sapostol1 Δραστήριο μέλος Ο sapostol1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Ξάνθη (Ξάνθη). Έχει γράψει 480 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 00:07 Ο sapostol1: #441 30-03-09 00:07 Ίσως αισθάνθηκε παραμελημένος, όχι ότι αυτό τον δικαιολογεί, βέβαια... ΚΑΛΑ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΕΛΕΙΩΣ OFF-TOPIC! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Catia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Catia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Ορεστιάδα (Έβρος). Έχει γράψει 331 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 00:12 Η Catia έγραψε: #442 30-03-09 00:12 Λέτε να μας αφήσει ο υπέροχος, πανέμορφος, πανέξυπνος διευθυντής μας μια μέρα νωρίτερα? Θα το ψάξω κομπάρε και θα σε πω άμα είναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 00:12 Η moukelis έγραψε: #443 30-03-09 00:12 Αρχική Δημοσίευση από sapostol1: Ίσως αισθάνθηκε παραμελημένος, όχι ότι αυτό τον δικαιολογεί, βέβαια... ΚΑΛΑ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΕΛΕΙΩΣ OFF-TOPIC! Click για ανάπτυξη... Οχι δεν ειμαστε καθολου off topic,ο κολλητος μου ειχε κανει σεξ στα πιο κουφα μερη! Ειδες πως το σωζω παντα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Catia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Catia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Ορεστιάδα (Έβρος). Έχει γράψει 331 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 00:15 Η Catia έγραψε: #444 30-03-09 00:15 Πρώτον πες μας που αλλιώς δεν έσωσες τίποτε!!! Δεύτερον γιατί μέσα στη θάλασσα είναι κακό ρε παιδιά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sapostol1 Δραστήριο μέλος Ο sapostol1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Ξάνθη (Ξάνθη). Έχει γράψει 480 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 00:18 Ο sapostol1: #445 30-03-09 00:18 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οχι δεν ειμαστε καθολου off topic,ο κολλητος μου ειχε κανει σεξ στα πιο κουφα μερη! Ειδες πως το σωζω παντα; Click για ανάπτυξη... Αποκλείεται πιο κουφά από μένα! Δεύτερον γιατί μέσα στη θάλασσα είναι κακό ρε παιδιά? Κακό όχι, ψιλοεπικίνδυνο (για λόγους υγιεινής κυρίως), ναι. Επίσης, μια και είσαι Ορεστιάδα, πέρνα από Ξάνθη να με πάρεις να κατέβουμε μαζί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Catia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Catia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Ορεστιάδα (Έβρος). Έχει γράψει 331 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 00:32 Η Catia έγραψε: #446 30-03-09 00:32 Απο άποψη υγιεινής στα βαθιά δεν υπάρχει πρόβλημα!! Καλέ τώρα είδα που είσαι Ξάνθη. Γειά σου συντοπίτη!! Θα σας έρθουμε εκδρομή την Πέμπτη! Αν είναι για Αθήνα είναι πολύ μακριά μωρέ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sapostol1 Δραστήριο μέλος Ο sapostol1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Ξάνθη (Ξάνθη). Έχει γράψει 480 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 00:33 Ο sapostol1: #447 30-03-09 00:33 Καλώς να ορίσετε! Είσαι καθηγήτρια/δασκάλα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Catia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Catia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Ορεστιάδα (Έβρος). Έχει γράψει 331 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 00:40 Η Catia έγραψε: #448 30-03-09 00:40 Αρχική Δημοσίευση από sapostol1: Καλώς να ορίσετε! Είσαι καθηγήτρια/δασκάλα; Click για ανάπτυξη... Ναι, καθηγήτρια. Στην εξωτική Ορεστιάδα με διόρισαν (ωϊμέ!!!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sapostol1 Δραστήριο μέλος Ο sapostol1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Ξάνθη (Ξάνθη). Έχει γράψει 480 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 00:48 Ο sapostol1: #449 30-03-09 00:48 Αρχική Δημοσίευση από Catia: Ναι, καθηγήτρια. Στην εξωτική Ορεστιάδα με διόρισαν (ωϊμέ!!!) Click για ανάπτυξη... Εντάξει, καλό ακούγεται. Υπάρχουν και χειρότερα, αυτό να σκέφτεσαι και να είσαι ευγνώμων. Έχω φίλους στην (ακόμα πιο εξωτική) Νέα Βύσσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Catia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Catia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Ορεστιάδα (Έβρος). Έχει γράψει 331 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 01:26 Η Catia έγραψε: #450 30-03-09 01:26 Αρχική Δημοσίευση από sapostol1: Εντάξει, καλό ακούγεται. Υπάρχουν και χειρότερα, αυτό να σκέφτεσαι και να είσαι ευγνώμων. Έχω φίλους στην (ακόμα πιο εξωτική) Νέα Βύσσα! Click για ανάπτυξη... Ε, σιγά τη διαφορά! 5' από την Ορεστιάδα είναι η Βύσσα! Ποιούς καλέ? Και επειδή είμαστε ΠΟΛΥ οφ, στείλε π.μ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kampia_ Νεοφερμένο μέλος Η kampia_ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Άγιος Βλάσιος (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 12 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 02:49 Η kampia_ έγραψε: #451 30-03-09 02:49 ΞΕ-ΚΑΤ. νομίζω έγραψε. το βρίσκω φοβερά επιτυχημένο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 08:47 Η moukelis έγραψε: #452 30-03-09 08:47 Αρχική Δημοσίευση από Catia: Πρώτον πες μας που αλλιώς δεν έσωσες τίποτε!!! Click για ανάπτυξη... Νομιζω εκτος απο τα κλασσικα (εισοδους πολυκατοικιας κτλ)το πιο παραξενο ηταν υπαιθριο γηπεδο μπασκετ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βαβελόψαρο Δραστήριο μέλος Η Βαβελόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 12:40 Η Βαβελόψαρο: #453 30-03-09 12:40 Επανήλθα δριμύτερη!!!Καλημέρα κ καλή εβδομάδα!!! 1. Οι φιλίες είναι μυστήριο πράγμα...Αλλά αν υπήρχε πραγματικό κ μακρόχρονο δέσιμο, πιστεύω οτι αφού δε μεσολάβησε κατ'ουσία καυγάς, κάποια στιγμή θα ξαναβρεθείτε. Έρχεται κάποια μέρα που δε θυμάσαι καλά-καλά τι παίχτηκε κ αν θυμάσαι, σου φαίνεται πια τόσο θαμπό κ επουσιώδες, που τον αναζητάς τον άλλο. Μου συνέβη δις μετά από χρόνια, βέβαια, κ μπορεί πια να μην είμαστε κολλητές, αλλά τουλάχιστον ξέρουν κ ξέρω οτι είμαστε φίλες κ μπορούν να με έχουν κοντά τους όταν το θελήσουν κ τ'αντίστροφο. Εξάλλου, μεγαλώνουμε, αλλάζουμε κ είναι φυσικό να χωρίζουν κάποιοι δρόμοι. Έχω κλάψει πολύ περισσότερο για φιλίες παρά για γκομενικά...κ το ξέρω οτι πονάει για πολύ καιρό, αλλά δεν είναι όλα στο χέρι μας 2. Τα τελευταία 2-3 χρόνια ανέπτυξα μια δυσανεξία στους Πλασίμπο, δεν μπορώ να το εξηγήσω...μπορώ να το εντοπίσω, όμως...μου τη σπάει ο Μόλκο...γιατί;;; Επίσης, μ'αρέσουν οι τζαζοκαταστάσεις... 3. Παράξενα μέρη: χμμμμ...πανεπιστήμιο, παραλίες, δε μου'ρχεται τίποτ'άλλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 13:13 Η Raktia έγραψε: #454 30-03-09 13:13 περι φιλίας.... Όταν λήγει μια φιλία πάντα πονάει πολύ περισσότερο απ'ότι ένας έρωτας. Ίσως γιατί από ένα γκόμενο πάντα περιμένεις μια που**ια, αλλά από ένα φίλο; Μου έχει τύχει κάτι παρόμοιο με αυτό που συνέβει στη Δώρα και ομολογώ ότι πόνεσε πολύ. Όταν ειδικά βγήκαν στην επιφάνεια οι πραγματικοί λόγοι της διάλυσης. Βλέπετε εμένα ήταν ένα συνονθύλευμα που***ας απο πολλους φίλους και ένα γκόμενο οπότε ήταν μεγάλο το σοκ. Αλλά γλυκιά μου Δώρα, όλα ξεπερνιούνται και μετά από καιρό όταν καταλαβαίνεις τι έχει συμβεί, απορείς και γιατί ασχοληθηκες τόσο καιρό.... Και για να γυρίσουμε στο θέμα μας, στην θάλασσα ξέρω ότι είναι επικίνδυνο και για άλλους λόγους εκτός των μικροβίων. Κάτι για "κόλλημα" έχει ακούσει κανείς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 13:17 Η vickymoon: #455 30-03-09 13:17 εμενα δεν με απασχολει τι μουσικη θα παιζει. οτι να ναι εκτος απο σκυλαδικα. και τιποτα να μη παιζει παλι δεν με απασχολει. καμια φορα μας τυχαινει να μας κοιτανε τα γατια, αλλα εντονα ειναι καπως για μενα, αλλα μετα γελαω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βαβελόψαρο Δραστήριο μέλος Η Βαβελόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 13:28 Η Βαβελόψαρο: #456 30-03-09 13:28 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Όταν λήγει μια φιλία πάντα πονάει πολύ περισσότερο απ'ότι ένας έρωτας. Ίσως γιατί από ένα γκόμενο πάντα περιμένεις μια που**ια, αλλά από ένα φίλο; Μου έχει τύχει κάτι παρόμοιο με αυτό που συνέβει στη Δώρα και ομολογώ ότι πόνεσε πολύ. Όταν ειδικά βγήκαν στην επιφάνεια οι πραγματικοί λόγοι της διάλυσης. Βλέπετε εμένα ήταν ένα συνονθύλευμα που***ας απο πολλους φίλους και ένα γκόμενο οπότε ήταν μεγάλο το σοκ. Αλλά γλυκιά μου Δώρα, όλα ξεπερνιούνται και μετά από καιρό όταν καταλαβαίνεις τι έχει συμβεί, απορείς και γιατί ασχοληθηκες τόσο καιρό.... Και για να γυρίσουμε στο θέμα μας, στην θάλασσα ξέρω ότι είναι επικίνδυνο και για άλλους λόγους εκτός των μικροβίων. Κάτι για "κόλλημα" έχει ακούσει κανείς; Click για ανάπτυξη... Νομίζω αυτό με το κόλλημα είναι λίγο δύσκολο να γίνει, αν δεν είναι μύθος..πρέπει να ξεκινήσει η δουλειά πρώτα εκτός νερού κ μετά τη βύθιση, αν κ κατά πόσο θα "βεντουζάρει"... Αν ξεκινήσει εντός, νομίζω είσαι οκ Τα μικρόβια είναι λίγο πιο ανησυχητικά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βαβελόψαρο Δραστήριο μέλος Η Βαβελόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 13:31 Η Βαβελόψαρο: #457 30-03-09 13:31 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: εμενα δεν με απασχολει τι μουσικη θα παιζει. οτι να ναι εκτος απο σκυλαδικα. και τιποτα να μη παιζει παλι δεν με απασχολει. καμια φορα μας τυχαινει να μας κοιτανε τα γατια, αλλα εντονα ειναι καπως για μενα, αλλα μετα γελαω Click για ανάπτυξη... βασικά κ μόνο αν του αρέσουν τα σκυλάδικα είναι ντεκαβλέ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 13:57 Η vickymoon: #458 30-03-09 13:57 Αρχική Δημοσίευση από Βαβελόψαρο: βασικά κ μόνο αν του αρέσουν τα σκυλάδικα είναι ντεκαβλέ... Click για ανάπτυξη... φανταζεσαι να κανεις σεξ και να ακους "τα χειλη σου με καινε γιατι εισαι μανεκενε" μπλιαχ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βαβελόψαρο Δραστήριο μέλος Η Βαβελόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 14:36 Η Βαβελόψαρο: #459 30-03-09 14:36 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: φανταζεσαι να κανεις σεξ και να ακους "τα χειλη σου με καινε γιατι εισαι μανεκενε" μπλιαχ Click για ανάπτυξη... κ σεξ να μην κάνεις...τέτοια άσματα κάνουν τη λίμπιντο σφουγγαρίστρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 15:11 Ο drf έγραψε: #460 30-03-09 15:11 Αρχική Δημοσίευση από Βαβελόψαρο: κ σεξ να μην κάνεις...τέτοια άσματα κάνουν τη λίμπιντο σφουγγαρίστρα Click για ανάπτυξη... βασικά περί ορέξεως κολοκυθόπιτα , μπορεί σε σένα να μην αρέσουν σε μια άλλη όμως να είναι το φόρτε της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ίσως αισθάνθηκε παραμελημένος, όχι ότι αυτό τον δικαιολογεί, βέβαια... ΚΑΛΑ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΕΛΕΙΩΣ OFF-TOPIC! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Catia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Catia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Ορεστιάδα (Έβρος). Έχει γράψει 331 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 00:12 Η Catia έγραψε: #442 30-03-09 00:12 Λέτε να μας αφήσει ο υπέροχος, πανέμορφος, πανέξυπνος διευθυντής μας μια μέρα νωρίτερα? Θα το ψάξω κομπάρε και θα σε πω άμα είναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 00:12 Η moukelis έγραψε: #443 30-03-09 00:12 Αρχική Δημοσίευση από sapostol1: Ίσως αισθάνθηκε παραμελημένος, όχι ότι αυτό τον δικαιολογεί, βέβαια... ΚΑΛΑ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΕΛΕΙΩΣ OFF-TOPIC! Click για ανάπτυξη... Οχι δεν ειμαστε καθολου off topic,ο κολλητος μου ειχε κανει σεξ στα πιο κουφα μερη! Ειδες πως το σωζω παντα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Catia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Catia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Ορεστιάδα (Έβρος). Έχει γράψει 331 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 00:15 Η Catia έγραψε: #444 30-03-09 00:15 Πρώτον πες μας που αλλιώς δεν έσωσες τίποτε!!! Δεύτερον γιατί μέσα στη θάλασσα είναι κακό ρε παιδιά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sapostol1 Δραστήριο μέλος Ο sapostol1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Ξάνθη (Ξάνθη). Έχει γράψει 480 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 00:18 Ο sapostol1: #445 30-03-09 00:18 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οχι δεν ειμαστε καθολου off topic,ο κολλητος μου ειχε κανει σεξ στα πιο κουφα μερη! Ειδες πως το σωζω παντα; Click για ανάπτυξη... Αποκλείεται πιο κουφά από μένα! Δεύτερον γιατί μέσα στη θάλασσα είναι κακό ρε παιδιά? Κακό όχι, ψιλοεπικίνδυνο (για λόγους υγιεινής κυρίως), ναι. Επίσης, μια και είσαι Ορεστιάδα, πέρνα από Ξάνθη να με πάρεις να κατέβουμε μαζί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Catia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Catia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Ορεστιάδα (Έβρος). Έχει γράψει 331 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 00:32 Η Catia έγραψε: #446 30-03-09 00:32 Απο άποψη υγιεινής στα βαθιά δεν υπάρχει πρόβλημα!! Καλέ τώρα είδα που είσαι Ξάνθη. Γειά σου συντοπίτη!! Θα σας έρθουμε εκδρομή την Πέμπτη! Αν είναι για Αθήνα είναι πολύ μακριά μωρέ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sapostol1 Δραστήριο μέλος Ο sapostol1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Ξάνθη (Ξάνθη). Έχει γράψει 480 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 00:33 Ο sapostol1: #447 30-03-09 00:33 Καλώς να ορίσετε! Είσαι καθηγήτρια/δασκάλα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Catia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Catia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Ορεστιάδα (Έβρος). Έχει γράψει 331 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 00:40 Η Catia έγραψε: #448 30-03-09 00:40 Αρχική Δημοσίευση από sapostol1: Καλώς να ορίσετε! Είσαι καθηγήτρια/δασκάλα; Click για ανάπτυξη... Ναι, καθηγήτρια. Στην εξωτική Ορεστιάδα με διόρισαν (ωϊμέ!!!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sapostol1 Δραστήριο μέλος Ο sapostol1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Ξάνθη (Ξάνθη). Έχει γράψει 480 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 00:48 Ο sapostol1: #449 30-03-09 00:48 Αρχική Δημοσίευση από Catia: Ναι, καθηγήτρια. Στην εξωτική Ορεστιάδα με διόρισαν (ωϊμέ!!!) Click για ανάπτυξη... Εντάξει, καλό ακούγεται. Υπάρχουν και χειρότερα, αυτό να σκέφτεσαι και να είσαι ευγνώμων. Έχω φίλους στην (ακόμα πιο εξωτική) Νέα Βύσσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Catia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Catia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Ορεστιάδα (Έβρος). Έχει γράψει 331 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 01:26 Η Catia έγραψε: #450 30-03-09 01:26 Αρχική Δημοσίευση από sapostol1: Εντάξει, καλό ακούγεται. Υπάρχουν και χειρότερα, αυτό να σκέφτεσαι και να είσαι ευγνώμων. Έχω φίλους στην (ακόμα πιο εξωτική) Νέα Βύσσα! Click για ανάπτυξη... Ε, σιγά τη διαφορά! 5' από την Ορεστιάδα είναι η Βύσσα! Ποιούς καλέ? Και επειδή είμαστε ΠΟΛΥ οφ, στείλε π.μ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kampia_ Νεοφερμένο μέλος Η kampia_ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Άγιος Βλάσιος (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 12 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 02:49 Η kampia_ έγραψε: #451 30-03-09 02:49 ΞΕ-ΚΑΤ. νομίζω έγραψε. το βρίσκω φοβερά επιτυχημένο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 08:47 Η moukelis έγραψε: #452 30-03-09 08:47 Αρχική Δημοσίευση από Catia: Πρώτον πες μας που αλλιώς δεν έσωσες τίποτε!!! Click για ανάπτυξη... Νομιζω εκτος απο τα κλασσικα (εισοδους πολυκατοικιας κτλ)το πιο παραξενο ηταν υπαιθριο γηπεδο μπασκετ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βαβελόψαρο Δραστήριο μέλος Η Βαβελόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 12:40 Η Βαβελόψαρο: #453 30-03-09 12:40 Επανήλθα δριμύτερη!!!Καλημέρα κ καλή εβδομάδα!!! 1. Οι φιλίες είναι μυστήριο πράγμα...Αλλά αν υπήρχε πραγματικό κ μακρόχρονο δέσιμο, πιστεύω οτι αφού δε μεσολάβησε κατ'ουσία καυγάς, κάποια στιγμή θα ξαναβρεθείτε. Έρχεται κάποια μέρα που δε θυμάσαι καλά-καλά τι παίχτηκε κ αν θυμάσαι, σου φαίνεται πια τόσο θαμπό κ επουσιώδες, που τον αναζητάς τον άλλο. Μου συνέβη δις μετά από χρόνια, βέβαια, κ μπορεί πια να μην είμαστε κολλητές, αλλά τουλάχιστον ξέρουν κ ξέρω οτι είμαστε φίλες κ μπορούν να με έχουν κοντά τους όταν το θελήσουν κ τ'αντίστροφο. Εξάλλου, μεγαλώνουμε, αλλάζουμε κ είναι φυσικό να χωρίζουν κάποιοι δρόμοι. Έχω κλάψει πολύ περισσότερο για φιλίες παρά για γκομενικά...κ το ξέρω οτι πονάει για πολύ καιρό, αλλά δεν είναι όλα στο χέρι μας 2. Τα τελευταία 2-3 χρόνια ανέπτυξα μια δυσανεξία στους Πλασίμπο, δεν μπορώ να το εξηγήσω...μπορώ να το εντοπίσω, όμως...μου τη σπάει ο Μόλκο...γιατί;;; Επίσης, μ'αρέσουν οι τζαζοκαταστάσεις... 3. Παράξενα μέρη: χμμμμ...πανεπιστήμιο, παραλίες, δε μου'ρχεται τίποτ'άλλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 13:13 Η Raktia έγραψε: #454 30-03-09 13:13 περι φιλίας.... Όταν λήγει μια φιλία πάντα πονάει πολύ περισσότερο απ'ότι ένας έρωτας. Ίσως γιατί από ένα γκόμενο πάντα περιμένεις μια που**ια, αλλά από ένα φίλο; Μου έχει τύχει κάτι παρόμοιο με αυτό που συνέβει στη Δώρα και ομολογώ ότι πόνεσε πολύ. Όταν ειδικά βγήκαν στην επιφάνεια οι πραγματικοί λόγοι της διάλυσης. Βλέπετε εμένα ήταν ένα συνονθύλευμα που***ας απο πολλους φίλους και ένα γκόμενο οπότε ήταν μεγάλο το σοκ. Αλλά γλυκιά μου Δώρα, όλα ξεπερνιούνται και μετά από καιρό όταν καταλαβαίνεις τι έχει συμβεί, απορείς και γιατί ασχοληθηκες τόσο καιρό.... Και για να γυρίσουμε στο θέμα μας, στην θάλασσα ξέρω ότι είναι επικίνδυνο και για άλλους λόγους εκτός των μικροβίων. Κάτι για "κόλλημα" έχει ακούσει κανείς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 13:17 Η vickymoon: #455 30-03-09 13:17 εμενα δεν με απασχολει τι μουσικη θα παιζει. οτι να ναι εκτος απο σκυλαδικα. και τιποτα να μη παιζει παλι δεν με απασχολει. καμια φορα μας τυχαινει να μας κοιτανε τα γατια, αλλα εντονα ειναι καπως για μενα, αλλα μετα γελαω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βαβελόψαρο Δραστήριο μέλος Η Βαβελόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 13:28 Η Βαβελόψαρο: #456 30-03-09 13:28 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Όταν λήγει μια φιλία πάντα πονάει πολύ περισσότερο απ'ότι ένας έρωτας. Ίσως γιατί από ένα γκόμενο πάντα περιμένεις μια που**ια, αλλά από ένα φίλο; Μου έχει τύχει κάτι παρόμοιο με αυτό που συνέβει στη Δώρα και ομολογώ ότι πόνεσε πολύ. Όταν ειδικά βγήκαν στην επιφάνεια οι πραγματικοί λόγοι της διάλυσης. Βλέπετε εμένα ήταν ένα συνονθύλευμα που***ας απο πολλους φίλους και ένα γκόμενο οπότε ήταν μεγάλο το σοκ. Αλλά γλυκιά μου Δώρα, όλα ξεπερνιούνται και μετά από καιρό όταν καταλαβαίνεις τι έχει συμβεί, απορείς και γιατί ασχοληθηκες τόσο καιρό.... Και για να γυρίσουμε στο θέμα μας, στην θάλασσα ξέρω ότι είναι επικίνδυνο και για άλλους λόγους εκτός των μικροβίων. Κάτι για "κόλλημα" έχει ακούσει κανείς; Click για ανάπτυξη... Νομίζω αυτό με το κόλλημα είναι λίγο δύσκολο να γίνει, αν δεν είναι μύθος..πρέπει να ξεκινήσει η δουλειά πρώτα εκτός νερού κ μετά τη βύθιση, αν κ κατά πόσο θα "βεντουζάρει"... Αν ξεκινήσει εντός, νομίζω είσαι οκ Τα μικρόβια είναι λίγο πιο ανησυχητικά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βαβελόψαρο Δραστήριο μέλος Η Βαβελόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 13:31 Η Βαβελόψαρο: #457 30-03-09 13:31 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: εμενα δεν με απασχολει τι μουσικη θα παιζει. οτι να ναι εκτος απο σκυλαδικα. και τιποτα να μη παιζει παλι δεν με απασχολει. καμια φορα μας τυχαινει να μας κοιτανε τα γατια, αλλα εντονα ειναι καπως για μενα, αλλα μετα γελαω Click για ανάπτυξη... βασικά κ μόνο αν του αρέσουν τα σκυλάδικα είναι ντεκαβλέ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 13:57 Η vickymoon: #458 30-03-09 13:57 Αρχική Δημοσίευση από Βαβελόψαρο: βασικά κ μόνο αν του αρέσουν τα σκυλάδικα είναι ντεκαβλέ... Click για ανάπτυξη... φανταζεσαι να κανεις σεξ και να ακους "τα χειλη σου με καινε γιατι εισαι μανεκενε" μπλιαχ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βαβελόψαρο Δραστήριο μέλος Η Βαβελόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 14:36 Η Βαβελόψαρο: #459 30-03-09 14:36 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: φανταζεσαι να κανεις σεξ και να ακους "τα χειλη σου με καινε γιατι εισαι μανεκενε" μπλιαχ Click για ανάπτυξη... κ σεξ να μην κάνεις...τέτοια άσματα κάνουν τη λίμπιντο σφουγγαρίστρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 15:11 Ο drf έγραψε: #460 30-03-09 15:11 Αρχική Δημοσίευση από Βαβελόψαρο: κ σεξ να μην κάνεις...τέτοια άσματα κάνουν τη λίμπιντο σφουγγαρίστρα Click για ανάπτυξη... βασικά περί ορέξεως κολοκυθόπιτα , μπορεί σε σένα να μην αρέσουν σε μια άλλη όμως να είναι το φόρτε της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Λέτε να μας αφήσει ο υπέροχος, πανέμορφος, πανέξυπνος διευθυντής μας μια μέρα νωρίτερα? Θα το ψάξω κομπάρε και θα σε πω άμα είναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 00:12 Η moukelis έγραψε: #443 30-03-09 00:12 Αρχική Δημοσίευση από sapostol1: Ίσως αισθάνθηκε παραμελημένος, όχι ότι αυτό τον δικαιολογεί, βέβαια... ΚΑΛΑ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΕΛΕΙΩΣ OFF-TOPIC! Click για ανάπτυξη... Οχι δεν ειμαστε καθολου off topic,ο κολλητος μου ειχε κανει σεξ στα πιο κουφα μερη! Ειδες πως το σωζω παντα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Catia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Catia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Ορεστιάδα (Έβρος). Έχει γράψει 331 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 00:15 Η Catia έγραψε: #444 30-03-09 00:15 Πρώτον πες μας που αλλιώς δεν έσωσες τίποτε!!! Δεύτερον γιατί μέσα στη θάλασσα είναι κακό ρε παιδιά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sapostol1 Δραστήριο μέλος Ο sapostol1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Ξάνθη (Ξάνθη). Έχει γράψει 480 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 00:18 Ο sapostol1: #445 30-03-09 00:18 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οχι δεν ειμαστε καθολου off topic,ο κολλητος μου ειχε κανει σεξ στα πιο κουφα μερη! Ειδες πως το σωζω παντα; Click για ανάπτυξη... Αποκλείεται πιο κουφά από μένα! Δεύτερον γιατί μέσα στη θάλασσα είναι κακό ρε παιδιά? Κακό όχι, ψιλοεπικίνδυνο (για λόγους υγιεινής κυρίως), ναι. Επίσης, μια και είσαι Ορεστιάδα, πέρνα από Ξάνθη να με πάρεις να κατέβουμε μαζί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Catia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Catia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Ορεστιάδα (Έβρος). Έχει γράψει 331 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 00:32 Η Catia έγραψε: #446 30-03-09 00:32 Απο άποψη υγιεινής στα βαθιά δεν υπάρχει πρόβλημα!! Καλέ τώρα είδα που είσαι Ξάνθη. Γειά σου συντοπίτη!! Θα σας έρθουμε εκδρομή την Πέμπτη! Αν είναι για Αθήνα είναι πολύ μακριά μωρέ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sapostol1 Δραστήριο μέλος Ο sapostol1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Ξάνθη (Ξάνθη). Έχει γράψει 480 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 00:33 Ο sapostol1: #447 30-03-09 00:33 Καλώς να ορίσετε! Είσαι καθηγήτρια/δασκάλα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Catia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Catia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Ορεστιάδα (Έβρος). Έχει γράψει 331 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 00:40 Η Catia έγραψε: #448 30-03-09 00:40 Αρχική Δημοσίευση από sapostol1: Καλώς να ορίσετε! Είσαι καθηγήτρια/δασκάλα; Click για ανάπτυξη... Ναι, καθηγήτρια. Στην εξωτική Ορεστιάδα με διόρισαν (ωϊμέ!!!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sapostol1 Δραστήριο μέλος Ο sapostol1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Ξάνθη (Ξάνθη). Έχει γράψει 480 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 00:48 Ο sapostol1: #449 30-03-09 00:48 Αρχική Δημοσίευση από Catia: Ναι, καθηγήτρια. Στην εξωτική Ορεστιάδα με διόρισαν (ωϊμέ!!!) Click για ανάπτυξη... Εντάξει, καλό ακούγεται. Υπάρχουν και χειρότερα, αυτό να σκέφτεσαι και να είσαι ευγνώμων. Έχω φίλους στην (ακόμα πιο εξωτική) Νέα Βύσσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Catia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Catia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Ορεστιάδα (Έβρος). Έχει γράψει 331 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 01:26 Η Catia έγραψε: #450 30-03-09 01:26 Αρχική Δημοσίευση από sapostol1: Εντάξει, καλό ακούγεται. Υπάρχουν και χειρότερα, αυτό να σκέφτεσαι και να είσαι ευγνώμων. Έχω φίλους στην (ακόμα πιο εξωτική) Νέα Βύσσα! Click για ανάπτυξη... Ε, σιγά τη διαφορά! 5' από την Ορεστιάδα είναι η Βύσσα! Ποιούς καλέ? Και επειδή είμαστε ΠΟΛΥ οφ, στείλε π.μ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kampia_ Νεοφερμένο μέλος Η kampia_ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Άγιος Βλάσιος (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 12 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 02:49 Η kampia_ έγραψε: #451 30-03-09 02:49 ΞΕ-ΚΑΤ. νομίζω έγραψε. το βρίσκω φοβερά επιτυχημένο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 08:47 Η moukelis έγραψε: #452 30-03-09 08:47 Αρχική Δημοσίευση από Catia: Πρώτον πες μας που αλλιώς δεν έσωσες τίποτε!!! Click για ανάπτυξη... Νομιζω εκτος απο τα κλασσικα (εισοδους πολυκατοικιας κτλ)το πιο παραξενο ηταν υπαιθριο γηπεδο μπασκετ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βαβελόψαρο Δραστήριο μέλος Η Βαβελόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 12:40 Η Βαβελόψαρο: #453 30-03-09 12:40 Επανήλθα δριμύτερη!!!Καλημέρα κ καλή εβδομάδα!!! 1. Οι φιλίες είναι μυστήριο πράγμα...Αλλά αν υπήρχε πραγματικό κ μακρόχρονο δέσιμο, πιστεύω οτι αφού δε μεσολάβησε κατ'ουσία καυγάς, κάποια στιγμή θα ξαναβρεθείτε. Έρχεται κάποια μέρα που δε θυμάσαι καλά-καλά τι παίχτηκε κ αν θυμάσαι, σου φαίνεται πια τόσο θαμπό κ επουσιώδες, που τον αναζητάς τον άλλο. Μου συνέβη δις μετά από χρόνια, βέβαια, κ μπορεί πια να μην είμαστε κολλητές, αλλά τουλάχιστον ξέρουν κ ξέρω οτι είμαστε φίλες κ μπορούν να με έχουν κοντά τους όταν το θελήσουν κ τ'αντίστροφο. Εξάλλου, μεγαλώνουμε, αλλάζουμε κ είναι φυσικό να χωρίζουν κάποιοι δρόμοι. Έχω κλάψει πολύ περισσότερο για φιλίες παρά για γκομενικά...κ το ξέρω οτι πονάει για πολύ καιρό, αλλά δεν είναι όλα στο χέρι μας 2. Τα τελευταία 2-3 χρόνια ανέπτυξα μια δυσανεξία στους Πλασίμπο, δεν μπορώ να το εξηγήσω...μπορώ να το εντοπίσω, όμως...μου τη σπάει ο Μόλκο...γιατί;;; Επίσης, μ'αρέσουν οι τζαζοκαταστάσεις... 3. Παράξενα μέρη: χμμμμ...πανεπιστήμιο, παραλίες, δε μου'ρχεται τίποτ'άλλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 13:13 Η Raktia έγραψε: #454 30-03-09 13:13 περι φιλίας.... Όταν λήγει μια φιλία πάντα πονάει πολύ περισσότερο απ'ότι ένας έρωτας. Ίσως γιατί από ένα γκόμενο πάντα περιμένεις μια που**ια, αλλά από ένα φίλο; Μου έχει τύχει κάτι παρόμοιο με αυτό που συνέβει στη Δώρα και ομολογώ ότι πόνεσε πολύ. Όταν ειδικά βγήκαν στην επιφάνεια οι πραγματικοί λόγοι της διάλυσης. Βλέπετε εμένα ήταν ένα συνονθύλευμα που***ας απο πολλους φίλους και ένα γκόμενο οπότε ήταν μεγάλο το σοκ. Αλλά γλυκιά μου Δώρα, όλα ξεπερνιούνται και μετά από καιρό όταν καταλαβαίνεις τι έχει συμβεί, απορείς και γιατί ασχοληθηκες τόσο καιρό.... Και για να γυρίσουμε στο θέμα μας, στην θάλασσα ξέρω ότι είναι επικίνδυνο και για άλλους λόγους εκτός των μικροβίων. Κάτι για "κόλλημα" έχει ακούσει κανείς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 13:17 Η vickymoon: #455 30-03-09 13:17 εμενα δεν με απασχολει τι μουσικη θα παιζει. οτι να ναι εκτος απο σκυλαδικα. και τιποτα να μη παιζει παλι δεν με απασχολει. καμια φορα μας τυχαινει να μας κοιτανε τα γατια, αλλα εντονα ειναι καπως για μενα, αλλα μετα γελαω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βαβελόψαρο Δραστήριο μέλος Η Βαβελόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 13:28 Η Βαβελόψαρο: #456 30-03-09 13:28 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Όταν λήγει μια φιλία πάντα πονάει πολύ περισσότερο απ'ότι ένας έρωτας. Ίσως γιατί από ένα γκόμενο πάντα περιμένεις μια που**ια, αλλά από ένα φίλο; Μου έχει τύχει κάτι παρόμοιο με αυτό που συνέβει στη Δώρα και ομολογώ ότι πόνεσε πολύ. Όταν ειδικά βγήκαν στην επιφάνεια οι πραγματικοί λόγοι της διάλυσης. Βλέπετε εμένα ήταν ένα συνονθύλευμα που***ας απο πολλους φίλους και ένα γκόμενο οπότε ήταν μεγάλο το σοκ. Αλλά γλυκιά μου Δώρα, όλα ξεπερνιούνται και μετά από καιρό όταν καταλαβαίνεις τι έχει συμβεί, απορείς και γιατί ασχοληθηκες τόσο καιρό.... Και για να γυρίσουμε στο θέμα μας, στην θάλασσα ξέρω ότι είναι επικίνδυνο και για άλλους λόγους εκτός των μικροβίων. Κάτι για "κόλλημα" έχει ακούσει κανείς; Click για ανάπτυξη... Νομίζω αυτό με το κόλλημα είναι λίγο δύσκολο να γίνει, αν δεν είναι μύθος..πρέπει να ξεκινήσει η δουλειά πρώτα εκτός νερού κ μετά τη βύθιση, αν κ κατά πόσο θα "βεντουζάρει"... Αν ξεκινήσει εντός, νομίζω είσαι οκ Τα μικρόβια είναι λίγο πιο ανησυχητικά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βαβελόψαρο Δραστήριο μέλος Η Βαβελόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 13:31 Η Βαβελόψαρο: #457 30-03-09 13:31 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: εμενα δεν με απασχολει τι μουσικη θα παιζει. οτι να ναι εκτος απο σκυλαδικα. και τιποτα να μη παιζει παλι δεν με απασχολει. καμια φορα μας τυχαινει να μας κοιτανε τα γατια, αλλα εντονα ειναι καπως για μενα, αλλα μετα γελαω Click για ανάπτυξη... βασικά κ μόνο αν του αρέσουν τα σκυλάδικα είναι ντεκαβλέ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 13:57 Η vickymoon: #458 30-03-09 13:57 Αρχική Δημοσίευση από Βαβελόψαρο: βασικά κ μόνο αν του αρέσουν τα σκυλάδικα είναι ντεκαβλέ... Click για ανάπτυξη... φανταζεσαι να κανεις σεξ και να ακους "τα χειλη σου με καινε γιατι εισαι μανεκενε" μπλιαχ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βαβελόψαρο Δραστήριο μέλος Η Βαβελόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 14:36 Η Βαβελόψαρο: #459 30-03-09 14:36 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: φανταζεσαι να κανεις σεξ και να ακους "τα χειλη σου με καινε γιατι εισαι μανεκενε" μπλιαχ Click για ανάπτυξη... κ σεξ να μην κάνεις...τέτοια άσματα κάνουν τη λίμπιντο σφουγγαρίστρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 15:11 Ο drf έγραψε: #460 30-03-09 15:11 Αρχική Δημοσίευση από Βαβελόψαρο: κ σεξ να μην κάνεις...τέτοια άσματα κάνουν τη λίμπιντο σφουγγαρίστρα Click για ανάπτυξη... βασικά περί ορέξεως κολοκυθόπιτα , μπορεί σε σένα να μην αρέσουν σε μια άλλη όμως να είναι το φόρτε της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από sapostol1: Ίσως αισθάνθηκε παραμελημένος, όχι ότι αυτό τον δικαιολογεί, βέβαια... ΚΑΛΑ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΕΛΕΙΩΣ OFF-TOPIC! Click για ανάπτυξη... Οχι δεν ειμαστε καθολου off topic,ο κολλητος μου ειχε κανει σεξ στα πιο κουφα μερη! Ειδες πως το σωζω παντα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Catia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Catia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Ορεστιάδα (Έβρος). Έχει γράψει 331 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 00:15 Η Catia έγραψε: #444 30-03-09 00:15 Πρώτον πες μας που αλλιώς δεν έσωσες τίποτε!!! Δεύτερον γιατί μέσα στη θάλασσα είναι κακό ρε παιδιά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sapostol1 Δραστήριο μέλος Ο sapostol1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Ξάνθη (Ξάνθη). Έχει γράψει 480 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 00:18 Ο sapostol1: #445 30-03-09 00:18 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οχι δεν ειμαστε καθολου off topic,ο κολλητος μου ειχε κανει σεξ στα πιο κουφα μερη! Ειδες πως το σωζω παντα; Click για ανάπτυξη... Αποκλείεται πιο κουφά από μένα! Δεύτερον γιατί μέσα στη θάλασσα είναι κακό ρε παιδιά? Κακό όχι, ψιλοεπικίνδυνο (για λόγους υγιεινής κυρίως), ναι. Επίσης, μια και είσαι Ορεστιάδα, πέρνα από Ξάνθη να με πάρεις να κατέβουμε μαζί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Catia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Catia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Ορεστιάδα (Έβρος). Έχει γράψει 331 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 00:32 Η Catia έγραψε: #446 30-03-09 00:32 Απο άποψη υγιεινής στα βαθιά δεν υπάρχει πρόβλημα!! Καλέ τώρα είδα που είσαι Ξάνθη. Γειά σου συντοπίτη!! Θα σας έρθουμε εκδρομή την Πέμπτη! Αν είναι για Αθήνα είναι πολύ μακριά μωρέ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sapostol1 Δραστήριο μέλος Ο sapostol1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Ξάνθη (Ξάνθη). Έχει γράψει 480 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 00:33 Ο sapostol1: #447 30-03-09 00:33 Καλώς να ορίσετε! Είσαι καθηγήτρια/δασκάλα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Catia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Catia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Ορεστιάδα (Έβρος). Έχει γράψει 331 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 00:40 Η Catia έγραψε: #448 30-03-09 00:40 Αρχική Δημοσίευση από sapostol1: Καλώς να ορίσετε! Είσαι καθηγήτρια/δασκάλα; Click για ανάπτυξη... Ναι, καθηγήτρια. Στην εξωτική Ορεστιάδα με διόρισαν (ωϊμέ!!!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sapostol1 Δραστήριο μέλος Ο sapostol1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Ξάνθη (Ξάνθη). Έχει γράψει 480 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 00:48 Ο sapostol1: #449 30-03-09 00:48 Αρχική Δημοσίευση από Catia: Ναι, καθηγήτρια. Στην εξωτική Ορεστιάδα με διόρισαν (ωϊμέ!!!) Click για ανάπτυξη... Εντάξει, καλό ακούγεται. Υπάρχουν και χειρότερα, αυτό να σκέφτεσαι και να είσαι ευγνώμων. Έχω φίλους στην (ακόμα πιο εξωτική) Νέα Βύσσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Catia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Catia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Ορεστιάδα (Έβρος). Έχει γράψει 331 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 01:26 Η Catia έγραψε: #450 30-03-09 01:26 Αρχική Δημοσίευση από sapostol1: Εντάξει, καλό ακούγεται. Υπάρχουν και χειρότερα, αυτό να σκέφτεσαι και να είσαι ευγνώμων. Έχω φίλους στην (ακόμα πιο εξωτική) Νέα Βύσσα! Click για ανάπτυξη... Ε, σιγά τη διαφορά! 5' από την Ορεστιάδα είναι η Βύσσα! Ποιούς καλέ? Και επειδή είμαστε ΠΟΛΥ οφ, στείλε π.μ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kampia_ Νεοφερμένο μέλος Η kampia_ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Άγιος Βλάσιος (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 12 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 02:49 Η kampia_ έγραψε: #451 30-03-09 02:49 ΞΕ-ΚΑΤ. νομίζω έγραψε. το βρίσκω φοβερά επιτυχημένο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 08:47 Η moukelis έγραψε: #452 30-03-09 08:47 Αρχική Δημοσίευση από Catia: Πρώτον πες μας που αλλιώς δεν έσωσες τίποτε!!! Click για ανάπτυξη... Νομιζω εκτος απο τα κλασσικα (εισοδους πολυκατοικιας κτλ)το πιο παραξενο ηταν υπαιθριο γηπεδο μπασκετ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βαβελόψαρο Δραστήριο μέλος Η Βαβελόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 12:40 Η Βαβελόψαρο: #453 30-03-09 12:40 Επανήλθα δριμύτερη!!!Καλημέρα κ καλή εβδομάδα!!! 1. Οι φιλίες είναι μυστήριο πράγμα...Αλλά αν υπήρχε πραγματικό κ μακρόχρονο δέσιμο, πιστεύω οτι αφού δε μεσολάβησε κατ'ουσία καυγάς, κάποια στιγμή θα ξαναβρεθείτε. Έρχεται κάποια μέρα που δε θυμάσαι καλά-καλά τι παίχτηκε κ αν θυμάσαι, σου φαίνεται πια τόσο θαμπό κ επουσιώδες, που τον αναζητάς τον άλλο. Μου συνέβη δις μετά από χρόνια, βέβαια, κ μπορεί πια να μην είμαστε κολλητές, αλλά τουλάχιστον ξέρουν κ ξέρω οτι είμαστε φίλες κ μπορούν να με έχουν κοντά τους όταν το θελήσουν κ τ'αντίστροφο. Εξάλλου, μεγαλώνουμε, αλλάζουμε κ είναι φυσικό να χωρίζουν κάποιοι δρόμοι. Έχω κλάψει πολύ περισσότερο για φιλίες παρά για γκομενικά...κ το ξέρω οτι πονάει για πολύ καιρό, αλλά δεν είναι όλα στο χέρι μας 2. Τα τελευταία 2-3 χρόνια ανέπτυξα μια δυσανεξία στους Πλασίμπο, δεν μπορώ να το εξηγήσω...μπορώ να το εντοπίσω, όμως...μου τη σπάει ο Μόλκο...γιατί;;; Επίσης, μ'αρέσουν οι τζαζοκαταστάσεις... 3. Παράξενα μέρη: χμμμμ...πανεπιστήμιο, παραλίες, δε μου'ρχεται τίποτ'άλλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 13:13 Η Raktia έγραψε: #454 30-03-09 13:13 περι φιλίας.... Όταν λήγει μια φιλία πάντα πονάει πολύ περισσότερο απ'ότι ένας έρωτας. Ίσως γιατί από ένα γκόμενο πάντα περιμένεις μια που**ια, αλλά από ένα φίλο; Μου έχει τύχει κάτι παρόμοιο με αυτό που συνέβει στη Δώρα και ομολογώ ότι πόνεσε πολύ. Όταν ειδικά βγήκαν στην επιφάνεια οι πραγματικοί λόγοι της διάλυσης. Βλέπετε εμένα ήταν ένα συνονθύλευμα που***ας απο πολλους φίλους και ένα γκόμενο οπότε ήταν μεγάλο το σοκ. Αλλά γλυκιά μου Δώρα, όλα ξεπερνιούνται και μετά από καιρό όταν καταλαβαίνεις τι έχει συμβεί, απορείς και γιατί ασχοληθηκες τόσο καιρό.... Και για να γυρίσουμε στο θέμα μας, στην θάλασσα ξέρω ότι είναι επικίνδυνο και για άλλους λόγους εκτός των μικροβίων. Κάτι για "κόλλημα" έχει ακούσει κανείς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 13:17 Η vickymoon: #455 30-03-09 13:17 εμενα δεν με απασχολει τι μουσικη θα παιζει. οτι να ναι εκτος απο σκυλαδικα. και τιποτα να μη παιζει παλι δεν με απασχολει. καμια φορα μας τυχαινει να μας κοιτανε τα γατια, αλλα εντονα ειναι καπως για μενα, αλλα μετα γελαω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βαβελόψαρο Δραστήριο μέλος Η Βαβελόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 13:28 Η Βαβελόψαρο: #456 30-03-09 13:28 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Όταν λήγει μια φιλία πάντα πονάει πολύ περισσότερο απ'ότι ένας έρωτας. Ίσως γιατί από ένα γκόμενο πάντα περιμένεις μια που**ια, αλλά από ένα φίλο; Μου έχει τύχει κάτι παρόμοιο με αυτό που συνέβει στη Δώρα και ομολογώ ότι πόνεσε πολύ. Όταν ειδικά βγήκαν στην επιφάνεια οι πραγματικοί λόγοι της διάλυσης. Βλέπετε εμένα ήταν ένα συνονθύλευμα που***ας απο πολλους φίλους και ένα γκόμενο οπότε ήταν μεγάλο το σοκ. Αλλά γλυκιά μου Δώρα, όλα ξεπερνιούνται και μετά από καιρό όταν καταλαβαίνεις τι έχει συμβεί, απορείς και γιατί ασχοληθηκες τόσο καιρό.... Και για να γυρίσουμε στο θέμα μας, στην θάλασσα ξέρω ότι είναι επικίνδυνο και για άλλους λόγους εκτός των μικροβίων. Κάτι για "κόλλημα" έχει ακούσει κανείς; Click για ανάπτυξη... Νομίζω αυτό με το κόλλημα είναι λίγο δύσκολο να γίνει, αν δεν είναι μύθος..πρέπει να ξεκινήσει η δουλειά πρώτα εκτός νερού κ μετά τη βύθιση, αν κ κατά πόσο θα "βεντουζάρει"... Αν ξεκινήσει εντός, νομίζω είσαι οκ Τα μικρόβια είναι λίγο πιο ανησυχητικά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βαβελόψαρο Δραστήριο μέλος Η Βαβελόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 13:31 Η Βαβελόψαρο: #457 30-03-09 13:31 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: εμενα δεν με απασχολει τι μουσικη θα παιζει. οτι να ναι εκτος απο σκυλαδικα. και τιποτα να μη παιζει παλι δεν με απασχολει. καμια φορα μας τυχαινει να μας κοιτανε τα γατια, αλλα εντονα ειναι καπως για μενα, αλλα μετα γελαω Click για ανάπτυξη... βασικά κ μόνο αν του αρέσουν τα σκυλάδικα είναι ντεκαβλέ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 13:57 Η vickymoon: #458 30-03-09 13:57 Αρχική Δημοσίευση από Βαβελόψαρο: βασικά κ μόνο αν του αρέσουν τα σκυλάδικα είναι ντεκαβλέ... Click για ανάπτυξη... φανταζεσαι να κανεις σεξ και να ακους "τα χειλη σου με καινε γιατι εισαι μανεκενε" μπλιαχ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βαβελόψαρο Δραστήριο μέλος Η Βαβελόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 14:36 Η Βαβελόψαρο: #459 30-03-09 14:36 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: φανταζεσαι να κανεις σεξ και να ακους "τα χειλη σου με καινε γιατι εισαι μανεκενε" μπλιαχ Click για ανάπτυξη... κ σεξ να μην κάνεις...τέτοια άσματα κάνουν τη λίμπιντο σφουγγαρίστρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 15:11 Ο drf έγραψε: #460 30-03-09 15:11 Αρχική Δημοσίευση από Βαβελόψαρο: κ σεξ να μην κάνεις...τέτοια άσματα κάνουν τη λίμπιντο σφουγγαρίστρα Click για ανάπτυξη... βασικά περί ορέξεως κολοκυθόπιτα , μπορεί σε σένα να μην αρέσουν σε μια άλλη όμως να είναι το φόρτε της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πρώτον πες μας που αλλιώς δεν έσωσες τίποτε!!! Δεύτερον γιατί μέσα στη θάλασσα είναι κακό ρε παιδιά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sapostol1 Δραστήριο μέλος Ο sapostol1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Ξάνθη (Ξάνθη). Έχει γράψει 480 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 00:18 Ο sapostol1: #445 30-03-09 00:18 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οχι δεν ειμαστε καθολου off topic,ο κολλητος μου ειχε κανει σεξ στα πιο κουφα μερη! Ειδες πως το σωζω παντα; Click για ανάπτυξη... Αποκλείεται πιο κουφά από μένα! Δεύτερον γιατί μέσα στη θάλασσα είναι κακό ρε παιδιά? Κακό όχι, ψιλοεπικίνδυνο (για λόγους υγιεινής κυρίως), ναι. Επίσης, μια και είσαι Ορεστιάδα, πέρνα από Ξάνθη να με πάρεις να κατέβουμε μαζί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Catia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Catia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Ορεστιάδα (Έβρος). Έχει γράψει 331 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 00:32 Η Catia έγραψε: #446 30-03-09 00:32 Απο άποψη υγιεινής στα βαθιά δεν υπάρχει πρόβλημα!! Καλέ τώρα είδα που είσαι Ξάνθη. Γειά σου συντοπίτη!! Θα σας έρθουμε εκδρομή την Πέμπτη! Αν είναι για Αθήνα είναι πολύ μακριά μωρέ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sapostol1 Δραστήριο μέλος Ο sapostol1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Ξάνθη (Ξάνθη). Έχει γράψει 480 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 00:33 Ο sapostol1: #447 30-03-09 00:33 Καλώς να ορίσετε! Είσαι καθηγήτρια/δασκάλα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Catia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Catia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Ορεστιάδα (Έβρος). Έχει γράψει 331 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 00:40 Η Catia έγραψε: #448 30-03-09 00:40 Αρχική Δημοσίευση από sapostol1: Καλώς να ορίσετε! Είσαι καθηγήτρια/δασκάλα; Click για ανάπτυξη... Ναι, καθηγήτρια. Στην εξωτική Ορεστιάδα με διόρισαν (ωϊμέ!!!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sapostol1 Δραστήριο μέλος Ο sapostol1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Ξάνθη (Ξάνθη). Έχει γράψει 480 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 00:48 Ο sapostol1: #449 30-03-09 00:48 Αρχική Δημοσίευση από Catia: Ναι, καθηγήτρια. Στην εξωτική Ορεστιάδα με διόρισαν (ωϊμέ!!!) Click για ανάπτυξη... Εντάξει, καλό ακούγεται. Υπάρχουν και χειρότερα, αυτό να σκέφτεσαι και να είσαι ευγνώμων. Έχω φίλους στην (ακόμα πιο εξωτική) Νέα Βύσσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Catia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Catia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Ορεστιάδα (Έβρος). Έχει γράψει 331 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 01:26 Η Catia έγραψε: #450 30-03-09 01:26 Αρχική Δημοσίευση από sapostol1: Εντάξει, καλό ακούγεται. Υπάρχουν και χειρότερα, αυτό να σκέφτεσαι και να είσαι ευγνώμων. Έχω φίλους στην (ακόμα πιο εξωτική) Νέα Βύσσα! Click για ανάπτυξη... Ε, σιγά τη διαφορά! 5' από την Ορεστιάδα είναι η Βύσσα! Ποιούς καλέ? Και επειδή είμαστε ΠΟΛΥ οφ, στείλε π.μ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kampia_ Νεοφερμένο μέλος Η kampia_ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Άγιος Βλάσιος (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 12 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 02:49 Η kampia_ έγραψε: #451 30-03-09 02:49 ΞΕ-ΚΑΤ. νομίζω έγραψε. το βρίσκω φοβερά επιτυχημένο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 08:47 Η moukelis έγραψε: #452 30-03-09 08:47 Αρχική Δημοσίευση από Catia: Πρώτον πες μας που αλλιώς δεν έσωσες τίποτε!!! Click για ανάπτυξη... Νομιζω εκτος απο τα κλασσικα (εισοδους πολυκατοικιας κτλ)το πιο παραξενο ηταν υπαιθριο γηπεδο μπασκετ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βαβελόψαρο Δραστήριο μέλος Η Βαβελόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 12:40 Η Βαβελόψαρο: #453 30-03-09 12:40 Επανήλθα δριμύτερη!!!Καλημέρα κ καλή εβδομάδα!!! 1. Οι φιλίες είναι μυστήριο πράγμα...Αλλά αν υπήρχε πραγματικό κ μακρόχρονο δέσιμο, πιστεύω οτι αφού δε μεσολάβησε κατ'ουσία καυγάς, κάποια στιγμή θα ξαναβρεθείτε. Έρχεται κάποια μέρα που δε θυμάσαι καλά-καλά τι παίχτηκε κ αν θυμάσαι, σου φαίνεται πια τόσο θαμπό κ επουσιώδες, που τον αναζητάς τον άλλο. Μου συνέβη δις μετά από χρόνια, βέβαια, κ μπορεί πια να μην είμαστε κολλητές, αλλά τουλάχιστον ξέρουν κ ξέρω οτι είμαστε φίλες κ μπορούν να με έχουν κοντά τους όταν το θελήσουν κ τ'αντίστροφο. Εξάλλου, μεγαλώνουμε, αλλάζουμε κ είναι φυσικό να χωρίζουν κάποιοι δρόμοι. Έχω κλάψει πολύ περισσότερο για φιλίες παρά για γκομενικά...κ το ξέρω οτι πονάει για πολύ καιρό, αλλά δεν είναι όλα στο χέρι μας 2. Τα τελευταία 2-3 χρόνια ανέπτυξα μια δυσανεξία στους Πλασίμπο, δεν μπορώ να το εξηγήσω...μπορώ να το εντοπίσω, όμως...μου τη σπάει ο Μόλκο...γιατί;;; Επίσης, μ'αρέσουν οι τζαζοκαταστάσεις... 3. Παράξενα μέρη: χμμμμ...πανεπιστήμιο, παραλίες, δε μου'ρχεται τίποτ'άλλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 13:13 Η Raktia έγραψε: #454 30-03-09 13:13 περι φιλίας.... Όταν λήγει μια φιλία πάντα πονάει πολύ περισσότερο απ'ότι ένας έρωτας. Ίσως γιατί από ένα γκόμενο πάντα περιμένεις μια που**ια, αλλά από ένα φίλο; Μου έχει τύχει κάτι παρόμοιο με αυτό που συνέβει στη Δώρα και ομολογώ ότι πόνεσε πολύ. Όταν ειδικά βγήκαν στην επιφάνεια οι πραγματικοί λόγοι της διάλυσης. Βλέπετε εμένα ήταν ένα συνονθύλευμα που***ας απο πολλους φίλους και ένα γκόμενο οπότε ήταν μεγάλο το σοκ. Αλλά γλυκιά μου Δώρα, όλα ξεπερνιούνται και μετά από καιρό όταν καταλαβαίνεις τι έχει συμβεί, απορείς και γιατί ασχοληθηκες τόσο καιρό.... Και για να γυρίσουμε στο θέμα μας, στην θάλασσα ξέρω ότι είναι επικίνδυνο και για άλλους λόγους εκτός των μικροβίων. Κάτι για "κόλλημα" έχει ακούσει κανείς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 13:17 Η vickymoon: #455 30-03-09 13:17 εμενα δεν με απασχολει τι μουσικη θα παιζει. οτι να ναι εκτος απο σκυλαδικα. και τιποτα να μη παιζει παλι δεν με απασχολει. καμια φορα μας τυχαινει να μας κοιτανε τα γατια, αλλα εντονα ειναι καπως για μενα, αλλα μετα γελαω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βαβελόψαρο Δραστήριο μέλος Η Βαβελόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 13:28 Η Βαβελόψαρο: #456 30-03-09 13:28 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Όταν λήγει μια φιλία πάντα πονάει πολύ περισσότερο απ'ότι ένας έρωτας. Ίσως γιατί από ένα γκόμενο πάντα περιμένεις μια που**ια, αλλά από ένα φίλο; Μου έχει τύχει κάτι παρόμοιο με αυτό που συνέβει στη Δώρα και ομολογώ ότι πόνεσε πολύ. Όταν ειδικά βγήκαν στην επιφάνεια οι πραγματικοί λόγοι της διάλυσης. Βλέπετε εμένα ήταν ένα συνονθύλευμα που***ας απο πολλους φίλους και ένα γκόμενο οπότε ήταν μεγάλο το σοκ. Αλλά γλυκιά μου Δώρα, όλα ξεπερνιούνται και μετά από καιρό όταν καταλαβαίνεις τι έχει συμβεί, απορείς και γιατί ασχοληθηκες τόσο καιρό.... Και για να γυρίσουμε στο θέμα μας, στην θάλασσα ξέρω ότι είναι επικίνδυνο και για άλλους λόγους εκτός των μικροβίων. Κάτι για "κόλλημα" έχει ακούσει κανείς; Click για ανάπτυξη... Νομίζω αυτό με το κόλλημα είναι λίγο δύσκολο να γίνει, αν δεν είναι μύθος..πρέπει να ξεκινήσει η δουλειά πρώτα εκτός νερού κ μετά τη βύθιση, αν κ κατά πόσο θα "βεντουζάρει"... Αν ξεκινήσει εντός, νομίζω είσαι οκ Τα μικρόβια είναι λίγο πιο ανησυχητικά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βαβελόψαρο Δραστήριο μέλος Η Βαβελόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 13:31 Η Βαβελόψαρο: #457 30-03-09 13:31 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: εμενα δεν με απασχολει τι μουσικη θα παιζει. οτι να ναι εκτος απο σκυλαδικα. και τιποτα να μη παιζει παλι δεν με απασχολει. καμια φορα μας τυχαινει να μας κοιτανε τα γατια, αλλα εντονα ειναι καπως για μενα, αλλα μετα γελαω Click για ανάπτυξη... βασικά κ μόνο αν του αρέσουν τα σκυλάδικα είναι ντεκαβλέ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 13:57 Η vickymoon: #458 30-03-09 13:57 Αρχική Δημοσίευση από Βαβελόψαρο: βασικά κ μόνο αν του αρέσουν τα σκυλάδικα είναι ντεκαβλέ... Click για ανάπτυξη... φανταζεσαι να κανεις σεξ και να ακους "τα χειλη σου με καινε γιατι εισαι μανεκενε" μπλιαχ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βαβελόψαρο Δραστήριο μέλος Η Βαβελόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 14:36 Η Βαβελόψαρο: #459 30-03-09 14:36 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: φανταζεσαι να κανεις σεξ και να ακους "τα χειλη σου με καινε γιατι εισαι μανεκενε" μπλιαχ Click για ανάπτυξη... κ σεξ να μην κάνεις...τέτοια άσματα κάνουν τη λίμπιντο σφουγγαρίστρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 15:11 Ο drf έγραψε: #460 30-03-09 15:11 Αρχική Δημοσίευση από Βαβελόψαρο: κ σεξ να μην κάνεις...τέτοια άσματα κάνουν τη λίμπιντο σφουγγαρίστρα Click για ανάπτυξη... βασικά περί ορέξεως κολοκυθόπιτα , μπορεί σε σένα να μην αρέσουν σε μια άλλη όμως να είναι το φόρτε της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οχι δεν ειμαστε καθολου off topic,ο κολλητος μου ειχε κανει σεξ στα πιο κουφα μερη! Ειδες πως το σωζω παντα; Click για ανάπτυξη... Αποκλείεται πιο κουφά από μένα! Δεύτερον γιατί μέσα στη θάλασσα είναι κακό ρε παιδιά? Κακό όχι, ψιλοεπικίνδυνο (για λόγους υγιεινής κυρίως), ναι. Επίσης, μια και είσαι Ορεστιάδα, πέρνα από Ξάνθη να με πάρεις να κατέβουμε μαζί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Catia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Catia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Ορεστιάδα (Έβρος). Έχει γράψει 331 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 00:32 Η Catia έγραψε: #446 30-03-09 00:32 Απο άποψη υγιεινής στα βαθιά δεν υπάρχει πρόβλημα!! Καλέ τώρα είδα που είσαι Ξάνθη. Γειά σου συντοπίτη!! Θα σας έρθουμε εκδρομή την Πέμπτη! Αν είναι για Αθήνα είναι πολύ μακριά μωρέ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sapostol1 Δραστήριο μέλος Ο sapostol1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Ξάνθη (Ξάνθη). Έχει γράψει 480 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 00:33 Ο sapostol1: #447 30-03-09 00:33 Καλώς να ορίσετε! Είσαι καθηγήτρια/δασκάλα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Catia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Catia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Ορεστιάδα (Έβρος). Έχει γράψει 331 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 00:40 Η Catia έγραψε: #448 30-03-09 00:40 Αρχική Δημοσίευση από sapostol1: Καλώς να ορίσετε! Είσαι καθηγήτρια/δασκάλα; Click για ανάπτυξη... Ναι, καθηγήτρια. Στην εξωτική Ορεστιάδα με διόρισαν (ωϊμέ!!!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sapostol1 Δραστήριο μέλος Ο sapostol1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Ξάνθη (Ξάνθη). Έχει γράψει 480 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 00:48 Ο sapostol1: #449 30-03-09 00:48 Αρχική Δημοσίευση από Catia: Ναι, καθηγήτρια. Στην εξωτική Ορεστιάδα με διόρισαν (ωϊμέ!!!) Click για ανάπτυξη... Εντάξει, καλό ακούγεται. Υπάρχουν και χειρότερα, αυτό να σκέφτεσαι και να είσαι ευγνώμων. Έχω φίλους στην (ακόμα πιο εξωτική) Νέα Βύσσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Catia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Catia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Ορεστιάδα (Έβρος). Έχει γράψει 331 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 01:26 Η Catia έγραψε: #450 30-03-09 01:26 Αρχική Δημοσίευση από sapostol1: Εντάξει, καλό ακούγεται. Υπάρχουν και χειρότερα, αυτό να σκέφτεσαι και να είσαι ευγνώμων. Έχω φίλους στην (ακόμα πιο εξωτική) Νέα Βύσσα! Click για ανάπτυξη... Ε, σιγά τη διαφορά! 5' από την Ορεστιάδα είναι η Βύσσα! Ποιούς καλέ? Και επειδή είμαστε ΠΟΛΥ οφ, στείλε π.μ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kampia_ Νεοφερμένο μέλος Η kampia_ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Άγιος Βλάσιος (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 12 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 02:49 Η kampia_ έγραψε: #451 30-03-09 02:49 ΞΕ-ΚΑΤ. νομίζω έγραψε. το βρίσκω φοβερά επιτυχημένο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 08:47 Η moukelis έγραψε: #452 30-03-09 08:47 Αρχική Δημοσίευση από Catia: Πρώτον πες μας που αλλιώς δεν έσωσες τίποτε!!! Click για ανάπτυξη... Νομιζω εκτος απο τα κλασσικα (εισοδους πολυκατοικιας κτλ)το πιο παραξενο ηταν υπαιθριο γηπεδο μπασκετ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βαβελόψαρο Δραστήριο μέλος Η Βαβελόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 12:40 Η Βαβελόψαρο: #453 30-03-09 12:40 Επανήλθα δριμύτερη!!!Καλημέρα κ καλή εβδομάδα!!! 1. Οι φιλίες είναι μυστήριο πράγμα...Αλλά αν υπήρχε πραγματικό κ μακρόχρονο δέσιμο, πιστεύω οτι αφού δε μεσολάβησε κατ'ουσία καυγάς, κάποια στιγμή θα ξαναβρεθείτε. Έρχεται κάποια μέρα που δε θυμάσαι καλά-καλά τι παίχτηκε κ αν θυμάσαι, σου φαίνεται πια τόσο θαμπό κ επουσιώδες, που τον αναζητάς τον άλλο. Μου συνέβη δις μετά από χρόνια, βέβαια, κ μπορεί πια να μην είμαστε κολλητές, αλλά τουλάχιστον ξέρουν κ ξέρω οτι είμαστε φίλες κ μπορούν να με έχουν κοντά τους όταν το θελήσουν κ τ'αντίστροφο. Εξάλλου, μεγαλώνουμε, αλλάζουμε κ είναι φυσικό να χωρίζουν κάποιοι δρόμοι. Έχω κλάψει πολύ περισσότερο για φιλίες παρά για γκομενικά...κ το ξέρω οτι πονάει για πολύ καιρό, αλλά δεν είναι όλα στο χέρι μας 2. Τα τελευταία 2-3 χρόνια ανέπτυξα μια δυσανεξία στους Πλασίμπο, δεν μπορώ να το εξηγήσω...μπορώ να το εντοπίσω, όμως...μου τη σπάει ο Μόλκο...γιατί;;; Επίσης, μ'αρέσουν οι τζαζοκαταστάσεις... 3. Παράξενα μέρη: χμμμμ...πανεπιστήμιο, παραλίες, δε μου'ρχεται τίποτ'άλλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 13:13 Η Raktia έγραψε: #454 30-03-09 13:13 περι φιλίας.... Όταν λήγει μια φιλία πάντα πονάει πολύ περισσότερο απ'ότι ένας έρωτας. Ίσως γιατί από ένα γκόμενο πάντα περιμένεις μια που**ια, αλλά από ένα φίλο; Μου έχει τύχει κάτι παρόμοιο με αυτό που συνέβει στη Δώρα και ομολογώ ότι πόνεσε πολύ. Όταν ειδικά βγήκαν στην επιφάνεια οι πραγματικοί λόγοι της διάλυσης. Βλέπετε εμένα ήταν ένα συνονθύλευμα που***ας απο πολλους φίλους και ένα γκόμενο οπότε ήταν μεγάλο το σοκ. Αλλά γλυκιά μου Δώρα, όλα ξεπερνιούνται και μετά από καιρό όταν καταλαβαίνεις τι έχει συμβεί, απορείς και γιατί ασχοληθηκες τόσο καιρό.... Και για να γυρίσουμε στο θέμα μας, στην θάλασσα ξέρω ότι είναι επικίνδυνο και για άλλους λόγους εκτός των μικροβίων. Κάτι για "κόλλημα" έχει ακούσει κανείς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 13:17 Η vickymoon: #455 30-03-09 13:17 εμενα δεν με απασχολει τι μουσικη θα παιζει. οτι να ναι εκτος απο σκυλαδικα. και τιποτα να μη παιζει παλι δεν με απασχολει. καμια φορα μας τυχαινει να μας κοιτανε τα γατια, αλλα εντονα ειναι καπως για μενα, αλλα μετα γελαω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βαβελόψαρο Δραστήριο μέλος Η Βαβελόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 13:28 Η Βαβελόψαρο: #456 30-03-09 13:28 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Όταν λήγει μια φιλία πάντα πονάει πολύ περισσότερο απ'ότι ένας έρωτας. Ίσως γιατί από ένα γκόμενο πάντα περιμένεις μια που**ια, αλλά από ένα φίλο; Μου έχει τύχει κάτι παρόμοιο με αυτό που συνέβει στη Δώρα και ομολογώ ότι πόνεσε πολύ. Όταν ειδικά βγήκαν στην επιφάνεια οι πραγματικοί λόγοι της διάλυσης. Βλέπετε εμένα ήταν ένα συνονθύλευμα που***ας απο πολλους φίλους και ένα γκόμενο οπότε ήταν μεγάλο το σοκ. Αλλά γλυκιά μου Δώρα, όλα ξεπερνιούνται και μετά από καιρό όταν καταλαβαίνεις τι έχει συμβεί, απορείς και γιατί ασχοληθηκες τόσο καιρό.... Και για να γυρίσουμε στο θέμα μας, στην θάλασσα ξέρω ότι είναι επικίνδυνο και για άλλους λόγους εκτός των μικροβίων. Κάτι για "κόλλημα" έχει ακούσει κανείς; Click για ανάπτυξη... Νομίζω αυτό με το κόλλημα είναι λίγο δύσκολο να γίνει, αν δεν είναι μύθος..πρέπει να ξεκινήσει η δουλειά πρώτα εκτός νερού κ μετά τη βύθιση, αν κ κατά πόσο θα "βεντουζάρει"... Αν ξεκινήσει εντός, νομίζω είσαι οκ Τα μικρόβια είναι λίγο πιο ανησυχητικά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βαβελόψαρο Δραστήριο μέλος Η Βαβελόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 13:31 Η Βαβελόψαρο: #457 30-03-09 13:31 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: εμενα δεν με απασχολει τι μουσικη θα παιζει. οτι να ναι εκτος απο σκυλαδικα. και τιποτα να μη παιζει παλι δεν με απασχολει. καμια φορα μας τυχαινει να μας κοιτανε τα γατια, αλλα εντονα ειναι καπως για μενα, αλλα μετα γελαω Click για ανάπτυξη... βασικά κ μόνο αν του αρέσουν τα σκυλάδικα είναι ντεκαβλέ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 13:57 Η vickymoon: #458 30-03-09 13:57 Αρχική Δημοσίευση από Βαβελόψαρο: βασικά κ μόνο αν του αρέσουν τα σκυλάδικα είναι ντεκαβλέ... Click για ανάπτυξη... φανταζεσαι να κανεις σεξ και να ακους "τα χειλη σου με καινε γιατι εισαι μανεκενε" μπλιαχ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βαβελόψαρο Δραστήριο μέλος Η Βαβελόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 14:36 Η Βαβελόψαρο: #459 30-03-09 14:36 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: φανταζεσαι να κανεις σεξ και να ακους "τα χειλη σου με καινε γιατι εισαι μανεκενε" μπλιαχ Click για ανάπτυξη... κ σεξ να μην κάνεις...τέτοια άσματα κάνουν τη λίμπιντο σφουγγαρίστρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 15:11 Ο drf έγραψε: #460 30-03-09 15:11 Αρχική Δημοσίευση από Βαβελόψαρο: κ σεξ να μην κάνεις...τέτοια άσματα κάνουν τη λίμπιντο σφουγγαρίστρα Click για ανάπτυξη... βασικά περί ορέξεως κολοκυθόπιτα , μπορεί σε σένα να μην αρέσουν σε μια άλλη όμως να είναι το φόρτε της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Απο άποψη υγιεινής στα βαθιά δεν υπάρχει πρόβλημα!! Καλέ τώρα είδα που είσαι Ξάνθη. Γειά σου συντοπίτη!! Θα σας έρθουμε εκδρομή την Πέμπτη! Αν είναι για Αθήνα είναι πολύ μακριά μωρέ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sapostol1 Δραστήριο μέλος Ο sapostol1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Ξάνθη (Ξάνθη). Έχει γράψει 480 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 00:33 Ο sapostol1: #447 30-03-09 00:33 Καλώς να ορίσετε! Είσαι καθηγήτρια/δασκάλα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Catia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Catia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Ορεστιάδα (Έβρος). Έχει γράψει 331 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 00:40 Η Catia έγραψε: #448 30-03-09 00:40 Αρχική Δημοσίευση από sapostol1: Καλώς να ορίσετε! Είσαι καθηγήτρια/δασκάλα; Click για ανάπτυξη... Ναι, καθηγήτρια. Στην εξωτική Ορεστιάδα με διόρισαν (ωϊμέ!!!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sapostol1 Δραστήριο μέλος Ο sapostol1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Ξάνθη (Ξάνθη). Έχει γράψει 480 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 00:48 Ο sapostol1: #449 30-03-09 00:48 Αρχική Δημοσίευση από Catia: Ναι, καθηγήτρια. Στην εξωτική Ορεστιάδα με διόρισαν (ωϊμέ!!!) Click για ανάπτυξη... Εντάξει, καλό ακούγεται. Υπάρχουν και χειρότερα, αυτό να σκέφτεσαι και να είσαι ευγνώμων. Έχω φίλους στην (ακόμα πιο εξωτική) Νέα Βύσσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Catia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Catia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Ορεστιάδα (Έβρος). Έχει γράψει 331 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 01:26 Η Catia έγραψε: #450 30-03-09 01:26 Αρχική Δημοσίευση από sapostol1: Εντάξει, καλό ακούγεται. Υπάρχουν και χειρότερα, αυτό να σκέφτεσαι και να είσαι ευγνώμων. Έχω φίλους στην (ακόμα πιο εξωτική) Νέα Βύσσα! Click για ανάπτυξη... Ε, σιγά τη διαφορά! 5' από την Ορεστιάδα είναι η Βύσσα! Ποιούς καλέ? Και επειδή είμαστε ΠΟΛΥ οφ, στείλε π.μ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kampia_ Νεοφερμένο μέλος Η kampia_ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Άγιος Βλάσιος (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 12 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 02:49 Η kampia_ έγραψε: #451 30-03-09 02:49 ΞΕ-ΚΑΤ. νομίζω έγραψε. το βρίσκω φοβερά επιτυχημένο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 08:47 Η moukelis έγραψε: #452 30-03-09 08:47 Αρχική Δημοσίευση από Catia: Πρώτον πες μας που αλλιώς δεν έσωσες τίποτε!!! Click για ανάπτυξη... Νομιζω εκτος απο τα κλασσικα (εισοδους πολυκατοικιας κτλ)το πιο παραξενο ηταν υπαιθριο γηπεδο μπασκετ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βαβελόψαρο Δραστήριο μέλος Η Βαβελόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 12:40 Η Βαβελόψαρο: #453 30-03-09 12:40 Επανήλθα δριμύτερη!!!Καλημέρα κ καλή εβδομάδα!!! 1. Οι φιλίες είναι μυστήριο πράγμα...Αλλά αν υπήρχε πραγματικό κ μακρόχρονο δέσιμο, πιστεύω οτι αφού δε μεσολάβησε κατ'ουσία καυγάς, κάποια στιγμή θα ξαναβρεθείτε. Έρχεται κάποια μέρα που δε θυμάσαι καλά-καλά τι παίχτηκε κ αν θυμάσαι, σου φαίνεται πια τόσο θαμπό κ επουσιώδες, που τον αναζητάς τον άλλο. Μου συνέβη δις μετά από χρόνια, βέβαια, κ μπορεί πια να μην είμαστε κολλητές, αλλά τουλάχιστον ξέρουν κ ξέρω οτι είμαστε φίλες κ μπορούν να με έχουν κοντά τους όταν το θελήσουν κ τ'αντίστροφο. Εξάλλου, μεγαλώνουμε, αλλάζουμε κ είναι φυσικό να χωρίζουν κάποιοι δρόμοι. Έχω κλάψει πολύ περισσότερο για φιλίες παρά για γκομενικά...κ το ξέρω οτι πονάει για πολύ καιρό, αλλά δεν είναι όλα στο χέρι μας 2. Τα τελευταία 2-3 χρόνια ανέπτυξα μια δυσανεξία στους Πλασίμπο, δεν μπορώ να το εξηγήσω...μπορώ να το εντοπίσω, όμως...μου τη σπάει ο Μόλκο...γιατί;;; Επίσης, μ'αρέσουν οι τζαζοκαταστάσεις... 3. Παράξενα μέρη: χμμμμ...πανεπιστήμιο, παραλίες, δε μου'ρχεται τίποτ'άλλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 13:13 Η Raktia έγραψε: #454 30-03-09 13:13 περι φιλίας.... Όταν λήγει μια φιλία πάντα πονάει πολύ περισσότερο απ'ότι ένας έρωτας. Ίσως γιατί από ένα γκόμενο πάντα περιμένεις μια που**ια, αλλά από ένα φίλο; Μου έχει τύχει κάτι παρόμοιο με αυτό που συνέβει στη Δώρα και ομολογώ ότι πόνεσε πολύ. Όταν ειδικά βγήκαν στην επιφάνεια οι πραγματικοί λόγοι της διάλυσης. Βλέπετε εμένα ήταν ένα συνονθύλευμα που***ας απο πολλους φίλους και ένα γκόμενο οπότε ήταν μεγάλο το σοκ. Αλλά γλυκιά μου Δώρα, όλα ξεπερνιούνται και μετά από καιρό όταν καταλαβαίνεις τι έχει συμβεί, απορείς και γιατί ασχοληθηκες τόσο καιρό.... Και για να γυρίσουμε στο θέμα μας, στην θάλασσα ξέρω ότι είναι επικίνδυνο και για άλλους λόγους εκτός των μικροβίων. Κάτι για "κόλλημα" έχει ακούσει κανείς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 13:17 Η vickymoon: #455 30-03-09 13:17 εμενα δεν με απασχολει τι μουσικη θα παιζει. οτι να ναι εκτος απο σκυλαδικα. και τιποτα να μη παιζει παλι δεν με απασχολει. καμια φορα μας τυχαινει να μας κοιτανε τα γατια, αλλα εντονα ειναι καπως για μενα, αλλα μετα γελαω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βαβελόψαρο Δραστήριο μέλος Η Βαβελόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 13:28 Η Βαβελόψαρο: #456 30-03-09 13:28 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Όταν λήγει μια φιλία πάντα πονάει πολύ περισσότερο απ'ότι ένας έρωτας. Ίσως γιατί από ένα γκόμενο πάντα περιμένεις μια που**ια, αλλά από ένα φίλο; Μου έχει τύχει κάτι παρόμοιο με αυτό που συνέβει στη Δώρα και ομολογώ ότι πόνεσε πολύ. Όταν ειδικά βγήκαν στην επιφάνεια οι πραγματικοί λόγοι της διάλυσης. Βλέπετε εμένα ήταν ένα συνονθύλευμα που***ας απο πολλους φίλους και ένα γκόμενο οπότε ήταν μεγάλο το σοκ. Αλλά γλυκιά μου Δώρα, όλα ξεπερνιούνται και μετά από καιρό όταν καταλαβαίνεις τι έχει συμβεί, απορείς και γιατί ασχοληθηκες τόσο καιρό.... Και για να γυρίσουμε στο θέμα μας, στην θάλασσα ξέρω ότι είναι επικίνδυνο και για άλλους λόγους εκτός των μικροβίων. Κάτι για "κόλλημα" έχει ακούσει κανείς; Click για ανάπτυξη... Νομίζω αυτό με το κόλλημα είναι λίγο δύσκολο να γίνει, αν δεν είναι μύθος..πρέπει να ξεκινήσει η δουλειά πρώτα εκτός νερού κ μετά τη βύθιση, αν κ κατά πόσο θα "βεντουζάρει"... Αν ξεκινήσει εντός, νομίζω είσαι οκ Τα μικρόβια είναι λίγο πιο ανησυχητικά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βαβελόψαρο Δραστήριο μέλος Η Βαβελόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 13:31 Η Βαβελόψαρο: #457 30-03-09 13:31 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: εμενα δεν με απασχολει τι μουσικη θα παιζει. οτι να ναι εκτος απο σκυλαδικα. και τιποτα να μη παιζει παλι δεν με απασχολει. καμια φορα μας τυχαινει να μας κοιτανε τα γατια, αλλα εντονα ειναι καπως για μενα, αλλα μετα γελαω Click για ανάπτυξη... βασικά κ μόνο αν του αρέσουν τα σκυλάδικα είναι ντεκαβλέ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 13:57 Η vickymoon: #458 30-03-09 13:57 Αρχική Δημοσίευση από Βαβελόψαρο: βασικά κ μόνο αν του αρέσουν τα σκυλάδικα είναι ντεκαβλέ... Click για ανάπτυξη... φανταζεσαι να κανεις σεξ και να ακους "τα χειλη σου με καινε γιατι εισαι μανεκενε" μπλιαχ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βαβελόψαρο Δραστήριο μέλος Η Βαβελόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 14:36 Η Βαβελόψαρο: #459 30-03-09 14:36 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: φανταζεσαι να κανεις σεξ και να ακους "τα χειλη σου με καινε γιατι εισαι μανεκενε" μπλιαχ Click για ανάπτυξη... κ σεξ να μην κάνεις...τέτοια άσματα κάνουν τη λίμπιντο σφουγγαρίστρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 15:11 Ο drf έγραψε: #460 30-03-09 15:11 Αρχική Δημοσίευση από Βαβελόψαρο: κ σεξ να μην κάνεις...τέτοια άσματα κάνουν τη λίμπιντο σφουγγαρίστρα Click για ανάπτυξη... βασικά περί ορέξεως κολοκυθόπιτα , μπορεί σε σένα να μην αρέσουν σε μια άλλη όμως να είναι το φόρτε της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλώς να ορίσετε! Είσαι καθηγήτρια/δασκάλα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Catia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Catia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Ορεστιάδα (Έβρος). Έχει γράψει 331 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 00:40 Η Catia έγραψε: #448 30-03-09 00:40 Αρχική Δημοσίευση από sapostol1: Καλώς να ορίσετε! Είσαι καθηγήτρια/δασκάλα; Click για ανάπτυξη... Ναι, καθηγήτρια. Στην εξωτική Ορεστιάδα με διόρισαν (ωϊμέ!!!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sapostol1 Δραστήριο μέλος Ο sapostol1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Ξάνθη (Ξάνθη). Έχει γράψει 480 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 00:48 Ο sapostol1: #449 30-03-09 00:48 Αρχική Δημοσίευση από Catia: Ναι, καθηγήτρια. Στην εξωτική Ορεστιάδα με διόρισαν (ωϊμέ!!!) Click για ανάπτυξη... Εντάξει, καλό ακούγεται. Υπάρχουν και χειρότερα, αυτό να σκέφτεσαι και να είσαι ευγνώμων. Έχω φίλους στην (ακόμα πιο εξωτική) Νέα Βύσσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Catia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Catia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Ορεστιάδα (Έβρος). Έχει γράψει 331 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 01:26 Η Catia έγραψε: #450 30-03-09 01:26 Αρχική Δημοσίευση από sapostol1: Εντάξει, καλό ακούγεται. Υπάρχουν και χειρότερα, αυτό να σκέφτεσαι και να είσαι ευγνώμων. Έχω φίλους στην (ακόμα πιο εξωτική) Νέα Βύσσα! Click για ανάπτυξη... Ε, σιγά τη διαφορά! 5' από την Ορεστιάδα είναι η Βύσσα! Ποιούς καλέ? Και επειδή είμαστε ΠΟΛΥ οφ, στείλε π.μ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kampia_ Νεοφερμένο μέλος Η kampia_ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Άγιος Βλάσιος (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 12 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 02:49 Η kampia_ έγραψε: #451 30-03-09 02:49 ΞΕ-ΚΑΤ. νομίζω έγραψε. το βρίσκω φοβερά επιτυχημένο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 08:47 Η moukelis έγραψε: #452 30-03-09 08:47 Αρχική Δημοσίευση από Catia: Πρώτον πες μας που αλλιώς δεν έσωσες τίποτε!!! Click για ανάπτυξη... Νομιζω εκτος απο τα κλασσικα (εισοδους πολυκατοικιας κτλ)το πιο παραξενο ηταν υπαιθριο γηπεδο μπασκετ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βαβελόψαρο Δραστήριο μέλος Η Βαβελόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 12:40 Η Βαβελόψαρο: #453 30-03-09 12:40 Επανήλθα δριμύτερη!!!Καλημέρα κ καλή εβδομάδα!!! 1. Οι φιλίες είναι μυστήριο πράγμα...Αλλά αν υπήρχε πραγματικό κ μακρόχρονο δέσιμο, πιστεύω οτι αφού δε μεσολάβησε κατ'ουσία καυγάς, κάποια στιγμή θα ξαναβρεθείτε. Έρχεται κάποια μέρα που δε θυμάσαι καλά-καλά τι παίχτηκε κ αν θυμάσαι, σου φαίνεται πια τόσο θαμπό κ επουσιώδες, που τον αναζητάς τον άλλο. Μου συνέβη δις μετά από χρόνια, βέβαια, κ μπορεί πια να μην είμαστε κολλητές, αλλά τουλάχιστον ξέρουν κ ξέρω οτι είμαστε φίλες κ μπορούν να με έχουν κοντά τους όταν το θελήσουν κ τ'αντίστροφο. Εξάλλου, μεγαλώνουμε, αλλάζουμε κ είναι φυσικό να χωρίζουν κάποιοι δρόμοι. Έχω κλάψει πολύ περισσότερο για φιλίες παρά για γκομενικά...κ το ξέρω οτι πονάει για πολύ καιρό, αλλά δεν είναι όλα στο χέρι μας 2. Τα τελευταία 2-3 χρόνια ανέπτυξα μια δυσανεξία στους Πλασίμπο, δεν μπορώ να το εξηγήσω...μπορώ να το εντοπίσω, όμως...μου τη σπάει ο Μόλκο...γιατί;;; Επίσης, μ'αρέσουν οι τζαζοκαταστάσεις... 3. Παράξενα μέρη: χμμμμ...πανεπιστήμιο, παραλίες, δε μου'ρχεται τίποτ'άλλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 13:13 Η Raktia έγραψε: #454 30-03-09 13:13 περι φιλίας.... Όταν λήγει μια φιλία πάντα πονάει πολύ περισσότερο απ'ότι ένας έρωτας. Ίσως γιατί από ένα γκόμενο πάντα περιμένεις μια που**ια, αλλά από ένα φίλο; Μου έχει τύχει κάτι παρόμοιο με αυτό που συνέβει στη Δώρα και ομολογώ ότι πόνεσε πολύ. Όταν ειδικά βγήκαν στην επιφάνεια οι πραγματικοί λόγοι της διάλυσης. Βλέπετε εμένα ήταν ένα συνονθύλευμα που***ας απο πολλους φίλους και ένα γκόμενο οπότε ήταν μεγάλο το σοκ. Αλλά γλυκιά μου Δώρα, όλα ξεπερνιούνται και μετά από καιρό όταν καταλαβαίνεις τι έχει συμβεί, απορείς και γιατί ασχοληθηκες τόσο καιρό.... Και για να γυρίσουμε στο θέμα μας, στην θάλασσα ξέρω ότι είναι επικίνδυνο και για άλλους λόγους εκτός των μικροβίων. Κάτι για "κόλλημα" έχει ακούσει κανείς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 13:17 Η vickymoon: #455 30-03-09 13:17 εμενα δεν με απασχολει τι μουσικη θα παιζει. οτι να ναι εκτος απο σκυλαδικα. και τιποτα να μη παιζει παλι δεν με απασχολει. καμια φορα μας τυχαινει να μας κοιτανε τα γατια, αλλα εντονα ειναι καπως για μενα, αλλα μετα γελαω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βαβελόψαρο Δραστήριο μέλος Η Βαβελόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 13:28 Η Βαβελόψαρο: #456 30-03-09 13:28 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Όταν λήγει μια φιλία πάντα πονάει πολύ περισσότερο απ'ότι ένας έρωτας. Ίσως γιατί από ένα γκόμενο πάντα περιμένεις μια που**ια, αλλά από ένα φίλο; Μου έχει τύχει κάτι παρόμοιο με αυτό που συνέβει στη Δώρα και ομολογώ ότι πόνεσε πολύ. Όταν ειδικά βγήκαν στην επιφάνεια οι πραγματικοί λόγοι της διάλυσης. Βλέπετε εμένα ήταν ένα συνονθύλευμα που***ας απο πολλους φίλους και ένα γκόμενο οπότε ήταν μεγάλο το σοκ. Αλλά γλυκιά μου Δώρα, όλα ξεπερνιούνται και μετά από καιρό όταν καταλαβαίνεις τι έχει συμβεί, απορείς και γιατί ασχοληθηκες τόσο καιρό.... Και για να γυρίσουμε στο θέμα μας, στην θάλασσα ξέρω ότι είναι επικίνδυνο και για άλλους λόγους εκτός των μικροβίων. Κάτι για "κόλλημα" έχει ακούσει κανείς; Click για ανάπτυξη... Νομίζω αυτό με το κόλλημα είναι λίγο δύσκολο να γίνει, αν δεν είναι μύθος..πρέπει να ξεκινήσει η δουλειά πρώτα εκτός νερού κ μετά τη βύθιση, αν κ κατά πόσο θα "βεντουζάρει"... Αν ξεκινήσει εντός, νομίζω είσαι οκ Τα μικρόβια είναι λίγο πιο ανησυχητικά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βαβελόψαρο Δραστήριο μέλος Η Βαβελόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 13:31 Η Βαβελόψαρο: #457 30-03-09 13:31 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: εμενα δεν με απασχολει τι μουσικη θα παιζει. οτι να ναι εκτος απο σκυλαδικα. και τιποτα να μη παιζει παλι δεν με απασχολει. καμια φορα μας τυχαινει να μας κοιτανε τα γατια, αλλα εντονα ειναι καπως για μενα, αλλα μετα γελαω Click για ανάπτυξη... βασικά κ μόνο αν του αρέσουν τα σκυλάδικα είναι ντεκαβλέ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 13:57 Η vickymoon: #458 30-03-09 13:57 Αρχική Δημοσίευση από Βαβελόψαρο: βασικά κ μόνο αν του αρέσουν τα σκυλάδικα είναι ντεκαβλέ... Click για ανάπτυξη... φανταζεσαι να κανεις σεξ και να ακους "τα χειλη σου με καινε γιατι εισαι μανεκενε" μπλιαχ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βαβελόψαρο Δραστήριο μέλος Η Βαβελόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 14:36 Η Βαβελόψαρο: #459 30-03-09 14:36 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: φανταζεσαι να κανεις σεξ και να ακους "τα χειλη σου με καινε γιατι εισαι μανεκενε" μπλιαχ Click για ανάπτυξη... κ σεξ να μην κάνεις...τέτοια άσματα κάνουν τη λίμπιντο σφουγγαρίστρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 15:11 Ο drf έγραψε: #460 30-03-09 15:11 Αρχική Δημοσίευση από Βαβελόψαρο: κ σεξ να μην κάνεις...τέτοια άσματα κάνουν τη λίμπιντο σφουγγαρίστρα Click για ανάπτυξη... βασικά περί ορέξεως κολοκυθόπιτα , μπορεί σε σένα να μην αρέσουν σε μια άλλη όμως να είναι το φόρτε της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από sapostol1: Καλώς να ορίσετε! Είσαι καθηγήτρια/δασκάλα; Click για ανάπτυξη... Ναι, καθηγήτρια. Στην εξωτική Ορεστιάδα με διόρισαν (ωϊμέ!!!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sapostol1 Δραστήριο μέλος Ο sapostol1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Ξάνθη (Ξάνθη). Έχει γράψει 480 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 00:48 Ο sapostol1: #449 30-03-09 00:48 Αρχική Δημοσίευση από Catia: Ναι, καθηγήτρια. Στην εξωτική Ορεστιάδα με διόρισαν (ωϊμέ!!!) Click για ανάπτυξη... Εντάξει, καλό ακούγεται. Υπάρχουν και χειρότερα, αυτό να σκέφτεσαι και να είσαι ευγνώμων. Έχω φίλους στην (ακόμα πιο εξωτική) Νέα Βύσσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Catia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Catia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Ορεστιάδα (Έβρος). Έχει γράψει 331 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 01:26 Η Catia έγραψε: #450 30-03-09 01:26 Αρχική Δημοσίευση από sapostol1: Εντάξει, καλό ακούγεται. Υπάρχουν και χειρότερα, αυτό να σκέφτεσαι και να είσαι ευγνώμων. Έχω φίλους στην (ακόμα πιο εξωτική) Νέα Βύσσα! Click για ανάπτυξη... Ε, σιγά τη διαφορά! 5' από την Ορεστιάδα είναι η Βύσσα! Ποιούς καλέ? Και επειδή είμαστε ΠΟΛΥ οφ, στείλε π.μ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kampia_ Νεοφερμένο μέλος Η kampia_ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Άγιος Βλάσιος (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 12 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 02:49 Η kampia_ έγραψε: #451 30-03-09 02:49 ΞΕ-ΚΑΤ. νομίζω έγραψε. το βρίσκω φοβερά επιτυχημένο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 08:47 Η moukelis έγραψε: #452 30-03-09 08:47 Αρχική Δημοσίευση από Catia: Πρώτον πες μας που αλλιώς δεν έσωσες τίποτε!!! Click για ανάπτυξη... Νομιζω εκτος απο τα κλασσικα (εισοδους πολυκατοικιας κτλ)το πιο παραξενο ηταν υπαιθριο γηπεδο μπασκετ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βαβελόψαρο Δραστήριο μέλος Η Βαβελόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 12:40 Η Βαβελόψαρο: #453 30-03-09 12:40 Επανήλθα δριμύτερη!!!Καλημέρα κ καλή εβδομάδα!!! 1. Οι φιλίες είναι μυστήριο πράγμα...Αλλά αν υπήρχε πραγματικό κ μακρόχρονο δέσιμο, πιστεύω οτι αφού δε μεσολάβησε κατ'ουσία καυγάς, κάποια στιγμή θα ξαναβρεθείτε. Έρχεται κάποια μέρα που δε θυμάσαι καλά-καλά τι παίχτηκε κ αν θυμάσαι, σου φαίνεται πια τόσο θαμπό κ επουσιώδες, που τον αναζητάς τον άλλο. Μου συνέβη δις μετά από χρόνια, βέβαια, κ μπορεί πια να μην είμαστε κολλητές, αλλά τουλάχιστον ξέρουν κ ξέρω οτι είμαστε φίλες κ μπορούν να με έχουν κοντά τους όταν το θελήσουν κ τ'αντίστροφο. Εξάλλου, μεγαλώνουμε, αλλάζουμε κ είναι φυσικό να χωρίζουν κάποιοι δρόμοι. Έχω κλάψει πολύ περισσότερο για φιλίες παρά για γκομενικά...κ το ξέρω οτι πονάει για πολύ καιρό, αλλά δεν είναι όλα στο χέρι μας 2. Τα τελευταία 2-3 χρόνια ανέπτυξα μια δυσανεξία στους Πλασίμπο, δεν μπορώ να το εξηγήσω...μπορώ να το εντοπίσω, όμως...μου τη σπάει ο Μόλκο...γιατί;;; Επίσης, μ'αρέσουν οι τζαζοκαταστάσεις... 3. Παράξενα μέρη: χμμμμ...πανεπιστήμιο, παραλίες, δε μου'ρχεται τίποτ'άλλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 13:13 Η Raktia έγραψε: #454 30-03-09 13:13 περι φιλίας.... Όταν λήγει μια φιλία πάντα πονάει πολύ περισσότερο απ'ότι ένας έρωτας. Ίσως γιατί από ένα γκόμενο πάντα περιμένεις μια που**ια, αλλά από ένα φίλο; Μου έχει τύχει κάτι παρόμοιο με αυτό που συνέβει στη Δώρα και ομολογώ ότι πόνεσε πολύ. Όταν ειδικά βγήκαν στην επιφάνεια οι πραγματικοί λόγοι της διάλυσης. Βλέπετε εμένα ήταν ένα συνονθύλευμα που***ας απο πολλους φίλους και ένα γκόμενο οπότε ήταν μεγάλο το σοκ. Αλλά γλυκιά μου Δώρα, όλα ξεπερνιούνται και μετά από καιρό όταν καταλαβαίνεις τι έχει συμβεί, απορείς και γιατί ασχοληθηκες τόσο καιρό.... Και για να γυρίσουμε στο θέμα μας, στην θάλασσα ξέρω ότι είναι επικίνδυνο και για άλλους λόγους εκτός των μικροβίων. Κάτι για "κόλλημα" έχει ακούσει κανείς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 13:17 Η vickymoon: #455 30-03-09 13:17 εμενα δεν με απασχολει τι μουσικη θα παιζει. οτι να ναι εκτος απο σκυλαδικα. και τιποτα να μη παιζει παλι δεν με απασχολει. καμια φορα μας τυχαινει να μας κοιτανε τα γατια, αλλα εντονα ειναι καπως για μενα, αλλα μετα γελαω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βαβελόψαρο Δραστήριο μέλος Η Βαβελόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 13:28 Η Βαβελόψαρο: #456 30-03-09 13:28 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Όταν λήγει μια φιλία πάντα πονάει πολύ περισσότερο απ'ότι ένας έρωτας. Ίσως γιατί από ένα γκόμενο πάντα περιμένεις μια που**ια, αλλά από ένα φίλο; Μου έχει τύχει κάτι παρόμοιο με αυτό που συνέβει στη Δώρα και ομολογώ ότι πόνεσε πολύ. Όταν ειδικά βγήκαν στην επιφάνεια οι πραγματικοί λόγοι της διάλυσης. Βλέπετε εμένα ήταν ένα συνονθύλευμα που***ας απο πολλους φίλους και ένα γκόμενο οπότε ήταν μεγάλο το σοκ. Αλλά γλυκιά μου Δώρα, όλα ξεπερνιούνται και μετά από καιρό όταν καταλαβαίνεις τι έχει συμβεί, απορείς και γιατί ασχοληθηκες τόσο καιρό.... Και για να γυρίσουμε στο θέμα μας, στην θάλασσα ξέρω ότι είναι επικίνδυνο και για άλλους λόγους εκτός των μικροβίων. Κάτι για "κόλλημα" έχει ακούσει κανείς; Click για ανάπτυξη... Νομίζω αυτό με το κόλλημα είναι λίγο δύσκολο να γίνει, αν δεν είναι μύθος..πρέπει να ξεκινήσει η δουλειά πρώτα εκτός νερού κ μετά τη βύθιση, αν κ κατά πόσο θα "βεντουζάρει"... Αν ξεκινήσει εντός, νομίζω είσαι οκ Τα μικρόβια είναι λίγο πιο ανησυχητικά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βαβελόψαρο Δραστήριο μέλος Η Βαβελόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 13:31 Η Βαβελόψαρο: #457 30-03-09 13:31 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: εμενα δεν με απασχολει τι μουσικη θα παιζει. οτι να ναι εκτος απο σκυλαδικα. και τιποτα να μη παιζει παλι δεν με απασχολει. καμια φορα μας τυχαινει να μας κοιτανε τα γατια, αλλα εντονα ειναι καπως για μενα, αλλα μετα γελαω Click για ανάπτυξη... βασικά κ μόνο αν του αρέσουν τα σκυλάδικα είναι ντεκαβλέ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 13:57 Η vickymoon: #458 30-03-09 13:57 Αρχική Δημοσίευση από Βαβελόψαρο: βασικά κ μόνο αν του αρέσουν τα σκυλάδικα είναι ντεκαβλέ... Click για ανάπτυξη... φανταζεσαι να κανεις σεξ και να ακους "τα χειλη σου με καινε γιατι εισαι μανεκενε" μπλιαχ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βαβελόψαρο Δραστήριο μέλος Η Βαβελόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 14:36 Η Βαβελόψαρο: #459 30-03-09 14:36 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: φανταζεσαι να κανεις σεξ και να ακους "τα χειλη σου με καινε γιατι εισαι μανεκενε" μπλιαχ Click για ανάπτυξη... κ σεξ να μην κάνεις...τέτοια άσματα κάνουν τη λίμπιντο σφουγγαρίστρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 15:11 Ο drf έγραψε: #460 30-03-09 15:11 Αρχική Δημοσίευση από Βαβελόψαρο: κ σεξ να μην κάνεις...τέτοια άσματα κάνουν τη λίμπιντο σφουγγαρίστρα Click για ανάπτυξη... βασικά περί ορέξεως κολοκυθόπιτα , μπορεί σε σένα να μην αρέσουν σε μια άλλη όμως να είναι το φόρτε της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Catia: Ναι, καθηγήτρια. Στην εξωτική Ορεστιάδα με διόρισαν (ωϊμέ!!!) Click για ανάπτυξη... Εντάξει, καλό ακούγεται. Υπάρχουν και χειρότερα, αυτό να σκέφτεσαι και να είσαι ευγνώμων. Έχω φίλους στην (ακόμα πιο εξωτική) Νέα Βύσσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Catia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Catia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Ορεστιάδα (Έβρος). Έχει γράψει 331 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 01:26 Η Catia έγραψε: #450 30-03-09 01:26 Αρχική Δημοσίευση από sapostol1: Εντάξει, καλό ακούγεται. Υπάρχουν και χειρότερα, αυτό να σκέφτεσαι και να είσαι ευγνώμων. Έχω φίλους στην (ακόμα πιο εξωτική) Νέα Βύσσα! Click για ανάπτυξη... Ε, σιγά τη διαφορά! 5' από την Ορεστιάδα είναι η Βύσσα! Ποιούς καλέ? Και επειδή είμαστε ΠΟΛΥ οφ, στείλε π.μ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kampia_ Νεοφερμένο μέλος Η kampia_ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Άγιος Βλάσιος (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 12 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 02:49 Η kampia_ έγραψε: #451 30-03-09 02:49 ΞΕ-ΚΑΤ. νομίζω έγραψε. το βρίσκω φοβερά επιτυχημένο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 08:47 Η moukelis έγραψε: #452 30-03-09 08:47 Αρχική Δημοσίευση από Catia: Πρώτον πες μας που αλλιώς δεν έσωσες τίποτε!!! Click για ανάπτυξη... Νομιζω εκτος απο τα κλασσικα (εισοδους πολυκατοικιας κτλ)το πιο παραξενο ηταν υπαιθριο γηπεδο μπασκετ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βαβελόψαρο Δραστήριο μέλος Η Βαβελόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 12:40 Η Βαβελόψαρο: #453 30-03-09 12:40 Επανήλθα δριμύτερη!!!Καλημέρα κ καλή εβδομάδα!!! 1. Οι φιλίες είναι μυστήριο πράγμα...Αλλά αν υπήρχε πραγματικό κ μακρόχρονο δέσιμο, πιστεύω οτι αφού δε μεσολάβησε κατ'ουσία καυγάς, κάποια στιγμή θα ξαναβρεθείτε. Έρχεται κάποια μέρα που δε θυμάσαι καλά-καλά τι παίχτηκε κ αν θυμάσαι, σου φαίνεται πια τόσο θαμπό κ επουσιώδες, που τον αναζητάς τον άλλο. Μου συνέβη δις μετά από χρόνια, βέβαια, κ μπορεί πια να μην είμαστε κολλητές, αλλά τουλάχιστον ξέρουν κ ξέρω οτι είμαστε φίλες κ μπορούν να με έχουν κοντά τους όταν το θελήσουν κ τ'αντίστροφο. Εξάλλου, μεγαλώνουμε, αλλάζουμε κ είναι φυσικό να χωρίζουν κάποιοι δρόμοι. Έχω κλάψει πολύ περισσότερο για φιλίες παρά για γκομενικά...κ το ξέρω οτι πονάει για πολύ καιρό, αλλά δεν είναι όλα στο χέρι μας 2. Τα τελευταία 2-3 χρόνια ανέπτυξα μια δυσανεξία στους Πλασίμπο, δεν μπορώ να το εξηγήσω...μπορώ να το εντοπίσω, όμως...μου τη σπάει ο Μόλκο...γιατί;;; Επίσης, μ'αρέσουν οι τζαζοκαταστάσεις... 3. Παράξενα μέρη: χμμμμ...πανεπιστήμιο, παραλίες, δε μου'ρχεται τίποτ'άλλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 13:13 Η Raktia έγραψε: #454 30-03-09 13:13 περι φιλίας.... Όταν λήγει μια φιλία πάντα πονάει πολύ περισσότερο απ'ότι ένας έρωτας. Ίσως γιατί από ένα γκόμενο πάντα περιμένεις μια που**ια, αλλά από ένα φίλο; Μου έχει τύχει κάτι παρόμοιο με αυτό που συνέβει στη Δώρα και ομολογώ ότι πόνεσε πολύ. Όταν ειδικά βγήκαν στην επιφάνεια οι πραγματικοί λόγοι της διάλυσης. Βλέπετε εμένα ήταν ένα συνονθύλευμα που***ας απο πολλους φίλους και ένα γκόμενο οπότε ήταν μεγάλο το σοκ. Αλλά γλυκιά μου Δώρα, όλα ξεπερνιούνται και μετά από καιρό όταν καταλαβαίνεις τι έχει συμβεί, απορείς και γιατί ασχοληθηκες τόσο καιρό.... Και για να γυρίσουμε στο θέμα μας, στην θάλασσα ξέρω ότι είναι επικίνδυνο και για άλλους λόγους εκτός των μικροβίων. Κάτι για "κόλλημα" έχει ακούσει κανείς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 13:17 Η vickymoon: #455 30-03-09 13:17 εμενα δεν με απασχολει τι μουσικη θα παιζει. οτι να ναι εκτος απο σκυλαδικα. και τιποτα να μη παιζει παλι δεν με απασχολει. καμια φορα μας τυχαινει να μας κοιτανε τα γατια, αλλα εντονα ειναι καπως για μενα, αλλα μετα γελαω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βαβελόψαρο Δραστήριο μέλος Η Βαβελόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 13:28 Η Βαβελόψαρο: #456 30-03-09 13:28 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Όταν λήγει μια φιλία πάντα πονάει πολύ περισσότερο απ'ότι ένας έρωτας. Ίσως γιατί από ένα γκόμενο πάντα περιμένεις μια που**ια, αλλά από ένα φίλο; Μου έχει τύχει κάτι παρόμοιο με αυτό που συνέβει στη Δώρα και ομολογώ ότι πόνεσε πολύ. Όταν ειδικά βγήκαν στην επιφάνεια οι πραγματικοί λόγοι της διάλυσης. Βλέπετε εμένα ήταν ένα συνονθύλευμα που***ας απο πολλους φίλους και ένα γκόμενο οπότε ήταν μεγάλο το σοκ. Αλλά γλυκιά μου Δώρα, όλα ξεπερνιούνται και μετά από καιρό όταν καταλαβαίνεις τι έχει συμβεί, απορείς και γιατί ασχοληθηκες τόσο καιρό.... Και για να γυρίσουμε στο θέμα μας, στην θάλασσα ξέρω ότι είναι επικίνδυνο και για άλλους λόγους εκτός των μικροβίων. Κάτι για "κόλλημα" έχει ακούσει κανείς; Click για ανάπτυξη... Νομίζω αυτό με το κόλλημα είναι λίγο δύσκολο να γίνει, αν δεν είναι μύθος..πρέπει να ξεκινήσει η δουλειά πρώτα εκτός νερού κ μετά τη βύθιση, αν κ κατά πόσο θα "βεντουζάρει"... Αν ξεκινήσει εντός, νομίζω είσαι οκ Τα μικρόβια είναι λίγο πιο ανησυχητικά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βαβελόψαρο Δραστήριο μέλος Η Βαβελόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 13:31 Η Βαβελόψαρο: #457 30-03-09 13:31 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: εμενα δεν με απασχολει τι μουσικη θα παιζει. οτι να ναι εκτος απο σκυλαδικα. και τιποτα να μη παιζει παλι δεν με απασχολει. καμια φορα μας τυχαινει να μας κοιτανε τα γατια, αλλα εντονα ειναι καπως για μενα, αλλα μετα γελαω Click για ανάπτυξη... βασικά κ μόνο αν του αρέσουν τα σκυλάδικα είναι ντεκαβλέ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 13:57 Η vickymoon: #458 30-03-09 13:57 Αρχική Δημοσίευση από Βαβελόψαρο: βασικά κ μόνο αν του αρέσουν τα σκυλάδικα είναι ντεκαβλέ... Click για ανάπτυξη... φανταζεσαι να κανεις σεξ και να ακους "τα χειλη σου με καινε γιατι εισαι μανεκενε" μπλιαχ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βαβελόψαρο Δραστήριο μέλος Η Βαβελόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 14:36 Η Βαβελόψαρο: #459 30-03-09 14:36 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: φανταζεσαι να κανεις σεξ και να ακους "τα χειλη σου με καινε γιατι εισαι μανεκενε" μπλιαχ Click για ανάπτυξη... κ σεξ να μην κάνεις...τέτοια άσματα κάνουν τη λίμπιντο σφουγγαρίστρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 15:11 Ο drf έγραψε: #460 30-03-09 15:11 Αρχική Δημοσίευση από Βαβελόψαρο: κ σεξ να μην κάνεις...τέτοια άσματα κάνουν τη λίμπιντο σφουγγαρίστρα Click για ανάπτυξη... βασικά περί ορέξεως κολοκυθόπιτα , μπορεί σε σένα να μην αρέσουν σε μια άλλη όμως να είναι το φόρτε της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από sapostol1: Εντάξει, καλό ακούγεται. Υπάρχουν και χειρότερα, αυτό να σκέφτεσαι και να είσαι ευγνώμων. Έχω φίλους στην (ακόμα πιο εξωτική) Νέα Βύσσα! Click για ανάπτυξη... Ε, σιγά τη διαφορά! 5' από την Ορεστιάδα είναι η Βύσσα! Ποιούς καλέ? Και επειδή είμαστε ΠΟΛΥ οφ, στείλε π.μ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kampia_ Νεοφερμένο μέλος Η kampia_ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Άγιος Βλάσιος (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 12 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 02:49 Η kampia_ έγραψε: #451 30-03-09 02:49 ΞΕ-ΚΑΤ. νομίζω έγραψε. το βρίσκω φοβερά επιτυχημένο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 08:47 Η moukelis έγραψε: #452 30-03-09 08:47 Αρχική Δημοσίευση από Catia: Πρώτον πες μας που αλλιώς δεν έσωσες τίποτε!!! Click για ανάπτυξη... Νομιζω εκτος απο τα κλασσικα (εισοδους πολυκατοικιας κτλ)το πιο παραξενο ηταν υπαιθριο γηπεδο μπασκετ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βαβελόψαρο Δραστήριο μέλος Η Βαβελόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 12:40 Η Βαβελόψαρο: #453 30-03-09 12:40 Επανήλθα δριμύτερη!!!Καλημέρα κ καλή εβδομάδα!!! 1. Οι φιλίες είναι μυστήριο πράγμα...Αλλά αν υπήρχε πραγματικό κ μακρόχρονο δέσιμο, πιστεύω οτι αφού δε μεσολάβησε κατ'ουσία καυγάς, κάποια στιγμή θα ξαναβρεθείτε. Έρχεται κάποια μέρα που δε θυμάσαι καλά-καλά τι παίχτηκε κ αν θυμάσαι, σου φαίνεται πια τόσο θαμπό κ επουσιώδες, που τον αναζητάς τον άλλο. Μου συνέβη δις μετά από χρόνια, βέβαια, κ μπορεί πια να μην είμαστε κολλητές, αλλά τουλάχιστον ξέρουν κ ξέρω οτι είμαστε φίλες κ μπορούν να με έχουν κοντά τους όταν το θελήσουν κ τ'αντίστροφο. Εξάλλου, μεγαλώνουμε, αλλάζουμε κ είναι φυσικό να χωρίζουν κάποιοι δρόμοι. Έχω κλάψει πολύ περισσότερο για φιλίες παρά για γκομενικά...κ το ξέρω οτι πονάει για πολύ καιρό, αλλά δεν είναι όλα στο χέρι μας 2. Τα τελευταία 2-3 χρόνια ανέπτυξα μια δυσανεξία στους Πλασίμπο, δεν μπορώ να το εξηγήσω...μπορώ να το εντοπίσω, όμως...μου τη σπάει ο Μόλκο...γιατί;;; Επίσης, μ'αρέσουν οι τζαζοκαταστάσεις... 3. Παράξενα μέρη: χμμμμ...πανεπιστήμιο, παραλίες, δε μου'ρχεται τίποτ'άλλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 13:13 Η Raktia έγραψε: #454 30-03-09 13:13 περι φιλίας.... Όταν λήγει μια φιλία πάντα πονάει πολύ περισσότερο απ'ότι ένας έρωτας. Ίσως γιατί από ένα γκόμενο πάντα περιμένεις μια που**ια, αλλά από ένα φίλο; Μου έχει τύχει κάτι παρόμοιο με αυτό που συνέβει στη Δώρα και ομολογώ ότι πόνεσε πολύ. Όταν ειδικά βγήκαν στην επιφάνεια οι πραγματικοί λόγοι της διάλυσης. Βλέπετε εμένα ήταν ένα συνονθύλευμα που***ας απο πολλους φίλους και ένα γκόμενο οπότε ήταν μεγάλο το σοκ. Αλλά γλυκιά μου Δώρα, όλα ξεπερνιούνται και μετά από καιρό όταν καταλαβαίνεις τι έχει συμβεί, απορείς και γιατί ασχοληθηκες τόσο καιρό.... Και για να γυρίσουμε στο θέμα μας, στην θάλασσα ξέρω ότι είναι επικίνδυνο και για άλλους λόγους εκτός των μικροβίων. Κάτι για "κόλλημα" έχει ακούσει κανείς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 13:17 Η vickymoon: #455 30-03-09 13:17 εμενα δεν με απασχολει τι μουσικη θα παιζει. οτι να ναι εκτος απο σκυλαδικα. και τιποτα να μη παιζει παλι δεν με απασχολει. καμια φορα μας τυχαινει να μας κοιτανε τα γατια, αλλα εντονα ειναι καπως για μενα, αλλα μετα γελαω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βαβελόψαρο Δραστήριο μέλος Η Βαβελόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 13:28 Η Βαβελόψαρο: #456 30-03-09 13:28 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Όταν λήγει μια φιλία πάντα πονάει πολύ περισσότερο απ'ότι ένας έρωτας. Ίσως γιατί από ένα γκόμενο πάντα περιμένεις μια που**ια, αλλά από ένα φίλο; Μου έχει τύχει κάτι παρόμοιο με αυτό που συνέβει στη Δώρα και ομολογώ ότι πόνεσε πολύ. Όταν ειδικά βγήκαν στην επιφάνεια οι πραγματικοί λόγοι της διάλυσης. Βλέπετε εμένα ήταν ένα συνονθύλευμα που***ας απο πολλους φίλους και ένα γκόμενο οπότε ήταν μεγάλο το σοκ. Αλλά γλυκιά μου Δώρα, όλα ξεπερνιούνται και μετά από καιρό όταν καταλαβαίνεις τι έχει συμβεί, απορείς και γιατί ασχοληθηκες τόσο καιρό.... Και για να γυρίσουμε στο θέμα μας, στην θάλασσα ξέρω ότι είναι επικίνδυνο και για άλλους λόγους εκτός των μικροβίων. Κάτι για "κόλλημα" έχει ακούσει κανείς; Click για ανάπτυξη... Νομίζω αυτό με το κόλλημα είναι λίγο δύσκολο να γίνει, αν δεν είναι μύθος..πρέπει να ξεκινήσει η δουλειά πρώτα εκτός νερού κ μετά τη βύθιση, αν κ κατά πόσο θα "βεντουζάρει"... Αν ξεκινήσει εντός, νομίζω είσαι οκ Τα μικρόβια είναι λίγο πιο ανησυχητικά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βαβελόψαρο Δραστήριο μέλος Η Βαβελόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 13:31 Η Βαβελόψαρο: #457 30-03-09 13:31 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: εμενα δεν με απασχολει τι μουσικη θα παιζει. οτι να ναι εκτος απο σκυλαδικα. και τιποτα να μη παιζει παλι δεν με απασχολει. καμια φορα μας τυχαινει να μας κοιτανε τα γατια, αλλα εντονα ειναι καπως για μενα, αλλα μετα γελαω Click για ανάπτυξη... βασικά κ μόνο αν του αρέσουν τα σκυλάδικα είναι ντεκαβλέ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 13:57 Η vickymoon: #458 30-03-09 13:57 Αρχική Δημοσίευση από Βαβελόψαρο: βασικά κ μόνο αν του αρέσουν τα σκυλάδικα είναι ντεκαβλέ... Click για ανάπτυξη... φανταζεσαι να κανεις σεξ και να ακους "τα χειλη σου με καινε γιατι εισαι μανεκενε" μπλιαχ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βαβελόψαρο Δραστήριο μέλος Η Βαβελόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 14:36 Η Βαβελόψαρο: #459 30-03-09 14:36 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: φανταζεσαι να κανεις σεξ και να ακους "τα χειλη σου με καινε γιατι εισαι μανεκενε" μπλιαχ Click για ανάπτυξη... κ σεξ να μην κάνεις...τέτοια άσματα κάνουν τη λίμπιντο σφουγγαρίστρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 15:11 Ο drf έγραψε: #460 30-03-09 15:11 Αρχική Δημοσίευση από Βαβελόψαρο: κ σεξ να μην κάνεις...τέτοια άσματα κάνουν τη λίμπιντο σφουγγαρίστρα Click για ανάπτυξη... βασικά περί ορέξεως κολοκυθόπιτα , μπορεί σε σένα να μην αρέσουν σε μια άλλη όμως να είναι το φόρτε της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ΞΕ-ΚΑΤ. νομίζω έγραψε. το βρίσκω φοβερά επιτυχημένο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 08:47 Η moukelis έγραψε: #452 30-03-09 08:47 Αρχική Δημοσίευση από Catia: Πρώτον πες μας που αλλιώς δεν έσωσες τίποτε!!! Click για ανάπτυξη... Νομιζω εκτος απο τα κλασσικα (εισοδους πολυκατοικιας κτλ)το πιο παραξενο ηταν υπαιθριο γηπεδο μπασκετ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βαβελόψαρο Δραστήριο μέλος Η Βαβελόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 12:40 Η Βαβελόψαρο: #453 30-03-09 12:40 Επανήλθα δριμύτερη!!!Καλημέρα κ καλή εβδομάδα!!! 1. Οι φιλίες είναι μυστήριο πράγμα...Αλλά αν υπήρχε πραγματικό κ μακρόχρονο δέσιμο, πιστεύω οτι αφού δε μεσολάβησε κατ'ουσία καυγάς, κάποια στιγμή θα ξαναβρεθείτε. Έρχεται κάποια μέρα που δε θυμάσαι καλά-καλά τι παίχτηκε κ αν θυμάσαι, σου φαίνεται πια τόσο θαμπό κ επουσιώδες, που τον αναζητάς τον άλλο. Μου συνέβη δις μετά από χρόνια, βέβαια, κ μπορεί πια να μην είμαστε κολλητές, αλλά τουλάχιστον ξέρουν κ ξέρω οτι είμαστε φίλες κ μπορούν να με έχουν κοντά τους όταν το θελήσουν κ τ'αντίστροφο. Εξάλλου, μεγαλώνουμε, αλλάζουμε κ είναι φυσικό να χωρίζουν κάποιοι δρόμοι. Έχω κλάψει πολύ περισσότερο για φιλίες παρά για γκομενικά...κ το ξέρω οτι πονάει για πολύ καιρό, αλλά δεν είναι όλα στο χέρι μας 2. Τα τελευταία 2-3 χρόνια ανέπτυξα μια δυσανεξία στους Πλασίμπο, δεν μπορώ να το εξηγήσω...μπορώ να το εντοπίσω, όμως...μου τη σπάει ο Μόλκο...γιατί;;; Επίσης, μ'αρέσουν οι τζαζοκαταστάσεις... 3. Παράξενα μέρη: χμμμμ...πανεπιστήμιο, παραλίες, δε μου'ρχεται τίποτ'άλλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 13:13 Η Raktia έγραψε: #454 30-03-09 13:13 περι φιλίας.... Όταν λήγει μια φιλία πάντα πονάει πολύ περισσότερο απ'ότι ένας έρωτας. Ίσως γιατί από ένα γκόμενο πάντα περιμένεις μια που**ια, αλλά από ένα φίλο; Μου έχει τύχει κάτι παρόμοιο με αυτό που συνέβει στη Δώρα και ομολογώ ότι πόνεσε πολύ. Όταν ειδικά βγήκαν στην επιφάνεια οι πραγματικοί λόγοι της διάλυσης. Βλέπετε εμένα ήταν ένα συνονθύλευμα που***ας απο πολλους φίλους και ένα γκόμενο οπότε ήταν μεγάλο το σοκ. Αλλά γλυκιά μου Δώρα, όλα ξεπερνιούνται και μετά από καιρό όταν καταλαβαίνεις τι έχει συμβεί, απορείς και γιατί ασχοληθηκες τόσο καιρό.... Και για να γυρίσουμε στο θέμα μας, στην θάλασσα ξέρω ότι είναι επικίνδυνο και για άλλους λόγους εκτός των μικροβίων. Κάτι για "κόλλημα" έχει ακούσει κανείς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 13:17 Η vickymoon: #455 30-03-09 13:17 εμενα δεν με απασχολει τι μουσικη θα παιζει. οτι να ναι εκτος απο σκυλαδικα. και τιποτα να μη παιζει παλι δεν με απασχολει. καμια φορα μας τυχαινει να μας κοιτανε τα γατια, αλλα εντονα ειναι καπως για μενα, αλλα μετα γελαω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βαβελόψαρο Δραστήριο μέλος Η Βαβελόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 13:28 Η Βαβελόψαρο: #456 30-03-09 13:28 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Όταν λήγει μια φιλία πάντα πονάει πολύ περισσότερο απ'ότι ένας έρωτας. Ίσως γιατί από ένα γκόμενο πάντα περιμένεις μια που**ια, αλλά από ένα φίλο; Μου έχει τύχει κάτι παρόμοιο με αυτό που συνέβει στη Δώρα και ομολογώ ότι πόνεσε πολύ. Όταν ειδικά βγήκαν στην επιφάνεια οι πραγματικοί λόγοι της διάλυσης. Βλέπετε εμένα ήταν ένα συνονθύλευμα που***ας απο πολλους φίλους και ένα γκόμενο οπότε ήταν μεγάλο το σοκ. Αλλά γλυκιά μου Δώρα, όλα ξεπερνιούνται και μετά από καιρό όταν καταλαβαίνεις τι έχει συμβεί, απορείς και γιατί ασχοληθηκες τόσο καιρό.... Και για να γυρίσουμε στο θέμα μας, στην θάλασσα ξέρω ότι είναι επικίνδυνο και για άλλους λόγους εκτός των μικροβίων. Κάτι για "κόλλημα" έχει ακούσει κανείς; Click για ανάπτυξη... Νομίζω αυτό με το κόλλημα είναι λίγο δύσκολο να γίνει, αν δεν είναι μύθος..πρέπει να ξεκινήσει η δουλειά πρώτα εκτός νερού κ μετά τη βύθιση, αν κ κατά πόσο θα "βεντουζάρει"... Αν ξεκινήσει εντός, νομίζω είσαι οκ Τα μικρόβια είναι λίγο πιο ανησυχητικά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βαβελόψαρο Δραστήριο μέλος Η Βαβελόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 13:31 Η Βαβελόψαρο: #457 30-03-09 13:31 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: εμενα δεν με απασχολει τι μουσικη θα παιζει. οτι να ναι εκτος απο σκυλαδικα. και τιποτα να μη παιζει παλι δεν με απασχολει. καμια φορα μας τυχαινει να μας κοιτανε τα γατια, αλλα εντονα ειναι καπως για μενα, αλλα μετα γελαω Click για ανάπτυξη... βασικά κ μόνο αν του αρέσουν τα σκυλάδικα είναι ντεκαβλέ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 13:57 Η vickymoon: #458 30-03-09 13:57 Αρχική Δημοσίευση από Βαβελόψαρο: βασικά κ μόνο αν του αρέσουν τα σκυλάδικα είναι ντεκαβλέ... Click για ανάπτυξη... φανταζεσαι να κανεις σεξ και να ακους "τα χειλη σου με καινε γιατι εισαι μανεκενε" μπλιαχ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βαβελόψαρο Δραστήριο μέλος Η Βαβελόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 14:36 Η Βαβελόψαρο: #459 30-03-09 14:36 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: φανταζεσαι να κανεις σεξ και να ακους "τα χειλη σου με καινε γιατι εισαι μανεκενε" μπλιαχ Click για ανάπτυξη... κ σεξ να μην κάνεις...τέτοια άσματα κάνουν τη λίμπιντο σφουγγαρίστρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 15:11 Ο drf έγραψε: #460 30-03-09 15:11 Αρχική Δημοσίευση από Βαβελόψαρο: κ σεξ να μην κάνεις...τέτοια άσματα κάνουν τη λίμπιντο σφουγγαρίστρα Click για ανάπτυξη... βασικά περί ορέξεως κολοκυθόπιτα , μπορεί σε σένα να μην αρέσουν σε μια άλλη όμως να είναι το φόρτε της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Catia: Πρώτον πες μας που αλλιώς δεν έσωσες τίποτε!!! Click για ανάπτυξη... Νομιζω εκτος απο τα κλασσικα (εισοδους πολυκατοικιας κτλ)το πιο παραξενο ηταν υπαιθριο γηπεδο μπασκετ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βαβελόψαρο Δραστήριο μέλος Η Βαβελόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 12:40 Η Βαβελόψαρο: #453 30-03-09 12:40 Επανήλθα δριμύτερη!!!Καλημέρα κ καλή εβδομάδα!!! 1. Οι φιλίες είναι μυστήριο πράγμα...Αλλά αν υπήρχε πραγματικό κ μακρόχρονο δέσιμο, πιστεύω οτι αφού δε μεσολάβησε κατ'ουσία καυγάς, κάποια στιγμή θα ξαναβρεθείτε. Έρχεται κάποια μέρα που δε θυμάσαι καλά-καλά τι παίχτηκε κ αν θυμάσαι, σου φαίνεται πια τόσο θαμπό κ επουσιώδες, που τον αναζητάς τον άλλο. Μου συνέβη δις μετά από χρόνια, βέβαια, κ μπορεί πια να μην είμαστε κολλητές, αλλά τουλάχιστον ξέρουν κ ξέρω οτι είμαστε φίλες κ μπορούν να με έχουν κοντά τους όταν το θελήσουν κ τ'αντίστροφο. Εξάλλου, μεγαλώνουμε, αλλάζουμε κ είναι φυσικό να χωρίζουν κάποιοι δρόμοι. Έχω κλάψει πολύ περισσότερο για φιλίες παρά για γκομενικά...κ το ξέρω οτι πονάει για πολύ καιρό, αλλά δεν είναι όλα στο χέρι μας 2. Τα τελευταία 2-3 χρόνια ανέπτυξα μια δυσανεξία στους Πλασίμπο, δεν μπορώ να το εξηγήσω...μπορώ να το εντοπίσω, όμως...μου τη σπάει ο Μόλκο...γιατί;;; Επίσης, μ'αρέσουν οι τζαζοκαταστάσεις... 3. Παράξενα μέρη: χμμμμ...πανεπιστήμιο, παραλίες, δε μου'ρχεται τίποτ'άλλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 13:13 Η Raktia έγραψε: #454 30-03-09 13:13 περι φιλίας.... Όταν λήγει μια φιλία πάντα πονάει πολύ περισσότερο απ'ότι ένας έρωτας. Ίσως γιατί από ένα γκόμενο πάντα περιμένεις μια που**ια, αλλά από ένα φίλο; Μου έχει τύχει κάτι παρόμοιο με αυτό που συνέβει στη Δώρα και ομολογώ ότι πόνεσε πολύ. Όταν ειδικά βγήκαν στην επιφάνεια οι πραγματικοί λόγοι της διάλυσης. Βλέπετε εμένα ήταν ένα συνονθύλευμα που***ας απο πολλους φίλους και ένα γκόμενο οπότε ήταν μεγάλο το σοκ. Αλλά γλυκιά μου Δώρα, όλα ξεπερνιούνται και μετά από καιρό όταν καταλαβαίνεις τι έχει συμβεί, απορείς και γιατί ασχοληθηκες τόσο καιρό.... Και για να γυρίσουμε στο θέμα μας, στην θάλασσα ξέρω ότι είναι επικίνδυνο και για άλλους λόγους εκτός των μικροβίων. Κάτι για "κόλλημα" έχει ακούσει κανείς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 13:17 Η vickymoon: #455 30-03-09 13:17 εμενα δεν με απασχολει τι μουσικη θα παιζει. οτι να ναι εκτος απο σκυλαδικα. και τιποτα να μη παιζει παλι δεν με απασχολει. καμια φορα μας τυχαινει να μας κοιτανε τα γατια, αλλα εντονα ειναι καπως για μενα, αλλα μετα γελαω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βαβελόψαρο Δραστήριο μέλος Η Βαβελόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 13:28 Η Βαβελόψαρο: #456 30-03-09 13:28 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Όταν λήγει μια φιλία πάντα πονάει πολύ περισσότερο απ'ότι ένας έρωτας. Ίσως γιατί από ένα γκόμενο πάντα περιμένεις μια που**ια, αλλά από ένα φίλο; Μου έχει τύχει κάτι παρόμοιο με αυτό που συνέβει στη Δώρα και ομολογώ ότι πόνεσε πολύ. Όταν ειδικά βγήκαν στην επιφάνεια οι πραγματικοί λόγοι της διάλυσης. Βλέπετε εμένα ήταν ένα συνονθύλευμα που***ας απο πολλους φίλους και ένα γκόμενο οπότε ήταν μεγάλο το σοκ. Αλλά γλυκιά μου Δώρα, όλα ξεπερνιούνται και μετά από καιρό όταν καταλαβαίνεις τι έχει συμβεί, απορείς και γιατί ασχοληθηκες τόσο καιρό.... Και για να γυρίσουμε στο θέμα μας, στην θάλασσα ξέρω ότι είναι επικίνδυνο και για άλλους λόγους εκτός των μικροβίων. Κάτι για "κόλλημα" έχει ακούσει κανείς; Click για ανάπτυξη... Νομίζω αυτό με το κόλλημα είναι λίγο δύσκολο να γίνει, αν δεν είναι μύθος..πρέπει να ξεκινήσει η δουλειά πρώτα εκτός νερού κ μετά τη βύθιση, αν κ κατά πόσο θα "βεντουζάρει"... Αν ξεκινήσει εντός, νομίζω είσαι οκ Τα μικρόβια είναι λίγο πιο ανησυχητικά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βαβελόψαρο Δραστήριο μέλος Η Βαβελόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 13:31 Η Βαβελόψαρο: #457 30-03-09 13:31 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: εμενα δεν με απασχολει τι μουσικη θα παιζει. οτι να ναι εκτος απο σκυλαδικα. και τιποτα να μη παιζει παλι δεν με απασχολει. καμια φορα μας τυχαινει να μας κοιτανε τα γατια, αλλα εντονα ειναι καπως για μενα, αλλα μετα γελαω Click για ανάπτυξη... βασικά κ μόνο αν του αρέσουν τα σκυλάδικα είναι ντεκαβλέ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 13:57 Η vickymoon: #458 30-03-09 13:57 Αρχική Δημοσίευση από Βαβελόψαρο: βασικά κ μόνο αν του αρέσουν τα σκυλάδικα είναι ντεκαβλέ... Click για ανάπτυξη... φανταζεσαι να κανεις σεξ και να ακους "τα χειλη σου με καινε γιατι εισαι μανεκενε" μπλιαχ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βαβελόψαρο Δραστήριο μέλος Η Βαβελόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 14:36 Η Βαβελόψαρο: #459 30-03-09 14:36 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: φανταζεσαι να κανεις σεξ και να ακους "τα χειλη σου με καινε γιατι εισαι μανεκενε" μπλιαχ Click για ανάπτυξη... κ σεξ να μην κάνεις...τέτοια άσματα κάνουν τη λίμπιντο σφουγγαρίστρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 15:11 Ο drf έγραψε: #460 30-03-09 15:11 Αρχική Δημοσίευση από Βαβελόψαρο: κ σεξ να μην κάνεις...τέτοια άσματα κάνουν τη λίμπιντο σφουγγαρίστρα Click για ανάπτυξη... βασικά περί ορέξεως κολοκυθόπιτα , μπορεί σε σένα να μην αρέσουν σε μια άλλη όμως να είναι το φόρτε της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Επανήλθα δριμύτερη!!!Καλημέρα κ καλή εβδομάδα!!! 1. Οι φιλίες είναι μυστήριο πράγμα...Αλλά αν υπήρχε πραγματικό κ μακρόχρονο δέσιμο, πιστεύω οτι αφού δε μεσολάβησε κατ'ουσία καυγάς, κάποια στιγμή θα ξαναβρεθείτε. Έρχεται κάποια μέρα που δε θυμάσαι καλά-καλά τι παίχτηκε κ αν θυμάσαι, σου φαίνεται πια τόσο θαμπό κ επουσιώδες, που τον αναζητάς τον άλλο. Μου συνέβη δις μετά από χρόνια, βέβαια, κ μπορεί πια να μην είμαστε κολλητές, αλλά τουλάχιστον ξέρουν κ ξέρω οτι είμαστε φίλες κ μπορούν να με έχουν κοντά τους όταν το θελήσουν κ τ'αντίστροφο. Εξάλλου, μεγαλώνουμε, αλλάζουμε κ είναι φυσικό να χωρίζουν κάποιοι δρόμοι. Έχω κλάψει πολύ περισσότερο για φιλίες παρά για γκομενικά...κ το ξέρω οτι πονάει για πολύ καιρό, αλλά δεν είναι όλα στο χέρι μας 2. Τα τελευταία 2-3 χρόνια ανέπτυξα μια δυσανεξία στους Πλασίμπο, δεν μπορώ να το εξηγήσω...μπορώ να το εντοπίσω, όμως...μου τη σπάει ο Μόλκο...γιατί;;; Επίσης, μ'αρέσουν οι τζαζοκαταστάσεις... 3. Παράξενα μέρη: χμμμμ...πανεπιστήμιο, παραλίες, δε μου'ρχεται τίποτ'άλλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 13:13 Η Raktia έγραψε: #454 30-03-09 13:13 περι φιλίας.... Όταν λήγει μια φιλία πάντα πονάει πολύ περισσότερο απ'ότι ένας έρωτας. Ίσως γιατί από ένα γκόμενο πάντα περιμένεις μια που**ια, αλλά από ένα φίλο; Μου έχει τύχει κάτι παρόμοιο με αυτό που συνέβει στη Δώρα και ομολογώ ότι πόνεσε πολύ. Όταν ειδικά βγήκαν στην επιφάνεια οι πραγματικοί λόγοι της διάλυσης. Βλέπετε εμένα ήταν ένα συνονθύλευμα που***ας απο πολλους φίλους και ένα γκόμενο οπότε ήταν μεγάλο το σοκ. Αλλά γλυκιά μου Δώρα, όλα ξεπερνιούνται και μετά από καιρό όταν καταλαβαίνεις τι έχει συμβεί, απορείς και γιατί ασχοληθηκες τόσο καιρό.... Και για να γυρίσουμε στο θέμα μας, στην θάλασσα ξέρω ότι είναι επικίνδυνο και για άλλους λόγους εκτός των μικροβίων. Κάτι για "κόλλημα" έχει ακούσει κανείς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 13:17 Η vickymoon: #455 30-03-09 13:17 εμενα δεν με απασχολει τι μουσικη θα παιζει. οτι να ναι εκτος απο σκυλαδικα. και τιποτα να μη παιζει παλι δεν με απασχολει. καμια φορα μας τυχαινει να μας κοιτανε τα γατια, αλλα εντονα ειναι καπως για μενα, αλλα μετα γελαω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βαβελόψαρο Δραστήριο μέλος Η Βαβελόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 13:28 Η Βαβελόψαρο: #456 30-03-09 13:28 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Όταν λήγει μια φιλία πάντα πονάει πολύ περισσότερο απ'ότι ένας έρωτας. Ίσως γιατί από ένα γκόμενο πάντα περιμένεις μια που**ια, αλλά από ένα φίλο; Μου έχει τύχει κάτι παρόμοιο με αυτό που συνέβει στη Δώρα και ομολογώ ότι πόνεσε πολύ. Όταν ειδικά βγήκαν στην επιφάνεια οι πραγματικοί λόγοι της διάλυσης. Βλέπετε εμένα ήταν ένα συνονθύλευμα που***ας απο πολλους φίλους και ένα γκόμενο οπότε ήταν μεγάλο το σοκ. Αλλά γλυκιά μου Δώρα, όλα ξεπερνιούνται και μετά από καιρό όταν καταλαβαίνεις τι έχει συμβεί, απορείς και γιατί ασχοληθηκες τόσο καιρό.... Και για να γυρίσουμε στο θέμα μας, στην θάλασσα ξέρω ότι είναι επικίνδυνο και για άλλους λόγους εκτός των μικροβίων. Κάτι για "κόλλημα" έχει ακούσει κανείς; Click για ανάπτυξη... Νομίζω αυτό με το κόλλημα είναι λίγο δύσκολο να γίνει, αν δεν είναι μύθος..πρέπει να ξεκινήσει η δουλειά πρώτα εκτός νερού κ μετά τη βύθιση, αν κ κατά πόσο θα "βεντουζάρει"... Αν ξεκινήσει εντός, νομίζω είσαι οκ Τα μικρόβια είναι λίγο πιο ανησυχητικά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βαβελόψαρο Δραστήριο μέλος Η Βαβελόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 13:31 Η Βαβελόψαρο: #457 30-03-09 13:31 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: εμενα δεν με απασχολει τι μουσικη θα παιζει. οτι να ναι εκτος απο σκυλαδικα. και τιποτα να μη παιζει παλι δεν με απασχολει. καμια φορα μας τυχαινει να μας κοιτανε τα γατια, αλλα εντονα ειναι καπως για μενα, αλλα μετα γελαω Click για ανάπτυξη... βασικά κ μόνο αν του αρέσουν τα σκυλάδικα είναι ντεκαβλέ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 13:57 Η vickymoon: #458 30-03-09 13:57 Αρχική Δημοσίευση από Βαβελόψαρο: βασικά κ μόνο αν του αρέσουν τα σκυλάδικα είναι ντεκαβλέ... Click για ανάπτυξη... φανταζεσαι να κανεις σεξ και να ακους "τα χειλη σου με καινε γιατι εισαι μανεκενε" μπλιαχ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βαβελόψαρο Δραστήριο μέλος Η Βαβελόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 14:36 Η Βαβελόψαρο: #459 30-03-09 14:36 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: φανταζεσαι να κανεις σεξ και να ακους "τα χειλη σου με καινε γιατι εισαι μανεκενε" μπλιαχ Click για ανάπτυξη... κ σεξ να μην κάνεις...τέτοια άσματα κάνουν τη λίμπιντο σφουγγαρίστρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 15:11 Ο drf έγραψε: #460 30-03-09 15:11 Αρχική Δημοσίευση από Βαβελόψαρο: κ σεξ να μην κάνεις...τέτοια άσματα κάνουν τη λίμπιντο σφουγγαρίστρα Click για ανάπτυξη... βασικά περί ορέξεως κολοκυθόπιτα , μπορεί σε σένα να μην αρέσουν σε μια άλλη όμως να είναι το φόρτε της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
περι φιλίας.... Όταν λήγει μια φιλία πάντα πονάει πολύ περισσότερο απ'ότι ένας έρωτας. Ίσως γιατί από ένα γκόμενο πάντα περιμένεις μια που**ια, αλλά από ένα φίλο; Μου έχει τύχει κάτι παρόμοιο με αυτό που συνέβει στη Δώρα και ομολογώ ότι πόνεσε πολύ. Όταν ειδικά βγήκαν στην επιφάνεια οι πραγματικοί λόγοι της διάλυσης. Βλέπετε εμένα ήταν ένα συνονθύλευμα που***ας απο πολλους φίλους και ένα γκόμενο οπότε ήταν μεγάλο το σοκ. Αλλά γλυκιά μου Δώρα, όλα ξεπερνιούνται και μετά από καιρό όταν καταλαβαίνεις τι έχει συμβεί, απορείς και γιατί ασχοληθηκες τόσο καιρό.... Και για να γυρίσουμε στο θέμα μας, στην θάλασσα ξέρω ότι είναι επικίνδυνο και για άλλους λόγους εκτός των μικροβίων. Κάτι για "κόλλημα" έχει ακούσει κανείς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 13:17 Η vickymoon: #455 30-03-09 13:17 εμενα δεν με απασχολει τι μουσικη θα παιζει. οτι να ναι εκτος απο σκυλαδικα. και τιποτα να μη παιζει παλι δεν με απασχολει. καμια φορα μας τυχαινει να μας κοιτανε τα γατια, αλλα εντονα ειναι καπως για μενα, αλλα μετα γελαω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βαβελόψαρο Δραστήριο μέλος Η Βαβελόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 13:28 Η Βαβελόψαρο: #456 30-03-09 13:28 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Όταν λήγει μια φιλία πάντα πονάει πολύ περισσότερο απ'ότι ένας έρωτας. Ίσως γιατί από ένα γκόμενο πάντα περιμένεις μια που**ια, αλλά από ένα φίλο; Μου έχει τύχει κάτι παρόμοιο με αυτό που συνέβει στη Δώρα και ομολογώ ότι πόνεσε πολύ. Όταν ειδικά βγήκαν στην επιφάνεια οι πραγματικοί λόγοι της διάλυσης. Βλέπετε εμένα ήταν ένα συνονθύλευμα που***ας απο πολλους φίλους και ένα γκόμενο οπότε ήταν μεγάλο το σοκ. Αλλά γλυκιά μου Δώρα, όλα ξεπερνιούνται και μετά από καιρό όταν καταλαβαίνεις τι έχει συμβεί, απορείς και γιατί ασχοληθηκες τόσο καιρό.... Και για να γυρίσουμε στο θέμα μας, στην θάλασσα ξέρω ότι είναι επικίνδυνο και για άλλους λόγους εκτός των μικροβίων. Κάτι για "κόλλημα" έχει ακούσει κανείς; Click για ανάπτυξη... Νομίζω αυτό με το κόλλημα είναι λίγο δύσκολο να γίνει, αν δεν είναι μύθος..πρέπει να ξεκινήσει η δουλειά πρώτα εκτός νερού κ μετά τη βύθιση, αν κ κατά πόσο θα "βεντουζάρει"... Αν ξεκινήσει εντός, νομίζω είσαι οκ Τα μικρόβια είναι λίγο πιο ανησυχητικά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βαβελόψαρο Δραστήριο μέλος Η Βαβελόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 13:31 Η Βαβελόψαρο: #457 30-03-09 13:31 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: εμενα δεν με απασχολει τι μουσικη θα παιζει. οτι να ναι εκτος απο σκυλαδικα. και τιποτα να μη παιζει παλι δεν με απασχολει. καμια φορα μας τυχαινει να μας κοιτανε τα γατια, αλλα εντονα ειναι καπως για μενα, αλλα μετα γελαω Click για ανάπτυξη... βασικά κ μόνο αν του αρέσουν τα σκυλάδικα είναι ντεκαβλέ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 13:57 Η vickymoon: #458 30-03-09 13:57 Αρχική Δημοσίευση από Βαβελόψαρο: βασικά κ μόνο αν του αρέσουν τα σκυλάδικα είναι ντεκαβλέ... Click για ανάπτυξη... φανταζεσαι να κανεις σεξ και να ακους "τα χειλη σου με καινε γιατι εισαι μανεκενε" μπλιαχ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βαβελόψαρο Δραστήριο μέλος Η Βαβελόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 14:36 Η Βαβελόψαρο: #459 30-03-09 14:36 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: φανταζεσαι να κανεις σεξ και να ακους "τα χειλη σου με καινε γιατι εισαι μανεκενε" μπλιαχ Click για ανάπτυξη... κ σεξ να μην κάνεις...τέτοια άσματα κάνουν τη λίμπιντο σφουγγαρίστρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 15:11 Ο drf έγραψε: #460 30-03-09 15:11 Αρχική Δημοσίευση από Βαβελόψαρο: κ σεξ να μην κάνεις...τέτοια άσματα κάνουν τη λίμπιντο σφουγγαρίστρα Click για ανάπτυξη... βασικά περί ορέξεως κολοκυθόπιτα , μπορεί σε σένα να μην αρέσουν σε μια άλλη όμως να είναι το φόρτε της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
εμενα δεν με απασχολει τι μουσικη θα παιζει. οτι να ναι εκτος απο σκυλαδικα. και τιποτα να μη παιζει παλι δεν με απασχολει. καμια φορα μας τυχαινει να μας κοιτανε τα γατια, αλλα εντονα ειναι καπως για μενα, αλλα μετα γελαω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βαβελόψαρο Δραστήριο μέλος Η Βαβελόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 13:28 Η Βαβελόψαρο: #456 30-03-09 13:28 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Όταν λήγει μια φιλία πάντα πονάει πολύ περισσότερο απ'ότι ένας έρωτας. Ίσως γιατί από ένα γκόμενο πάντα περιμένεις μια που**ια, αλλά από ένα φίλο; Μου έχει τύχει κάτι παρόμοιο με αυτό που συνέβει στη Δώρα και ομολογώ ότι πόνεσε πολύ. Όταν ειδικά βγήκαν στην επιφάνεια οι πραγματικοί λόγοι της διάλυσης. Βλέπετε εμένα ήταν ένα συνονθύλευμα που***ας απο πολλους φίλους και ένα γκόμενο οπότε ήταν μεγάλο το σοκ. Αλλά γλυκιά μου Δώρα, όλα ξεπερνιούνται και μετά από καιρό όταν καταλαβαίνεις τι έχει συμβεί, απορείς και γιατί ασχοληθηκες τόσο καιρό.... Και για να γυρίσουμε στο θέμα μας, στην θάλασσα ξέρω ότι είναι επικίνδυνο και για άλλους λόγους εκτός των μικροβίων. Κάτι για "κόλλημα" έχει ακούσει κανείς; Click για ανάπτυξη... Νομίζω αυτό με το κόλλημα είναι λίγο δύσκολο να γίνει, αν δεν είναι μύθος..πρέπει να ξεκινήσει η δουλειά πρώτα εκτός νερού κ μετά τη βύθιση, αν κ κατά πόσο θα "βεντουζάρει"... Αν ξεκινήσει εντός, νομίζω είσαι οκ Τα μικρόβια είναι λίγο πιο ανησυχητικά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βαβελόψαρο Δραστήριο μέλος Η Βαβελόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 13:31 Η Βαβελόψαρο: #457 30-03-09 13:31 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: εμενα δεν με απασχολει τι μουσικη θα παιζει. οτι να ναι εκτος απο σκυλαδικα. και τιποτα να μη παιζει παλι δεν με απασχολει. καμια φορα μας τυχαινει να μας κοιτανε τα γατια, αλλα εντονα ειναι καπως για μενα, αλλα μετα γελαω Click για ανάπτυξη... βασικά κ μόνο αν του αρέσουν τα σκυλάδικα είναι ντεκαβλέ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 13:57 Η vickymoon: #458 30-03-09 13:57 Αρχική Δημοσίευση από Βαβελόψαρο: βασικά κ μόνο αν του αρέσουν τα σκυλάδικα είναι ντεκαβλέ... Click για ανάπτυξη... φανταζεσαι να κανεις σεξ και να ακους "τα χειλη σου με καινε γιατι εισαι μανεκενε" μπλιαχ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βαβελόψαρο Δραστήριο μέλος Η Βαβελόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 14:36 Η Βαβελόψαρο: #459 30-03-09 14:36 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: φανταζεσαι να κανεις σεξ και να ακους "τα χειλη σου με καινε γιατι εισαι μανεκενε" μπλιαχ Click για ανάπτυξη... κ σεξ να μην κάνεις...τέτοια άσματα κάνουν τη λίμπιντο σφουγγαρίστρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 15:11 Ο drf έγραψε: #460 30-03-09 15:11 Αρχική Δημοσίευση από Βαβελόψαρο: κ σεξ να μην κάνεις...τέτοια άσματα κάνουν τη λίμπιντο σφουγγαρίστρα Click για ανάπτυξη... βασικά περί ορέξεως κολοκυθόπιτα , μπορεί σε σένα να μην αρέσουν σε μια άλλη όμως να είναι το φόρτε της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Όταν λήγει μια φιλία πάντα πονάει πολύ περισσότερο απ'ότι ένας έρωτας. Ίσως γιατί από ένα γκόμενο πάντα περιμένεις μια που**ια, αλλά από ένα φίλο; Μου έχει τύχει κάτι παρόμοιο με αυτό που συνέβει στη Δώρα και ομολογώ ότι πόνεσε πολύ. Όταν ειδικά βγήκαν στην επιφάνεια οι πραγματικοί λόγοι της διάλυσης. Βλέπετε εμένα ήταν ένα συνονθύλευμα που***ας απο πολλους φίλους και ένα γκόμενο οπότε ήταν μεγάλο το σοκ. Αλλά γλυκιά μου Δώρα, όλα ξεπερνιούνται και μετά από καιρό όταν καταλαβαίνεις τι έχει συμβεί, απορείς και γιατί ασχοληθηκες τόσο καιρό.... Και για να γυρίσουμε στο θέμα μας, στην θάλασσα ξέρω ότι είναι επικίνδυνο και για άλλους λόγους εκτός των μικροβίων. Κάτι για "κόλλημα" έχει ακούσει κανείς; Click για ανάπτυξη... Νομίζω αυτό με το κόλλημα είναι λίγο δύσκολο να γίνει, αν δεν είναι μύθος..πρέπει να ξεκινήσει η δουλειά πρώτα εκτός νερού κ μετά τη βύθιση, αν κ κατά πόσο θα "βεντουζάρει"... Αν ξεκινήσει εντός, νομίζω είσαι οκ Τα μικρόβια είναι λίγο πιο ανησυχητικά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βαβελόψαρο Δραστήριο μέλος Η Βαβελόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 13:31 Η Βαβελόψαρο: #457 30-03-09 13:31 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: εμενα δεν με απασχολει τι μουσικη θα παιζει. οτι να ναι εκτος απο σκυλαδικα. και τιποτα να μη παιζει παλι δεν με απασχολει. καμια φορα μας τυχαινει να μας κοιτανε τα γατια, αλλα εντονα ειναι καπως για μενα, αλλα μετα γελαω Click για ανάπτυξη... βασικά κ μόνο αν του αρέσουν τα σκυλάδικα είναι ντεκαβλέ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 13:57 Η vickymoon: #458 30-03-09 13:57 Αρχική Δημοσίευση από Βαβελόψαρο: βασικά κ μόνο αν του αρέσουν τα σκυλάδικα είναι ντεκαβλέ... Click για ανάπτυξη... φανταζεσαι να κανεις σεξ και να ακους "τα χειλη σου με καινε γιατι εισαι μανεκενε" μπλιαχ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βαβελόψαρο Δραστήριο μέλος Η Βαβελόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 14:36 Η Βαβελόψαρο: #459 30-03-09 14:36 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: φανταζεσαι να κανεις σεξ και να ακους "τα χειλη σου με καινε γιατι εισαι μανεκενε" μπλιαχ Click για ανάπτυξη... κ σεξ να μην κάνεις...τέτοια άσματα κάνουν τη λίμπιντο σφουγγαρίστρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 15:11 Ο drf έγραψε: #460 30-03-09 15:11 Αρχική Δημοσίευση από Βαβελόψαρο: κ σεξ να μην κάνεις...τέτοια άσματα κάνουν τη λίμπιντο σφουγγαρίστρα Click για ανάπτυξη... βασικά περί ορέξεως κολοκυθόπιτα , μπορεί σε σένα να μην αρέσουν σε μια άλλη όμως να είναι το φόρτε της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: εμενα δεν με απασχολει τι μουσικη θα παιζει. οτι να ναι εκτος απο σκυλαδικα. και τιποτα να μη παιζει παλι δεν με απασχολει. καμια φορα μας τυχαινει να μας κοιτανε τα γατια, αλλα εντονα ειναι καπως για μενα, αλλα μετα γελαω Click για ανάπτυξη... βασικά κ μόνο αν του αρέσουν τα σκυλάδικα είναι ντεκαβλέ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 13:57 Η vickymoon: #458 30-03-09 13:57 Αρχική Δημοσίευση από Βαβελόψαρο: βασικά κ μόνο αν του αρέσουν τα σκυλάδικα είναι ντεκαβλέ... Click για ανάπτυξη... φανταζεσαι να κανεις σεξ και να ακους "τα χειλη σου με καινε γιατι εισαι μανεκενε" μπλιαχ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βαβελόψαρο Δραστήριο μέλος Η Βαβελόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 14:36 Η Βαβελόψαρο: #459 30-03-09 14:36 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: φανταζεσαι να κανεις σεξ και να ακους "τα χειλη σου με καινε γιατι εισαι μανεκενε" μπλιαχ Click για ανάπτυξη... κ σεξ να μην κάνεις...τέτοια άσματα κάνουν τη λίμπιντο σφουγγαρίστρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 15:11 Ο drf έγραψε: #460 30-03-09 15:11 Αρχική Δημοσίευση από Βαβελόψαρο: κ σεξ να μην κάνεις...τέτοια άσματα κάνουν τη λίμπιντο σφουγγαρίστρα Click για ανάπτυξη... βασικά περί ορέξεως κολοκυθόπιτα , μπορεί σε σένα να μην αρέσουν σε μια άλλη όμως να είναι το φόρτε της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Βαβελόψαρο: βασικά κ μόνο αν του αρέσουν τα σκυλάδικα είναι ντεκαβλέ... Click για ανάπτυξη... φανταζεσαι να κανεις σεξ και να ακους "τα χειλη σου με καινε γιατι εισαι μανεκενε" μπλιαχ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βαβελόψαρο Δραστήριο μέλος Η Βαβελόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 14:36 Η Βαβελόψαρο: #459 30-03-09 14:36 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: φανταζεσαι να κανεις σεξ και να ακους "τα χειλη σου με καινε γιατι εισαι μανεκενε" μπλιαχ Click για ανάπτυξη... κ σεξ να μην κάνεις...τέτοια άσματα κάνουν τη λίμπιντο σφουγγαρίστρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 15:11 Ο drf έγραψε: #460 30-03-09 15:11 Αρχική Δημοσίευση από Βαβελόψαρο: κ σεξ να μην κάνεις...τέτοια άσματα κάνουν τη λίμπιντο σφουγγαρίστρα Click για ανάπτυξη... βασικά περί ορέξεως κολοκυθόπιτα , μπορεί σε σένα να μην αρέσουν σε μια άλλη όμως να είναι το φόρτε της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: φανταζεσαι να κανεις σεξ και να ακους "τα χειλη σου με καινε γιατι εισαι μανεκενε" μπλιαχ Click για ανάπτυξη... κ σεξ να μην κάνεις...τέτοια άσματα κάνουν τη λίμπιντο σφουγγαρίστρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 15:11 Ο drf έγραψε: #460 30-03-09 15:11 Αρχική Δημοσίευση από Βαβελόψαρο: κ σεξ να μην κάνεις...τέτοια άσματα κάνουν τη λίμπιντο σφουγγαρίστρα Click για ανάπτυξη... βασικά περί ορέξεως κολοκυθόπιτα , μπορεί σε σένα να μην αρέσουν σε μια άλλη όμως να είναι το φόρτε της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Βαβελόψαρο: κ σεξ να μην κάνεις...τέτοια άσματα κάνουν τη λίμπιντο σφουγγαρίστρα Click για ανάπτυξη... βασικά περί ορέξεως κολοκυθόπιτα , μπορεί σε σένα να μην αρέσουν σε μια άλλη όμως να είναι το φόρτε της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.