sapostol1
Δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Catia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Οχι δεν ειμαστε καθολου off topic,ο κολλητος μου ειχε κανει σεξ στα πιο κουφα μερη!Ίσως αισθάνθηκε παραμελημένος, όχι ότι αυτό τον δικαιολογεί, βέβαια... ΚΑΛΑ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΕΛΕΙΩΣ OFF-TOPIC!

Ειδες πως το σωζω παντα;

Catia
Εκκολαπτόμενο μέλος
!!!Δεύτερον γιατί μέσα στη θάλασσα είναι κακό ρε παιδιά
?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sapostol1
Δραστήριο μέλος
Αποκλείεται πιο κουφά από μένα!Οχι δεν ειμαστε καθολου off topic,ο κολλητος μου ειχε κανει σεξ στα πιο κουφα μερη!
Ειδες πως το σωζω παντα;![]()
Δεύτερον γιατί μέσα στη θάλασσα είναι κακό ρε παιδιά
? Κακό όχι, ψιλοεπικίνδυνο (για λόγους υγιεινής κυρίως), ναι.
Επίσης, μια και είσαι Ορεστιάδα, πέρνα από Ξάνθη να με πάρεις να κατέβουμε μαζί!
Catia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Καλέ τώρα είδα που είσαι Ξάνθη. Γειά σου συντοπίτη!! Θα σας έρθουμε εκδρομή την Πέμπτη! Αν είναι για Αθήνα είναι πολύ μακριά μωρέ...
sapostol1
Δραστήριο μέλος
Catia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ναι, καθηγήτρια. Στην εξωτική Ορεστιάδα με διόρισαν (ωϊμέ!!!)Καλώς να ορίσετε! Είσαι καθηγήτρια/δασκάλα;
sapostol1
Δραστήριο μέλος
Ναι, καθηγήτρια. Στην εξωτική Ορεστιάδα με διόρισαν (ωϊμέ!!!)
Εντάξει, καλό ακούγεται. Υπάρχουν και χειρότερα, αυτό να σκέφτεσαι και να είσαι ευγνώμων. Έχω φίλους στην (ακόμα πιο εξωτική) Νέα Βύσσα!
Catia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ε, σιγά τη διαφορά! 5' από την Ορεστιάδα είναι η Βύσσα! Ποιούς καλέ? Και επειδή είμαστε ΠΟΛΥ οφ, στείλε π.μ!Εντάξει, καλό ακούγεται. Υπάρχουν και χειρότερα, αυτό να σκέφτεσαι και να είσαι ευγνώμων. Έχω φίλους στην (ακόμα πιο εξωτική) Νέα Βύσσα!
kampia_
Νεοφερμένο μέλος
το βρίσκω φοβερά επιτυχημένο!
moukelis
Επιφανές μέλος
Νομιζω εκτος απο τα κλασσικα (εισοδους πολυκατοικιας κτλ)το πιο παραξενο ηταν υπαιθριο γηπεδο μπασκετ.Πρώτον πες μας που αλλιώς δεν έσωσες τίποτε!!!
Βαβελόψαρο
Δραστήριο μέλος
1. Οι φιλίες είναι μυστήριο πράγμα...Αλλά αν υπήρχε πραγματικό κ μακρόχρονο δέσιμο, πιστεύω οτι αφού δε μεσολάβησε κατ'ουσία καυγάς, κάποια στιγμή θα ξαναβρεθείτε. Έρχεται κάποια μέρα που δε θυμάσαι καλά-καλά τι παίχτηκε κ αν θυμάσαι, σου φαίνεται πια τόσο θαμπό κ επουσιώδες, που τον αναζητάς τον άλλο. Μου συνέβη δις μετά από χρόνια, βέβαια, κ μπορεί πια να μην είμαστε κολλητές, αλλά τουλάχιστον ξέρουν κ ξέρω οτι είμαστε φίλες κ μπορούν να με έχουν κοντά τους όταν το θελήσουν κ τ'αντίστροφο. Εξάλλου, μεγαλώνουμε, αλλάζουμε κ είναι φυσικό να χωρίζουν κάποιοι δρόμοι. Έχω κλάψει πολύ περισσότερο για φιλίες παρά για γκομενικά...κ το ξέρω οτι πονάει για πολύ καιρό, αλλά δεν είναι όλα στο χέρι μας

2. Τα τελευταία 2-3 χρόνια ανέπτυξα μια δυσανεξία στους Πλασίμπο, δεν μπορώ να το εξηγήσω...μπορώ να το εντοπίσω, όμως...μου τη σπάει ο Μόλκο...γιατί;;;
Επίσης, μ'αρέσουν οι τζαζοκαταστάσεις...
3. Παράξενα μέρη: χμμμμ...πανεπιστήμιο, παραλίες, δε μου'ρχεται τίποτ'άλλο.
Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος
Όταν λήγει μια φιλία πάντα πονάει πολύ περισσότερο απ'ότι ένας έρωτας. Ίσως γιατί από ένα γκόμενο πάντα περιμένεις μια που**ια, αλλά από ένα φίλο; Μου έχει τύχει κάτι παρόμοιο με αυτό που συνέβει στη Δώρα και ομολογώ ότι πόνεσε πολύ. Όταν ειδικά βγήκαν στην επιφάνεια οι πραγματικοί λόγοι της διάλυσης. Βλέπετε εμένα ήταν ένα συνονθύλευμα που***ας απο πολλους φίλους και ένα γκόμενο οπότε ήταν μεγάλο το σοκ. Αλλά γλυκιά μου Δώρα, όλα ξεπερνιούνται και μετά από καιρό όταν καταλαβαίνεις τι έχει συμβεί, απορείς και γιατί ασχοληθηκες τόσο καιρό....
Και για να γυρίσουμε στο θέμα μας, στην θάλασσα ξέρω ότι είναι επικίνδυνο και για άλλους λόγους εκτός των μικροβίων. Κάτι για "κόλλημα" έχει ακούσει κανείς;
vickymoon
Διάσημο μέλος
καμια φορα μας τυχαινει να μας κοιτανε τα γατια, αλλα εντονα

ειναι καπως για μενα, αλλα μετα γελαω
Βαβελόψαρο
Δραστήριο μέλος
Όταν λήγει μια φιλία πάντα πονάει πολύ περισσότερο απ'ότι ένας έρωτας. Ίσως γιατί από ένα γκόμενο πάντα περιμένεις μια που**ια, αλλά από ένα φίλο; Μου έχει τύχει κάτι παρόμοιο με αυτό που συνέβει στη Δώρα και ομολογώ ότι πόνεσε πολύ. Όταν ειδικά βγήκαν στην επιφάνεια οι πραγματικοί λόγοι της διάλυσης. Βλέπετε εμένα ήταν ένα συνονθύλευμα που***ας απο πολλους φίλους και ένα γκόμενο οπότε ήταν μεγάλο το σοκ. Αλλά γλυκιά μου Δώρα, όλα ξεπερνιούνται και μετά από καιρό όταν καταλαβαίνεις τι έχει συμβεί, απορείς και γιατί ασχοληθηκες τόσο καιρό....
Και για να γυρίσουμε στο θέμα μας, στην θάλασσα ξέρω ότι είναι επικίνδυνο και για άλλους λόγους εκτός των μικροβίων. Κάτι για "κόλλημα" έχει ακούσει κανείς;
Νομίζω αυτό με το κόλλημα είναι λίγο δύσκολο να γίνει, αν δεν είναι μύθος..πρέπει να ξεκινήσει η δουλειά πρώτα εκτός νερού κ μετά τη βύθιση, αν κ κατά πόσο θα "βεντουζάρει"...

Αν ξεκινήσει εντός, νομίζω είσαι οκΤα μικρόβια είναι λίγο πιο ανησυχητικά..
Βαβελόψαρο
Δραστήριο μέλος
εμενα δεν με απασχολει τι μουσικη θα παιζει. οτι να ναι εκτος απο σκυλαδικα. και τιποτα να μη παιζει παλι δεν με απασχολει.
καμια φορα μας τυχαινει να μας κοιτανε τα γατια, αλλα εντονα
ειναι καπως για μενα, αλλα μετα γελαω

βασικά κ μόνο αν του αρέσουν τα σκυλάδικα είναι ντεκαβλέ...

vickymoon
Διάσημο μέλος
φανταζεσαι να κανεις σεξ και να ακους
βασικά κ μόνο αν του αρέσουν τα σκυλάδικα είναι ντεκαβλέ...![]()
"τα χειλη σου με καινε
γιατι εισαι μανεκενε"
μπλιαχ
Βαβελόψαρο
Δραστήριο μέλος
φανταζεσαι να κανεις σεξ και να ακους
"τα χειλη σου με καινε
γιατι εισαι μανεκενε"
μπλιαχ![]()

κ σεξ να μην κάνεις...τέτοια άσματα κάνουν τη λίμπιντο σφουγγαρίστρα

drf
Δραστήριο μέλος
κ σεξ να μην κάνεις...τέτοια άσματα κάνουν τη λίμπιντο σφουγγαρίστρα![]()
βασικά περί ορέξεως κολοκυθόπιτα , μπορεί σε σένα να μην αρέσουν σε μια άλλη όμως να είναι το φόρτε της

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool