ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
γι'αυτο κι εγω τραβω κολλημα αν ο συντροφος μου μιλα με τη προηγουμενη/ες κι ας λεει οτι δεν τρεχει τιποτα πιαεγω παντως ξερω ενα ζευγαρι που χωρισε πολιτισμενα, μετα απο καιρο οπως λες οντως εχουν μια¨"φιλικη" σχεση κ μιλανε στο τηλ συχνα πυκνα, αλλα παντα υπαρχει κατι στον αερα κακα τα ψεμματα, το παραδεχεται και η ιδια οτι δεν εγινε ξαφνικα ο κολλητος της...
τα ψιλουποννοουμενα και οι σποντιτσες ερωτικου περιεχομενου δε λειπουν ...![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Melini
Διάσημο μέλος
εγω παντως ξερω ενα ζευγαρι που χωρισε πολιτισμενα, μετα απο καιρο οπως λες οντως εχουν μια¨"φιλικη" σχεση κ μιλανε στο τηλ συχνα πυκνα, αλλα παντα υπαρχει κατι στον αερα κακα τα ψεμματα, το παραδεχεται και η ιδια οτι δεν εγινε ξαφνικα ο κολλητος της...
τα ψιλουποννοουμενα και οι σποντιτσες ερωτικου περιεχομενου δε λειπουν ...![]()
Το μεγάλο τεστ σε τέτοιες καταστάσεις είναι όταν και οι δυο κάνουν νέα σχέση.. εκεί θα φανεί αν μπορούν να κρατήσουν φιλία. Μπορεί να νομίζεις ότι ο πρώην σου είναι καλός σου φίλος, και να ζηλέψεις όταν θα βρει άλλη κοπέλα, ακόμα κι αν εσύ δε τον θέλεις πια... γι'αυτό πρέπει να περάσει χρόνος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Melini
Διάσημο μέλος
γι'αυτο κι εγω τραβω κολλημα αν ο συντροφος μου μιλα με τη προηγουμενη/ες κι ας λεει οτι δεν τρεχει τιποτα πια![]()
Εγώ πάλι είμαι πολύ δημοκρατικός άνθρωπος, δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα αν ο καλός μου κρατάει επαφή με τις πρώην του, αντίθετα, είναι πολύ αξιόλογες κοπέλες και θέλω να τις γνωρίσω κι εγώ

ria23
Διάσημο μέλος
Γίνεται, αλλά πρέπει να περάσει πολύς καιρός απ'το τέλος της σχέσης... αμέσως μετά το χωρισμό δε θα είναι εύκολο...
εγω μαλλον τελικα ειμαι κουλη..καθως και με παιδι που χωρισαμε γιατι δεν πηγαινε αλλο μιλαμε ακομη..αραια βεβαια αλλα ετσι για να δω π.χ τι κανει και αν ειναι καλα..εχουμε βγει και για καφε γνωρισε και τον αρραβωνιαστικο μου πιο παλια.. στον αρραβωνιαστικο μου :του ειχα πει οτι τα ειχαμε αλλα τωρα με αφορα μονο σαν φιλος και τπτ αλλο..δεν υπηρξε κανενα προβλημα ..οσο για κολλητο εχω καποιον που μιλαμε για τα παντα...τα παντα ομως..απο σεξουαλικου περιεχομενου...μεχρι ''ποτε εχω τα ρουχα μου''

..ποτε μα ποτε δεν ειδε ο ενας τον αλλον αλλιως..εχουμε μεγαλωσει μαζι ..πολυ απλα και νιωθουμε σαν αδερφια τπτ παραπανω...αντιθετα με ξαδερφο μου οταν ημουν μικρη ηθελα να κανω σχεση

ιβανα
Επιφανές μέλος
γι'αυτο κι εγω τραβω κολλημα αν ο συντροφος μου μιλα με τη προηγουμενη/ες κι ας λεει οτι δεν τρεχει τιποτα πια![]()
δεν ειναι απαραιτητο μωρε οτι θα κανουν κατι, μη φοβασαι...ενας κινδυνος παντα υπαρχει, αλλα αν υπαρχει ωριμοτητα δεν ειναι απαραιτητο νομιζω

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
ναι...υπαρχει ωριμοτητα απο τη μερια του, δε λεω...απλα εχει να κανει καθαρα με τις δικες μου ανασφαλειες...δεν ειναι απαραιτητο μωρε οτι θα κανουν κατι, μη φοβασαι...ενας κινδυνος παντα υπαρχει, αλλα αν υπαρχει ωριμοτητα δεν ειναι απαραιτητο νομιζω![]()

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Εγώ πάλι είμαι πολύ δημοκρατικός άνθρωπος, δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα αν ο καλός μου κρατάει επαφή με τις πρώην του, αντίθετα, είναι πολύ αξιόλογες κοπέλες και θέλω να τις γνωρίσω κι εγώ![]()

εγω τοτε ειμαι μια φασιστρια του κερατα

Melini
Διάσημο μέλος
Melini
Διάσημο μέλος
εγω τοτε ειμαι μια φασιστρια του κερατα
![]()
Δεν είσαι φασίστρια γειτονάκι μου... λιονταρίνα με τα όλα σου είσαι
Ζηλιάρα και κτητική
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Ξεχασες το ΤΕΛΕΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑΔεν είσαι φασίστρια γειτονάκι μου... λιονταρίνα με τα όλα σου είσαιΖηλιάρα και κτητική
![]()

Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος

drf
Δραστήριο μέλος
Κι όμως! Έχω έναν φίλο τον οποίο εγώ αντιμετωπίζω μόνο φιλικά. Με τον συγκεκριμένο έχουμε κάνει τα πάντα μαζί (εννοώ σε φιλικό επίπεδο) έχουμε πει τα πάντα, ακόμα και λεπτομέριες για τους εκάστοτε συντρόφους μας, αλλά εγώ ξέρω ότι εκείνος δεν με αντιμετωπίζει με τον ίδιο τρόπο που τον αντιμετωπίζω εγώ. Για μένα είναι "η κολλητή" μου, αλλά εκείνος.... μάλλον άλλο κόλλημα έχει στο μυαλό του. Και στην περίπτωση αυτή τι κάνουν;
το βάζουν στην άκρη και κρατάνε τη φιλία τους [εάν πραγματικά τους ενδιαφέρει αυτή]
Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος
το βάζουν στην άκρη και κρατάνε τη φιλία τους [εάν πραγματικά τους ενδιαφέρει αυτή]
Ξέρεις όμως, όσο και αν έχω προσπαθήσει να κρατήσω αποστασεις παντα υπάρχει κάτι που πλανάται στον αέρα. Να ας πούμε τωρα, έχουμε πολύ καιρό να μιλήσουμε γιατί την τελευταία φορά με ειχε φέρει σε δύσκολή θεση και πάντα κάνω ότι δεν καταλαβαίνω τι εννοεί. Ε πόσο ακόμα θα παίζω το βόδι; Και ενώ τον νοιάζομαι και θέλω να ξέρω τι κάνει και να περνάει καλά, απ'την άλλη δεν θέλω να τον φέρνω κι εκείνον σε δύσκολη θέση.
Αποχή λες καλύτερα ε;;;
Melini
Διάσημο μέλος
Σε προηγούμενη σχέση μου, είχα γίνει κολλητή με την πρώην του καλού μου. Αφού όταν χώρισα, συνεχίσαμε και κάναμε παρέα με την πρώην.![]()
Κι εγώ ποιον νομίζεις ότι παντρεύομαι τώρα;;

Desdemona
Διάσημο μέλος
Την πρώην του καλού σου;;;Κι εγώ ποιον νομίζεις ότι παντρεύομαι τώρα;;![]()

Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος
Την πρώην του καλού σου;;;![]()

αυτο σκέφτηκα και εγώ.

Melini
Διάσημο μέλος
Την πρώην του καλού σου;;;![]()
Λες να το γύρισα κάπου στο δρόμο;;

Παντρεύομαι τον κολλητό του πρώην μου, αλλά, για να μη με παρεξηγήσετε κιόλας, έχουμε χωρίσει εδώ και 8 χρόνια...

ιβανα
Επιφανές μέλος
Ξέρεις όμως, όσο και αν έχω προσπαθήσει να κρατήσω αποστασεις παντα υπάρχει κάτι που πλανάται στον αέρα. Να ας πούμε τωρα, έχουμε πολύ καιρό να μιλήσουμε γιατί την τελευταία φορά με ειχε φέρει σε δύσκολή θεση και πάντα κάνω ότι δεν καταλαβαίνω τι εννοεί. Ε πόσο ακόμα θα παίζω το βόδι; Και ενώ τον νοιάζομαι και θέλω να ξέρω τι κάνει και να περνάει καλά, απ'την άλλη δεν θέλω να τον φέρνω κι εκείνον σε δύσκολη θέση.
Αποχή λες καλύτερα ε;;;
αυτο εννοουσα και εγω πριν.
οταν ο ενας γουσταρει δυσκολο να κρατηθουν οι ισορροπιες, το εχω περασει και εγω αυτο. η αυτος θα φυγει γιατι θα βαρεθει να σε διεκδικει, η εσυ γιατι θα σε κουρασει 
vi2ka
Πολύ δραστήριο μέλος

Βαβελόψαρο
Δραστήριο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool