωρα να σας φλερταρουν)γιατι οταν καποιος μας φλερταρει,ακομα κι αν κανουμε την παπια ,και κολακευομαστε,οταν μας βαζει παγο θυμωνουμε???Αφου εξαρχης δεν εχουμε σκοπο να προχωρησουμε,γιατι μας θυμωνει οταν δεν το εχουμε κοψει εμεις πρωτοι?? Για να βλεπω απαντησεις.... Click για ανάπτυξη... οπως ειπαν παραπανω ειναι θεμα εγωισμου και...ανθρωπινης φυσης! Σε ολους μας αρεσει να αρεσουμε!Οποτε το προτιμουμε να βγαινουμε απο πανω και να ριχνουμε εμεις την κρυαδα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2009 στις 13:49 Η kounelaki: #328 17-03-09 13:49 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: βρε βρε...που χαθηκες εσυ???βαζεις φωτιες και εξαφανιζεσαι???στιφαδο σε εκανε.....ο κρητικος???εχουν τεθει ερωτησεις...αντε ξεκινα.... Click για ανάπτυξη... ααχ...το κοπελι μου..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2009 στις 13:51 Η dafni.ps έγραψε: #329 17-03-09 13:51 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: ααχ...το κοπελι μου..... Click για ανάπτυξη... ....η κακοπεραση που περνας........φαινεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2009 στις 13:52 Η kounelaki: #330 17-03-09 13:52 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: ....η κακοπεραση που περνας........φαινεται Click για ανάπτυξη... Ειδες?Τι τραβαω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2009 στις 13:53 Η kounelaki: #331 17-03-09 13:53 Dafni εχεις λογαριασμο στο facebook? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2009 στις 13:56 Η dafni.ps έγραψε: #332 17-03-09 13:56 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Ειδες?Τι τραβαω.... Click για ανάπτυξη... ναι......τραβατεμε και ας κλαιω...ενα πραγμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2009 στις 13:57 Η kounelaki: #333 17-03-09 13:57 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: ναι......τραβατεμε και ας κλαιω...ενα πραγμα Click για ανάπτυξη... ετσάάάάάάάάά!!!(το ετσι στα Κρητικα!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2009 στις 13:57 Η dafni.ps έγραψε: #334 17-03-09 13:57 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Dafni εχεις λογαριασμο στο facebook? Click για ανάπτυξη... ναι με το ονομα<<Dafni Savva>>,εσυ??εχει πολλα παιγνιδια και εχω και φιλους,αν εχει να σε βρω η να με βρεις σορυ για το οφτοπικ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2009 στις 13:59 Η kounelaki: #335 17-03-09 13:59 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: ναι με το ονομα<<Dafni Savva>>,εσυ??εχει πολλα παιγνιδια και εχω και φιλους,αν εχει να σε βρω η να με βρεις σορυ για το οφτοπικ Click για ανάπτυξη... θα σε βρω εγω...Ελενα με λενε και θα δεις το γατο μου avantar! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2009 στις 14:00 Η dafni.ps έγραψε: #336 17-03-09 14:00 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: θα σε βρω εγω...Ελενα με λενε και θα δεις το γατο μου avantar! Click για ανάπτυξη... ναι γιατι χωρις επιθετο δουλεια δεν γινεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2009 στις 14:02 Η kounelaki: #337 17-03-09 14:02 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: ναι γιατι χωρις επιθετο δουλεια δεν γινεται Click για ανάπτυξη... xoxo αν πω και επιθετο θα με βρισκουν ολοι που διαβαζουν αυτη τη φυλλαδα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2009 στις 14:03 Η dafni.ps έγραψε: #338 17-03-09 14:03 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: xoxo αν πω και επιθετο θα με βρισκουν ολοι που διαβαζουν αυτη τη φυλλαδα! Click για ανάπτυξη... εγω δεν εχω προβλημα,ελαχιστοι απο τους φιλους μπαινουν εδω εως και κανενας θα ελεγα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2009 στις 14:26 Η kounelaki: #339 17-03-09 14:26 Στερεψα απο ιδεες....ας μην "παιθανει" ετσι το θεμα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2009 στις 14:27 Η kounelaki: #340 17-03-09 14:27 μονο εμεις ειμαστε δαφνη ολοι οι αλλοι που πηγαν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
To φλερτ είναι ένα παιχνίδι που ερεθίζει την επιθυμία. Η επιθυμία είναι απαραίτητη για το σεξ. Το σεξ είναι ένα παιχνίδι για μεγάλους. Η αγάπη είναι ευθύνη και μπορεί να περιλάβει όλα τα παιχνίδια στο δικό της ουρανό. Η αγάπη ποτέ δεν εκπίπτει. Καλημέρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2009 στις 18:27 Η dafni.ps έγραψε: #322 15-03-09 18:27 δε βλεπω συμμετοχη τι εγινε που εξαφανιστηκατε καλεεεεεεεεεεεεεε.....ΚΟΥΝΕΛΑΚΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2009 στις 22:54 Ο drf έγραψε: #323 15-03-09 22:54 μάλλον θα πήρανε όλη τη σειρά του ΣΚΑΙ για τη πρακτική τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2009 στις 09:57 Η Raktia έγραψε: #324 16-03-09 09:57 Αρχική Δημοσίευση από drf: μάλλον θα πήρανε όλη τη σειρά του ΣΚΑΙ για τη πρακτική τους Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς για την πρακτική δεν φτάνει μόνο η σειρά του ΣΚΑΙ. Εκτός και αν το έχουν αναβαθμίσει τόσο που δίνουν και έναν αντρα μαζι με τον τελευταίο τόμο. (Δεν ακούγεται τόσο άσχημη η ιδέα μου τωρα που το ξανασφκέφτομαι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2009 στις 13:28 Η kounelaki: #325 17-03-09 13:28 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Δυστυχώς για την πρακτική δεν φτάνει μόνο η σειρά του ΣΚΑΙ. Εκτός και αν το έχουν αναβαθμίσει τόσο που δίνουν και έναν αντρα μαζι με τον τελευταίο τόμο. (Δεν ακούγεται τόσο άσχημη η ιδέα μου τωρα που το ξανασφκέφτομαι) Click για ανάπτυξη... μαυρος κατα προτιμηση!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2009 στις 13:34 Η dafni.ps έγραψε: #326 17-03-09 13:34 βρε βρε...που χαθηκες εσυ???βαζεις φωτιες και εξαφανιζεσαι???στιφαδο σε εκανε.....ο κρητικος???εχουν τεθει ερωτησεις...αντε ξεκινα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2009 στις 13:48 Η kounelaki: #327 17-03-09 13:48 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: Εγω παλι εχω να ρωτησω κατι με το θεμα του φλερτ(και μην πειτε οι παντρεμενες πως δεν σας αρεσει ακομα και τωρα να σας φλερταρουν)γιατι οταν καποιος μας φλερταρει,ακομα κι αν κανουμε την παπια ,και κολακευομαστε,οταν μας βαζει παγο θυμωνουμε???Αφου εξαρχης δεν εχουμε σκοπο να προχωρησουμε,γιατι μας θυμωνει οταν δεν το εχουμε κοψει εμεις πρωτοι?? Για να βλεπω απαντησεις.... Click για ανάπτυξη... οπως ειπαν παραπανω ειναι θεμα εγωισμου και...ανθρωπινης φυσης! Σε ολους μας αρεσει να αρεσουμε!Οποτε το προτιμουμε να βγαινουμε απο πανω και να ριχνουμε εμεις την κρυαδα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2009 στις 13:49 Η kounelaki: #328 17-03-09 13:49 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: βρε βρε...που χαθηκες εσυ???βαζεις φωτιες και εξαφανιζεσαι???στιφαδο σε εκανε.....ο κρητικος???εχουν τεθει ερωτησεις...αντε ξεκινα.... Click για ανάπτυξη... ααχ...το κοπελι μου..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2009 στις 13:51 Η dafni.ps έγραψε: #329 17-03-09 13:51 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: ααχ...το κοπελι μου..... Click για ανάπτυξη... ....η κακοπεραση που περνας........φαινεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2009 στις 13:52 Η kounelaki: #330 17-03-09 13:52 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: ....η κακοπεραση που περνας........φαινεται Click για ανάπτυξη... Ειδες?Τι τραβαω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2009 στις 13:53 Η kounelaki: #331 17-03-09 13:53 Dafni εχεις λογαριασμο στο facebook? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2009 στις 13:56 Η dafni.ps έγραψε: #332 17-03-09 13:56 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Ειδες?Τι τραβαω.... Click για ανάπτυξη... ναι......τραβατεμε και ας κλαιω...