Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος
Λες να το γύρισα κάπου στο δρόμο;;![]()
Παντρεύομαι τον κολλητό του πρώην μου, αλλά, για να μη με παρεξηγήσετε κιόλας, έχουμε χωρίσει εδώ και 8 χρόνια...![]()
Και πως το αντιμετωπίζουν τα αρσενικά αυτό το όλο σύμπλεγμα;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Melini
Διάσημο μέλος
Και πως το αντιμετωπίζουν τα αρσενικά αυτό το όλο σύμπλεγμα;
Δε φαίνεται να έχουν πρόβλημα... επειδή όλοι γνωριζόμαστε και κάνουμε παρέα τόσα χρόνια (πάνω από 10), το κομμάτι "σχέσεις" και "παρελθόν" έχει παραμεριστεί.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drf
Δραστήριο μέλος
Ξέρεις όμως, όσο και αν έχω προσπαθήσει να κρατήσω αποστασεις παντα υπάρχει κάτι που πλανάται στον αέρα. Να ας πούμε τωρα, έχουμε πολύ καιρό να μιλήσουμε γιατί την τελευταία φορά με ειχε φέρει σε δύσκολή θεση και πάντα κάνω ότι δεν καταλαβαίνω τι εννοεί. Ε πόσο ακόμα θα παίζω το βόδι; Και ενώ τον νοιάζομαι και θέλω να ξέρω τι κάνει και να περνάει καλά, απ'την άλλη δεν θέλω να τον φέρνω κι εκείνον σε δύσκολη θέση.
Αποχή λες καλύτερα ε;;;
προφανώς συνεχίζει αυτή τη συμπεριφορά γιατί δεν έχεις πάρει θέση , εάν είναι 'ώριμος' όταν κάτσεις και του εξηγήσεις ότι δε παίζει 'κοκό' θα καταλάβει εάν πραγματικά τον ενδιαφέρει η φιλία σας και όχι κάτι περισσότερο. Βέβαια εάν τον ενδιαφέρει κάτι περισσότερο από τη φιλία σας ίσως τον χάσεις (είναι μια κατάληξη και αυτό
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
πολυ μπερδεμα μου φαινονται ολα αυτα
...γι'άυτο δεν ξαναπαντρευομαι...ενα καλο κρεβατι, γουτσου γουτσου και τελος

Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος
προφανώς συνεχίζει αυτή τη συμπεριφορά γιατί δεν έχεις πάρει θέση , εάν είναι 'ώριμος' όταν κάτσεις και του εξηγήσεις ότι δε παίζει 'κοκό' θα καταλάβει εάν πραγματικά τον ενδιαφέρει η φιλία σας και όχι κάτι περισσότερο. Βέβαια εάν τον ενδιαφέρει κάτι περισσότερο από τη φιλία σας ίσως τον χάσεις (είναι μια κατάληξη και αυτό)
Μπααα.... τα έχω πεί και ξαναπεί αλλά αυτός το χαβά του. Οπότε... δεν υπάρχουν και πολλά πράγματα που μπορώ να κάνω.
brigite
Διάσημο μέλος
Πιστευω οτι η εκ βαθεων εξομολογηση των παντων σε εναν αντρα φιλο η σε γυναικα αντιστοιχα ,ειναι απο μονη της αφροδισιακο και σιγουρα καποια στιγμη ,ο ηδη φυσιολογικος ποθος ,που υπαρχει αναμεσα στα δυο φυλα θαφουντωσει περισσοτερο.Το θεμα ειναι ποιος θα δωσει το πρασινο φως στον αλλον και ποσο ο αλλος θεωρει την φιλια ,δυνατοτερη απο το Σεξ ,για να ενδωσει η οχι.Και φυσικα ,δεν βρισκω καθολου κακο ,μια φιλια ,να καταληξει σε δεσμο,αρκει να μην μπει η φιλια στο χρονοντουλαπο της ιστοριας.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drf
Δραστήριο μέλος
πολυ μπερδεμα μου φαινονται ολα αυτα
...γι'άυτο δεν ξαναπαντρευομαι...ενα καλο κρεβατι, γουτσου γουτσου και τελος
![]()
πολύ 'πρακτική' σε βρίσκω..!

Μπααα.... τα έχω πεί και ξαναπεί αλλά αυτός το χαβά του. Οπότε... δεν υπάρχουν και πολλά πράγματα που μπορώ να κάνω.
εμ.. τότε αυτό που είπες.. ξεκόβεις για ένα διάστημα και βλέπεις.. εκτός εάν βρει ζευγάρι ο φίλος σου και ηρεμήσει

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
ή πολυ πληγωμενηπολύ 'πρακτική' σε βρίσκω..!
εμ.. τότε αυτό που είπες.. ξεκόβεις για ένα διάστημα και βλέπεις.. εκτός εάν βρει ζευγάρι ο φίλος σου και ηρεμήσει![]()

Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος
ή πολυ πληγωμενη![]()
Αλήθεια, το ξεπερνάς ποτέ; Αν δηλαδή πονέσεις πολύ, υπάρχει περίπτωση να σκλυρήνεις τόσο πολύ που τίποτα να μην είναι το ίδιο μετά;
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Αλήθεια, το ξεπερνάς ποτέ; Αν δηλαδή πονέσεις πολύ, υπάρχει περίπτωση να σκλυρήνεις τόσο πολύ που τίποτα να μην είναι το ίδιο μετά;
δυσκολη ερωτηση...απλα ενισχυονται οι αμυνες...η καρδια παντα θα ειναι ευθραυστη σαν καρυδοτσουφλο πιστευω
Melini
Διάσημο μέλος
Εγώ, μετά από κάθε σχέση βγαίνω λίγο πιο κυνική και ωμή... νομίζω ότι σιγά σιγά καταλαβαίνουμε ποια είναι τα πραγματικά σημαντικά πράγματα στη σχέση και παύουμε να αναζητάμε τα φεγγάρια σε έναστρο ουρανό και τις ρομαντικές εξομολογήσεις...
Aristocat
Εκκολαπτόμενο μέλος

Melini
Διάσημο μέλος
Είμαι η Λόζυ και μόλις τέλειωσα να διαβάζω 56 σελίδες ερωτικής θεματολογίας![]()

Θα μείνεις αλλήθωρη για μια εβδομάδα!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος
Είμαι η Λόζυ και μόλις τέλειωσα να διαβάζω 56 σελίδες ερωτικής θεματολογίας![]()
Πότε ξεκίνησες δεν μας είπες...
(ασχετο....πότε θα πάμε για μπάνιο;;
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
με καποιες στασεις ξεκουρασης στο νημα των γατοαξεσουαρΕίμαι η Λόζυ και μόλις τέλειωσα να διαβάζω 56 σελίδες ερωτικής θεματολογίας![]()

Aristocat
Εκκολαπτόμενο μέλος

Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος

Melini
Διάσημο μέλος
Νομίζω ότι αν διαβάσει όλες τις σελίδες κανείς, θα ξεκινήσει παρθένα και θα τελειώσει που&@%α.![]()

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Νομίζω ότι αν διαβάσει όλες τις σελίδες κανείς, θα ξεκινήσει παρθένα και θα τελειώσει που&@%α.![]()

kounelaki
Περιβόητο μέλος
Πως μπορεις να αντεξεις να σου λεει τα ερωτικα του,να βλεπεις να κανει πραγματα με τη νυν που εκανε και με εσενα?? Παντα θα υποβοσκει ενας ερωτισμος/ζηλεια/υπονοουμενα... Τουλαχιστον ενας απο τους 2 θα το βλεπει ερωτικα... Γνωμη μου ειναι ή οτι θα τα ξαναβρουνε καποια στιγμη ή αργα ή γρηγορα θα καταληξουν στο κρεβατι... Ειδικα για εναν αντρα θεωρω οτι ειναι ακομη πιο δυσκολο να κρατησει επαφη με καποια πρωην γιατι μπαινει και ο αντρικος εγωισμος στη μεση. Στην περιπτωση που το κανει αυτο...μαλλον θελει να την (ξανα)πηδηξει/πηδαει!
Εγω στις μονες περιπτωσεις που κρατω επικοινωνια(οχι φιλια
) με τους πρωην μου ειναι ή γιατι θελω(ελπιζω) να τα ξαναβρουμε ή για να συνεχισουμε να κανουμε σεξ! [του τυπου:καλος ηταν ο Μητσος στο σεξ,δε βαριεσαι,που να ψαχνουμε τωρα για καβατζες και να τους ξαναμαθαινουμε τα κουμπια μας...!]

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool