ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Ε....μαγι αυτο μιλαμε αλλα ολοι το λεγαμε απο δω και απο εκει, εσυ το ειπες με το ονομα του(μυξοπαρθενες)
συμφωνω απολυτως με το πικ![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα
Επιφανές μέλος

στα 18? σου ειναι δυσκολο να νιωσεις οργασμο, πιο πολυ σεχ για το σεχ κανεις. τα καλυτερα θα ερθουν αργοτερα που ξερεις τι θες, τι σ'αρεσει κ εισαι και χαλαροτερη,μμμμμ... μετα τα 26-27, και οπως ειπαν κ οι προλαλησασες, μεταξυ 30-40 θα νιωσεις πολλους οργασμους. αυτα ειχα να πω η πασχαλομανα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vickymoon
Διάσημο μέλος
ξερεις τωρα. αυτο το ετσι που νοιωθεις οτι σε γαργαλαει και μετα ζαλιζεσαι... πεστο κυρα μου. οργασμο το λενε οχι σκοτοδυνηΕ....μα![]()

α ρε ο παλιος ειναι αλλιως

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
αυτο που σε κανει να τρεμεις, να βογκαςξερεις τωρα. αυτο το ετσι που νοιωθεις οτι σε γαργαλαει και μετα ζαλιζεσαι... πεστο κυρα μου. οργασμο το λενε οχι σκοτοδυνη
α ρε ο παλιος ειναι αλλιως![]()
να θες να βγεις απ'τη σαρκα σου....

(καλα αν της πουμε και πολλαπλους οργασμους θα τη κομπλαρουμε....γι'αυτο αστο..)

moukelis
Επιφανές μέλος
Κουνελακι κανεις τιποτα μονη σου οπως ειπε και η Δαφνη;Βοηθαει να μαθεις το σωμα σου καλυτερα και να καθοδηγησεις και το συντροφο σου.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
προσεξε Δωρακι τις δηλωσεις των φιλεναδων σουΓιατι ρε παιδια σε μεγαλυτερη ηλικια;Εμενα οσες φιλες μου αρχισαν νωρις τη σεξουαλικη τους ζωη ειχαν απο την αρχη οργασμους.Κι εγω δεν ειχα ποτε τετοιο θεμα.Απλα στην αρχη ολες ειμαστε λιγο σφιγμενες,λιγο παραξενες...Οσο μαθαινεις το σωμα σου γινεται πιο ευκολο.
Κουνελακι κανεις τιποτα μονη σου οπως ειπε και η Δαφνη;Βοηθαει να μαθεις το σωμα σου καλυτερα και να καθοδηγησεις και το συντροφο σου.

Τι κανεις καλε σοβαρο κοριτσι εσυ σε αυτο νημα?

vickymoon
Διάσημο μέλος
υπαρχουν και τυχεροι ανθρωποι βρε μουκελιςΓιατι ρε παιδια σε μεγαλυτερη ηλικια;Εμενα οσες φιλες μου αρχισαν νωρις τη σεξουαλικη τους ζωη ειχαν απο την αρχη οργασμους.Κι εγω δεν ειχα ποτε τετοιο θεμα.Απλα στην αρχη ολες ειμαστε λιγο σφιγμενες,λιγο παραξενες...Οσο μαθαινεις το σωμα σου γινεται πιο ευκολο.
.

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Οποια κυρια εχει προσποιηθει οργασμο, να σηκωσει το χερι της!

Εγω

julia
Διακεκριμένο μέλος
Λοιπον!
Εγω![]()
Καλά εσύ το μπιπ.... το θέμα...

Περίμενε τώρα....

drf
Δραστήριο μέλος
μη νομιζεις κουνελακι οτι επειδη απευθυνομαστε σ εσενα αφορουν μονο εσενα οι απαντησεις. οχιπολλες γυναικες το εχουν η το αντιμετωπισαν αυτο το θεμα.
επισης βοηθαει η προπονηση
κ οπως ειπε ο drf (ακουμε κ την αντρικη γνωμη) υπαρχουν γυναικες που δεν το εχουν νοιωσει ποτε(ειναι δυνατον??)
![]()
και για να μη το κάνω συγκεκριμένο όπως πολύ όμορφα αναφέρεις γατομάνα vicky υπάρχουν πολλές γυναίκες που με κάποιους συντρόφους ποτέ δεν είδαν φως (και το ανάποδο φυσικά) , το παν ειναι η γυναίκα να ξέρει ακριβώς πώς το ..'θέλει' για να δει το φως το αληθινό.. είναι θέμα να γνωρίζει τον εαυτό της. Αλλωστε πολλά... χμμ 'one night stand' ή 'κάτι στα γρήγορα' αρκετές μπορούν να το δουν (η δεύτερη περίπτωση είναι αρκετά εγγεφαλική για να δούμε το 'αποτέλεσμα' που επιθυμούμε

Λοιπον!
Εγω![]()
Γιούλη ελπίζω να ήταν για το 'καλό' της στιγμής και όχι κατ'εξακολούθηση

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
μεσα εισαι Νικο...και για να μη το κάνω συγκεκριμένο όπως πολύ όμορφα αναφέρεις γατομάνα vicky υπάρχουν πολλές γυναίκες που με κάποιους συντρόφους ποτέ δεν είδαν φως (και το ανάποδο φυσικά) , το παν ειναι η γυναίκα να ξέρει ακριβώς πώς το ..'θέλει' για να δει το φως το αληθινό.. είναι θέμα να γνωρίζει τον εαυτό της. Αλλωστε πολλά... χμμ 'one night stand' ή 'κάτι στα γρήγορα' αρκετές μπορούν να το δουν (η δεύτερη περίπτωση είναι αρκετά εγγεφαλική για να δούμε το 'αποτέλεσμα' που επιθυμούμε
Γιούλη ελπίζω να ήταν για το 'καλό' της στιγμής και όχι κατ'εξακολούθηση![]()
μετα απο λιγες μερες εκλεισα rdv με το δικηγορο μου και το θεμα εκλεισε...
alice
Πολύ δραστήριο μέλος
μεσα εισαι Νικο...μετα απο λιγες μερες εκλεισα rdv με το δικηγορο μου και το θεμα εκλεισε...
![]()
Γιατι με το δικηγορο? Σου εκανε μηνυση για ψευδη οργασμο????

drf
Δραστήριο μέλος
![]()

Γιούλη δε πειράζει μη νιώθεις τύψεις ελπίζω να μη το ξαναέκανες και να το είπες στο παπά

moukelis
Επιφανές μέλος
Κι εγω σχετικα νωρις αρχισα αλλα δεν ειχα τετοιο θεμα,απλα οπως ειπα μαθαινεις καλυτερα με τον καιρο.προσεξε Δωρακι τις δηλωσεις των φιλεναδων σου
Τι κανεις καλε σοβαρο κοριτσι εσυ σε αυτο νημα?![]()
Γιουλιτσκα θα σου πω κατι που θα σε σοκαρει:Κάνουν και οι σοβαροι ανθρωποι σεξ!

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
![]()

ΠΟΤΕ ξανα. ΠΟΤΕ
Γιούλη δε πειράζει μη νιώθεις τύψεις ελπίζω να μη το ξαναέκανες και να το είπες στο παπά![]()

οχι μονο κανουν, του δινουν και καταλαβαινει κιολας...Κι εγω σχετικα νωρις αρχισα αλλα δεν ειχα τετοιο θεμα,απλα οπως ειπα μαθαινεις καλυτερα με τον καιρο.
Γιουλιτσκα θα σου πω κατι που θα σε σοκαρει:Κάνουν και οι σοβαροι ανθρωποι σεξ!![]()

ιβανα
Επιφανές μέλος

(που κανατε σεξ)

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
στη τουαλετα ενος μπαρποιο ειναι το πιο περιεργο μερος ?
(που κανατε σεξ)![]()
(πριν πολλα πολλα χρονια)εσυ?

ιβανα
Επιφανές μέλος
στη τουαλετα ενος μπαρ(πριν πολλα πολλα χρονια)
εσυ?![]()
πριτς που θα πω !

κοροιδοοοοοοοοΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
πριτς που θα πω !κοροιδοοοοοοοο

ουτε για τους ψευτο οργασμους μιλησατε...κοτουλες

ιβανα
Επιφανές μέλος
ουτε για τους ψευτο οργασμους μιλησατε...κοτουλες![]()
μωρο μου εσυ !

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool