Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kounelaki
Περιβόητο μέλος
Πλακα μου κάνεις ρε Ελενα;;;; Εχω πέσει κάτω από τα γέλια. Υπήρξε άνθρωπος που έκατσε και έκανε διατριβή στην -μετα συγχωρήσεως- κωλοκατάσταση;;; Που το βρήκες ρε αυτό;;;![]()

Τυχαια ψαχνοντας στο ιντερνετ!

Δεν ειναι απιστευτο?
Και πολυ χρησιμο....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kounelaki
Περιβόητο μέλος
Τι εχετε να πειτε για αυτο?

drf
Δραστήριο μέλος
https://www.keepfemina.gr/GR/main/cosmetic-vaginal-surgery/labiaplasty/labia-minora/
Τι εχετε να πειτε για αυτο?![]()
.... το πριν και το μετα μας ισοπέδωσες μεσημεριάτικα κουνελάκι

kounelaki
Περιβόητο μέλος

ιβανα
Επιφανές μέλος
https://www.keepfemina.gr/GR/main/cosmetic-vaginal-surgery/labiaplasty/labia-minora/
Τι εχετε να πειτε για αυτο?![]()
απιστευτο !

ομολογω δεν ηξερα οτι κανουν πλαστικη και εκει.........

kounelaki
Περιβόητο μέλος
Ουτε εγω!Δεν ειναι απιστευτο ομως το πριν και το μετα?Τωρα καταλαβα γιατι αυτες στα @περιοδικα εχουν τετοιο...γατακι!απιστευτο !
ομολογω δεν ηξερα οτι κανουν πλαστικη και εκει.........![]()

ιωάννα-μπιάνκα
Πολύ δραστήριο μέλος

)παντως κοριτσια τι λετε?συμφωνειτε με τις πλαστικες επεμβασεις?αντε καλε που ειστε?δεν θα μπειτε?

:cry::cry::cry::cry: 
kounelaki
Περιβόητο μέλος
Ναι ας ειμαστε ανοιχτομυαλοι! Μια κοπελα που εχει ασχημη μυτη π.χ. εχει ψυχολογικο προβλημα,την κοροιδευουν καποιοι και θελει να αυτοκτονησει! Παει σε καποιον πλαστικο λοιπον και στην ουσια της σωζει τη ζωη! Δε συμφωνω ομως,οταν οι επεμβασεις γινονται για το παραμικρο και για σαχλαμαρες ενω δεν υπαρχει προβλημα!εγω ξερω οτι μπορουν και να επανατοποθετησουν τον παρθενικο υμενα!!(οπως λεμε ''απο μπροστα παρθενα και απο πισω μπαινουν τρενα'')
παντως κοριτσια τι λετε?συμφωνειτε με τις πλαστικες επεμβασεις?αντε καλε που ειστε?δεν θα μπειτε?:cry::cry::cry::cry:
![]()
kounelaki
Περιβόητο μέλος
Fotini
Διάσημο μέλος
Αντε ρε παιδια θα πουμε πραμα?
Τι σε απασχολεί, Έλενα παιδί μου; Μπορείς να το εκμυστηρευτείς στη θεία

(και σε άλλους 3.000 ανθρώπους
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kounelaki
Περιβόητο μέλος
Τι σε απασχολεί, Έλενα παιδί μου; Μπορείς να το εκμυστηρευτείς στη θεία
(και σε άλλους 3.000 ανθρώπους)

Καλε δε με απασχολει πραμα απλα να μιλησουμε λιγο ρε παιδια...Πολυ σιγη επεσε στο θεματακι....
Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος

έχω μια απορία από γέννες γίνεται έτσι ή απλά λόγω χρήσης;
Γιατί δεν μου άρεσε καθόλου
ιβανα
Επιφανές μέλος
Κοιτούσα τις φωτογραφίες από το πριν και το μετά στις πλαστικές επεμβάσειςέχω μια απορία από γέννες γίνεται έτσι ή απλά λόγω χρήσης;
![]()
απο κατασκευη, απο χρηση, απο αποτριχωση με κερι

Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
Απο αποτρίχωση με κερί;Δεν το ήξερα...απο κατασκευη, απο χρηση, απο αποτριχωση με κερι![]()
ευτυχώς δεν είναι fan της μεθόδου,τρομάζω και μόνο που το σκέφτομαι
ιβανα
Επιφανές μέλος
Απο αποτρίχωση με κερί;Δεν το ήξερα...ευτυχώς δεν είναι fan της μεθόδου,τρομάζω και μόνο που το σκέφτομαι
![]()
ναι, μου το εχει πει αισθητικος. αμα κανεις συνεχη και σταθερη αποτριχωση στο σημειο με κερι, με τον καιρο κρεμαει...

kounelaki
Περιβόητο μέλος
Φυσικα και το ανω χειλως κρεμαει αμα κανεις με κερι το μουστακι!Γιαυτο καλυτερα αποτριχωτικη κρεμα...Οσο για το αλλο...ή οριστικη ή ξυραφι!ναι, μου το εχει πει αισθητικος. αμα κανεις συνεχη και σταθερη αποτριχωση στο σημειο με κερι, με τον καιρο κρεμαει...![]()
kounelaki
Περιβόητο μέλος
Απο κατασκευη!Πολλες κοπελες γενιουνται με τα μικρα χειλη μεγαλυτερα απο τα μεγαλα χειλη!Ή μπορει να εχουν καπια ασυμετρια μεταξυ τους....Απο χρηση και γεννες επηρεαζεται ο κολπος.Κοιτούσα τις φωτογραφίες από το πριν και το μετά στις πλαστικές επεμβάσειςέχω μια απορία από γέννες γίνεται έτσι ή απλά λόγω χρήσης;
![]()

Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
Ναι έβλεπα και τις φωτογραφίες του κόλπου στην άλλη ενότητα,γι'αυτό είπα για χρήση και γέννες πάντος και οι 2 περιπτώσεις δικαιολογούν την πλαστική,είναι λίγο αντιαισθητικόΑπο κατασκευη!Πολλες κοπελες γενιουνται με τα μικρα χειλη μεγαλυτερα απο τα μεγαλα χειλη!Ή μπορει να εχουν καπια ασυμετρια μεταξυ τους....Απο χρηση και γεννες επηρεαζεται ο κολπος.![]()

ιωάννα-μπιάνκα
Πολύ δραστήριο μέλος

αλλα ρε ελενα κερι κανω στο μουστακι!!λες να πεσει το ανω χειλος μου???? και για ποια κρεμα μιλας??
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool