dafni.ps
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ria2008
Δραστήριο μέλος
Ε και όσο να 'ναι, λες και καμιά συμβουλή στον σύντροφό σου... Μην τον αφήνεις στα σκοτάδια να ψάχνεται! Αυτό βοηθάει πάντα 
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dafni.ps
Πολύ δραστήριο μέλος
JohnDVM
Διάσημο μέλος
, οποτε μπορειται να τα προμηθευτειτε και να πεσεται με τα μουτρα..¨η οτι αλλο βολευει στη μελετη

ria23
Διάσημο μέλος
Υποθετω οτι ο συντροφος του κουνελακιου εχει πανω κατω την ιδια ηλικια με το κουνελακι οποτε η συμβουλη μου ειναι να χαλαρωσουν και ας προσπαθησουν σιγα σιγα να ανακαλυψουν ο ενας τον αλλον,επισης ο σκαϊ κυκλοφορησε και σειρα οδηγων για το πως το κανουν τα διποδα, οποτε μπορειται να τα προμηθευτειτε και να πεσεται με τα μουτρα..¨η οτι αλλο βολευει στη μελετη
![]()
σοβαρα μιλας γιατρε????

..τι αλλο θα ακουσουμε!!!

παντως κουνελακι οπως ειπαν και οι αλλοι δεν θελει κοπο..θελει τροπο...
roulsydney
Διάσημο μέλος
...ή ψάχνε εμπειρους συντρόφουςΟκ θα περιμενω μεχρι τα 30 μου να δω οργασμο! Τωρα καθησυχαστηκα!!!!![]()
που να ξέρουν ...σημεία και τέρατα..όπως πχ σημείο τζι..που κάνει τζιιιζζζζ
JohnDVM
Διάσημο μέλος

και μετα ακολουθει πρακτικη εφαρμογη?

vickymoon
Διάσημο μέλος
ο πιο καλος ο μαθητης...Τι εγινε εχετε πεσει ολες και ολοι με τα μουτρα στην μελετη
και μετα ακολουθει πρακτικη εφαρμογη?![]()

οτι θελει τροπο το ξερει το κουνελακι, ποιος ειναι ο τροπος ψαχνει να βρει κ την καταλαβαινω.
δεν ειναι τοσο απλο κ ευκολο για ολες τις γυναικες
κουνελακι η συμβουλη μου ειναι να απελευθερωσεις το μυαλο σου. επισης θελει να αφοσιωνεσαι κ να μην αποσπασαι

julia
Διακεκριμένο μέλος

vickymoon
Διάσημο μέλος
η σκεψου τους ολους μαζι. καμια φορα ο συνωστισμος βοηθαεισκέψου πχ Sakis... Brad, Αντώνη, Clouney klp klp εσύ ξέρεις...![]()

περι ορεξεως κολοκυθοπιτα

julia
Διακεκριμένο μέλος

moukelis
Επιφανές μέλος
Υπομονη θελει καλο μου,ανοιχτο μυαλο και να μη ντρεπεσαι να δειχνεις τι σου αρεσει.Και μην αγχωνεσαι,αμα το σκεφτεσαι συνεχεια δεν προκειται να γινει.
kounelaki
Περιβόητο μέλος

ειστε ολοι απιστευτοι!!!
λοιπον καταρχην δε μου αρεσει κανενας απο τους παραπανω stars που ειπατε!!! Και το προβλημα ειναι δικο μου και οχι,δεν συγκεντρωνομαι!!!

kounelaki
Περιβόητο μέλος
dafni.ps
Πολύ δραστήριο μέλος
α!και το αγορι μου ειναι 24.εχει τον τροπο αλλα εγω δεν.....![]()

θα κανω αδιακριτη ερωτηση

παιζεις..........μ...σου???καταλαβες την ερωτηση????αν δεν κανεις κατι τετοιο......ευκαιρια να μαθεις το σωμα σου......

ria23
Διάσημο μέλος
ειστε ολοι απιστευτοι!!!
λοιπον καταρχην δε μου αρεσει κανενας απο τους παραπανω stars που ειπατε!!! Και το προβλημα ειναι δικο μου και οχι,δεν συγκεντρωνομαι!!!
![]()
αυτο με την συγκεντρωση το ειχα και γω..μη φοβασαι ..θα στρωσεις..οσο περνα ο καιρος..που και που βεβαια χανομαι..του στυλ να εισαι στην πραξη και να σκεφτεσαι τι θα μαγειρεψεις αυριο

..αλλα ξαναβρισκεις την ροη των πραγματων γρηγορα...

drf
Δραστήριο μέλος
η σκεψου τους ολους μαζι. καμια φορα ο συνωστισμος βοηθαει
περι ορεξεως κολοκυθοπιτα![]()
μερικές φορές και μια πετσέτα βοηθάει .. εάν δε στραβώσει δε μπορεί να βάλει και μια φωτογραφία πάνω στο αγόρι της αρκεί να μη στραβώσει..

κουνελάκι μην αγχώνεσε έτσι δε γίνεται τίποτε σκέψου άλλωστε ότι μερικές άλλες ποτέ δε το έχουν νιώσει ακόμη και σε μεγαλύτερη ηλικία... άκου τι σου λένε οι γατομάνες εδώ κάτι ξέρουν..

vickymoon
Διάσημο μέλος

πολλες γυναικες το εχουν η το αντιμετωπισαν αυτο το θεμα.

επισης βοηθαει η προπονηση

κ οπως ειπε ο drf (ακουμε κ την αντρικη γνωμη) υπαρχουν γυναικες που δεν το εχουν νοιωσει ποτε

(ειναι δυνατον??)
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Το κουνελακι ειναι σε μικρη ηλικια ακομα...πολλες γυναικες τον αισθανονται συνηθως σε μεγαλυτερη ηλικια...
Το σεξουαλικο πικ στη γυναικα ειναι πιστευω αναμεσα στα 30-40...φυσικα αναφερομαι στη πλειοψηφια...
vickymoon
Διάσημο μέλος
γι αυτο μιλαμε αλλα ολοι το λεγαμε απο δω και απο εκει, εσυ το ειπες με το ονομα τουΜιλατε για το γυναικειο οργασμο παιδια? Για να καταλαβω....
Το κουνελακι ειναι σε μικρη ηλικια ακομα...πολλες γυναικες τον αισθανονται συνηθως σε μεγαλυτερη ηλικια...
Το σεξουαλικο πικ στη γυναικα ειναι πιστευω αναμεσα στα 30-40...φυσικα αναφερομαι στη πλειοψηφια...

(μυξοπαρθενες)συμφωνω απολυτως με το πικ

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool