ιωάννα-μπιάνκα
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος

,Ιωάννα έχεις σχέση εσύ;Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
Θεωρείτε οτι είναι φυσιολογικό ένας άνδρας που είναι σε σχέση να βλέπει..πως να το πω
ταινίες ερωτικού περιεχομένου;Και κάτω από ποιες συνθήκες;Μαζί με την κοπέλα του;Μόνος του;Γιατί είχαμε μια συζήτηση με τον φίλο μου γύρω από το θέμα και έχω προβληματιστεί.Στην αρχή δεν με ενοχλούσε,βλέπαμε κανένα βιντεάκι μαζί και σχολίαζα είχε πλάκα αλλά από κάποιο σημείο και μετά όταν είδα οτι του έγινε συνήθεια και αφιέρωνε χρόνο στο να ψάξει τέτοιου είδους βιντεάκια, άρχισε να με ενοχλεί
έχω δίκιο ή είμαι υπερβολική;Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Λοιπόν έχω κάτι που με απασχολεί να συζητήσουμε...Θεωρείτε οτι είναι φυσιολογικό ένας άνδρας που είναι σε σχέση να βλέπει..πως να το πω
ταινίες ερωτικού περιεχομένου;Και κάτω από ποιες συνθήκες;Μαζί με την κοπέλα του;Μόνος του;Γιατί είχαμε μια συζήτηση με τον φίλο μου γύρω από το θέμα και έχω προβληματιστεί.Στην αρχή δεν με ενοχλούσε,βλέπαμε κανένα βιντεάκι μαζί και σχολίαζα είχε πλάκα αλλά από κάποιο σημείο και μετά όταν είδα οτι του έγινε συνήθεια και αφιέρωνε χρόνο στο να ψάξει τέτοιου είδους βιντεάκια, άρχισε να με ενοχλεί
έχω δίκιο ή είμαι υπερβολική;
τι εννοεις?? γινεται,καθε φορα που βρισκοσαστε??? αν ναι.......και εμενα κατι δεν μου αρεσει σε αυτο......

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιωάννα-μπιάνκα
Πολύ δραστήριο μέλος
Έπρεπε κανονικά να είχε ανάψει το θέμα λόγω καλοκαιριού αλλά μάλλον έχει πέσει ξηρασία απ'ότι φαίνεται,Ιωάννα έχεις σχέση εσύ;
ναι...4 χρονια!!εσυ?
ιβανα
Επιφανές μέλος

ιωάννα-μπιάνκα
Πολύ δραστήριο μέλος
Λοιπόν έχω κάτι που με απασχολεί να συζητήσουμε...Θεωρείτε οτι είναι φυσιολογικό ένας άνδρας που είναι σε σχέση να βλέπει..πως να το πω
έχω δίκιο ή είμαι υπερβολική;
μην μου λες τετοια!!

δεν εισαι καθολου υπερβολικη.εγω θεωρω οτι οταν καποιος που βρισκεται σε σχεση βλεπει τσ.... κατι του λειπει!!
απ'οτι καταλαβες με τον δικο μου μαζι μεγαλωσαμε.....
παλια εβλεπε αλλα δεν θυμαμαι πως εγινε(μαλλον ειχα κανει φασαρια) και εκοψε αυτο το πραγμα..δεν ξερω εγω παντως εκνευριζομαι.αφου στο λεει ομως ειναι σχετικα καλο σημαδι...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
Όχι εντάξει προς Θεού δεν γίνεται κάθε φορά.τι εννοεις?? γινεται,καθε φορα που βρισκοσαστε??? αν ναι.......και εμενα κατι δεν μου αρεσει σε αυτο......![]()

Απλά τον τελευταίο καιρό επειδή ήμουν πιο ανεχτική και του έδειξα οτι δεν έχω θέμα να δούμε κάτι τέτοιο μαζί πήρε θάρρος και τον πετυχαίνω σε άσχετες στιγμές να ψάχνει στο internet τέτοια βίντεο.Ένιωσα κάπως άβολα είναι η αλήθεια και δεν ξέρω πως να το χειριστώ
το βρίσκω κάπως παιδιάστικο και δεν μου αρέσει αλλά όταν του μίλησα μου είπε πως είναι καθαρή περιέργεια και δεν σημαίνει κάτι.Παρόλα αυτά εμένα με πειράζει και δεν θέλω να γίνεται,μήπως έχω άδικο και δεν θα έπρεπε να με ενοχλεί;Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
είμαστε σχεδόν 5 χρόνια μαζί και όταν τον γνώρισα ήταν 18,τον είχα πιάσει μερικές φορές με τον κολλητό του να χαζεύουν τέτοια βιντεάκια,δεν μου άρεσε αλλά για 18χρονο που ακόμα ανακαλύπτει κάποια πράγματα και είναι περίεργος δεν μου έκανε και τόση εντύπωση.Τώρα όμως το βρίσκω κάπως παιδιάστικο,δεν έχει να δει κάτι που δεν έχει ήδη δει,γιατί να το κάνει;Επίσης δεν μπορώ να καταλάβω αν κάτι του λέιπει γιατί δεν μου έχει δείξει κάτι τέτοιο,αν και είμαστε καιρό μαζί δεν έχει χαθεί το ενδιαφέρον και τα πάμε καλά στον συγκεκριμένο τομέα μπορώ να πω.Είναι κάπως λεπτό το θέμα και δεν ξέρω πως να το αντιμετωπίσω.Δεν έχει συμβεί σε καμιά σας;ναι...4 χρονια!!εσυ?
ιωάννα-μπιάνκα
Πολύ δραστήριο μέλος

απο κει και περα εσυ πως νιωθεις!!και δεν καταλαβα γιατι εισαι υπερβολικη?εκεινον δεν τον πειραζει αν καθεσαι και βλεπεις αντρες σε στυση? και να σου πω και κατι?στα βιντεο αυτα ο πρωταγωνιστης ειναι η γυναικα..απο κει και περα αν δεν εχεις προβλημα ενταξει..τι λετε οι υπολοιπες????Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιωάννα-μπιάνκα
Πολύ δραστήριο μέλος
είμαστε σχεδόν 5 χρόνια μαζί και όταν τον γνώρισα ήταν 18,τον είχα πιάσει μερικές φορές με τον κολλητό του να χαζεύουν τέτοια βιντεάκια,δεν μου άρεσε αλλά για 18χρονο που ακόμα ανακαλύπτει κάποια πράγματα και είναι περίεργος δεν μου έκανε και τόση εντύπωση.Τώρα όμως το βρίσκω κάπως παιδιάστικο,δεν έχει να δει κάτι που δεν έχει ήδη δει,γιατί να το κάνει;Επίσης δεν μπορώ να καταλάβω αν κάτι του λέιπει γιατί δεν μου έχει δείξει κάτι τέτοιο,αν και είμαστε καιρό μαζί δεν έχει χαθεί το ενδιαφέρον και τα πάμε καλά στον συγκεκριμένο τομέα μπορώ να πω.Είναι κάπως λεπτό το θέμα και δεν ξέρω πως να το αντιμετωπίσω.Δεν έχει συμβεί σε καμιά σας;
προσφατα ειδε κατι οταν ηταν εκτος βολου ενα βραδυ στην τηλεοραση μονος του..εγω το πηγα εκει το θεμα και καταφερα να μου το πει!!εγω εγινα ψιλοεξαλλη κυριως που δεν μου το 'πε αλλα μου ζητησε συγνωμη και οτι δεν θα ξαναγινει.και δεν νιωθω ασχημα γι'αυτο!!
Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
Όχι έχω πρόβλημα,πως δεν έχω;Δεν μ'αρέσει καθόλου και μου προκαλεί ανασφάλεια γιατί νιώθω σαν να μπαίνω σε σύγκριση.Σε αυτά τα βίντεο συνήθως οι κοπέλες και είναι πολύ όμορφες και πολύ έμπειρες και σκέφτομαι μήπως περιμένει να είναι έτσι η ερωτική μας ζωή;Γιατί εκεί είναι λίγο ψεύτικα όλα και πολύ εύκολα και η σύγκριση είναι λίγο άδικηαυτο εξαρταται απο τον καθενα.εγω ας πουμε ειμαι καθετη!!ο,τι και να θελει εγω ειμαι εδω....απο κει και περα εσυ πως νιωθεις!!και δεν καταλαβα γιατι εισαι υπερβολικη?εκεινον δεν τον πειραζει αν καθεσαι και βλεπεις αντρες σε στυση? και να σου πω και κατι?στα βιντεο αυτα ο πρωταγωνιστης ειναι η γυναικα..απο κει και περα αν δεν εχεις προβλημα ενταξει..τι λετε οι υπολοιπες????

Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
Αυτές τις μέρες μένει σπίτι μου και γι'αυτό το ανακάλυψα.Ξεκίνησε για πλάκα του είπα οτι είχε καθυστερήσει πολύ αυτό που ετοίμαζε(είναι web developer)και του λέω καλά τι κάνεις τόση ώρα;Και για πλάκα πάτησα στο ιστορικό του googleπροσφατα ειδε κατι οταν ηταν εκτος βολου ενα βραδυ στην τηλεοραση μονος του..εγω το πηγα εκει το θεμα και καταφερα να μου το πει!!εγω εγινα ψιλοεξαλλη κυριως που δεν μου το 'πε αλλα μου ζητησε συγνωμη και οτι δεν θα ξαναγινει.και δεν νιωθω ασχημα γι'αυτο!!
ε και είδα 4-5 sites τέτοιου περιεχομένου και έμεινα μου κόπηκε το γέλιο.
Δεν έκανα σκηνή βέβαια το έπαιξα ανώτερη αλλά με προβλημάτισε το όλο θέμα
ιωάννα-μπιάνκα
Πολύ δραστήριο μέλος
Όχι έχω πρόβλημα,πως δεν έχω;Δεν μ'αρέσει καθόλου και μου προκαλεί ανασφάλεια γιατί νιώθω σαν να μπαίνω σε σύγκριση.Σε αυτά τα βίντεο συνήθως οι κοπέλες και είναι πολύ όμορφες και πολύ έμπειρες και σκέφτομαι μήπως περιμένει να είναι έτσι η ερωτική μας ζωή;Γιατί εκεί είναι λίγο ψεύτικα όλα και πολύ εύκολα και η σύγκριση είναι λίγο άδικη![]()
σιγα τις ομορφες!!ολα ψευτικα ειναι!!κυριολεκτικα..εχεις δικιο ομως και εγω το ιδιο θα ενιωθα!!και σιγουρα οταν το συνεχιζει τοσο εσυ χανεις την αυτοεκτιμηση σου.. η κανεις συζητηση μαζι του η το παιζεις ανωτερη και δεν πεφτεις καν στο επιπεδο της τσοντας!!!!!!!!!!!!!

ιωάννα-μπιάνκα
Πολύ δραστήριο μέλος
Αυτές τις μέρες μένει σπίτι μου και γι'αυτό το ανακάλυψα.Ξεκίνησε για πλάκα του είπα οτι είχε καθυστερήσει πολύ αυτό που ετοίμαζε(είναι web developer)και του λέω καλά τι κάνεις τόση ώρα;Και για πλάκα πάτησα στο ιστορικό του googleε και είδα 4-5 sites τέτοιου περιεχομένου και έμεινα μου κόπηκε το γέλιο.
Δεν έκανα σκηνή βέβαια το έπαιξα ανώτερη αλλά με προβλημάτισε το όλο θέμα
![]()
το πιο ασχημο οταν το μαθαινεις απο οπουδηποτε αλλου εκτος απο τον ιδιο!!!!γενικα σου μιλαει??
Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
Ναι εκεί είναι το αστείο οτι ξέρει οτι είναι όλα ψεύτικα και μάλιστα το σχολιάζει αλλά παρόλά αυτά συνεχίζει να τα βλέπει.σιγα τις ομορφες!!ολα ψευτικα ειναι!!κυριολεκτικα..εχεις δικιο ομως και εγω το ιδιο θα ενιωθα!!και σιγουρα οταν το συνεχιζει τοσο εσυ χανεις την αυτοεκτιμηση σου.. η κανεις συζητηση μαζι του η το παιζεις ανωτερη και δεν πεφτεις καν στο επιπεδο της τσοντας!!!!!!!!!!!!!![]()
)και μου είπε πως αν και με βρίσκει υπερβολική δεν θα το κάνει αφού με ενοχλεί...Δεν μου αρκεί όμως γιατί θέλω να μην το κάνει επειδή δεν θέλει όχι για χάρη μου
είναι 23 χρονών,το βρίσκετε φυσιολογικό;Μήπως επειδή είμαστε αρκετά χρόνια μαζί έχει την περιέργεια να δει και κάτι άλλο;
Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
ναι μιλάμε για τα πάντα,το συγκεκριμένο απλά είναι θέμα που δεν είχαμε αγγίξει ποτέ μιας και δεν ήξερα τι έκανε στον υπολογιστή του ούτε και με ενδιέφερε,τυχαία το ανακάλυψα επειδή συζούμε όπως είπα αυτόν τον καιρό.Αλλά προφανώς δεν το ξεκίνησε αυτές τις μέρες.Θα είναι μόνιμη συνήθειατο πιο ασχημο οταν το μαθαινεις απο οπουδηποτε αλλου εκτος απο τον ιδιο!!!!γενικα σου μιλαει??

ιβανα
Επιφανές μέλος
στα αγορακια αρεσουν αυτα, ειτε μεγαλα ειναι ειτε μικρα. τη μεταξυ σας σχεση κοιτα να μην επηρεαζει.

Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
Άρα είναι φυσιολογικό να το κάνει όταν είναι μόνος του;Αυτό με προβληματίζει γιατί θεωρούσα πως μετά από κάποια ηλικία το ξεπερνάνε και δεν τους προκαλεί κάτι όπως όταν είναι πιο μικράαφου σου ειπε οτι δε θα το κανει γιατι σε ενοχλει, ειναι καλος και σ'αγαπα. αλλα μη ζητας να το κοψει οταν ειναι και μονος η με φιλους, αυτο ειναι υπερβολικο νομιζω...στα αγορακια αρεσουν αυτα, ειτε μεγαλα ειναι ειτε μικρα.
τη μεταξυ σας σχεση κοιτα να μην επηρεαζει.![]()
ιβανα
Επιφανές μέλος
Άρα είναι φυσιολογικό να το κάνει όταν είναι μόνος του;Αυτό με προβληματίζει γιατί θεωρούσα πως μετά από κάποια ηλικία το ξεπερνάνε και δεν τους προκαλεί κάτι όπως όταν είναι πιο μικρά
νομιζω πως ειναι φυσιολογικο, απλα οταν ειναι μικρα ειναι συχνο το φαινομενο, και με τα χρονια αραιωνει...αλλα δε νομιζω να το κοβουν ποτε...
αν και καλυτερα θα ηταν να ρωτησεις 3-4 αρσενικους φιλους σου για να σχηματισεις αποψη μεσω του γκαλοπ 
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool