kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 20:29 Η kounelaki: #1 19-02-09 20:29 Καιρος ηταν ν'ανοιχτει ενα θεματακι κ γι'αυτο το θεματακι,δε νομιζετε? Καθως οι περισσοτεροι εδω μεσα ειμαστε θηλυκου γενους, μπορουμε να συζηταμε διαφορα "γυναικεια" προβληματα στο σεξ,αλλα να μιλησουμε και για τη συμπεριφορα τον αντρων στο κρεβατι! Ξεκινω με ενα ερωτημα που με απασχολει τις τελευταιες μερες.... Ως γυναικες παντα μας επιτρεπεται να δουμε ενα πεος σε στυση...Ακομα και σε περιοδικα,στο ιντερνετ,υπαρχει παντου!!! Ωστοσο,ελαχιστες φορες μας δινεται η ευκαιρια να δουμε ενα πεος σε χαλαρωση!Μιας και σχεδον παντα ο παρτενερ μας μετα την ολοκληρωση σπευδει να φορεσει το εσωρουχο....!!! Και ιδου το ερωτημα:Μα τοση ανασφαλεια νιωθουν πια με αυτο το θεμα?Μετα λενε εμας κομπλεξικες που μιλαμε για κοιταριτιδα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 20:40 Η alice έγραψε: #2 19-02-09 20:40 Μονο εσυ θα ανοιγες ενα τετοιο θεμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 20:40 Η bunny έγραψε: #3 19-02-09 20:40 Ας πούμε ότι θα την κάνω με ελαφρά hop-hop! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JohnDVM Διάσημο μέλος Ο Ιωαννης Λεκκας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 2.366 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 20:40 Ο JohnDVM έγραψε: #4 19-02-09 20:40 Εγω παντως μετα το σεχ δεν φοραω εσωρουχο διοτι ως γνωστον πρεπει να παιρνει και αερα μην παει απο υπερθερμανση. Εγω εχω την αντιθετη εμπειρια οι παρτενερ μου συνηθως φοραν εσωρουχο μετα τη πραξη (μαλλον δεν περιμενες πρωτη απαντηση απο εμενα αλλα με τραβηξε ο τιτλος) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 20:42 Η alice έγραψε: #5 19-02-09 20:42 Γιατρεεεεεεε??????? Εγω σιγουρα δεν περιμενα απαντηση απο εσας!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 20:45 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #6 19-02-09 20:45 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Ας πούμε ότι θα την κάνω με ελαφρά hop-hop! Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ.Hop-hop.Aν και πιστεύω ότι ένα τέτοιο θέμα είναι ακατάλληλο για αυτό το site.Hop-hop! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sapostol1 Δραστήριο μέλος Ο sapostol1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Ξάνθη (Ξάνθη). Έχει γράψει 480 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 20:45 Ο sapostol1: #7 19-02-09 20:45 Κουνελάκι, τι περίεργη απορία που έχεις! Ούτε εγώ φοράω το εσώρουχο αμέσως μετά. Συνήθως ακολουθεί τσιγάρο στο κρεβάτι και φυσικά φιλιά και αγκαλιές. Χωρίς ρούχα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JohnDVM Διάσημο μέλος Ο Ιωαννης Λεκκας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 2.366 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 20:46 Ο JohnDVM έγραψε: #8 19-02-09 20:46 Ειμαι απροβλεπτος σας καληνυχτω μαλλον αυριο θα εχω καμια 200αρια σελιδες να διαβασω στο συγκεκριμενο θεμα. οσοι το τσικνησετε καλα να περασετε και οσοι δεν... παλι καλα να περασετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 20:47 Η alice έγραψε: #9 19-02-09 20:47 Κοιτα να δεις, εκει που τους αντρες τους ψαχναμε με το μεγεθυντικο φακο εδω μεσα, ξαφνικα θα εμφανιστουν ολοι μαζι σε αυτο το θεμα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 20:58 Ο drf έγραψε: #10 19-02-09 20:58 kounelaki μάλλον το 'ανενεργό' εργαλείον δε πρέπει να σε προβληματίζει το μήκος παρά μόνο όταν είναι σε 'ενεργεία' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lilian Δραστήριο μέλος Η lilian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 657 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 20:59 Η lilian έγραψε: #11 19-02-09 20:59 Aγόρια και κορίτσια μετα απο καποια.......... χρονια παντρειάς και οι δυο φορούν το εσώρουχο γυρίζουν απο την αλλη μεριά και κοιμούνται.Αυτα για να ξέρετε ''''''''' ΚΑΛΕΣ ΑΠΟΚΡΙΕΣ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 21:01 Η vi2ka έγραψε: #12 19-02-09 21:01 Ε ναι γιατί ως γνωστόν εμείς οι γυναίκες δε κάνουμε σεξ..μόνο έρωτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 21:03 Η ria23 έγραψε: #13 19-02-09 21:03 Αρχική Δημοσίευση από lilian: Aγόρια και κορίτσια μετα απο καποια.......... χρονια παντρειάς και οι δυο φορούν το εσώρουχο γυρίζουν απο την αλλη μεριά και κοιμούνται.Αυτα για να ξέρετε ''''''''' ΚΑΛΕΣ ΑΠΟΚΡΙΕΣ Click για ανάπτυξη... εχω λυθει στα γελια...παρολα αυτα εχεις δικιο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 21:05 Η alice έγραψε: #14 19-02-09 21:05 Παντως εγω στο συγκεκριμενο θεμα συμπεριφερομαι σαν αντρας... Ντυσιμο, τσιγαρο και ροχαλισμα με αυτη τη σειρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lilian Δραστήριο μέλος Η lilian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 657 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 21:11 Η lilian έγραψε: #15 19-02-09 21:11 Εγω δίκιο εχω ΡΙΑ μου εσυ ομως εισαι μικρη ακομα και κοίτα να το ευχαριστηθείς οσο περισσότερο μπορείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:08 Η Ntontini έγραψε: #16 19-02-09 22:08 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Συμφωνώ.Hop-hop.Aν και πιστεύω ότι ένα τέτοιο θέμα είναι ακατάλληλο για αυτό το site.Hop-hop! Click για ανάπτυξη... Μου σταλθηκε ενα μυνημα και θα την κανω και εγω με ελαφρα πιδιματακια.bye-bye δεν θα με ξαναδειτε και συνφωνω με την Αγνη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:14 Η dafni.ps έγραψε: #17 19-02-09 22:14 Αρχική Δημοσίευση από alice: Παντως εγω στο συγκεκριμενο θεμα συμπεριφερομαι σαν αντρας... Ντυσιμο, τσιγαρο και ροχαλισμα με αυτη τη σειρα! Click για ανάπτυξη... Εγω παλι παιδια δεν ξερω που ανηκω,αν οι αντρες πανε ντυσιμο-τσιγαρο-ροχαλητο,εγω παω τσιγαρο-αγκαλιες,φιλια ξανα τσιγαρο(αν εχει και επιδορπιο το μενου ακομα καλυτερα)και μετα το περνω αποφαση να ντυθω και να ροχαλισω και μιλαμε για 18 χρονια γαμου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:18 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #18 19-02-09 22:18 Εγώ θα πω στους MODS ότι είστε κακά παιδιά και μιλάτε για κακά πράγματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:20 Η elvenstar: #19 19-02-09 22:20 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Και ιδου το ερωτημα:Μα τοση ανασφαλεια νιωθουν πια με αυτο το θεμα?Μετα λενε εμας κομπλεξικες που μιλαμε για κοιταριτιδα! Click για ανάπτυξη... Ίσως θα έπρεπε να κάνουν περιτομή όλοι αυτοί για να μη νιώθουν ποτέ μειονεκτικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:46 Η alice έγραψε: #20 19-02-09 22:46 Και ιδου το ερωτημα: το kounelaki μας αναψε φωτιες και την εκανε για να τσικνισει??? Αχ,αχ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 Επόμενη 1 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καιρος ηταν ν'ανοιχτει ενα θεματακι κ γι'αυτο το θεματακι,δε νομιζετε? Καθως οι περισσοτεροι εδω μεσα ειμαστε θηλυκου γενους, μπορουμε να συζηταμε διαφορα "γυναικεια" προβληματα στο σεξ,αλλα να μιλησουμε και για τη συμπεριφορα τον αντρων στο κρεβατι! Ξεκινω με ενα ερωτημα που με απασχολει τις τελευταιες μερες.... Ως γυναικες παντα μας επιτρεπεται να δουμε ενα πεος σε στυση...Ακομα και σε περιοδικα,στο ιντερνετ,υπαρχει παντου!!! Ωστοσο,ελαχιστες φορες μας δινεται η ευκαιρια να δουμε ενα πεος σε χαλαρωση!Μιας και σχεδον παντα ο παρτενερ μας μετα την ολοκληρωση σπευδει να φορεσει το εσωρουχο....!!! Και ιδου το ερωτημα:Μα τοση ανασφαλεια νιωθουν πια με αυτο το θεμα?Μετα λενε εμας κομπλεξικες που μιλαμε για κοιταριτιδα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 20:40 Η alice έγραψε: #2 19-02-09 20:40 Μονο εσυ θα ανοιγες ενα τετοιο θεμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 20:40 Η bunny έγραψε: #3 19-02-09 20:40 Ας πούμε ότι θα την κάνω με ελαφρά hop-hop! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JohnDVM Διάσημο μέλος Ο Ιωαννης Λεκκας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 2.366 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 20:40 Ο JohnDVM έγραψε: #4 19-02-09 20:40 Εγω παντως μετα το σεχ δεν φοραω εσωρουχο διοτι ως γνωστον πρεπει να παιρνει και αερα μην παει απο υπερθερμανση. Εγω εχω την αντιθετη εμπειρια οι παρτενερ μου συνηθως φοραν εσωρουχο μετα τη πραξη (μαλλον δεν περιμενες πρωτη απαντηση απο εμενα αλλα με τραβηξε ο τιτλος) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 20:42 Η alice έγραψε: #5 19-02-09 20:42 Γιατρεεεεεεε??????? Εγω σιγουρα δεν περιμενα απαντηση απο εσας!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 20:45 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #6 19-02-09 20:45 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Ας πούμε ότι θα την κάνω με ελαφρά hop-hop! Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ.Hop-hop.Aν και πιστεύω ότι ένα τέτοιο θέμα είναι ακατάλληλο για αυτό το site.Hop-hop! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sapostol1 Δραστήριο μέλος Ο sapostol1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Ξάνθη (Ξάνθη). Έχει γράψει 480 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 20:45 Ο sapostol1: #7 19-02-09 20:45 Κουνελάκι, τι περίεργη απορία που έχεις! Ούτε εγώ φοράω το εσώρουχο αμέσως μετά. Συνήθως ακολουθεί τσιγάρο στο κρεβάτι και φυσικά φιλιά και αγκαλιές. Χωρίς ρούχα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JohnDVM Διάσημο μέλος Ο Ιωαννης Λεκκας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 2.366 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 20:46 Ο JohnDVM έγραψε: #8 19-02-09 20:46 Ειμαι απροβλεπτος σας καληνυχτω μαλλον αυριο θα εχω καμια 200αρια σελιδες να διαβασω στο συγκεκριμενο θεμα. οσοι το τσικνησετε καλα να περασετε και οσοι δεν... παλι καλα να περασετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 20:47 Η alice έγραψε: #9 19-02-09 20:47 Κοιτα να δεις, εκει που τους αντρες τους ψαχναμε με το μεγεθυντικο φακο εδω μεσα, ξαφνικα θα εμφανιστουν ολοι μαζι σε αυτο το θεμα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 20:58 Ο drf έγραψε: #10 19-02-09 20:58 kounelaki μάλλον το 'ανενεργό' εργαλείον δε πρέπει να σε προβληματίζει το μήκος παρά μόνο όταν είναι σε 'ενεργεία' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lilian Δραστήριο μέλος Η lilian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 657 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 20:59 Η lilian έγραψε: #11 19-02-09 20:59 Aγόρια και κορίτσια μετα απο καποια.......... χρονια παντρειάς και οι δυο φορούν το εσώρουχο γυρίζουν απο την αλλη μεριά και κοιμούνται.Αυτα για να ξέρετε ''''''''' ΚΑΛΕΣ ΑΠΟΚΡΙΕΣ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 21:01 Η vi2ka έγραψε: #12 19-02-09 21:01 Ε ναι γιατί ως γνωστόν εμείς οι γυναίκες δε κάνουμε σεξ..μόνο έρωτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 21:03 Η ria23 έγραψε: #13 19-02-09 21:03 Αρχική Δημοσίευση από lilian: Aγόρια και κορίτσια μετα απο καποια.......... χρονια παντρειάς και οι δυο φορούν το εσώρουχο γυρίζουν απο την αλλη μεριά και κοιμούνται.Αυτα για να ξέρετε ''''''''' ΚΑΛΕΣ ΑΠΟΚΡΙΕΣ Click για ανάπτυξη... εχω λυθει στα γελια...παρολα αυτα εχεις δικιο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 21:05 Η alice έγραψε: #14 19-02-09 21:05 Παντως εγω στο συγκεκριμενο θεμα συμπεριφερομαι σαν αντρας... Ντυσιμο, τσιγαρο και ροχαλισμα με αυτη τη σειρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lilian Δραστήριο μέλος Η lilian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 657 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 21:11 Η lilian έγραψε: #15 19-02-09 21:11 Εγω δίκιο εχω ΡΙΑ μου εσυ ομως εισαι μικρη ακομα και κοίτα να το ευχαριστηθείς οσο περισσότερο μπορείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:08 Η Ntontini έγραψε: #16 19-02-09 22:08 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Συμφωνώ.Hop-hop.Aν και πιστεύω ότι ένα τέτοιο θέμα είναι ακατάλληλο για αυτό το site.Hop-hop! Click για ανάπτυξη... Μου σταλθηκε ενα μυνημα και θα την κανω και εγω με ελαφρα πιδιματακια.bye-bye δεν θα με ξαναδειτε και συνφωνω με την Αγνη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:14 Η dafni.ps έγραψε: #17 19-02-09 22:14 Αρχική Δημοσίευση από alice: Παντως εγω στο συγκεκριμενο θεμα συμπεριφερομαι σαν αντρας... Ντυσιμο, τσιγαρο και ροχαλισμα με αυτη τη σειρα! Click για ανάπτυξη... Εγω παλι παιδια δεν ξερω που ανηκω,αν οι αντρες πανε ντυσιμο-τσιγαρο-ροχαλητο,εγω παω τσιγαρο-αγκαλιες,φιλια ξανα τσιγαρο(αν εχει και επιδορπιο το μενου ακομα καλυτερα)και μετα το περνω αποφαση να ντυθω και να ροχαλισω και μιλαμε για 18 χρονια γαμου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:18 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #18 19-02-09 22:18 Εγώ θα πω στους MODS ότι είστε κακά παιδιά και μιλάτε για κακά πράγματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:20 Η elvenstar: #19 19-02-09 22:20 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Και ιδου το ερωτημα:Μα τοση ανασφαλεια νιωθουν πια με αυτο το θεμα?Μετα λενε εμας κομπλεξικες που μιλαμε για κοιταριτιδα! Click για ανάπτυξη... Ίσως θα έπρεπε να κάνουν περιτομή όλοι αυτοί για να μη νιώθουν ποτέ μειονεκτικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:46 Η alice έγραψε: #20 19-02-09 22:46 Και ιδου το ερωτημα: το kounelaki μας αναψε φωτιες και την εκανε για να τσικνισει??? Αχ,αχ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 Επόμενη 1 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μονο εσυ θα ανοιγες ενα τετοιο θεμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 20:40 Η bunny έγραψε: #3 19-02-09 20:40 Ας πούμε ότι θα την κάνω με ελαφρά hop-hop! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JohnDVM Διάσημο μέλος Ο Ιωαννης Λεκκας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 2.366 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 20:40 Ο JohnDVM έγραψε: #4 19-02-09 20:40 Εγω παντως μετα το σεχ δεν φοραω εσωρουχο διοτι ως γνωστον πρεπει να παιρνει και αερα μην παει απο υπερθερμανση. Εγω εχω την αντιθετη εμπειρια οι παρτενερ μου συνηθως φοραν εσωρουχο μετα τη πραξη (μαλλον δεν περιμενες πρωτη απαντηση απο εμενα αλλα με τραβηξε ο τιτλος) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 20:42 Η alice έγραψε: #5 19-02-09 20:42 Γιατρεεεεεεε??????? Εγω σιγουρα δεν περιμενα απαντηση απο εσας!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 20:45 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #6 19-02-09 20:45 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Ας πούμε ότι θα την κάνω με ελαφρά hop-hop! Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ.Hop-hop.Aν και πιστεύω ότι ένα τέτοιο θέμα είναι ακατάλληλο για αυτό το site.Hop-hop! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sapostol1 Δραστήριο μέλος Ο sapostol1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Ξάνθη (Ξάνθη). Έχει γράψει 480 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 20:45 Ο sapostol1: #7 19-02-09 20:45 Κουνελάκι, τι περίεργη απορία που έχεις! Ούτε εγώ φοράω το εσώρουχο αμέσως μετά. Συνήθως ακολουθεί τσιγάρο στο κρεβάτι και φυσικά φιλιά και αγκαλιές. Χωρίς ρούχα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JohnDVM Διάσημο μέλος Ο Ιωαννης Λεκκας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 2.366 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 20:46 Ο JohnDVM έγραψε: #8 19-02-09 20:46 Ειμαι απροβλεπτος σας καληνυχτω μαλλον αυριο θα εχω καμια 200αρια σελιδες να διαβασω στο συγκεκριμενο θεμα. οσοι το τσικνησετε καλα να περασετε και οσοι δεν... παλι καλα να περασετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 20:47 Η alice έγραψε: #9 19-02-09 20:47 Κοιτα να δεις, εκει που τους αντρες τους ψαχναμε με το μεγεθυντικο φακο εδω μεσα, ξαφνικα θα εμφανιστουν ολοι μαζι σε αυτο το θεμα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 20:58 Ο drf έγραψε: #10 19-02-09 20:58 kounelaki μάλλον το 'ανενεργό' εργαλείον δε πρέπει να σε προβληματίζει το μήκος παρά μόνο όταν είναι σε 'ενεργεία' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lilian Δραστήριο μέλος Η lilian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 657 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 20:59 Η lilian έγραψε: #11 19-02-09 20:59 Aγόρια και κορίτσια μετα απο καποια.......... χρονια παντρειάς και οι δυο φορούν το εσώρουχο γυρίζουν απο την αλλη μεριά και κοιμούνται.Αυτα για να ξέρετε ''''''''' ΚΑΛΕΣ ΑΠΟΚΡΙΕΣ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 21:01 Η vi2ka έγραψε: #12 19-02-09 21:01 Ε ναι γιατί ως γνωστόν εμείς οι γυναίκες δε κάνουμε σεξ..μόνο έρωτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 21:03 Η ria23 έγραψε: #13 19-02-09 21:03 Αρχική Δημοσίευση από lilian: Aγόρια και κορίτσια μετα απο καποια.......... χρονια παντρειάς και οι δυο φορούν το εσώρουχο γυρίζουν απο την αλλη μεριά και κοιμούνται.Αυτα για να ξέρετε ''''''''' ΚΑΛΕΣ ΑΠΟΚΡΙΕΣ Click για ανάπτυξη... εχω λυθει στα γελια...παρολα αυτα εχεις δικιο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 21:05 Η alice έγραψε: #14 19-02-09 21:05 Παντως εγω στο συγκεκριμενο θεμα συμπεριφερομαι σαν αντρας... Ντυσιμο, τσιγαρο και ροχαλισμα με αυτη τη σειρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lilian Δραστήριο μέλος Η lilian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 657 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 21:11 Η lilian έγραψε: #15 19-02-09 21:11 Εγω δίκιο εχω ΡΙΑ μου εσυ ομως εισαι μικρη ακομα και κοίτα να το ευχαριστηθείς οσο περισσότερο μπορείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:08 Η Ntontini έγραψε: #16 19-02-09 22:08 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Συμφωνώ.Hop-hop.Aν και πιστεύω ότι ένα τέτοιο θέμα είναι ακατάλληλο για αυτό το site.Hop-hop! Click για ανάπτυξη... Μου σταλθηκε ενα μυνημα και θα την κανω και εγω με ελαφρα πιδιματακια.bye-bye δεν θα με ξαναδειτε και συνφωνω με την Αγνη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:14 Η dafni.ps έγραψε: #17 19-02-09 22:14 Αρχική Δημοσίευση από alice: Παντως εγω στο συγκεκριμενο θεμα συμπεριφερομαι σαν αντρας... Ντυσιμο, τσιγαρο και ροχαλισμα με αυτη τη σειρα! Click για ανάπτυξη... Εγω παλι παιδια δεν ξερω που ανηκω,αν οι αντρες πανε ντυσιμο-τσιγαρο-ροχαλητο,εγω παω τσιγαρο-αγκαλιες,φιλια ξανα τσιγαρο(αν εχει και επιδορπιο το μενου ακομα καλυτερα)και μετα το περνω αποφαση να ντυθω και να ροχαλισω και μιλαμε για 18 χρονια γαμου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:18 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #18 19-02-09 22:18 Εγώ θα πω στους MODS ότι είστε κακά παιδιά και μιλάτε για κακά πράγματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:20 Η elvenstar: #19 19-02-09 22:20 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Και ιδου το ερωτημα:Μα τοση ανασφαλεια νιωθουν πια με αυτο το θεμα?Μετα λενε εμας κομπλεξικες που μιλαμε για κοιταριτιδα! Click για ανάπτυξη... Ίσως θα έπρεπε να κάνουν περιτομή όλοι αυτοί για να μη νιώθουν ποτέ μειονεκτικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:46 Η alice έγραψε: #20 19-02-09 22:46 Και ιδου το ερωτημα: το kounelaki μας αναψε φωτιες και την εκανε για να τσικνισει??? Αχ,αχ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 Επόμενη 1 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ας πούμε ότι θα την κάνω με ελαφρά hop-hop! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
JohnDVM Διάσημο μέλος Ο Ιωαννης Λεκκας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 2.366 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 20:40 Ο JohnDVM έγραψε: #4 19-02-09 20:40 Εγω παντως μετα το σεχ δεν φοραω εσωρουχο διοτι ως γνωστον πρεπει να παιρνει και αερα μην παει απο υπερθερμανση. Εγω εχω την αντιθετη εμπειρια οι παρτενερ μου συνηθως φοραν εσωρουχο μετα τη πραξη (μαλλον δεν περιμενες πρωτη απαντηση απο εμενα αλλα με τραβηξε ο τιτλος) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 20:42 Η alice έγραψε: #5 19-02-09 20:42 Γιατρεεεεεεε??????? Εγω σιγουρα δεν περιμενα απαντηση απο εσας!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 20:45 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #6 19-02-09 20:45 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Ας πούμε ότι θα την κάνω με ελαφρά hop-hop! Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ.Hop-hop.Aν και πιστεύω ότι ένα τέτοιο θέμα είναι ακατάλληλο για αυτό το site.Hop-hop! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sapostol1 Δραστήριο μέλος Ο sapostol1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Ξάνθη (Ξάνθη). Έχει γράψει 480 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 20:45 Ο sapostol1: #7 19-02-09 20:45 Κουνελάκι, τι περίεργη απορία που έχεις! Ούτε εγώ φοράω το εσώρουχο αμέσως μετά. Συνήθως ακολουθεί τσιγάρο στο κρεβάτι και φυσικά φιλιά και αγκαλιές. Χωρίς ρούχα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JohnDVM Διάσημο μέλος Ο Ιωαννης Λεκκας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 2.366 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 20:46 Ο JohnDVM έγραψε: #8 19-02-09 20:46 Ειμαι απροβλεπτος σας καληνυχτω μαλλον αυριο θα εχω καμια 200αρια σελιδες να διαβασω στο συγκεκριμενο θεμα. οσοι το τσικνησετε καλα να περασετε και οσοι δεν... παλι καλα να περασετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 20:47 Η alice έγραψε: #9 19-02-09 20:47 Κοιτα να δεις, εκει που τους αντρες τους ψαχναμε με το μεγεθυντικο φακο εδω μεσα, ξαφνικα θα εμφανιστουν ολοι μαζι σε αυτο το θεμα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 20:58 Ο drf έγραψε: #10 19-02-09 20:58 kounelaki μάλλον το 'ανενεργό' εργαλείον δε πρέπει να σε προβληματίζει το μήκος παρά μόνο όταν είναι σε 'ενεργεία' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lilian Δραστήριο μέλος Η lilian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 657 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 20:59 Η lilian έγραψε: #11 19-02-09 20:59 Aγόρια και κορίτσια μετα απο καποια.......... χρονια παντρειάς και οι δυο φορούν το εσώρουχο γυρίζουν απο την αλλη μεριά και κοιμούνται.Αυτα για να ξέρετε ''''''''' ΚΑΛΕΣ ΑΠΟΚΡΙΕΣ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 21:01 Η vi2ka έγραψε: #12 19-02-09 21:01 Ε ναι γιατί ως γνωστόν εμείς οι γυναίκες δε κάνουμε σεξ..μόνο έρωτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 21:03 Η ria23 έγραψε: #13 19-02-09 21:03 Αρχική Δημοσίευση από lilian: Aγόρια και κορίτσια μετα απο καποια.......... χρονια παντρειάς και οι δυο φορούν το εσώρουχο γυρίζουν απο την αλλη μεριά και κοιμούνται.Αυτα για να ξέρετε ''''''''' ΚΑΛΕΣ ΑΠΟΚΡΙΕΣ Click για ανάπτυξη... εχω λυθει στα γελια...παρολα αυτα εχεις δικιο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 21:05 Η alice έγραψε: #14 19-02-09 21:05 Παντως εγω στο συγκεκριμενο θεμα συμπεριφερομαι σαν αντρας... Ντυσιμο, τσιγαρο και ροχαλισμα με αυτη τη σειρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lilian Δραστήριο μέλος Η lilian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 657 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 21:11 Η lilian έγραψε: #15 19-02-09 21:11 Εγω δίκιο εχω ΡΙΑ μου εσυ ομως εισαι μικρη ακομα και κοίτα να το ευχαριστηθείς οσο περισσότερο μπορείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:08 Η Ntontini έγραψε: #16 19-02-09 22:08 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Συμφωνώ.Hop-hop.Aν και πιστεύω ότι ένα τέτοιο θέμα είναι ακατάλληλο για αυτό το site.Hop-hop! Click για ανάπτυξη... Μου σταλθηκε ενα μυνημα και θα την κανω και εγω με ελαφρα πιδιματακια.bye-bye δεν θα με ξαναδειτε και συνφωνω με την Αγνη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:14 Η dafni.ps έγραψε: #17 19-02-09 22:14 Αρχική Δημοσίευση από alice: Παντως εγω στο συγκεκριμενο θεμα συμπεριφερομαι σαν αντρας... Ντυσιμο, τσιγαρο και ροχαλισμα με αυτη τη σειρα! Click για ανάπτυξη... Εγω παλι παιδια δεν ξερω που ανηκω,αν οι αντρες πανε ντυσιμο-τσιγαρο-ροχαλητο,εγω παω τσιγαρο-αγκαλιες,φιλια ξανα τσιγαρο(αν εχει και επιδορπιο το μενου ακομα καλυτερα)και μετα το περνω αποφαση να ντυθω και να ροχαλισω και μιλαμε για 18 χρονια γαμου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:18 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #18 19-02-09 22:18 Εγώ θα πω στους MODS ότι είστε κακά παιδιά και μιλάτε για κακά πράγματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:20 Η elvenstar: #19 19-02-09 22:20 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Και ιδου το ερωτημα:Μα τοση ανασφαλεια νιωθουν πια με αυτο το θεμα?Μετα λενε εμας κομπλεξικες που μιλαμε για κοιταριτιδα! Click για ανάπτυξη... Ίσως θα έπρεπε να κάνουν περιτομή όλοι αυτοί για να μη νιώθουν ποτέ μειονεκτικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:46 Η alice έγραψε: #20 19-02-09 22:46 Και ιδου το ερωτημα: το kounelaki μας αναψε φωτιες και την εκανε για να τσικνισει??? Αχ,αχ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 Επόμενη 1 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγω παντως μετα το σεχ δεν φοραω εσωρουχο διοτι ως γνωστον πρεπει να παιρνει και αερα μην παει απο υπερθερμανση. Εγω εχω την αντιθετη εμπειρια οι παρτενερ μου συνηθως φοραν εσωρουχο μετα τη πραξη (μαλλον δεν περιμενες πρωτη απαντηση απο εμενα αλλα με τραβηξε ο τιτλος) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 20:42 Η alice έγραψε: #5 19-02-09 20:42 Γιατρεεεεεεε??????? Εγω σιγουρα δεν περιμενα απαντηση απο εσας!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 20:45 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #6 19-02-09 20:45 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Ας πούμε ότι θα την κάνω με ελαφρά hop-hop! Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ.Hop-hop.Aν και πιστεύω ότι ένα τέτοιο θέμα είναι ακατάλληλο για αυτό το site.Hop-hop! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sapostol1 Δραστήριο μέλος Ο sapostol1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Ξάνθη (Ξάνθη). Έχει γράψει 480 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 20:45 Ο sapostol1: #7 19-02-09 20:45 Κουνελάκι, τι περίεργη απορία που έχεις! Ούτε εγώ φοράω το εσώρουχο αμέσως μετά. Συνήθως ακολουθεί τσιγάρο στο κρεβάτι και φυσικά φιλιά και αγκαλιές. Χωρίς ρούχα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JohnDVM Διάσημο μέλος Ο Ιωαννης Λεκκας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 2.366 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 20:46 Ο JohnDVM έγραψε: #8 19-02-09 20:46 Ειμαι απροβλεπτος σας καληνυχτω μαλλον αυριο θα εχω καμια 200αρια σελιδες να διαβασω στο συγκεκριμενο θεμα. οσοι το τσικνησετε καλα να περασετε και οσοι δεν... παλι καλα να περασετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 20:47 Η alice έγραψε: #9 19-02-09 20:47 Κοιτα να δεις, εκει που τους αντρες τους ψαχναμε με το μεγεθυντικο φακο εδω μεσα, ξαφνικα θα εμφανιστουν ολοι μαζι σε αυτο το θεμα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 20:58 Ο drf έγραψε: #10 19-02-09 20:58 kounelaki μάλλον το 'ανενεργό' εργαλείον δε πρέπει να σε προβληματίζει το μήκος παρά μόνο όταν είναι σε 'ενεργεία' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lilian Δραστήριο μέλος Η lilian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 657 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 20:59 Η lilian έγραψε: #11 19-02-09 20:59 Aγόρια και κορίτσια μετα απο καποια.......... χρονια παντρειάς και οι δυο φορούν το εσώρουχο γυρίζουν απο την αλλη μεριά και κοιμούνται.Αυτα για να ξέρετε ''''''''' ΚΑΛΕΣ ΑΠΟΚΡΙΕΣ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 21:01 Η vi2ka έγραψε: #12 19-02-09 21:01 Ε ναι γιατί ως γνωστόν εμείς οι γυναίκες δε κάνουμε σεξ..μόνο έρωτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 21:03 Η ria23 έγραψε: #13 19-02-09 21:03 Αρχική Δημοσίευση από lilian: Aγόρια και κορίτσια μετα απο καποια.......... χρονια παντρειάς και οι δυο φορούν το εσώρουχο γυρίζουν απο την αλλη μεριά και κοιμούνται.Αυτα για να ξέρετε ''''''''' ΚΑΛΕΣ ΑΠΟΚΡΙΕΣ Click για ανάπτυξη... εχω λυθει στα γελια...παρολα αυτα εχεις δικιο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 21:05 Η alice έγραψε: #14 19-02-09 21:05 Παντως εγω στο συγκεκριμενο θεμα συμπεριφερομαι σαν αντρας... Ντυσιμο, τσιγαρο και ροχαλισμα με αυτη τη σειρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lilian Δραστήριο μέλος Η lilian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 657 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 21:11 Η lilian έγραψε: #15 19-02-09 21:11 Εγω δίκιο εχω ΡΙΑ μου εσυ ομως εισαι μικρη ακομα και κοίτα να το ευχαριστηθείς οσο περισσότερο μπορείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:08 Η Ntontini έγραψε: #16 19-02-09 22:08 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Συμφωνώ.Hop-hop.Aν και πιστεύω ότι ένα τέτοιο θέμα είναι ακατάλληλο για αυτό το site.Hop-hop! Click για ανάπτυξη... Μου σταλθηκε ενα μυνημα και θα την κανω και εγω με ελαφρα πιδιματακια.bye-bye δεν θα με ξαναδειτε και συνφωνω με την Αγνη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:14 Η dafni.ps έγραψε: #17 19-02-09 22:14 Αρχική Δημοσίευση από alice: Παντως εγω στο συγκεκριμενο θεμα συμπεριφερομαι σαν αντρας... Ντυσιμο, τσιγαρο και ροχαλισμα με αυτη τη σειρα! Click για ανάπτυξη... Εγω παλι παιδια δεν ξερω που ανηκω,αν οι αντρες πανε ντυσιμο-τσιγαρο-ροχαλητο,εγω παω τσιγαρο-αγκαλιες,φιλια ξανα τσιγαρο(αν εχει και επιδορπιο το μενου ακομα καλυτερα)και μετα το περνω αποφαση να ντυθω και να ροχαλισω και μιλαμε για 18 χρονια γαμου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:18 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #18 19-02-09 22:18 Εγώ θα πω στους MODS ότι είστε κακά παιδιά και μιλάτε για κακά πράγματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:20 Η elvenstar: #19 19-02-09 22:20 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Και ιδου το ερωτημα:Μα τοση ανασφαλεια νιωθουν πια με αυτο το θεμα?Μετα λενε εμας κομπλεξικες που μιλαμε για κοιταριτιδα! Click για ανάπτυξη... Ίσως θα έπρεπε να κάνουν περιτομή όλοι αυτοί για να μη νιώθουν ποτέ μειονεκτικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:46 Η alice έγραψε: #20 19-02-09 22:46 Και ιδου το ερωτημα: το kounelaki μας αναψε φωτιες και την εκανε για να τσικνισει??? Αχ,αχ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 Επόμενη 1 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Γιατρεεεεεεε??????? Εγω σιγουρα δεν περιμενα απαντηση απο εσας!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 20:45 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #6 19-02-09 20:45 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Ας πούμε ότι θα την κάνω με ελαφρά hop-hop! Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ.Hop-hop.Aν και πιστεύω ότι ένα τέτοιο θέμα είναι ακατάλληλο για αυτό το site.Hop-hop! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sapostol1 Δραστήριο μέλος Ο sapostol1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Ξάνθη (Ξάνθη). Έχει γράψει 480 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 20:45 Ο sapostol1: #7 19-02-09 20:45 Κουνελάκι, τι περίεργη απορία που έχεις! Ούτε εγώ φοράω το εσώρουχο αμέσως μετά. Συνήθως ακολουθεί τσιγάρο στο κρεβάτι και φυσικά φιλιά και αγκαλιές. Χωρίς ρούχα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JohnDVM Διάσημο μέλος Ο Ιωαννης Λεκκας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 2.366 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 20:46 Ο JohnDVM έγραψε: #8 19-02-09 20:46 Ειμαι απροβλεπτος σας καληνυχτω μαλλον αυριο θα εχω καμια 200αρια σελιδες να διαβασω στο συγκεκριμενο θεμα. οσοι το τσικνησετε καλα να περασετε και οσοι δεν... παλι καλα να περασετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 20:47 Η alice έγραψε: #9 19-02-09 20:47 Κοιτα να δεις, εκει που τους αντρες τους ψαχναμε με το μεγεθυντικο φακο εδω μεσα, ξαφνικα θα εμφανιστουν ολοι μαζι σε αυτο το θεμα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 20:58 Ο drf έγραψε: #10 19-02-09 20:58 kounelaki μάλλον το 'ανενεργό' εργαλείον δε πρέπει να σε προβληματίζει το μήκος παρά μόνο όταν είναι σε 'ενεργεία' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lilian Δραστήριο μέλος Η lilian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 657 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 20:59 Η lilian έγραψε: #11 19-02-09 20:59 Aγόρια και κορίτσια μετα απο καποια.......... χρονια παντρειάς και οι δυο φορούν το εσώρουχο γυρίζουν απο την αλλη μεριά και κοιμούνται.Αυτα για να ξέρετε ''''''''' ΚΑΛΕΣ ΑΠΟΚΡΙΕΣ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 21:01 Η vi2ka έγραψε: #12 19-02-09 21:01 Ε ναι γιατί ως γνωστόν εμείς οι γυναίκες δε κάνουμε σεξ..μόνο έρωτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 21:03 Η ria23 έγραψε: #13 19-02-09 21:03 Αρχική Δημοσίευση από lilian: Aγόρια και κορίτσια μετα απο καποια.......... χρονια παντρειάς και οι δυο φορούν το εσώρουχο γυρίζουν απο την αλλη μεριά και κοιμούνται.Αυτα για να ξέρετε ''''''''' ΚΑΛΕΣ ΑΠΟΚΡΙΕΣ Click για ανάπτυξη... εχω λυθει στα γελια...παρολα αυτα εχεις δικιο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 21:05 Η alice έγραψε: #14 19-02-09 21:05 Παντως εγω στο συγκεκριμενο θεμα συμπεριφερομαι σαν αντρας... Ντυσιμο, τσιγαρο και ροχαλισμα με αυτη τη σειρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lilian Δραστήριο μέλος Η lilian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 657 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 21:11 Η lilian έγραψε: #15 19-02-09 21:11 Εγω δίκιο εχω ΡΙΑ μου εσυ ομως εισαι μικρη ακομα και κοίτα να το ευχαριστηθείς οσο περισσότερο μπορείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:08 Η Ntontini έγραψε: #16 19-02-09 22:08 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Συμφωνώ.Hop-hop.Aν και πιστεύω ότι ένα τέτοιο θέμα είναι ακατάλληλο για αυτό το site.Hop-hop! Click για ανάπτυξη... Μου σταλθηκε ενα μυνημα και θα την κανω και εγω με ελαφρα πιδιματακια.bye-bye δεν θα με ξαναδειτε και συνφωνω με την Αγνη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:14 Η dafni.ps έγραψε: #17 19-02-09 22:14 Αρχική Δημοσίευση από alice: Παντως εγω στο συγκεκριμενο θεμα συμπεριφερομαι σαν αντρας... Ντυσιμο, τσιγαρο και ροχαλισμα με αυτη τη σειρα! Click για ανάπτυξη... Εγω παλι παιδια δεν ξερω που ανηκω,αν οι αντρες πανε ντυσιμο-τσιγαρο-ροχαλητο,εγω παω τσιγαρο-αγκαλιες,φιλια ξανα τσιγαρο(αν εχει και επιδορπιο το μενου ακομα καλυτερα)και μετα το περνω αποφαση να ντυθω και να ροχαλισω και μιλαμε για 18 χρονια γαμου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:18 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #18 19-02-09 22:18 Εγώ θα πω στους MODS ότι είστε κακά παιδιά και μιλάτε για κακά πράγματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:20 Η elvenstar: #19 19-02-09 22:20 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Και ιδου το ερωτημα:Μα τοση ανασφαλεια νιωθουν πια με αυτο το θεμα?Μετα λενε εμας κομπλεξικες που μιλαμε για κοιταριτιδα! Click για ανάπτυξη... Ίσως θα έπρεπε να κάνουν περιτομή όλοι αυτοί για να μη νιώθουν ποτέ μειονεκτικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:46 Η alice έγραψε: #20 19-02-09 22:46 Και ιδου το ερωτημα: το kounelaki μας αναψε φωτιες και την εκανε για να τσικνισει??? Αχ,αχ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 Επόμενη 1 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από bunny: Ας πούμε ότι θα την κάνω με ελαφρά hop-hop! Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ.Hop-hop.Aν και πιστεύω ότι ένα τέτοιο θέμα είναι ακατάλληλο για αυτό το site.Hop-hop! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sapostol1 Δραστήριο μέλος Ο sapostol1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Ξάνθη (Ξάνθη). Έχει γράψει 480 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 20:45 Ο sapostol1: #7 19-02-09 20:45 Κουνελάκι, τι περίεργη απορία που έχεις! Ούτε εγώ φοράω το εσώρουχο αμέσως μετά. Συνήθως ακολουθεί τσιγάρο στο κρεβάτι και φυσικά φιλιά και αγκαλιές. Χωρίς ρούχα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JohnDVM Διάσημο μέλος Ο Ιωαννης Λεκκας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 2.366 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 20:46 Ο JohnDVM έγραψε: #8 19-02-09 20:46 Ειμαι απροβλεπτος σας καληνυχτω μαλλον αυριο θα εχω καμια 200αρια σελιδες να διαβασω στο συγκεκριμενο θεμα. οσοι το τσικνησετε καλα να περασετε και οσοι δεν... παλι καλα να περασετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 20:47 Η alice έγραψε: #9 19-02-09 20:47 Κοιτα να δεις, εκει που τους αντρες τους ψαχναμε με το μεγεθυντικο φακο εδω μεσα, ξαφνικα θα εμφανιστουν ολοι μαζι σε αυτο το θεμα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 20:58 Ο drf έγραψε: #10 19-02-09 20:58 kounelaki μάλλον το 'ανενεργό' εργαλείον δε πρέπει να σε προβληματίζει το μήκος παρά μόνο όταν είναι σε 'ενεργεία' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lilian Δραστήριο μέλος Η lilian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 657 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 20:59 Η lilian έγραψε: #11 19-02-09 20:59 Aγόρια και κορίτσια μετα απο καποια.......... χρονια παντρειάς και οι δυο φορούν το εσώρουχο γυρίζουν απο την αλλη μεριά και κοιμούνται.Αυτα για να ξέρετε ''''''''' ΚΑΛΕΣ ΑΠΟΚΡΙΕΣ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 21:01 Η vi2ka έγραψε: #12 19-02-09 21:01 Ε ναι γιατί ως γνωστόν εμείς οι γυναίκες δε κάνουμε σεξ..μόνο έρωτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 21:03 Η ria23 έγραψε: #13 19-02-09 21:03 Αρχική Δημοσίευση από lilian: Aγόρια και κορίτσια μετα απο καποια.......... χρονια παντρειάς και οι δυο φορούν το εσώρουχο γυρίζουν απο την αλλη μεριά και κοιμούνται.Αυτα για να ξέρετε ''''''''' ΚΑΛΕΣ ΑΠΟΚΡΙΕΣ Click για ανάπτυξη... εχω λυθει στα γελια...παρολα αυτα εχεις δικιο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 21:05 Η alice έγραψε: #14 19-02-09 21:05 Παντως εγω στο συγκεκριμενο θεμα συμπεριφερομαι σαν αντρας... Ντυσιμο, τσιγαρο και ροχαλισμα με αυτη τη σειρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lilian Δραστήριο μέλος Η lilian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 657 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 21:11 Η lilian έγραψε: #15 19-02-09 21:11 Εγω δίκιο εχω ΡΙΑ μου εσυ ομως εισαι μικρη ακομα και κοίτα να το ευχαριστηθείς οσο περισσότερο μπορείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:08 Η Ntontini έγραψε: #16 19-02-09 22:08 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Συμφωνώ.Hop-hop.Aν και πιστεύω ότι ένα τέτοιο θέμα είναι ακατάλληλο για αυτό το site.Hop-hop! Click για ανάπτυξη... Μου σταλθηκε ενα μυνημα και θα την κανω και εγω με ελαφρα πιδιματακια.bye-bye δεν θα με ξαναδειτε και συνφωνω με την Αγνη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:14 Η dafni.ps έγραψε: #17 19-02-09 22:14 Αρχική Δημοσίευση από alice: Παντως εγω στο συγκεκριμενο θεμα συμπεριφερομαι σαν αντρας... Ντυσιμο, τσιγαρο και ροχαλισμα με αυτη τη σειρα! Click για ανάπτυξη... Εγω παλι παιδια δεν ξερω που ανηκω,αν οι αντρες πανε ντυσιμο-τσιγαρο-ροχαλητο,εγω παω τσιγαρο-αγκαλιες,φιλια ξανα τσιγαρο(αν εχει και επιδορπιο το μενου ακομα καλυτερα)και μετα το περνω αποφαση να ντυθω και να ροχαλισω και μιλαμε για 18 χρονια γαμου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:18 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #18 19-02-09 22:18 Εγώ θα πω στους MODS ότι είστε κακά παιδιά και μιλάτε για κακά πράγματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:20 Η elvenstar: #19 19-02-09 22:20 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Και ιδου το ερωτημα:Μα τοση ανασφαλεια νιωθουν πια με αυτο το θεμα?Μετα λενε εμας κομπλεξικες που μιλαμε για κοιταριτιδα! Click για ανάπτυξη... Ίσως θα έπρεπε να κάνουν περιτομή όλοι αυτοί για να μη νιώθουν ποτέ μειονεκτικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:46 Η alice έγραψε: #20 19-02-09 22:46 Και ιδου το ερωτημα: το kounelaki μας αναψε φωτιες και την εκανε για να τσικνισει??? Αχ,αχ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 Επόμενη 1 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Κουνελάκι, τι περίεργη απορία που έχεις! Ούτε εγώ φοράω το εσώρουχο αμέσως μετά. Συνήθως ακολουθεί τσιγάρο στο κρεβάτι και φυσικά φιλιά και αγκαλιές. Χωρίς ρούχα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
JohnDVM Διάσημο μέλος Ο Ιωαννης Λεκκας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 2.366 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 20:46 Ο JohnDVM έγραψε: #8 19-02-09 20:46 Ειμαι απροβλεπτος σας καληνυχτω μαλλον αυριο θα εχω καμια 200αρια σελιδες να διαβασω στο συγκεκριμενο θεμα. οσοι το τσικνησετε καλα να περασετε και οσοι δεν... παλι καλα να περασετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 20:47 Η alice έγραψε: #9 19-02-09 20:47 Κοιτα να δεις, εκει που τους αντρες τους ψαχναμε με το μεγεθυντικο φακο εδω μεσα, ξαφνικα θα εμφανιστουν ολοι μαζι σε αυτο το θεμα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 20:58 Ο drf έγραψε: #10 19-02-09 20:58 kounelaki μάλλον το 'ανενεργό' εργαλείον δε πρέπει να σε προβληματίζει το μήκος παρά μόνο όταν είναι σε 'ενεργεία' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lilian Δραστήριο μέλος Η lilian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 657 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 20:59 Η lilian έγραψε: #11 19-02-09 20:59 Aγόρια και κορίτσια μετα απο καποια.......... χρονια παντρειάς και οι δυο φορούν το εσώρουχο γυρίζουν απο την αλλη μεριά και κοιμούνται.Αυτα για να ξέρετε ''''''''' ΚΑΛΕΣ ΑΠΟΚΡΙΕΣ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 21:01 Η vi2ka έγραψε: #12 19-02-09 21:01 Ε ναι γιατί ως γνωστόν εμείς οι γυναίκες δε κάνουμε σεξ..μόνο έρωτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 21:03 Η ria23 έγραψε: #13 19-02-09 21:03 Αρχική Δημοσίευση από lilian: Aγόρια και κορίτσια μετα απο καποια.......... χρονια παντρειάς και οι δυο φορούν το εσώρουχο γυρίζουν απο την αλλη μεριά και κοιμούνται.Αυτα για να ξέρετε ''''''''' ΚΑΛΕΣ ΑΠΟΚΡΙΕΣ Click για ανάπτυξη... εχω λυθει στα γελια...παρολα αυτα εχεις δικιο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 21:05 Η alice έγραψε: #14 19-02-09 21:05 Παντως εγω στο συγκεκριμενο θεμα συμπεριφερομαι σαν αντρας... Ντυσιμο, τσιγαρο και ροχαλισμα με αυτη τη σειρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lilian Δραστήριο μέλος Η lilian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 657 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 21:11 Η lilian έγραψε: #15 19-02-09 21:11 Εγω δίκιο εχω ΡΙΑ μου εσυ ομως εισαι μικρη ακομα και κοίτα να το ευχαριστηθείς οσο περισσότερο μπορείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:08 Η Ntontini έγραψε: #16 19-02-09 22:08 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Συμφωνώ.Hop-hop.Aν και πιστεύω ότι ένα τέτοιο θέμα είναι ακατάλληλο για αυτό το site.Hop-hop! Click για ανάπτυξη... Μου σταλθηκε ενα μυνημα και θα την κανω και εγω με ελαφρα πιδιματακια.bye-bye δεν θα με ξαναδειτε και συνφωνω με την Αγνη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:14 Η dafni.ps έγραψε: #17 19-02-09 22:14 Αρχική Δημοσίευση από alice: Παντως εγω στο συγκεκριμενο θεμα συμπεριφερομαι σαν αντρας... Ντυσιμο, τσιγαρο και ροχαλισμα με αυτη τη σειρα! Click για ανάπτυξη... Εγω παλι παιδια δεν ξερω που ανηκω,αν οι αντρες πανε ντυσιμο-τσιγαρο-ροχαλητο,εγω παω τσιγαρο-αγκαλιες,φιλια ξανα τσιγαρο(αν εχει και επιδορπιο το μενου ακομα καλυτερα)και μετα το περνω αποφαση να ντυθω και να ροχαλισω και μιλαμε για 18 χρονια γαμου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:18 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #18 19-02-09 22:18 Εγώ θα πω στους MODS ότι είστε κακά παιδιά και μιλάτε για κακά πράγματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:20 Η elvenstar: #19 19-02-09 22:20 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Και ιδου το ερωτημα:Μα τοση ανασφαλεια νιωθουν πια με αυτο το θεμα?Μετα λενε εμας κομπλεξικες που μιλαμε για κοιταριτιδα! Click για ανάπτυξη... Ίσως θα έπρεπε να κάνουν περιτομή όλοι αυτοί για να μη νιώθουν ποτέ μειονεκτικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:46 Η alice έγραψε: #20 19-02-09 22:46 Και ιδου το ερωτημα: το kounelaki μας αναψε φωτιες και την εκανε για να τσικνισει??? Αχ,αχ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 Επόμενη 1 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ειμαι απροβλεπτος σας καληνυχτω μαλλον αυριο θα εχω καμια 200αρια σελιδες να διαβασω στο συγκεκριμενο θεμα. οσοι το τσικνησετε καλα να περασετε και οσοι δεν... παλι καλα να περασετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 20:47 Η alice έγραψε: #9 19-02-09 20:47 Κοιτα να δεις, εκει που τους αντρες τους ψαχναμε με το μεγεθυντικο φακο εδω μεσα, ξαφνικα θα εμφανιστουν ολοι μαζι σε αυτο το θεμα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 20:58 Ο drf έγραψε: #10 19-02-09 20:58 kounelaki μάλλον το 'ανενεργό' εργαλείον δε πρέπει να σε προβληματίζει το μήκος παρά μόνο όταν είναι σε 'ενεργεία' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lilian Δραστήριο μέλος Η lilian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 657 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 20:59 Η lilian έγραψε: #11 19-02-09 20:59 Aγόρια και κορίτσια μετα απο καποια.......... χρονια παντρειάς και οι δυο φορούν το εσώρουχο γυρίζουν απο την αλλη μεριά και κοιμούνται.Αυτα για να ξέρετε ''''''''' ΚΑΛΕΣ ΑΠΟΚΡΙΕΣ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 21:01 Η vi2ka έγραψε: #12 19-02-09 21:01 Ε ναι γιατί ως γνωστόν εμείς οι γυναίκες δε κάνουμε σεξ..μόνο έρωτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 21:03 Η ria23 έγραψε: #13 19-02-09 21:03 Αρχική Δημοσίευση από lilian: Aγόρια και κορίτσια μετα απο καποια.......... χρονια παντρειάς και οι δυο φορούν το εσώρουχο γυρίζουν απο την αλλη μεριά και κοιμούνται.Αυτα για να ξέρετε ''''''''' ΚΑΛΕΣ ΑΠΟΚΡΙΕΣ Click για ανάπτυξη... εχω λυθει στα γελια...παρολα αυτα εχεις δικιο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 21:05 Η alice έγραψε: #14 19-02-09 21:05 Παντως εγω στο συγκεκριμενο θεμα συμπεριφερομαι σαν αντρας... Ντυσιμο, τσιγαρο και ροχαλισμα με αυτη τη σειρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lilian Δραστήριο μέλος Η lilian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 657 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 21:11 Η lilian έγραψε: #15 19-02-09 21:11 Εγω δίκιο εχω ΡΙΑ μου εσυ ομως εισαι μικρη ακομα και κοίτα να το ευχαριστηθείς οσο περισσότερο μπορείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:08 Η Ntontini έγραψε: #16 19-02-09 22:08 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Συμφωνώ.Hop-hop.Aν και πιστεύω ότι ένα τέτοιο θέμα είναι ακατάλληλο για αυτό το site.Hop-hop! Click για ανάπτυξη... Μου σταλθηκε ενα μυνημα και θα την κανω και εγω με ελαφρα πιδιματακια.bye-bye δεν θα με ξαναδειτε και συνφωνω με την Αγνη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:14 Η dafni.ps έγραψε: #17 19-02-09 22:14 Αρχική Δημοσίευση από alice: Παντως εγω στο συγκεκριμενο θεμα συμπεριφερομαι σαν αντρας... Ντυσιμο, τσιγαρο και ροχαλισμα με αυτη τη σειρα! Click για ανάπτυξη... Εγω παλι παιδια δεν ξερω που ανηκω,αν οι αντρες πανε ντυσιμο-τσιγαρο-ροχαλητο,εγω παω τσιγαρο-αγκαλιες,φιλια ξανα τσιγαρο(αν εχει και επιδορπιο το μενου ακομα καλυτερα)και μετα το περνω αποφαση να ντυθω και να ροχαλισω και μιλαμε για 18 χρονια γαμου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:18 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #18 19-02-09 22:18 Εγώ θα πω στους MODS ότι είστε κακά παιδιά και μιλάτε για κακά πράγματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:20 Η elvenstar: #19 19-02-09 22:20 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Και ιδου το ερωτημα:Μα τοση ανασφαλεια νιωθουν πια με αυτο το θεμα?Μετα λενε εμας κομπλεξικες που μιλαμε για κοιταριτιδα! Click για ανάπτυξη... Ίσως θα έπρεπε να κάνουν περιτομή όλοι αυτοί για να μη νιώθουν ποτέ μειονεκτικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:46 Η alice έγραψε: #20 19-02-09 22:46 Και ιδου το ερωτημα: το kounelaki μας αναψε φωτιες και την εκανε για να τσικνισει??? Αχ,αχ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 Επόμενη 1 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Κοιτα να δεις, εκει που τους αντρες τους ψαχναμε με το μεγεθυντικο φακο εδω μεσα, ξαφνικα θα εμφανιστουν ολοι μαζι σε αυτο το θεμα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 20:58 Ο drf έγραψε: #10 19-02-09 20:58 kounelaki μάλλον το 'ανενεργό' εργαλείον δε πρέπει να σε προβληματίζει το μήκος παρά μόνο όταν είναι σε 'ενεργεία' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lilian Δραστήριο μέλος Η lilian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 657 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 20:59 Η lilian έγραψε: #11 19-02-09 20:59 Aγόρια και κορίτσια μετα απο καποια.......... χρονια παντρειάς και οι δυο φορούν το εσώρουχο γυρίζουν απο την αλλη μεριά και κοιμούνται.Αυτα για να ξέρετε ''''''''' ΚΑΛΕΣ ΑΠΟΚΡΙΕΣ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 21:01 Η vi2ka έγραψε: #12 19-02-09 21:01 Ε ναι γιατί ως γνωστόν εμείς οι γυναίκες δε κάνουμε σεξ..μόνο έρωτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 21:03 Η ria23 έγραψε: #13 19-02-09 21:03 Αρχική Δημοσίευση από lilian: Aγόρια και κορίτσια μετα απο καποια.......... χρονια παντρειάς και οι δυο φορούν το εσώρουχο γυρίζουν απο την αλλη μεριά και κοιμούνται.Αυτα για να ξέρετε ''''''''' ΚΑΛΕΣ ΑΠΟΚΡΙΕΣ Click για ανάπτυξη... εχω λυθει στα γελια...παρολα αυτα εχεις δικιο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 21:05 Η alice έγραψε: #14 19-02-09 21:05 Παντως εγω στο συγκεκριμενο θεμα συμπεριφερομαι σαν αντρας... Ντυσιμο, τσιγαρο και ροχαλισμα με αυτη τη σειρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lilian Δραστήριο μέλος Η lilian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 657 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 21:11 Η lilian έγραψε: #15 19-02-09 21:11 Εγω δίκιο εχω ΡΙΑ μου εσυ ομως εισαι μικρη ακομα και κοίτα να το ευχαριστηθείς οσο περισσότερο μπορείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:08 Η Ntontini έγραψε: #16 19-02-09 22:08 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Συμφωνώ.Hop-hop.Aν και πιστεύω ότι ένα τέτοιο θέμα είναι ακατάλληλο για αυτό το site.Hop-hop! Click για ανάπτυξη... Μου σταλθηκε ενα μυνημα και θα την κανω και εγω με ελαφρα πιδιματακια.bye-bye δεν θα με ξαναδειτε και συνφωνω με την Αγνη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:14 Η dafni.ps έγραψε: #17 19-02-09 22:14 Αρχική Δημοσίευση από alice: Παντως εγω στο συγκεκριμενο θεμα συμπεριφερομαι σαν αντρας... Ντυσιμο, τσιγαρο και ροχαλισμα με αυτη τη σειρα! Click για ανάπτυξη... Εγω παλι παιδια δεν ξερω που ανηκω,αν οι αντρες πανε ντυσιμο-τσιγαρο-ροχαλητο,εγω παω τσιγαρο-αγκαλιες,φιλια ξανα τσιγαρο(αν εχει και επιδορπιο το μενου ακομα καλυτερα)και μετα το περνω αποφαση να ντυθω και να ροχαλισω και μιλαμε για 18 χρονια γαμου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:18 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #18 19-02-09 22:18 Εγώ θα πω στους MODS ότι είστε κακά παιδιά και μιλάτε για κακά πράγματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:20 Η elvenstar: #19 19-02-09 22:20 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Και ιδου το ερωτημα:Μα τοση ανασφαλεια νιωθουν πια με αυτο το θεμα?Μετα λενε εμας κομπλεξικες που μιλαμε για κοιταριτιδα! Click για ανάπτυξη... Ίσως θα έπρεπε να κάνουν περιτομή όλοι αυτοί για να μη νιώθουν ποτέ μειονεκτικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:46 Η alice έγραψε: #20 19-02-09 22:46 Και ιδου το ερωτημα: το kounelaki μας αναψε φωτιες και την εκανε για να τσικνισει??? Αχ,αχ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 Επόμενη 1 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
kounelaki μάλλον το 'ανενεργό' εργαλείον δε πρέπει να σε προβληματίζει το μήκος παρά μόνο όταν είναι σε 'ενεργεία' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lilian Δραστήριο μέλος Η lilian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 657 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 20:59 Η lilian έγραψε: #11 19-02-09 20:59 Aγόρια και κορίτσια μετα απο καποια.......... χρονια παντρειάς και οι δυο φορούν το εσώρουχο γυρίζουν απο την αλλη μεριά και κοιμούνται.Αυτα για να ξέρετε ''''''''' ΚΑΛΕΣ ΑΠΟΚΡΙΕΣ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 21:01 Η vi2ka έγραψε: #12 19-02-09 21:01 Ε ναι γιατί ως γνωστόν εμείς οι γυναίκες δε κάνουμε σεξ..μόνο έρωτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 21:03 Η ria23 έγραψε: #13 19-02-09 21:03 Αρχική Δημοσίευση από lilian: Aγόρια και κορίτσια μετα απο καποια.......... χρονια παντρειάς και οι δυο φορούν το εσώρουχο γυρίζουν απο την αλλη μεριά και κοιμούνται.Αυτα για να ξέρετε ''''''''' ΚΑΛΕΣ ΑΠΟΚΡΙΕΣ Click για ανάπτυξη... εχω λυθει στα γελια...παρολα αυτα εχεις δικιο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 21:05 Η alice έγραψε: #14 19-02-09 21:05 Παντως εγω στο συγκεκριμενο θεμα συμπεριφερομαι σαν αντρας... Ντυσιμο, τσιγαρο και ροχαλισμα με αυτη τη σειρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lilian Δραστήριο μέλος Η lilian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 657 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 21:11 Η lilian έγραψε: #15 19-02-09 21:11 Εγω δίκιο εχω ΡΙΑ μου εσυ ομως εισαι μικρη ακομα και κοίτα να το ευχαριστηθείς οσο περισσότερο μπορείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:08 Η Ntontini έγραψε: #16 19-02-09 22:08 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Συμφωνώ.Hop-hop.Aν και πιστεύω ότι ένα τέτοιο θέμα είναι ακατάλληλο για αυτό το site.Hop-hop! Click για ανάπτυξη... Μου σταλθηκε ενα μυνημα και θα την κανω και εγω με ελαφρα πιδιματακια.bye-bye δεν θα με ξαναδειτε και συνφωνω με την Αγνη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:14 Η dafni.ps έγραψε: #17 19-02-09 22:14 Αρχική Δημοσίευση από alice: Παντως εγω στο συγκεκριμενο θεμα συμπεριφερομαι σαν αντρας... Ντυσιμο, τσιγαρο και ροχαλισμα με αυτη τη σειρα! Click για ανάπτυξη... Εγω παλι παιδια δεν ξερω που ανηκω,αν οι αντρες πανε ντυσιμο-τσιγαρο-ροχαλητο,εγω παω τσιγαρο-αγκαλιες,φιλια ξανα τσιγαρο(αν εχει και επιδορπιο το μενου ακομα καλυτερα)και μετα το περνω αποφαση να ντυθω και να ροχαλισω και μιλαμε για 18 χρονια γαμου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:18 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #18 19-02-09 22:18 Εγώ θα πω στους MODS ότι είστε κακά παιδιά και μιλάτε για κακά πράγματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:20 Η elvenstar: #19 19-02-09 22:20 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Και ιδου το ερωτημα:Μα τοση ανασφαλεια νιωθουν πια με αυτο το θεμα?Μετα λενε εμας κομπλεξικες που μιλαμε για κοιταριτιδα! Click για ανάπτυξη... Ίσως θα έπρεπε να κάνουν περιτομή όλοι αυτοί για να μη νιώθουν ποτέ μειονεκτικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:46 Η alice έγραψε: #20 19-02-09 22:46 Και ιδου το ερωτημα: το kounelaki μας αναψε φωτιες και την εκανε για να τσικνισει??? Αχ,αχ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 Επόμενη 1 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Aγόρια και κορίτσια μετα απο καποια.......... χρονια παντρειάς και οι δυο φορούν το εσώρουχο γυρίζουν απο την αλλη μεριά και κοιμούνται.Αυτα για να ξέρετε ''''''''' ΚΑΛΕΣ ΑΠΟΚΡΙΕΣ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 21:01 Η vi2ka έγραψε: #12 19-02-09 21:01 Ε ναι γιατί ως γνωστόν εμείς οι γυναίκες δε κάνουμε σεξ..μόνο έρωτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 21:03 Η ria23 έγραψε: #13 19-02-09 21:03 Αρχική Δημοσίευση από lilian: Aγόρια και κορίτσια μετα απο καποια.......... χρονια παντρειάς και οι δυο φορούν το εσώρουχο γυρίζουν απο την αλλη μεριά και κοιμούνται.Αυτα για να ξέρετε ''''''''' ΚΑΛΕΣ ΑΠΟΚΡΙΕΣ Click για ανάπτυξη... εχω λυθει στα γελια...παρολα αυτα εχεις δικιο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 21:05 Η alice έγραψε: #14 19-02-09 21:05 Παντως εγω στο συγκεκριμενο θεμα συμπεριφερομαι σαν αντρας... Ντυσιμο, τσιγαρο και ροχαλισμα με αυτη τη σειρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lilian Δραστήριο μέλος Η lilian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 657 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 21:11 Η lilian έγραψε: #15 19-02-09 21:11 Εγω δίκιο εχω ΡΙΑ μου εσυ ομως εισαι μικρη ακομα και κοίτα να το ευχαριστηθείς οσο περισσότερο μπορείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:08 Η Ntontini έγραψε: #16 19-02-09 22:08 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Συμφωνώ.Hop-hop.Aν και πιστεύω ότι ένα τέτοιο θέμα είναι ακατάλληλο για αυτό το site.Hop-hop! Click για ανάπτυξη... Μου σταλθηκε ενα μυνημα και θα την κανω και εγω με ελαφρα πιδιματακια.bye-bye δεν θα με ξαναδειτε και συνφωνω με την Αγνη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:14 Η dafni.ps έγραψε: #17 19-02-09 22:14 Αρχική Δημοσίευση από alice: Παντως εγω στο συγκεκριμενο θεμα συμπεριφερομαι σαν αντρας... Ντυσιμο, τσιγαρο και ροχαλισμα με αυτη τη σειρα! Click για ανάπτυξη... Εγω παλι παιδια δεν ξερω που ανηκω,αν οι αντρες πανε ντυσιμο-τσιγαρο-ροχαλητο,εγω παω τσιγαρο-αγκαλιες,φιλια ξανα τσιγαρο(αν εχει και επιδορπιο το μενου ακομα καλυτερα)και μετα το περνω αποφαση να ντυθω και να ροχαλισω και μιλαμε για 18 χρονια γαμου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:18 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #18 19-02-09 22:18 Εγώ θα πω στους MODS ότι είστε κακά παιδιά και μιλάτε για κακά πράγματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:20 Η elvenstar: #19 19-02-09 22:20 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Και ιδου το ερωτημα:Μα τοση ανασφαλεια νιωθουν πια με αυτο το θεμα?Μετα λενε εμας κομπλεξικες που μιλαμε για κοιταριτιδα! Click για ανάπτυξη... Ίσως θα έπρεπε να κάνουν περιτομή όλοι αυτοί για να μη νιώθουν ποτέ μειονεκτικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:46 Η alice έγραψε: #20 19-02-09 22:46 Και ιδου το ερωτημα: το kounelaki μας αναψε φωτιες και την εκανε για να τσικνισει??? Αχ,αχ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 Επόμενη 1 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ε ναι γιατί ως γνωστόν εμείς οι γυναίκες δε κάνουμε σεξ..μόνο έρωτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 21:03 Η ria23 έγραψε: #13 19-02-09 21:03 Αρχική Δημοσίευση από lilian: Aγόρια και κορίτσια μετα απο καποια.......... χρονια παντρειάς και οι δυο φορούν το εσώρουχο γυρίζουν απο την αλλη μεριά και κοιμούνται.Αυτα για να ξέρετε ''''''''' ΚΑΛΕΣ ΑΠΟΚΡΙΕΣ Click για ανάπτυξη... εχω λυθει στα γελια...παρολα αυτα εχεις δικιο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 21:05 Η alice έγραψε: #14 19-02-09 21:05 Παντως εγω στο συγκεκριμενο θεμα συμπεριφερομαι σαν αντρας... Ντυσιμο, τσιγαρο και ροχαλισμα με αυτη τη σειρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lilian Δραστήριο μέλος Η lilian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 657 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 21:11 Η lilian έγραψε: #15 19-02-09 21:11 Εγω δίκιο εχω ΡΙΑ μου εσυ ομως εισαι μικρη ακομα και κοίτα να το ευχαριστηθείς οσο περισσότερο μπορείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:08 Η Ntontini έγραψε: #16 19-02-09 22:08 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Συμφωνώ.Hop-hop.Aν και πιστεύω ότι ένα τέτοιο θέμα είναι ακατάλληλο για αυτό το site.Hop-hop! Click για ανάπτυξη... Μου σταλθηκε ενα μυνημα και θα την κανω και εγω με ελαφρα πιδιματακια.bye-bye δεν θα με ξαναδειτε και συνφωνω με την Αγνη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:14 Η dafni.ps έγραψε: #17 19-02-09 22:14 Αρχική Δημοσίευση από alice: Παντως εγω στο συγκεκριμενο θεμα συμπεριφερομαι σαν αντρας... Ντυσιμο, τσιγαρο και ροχαλισμα με αυτη τη σειρα! Click για ανάπτυξη... Εγω παλι παιδια δεν ξερω που ανηκω,αν οι αντρες πανε ντυσιμο-τσιγαρο-ροχαλητο,εγω παω τσιγαρο-αγκαλιες,φιλια ξανα τσιγαρο(αν εχει και επιδορπιο το μενου ακομα καλυτερα)και μετα το περνω αποφαση να ντυθω και να ροχαλισω και μιλαμε για 18 χρονια γαμου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:18 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #18 19-02-09 22:18 Εγώ θα πω στους MODS ότι είστε κακά παιδιά και μιλάτε για κακά πράγματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:20 Η elvenstar: #19 19-02-09 22:20 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Και ιδου το ερωτημα:Μα τοση ανασφαλεια νιωθουν πια με αυτο το θεμα?Μετα λενε εμας κομπλεξικες που μιλαμε για κοιταριτιδα! Click για ανάπτυξη... Ίσως θα έπρεπε να κάνουν περιτομή όλοι αυτοί για να μη νιώθουν ποτέ μειονεκτικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:46 Η alice έγραψε: #20 19-02-09 22:46 Και ιδου το ερωτημα: το kounelaki μας αναψε φωτιες και την εκανε για να τσικνισει??? Αχ,αχ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 Επόμενη 1 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από lilian: Aγόρια και κορίτσια μετα απο καποια.......... χρονια παντρειάς και οι δυο φορούν το εσώρουχο γυρίζουν απο την αλλη μεριά και κοιμούνται.Αυτα για να ξέρετε ''''''''' ΚΑΛΕΣ ΑΠΟΚΡΙΕΣ Click για ανάπτυξη... εχω λυθει στα γελια...παρολα αυτα εχεις δικιο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 21:05 Η alice έγραψε: #14 19-02-09 21:05 Παντως εγω στο συγκεκριμενο θεμα συμπεριφερομαι σαν αντρας... Ντυσιμο, τσιγαρο και ροχαλισμα με αυτη τη σειρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lilian Δραστήριο μέλος Η lilian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 657 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 21:11 Η lilian έγραψε: #15 19-02-09 21:11 Εγω δίκιο εχω ΡΙΑ μου εσυ ομως εισαι μικρη ακομα και κοίτα να το ευχαριστηθείς οσο περισσότερο μπορείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:08 Η Ntontini έγραψε: #16 19-02-09 22:08 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Συμφωνώ.Hop-hop.Aν και πιστεύω ότι ένα τέτοιο θέμα είναι ακατάλληλο για αυτό το site.Hop-hop! Click για ανάπτυξη... Μου σταλθηκε ενα μυνημα και θα την κανω και εγω με ελαφρα πιδιματακια.bye-bye δεν θα με ξαναδειτε και συνφωνω με την Αγνη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:14 Η dafni.ps έγραψε: #17 19-02-09 22:14 Αρχική Δημοσίευση από alice: Παντως εγω στο συγκεκριμενο θεμα συμπεριφερομαι σαν αντρας... Ντυσιμο, τσιγαρο και ροχαλισμα με αυτη τη σειρα! Click για ανάπτυξη... Εγω παλι παιδια δεν ξερω που ανηκω,αν οι αντρες πανε ντυσιμο-τσιγαρο-ροχαλητο,εγω παω τσιγαρο-αγκαλιες,φιλια ξανα τσιγαρο(αν εχει και επιδορπιο το μενου ακομα καλυτερα)και μετα το περνω αποφαση να ντυθω και να ροχαλισω και μιλαμε για 18 χρονια γαμου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:18 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #18 19-02-09 22:18 Εγώ θα πω στους MODS ότι είστε κακά παιδιά και μιλάτε για κακά πράγματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:20 Η elvenstar: #19 19-02-09 22:20 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Και ιδου το ερωτημα:Μα τοση ανασφαλεια νιωθουν πια με αυτο το θεμα?Μετα λενε εμας κομπλεξικες που μιλαμε για κοιταριτιδα! Click για ανάπτυξη... Ίσως θα έπρεπε να κάνουν περιτομή όλοι αυτοί για να μη νιώθουν ποτέ μειονεκτικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:46 Η alice έγραψε: #20 19-02-09 22:46 Και ιδου το ερωτημα: το kounelaki μας αναψε φωτιες και την εκανε για να τσικνισει??? Αχ,αχ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 Επόμενη 1 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Παντως εγω στο συγκεκριμενο θεμα συμπεριφερομαι σαν αντρας... Ντυσιμο, τσιγαρο και ροχαλισμα με αυτη τη σειρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lilian Δραστήριο μέλος Η lilian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 657 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 21:11 Η lilian έγραψε: #15 19-02-09 21:11 Εγω δίκιο εχω ΡΙΑ μου εσυ ομως εισαι μικρη ακομα και κοίτα να το ευχαριστηθείς οσο περισσότερο μπορείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:08 Η Ntontini έγραψε: #16 19-02-09 22:08 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Συμφωνώ.Hop-hop.Aν και πιστεύω ότι ένα τέτοιο θέμα είναι ακατάλληλο για αυτό το site.Hop-hop! Click για ανάπτυξη... Μου σταλθηκε ενα μυνημα και θα την κανω και εγω με ελαφρα πιδιματακια.bye-bye δεν θα με ξαναδειτε και συνφωνω με την Αγνη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:14 Η dafni.ps έγραψε: #17 19-02-09 22:14 Αρχική Δημοσίευση από alice: Παντως εγω στο συγκεκριμενο θεμα συμπεριφερομαι σαν αντρας... Ντυσιμο, τσιγαρο και ροχαλισμα με αυτη τη σειρα! Click για ανάπτυξη... Εγω παλι παιδια δεν ξερω που ανηκω,αν οι αντρες πανε ντυσιμο-τσιγαρο-ροχαλητο,εγω παω τσιγαρο-αγκαλιες,φιλια ξανα τσιγαρο(αν εχει και επιδορπιο το μενου ακομα καλυτερα)και μετα το περνω αποφαση να ντυθω και να ροχαλισω και μιλαμε για 18 χρονια γαμου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:18 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #18 19-02-09 22:18 Εγώ θα πω στους MODS ότι είστε κακά παιδιά και μιλάτε για κακά πράγματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:20 Η elvenstar: #19 19-02-09 22:20 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Και ιδου το ερωτημα:Μα τοση ανασφαλεια νιωθουν πια με αυτο το θεμα?Μετα λενε εμας κομπλεξικες που μιλαμε για κοιταριτιδα! Click για ανάπτυξη... Ίσως θα έπρεπε να κάνουν περιτομή όλοι αυτοί για να μη νιώθουν ποτέ μειονεκτικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:46 Η alice έγραψε: #20 19-02-09 22:46 Και ιδου το ερωτημα: το kounelaki μας αναψε φωτιες και την εκανε για να τσικνισει??? Αχ,αχ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 Επόμενη 1 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εγω δίκιο εχω ΡΙΑ μου εσυ ομως εισαι μικρη ακομα και κοίτα να το ευχαριστηθείς οσο περισσότερο μπορείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:08 Η Ntontini έγραψε: #16 19-02-09 22:08 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Συμφωνώ.Hop-hop.Aν και πιστεύω ότι ένα τέτοιο θέμα είναι ακατάλληλο για αυτό το site.Hop-hop! Click για ανάπτυξη... Μου σταλθηκε ενα μυνημα και θα την κανω και εγω με ελαφρα πιδιματακια.bye-bye δεν θα με ξαναδειτε και συνφωνω με την Αγνη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:14 Η dafni.ps έγραψε: #17 19-02-09 22:14 Αρχική Δημοσίευση από alice: Παντως εγω στο συγκεκριμενο θεμα συμπεριφερομαι σαν αντρας... Ντυσιμο, τσιγαρο και ροχαλισμα με αυτη τη σειρα! Click για ανάπτυξη... Εγω παλι παιδια δεν ξερω που ανηκω,αν οι αντρες πανε ντυσιμο-τσιγαρο-ροχαλητο,εγω παω τσιγαρο-αγκαλιες,φιλια ξανα τσιγαρο(αν εχει και επιδορπιο το μενου ακομα καλυτερα)και μετα το περνω αποφαση να ντυθω και να ροχαλισω και μιλαμε για 18 χρονια γαμου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:18 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #18 19-02-09 22:18 Εγώ θα πω στους MODS ότι είστε κακά παιδιά και μιλάτε για κακά πράγματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:20 Η elvenstar: #19 19-02-09 22:20 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Και ιδου το ερωτημα:Μα τοση ανασφαλεια νιωθουν πια με αυτο το θεμα?Μετα λενε εμας κομπλεξικες που μιλαμε για κοιταριτιδα! Click για ανάπτυξη... Ίσως θα έπρεπε να κάνουν περιτομή όλοι αυτοί για να μη νιώθουν ποτέ μειονεκτικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:46 Η alice έγραψε: #20 19-02-09 22:46 Και ιδου το ερωτημα: το kounelaki μας αναψε φωτιες και την εκανε για να τσικνισει??? Αχ,αχ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 Επόμενη 1 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Συμφωνώ.Hop-hop.Aν και πιστεύω ότι ένα τέτοιο θέμα είναι ακατάλληλο για αυτό το site.Hop-hop! Click για ανάπτυξη... Μου σταλθηκε ενα μυνημα και θα την κανω και εγω με ελαφρα πιδιματακια.bye-bye δεν θα με ξαναδειτε και συνφωνω με την Αγνη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:14 Η dafni.ps έγραψε: #17 19-02-09 22:14 Αρχική Δημοσίευση από alice: Παντως εγω στο συγκεκριμενο θεμα συμπεριφερομαι σαν αντρας... Ντυσιμο, τσιγαρο και ροχαλισμα με αυτη τη σειρα! Click για ανάπτυξη... Εγω παλι παιδια δεν ξερω που ανηκω,αν οι αντρες πανε ντυσιμο-τσιγαρο-ροχαλητο,εγω παω τσιγαρο-αγκαλιες,φιλια ξανα τσιγαρο(αν εχει και επιδορπιο το μενου ακομα καλυτερα)και μετα το περνω αποφαση να ντυθω και να ροχαλισω και μιλαμε για 18 χρονια γαμου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:18 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #18 19-02-09 22:18 Εγώ θα πω στους MODS ότι είστε κακά παιδιά και μιλάτε για κακά πράγματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:20 Η elvenstar: #19 19-02-09 22:20 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Και ιδου το ερωτημα:Μα τοση ανασφαλεια νιωθουν πια με αυτο το θεμα?Μετα λενε εμας κομπλεξικες που μιλαμε για κοιταριτιδα! Click για ανάπτυξη... Ίσως θα έπρεπε να κάνουν περιτομή όλοι αυτοί για να μη νιώθουν ποτέ μειονεκτικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:46 Η alice έγραψε: #20 19-02-09 22:46 Και ιδου το ερωτημα: το kounelaki μας αναψε φωτιες και την εκανε για να τσικνισει??? Αχ,αχ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 Επόμενη 1 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από alice: Παντως εγω στο συγκεκριμενο θεμα συμπεριφερομαι σαν αντρας... Ντυσιμο, τσιγαρο και ροχαλισμα με αυτη τη σειρα! Click για ανάπτυξη... Εγω παλι παιδια δεν ξερω που ανηκω,αν οι αντρες πανε ντυσιμο-τσιγαρο-ροχαλητο,εγω παω τσιγαρο-αγκαλιες,φιλια ξανα τσιγαρο(αν εχει και επιδορπιο το μενου ακομα καλυτερα)και μετα το περνω αποφαση να ντυθω και να ροχαλισω και μιλαμε για 18 χρονια γαμου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:18 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #18 19-02-09 22:18 Εγώ θα πω στους MODS ότι είστε κακά παιδιά και μιλάτε για κακά πράγματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:20 Η elvenstar: #19 19-02-09 22:20 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Και ιδου το ερωτημα:Μα τοση ανασφαλεια νιωθουν πια με αυτο το θεμα?Μετα λενε εμας κομπλεξικες που μιλαμε για κοιταριτιδα! Click για ανάπτυξη... Ίσως θα έπρεπε να κάνουν περιτομή όλοι αυτοί για να μη νιώθουν ποτέ μειονεκτικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:46 Η alice έγραψε: #20 19-02-09 22:46 Και ιδου το ερωτημα: το kounelaki μας αναψε φωτιες και την εκανε για να τσικνισει??? Αχ,αχ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 Επόμενη 1 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εγώ θα πω στους MODS ότι είστε κακά παιδιά και μιλάτε για κακά πράγματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:20 Η elvenstar: #19 19-02-09 22:20 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Και ιδου το ερωτημα:Μα τοση ανασφαλεια νιωθουν πια με αυτο το θεμα?Μετα λενε εμας κομπλεξικες που μιλαμε για κοιταριτιδα! Click για ανάπτυξη... Ίσως θα έπρεπε να κάνουν περιτομή όλοι αυτοί για να μη νιώθουν ποτέ μειονεκτικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:46 Η alice έγραψε: #20 19-02-09 22:46 Και ιδου το ερωτημα: το kounelaki μας αναψε φωτιες και την εκανε για να τσικνισει??? Αχ,αχ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 Επόμενη 1 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Και ιδου το ερωτημα:Μα τοση ανασφαλεια νιωθουν πια με αυτο το θεμα?Μετα λενε εμας κομπλεξικες που μιλαμε για κοιταριτιδα! Click για ανάπτυξη... Ίσως θα έπρεπε να κάνουν περιτομή όλοι αυτοί για να μη νιώθουν ποτέ μειονεκτικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:46 Η alice έγραψε: #20 19-02-09 22:46 Και ιδου το ερωτημα: το kounelaki μας αναψε φωτιες και την εκανε για να τσικνισει??? Αχ,αχ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Και ιδου το ερωτημα: το kounelaki μας αναψε φωτιες και την εκανε για να τσικνισει??? Αχ,αχ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.