ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
ελα ελα...πες μας οτι ειναι η κρεβαταρα σου, γι'αυτο δε μας το λεςμωρο μου εσυ !![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Συμφνωνω ΑΠΟΛΥΤΑΒεβαιως και του δινουν και καταλαβαινει,και καλα κανουν!Το καλο σεξ ειναι στοιχειο μιας υγειους σχεσης και προσωπικοτητας.
για τη σχεση....για τη προσωπικοτητα δεν το καταλαβα...μια υγιης προσωπικοτητα μπορει καποια στιγμη να μην κανει καλο σεξ λογω αλλων παραγοντων...
moukelis
Επιφανές μέλος
Εννοουσα οτι ειναι υγιες να το χαιρεσαι,οσοι το κρυβουν ή ντρεπονται να μιλησουν για αυτο ειναι καταπιεσμενοι ψυχικα.Συμφνωνω ΑΠΟΛΥΤΑγια τη σχεση....για τη προσωπικοτητα δεν το καταλαβα...μια υγιης προσωπικοτητα μπορει καποια στιγμη να μην κανει καλο σεξ λογω αλλων παραγοντων...
![]()

alice
Πολύ δραστήριο μέλος
Συμφνωνω ΑΠΟΛΥΤΑγια τη σχεση....για τη προσωπικοτητα δεν το καταλαβα...μια υγιης προσωπικοτητα μπορει καποια στιγμη να μην κανει καλο σεξ λογω αλλων παραγοντων...
![]()
Οπως εχουμε ηδη προαναφερει.....

Κουτσικα κουτσικα σαμιαμιδακια

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
μωρε και με εγχρωμο να πας, αν ειναι ασχετος,Οπως εχουμε ηδη προαναφερει.....
Κουτσικα κουτσικα σαμιαμιδακια![]()

ria23
Διάσημο μέλος
ουτε για τους ψευτο οργασμους μιλησατε...κοτουλες![]()
γιατι ολοι εχουμε προσποιηθεί ..τουλαχιστον μια φορα..

ιβανα
Επιφανές μέλος
στη τουαλετα ενος μπαρ(πριν πολλα πολλα χρονια)
εσυ?![]()
αντε για να μη λες οτι τα μολογας ολα εσυ, θα πω κι εγω να μην παραπονιεσαι. αλλα θα πω το πιο ευπεπτο, για τα αλλα ντρεπομαι

σε παρκο-δασος (πως δε μας σκοτωσανε)
το καλυτερο ομως δεν ηταν εκει. ηταν στο σπιτι του, στο μπανιο, με ανοιχτη την πορτα του μπανιου, κ τη μαμα του στο διπλανο δωματιο

ιβανα
Επιφανές μέλος
γιατι ολοι εχουμε προσποιηθεί ..τουλαχιστον μια φορα..![]()
ακριβως. οποια λεει οχι, απλα λεει ψεμματα.

ria23
Διάσημο μέλος
αντε για να μη λες οτι τα μολογας ολα εσυ, θα πω κι εγω να μην παραπονιεσαι. αλλα θα πω το πιο ευπεπτο, για τα αλλα ντρεπομαι
το καλυτερο ομως δεν ηταν εκει. ηταν στο σπιτι του, στο μπανιο, με ανοιχτη την πορτα του μπανιου, κ τη μαμα του στο διπλανο δωματιο![]()

αυτο το εχω κανει και γω

αλλα και σε γκαραζ αυτοκινητων σε ξενη πολυκατοικια φυσικα..μη γινουμε ρεζιλι

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
πανω απ'ολα η ειλικρινιαγιατι ολοι εχουμε προσποιηθεί ..τουλαχιστον μια φορα..![]()

Γ Ο Υ Σ Τ Α Ρ Ωαντε για να μη λες οτι τα μολογας ολα εσυ, θα πω κι εγω να μην παραπονιεσαι. αλλα θα πω το πιο ευπεπτο, για τα αλλα ντρεπομαι
το καλυτερο ομως δεν ηταν εκει. ηταν στο σπιτι του, στο μπανιο, με ανοιχτη την πορτα του μπανιου, κ τη μαμα του στο διπλανο δωματιο![]()

Ειναι να μη παρει φορα η κοκκινομαλα μας

(κι εγω με μαμα στο διπλανο δωματιο...αλλα με κλειστη τη πορτα...)

alice
Πολύ δραστήριο μέλος
χαχαχαχαχα

Εχω κι εγω κατι... αλλα δεν αφορα εμενα.
Καποιος φιλος μου, ειχε κοιμηθει ενα βραδυ σπιτι μου. Το πρωι εφυγα εγω για δουλεια και με παιρνει τηλ εξαλλος και μου λεει "γιατι δε μου ειπες οτι ειναι η μανα σου εδω???"
Και ρωταω τι εγινε, μου λεει οτι η πορτα του δωματιου μου ηταν ανοιχτη, και αυτος ............ μονος του, με τα σκεπασματα κατεβασμενα..... καταλαβατε....
Ελπιζω να μη μπει εδω και καταλαβει ποια ειμαι.....

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
ιβανα
Επιφανές μέλος

μας εχει πιασει στα πρασα μπαμπας αγοριου μου. και στη χειροτερη σταση που μπορει να ειναι γυναικα. δεν λεω ποια, προς θεου.. αλλα ενιωσα πολυυυυυυυ αβολα, τα δε ολα ο μπαμπας. ΟΛΑ

moukelis
Επιφανές μέλος
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
ελα ρεωχ τι μου θυμισες..
μας εχει πιασει στα πρασα μπαμπας αγοριου μου. και στη χειροτερη σταση που μπορει να ειναι γυναικα. δεν λεω ποια, προς θεου.. αλλα ενιωσα πολυυυυυυυ αβολα, τα δε ολα ο μπαμπας. ΟΛΑ![]()
πω πω ντροπη
εμενα με ειχε δει η συγκατοικος μου στη Θεσ/νικη, κι εγω ειχα δει εκεινη
...και μαλιστα δεν ειχα παρει χαμπαρι το βλαμενο, γιατι ηταν κουκουλωμενοι με τη κουβερτα κι εγω της γκρινιαζα να σηκωθει να μου βαψει τα μαλλια...ημουν αγαθο τοτε

ιβανα
Επιφανές μέλος
ελα ρεπω πω ντροπη
εμενα με ειχε δει η συγκατοικος μου στη Θεσ/νικη, κι εγω ειχα δει εκεινη
...και μαλιστα δεν ειχα παρει χαμπαρι το βλαμενο, γιατι ηταν κουκουλωμενοι με τη κουβερτα κι εγω της γκρινιαζα να σηκωθει να μου βαψει τα μαλλια...ημουν αγαθο τοτε
![]()
ενιωσα πολυ ασχημα.
και αυτος το ιδιο, κ εκλεισε την πορτα φυσικα αλλα το κακο ειχε γινει. τα ακουσε ο δικος μου μετα οσο δε φανταζεστε που ξεχασε να κλειδωσει
τουρκα εγιναΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
πω πω....ενιωσα πολυ ασχημα.και αυτος το ιδιο, κ εκλεισε την πορτα φυσικα αλλα το κακο ειχε γινει. τα ακουσε ο δικος μου μετα οσο δε φανταζεστε που ξεχασε να κλειδωσει
τουρκα εγινα

JohnDVM
Διάσημο μέλος

. Λοιπον σε αυτοκινητο παρκαρισμενο 2 στενα απο πολυσυχναστο dvd-αδικο, σε πυλωτη πολυκατοιων (διαφορων) , στο φαρο με θεα τη θαλασσα

. ειπα και εγω τις εμεπιριες μου
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool