Sex

Το γειτονάκι έχει δίκιο :up:

Μη γελάς :P Όποιος καεί με το χυλό, φυσάει και το γιαούρτι...:lol:
μα κι εσυ με τον κολλητο βρε Μελινακι?:P:lol:
Εγω ειμαι της φιλοσοφιας ΚΟΥΒΕΝΤΑ για τα του παρελθοντως...δεν θελω να ξερω, δεν θελω να ξερει...αυτες τις λεπτομερειες για το παρελθον τις θεωρω περιττες:down:...ασε που στα κοπαναει ή του τα κοπανας μετα...
Το μονο που με ενδιαφερει για το συντροφο μου, ειναι τους βασικους λογους που χωρισε με τη γυναικα του...αυτο ναι...τιποτε αλλο....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Φιλια αντρα - γυναικας χωρις σεξ γινεται, επειδη μπορει να μην το θελει η γυναικα... ο αντρας παντα θα το φαντασιωνεται:)

ναι αλλα αμα ο ενας φαντασιωνεται σεξ με τον αλλο, πως ειναι δυνατον να υπαρχει φιλια ? σεξ μπορει να μην υπαρχει, αλλα δεν υπαρχει και φιλια. μηπως αναιρεις οσα λες μονη σου ? :lol::lol:
για ξανασκεψου το :hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εγω ειμαι της φιλοσοφιας ΚΟΥΒΕΝΤΑ για τα του παρελθοντως...δεν θελω να ξερω, δεν θελω να ξερει...αυτες τις λεπτομερειες για το παρελθον τις θεωρω περιττες:down:...ασε που στα κοπαναει ή του τα κοπανας μετα...
Το μονο που με ενδιαφερει για το συντροφο μου, ειναι τους βασικους λογους που χωρισε με τη γυναικα του...αυτο ναι...τιποτε αλλο....

ποσο δικιο εχεις σ'αυτο...:rolleyes:
μια φορα εκανα το λαθος και ειπα μια λεπτομερεια σε αντρα που δεν επρεπε κ μου το κοπαναγε μηνες μετα...:down:
τα βασικα και τιποτα αλλο :happy:

Φιλια αντρα - γυναικας χωρις σεξ γινεται, επειδη μπορει να μην το θελει η γυναικα... ο αντρας παντα θα το φαντασιωνεται:)

ΑΚΡΙΒΩΣ!!!
Οι γυναίκες ακόμα και να θέλουν έναν άντρα μπορεί αν δεν έχει γίνει κάτι, με τον καιρό να το ξεπεράσουν. Οι άντρες ΠΟΤΕ! Ο μόνος λόγος για να μην βλέπουν μια γυναίκα ερωτικά είναι ή να μην τους ελκύει ή να την έχουν πάρει οπότε να το έχουν ξεπεράσει.
Η πιο ασφαλής φιλία είναι μετά από μια βαρετή σχέση. Ξέρεις τι έχει προηγηθεί, το έχεις βαρεθεί και σιχαθεί, οπότε δεν το λιγουρεύεσαι;)

ναι αλλα αμα ο ενας φαντασιωνεται σεξ με τον αλλο, πως ειναι δυνατον να υπαρχει φιλια ? σεξ μπορει να μην υπαρχει, αλλα δεν υπαρχει και φιλια. μηπως αναιρεις οσα λες μονη σου ? :lol::lol:
Ιωαννα μου ειπα οτι η γυναικα δεν θα το θελει...μονο ο αντρας:)

αυτο ειπα:P:)

Ιωαννα μου ειπα οτι η γυναικα δεν θα το θελει...μονο ο αντρας:)

ναι βρε το καταλαβα, αλλα αφου ο αντρας παντα θα θελει μια γυναικα πως μπορει να υπαρξει φιλια μεταξυ των 2? οταν μπει το ερωτικο στοιχειο σε μια σχεση δε χαλαει το πραγμα ? :hmm:

ναι βρε το καταλαβα, αλλα αφου ο αντρας παντα θα θελει μια γυναικα πως μπορει να υπαρξει φιλια μεταξυ των 2? οταν μπει το ερωτικο στοιχειο σε μια σχεση δε χαλαει το πραγμα ? :hmm:
οχι απαραιτητα...μπορει δυο εραστες να ειναι και πολυ καλοι φιλοι!
Καποτε ο καλυτερος μου φιλος ηταν κι εραστης μου...:)

Κι όμως! Έχω έναν φίλο τον οποίο εγώ αντιμετωπίζω μόνο φιλικά. Με τον συγκεκριμένο έχουμε κάνει τα πάντα μαζί (εννοώ σε φιλικό επίπεδο) έχουμε πει τα πάντα, ακόμα και λεπτομέριες για τους εκάστοτε συντρόφους μας, αλλά εγώ ξέρω ότι εκείνος δεν με αντιμετωπίζει με τον ίδιο τρόπο που τον αντιμετωπίζω εγώ. Για μένα είναι "η κολλητή" μου, αλλά εκείνος.... μάλλον άλλο κόλλημα έχει στο μυαλό του. Και στην περίπτωση αυτή τι κάνουν;

Η πιο ασφαλής φιλία είναι μετά από μια βαρετή σχέση. Ξέρεις τι έχει προηγηθεί, το έχεις βαρεθεί και σιχαθεί, οπότε δεν το λιγουρεύεσαι;)
Γιαααα πες, για πες, αυτό με ενδιαφέρει. Γίνεται να μείνεις φίλος με τον άλλο μετά από μακροχρόνια σχέση δηλαδή; Εγώ γιατί δεν το έχω καταφέρει;

Με τον κολλητό μου φυσικά!! Είναι ο καλύτερος και πιο άνετος τρόπος για να γνωρίσεις τον έρωτα χωρίς ντροπές και περιστροφές :D Το πρόβλημα είναι όταν παντρεύεσαι κάποιον που ήταν πολλά χρόνια φίλος σου, και την εποχή που κάνατε φιλική παρέα συζητούσατε και το παρελθόν σας :/: οπότε κι εσύ ξέρεις τα δικά του κι εκείνος ξέρει τα δικά σου ;) από πού να το μαζέψεις μετά; :blink::lol: τι να πρωτοκρύψεις ε;;

Γιαααα πες, για πες, αυτό με ενδιαφέρει. Γίνεται να μείνεις φίλος με τον άλλο μετά από μακροχρόνια σχέση δηλαδή; Εγώ γιατί δεν το έχω καταφέρει;
αγνος φιλος? Για μενα οχι...παντα θα υποβοσκει ενας ερωτισμος που θα πλαναται στην ατμοσφαιρα:P:lol:μπορει να φτασει στο κρεβατι, ή να μεινει στη καφετερια:lol:

οχι απαραιτητα...μπορει δυο εραστες να ειναι και πολυ καλοι φιλοι!
Καποτε ο καλυτερος μου φιλος ηταν κι εραστης μου...:)

μα ΑΥΤΟ ακριβως λεω, οτι μπηκε το ερωτικο στοιχειο μεσα, :) το ιδιο πραγμα εννοοουμε, με μια μικρη παραλλαγη :D

Με τον κολλητό μου φυσικά!! Είναι ο καλύτερος και πιο άνετος τρόπος για να γνωρίσεις τον έρωτα χωρίς ντροπές και περιστροφές :D Το πρόβλημα είναι όταν παντρεύεσαι κάποιον που ήταν πολλά χρόνια φίλος σου, και την εποχή που κάνατε φιλική παρέα συζητούσατε και το παρελθόν σας :/: οπότε κι εσύ ξέρεις τα δικά του κι εκείνος ξέρει τα δικά σου ;) από πού να το μαζέψεις μετά; :blink::lol: τι να πρωτοκρύψεις ε;;
α ναι...σ'αυτη τη περιπτωση αλλαζει:/:

Κοίτα, εγώ πάντα είχα την καλή διάθεση αλλά εκείνοι δεν συμφωνούσαν. Εχει να κάνει και με το ποιός βαρέθηκε πρώτος. Αν ο άλλος εξακολουθεί να σε βλέπει ερωτικά, ε είναι και θέμα εγωισμού για εκείνους, το να του έχεις πει στα μουτρα "σε βαριέμαι".
Αν όμως συμπήψουν οι βαρεμάρες πιστευω ότι θα μπορούσε να υπάρξει φιλία.

ναι μονο που εγω λεω Ιωαννα μου οτι δεν χαλαει το πραγμα...
Ειχα μια πολυ καλη φιλια με το κυριο που κατεληγε ομως στο κρεβατι, χωρις συναισθηματισμους κι απο τις δυο πλευρες...η φιλια ομως δεν επηρεαστηκε ποτε...

Κι όμως! Έχω έναν φίλο τον οποίο εγώ αντιμετωπίζω μόνο φιλικά. Με τον συγκεκριμένο έχουμε κάνει τα πάντα μαζί (εννοώ σε φιλικό επίπεδο) έχουμε πει τα πάντα, ακόμα και λεπτομέριες για τους εκάστοτε συντρόφους μας, αλλά εγώ ξέρω ότι εκείνος δεν με αντιμετωπίζει με τον ίδιο τρόπο που τον αντιμετωπίζω εγώ. Για μένα είναι "η κολλητή" μου, αλλά εκείνος.... μάλλον άλλο κόλλημα έχει στο μυαλό του. Και στην περίπτωση αυτή τι κάνουν;

μμμ..
μακαρι να βγω λαθος, αλλα εχω την εντυπωση οτι δεν θα αντεξει για πολυ αν νιωθει πραγματα για σενα.
συνηθως οι αντρες χανονται μετα. σκεψου το κι εσυ απο τη δικη σου μεραι. θα μπορουσες να εισαι φιλη με καποιον που σε βλεπει σαν κολλητη κ εσυ να ειχες καψουρα ? ποσο θα αντεχες? καποια στιγμη θα την εκανες...:hmm:

ναι μονο που εγω λεω Ιωαννα μου οτι δεν χαλαει το πραγμα...
Ειχα μια πολυ καλη φιλια με το κυριο που κατεληγε ομως στο κρεβατι, χωρις συναισθηματισμους κι απο τις δυο πλευρες...η φιλια ομως δεν επηρεαστηκε ποτε...

ουπς ! πεσαμε σε εξαιρεση τοτε :P

Γίνεται, αλλά πρέπει να περάσει πολύς καιρός απ'το τέλος της σχέσης... αμέσως μετά το χωρισμό δε θα είναι εύκολο...

Γίνεται, αλλά πρέπει να περάσει πολύς καιρός απ'το τέλος της σχέσης... αμέσως μετά το χωρισμό δε θα είναι εύκολο...

εγω παντως ξερω ενα ζευγαρι που χωρισε πολιτισμενα, μετα απο καιρο οπως λες οντως εχουν μια¨"φιλικη" σχεση κ μιλανε στο τηλ συχνα πυκνα, αλλα παντα υπαρχει κατι στον αερα κακα τα ψεμματα, το παραδεχεται και η ιδια οτι δεν εγινε ξαφνικα ο κολλητος της...:confused:
τα ψιλουποννοουμενα και οι σποντιτσες ερωτικου περιεχομενου δε λειπουν ... :happy:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back