Sex

kounelaki

Περιβόητο μέλος

Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα.
Καιρος ηταν ν'ανοιχτει ενα θεματακι κ γι'αυτο το θεματακι,δε νομιζετε?;):up: Καθως οι περισσοτεροι εδω μεσα ειμαστε θηλυκου γενους, μπορουμε να συζηταμε διαφορα "γυναικεια" προβληματα στο σεξ,αλλα να μιλησουμε και για τη συμπεριφορα τον αντρων στο κρεβατι!:up:
Ξεκινω με ενα ερωτημα που με απασχολει τις τελευταιες μερες....:hmm:
Ως γυναικες παντα μας επιτρεπεται να δουμε ενα πεος σε στυση...Ακομα και σε περιοδικα,στο ιντερνετ,υπαρχει παντου!!!:lol: Ωστοσο,ελαχιστες φορες μας δινεται η ευκαιρια να δουμε ενα πεος σε χαλαρωση!Μιας και σχεδον παντα ο παρτενερ μας μετα την ολοκληρωση σπευδει να φορεσει το εσωρουχο....!!!
Και ιδου το ερωτημα:Μα τοση ανασφαλεια νιωθουν πια με αυτο το θεμα?Μετα λενε εμας κομπλεξικες που μιλαμε για κοιταριτιδα!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Μονο εσυ θα ανοιγες ενα τετοιο θεμα! :P:P:P:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ας πούμε ότι θα την κάνω με ελαφρά hop-hop!

Εγω παντως μετα το σεχ δεν φοραω εσωρουχο διοτι ως γνωστον πρεπει να παιρνει και αερα μην παει απο υπερθερμανση:lol::lol:. Εγω εχω την αντιθετη εμπειρια οι παρτενερ μου συνηθως φοραν εσωρουχο μετα τη πραξη:hmm:

(μαλλον δεν περιμενες πρωτη απαντηση απο εμενα αλλα με τραβηξε ο τιτλος:redface::redface:)

Γιατρεεεεεεε??????? :redface::redface::redface::redface:
:lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Εγω σιγουρα δεν περιμενα απαντηση απο εσας!!!! :lol::lol::lol::lol:

Ας πούμε ότι θα την κάνω με ελαφρά hop-hop!

Συμφωνώ.Hop-hop.Aν και πιστεύω ότι ένα τέτοιο θέμα είναι ακατάλληλο για αυτό το site.Hop-hop!

Κουνελάκι, τι περίεργη απορία που έχεις! Ούτε εγώ φοράω το εσώρουχο αμέσως μετά. Συνήθως ακολουθεί τσιγάρο στο κρεβάτι και φυσικά φιλιά και αγκαλιές. Χωρίς ρούχα. :P

Ειμαι απροβλεπτος:redface::up::up: σας καληνυχτω μαλλον αυριο θα εχω καμια 200αρια σελιδες να διαβασω στο συγκεκριμενο θεμα:hmm:. οσοι το τσικνησετε καλα να περασετε και οσοι δεν... παλι καλα να περασετε:happy:

Κοιτα να δεις, εκει που τους αντρες τους ψαχναμε με το μεγεθυντικο φακο εδω μεσα, ξαφνικα θα εμφανιστουν ολοι μαζι σε αυτο το θεμα!!!! :lol::lol::lol:

kounelaki μάλλον το 'ανενεργό' εργαλείον δε πρέπει να σε προβληματίζει το μήκος παρά μόνο όταν είναι σε 'ενεργεία' :lol::lol::lol:

Aγόρια και κορίτσια μετα απο καποια.......... χρονια παντρειάς και οι δυο φορούν το εσώρουχο γυρίζουν απο την αλλη μεριά και κοιμούνται.Αυτα για να ξέρετε ''''''''' ΚΑΛΕΣ ΑΠΟΚΡΙΕΣ:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Ε ναι γιατί ως γνωστόν εμείς οι γυναίκες δε κάνουμε σεξ..μόνο έρωτα:rolleyes::lol::lol:

Aγόρια και κορίτσια μετα απο καποια.......... χρονια παντρειάς και οι δυο φορούν το εσώρουχο γυρίζουν απο την αλλη μεριά και κοιμούνται.Αυτα για να ξέρετε ''''''''' ΚΑΛΕΣ ΑΠΟΚΡΙΕΣ:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

εχω λυθει στα γελια...:lol::lol::lol:παρολα αυτα εχεις δικιο...:up::up:

Παντως εγω στο συγκεκριμενο θεμα συμπεριφερομαι σαν αντρας...
Ντυσιμο, τσιγαρο και ροχαλισμα με αυτη τη σειρα! :lol::lol::lol::lol:

Εγω δίκιο εχω ΡΙΑ μου εσυ ομως εισαι μικρη ακομα και κοίτα να το ευχαριστηθείς οσο περισσότερο μπορείς:hmm::up::up::up::up::up:

Συμφωνώ.Hop-hop.Aν και πιστεύω ότι ένα τέτοιο θέμα είναι ακατάλληλο για αυτό το site.Hop-hop!
Μου σταλθηκε ενα μυνημα και θα την κανω και εγω με ελαφρα πιδιματακια.bye-bye δεν θα με ξαναδειτε και συνφωνω με την
Αγνη.

Παντως εγω στο συγκεκριμενο θεμα συμπεριφερομαι σαν αντρας...
Ντυσιμο, τσιγαρο και ροχαλισμα με αυτη τη σειρα! :lol::lol::lol::lol:
Εγω παλι παιδια δεν ξερω που ανηκω,αν οι αντρες πανε ντυσιμο-τσιγαρο-ροχαλητο,εγω παω τσιγαρο-αγκαλιες,φιλια ξανα τσιγαρο(αν εχει και επιδορπιο το μενου ακομα καλυτερα)και μετα το περνω αποφαση να ντυθω και να ροχαλισω και μιλαμε για 18 χρονια γαμου:redface::redface::redface::P:P:P:P

Εγώ θα πω στους MODS ότι είστε κακά παιδιά και μιλάτε για κακά πράγματα:rolleyes:

Και ιδου το ερωτημα:Μα τοση ανασφαλεια νιωθουν πια με αυτο το θεμα?Μετα λενε εμας κομπλεξικες που μιλαμε για κοιταριτιδα!
Ίσως θα έπρεπε να κάνουν περιτομή όλοι αυτοί για να μη νιώθουν ποτέ μειονεκτικά:lol:

Και ιδου το ερωτημα: το kounelaki μας αναψε φωτιες και την εκανε για να τσικνισει???
Αχ,αχ! :P

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back