ενα πραγμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2009 στις 13:57 Η kounelaki: #333 17-03-09 13:57 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: ναι......τραβατεμε και ας κλαιω...ενα πραγμα Click για ανάπτυξη... ετσάάάάάάάάά!!!(το ετσι στα Κρητικα!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2009 στις 13:57 Η dafni.ps έγραψε: #334 17-03-09 13:57 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Dafni εχεις λογαριασμο στο facebook? Click για ανάπτυξη... ναι με το ονομα<<Dafni Savva>>,εσυ??εχει πολλα παιγνιδια και εχω και φιλους,αν εχει να σε βρω η να με βρεις σορυ για το οφτοπικ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2009 στις 13:59 Η kounelaki: #335 17-03-09 13:59 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: ναι με το ονομα<<Dafni Savva>>,εσυ??εχει πολλα παιγνιδια και εχω και φιλους,αν εχει να σε βρω η να με βρεις σορυ για το οφτοπικ Click για ανάπτυξη... θα σε βρω εγω...Ελενα με λενε και θα δεις το γατο μου avantar! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2009 στις 14:00 Η dafni.ps έγραψε: #336 17-03-09 14:00 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: θα σε βρω εγω...Ελενα με λενε και θα δεις το γατο μου avantar! Click για ανάπτυξη... ναι γιατι χωρις επιθετο δουλεια δεν γινεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2009 στις 14:02 Η kounelaki: #337 17-03-09 14:02 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: ναι γιατι χωρις επιθετο δουλεια δεν γινεται Click για ανάπτυξη... xoxo αν πω και επιθετο θα με βρισκουν ολοι που διαβαζουν αυτη τη φυλλαδα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2009 στις 14:03 Η dafni.ps έγραψε: #338 17-03-09 14:03 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: xoxo αν πω και επιθετο θα με βρισκουν ολοι που διαβαζουν αυτη τη φυλλαδα! Click για ανάπτυξη... εγω δεν εχω προβλημα,ελαχιστοι απο τους φιλους μπαινουν εδω εως και κανενας θα ελεγα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2009 στις 14:26 Η kounelaki: #339 17-03-09 14:26 Στερεψα απο ιδεες....ας μην "παιθανει" ετσι το θεμα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2009 στις 14:27 Η kounelaki: #340 17-03-09 14:27 μονο εμεις ειμαστε δαφνη ολοι οι αλλοι που πηγαν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
δε βλεπω συμμετοχη τι εγινε που εξαφανιστηκατε καλεεεεεεεεεεεεεε.....ΚΟΥΝΕΛΑΚΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2009 στις 22:54 Ο drf έγραψε: #323 15-03-09 22:54 μάλλον θα πήρανε όλη τη σειρά του ΣΚΑΙ για τη πρακτική τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2009 στις 09:57 Η Raktia έγραψε: #324 16-03-09 09:57 Αρχική Δημοσίευση από drf: μάλλον θα πήρανε όλη τη σειρά του ΣΚΑΙ για τη πρακτική τους Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς για την πρακτική δεν φτάνει μόνο η σειρά του ΣΚΑΙ. Εκτός και αν το έχουν αναβαθμίσει τόσο που δίνουν και έναν αντρα μαζι με τον τελευταίο τόμο. (Δεν ακούγεται τόσο άσχημη η ιδέα μου τωρα που το ξανασφκέφτομαι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2009 στις 13:28 Η kounelaki: #325 17-03-09 13:28 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Δυστυχώς για την πρακτική δεν φτάνει μόνο η σειρά του ΣΚΑΙ. Εκτός και αν το έχουν αναβαθμίσει τόσο που δίνουν και έναν αντρα μαζι με τον τελευταίο τόμο. (Δεν ακούγεται τόσο άσχημη η ιδέα μου τωρα που το ξανασφκέφτομαι) Click για ανάπτυξη... μαυρος κατα προτιμηση!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2009 στις 13:34 Η dafni.ps έγραψε: #326 17-03-09 13:34 βρε βρε...που χαθηκες εσυ???βαζεις φωτιες και εξαφανιζεσαι???στιφαδο σε εκανε.....ο κρητικος???εχουν τεθει ερωτησεις...αντε ξεκινα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2009 στις 13:48 Η kounelaki: #327 17-03-09 13:48 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: Εγω παλι εχω να ρωτησω κατι με το θεμα του φλερτ(και μην πειτε οι παντρεμενες πως δεν σας αρεσει ακομα και τωρα να σας φλερταρουν)γιατι οταν καποιος μας φλερταρει,ακομα κι αν κανουμε την παπια ,και κολακευομαστε,οταν μας βαζει παγο θυμωνουμε???Αφου εξαρχης δεν εχουμε σκοπο να προχωρησουμε,γιατι μας θυμωνει οταν δεν το εχουμε κοψει εμεις πρωτοι?? Για να βλεπω απαντησεις.... Click για ανάπτυξη... οπως ειπαν παραπανω ειναι θεμα εγωισμου και...ανθρωπινης φυσης! Σε ολους μας αρεσει να αρεσουμε!Οποτε το προτιμουμε να βγαινουμε απο πανω και να ριχνουμε εμεις την κρυαδα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2009 στις 13:49 Η kounelaki: #328 17-03-09 13:49 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: βρε βρε...που χαθηκες εσυ???βαζεις φωτιες και εξαφανιζεσαι???στιφαδο σε εκανε.....ο κρητικος???εχουν τεθει ερωτησεις...αντε ξεκινα.... Click για ανάπτυξη... ααχ...το κοπελι μου..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2009 στις 13:51 Η dafni.ps έγραψε: #329 17-03-09 13:51 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: ααχ...το κοπελι μου..... Click για ανάπτυξη... ....η κακοπεραση που περνας........φαινεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2009 στις 13:52 Η kounelaki: #330 17-03-09 13:52 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: ....η κακοπεραση που περνας........φαινεται Click για ανάπτυξη... Ειδες?Τι τραβαω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2009 στις 13:53 Η kounelaki: #331 17-03-09 13:53 Dafni εχεις λογαριασμο στο facebook? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2009 στις 13:56 Η dafni.ps έγραψε: #332 17-03-09 13:56 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Ειδες?Τι τραβαω.... Click για ανάπτυξη... ναι......τραβατεμε και ας κλαιω...ενα πραγμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2009 στις 13:57 Η kounelaki: #333 17-03-09 13:57 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: ναι......τραβατεμε και ας κλαιω...ενα πραγμα Click για ανάπτυξη... ετσάάάάάάάάά!!!(το ετσι στα Κρητικα!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2009 στις 13:57 Η dafni.ps έγραψε: #334 17-03-09 13:57 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Dafni εχεις λογαριασμο στο facebook? Click για ανάπτυξη... ναι με το ονομα<<Dafni Savva>>,εσυ??εχει πολλα παιγνιδια και εχω και φιλους,αν εχει να σε βρω η να με βρεις σορυ για το οφτοπικ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2009 στις 13:59 Η kounelaki: #335 17-03-09 13:59 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: ναι με το ονομα<<Dafni Savva>>,εσυ??εχει πολλα παιγνιδια και εχω και φιλους,αν εχει να σε βρω η να με βρεις σορυ για το οφτοπικ Click για ανάπτυξη... θα σε βρω εγω...Ελενα με λενε και θα δεις το γατο μου avantar! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2009 στις 14:00 Η dafni.ps έγραψε: #336 17-03-09 14:00 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: θα σε βρω εγω...Ελενα με λενε και θα δεις το γατο μου avantar! Click για ανάπτυξη... ναι γιατι χωρις επιθετο δουλεια δεν γινεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2009 στις 14:02 Η kounelaki: #337 17-03-09 14:02 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: ναι γιατι χωρις επιθετο δουλεια δεν γινεται Click για ανάπτυξη... xoxo αν πω και επιθετο θα με βρισκουν ολοι που διαβαζουν αυτη τη φυλλαδα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2009 στις 14:03 Η dafni.ps έγραψε: #338 17-03-09 14:03 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: xoxo αν πω και επιθετο θα με βρισκουν ολοι που διαβαζουν αυτη τη φυλλαδα! Click για ανάπτυξη... εγω δεν εχω προβλημα,ελαχιστοι απο τους φιλους μπαινουν εδω εως και κανενας θα ελεγα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2009 στις 14:26 Η kounelaki: #339 17-03-09 14:26 Στερεψα απο ιδεες....ας μην "παιθανει" ετσι το θεμα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2009 στις 14:27 Η kounelaki: #340 17-03-09 14:27 μονο εμεις ειμαστε δαφνη ολοι οι αλλοι που πηγαν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
μάλλον θα πήρανε όλη τη σειρά του ΣΚΑΙ για τη πρακτική τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2009 στις 09:57 Η Raktia έγραψε: #324 16-03-09 09:57 Αρχική Δημοσίευση από drf: μάλλον θα πήρανε όλη τη σειρά του ΣΚΑΙ για τη πρακτική τους Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς για την πρακτική δεν φτάνει μόνο η σειρά του ΣΚΑΙ. Εκτός και αν το έχουν αναβαθμίσει τόσο που δίνουν και έναν αντρα μαζι με τον τελευταίο τόμο. (Δεν ακούγεται τόσο άσχημη η ιδέα μου τωρα που το ξανασφκέφτομαι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2009 στις 13:28 Η kounelaki: #325 17-03-09 13:28 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Δυστυχώς για την πρακτική δεν φτάνει μόνο η σειρά του ΣΚΑΙ. Εκτός και αν το έχουν αναβαθμίσει τόσο που δίνουν και έναν αντρα μαζι με τον τελευταίο τόμο. (Δεν ακούγεται τόσο άσχημη η ιδέα μου τωρα που το ξανασφκέφτομαι) Click για ανάπτυξη... μαυρος κατα προτιμηση!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2009 στις 13:34 Η dafni.ps έγραψε: #326 17-03-09 13:34 βρε βρε...που χαθηκες εσυ???βαζεις φωτιες και εξαφανιζεσαι???στιφαδο σε εκανε.....ο κρητικος???εχουν τεθει ερωτησεις...αντε ξεκινα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2009 στις 13:48 Η kounelaki: #327 17-03-09 13:48 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: Εγω παλι εχω να ρωτησω κατι με το θεμα του φλερτ(και μην πειτε οι παντρεμενες πως δεν σας αρεσει ακομα και τωρα να σας φλερταρουν)γιατι οταν καποιος μας φλερταρει,ακομα κι αν κανουμε την παπια ,και κολακευομαστε,οταν μας βαζει παγο θυμωνουμε???Αφου εξαρχης δεν εχουμε σκοπο να προχωρησουμε,γιατι μας θυμωνει οταν δεν το εχουμε κοψει εμεις πρωτοι?? Για να βλεπω απαντησεις.... Click για ανάπτυξη... οπως ειπαν παραπανω ειναι θεμα εγωισμου και...ανθρωπινης φυσης! Σε ολους μας αρεσει να αρεσουμε!Οποτε το προτιμουμε να βγαινουμε απο πανω και να ριχνουμε εμεις την κρυαδα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2009 στις 13:49 Η kounelaki: #328 17-03-09 13:49 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: βρε βρε...που χαθηκες εσυ???βαζεις φωτιες και εξαφανιζεσαι???στιφαδο σε εκανε.....ο κρητικος???εχουν τεθει ερωτησεις...αντε ξεκινα.... Click για ανάπτυξη... ααχ...το κοπελι μου..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2009 στις 13:51 Η dafni.ps έγραψε: #329 17-03-09 13:51 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: ααχ...το κοπελι μου..... Click για ανάπτυξη... ....η κακοπεραση που περνας........φαινεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2009 στις 13:52 Η kounelaki: #330 17-03-09 13:52 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: ....η κακοπεραση που περνας........φαινεται Click για ανάπτυξη... Ειδες?Τι τραβαω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2009 στις 13:53 Η kounelaki: #331 17-03-09 13:53 Dafni εχεις λογαριασμο στο facebook? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2009 στις 13:56 Η dafni.ps έγραψε: #332 17-03-09 13:56 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Ειδες?Τι τραβαω.... Click για ανάπτυξη... ναι......τραβατεμε και ας κλαιω...ενα πραγμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2009 στις 13:57 Η kounelaki: #333 17-03-09 13:57 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: ναι......τραβατεμε και ας κλαιω...ενα πραγμα Click για ανάπτυξη... ετσάάάάάάάάά!!!(το ετσι στα Κρητικα!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2009 στις 13:57 Η dafni.ps έγραψε: #334 17-03-09 13:57 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Dafni εχεις λογαριασμο στο facebook? Click για ανάπτυξη... ναι με το ονομα<<Dafni Savva>>,εσυ??εχει πολλα παιγνιδια και εχω και φιλους,αν εχει να σε βρω η να με βρεις σορυ για το οφτοπικ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2009 στις 13:59 Η kounelaki: #335 17-03-09 13:59 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: ναι με το ονομα<<Dafni Savva>>,εσυ??εχει πολλα παιγνιδια και εχω και φιλους,αν εχει να σε βρω η να με βρεις σορυ για το οφτοπικ Click για ανάπτυξη... θα σε βρω εγω...Ελενα με λενε και θα δεις το γατο μου avantar! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2009 στις 14:00 Η dafni.ps έγραψε: #336 17-03-09 14:00 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: θα σε βρω εγω...Ελενα με λενε και θα δεις το γατο μου avantar! Click για ανάπτυξη... ναι γιατι χωρις επιθετο δουλεια δεν γινεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2009 στις 14:02 Η kounelaki: #337 17-03-09 14:02 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: ναι γιατι χωρις επιθετο δουλεια δεν γινεται Click για ανάπτυξη... xoxo αν πω και επιθετο θα με βρισκουν ολοι που διαβαζουν αυτη τη φυλλαδα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2009 στις 14:03 Η dafni.ps έγραψε: #338 17-03-09 14:03 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: xoxo αν πω και επιθετο θα με βρισκουν ολοι που διαβαζουν αυτη τη φυλλαδα! Click για ανάπτυξη... εγω δεν εχω προβλημα,ελαχιστοι απο τους φιλους μπαινουν εδω εως και κανενας θα ελεγα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2009 στις 14:26 Η kounelaki: #339 17-03-09 14:26 Στερεψα απο ιδεες....ας μην "παιθανει" ετσι το θεμα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2009 στις 14:27 Η kounelaki: #340 17-03-09 14:27 μονο εμεις ειμαστε δαφνη ολοι οι αλλοι που πηγαν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από drf: μάλλον θα πήρανε όλη τη σειρά του ΣΚΑΙ για τη πρακτική τους Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς για την πρακτική δεν φτάνει μόνο η σειρά του ΣΚΑΙ. Εκτός και αν το έχουν αναβαθμίσει τόσο που δίνουν και έναν αντρα μαζι με τον τελευταίο τόμο. (Δεν ακούγεται τόσο άσχημη η ιδέα μου τωρα που το ξανασφκέφτομαι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2009 στις 13:28 Η kounelaki: #325 17-03-09 13:28 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Δυστυχώς για την πρακτική δεν φτάνει μόνο η σειρά του ΣΚΑΙ. Εκτός και αν το έχουν αναβαθμίσει τόσο που δίνουν και έναν αντρα μαζι με τον τελευταίο τόμο. (Δεν ακούγεται τόσο άσχημη η ιδέα μου τωρα που το ξανασφκέφτομαι) Click για ανάπτυξη... μαυρος κατα προτιμηση!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2009 στις 13:34 Η dafni.ps έγραψε: #326 17-03-09 13:34 βρε βρε...που χαθηκες εσυ???βαζεις φωτιες και εξαφανιζεσαι???στιφαδο σε εκανε.....ο κρητικος???εχουν τεθει ερωτησεις...αντε ξεκινα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2009 στις 13:48 Η kounelaki: #327 17-03-09 13:48 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: Εγω παλι εχω να ρωτησω κατι με το θεμα του φλερτ(και μην πειτε οι παντρεμενες πως δεν σας αρεσει ακομα και τωρα να σας φλερταρουν)γιατι οταν καποιος μας φλερταρει,ακομα κι αν κανουμε την παπια ,και κολακευομαστε,οταν μας βαζει παγο θυμωνουμε???Αφου εξαρχης δεν εχουμε σκοπο να προχωρησουμε,γιατι μας θυμωνει οταν δεν το εχουμε κοψει εμεις πρωτοι?? Για να βλεπω απαντησεις.... Click για ανάπτυξη... οπως ειπαν παραπανω ειναι θεμα εγωισμου και...ανθρωπινης φυσης! Σε ολους μας αρεσει να αρεσουμε!Οποτε το προτιμουμε να βγαινουμε απο πανω και να ριχνουμε εμεις την κρυαδα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2009 στις 13:49 Η kounelaki: #328 17-03-09 13:49 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: βρε βρε...που χαθηκες εσυ???βαζεις φωτιες και εξαφανιζεσαι???στιφαδο σε εκανε.....ο κρητικος???εχουν τεθει ερωτησεις...αντε ξεκινα.... Click για ανάπτυξη... ααχ...το κοπελι μου..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2009 στις 13:51 Η dafni.ps έγραψε: #329 17-03-09 13:51 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: ααχ...το κοπελι μου..... Click για ανάπτυξη... ....η κακοπεραση που περνας........φαινεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2009 στις 13:52 Η kounelaki: #330 17-03-09 13:52 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: ....η κακοπεραση που περνας........φαινεται Click για ανάπτυξη... Ειδες?Τι τραβαω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2009 στις 13:53 Η kounelaki: #331 17-03-09 13:53 Dafni εχεις λογαριασμο στο facebook? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2009 στις 13:56 Η dafni.ps έγραψε: #332 17-03-09 13:56 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Ειδες?Τι τραβαω.... Click για ανάπτυξη... ναι......τραβατεμε και ας κλαιω...ενα πραγμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2009 στις 13:57 Η kounelaki: #333 17-03-09 13:57 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: ναι......τραβατεμε και ας κλαιω...ενα πραγμα Click για ανάπτυξη... ετσάάάάάάάάά!!!(το ετσι στα Κρητικα!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2009 στις 13:57 Η dafni.ps έγραψε: #334 17-03-09 13:57 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Dafni εχεις λογαριασμο στο facebook? Click για ανάπτυξη... ναι με το ονομα<<Dafni Savva>>,εσυ??εχει πολλα παιγνιδια και εχω και φιλους,αν εχει να σε βρω η να με βρεις σορυ για το οφτοπικ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2009 στις 13:59 Η kounelaki: #335 17-03-09 13:59 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: ναι με το ονομα<<Dafni Savva>>,εσυ??εχει πολλα παιγνιδια και εχω και φιλους,αν εχει να σε βρω η να με βρεις σορυ για το οφτοπικ Click για ανάπτυξη... θα σε βρω εγω...Ελενα με λενε και θα δεις το γατο μου avantar! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2009 στις 14:00 Η dafni.ps έγραψε: #336 17-03-09 14:00 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: θα σε βρω εγω...Ελενα με λενε και θα δεις το γατο μου avantar! Click για ανάπτυξη... ναι γιατι χωρις επιθετο δουλεια δεν γινεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2009 στις 14:02 Η kounelaki: #337 17-03-09 14:02 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: ναι γιατι χωρις επιθετο δουλεια δεν γινεται Click για ανάπτυξη... xoxo αν πω και επιθετο θα με βρισκουν ολοι που διαβαζουν αυτη τη φυλλαδα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2009 στις 14:03 Η dafni.ps έγραψε: #338 17-03-09 14:03 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: xoxo αν πω και επιθετο θα με βρισκουν ολοι που διαβαζουν αυτη τη φυλλαδα! Click για ανάπτυξη... εγω δεν εχω προβλημα,ελαχιστοι απο τους φιλους μπαινουν εδω εως και κανενας θα ελεγα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2009 στις 14:26 Η kounelaki: #339 17-03-09 14:26 Στερεψα απο ιδεες....ας μην "παιθανει" ετσι το θεμα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2009 στις 14:27 Η kounelaki: #340 17-03-09 14:27 μονο εμεις ειμαστε δαφνη ολοι οι αλλοι που πηγαν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Δυστυχώς για την πρακτική δεν φτάνει μόνο η σειρά του ΣΚΑΙ. Εκτός και αν το έχουν αναβαθμίσει τόσο που δίνουν και έναν αντρα μαζι με τον τελευταίο τόμο. (Δεν ακούγεται τόσο άσχημη η ιδέα μου τωρα που το ξανασφκέφτομαι) Click για ανάπτυξη... μαυρος κατα προτιμηση!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2009 στις 13:34 Η dafni.ps έγραψε: #326 17-03-09 13:34 βρε βρε...που χαθηκες εσυ???βαζεις φωτιες και εξαφανιζεσαι???στιφαδο σε εκανε.....ο κρητικος???εχουν τεθει ερωτησεις...αντε ξεκινα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2009 στις 13:48 Η kounelaki: #327 17-03-09 13:48 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: Εγω παλι εχω να ρωτησω κατι με το θεμα του φλερτ(και μην πειτε οι παντρεμενες πως δεν σας αρεσει ακομα και τωρα να σας φλερταρουν)γιατι οταν καποιος μας φλερταρει,ακομα κι αν κανουμε την παπια ,και κολακευομαστε,οταν μας βαζει παγο θυμωνουμε???Αφου εξαρχης δεν εχουμε σκοπο να προχωρησουμε,γιατι μας θυμωνει οταν δεν το εχουμε κοψει εμεις πρωτοι?? Για να βλεπω απαντησεις.... Click για ανάπτυξη... οπως ειπαν παραπανω ειναι θεμα εγωισμου και...ανθρωπινης φυσης! Σε ολους μας αρεσει να αρεσουμε!Οποτε το προτιμουμε να βγαινουμε απο πανω και να ριχνουμε εμεις την κρυαδα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2009 στις 13:49 Η kounelaki: #328 17-03-09 13:49 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: βρε βρε...που χαθηκες εσυ???βαζεις φωτιες και εξαφανιζεσαι???στιφαδο σε εκανε.....ο κρητικος???εχουν τεθει ερωτησεις...αντε ξεκινα.... Click για ανάπτυξη... ααχ...το κοπελι μου..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2009 στις 13:51 Η dafni.ps έγραψε: #329 17-03-09 13:51 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: ααχ...το κοπελι μου..... Click για ανάπτυξη... ....η κακοπεραση που περνας........φαινεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2009 στις 13:52 Η kounelaki: #330 17-03-09 13:52 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: ....η κακοπεραση που περνας........φαινεται Click για ανάπτυξη... Ειδες?Τι τραβαω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2009 στις 13:53 Η kounelaki: #331 17-03-09 13:53 Dafni εχεις λογαριασμο στο facebook? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2009 στις 13:56 Η dafni.ps έγραψε: #332 17-03-09 13:56 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Ειδες?Τι τραβαω.... Click για ανάπτυξη... ναι......τραβατεμε και ας κλαιω...ενα πραγμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2009 στις 13:57 Η kounelaki: #333 17-03-09 13:57 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: ναι......τραβατεμε και ας κλαιω...ενα πραγμα Click για ανάπτυξη... ετσάάάάάάάάά!!!(το ετσι στα Κρητικα!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2009 στις 13:57 Η dafni.ps έγραψε: #334 17-03-09 13:57 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Dafni εχεις λογαριασμο στο facebook? Click για ανάπτυξη... ναι με το ονομα<<Dafni Savva>>,εσυ??εχει πολλα παιγνιδια και εχω και φιλους,αν εχει να σε βρω η να με βρεις σορυ για το οφτοπικ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2009 στις 13:59 Η kounelaki: #335 17-03-09 13:59 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: ναι με το ονομα<<Dafni Savva>>,εσυ??εχει πολλα παιγνιδια και εχω και φιλους,αν εχει να σε βρω η να με βρεις σορυ για το οφτοπικ Click για ανάπτυξη... θα σε βρω εγω...Ελενα με λενε και θα δεις το γατο μου avantar! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2009 στις 14:00 Η dafni.ps έγραψε: #336 17-03-09 14:00 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: θα σε βρω εγω...Ελενα με λενε και θα δεις το γατο μου avantar! Click για ανάπτυξη... ναι γιατι χωρις επιθετο δουλεια δεν γινεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2009 στις 14:02 Η kounelaki: #337 17-03-09 14:02 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: ναι γιατι χωρις επιθετο δουλεια δεν γινεται Click για ανάπτυξη... xoxo αν πω και επιθετο θα με βρισκουν ολοι που διαβαζουν αυτη τη φυλλαδα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2009 στις 14:03 Η dafni.ps έγραψε: #338 17-03-09 14:03 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: xoxo αν πω και επιθετο θα με βρισκουν ολοι που διαβαζουν αυτη τη φυλλαδα! Click για ανάπτυξη... εγω δεν εχω προβλημα,ελαχιστοι απο τους φιλους μπαινουν εδω εως και κανενας θα ελεγα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2009 στις 14:26 Η kounelaki: #339 17-03-09 14:26 Στερεψα απο ιδεες....ας μην "παιθανει" ετσι το θεμα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2009 στις 14:27 Η kounelaki: #340 17-03-09 14:27 μονο εμεις ειμαστε δαφνη ολοι οι αλλοι που πηγαν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
βρε βρε...που χαθηκες εσυ???βαζεις φωτιες και εξαφανιζεσαι???στιφαδο σε εκανε.....ο κρητικος???εχουν τεθει ερωτησεις...αντε ξεκινα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2009 στις 13:48 Η kounelaki: #327 17-03-09 13:48 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: Εγω παλι εχω να ρωτησω κατι με το θεμα του φλερτ(και μην πειτε οι παντρεμενες πως δεν σας αρεσει ακομα και τωρα να σας φλερταρουν)γιατι οταν καποιος μας φλερταρει,ακομα κι αν κανουμε την παπια ,και κολακευομαστε,οταν μας βαζει παγο θυμωνουμε???Αφου εξαρχης δεν εχουμε σκοπο να προχωρησουμε,γιατι μας θυμωνει οταν δεν το εχουμε κοψει εμεις πρωτοι?? Για να βλεπω απαντησεις.... Click για ανάπτυξη... οπως ειπαν παραπανω ειναι θεμα εγωισμου και...ανθρωπινης φυσης! Σε ολους μας αρεσει να αρεσουμε!Οποτε το προτιμουμε να βγαινουμε απο πανω και να ριχνουμε εμεις την κρυαδα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2009 στις 13:49 Η kounelaki: #328 17-03-09 13:49 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: βρε βρε...που χαθηκες εσυ???βαζεις φωτιες και εξαφανιζεσαι???στιφαδο σε εκανε.....ο κρητικος???εχουν τεθει ερωτησεις...αντε ξεκινα.... Click για ανάπτυξη... ααχ...το κοπελι μου..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2009 στις 13:51 Η dafni.ps έγραψε: #329 17-03-09 13:51 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: ααχ...το κοπελι μου..... Click για ανάπτυξη... ....η κακοπεραση που περνας........φαινεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2009 στις 13:52 Η kounelaki: #330 17-03-09 13:52 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: ....η κακοπεραση που περνας........φαινεται Click για ανάπτυξη... Ειδες?Τι τραβαω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2009 στις 13:53 Η kounelaki: #331 17-03-09 13:53 Dafni εχεις λογαριασμο στο facebook? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2009 στις 13:56 Η dafni.ps έγραψε: #332 17-03-09 13:56 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Ειδες?Τι τραβαω.... Click για ανάπτυξη... ναι......τραβατεμε και ας κλαιω...ενα πραγμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2009 στις 13:57 Η kounelaki: #333 17-03-09 13:57 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: ναι......τραβατεμε και ας κλαιω...ενα πραγμα Click για ανάπτυξη... ετσάάάάάάάάά!!!(το ετσι στα Κρητικα!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2009 στις 13:57 Η dafni.ps έγραψε: #334 17-03-09 13:57 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Dafni εχεις λογαριασμο στο facebook? Click για ανάπτυξη... ναι με το ονομα<<Dafni Savva>>,εσυ??εχει πολλα παιγνιδια και εχω και φιλους,αν εχει να σε βρω η να με βρεις σορυ για το οφτοπικ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2009 στις 13:59 Η kounelaki: #335 17-03-09 13:59 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: ναι με το ονομα<<Dafni Savva>>,εσυ??εχει πολλα παιγνιδια και εχω και φιλους,αν εχει να σε βρω η να με βρεις σορυ για το οφτοπικ Click για ανάπτυξη... θα σε βρω εγω...Ελενα με λενε και θα δεις το γατο μου avantar! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2009 στις 14:00 Η dafni.ps έγραψε: #336 17-03-09 14:00 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: θα σε βρω εγω...Ελενα με λενε και θα δεις το γατο μου avantar! Click για ανάπτυξη... ναι γιατι χωρις επιθετο δουλεια δεν γινεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2009 στις 14:02 Η kounelaki: #337 17-03-09 14:02 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: ναι γιατι χωρις επιθετο δουλεια δεν γινεται Click για ανάπτυξη... xoxo αν πω και επιθετο θα με βρισκουν ολοι που διαβαζουν αυτη τη φυλλαδα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2009 στις 14:03 Η dafni.ps έγραψε: #338 17-03-09 14:03 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: xoxo αν πω και επιθετο θα με βρισκουν ολοι που διαβαζουν αυτη τη φυλλαδα! Click για ανάπτυξη... εγω δεν εχω προβλημα,ελαχιστοι απο τους φιλους μπαινουν εδω εως και κανενας θα ελεγα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2009 στις 14:26 Η kounelaki: #339 17-03-09 14:26 Στερεψα απο ιδεες....ας μην "παιθανει" ετσι το θεμα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2009 στις 14:27 Η kounelaki: #340 17-03-09 14:27 μονο εμεις ειμαστε δαφνη ολοι οι αλλοι που πηγαν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: Εγω παλι εχω να ρωτησω κατι με το θεμα του φλερτ(και μην πειτε οι παντρεμενες πως δεν σας αρεσει ακομα και τωρα να σας φλερταρουν)γιατι οταν καποιος μας φλερταρει,ακομα κι αν κανουμε την παπια ,και κολακευομαστε,οταν μας βαζει παγο θυμωνουμε???Αφου εξαρχης δεν εχουμε σκοπο να προχωρησουμε,γιατι μας θυμωνει οταν δεν το εχουμε κοψει εμεις πρωτοι?? Για να βλεπω απαντησεις.... Click για ανάπτυξη... οπως ειπαν παραπανω ειναι θεμα εγωισμου και...ανθρωπινης φυσης! Σε ολους μας αρεσει να αρεσουμε!Οποτε το προτιμουμε να βγαινουμε απο πανω και να ριχνουμε εμεις την κρυαδα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2009 στις 13:49 Η kounelaki: #328 17-03-09 13:49 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: βρε βρε...που χαθηκες εσυ???βαζεις φωτιες και εξαφανιζεσαι???στιφαδο σε εκανε.....ο κρητικος???εχουν τεθει ερωτησεις...αντε ξεκινα.... Click για ανάπτυξη... ααχ...το κοπελι μου..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2009 στις 13:51 Η dafni.ps έγραψε: #329 17-03-09 13:51 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: ααχ...το κοπελι μου..... Click για ανάπτυξη... ....η κακοπεραση που περνας........φαινεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2009 στις 13:52 Η kounelaki: #330 17-03-09 13:52 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: ....η κακοπεραση που περνας........φαινεται Click για ανάπτυξη... Ειδες?Τι τραβαω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2009 στις 13:53 Η kounelaki: #331 17-03-09 13:53 Dafni εχεις λογαριασμο στο facebook? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2009 στις 13:56 Η dafni.ps έγραψε: #332 17-03-09 13:56 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Ειδες?Τι τραβαω.... Click για ανάπτυξη... ναι......τραβατεμε και ας κλαιω...ενα πραγμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2009 στις 13:57 Η kounelaki: #333 17-03-09 13:57 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: ναι......τραβατεμε και ας κλαιω...ενα πραγμα Click για ανάπτυξη... ετσάάάάάάάάά!!!(το ετσι στα Κρητικα!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2009 στις 13:57 Η dafni.ps έγραψε: #334 17-03-09 13:57 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Dafni εχεις λογαριασμο στο facebook? Click για ανάπτυξη... ναι με το ονομα<<Dafni Savva>>,εσυ??εχει πολλα παιγνιδια και εχω και φιλους,αν εχει να σε βρω η να με βρεις σορυ για το οφτοπικ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2009 στις 13:59 Η kounelaki: #335 17-03-09 13:59 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: ναι με το ονομα<<Dafni Savva>>,εσυ??εχει πολλα παιγνιδια και εχω και φιλους,αν εχει να σε βρω η να με βρεις σορυ για το οφτοπικ Click για ανάπτυξη... θα σε βρω εγω...Ελενα με λενε και θα δεις το γατο μου avantar! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2009 στις 14:00 Η dafni.ps έγραψε: #336 17-03-09 14:00 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: θα σε βρω εγω...Ελενα με λενε και θα δεις το γατο μου avantar! Click για ανάπτυξη... ναι γιατι χωρις επιθετο δουλεια δεν γινεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2009 στις 14:02 Η kounelaki: #337 17-03-09 14:02 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: ναι γιατι χωρις επιθετο δουλεια δεν γινεται Click για ανάπτυξη... xoxo αν πω και επιθετο θα με βρισκουν ολοι που διαβαζουν αυτη τη φυλλαδα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2009 στις 14:03 Η dafni.ps έγραψε: #338 17-03-09 14:03 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: xoxo αν πω και επιθετο θα με βρισκουν ολοι που διαβαζουν αυτη τη φυλλαδα! Click για ανάπτυξη... εγω δεν εχω προβλημα,ελαχιστοι απο τους φιλους μπαινουν εδω εως και κανενας θα ελεγα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2009 στις 14:26 Η kounelaki: #339 17-03-09 14:26 Στερεψα απο ιδεες....ας μην "παιθανει" ετσι το θεμα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2009 στις 14:27 Η kounelaki: #340 17-03-09 14:27 μονο εμεις ειμαστε δαφνη ολοι οι αλλοι που πηγαν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: βρε βρε...που χαθηκες εσυ???βαζεις φωτιες και εξαφανιζεσαι???στιφαδο σε εκανε.....ο κρητικος???εχουν τεθει ερωτησεις...αντε ξεκινα.... Click για ανάπτυξη... ααχ...το κοπελι μου..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2009 στις 13:51 Η dafni.ps έγραψε: #329 17-03-09 13:51 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: ααχ...το κοπελι μου..... Click για ανάπτυξη... ....η κακοπεραση που περνας........φαινεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2009 στις 13:52 Η kounelaki: #330 17-03-09 13:52 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: ....η κακοπεραση που περνας........φαινεται Click για ανάπτυξη... Ειδες?Τι τραβαω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2009 στις 13:53 Η kounelaki: #331 17-03-09 13:53 Dafni εχεις λογαριασμο στο facebook? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2009 στις 13:56 Η dafni.ps έγραψε: #332 17-03-09 13:56 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Ειδες?Τι τραβαω.... Click για ανάπτυξη... ναι......τραβατεμε και ας κλαιω...ενα πραγμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2009 στις 13:57 Η kounelaki: #333 17-03-09 13:57 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: ναι......τραβατεμε και ας κλαιω...ενα πραγμα Click για ανάπτυξη... ετσάάάάάάάάά!!!(το ετσι στα Κρητικα!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2009 στις 13:57 Η dafni.ps έγραψε: #334 17-03-09 13:57 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Dafni εχεις λογαριασμο στο facebook? Click για ανάπτυξη... ναι με το ονομα<<Dafni Savva>>,εσυ??εχει πολλα παιγνιδια και εχω και φιλους,αν εχει να σε βρω η να με βρεις σορυ για το οφτοπικ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2009 στις 13:59 Η kounelaki: #335 17-03-09 13:59 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: ναι με το ονομα<<Dafni Savva>>,εσυ??εχει πολλα παιγνιδια και εχω και φιλους,αν εχει να σε βρω η να με βρεις σορυ για το οφτοπικ Click για ανάπτυξη... θα σε βρω εγω...Ελενα με λενε και θα δεις το γατο μου avantar! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2009 στις 14:00 Η dafni.ps έγραψε: #336 17-03-09 14:00 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: θα σε βρω εγω...Ελενα με λενε και θα δεις το γατο μου avantar! Click για ανάπτυξη... ναι γιατι χωρις επιθετο δουλεια δεν γινεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2009 στις 14:02 Η kounelaki: #337 17-03-09 14:02 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: ναι γιατι χωρις επιθετο δουλεια δεν γινεται Click για ανάπτυξη... xoxo αν πω και επιθετο θα με βρισκουν ολοι που διαβαζουν αυτη τη φυλλαδα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2009 στις 14:03 Η dafni.ps έγραψε: #338 17-03-09 14:03 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: xoxo αν πω και επιθετο θα με βρισκουν ολοι που διαβαζουν αυτη τη φυλλαδα! Click για ανάπτυξη... εγω δεν εχω προβλημα,ελαχιστοι απο τους φιλους μπαινουν εδω εως και κανενας θα ελεγα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2009 στις 14:26 Η kounelaki: #339 17-03-09 14:26 Στερεψα απο ιδεες....ας μην "παιθανει" ετσι το θεμα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2009 στις 14:27 Η kounelaki: #340 17-03-09 14:27 μονο εμεις ειμαστε δαφνη ολοι οι αλλοι που πηγαν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: ααχ...το κοπελι μου..... Click για ανάπτυξη... ....η κακοπεραση που περνας........φαινεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2009 στις 13:52 Η kounelaki: #330 17-03-09 13:52 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: ....η κακοπεραση που περνας........φαινεται Click για ανάπτυξη... Ειδες?Τι τραβαω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2009 στις 13:53 Η kounelaki: #331 17-03-09 13:53 Dafni εχεις λογαριασμο στο facebook? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2009 στις 13:56 Η dafni.ps έγραψε: #332 17-03-09 13:56 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Ειδες?Τι τραβαω.... Click για ανάπτυξη... ναι......τραβατεμε και ας κλαιω...ενα πραγμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2009 στις 13:57 Η kounelaki: #333 17-03-09 13:57 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: ναι......τραβατεμε και ας κλαιω...ενα πραγμα Click για ανάπτυξη... ετσάάάάάάάάά!!!(το ετσι στα Κρητικα!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2009 στις 13:57 Η dafni.ps έγραψε: #334 17-03-09 13:57 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Dafni εχεις λογαριασμο στο facebook? Click για ανάπτυξη... ναι με το ονομα<<Dafni Savva>>,εσυ??εχει πολλα παιγνιδια και εχω και φιλους,αν εχει να σε βρω η να με βρεις σορυ για το οφτοπικ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2009 στις 13:59 Η kounelaki: #335 17-03-09 13:59 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: ναι με το ονομα<<Dafni Savva>>,εσυ??εχει πολλα παιγνιδια και εχω και φιλους,αν εχει να σε βρω η να με βρεις σορυ για το οφτοπικ Click για ανάπτυξη... θα σε βρω εγω...Ελενα με λενε και θα δεις το γατο μου avantar! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2009 στις 14:00 Η dafni.ps έγραψε: #336 17-03-09 14:00 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: θα σε βρω εγω...Ελενα με λενε και θα δεις το γατο μου avantar! Click για ανάπτυξη... ναι γιατι χωρις επιθετο δουλεια δεν γινεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2009 στις 14:02 Η kounelaki: #337 17-03-09 14:02 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: ναι γιατι χωρις επιθετο δουλεια δεν γινεται Click για ανάπτυξη... xoxo αν πω και επιθετο θα με βρισκουν ολοι που διαβαζουν αυτη τη φυλλαδα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2009 στις 14:03 Η dafni.ps έγραψε: #338 17-03-09 14:03 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: xoxo αν πω και επιθετο θα με βρισκουν ολοι που διαβαζουν αυτη τη φυλλαδα! Click για ανάπτυξη... εγω δεν εχω προβλημα,ελαχιστοι απο τους φιλους μπαινουν εδω εως και κανενας θα ελεγα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2009 στις 14:26 Η kounelaki: #339 17-03-09 14:26 Στερεψα απο ιδεες....ας μην "παιθανει" ετσι το θεμα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2009 στις 14:27 Η kounelaki: #340 17-03-09 14:27 μονο εμεις ειμαστε δαφνη ολοι οι αλλοι που πηγαν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: ....η κακοπεραση που περνας........φαινεται Click για ανάπτυξη... Ειδες?Τι τραβαω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2009 στις 13:53 Η kounelaki: #331 17-03-09 13:53 Dafni εχεις λογαριασμο στο facebook? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2009 στις 13:56 Η dafni.ps έγραψε: #332 17-03-09 13:56 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Ειδες?Τι τραβαω.... Click για ανάπτυξη... ναι......τραβατεμε και ας κλαιω...ενα πραγμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2009 στις 13:57 Η kounelaki: #333 17-03-09 13:57 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: ναι......τραβατεμε και ας κλαιω...ενα πραγμα Click για ανάπτυξη... ετσάάάάάάάάά!!!(το ετσι στα Κρητικα!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2009 στις 13:57 Η dafni.ps έγραψε: #334 17-03-09 13:57 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Dafni εχεις λογαριασμο στο facebook? Click για ανάπτυξη... ναι με το ονομα<<Dafni Savva>>,εσυ??εχει πολλα παιγνιδια και εχω και φιλους,αν εχει να σε βρω η να με βρεις σορυ για το οφτοπικ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2009 στις 13:59 Η kounelaki: #335 17-03-09 13:59 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: ναι με το ονομα<<Dafni Savva>>,εσυ??εχει πολλα παιγνιδια και εχω και φιλους,αν εχει να σε βρω η να με βρεις σορυ για το οφτοπικ Click για ανάπτυξη... θα σε βρω εγω...Ελενα με λενε και θα δεις το γατο μου avantar! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2009 στις 14:00 Η dafni.ps έγραψε: #336 17-03-09 14:00 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: θα σε βρω εγω...Ελενα με λενε και θα δεις το γατο μου avantar! Click για ανάπτυξη... ναι γιατι χωρις επιθετο δουλεια δεν γινεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2009 στις 14:02 Η kounelaki: #337 17-03-09 14:02 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: ναι γιατι χωρις επιθετο δουλεια δεν γινεται Click για ανάπτυξη... xoxo αν πω και επιθετο θα με βρισκουν ολοι που διαβαζουν αυτη τη φυλλαδα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2009 στις 14:03 Η dafni.ps έγραψε: #338 17-03-09 14:03 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: xoxo αν πω και επιθετο θα με βρισκουν ολοι που διαβαζουν αυτη τη φυλλαδα! Click για ανάπτυξη... εγω δεν εχω προβλημα,ελαχιστοι απο τους φιλους μπαινουν εδω εως και κανενας θα ελεγα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2009 στις 14:26 Η kounelaki: #339 17-03-09 14:26 Στερεψα απο ιδεες....ας μην "παιθανει" ετσι το θεμα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2009 στις 14:27 Η kounelaki: #340 17-03-09 14:27 μονο εμεις ειμαστε δαφνη ολοι οι αλλοι που πηγαν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Dafni εχεις λογαριασμο στο facebook? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2009 στις 13:56 Η dafni.ps έγραψε: #332 17-03-09 13:56 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Ειδες?Τι τραβαω.... Click για ανάπτυξη... ναι......τραβατεμε και ας κλαιω...ενα πραγμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2009 στις 13:57 Η kounelaki: #333 17-03-09 13:57 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: ναι......τραβατεμε και ας κλαιω...ενα πραγμα Click για ανάπτυξη... ετσάάάάάάάάά!!!(το ετσι στα Κρητικα!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2009 στις 13:57 Η dafni.ps έγραψε: #334 17-03-09 13:57 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Dafni εχεις λογαριασμο στο facebook? Click για ανάπτυξη... ναι με το ονομα<<Dafni Savva>>,εσυ??εχει πολλα παιγνιδια και εχω και φιλους,αν εχει να σε βρω η να με βρεις σορυ για το οφτοπικ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2009 στις 13:59 Η kounelaki: #335 17-03-09 13:59 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: ναι με το ονομα<<Dafni Savva>>,εσυ??εχει πολλα παιγνιδια και εχω και φιλους,αν εχει να σε βρω η να με βρεις σορυ για το οφτοπικ Click για ανάπτυξη... θα σε βρω εγω...Ελενα με λενε και θα δεις το γατο μου avantar! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2009 στις 14:00 Η dafni.ps έγραψε: #336 17-03-09 14:00 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: θα σε βρω εγω...Ελενα με λενε και θα δεις το γατο μου avantar! Click για ανάπτυξη... ναι γιατι χωρις επιθετο δουλεια δεν γινεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2009 στις 14:02 Η kounelaki: #337 17-03-09 14:02 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: ναι γιατι χωρις επιθετο δουλεια δεν γινεται Click για ανάπτυξη... xoxo αν πω και επιθετο θα με βρισκουν ολοι που διαβαζουν αυτη τη φυλλαδα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2009 στις 14:03 Η dafni.ps έγραψε: #338 17-03-09 14:03 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: xoxo αν πω και επιθετο θα με βρισκουν ολοι που διαβαζουν αυτη τη φυλλαδα! Click για ανάπτυξη... εγω δεν εχω προβλημα,ελαχιστοι απο τους φιλους μπαινουν εδω εως και κανενας θα ελεγα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2009 στις 14:26 Η kounelaki: #339 17-03-09 14:26 Στερεψα απο ιδεες....ας μην "παιθανει" ετσι το θεμα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2009 στις 14:27 Η kounelaki: #340 17-03-09 14:27 μονο εμεις ειμαστε δαφνη ολοι οι αλλοι που πηγαν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Ειδες?Τι τραβαω.... Click για ανάπτυξη... ναι......τραβατεμε και ας κλαιω...ενα πραγμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2009 στις 13:57 Η kounelaki: #333 17-03-09 13:57 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: ναι......τραβατεμε και ας κλαιω...ενα πραγμα Click για ανάπτυξη... ετσάάάάάάάάά!!!(το ετσι στα Κρητικα!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2009 στις 13:57 Η dafni.ps έγραψε: #334 17-03-09 13:57 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Dafni εχεις λογαριασμο στο facebook? Click για ανάπτυξη... ναι με το ονομα<<Dafni Savva>>,εσυ??εχει πολλα παιγνιδια και εχω και φιλους,αν εχει να σε βρω η να με βρεις σορυ για το οφτοπικ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2009 στις 13:59 Η kounelaki: #335 17-03-09 13:59 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: ναι με το ονομα<<Dafni Savva>>,εσυ??εχει πολλα παιγνιδια και εχω και φιλους,αν εχει να σε βρω η να με βρεις σορυ για το οφτοπικ Click για ανάπτυξη... θα σε βρω εγω...Ελενα με λενε και θα δεις το γατο μου avantar! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2009 στις 14:00 Η dafni.ps έγραψε: #336 17-03-09 14:00 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: θα σε βρω εγω...Ελενα με λενε και θα δεις το γατο μου avantar! Click για ανάπτυξη... ναι γιατι χωρις επιθετο δουλεια δεν γινεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2009 στις 14:02 Η kounelaki: #337 17-03-09 14:02 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: ναι γιατι χωρις επιθετο δουλεια δεν γινεται Click για ανάπτυξη... xoxo αν πω και επιθετο θα με βρισκουν ολοι που διαβαζουν αυτη τη φυλλαδα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2009 στις 14:03 Η dafni.ps έγραψε: #338 17-03-09 14:03 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: xoxo αν πω και επιθετο θα με βρισκουν ολοι που διαβαζουν αυτη τη φυλλαδα! Click για ανάπτυξη... εγω δεν εχω προβλημα,ελαχιστοι απο τους φιλους μπαινουν εδω εως και κανενας θα ελεγα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2009 στις 14:26 Η kounelaki: #339 17-03-09 14:26 Στερεψα απο ιδεες....ας μην "παιθανει" ετσι το θεμα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2009 στις 14:27 Η kounelaki: #340 17-03-09 14:27 μονο εμεις ειμαστε δαφνη ολοι οι αλλοι που πηγαν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: ναι......τραβατεμε και ας κλαιω...ενα πραγμα Click για ανάπτυξη... ετσάάάάάάάάά!!!(το ετσι στα Κρητικα!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2009 στις 13:57 Η dafni.ps έγραψε: #334 17-03-09 13:57 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Dafni εχεις λογαριασμο στο facebook? Click για ανάπτυξη... ναι με το ονομα<<Dafni Savva>>,εσυ??εχει πολλα παιγνιδια και εχω και φιλους,αν εχει να σε βρω η να με βρεις σορυ για το οφτοπικ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2009 στις 13:59 Η kounelaki: #335 17-03-09 13:59 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: ναι με το ονομα<<Dafni Savva>>,εσυ??εχει πολλα παιγνιδια και εχω και φιλους,αν εχει να σε βρω η να με βρεις σορυ για το οφτοπικ Click για ανάπτυξη... θα σε βρω εγω...Ελενα με λενε και θα δεις το γατο μου avantar! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2009 στις 14:00 Η dafni.ps έγραψε: #336 17-03-09 14:00 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: θα σε βρω εγω...Ελενα με λενε και θα δεις το γατο μου avantar! Click για ανάπτυξη... ναι γιατι χωρις επιθετο δουλεια δεν γινεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2009 στις 14:02 Η kounelaki: #337 17-03-09 14:02 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: ναι γιατι χωρις επιθετο δουλεια δεν γινεται Click για ανάπτυξη... xoxo αν πω και επιθετο θα με βρισκουν ολοι που διαβαζουν αυτη τη φυλλαδα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2009 στις 14:03 Η dafni.ps έγραψε: #338 17-03-09 14:03 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: xoxo αν πω και επιθετο θα με βρισκουν ολοι που διαβαζουν αυτη τη φυλλαδα! Click για ανάπτυξη... εγω δεν εχω προβλημα,ελαχιστοι απο τους φιλους μπαινουν εδω εως και κανενας θα ελεγα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2009 στις 14:26 Η kounelaki: #339 17-03-09 14:26 Στερεψα απο ιδεες....ας μην "παιθανει" ετσι το θεμα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2009 στις 14:27 Η kounelaki: #340 17-03-09 14:27 μονο εμεις ειμαστε δαφνη ολοι οι αλλοι που πηγαν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Dafni εχεις λογαριασμο στο facebook? Click για ανάπτυξη... ναι με το ονομα<<Dafni Savva>>,εσυ??εχει πολλα παιγνιδια και εχω και φιλους,αν εχει να σε βρω η να με βρεις σορυ για το οφτοπικ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2009 στις 13:59 Η kounelaki: #335 17-03-09 13:59 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: ναι με το ονομα<<Dafni Savva>>,εσυ??εχει πολλα παιγνιδια και εχω και φιλους,αν εχει να σε βρω η να με βρεις σορυ για το οφτοπικ Click για ανάπτυξη... θα σε βρω εγω...Ελενα με λενε και θα δεις το γατο μου avantar! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2009 στις 14:00 Η dafni.ps έγραψε: #336 17-03-09 14:00 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: θα σε βρω εγω...Ελενα με λενε και θα δεις το γατο μου avantar! Click για ανάπτυξη... ναι γιατι χωρις επιθετο δουλεια δεν γινεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2009 στις 14:02 Η kounelaki: #337 17-03-09 14:02 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: ναι γιατι χωρις επιθετο δουλεια δεν γινεται Click για ανάπτυξη... xoxo αν πω και επιθετο θα με βρισκουν ολοι που διαβαζουν αυτη τη φυλλαδα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2009 στις 14:03 Η dafni.ps έγραψε: #338 17-03-09 14:03 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: xoxo αν πω και επιθετο θα με βρισκουν ολοι που διαβαζουν αυτη τη φυλλαδα! Click για ανάπτυξη... εγω δεν εχω προβλημα,ελαχιστοι απο τους φιλους μπαινουν εδω εως και κανενας θα ελεγα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2009 στις 14:26 Η kounelaki: #339 17-03-09 14:26 Στερεψα απο ιδεες....ας μην "παιθανει" ετσι το θεμα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2009 στις 14:27 Η kounelaki: #340 17-03-09 14:27 μονο εμεις ειμαστε δαφνη ολοι οι αλλοι που πηγαν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: ναι με το ονομα<<Dafni Savva>>,εσυ??εχει πολλα παιγνιδια και εχω και φιλους,αν εχει να σε βρω η να με βρεις σορυ για το οφτοπικ Click για ανάπτυξη... θα σε βρω εγω...Ελενα με λενε και θα δεις το γατο μου avantar! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2009 στις 14:00 Η dafni.ps έγραψε: #336 17-03-09 14:00 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: θα σε βρω εγω...Ελενα με λενε και θα δεις το γατο μου avantar! Click για ανάπτυξη... ναι γιατι χωρις επιθετο δουλεια δεν γινεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2009 στις 14:02 Η kounelaki: #337 17-03-09 14:02 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: ναι γιατι χωρις επιθετο δουλεια δεν γινεται Click για ανάπτυξη... xoxo αν πω και επιθετο θα με βρισκουν ολοι που διαβαζουν αυτη τη φυλλαδα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2009 στις 14:03 Η dafni.ps έγραψε: #338 17-03-09 14:03 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: xoxo αν πω και επιθετο θα με βρισκουν ολοι που διαβαζουν αυτη τη φυλλαδα! Click για ανάπτυξη... εγω δεν εχω προβλημα,ελαχιστοι απο τους φιλους μπαινουν εδω εως και κανενας θα ελεγα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2009 στις 14:26 Η kounelaki: #339 17-03-09 14:26 Στερεψα απο ιδεες....ας μην "παιθανει" ετσι το θεμα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2009 στις 14:27 Η kounelaki: #340 17-03-09 14:27 μονο εμεις ειμαστε δαφνη ολοι οι αλλοι που πηγαν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: θα σε βρω εγω...Ελενα με λενε και θα δεις το γατο μου avantar! Click για ανάπτυξη... ναι γιατι χωρις επιθετο δουλεια δεν γινεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2009 στις 14:02 Η kounelaki: #337 17-03-09 14:02 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: ναι γιατι χωρις επιθετο δουλεια δεν γινεται Click για ανάπτυξη... xoxo αν πω και επιθετο θα με βρισκουν ολοι που διαβαζουν αυτη τη φυλλαδα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2009 στις 14:03 Η dafni.ps έγραψε: #338 17-03-09 14:03 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: xoxo αν πω και επιθετο θα με βρισκουν ολοι που διαβαζουν αυτη τη φυλλαδα! Click για ανάπτυξη... εγω δεν εχω προβλημα,ελαχιστοι απο τους φιλους μπαινουν εδω εως και κανενας θα ελεγα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2009 στις 14:26 Η kounelaki: #339 17-03-09 14:26 Στερεψα απο ιδεες....ας μην "παιθανει" ετσι το θεμα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2009 στις 14:27 Η kounelaki: #340 17-03-09 14:27 μονο εμεις ειμαστε δαφνη ολοι οι αλλοι που πηγαν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: ναι γιατι χωρις επιθετο δουλεια δεν γινεται Click για ανάπτυξη... xoxo αν πω και επιθετο θα με βρισκουν ολοι που διαβαζουν αυτη τη φυλλαδα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2009 στις 14:03 Η dafni.ps έγραψε: #338 17-03-09 14:03 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: xoxo αν πω και επιθετο θα με βρισκουν ολοι που διαβαζουν αυτη τη φυλλαδα! Click για ανάπτυξη... εγω δεν εχω προβλημα,ελαχιστοι απο τους φιλους μπαινουν εδω εως και κανενας θα ελεγα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2009 στις 14:26 Η kounelaki: #339 17-03-09 14:26 Στερεψα απο ιδεες....ας μην "παιθανει" ετσι το θεμα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2009 στις 14:27 Η kounelaki: #340 17-03-09 14:27 μονο εμεις ειμαστε δαφνη ολοι οι αλλοι που πηγαν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: xoxo αν πω και επιθετο θα με βρισκουν ολοι που διαβαζουν αυτη τη φυλλαδα! Click για ανάπτυξη... εγω δεν εχω προβλημα,ελαχιστοι απο τους φιλους μπαινουν εδω εως και κανενας θα ελεγα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2009 στις 14:26 Η kounelaki: #339 17-03-09 14:26 Στερεψα απο ιδεες....ας μην "παιθανει" ετσι το θεμα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2009 στις 14:27 Η kounelaki: #340 17-03-09 14:27 μονο εμεις ειμαστε δαφνη ολοι οι αλλοι που πηγαν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Στερεψα απο ιδεες....ας μην "παιθανει" ετσι το θεμα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2009 στις 14:27 Η kounelaki: #340 17-03-09 14:27 μονο εμεις ειμαστε δαφνη ολοι οι αλλοι που πηγαν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μονο εμεις ειμαστε δαφνη ολοι οι αλλοι που πηγαν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.