Sex

Πλακα μου κάνεις ρε Ελενα;;;; Εχω πέσει κάτω από τα γέλια. Υπήρξε άνθρωπος που έκατσε και έκανε διατριβή στην -μετα συγχωρήσεως- κωλοκατάσταση;;; Που το βρήκες ρε αυτό;;;:up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πλακα μου κάνεις ρε Ελενα;;;; Εχω πέσει κάτω από τα γέλια. Υπήρξε άνθρωπος που έκατσε και έκανε διατριβή στην -μετα συγχωρήσεως- κωλοκατάσταση;;; Που το βρήκες ρε αυτό;;;:up:
:lol::lol::lol: Τυχαια ψαχνοντας στο ιντερνετ!:redface::rolleyes::rolleyes::rolleyes: Δεν ειναι απιστευτο?:lol: Και πολυ χρησιμο....:rolleyes::D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

.... το πριν και το μετα μας ισοπέδωσες μεσημεριάτικα κουνελάκι :blink:

Θαυματα κανει η ιατρικη,ΘΑΥΜΑΤΑ!!!!! :D:D:D:D

απιστευτο ! :blink:
ομολογω δεν ηξερα οτι κανουν πλαστικη και εκει.........:blink:

απιστευτο ! :blink:
ομολογω δεν ηξερα οτι κανουν πλαστικη και εκει.........:blink:
Ουτε εγω!Δεν ειναι απιστευτο ομως το πριν και το μετα?Τωρα καταλαβα γιατι αυτες στα @περιοδικα εχουν τετοιο...γατακι!:lol:

εγω ξερω οτι μπορουν και να επανατοποθετησουν τον παρθενικο υμενα!!(οπως λεμε ''απο μπροστα παρθενα και απο πισω μπαινουν τρενα'':lol::lol:)
παντως κοριτσια τι λετε?συμφωνειτε με τις πλαστικες επεμβασεις?αντε καλε που ειστε?δεν θα μπειτε?:(:(:cry::cry::cry::cry: :bleh:

εγω ξερω οτι μπορουν και να επανατοποθετησουν τον παρθενικο υμενα!!(οπως λεμε ''απο μπροστα παρθενα και απο πισω μπαινουν τρενα'':lol::lol:)
παντως κοριτσια τι λετε?συμφωνειτε με τις πλαστικες επεμβασεις?αντε καλε που ειστε?δεν θα μπειτε?:(:(:cry::cry::cry::cry: :bleh:
Ναι ας ειμαστε ανοιχτομυαλοι! Μια κοπελα που εχει ασχημη μυτη π.χ. εχει ψυχολογικο προβλημα,την κοροιδευουν καποιοι και θελει να αυτοκτονησει! Παει σε καποιον πλαστικο λοιπον και στην ουσια της σωζει τη ζωη! Δε συμφωνω ομως,οταν οι επεμβασεις γινονται για το παραμικρο και για σαχλαμαρες ενω δεν υπαρχει προβλημα!

Αντε ρε παιδια θα πουμε πραμα?

Αντε ρε παιδια θα πουμε πραμα?

Τι σε απασχολεί, Έλενα παιδί μου; Μπορείς να το εκμυστηρευτείς στη θεία:rolleyes:
(και σε άλλους 3.000 ανθρώπους:P)

Τι σε απασχολεί, Έλενα παιδί μου; Μπορείς να το εκμυστηρευτείς στη θεία:rolleyes:
(και σε άλλους 3.000 ανθρώπους:P)
:lol::lol::lol::lol: Καλε δε με απασχολει πραμα απλα να μιλησουμε λιγο ρε παιδια...Πολυ σιγη επεσε στο θεματακι....:lol:

Κοιτούσα τις φωτογραφίες από το πριν και το μετά στις πλαστικές επεμβάσεις:blink::blink::blink:έχω μια απορία από γέννες γίνεται έτσι ή απλά λόγω χρήσης;:redface:Γιατί δεν μου άρεσε καθόλου:|

Κοιτούσα τις φωτογραφίες από το πριν και το μετά στις πλαστικές επεμβάσεις:blink::blink::blink:έχω μια απορία από γέννες γίνεται έτσι ή απλά λόγω χρήσης;:redface:Γιατί δεν μου άρεσε καθόλου:|

απο κατασκευη, απο χρηση, απο αποτριχωση με κερι :):)

απο κατασκευη, απο χρηση, απο αποτριχωση με κερι :):)
Απο αποτρίχωση με κερί;Δεν το ήξερα...:hmm:ευτυχώς δεν είναι fan της μεθόδου,τρομάζω και μόνο που το σκέφτομαι:blink:

Απο αποτρίχωση με κερί;Δεν το ήξερα...:hmm:ευτυχώς δεν είναι fan της μεθόδου,τρομάζω και μόνο που το σκέφτομαι:blink:

ναι, μου το εχει πει αισθητικος. αμα κανεις συνεχη και σταθερη αποτριχωση στο σημειο με κερι, με τον καιρο κρεμαει...:(:/:

ναι, μου το εχει πει αισθητικος. αμα κανεις συνεχη και σταθερη αποτριχωση στο σημειο με κερι, με τον καιρο κρεμαει...:(:/:
Φυσικα και το ανω χειλως κρεμαει αμα κανεις με κερι το μουστακι!Γιαυτο καλυτερα αποτριχωτικη κρεμα...Οσο για το αλλο...ή οριστικη ή ξυραφι!

Απο κατασκευη!Πολλες κοπελες γενιουνται με τα μικρα χειλη μεγαλυτερα απο τα μεγαλα χειλη!Ή μπορει να εχουν καπια ασυμετρια μεταξυ τους....Απο χρηση και γεννες επηρεαζεται ο κολπος.:/:

Απο κατασκευη!Πολλες κοπελες γενιουνται με τα μικρα χειλη μεγαλυτερα απο τα μεγαλα χειλη!Ή μπορει να εχουν καπια ασυμετρια μεταξυ τους....Απο χρηση και γεννες επηρεαζεται ο κολπος.:/:
Ναι έβλεπα και τις φωτογραφίες του κόλπου στην άλλη ενότητα,γι'αυτό είπα για χρήση και γέννες πάντος και οι 2 περιπτώσεις δικαιολογούν την πλαστική,είναι λίγο αντιαισθητικό:|

ευτυχως εγω εκει κανω lazer..φανταζομαι οτι δεν θα κρεμασει!!:redface::/::lol:
αλλα ρε ελενα κερι κανω στο μουστακι!!λες να πεσει το ανω χειλος μου???? και για ποια κρεμα μιλας??

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back